No Matter What, Kapitel 11

Han hade tweetat "Happend REALLY much 2day..that girl has an intersting life..Everythings happening on the SAME time..I pray 4 her..U should 2...Gnite world" för 5 minuter sen. Jag log lite för mig själv och så tweetade jag "Happend really much today... Everything happens on the same time..Dad just left us..btw..some people asked if I really met JB..I'm the girl he is praying for..". Så checkade jag mina tweets. Jag såg hur nån hade tweetat åt mig "Ur lieing fucking bitch! U just what attention!" Jaha... Jag ska redan få hatare... Helt sjukt. Jag loggade ut från twitter och stängde datorn. Sedan försökte jag somna...


Nästa morgon vaknade jag av att jag fick ett meddelande. Jag öppnade meddelandet och det stod "Kan vi träffas på stranden om 30 minuter? Vill träffa dej :D xx Justin". Jag log för mig själv och svarade "visst" sedan sparade jag hans nummer. Jag steg upp och gick ner till köket. Där satt mamma och läste en tidning. Hon tittade på mig när jag kom in i köket men hon sa inget.
-Godmorgon, sa jag, jag drar till stranden om en halv timme.
-Godmorgon, okej, du har fått brev, sa mamma och gav mig ett brev. Det fanns ingen andress eller nåt på brevet. Jag bestämde mig för att öppna det på stranden om jag kommer före honom till stranden. Jag satte mig ner och åt lite flingor, sedan gick jag upp till mitt rum och tog fram en tröja och ett par jeans. Jag tog på mig dom kläderna sedan gick jag till mitt badrum. Jag borstade tänderna och så tog jag på lite mascara och läppglans, sedan var jag klar. Jag bestämde mig för att gå till stranden nu så jag gick ner med brevet i handen och la min telefon i fickan. Jag sa hejdå åt mamma och tog på mig en jacka och mina converse, sedan började jag gå till stranden.
När jag kom fram till stranden tittade jag först om jag skulle hitta Justin men hanv erkade inte vara där ännu, så jag satte mig under ett träd och öppnade brevet.
Det var från pappa. Såhär stod det:


"Kära Amanda, jag vet att du tror att jag inte älskar dig mer, men du har fel. Du är det viktigaste i mitt liv och jag kommer alltid älska dig. Men ibland håller inte kärleken i sig när man gifter sig, ibland hittar den ena en ny, som jag nu har gjort.
Dethär med kärlek är faktist ganska svårt. Man måste liksom gå på magkänslan eller så blir man aldrig kär.
När jag träffade Maria för första gången så gillade jag henne direkt, hon hade det där speciella leendet som jag sökte efter, sedan blev vi ihop och vi fick dig. När du var 3 år gifte vi oss och du kan inte ana hur lycklig jag var att äntligen ha en familj. Så växte du upp och jag älskar att ha kunnat vara där och hjälpa dig med svåra saker. Du är det finaste i världen och jag älskar dig mest av allt. Ta emot ett råd och gift dig med Justin, har hört så mycket bra saker om honom som Olivia berättade för mig igår. Vi träffades när jag var på en restaurang och hon kom in där, så hon satte sig ner och pratade med mig, och hon berättade vad Justin har gjort. Han är en riktig man, tro mig.
Min nya kvinna heter Hayley och vi har bestämt att vi ska gifta oss. Kom gärna och hälsa på oss när vi har flyttat, vi kommer flytta till Columbia.
Jag är lessen att det blev såhär eftersom jag gärna skulle vilja bo med dig ännu. Men jag och Maria grälade så mycket så det är kanske bäst såhär.
Men vad som än händer så vill jag att du ska veta att jag är så stolt över dig och att jag älskar dig.
Kram Pappa"


Jag kände ur tårarna började rinna nerför mina kinder och jag torkade envist bort dem. Jäkla Hayley, hon har förstört hela mitt liv!
Då såg jag Justin komma gåendes mot mig där jag satt. Jag steg upp och sprang in i hans famn och han kramade mig hårt. Jag snyftade och han tittade på mig.
-Amanda... Varför gråter du? frågade han. Jag gav honom brevet och han började läsa det. Vi satte oss ner under trädet medans han läste det. När han hade läst hela brevet sa jag:
-Jävla Hayley... Jag hatar henne... Hon har förstört mitt liv!
Justin kramade mig.
-Livet är så... Du kommer klara av det... Jag lovar... Oh, och följ din pappas råd, sa Justin coh blinkade. Jag skrattade och tittade honom i ögonen.
-Varför ville du träffa mig? frågade jag.
-För att... Jag gillar dig... Mycket... sa Justin och började luta sig mot mig. Jag lutade mig mot honom och våra läppar möttes. Bästa känslan ever. Han la sin hand på min kind och kysste mig mer. Sedan avslutade han kyssen.
-Det är något med dig som gör mig andlös... sa Justin coh tittade mig i ögonen. Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag kysste honom igen...

Aaww<3 :) KOMMENTERA!
Har haft lite att göra idag, så har inte hunnit uppdatera före, men KOMMENTERA! :) :D

Kram Madde

Svar på tal

Hej!

Såg att många undrade om Sarah är Amandas storasyster. Ni får veta det längre in i storyn! Jag lovar! Så vänta :P

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 10

Amandas perspektiv:

Efter att killar åkte så fortsatte jag gråta. Jag menar pappa har just lämnat oss på grund av att han har hittat en ny. Hur ska jag då kunna ta det lugnt?
Jag satte mig upp och kramade Olivia.
-Vad ska jag göra? frågade jag desperat. Olivia suckade och sa:
-Jag vet inte...
-Jag menar... Pappa lämnade oss... sa jag.
-Hörru... Vad hände riktigt idag mellan dig och Justin? Hur hade han kunnat vara här före? frågade Olivia. SHIT! Vad svarar jag?


-Uhm... Asså som jag sa så grälade mamma och pappa på morgonen, så gick jag till stranden, sedan träffade jag Justin där och jag berättade för honom varför jag grät och han tröstade mig, sedan frågade jag om han ville komma till mig... Och det ville han, så han kom hem till mig, sa jag och ryckte på axlarna.
-Vad gjorde ni? frågade Olivia.
-Äh... Inget speciellt... Bara pratade oså... sa jag. Olivia nickade.
-Ok... Jag skulle gilla att få veta vad som EGENTLIGEN hände, sa hon och skrattade.
-Nä men inget speciellt... sa jag.
-Visst... Jag tror dig... sa Olivia, säg nu! Jag dödar dig inte om ni nu kysstes! Och det skulle förklara varför han tittar på dig på det sättet...
-Va? vadå för sätt? frågade jag nyfiket.
-Haha! Nån börjar visst gilla honom, sa Olivia.
-Kanske det... sa jag och flinade.
-Men kom igen! Kysstes ni? frågade Olivia. Jag skrattade åt att hon var så hyper.
-Kanske, kanske inte, sa jag och ryckte på axlarna och försökte dölja ett leende som smög fram på mina läppar.
-DU LER! Jag visste det! Ni kysstes! Bayom! Du fick honom! Go girl! ropade Olivia och hopade upp ut sängen. Jag skrattade åt henne för att hon var så hyper.
-Nu är du gladare! Jag borde ringa Justin och säga att han ska komma och kyssa dig mer, så blir du glad! sa Olivia. Jag skrattade och skakade på huvudet.
-Hörru, det är dig jag ler åt, jag sa aldrig att vi kysstes!
-Jaha... Men jag vet det ändå! sa Olivia, så erkänn det nu, eller så drar jag bara slutsatsen!
-Okej okej... Vi kysstes... sa jag och log.
-Aaww, är han en bra kyssare? frågade Olivia och satte sig ner brevid mig.
-Jag vet inte riktigt... För innan vi hann komma igång kom mamma och öppnade dörren, och då förstörde mamma allting genom att säga "Var det inte senaste veckan som jag kom in när du kysste nån?" och få mig att framstå som en bitch, så stack Justin, men vi redde upp allt... sa jag.
-Hände verkligen allt dethär på EN dag? frågade Olivia och suckade. Jag nickade.
-Mm... Tyvärr... sa jag och suckade. Olivia klappade mig på axeln och så sa hon:
-Men lova att INTE göra självmord! Vad som än händer så får du INTE göra självmord, okej?
-Lovar... Har ändå ingen lust att döda mig själv... Är liksom ingen idé att dö före...
-Du har gift dig med Justin, fått barn och blivit gammal, nä exakt, sa Olivia och log stort. Jag skrattade åt henne och skakade på huvudet.
-Men du, jag måste nog gå hem nu, ät nått och så måste du sova, klockan är liksom 22:11, godnatt, sa Olivia och kramade mig. Sedan gick hon.
Jag gick ner till köket och värmde en färdiglagad pizza. Jag åt den och sedan gick jag upp till mitt badrum. Jag borstade tänderna och så gick jag till mitt rum. Jag tog min datorn och loggade in på twitter. Jag checkade genast Justins twitter. Han hade tweetat "Happend REALLY much 2day..that girl has an intersting life..Everythings happening on the SAME time..I pray 4 her..U should 2...Gnite world" för 5 minuter sen. Jag log lite för mig själv och så tweetade jag "Happend really much today... Everything happens on the same time..Dad just left us..btw..some people asked if I really met JB..I'm the girl he is praying for..". Så checkade jag mina tweets. Jag såg hur nån hade tweetat åt mig "Ur lieing fucking bitch! U just what attention!" Jaha... Jag ska redan få hatare... Helt sjukt. Jag loggade ut från twitter och stängde datorn. Sedan försökte jag somna...Ni fick ett litet kapitel nu! I DARE YOU TO COMMENT! :) :D Jag har verkligen uppdaterat mkt idag :) :D så beröm till mig, right? :) :D

Kram Madde


TACK TACK TACK<3

HEJ!

Igår slog jag rekord! 89 besökare och 255 sidvisningar<3
Idag har jag haft 85 besökare och 233 sidvisningar<3
Tack till alla som läser min blogg<3 Det betyder jättemycket! Verkligen<3

Nu ska jag skriva lite på kapitel 10, kanske postar jag det ikväll :) ;) Men då får ni ta och KOMENTERA!
Ville också meddela att jag har skrivit 9 kapitel på 6 dagar :) Så BERÖM TILL MIG<3 ;)

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 9

-Idag när jag vaknade grälade mamma och pappa, så stack pappa... började jag, shit! Var är pappa nu?
Jag sprang ner till mamma och frågade av mamma:
-Var är pappa?
-Ute med sin andra tjej antar jag väl... Amanda, kan vi sätta oss ner? frågade mamma. Jag nickade och vi satte oss ner i soffan.
-Amanda... Jag och pappa grälade ju på morgonen... Och vi bestämde oss för att skiljas eftersom att pappa faktist har hittat en ny...


När jag hörde det så steg jag upp och sprang upp till toaletten. Jag smälde fast dörren och så låste jag, sedan gled jag nerför väggen och brast i gråt.

Justins perspektiv:

Amanda gick ner för att prata med hennes mamma och så länge pratade jag, Olivia, Chaz och Ryan lite allmänna saker. Så hörde vi plötsligt hur en dörr smäldes fast. Olivia steg upp och sa:
-Jag tror detdär var Amanda... Vi borde gå och ckecka vad som har hänt...
Vi steg upp och följde efter Olivia.
-Uhm... Hon låste in sig på toan... Försök få ut henne, jag går ner och pratar med Maria (Amandas mamma)... sa Olivia och pekade på en dörr. Vi gick dit och Olivia sprang ner till Maria. Jag knackade på dörren och sa:
-Amanda... Vad har hänt?
Jag hörde hur någon snyftade där inne, hon grät. Plötsligt öppnades dörren och Amanda tog ett steg fram och kramade mig medans hon grät. Jag kollade på Chaz och Ryan som stod och tittade på oss med förvånade ansikten och jag ryckte på axlarna. Amanda bara grät och grät utan att sluta. Efter en stund kom Olivia upp.
-Okej... Kan du nu förklara varför Amanda gråter i Justins famn? frågade Chaz.
-Jag vet inte varför hon gråter i just Justins famn men jag vet varför hon gråter, sa Olivia.
-Jag tror det är det viktigaste just nu, sa jag.
-Hennes föräldrar bestämde sig för att skiljas och hennes pappa har hittat en ny... sa Olivia och suckade. När Amanda hörde det började hon gråta mer. Jag kramade henne hårdare och så hörde jag hur Amanda mumlade:
-Tänk om pappa inte älskar mig mer...
Olivia kom fram till oss och kramade Amanda och mig eftersom Amanda kramade mig.
-Amanda... Han älskar dig mest i världen, vad som än händer, viskade jag åt Amanda. Olivia tittade tacksamt på mig eftersom jag försökte lugna Amanda. Amanda släppte mig och satte sig ner på golvet men grät fortfarande. Olivia satte sgi brevid henne på ena sidan och jag satte mig på andra sidan. Jag tittade på Olivia och sa:
-Hur ska vi göra nu med Amanda? Hon kommer knappast må bättre före hennes pappa komemr tillbaka...
Olivia nickade och ryckte på axlarna.
-Jag har ingen jävla aning mer... sa hon coh suckade. Amanda fortsatte gråta utan att hejda sig.
-Amanda... Du kommer dö om du fortsätter gråta, sa jag försiktigt.
-Jag bryr mig inte... Det finns ingen mening med att leva mer... sa hon sakta.
-Amanda... Vad du än gör så får du INTE göra självmord, sa Olivia strängt, Justin, kan du hjälpa mig att få in henne i hennes rum? Sedan ska väl jag stanna här och se till att hon inte gör självmord.
Jag lyfte upp Amanda i min famn coh bar in henne i hennes rum och la ner henen på sängen.
-Fan att det skulle bli såhär... Tack för er hjälp... sa Olivia och satte sig ner på sängen. Då ringde min telefon, der var mamma.
-Hej! svarade jag.
-Hej! Vet du vad klockan är?! frågade mamma.
-Uhm... sa jag.
-21:05, sa mamma och suckade, kom till hotellet nu! sa mamma.
-Okej, vi kommer om en stund, hej, sa jag och la på, vi måste dra, annars dödar mamma mig...
Olivia nickade och så log hon.
-Tack för hjälpen... Vi syns kanske nån dag, sa hon och log. Jag log tillbaka och så:
-Inga problem, jag hjälper gärna till om du behöver mer hjälp med Amanda... För det är ingen idé att hon gör självmord så, sa jag och ryckte på axlarna, och vi är ju ännu här i 6 dagar, så vi syns säkert.
-Amanda, jag och Ryan har varit tysta nu jätte länge, men du ska veta att inget blir bättre av att göra självmord, allt kommer ändå bli bra, och vi syns säkert den här veckan ännu, sa Chaz.
-Jepp, hejdå, Amanda, vi syns, sköt om dig nu, sa jag och så gick vi ner. Där hörde vi hur någon satt och grät, det var Maria. Jag viskade:
-Jag tror inte det är nån bra idé att försöka trösta henne...
Vi tog på oss våra skor och jackor och så gick vi ut och började köra mot hotellet.

Amandas perspektiv:

Efter att killar åkte så fortsatte jag gråta. Jag menar pappa har just lämnat oss på grund av att han har hittat en ny. Hur ska jag då kunna ta det lugnt?
Jag satte mig upp och kramade Olivia.
-Vad ska jag göra? frågade jag desperat. Olivia suckade och sa:
-Jag vet inte...
-Jag menar... Pappa lämnade oss... sa jag.
-Hörru... Vad hände riktigt idag mellan dig och Justin? Hur hade han kunnat vara här före? frågade Olivia. SHIT! Vad svarar jag?


Skrev ett till kapitel! Nu får ni verkligen kommentera och ge mej beröm! ;)

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 8

Jag bestämde mig för att åka en vattenrutshkana (?) så jag klättrade upp ur poolen och sprang iväg. Ala följde efter mig. Vi åkte i olika rutshkanor och hade jätte kul. Sedan bestämde vi oss för att gå till en park, så vi gick och böt om, sedan gick vi till närmaste park. Där satte vi oss på en bänk och pratade.
Plötsligt flyttade sig Chaz närmare mig och...


Kysste mig. Jag knuffade genast bort honom och kollade ner i marken. Plötsligt steg Justin upp och slog Chaz.
-WTF?! skrek jag.
-Du visste att jag gillar Amanda! Och så kysser du henne! Vad är du för en kompis! sa Justin argt åt Chaz.
OMG, detta är inte bra!
-Vadå?! Ni dejtar inte! sa Chaz och steg upp. Shit shit shit!
-Vadå? Du vet ju att jag gillar henne! sa Justin och slog Chaz igen.
-Fan! Killar! skrek jag och steg upp. Chaz slog Justin på kinden.
-Herregud! Snälla! KILLAR SLUTA! skrek jag för full hals men dom slutade inte, Ryan! Gör nåt!!
-Va? Jag? Inte en chans! sa Ryan. Olivia steg upp och kom fram till mig där jag stod.
-Herregud... Dom slåss om dig! Du borde känna dig stolt! sa Olivia.
-Hellre dör jag! sa jag. Jag såg hur Justin slog Chaz i magen och hur Chaz föll ner till marken, men han steg fort upp och slog Justin på hakan. Herregud, det här är ju värre än i en film!
-OM NI TROR ATT JAG KOMMER VÄLJA NÅN AV ER FÖR ATT NI SLÅSS SÅ HAR NI FEL! SLUTA FÖR GUDS SKULL! srkek jag för full hals. Jag sprang till Justin coh tog tag i hans armar och Ryan kom och höll i Chaz.
-Nu slutar ni beté er som 3 åringar! Ni är ju bästisar för Guds skull! sa jag och lät som en mamma.
-Jag vet att 'Förlåt' inte hjälper, men förlåt, sa Justin. Jag höll fortfarande i honom för att vara säker på att han hade lugnat ner sig. Chaz nickade och sa:
-Förlåt för att jag kysste dig Amanda.
-That's what I call epic! sa Olivia och skrattade. Jag kollade på henne och skrattade.
-Nä men seriöst, det var som i en film, han ba plötsligt kysste dig, och så var justin räddaren i nöden och så...
-Okej okej, we get it! sa jag och skrattade, Justin, räddare i nöden? sa jag och fnös. Alla skrattade och jag släppte Justin.
-Jag trodde jag var din räddare, viskade Justin coh skrattade. Jag skrattade också och sedan gick jag iväg. Jag satte mig på bänken igen och tog fram min telefon, klockan var 18:17.
-Jag tror jag måste gå hem nu... sa jag. Då ringde min telefon. Det var mamma.
-Hej! svarade jag.
-Hej! Var är du? frågade mamma.
-I en park, svarade jag.
-Med vem?
-Justin, Chaz, Ryan...
-VA?! Är du med 3 killar i en park den här tiden?! frågade mamma.
-Mamam relax, Olivia är också här! sa jag.
-Vad gör ni där med dem? frågade mamma.
-Vi har inte sex om du tror det, sa jag och jag hörde hur alla brast i skratt.
-AMANDA! du vet att jag är orolig för dig! sa mamma.
-Men vi gör inget dumt, vi bara pratar, sa jag.
-Säkert?
-Men såklart, jag är inte dum heller! Jag och Olivia träffade dem igår för första gången, så tro inte nåt dumt heller, sa jag och suckade. Alla skrattade mera åt mina förklaringar och jag menade själv börja gapskratta.
-Amanda... Kom hem nu...
-Aha... Är du nån polis eller? frågade jag irriterat.
-Amanda! du vet mycket väl att efter det som hände med Sarah så låter jag dig inte vara ute hur länge som helst!
-Mamma, klockan är nästan halv 7, det är inte mitt på natten!
-Kom hem nu, Amanda, annars...
-Jaja, hejdå, sa jag och la på, Olivia, måste dra... Jävla pedofiler som tvunget skulle göra mamma så orolig... mumlade jag.
-Följer du med eller går du hem eller åker du med killarna? frågade jag.
-Kan inte dom komma till dig då? frågade Olivia. Jag ryckte på axlarna.
-Visst, kommer ni då eller? frågade jag av killarna. Dom nickade och så gick vi till våra bilar.
Killarna körde efter oss så att dom skulle hitta.
När vi kom hem var inte pappas bil hemma mer. Suck...
Vi gick in och jag sa:
-Bry er inte om mamma...
Vi tog av oss våra skor och jackor och så kom mamma.
-Men Amanda... Snart tar du väl hem HELA världens killar, sa mamma.
-Det är väl klart, sa jag, mamma, det här är Chaz och Ryan... Och så Justin.
-Ja okej, men Justin har jag ju träffat redan, sa mamma och så hälsade hon på Chaz och Ryan. Jag såg i ögonvrån hur Olivia kollade på mig. Shit...
Vi gick upp till mitt rum och satte oss ner.
-Nu får ni förklara hur Justin har kunant vara här före, sa Olivia. Jag kollade på Justin coh så suckade jag.
-Idag när jag vaknade grälade mamma och pappa, så stack pappa... började jag, shit! Var är pappa nu?
Jag sprang ner till mamma och frågade av mamma:
-Var är pappa?
-Ute med sin andra tjej antar jag väl... Amanda, kan vi sätta oss ner? frågade mamma. Jag nickade och vi satte oss ner i soffan.
-Amanda... Jag och pappa grälade ju på morgonen... Och vi bestämde oss för att skiljas eftersom att pappa faktist har hittat en ny...

Det händer väldigt mkt nu i hennes liv... lol... :P Vad tkr ni om storyn? NU FÅR NI FAKTIST TA OCH KOMMENTERA! Och jag har redan skrivit 2 kapitel idag :) YAY! applåder åt mej :) <3

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 7

-Är du oskuld? frågade Justin och skrattade.
-Jag ÄR oskuld... Även fast jag har haft pojkvänner, men jag väntar tills den rätta, svarade jag och skrattade. Justin nickade och så frågade han:
-Brukar dina föräldrar gräla ofta?
-Mm... Nästan varje dag... svarade jag och suckade. Sedan kollade jag ner i golvet när jag kände en tår rinna nerför min kind. Justin lyfte upp min haka och lutade sig mot mig. Innan jag visste ordet av så kysstes vi...


Jag förstod inte vad som hände, hur kunde jag plötsligt kyssa Justin när jag har alltid ogillat honom?
Då öppnades dörren och där stod mamma. Jag knuffade snabbt undan Justin och kollade på mamma.
-Mamma... Det finns något som kallas KNACKA, sa jag och suckade.
-Var det inte senaste veckan som jag kom in när du kysste någon? Hörru, jag börjar bli van med det nu, sa mamma och skakade på huvudet. Jag kollade på Justin där han satt och såg lite chockad ut. Mamma suckade och gick ut, då steg Justin upp.
-Jag går nu, sa han och började gå.
-Justin, du är väl inte sur? sa jag oroligt.
-Om det stämmer det som din mamma sa så då är jag sur, jag trodde verkligen inte att du är nån som byter kille som du byter underkläder, sa Justin coh så gick han. Fan fan fan...
-Justin... sa jag men han var redan påväg ner. Jag sprang efter honom.
-Justin, jag är ingen bitch, jag lovar! Det var förra MÅNADEN faktist! Och så var det inte jag som kysste honom! sa jag. Justin ignorerade det och tog på sig sin jacka och sina skor, och så sa han:
-Hejdå.
Sedan gick han. Jag vände mig om mot mamma.
-Du är jävla hjärnstörd! Fattar du vad du har gjort?! Jag börjar gilla i  den där killen där och så kommer du in och förstör hela mitt liv! skrek jag åt henne.
-Han är en tonårskändis, han kan lika bra vara en player, du vet ju inte! sa mamma.
-DÅ TAR JAG GÄRNA REDA PÅ DET SJÄLV! Fan Mamma! Jag har börjat gilla någon för första gången och DU förstör ALLT! skrek jag och sprang upp till mitt rum. Jag börjar faktist gilla Justin... Men Chaz då? tänkte jag.
Jag satte mig ner på sängen och så la jag på musik. Och så råkade jag somna eftersom jag vaknade när min telefon ringde. Det var Chaz. Jag svarade.
-Hej! sa jag.
-Hej! Undrar om du och Olivia vill göra nåt? sa Chaz.
-Gärna, men vad? frågade jag.
-Vi har hyrt hela badstället, haha, så om vi träffas där, sa Chaz.
-Okej... Hyrt HELA badstället? Really? frågade jag och skrattade.
-Vi vill inte ha några crazy fans där så, sa Chaz och skrattade.
-Aha, okej, men vi syns där då! sa jag och så la jag på.
Jag ringde till Olivia och hon svarade direkt.
-Hej tjejen! sa Olivia.
-Hej, sa jag, jo, Chaz ringde, dom har hyrt hela badstället, så dom undrade om vi vill komma dit, jag kommer och hämtar dig nu.
-Okej, skitkul ska det bli! sa hon och lät glad, vi syns!
Jag la på och så la jag min bikini, en handduk och lite andra saker. Sedan tog jag mina bilnycklar och min telefon och så gick jag ner till hallen.
-Drar ut med Olivia! ropade jag och så tog jag på skorna och en jacka, sedan gick jag ut. Jag startade bilen coh började köra till Olivia.
Jag bestämde mig för att inte berätta det där om min och Justins lilla pratstund på stranden och att han hade  sedan kommit till oss och att vi kysstes. Det var första gången nånsin som jag kände att jag inte kunde berätta det för Olivia, aldrig förr hade jag hållit något sånt hemligt, men det gick bara inte.
Jag kom fram till Olivia och hon var redan ute och väntade på mig. Hon satte sig i bilen och så sa hon:
-OMG, vi ska träffa Justin igen!
-Han är faktist bara en normal kille, sa jag och suckade.
-Aha... I alla fall, vad har du gjort idag då? frågade hon.
-Inget speciellt... Bara tagit det lugnt, sa jag. Olivia verkade tro på det och nickade. Resten av bilresan sa vi inte så mycket.
När vi kom fram stod killarna utanför badstället och väntade. Vi steg ut ur bilen och så tog vi våra saker, sedan sa vi:
-Hej!
Jag fejkade ett leende eftersom jag inte var på humör.
så slog det mig plötsligt: Tänk om Justin har berättat för Chaz och Ryan vad som hände? Då är jag dödens. Jag MÅSTE fråga Justin.
Jag kollade på Chaz och Ryan men det verkade inte som om dom visste nåt, men jag tänkte att det är bäst att fråga Justin ändå.
Vi gick in i badet och till omklädningsrummen. Jag och Olivia böt om och så gick vi ut. Killarna var redan klara och när dom såg oss så stirrade dom nästan.
-Uhm... Hör ni, nu får ställa er i kön, det är måånga killar före er! sa Olivia och skrattade. Oh Damn, Justins mage... Död...
Shit! Varför måste han vara så snygg?
För att undvika att kolla på honom hoppade jag i poolen närmast. Shit vad kallt det var.
-Vad gör ni där uppe? Kom igen! Det är inte alls kallt! sa jag och skrattade. Egentligen var det sjukt kallt. Ryan verkade tro på mig och hoppade i.
-Fan vad kallt! sa han.
-Haha! Du trodde på det! Olivia, kom nu! Stå inte där och se rädd ut! ropade jag och skrattade. Jag klättrade upp ur poolen och gick till en annan pool där Justin och Chaz hade hoppat i. Olivia och Ryan följde efter. Jag hoppade i poolen och där var det mycket varmare.
Vi lekte lite och så plötsligt kom justin fram till mig.
-Kan vi prata? sa han. Jag följde bara efter honom.
-Uh... Berättade du för Olivia vad som hände? frågade han.
-Nä... Vet inte om jag nånsin kommer kunna berätta det... sa jag, du då? Berättade du för Chaz och Ryan?
Justin skakade på huvudet.
-Nä... Vi håller det hemligt... sa Justin.
-Okej, visst... Har ändå ingen lust att få hundra frågor om det så... sa jag.
-Och Amanda... Jag tror inte att du är en bitch... Jag gillar dig... sa Justin och log. Jag log tillbaka och sa:
-Jag trodde faktist att du hatade mig efter det där... Haha...
Justin skrattade och så simmade han iväg.
Han gillar mig! tänkte jag och sedan simmade jag efter honom. Olivia kom direkt till mig.
-Vad sa han? Tell me! sa hon.
-Äh... Han frågade bara efter nån bra restaurang, sa jag och ryckte på axlarna. Olivia kollade på mig en stund men bestämde sig för att inte fråga mer. Vilken tur.
Jag bestämde mig för att åka en vattenrutshkana (?) så jag klättrade upp ur poolen och sprang iväg. Ala följde efter mig. Vi åkte i olika rutshkanor och hade jätte kul. Sedan bestämde vi oss för att gå till en park, så vi gick och böt om, sedan gick vi till närmaste park. Där satte vi oss på en bänk och pratade.
Plötsligt flyttade sig Chaz närmare mig och...

Gillar ni det? Nu får ni alltid lite längre kapitel! Är det bra eller dåligt?

Johannas novellblogg: www.cullens.webblogg.se besök den och läs hennes novell! Det är om Twilight!

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 6

Jag kollade ut över havet och brast i gråt. Jag bara satt och grät.
Det var väldigt många på stranden, för det var ännu varmt i vattnet även fast det var september, men värmen höll liksom i. Jag såg hur många tjejer samlades runt på en plats men tänkte inte så mycket på det. Så hörde jag en välbekant röst som sa:
-Hej Amanda, vad gör du här?
Jag tittade upp och där stod...Justin och log men när han såg mina rödgråtna ögon slutade han le och frågade:
-Får jag sitta ner?
Jag nickade och han satte sig ner brevid mig.
-Amanda... Varför gråter du? frågade han. Jag suckade och grät mer.
-Du måste inte berätta men det brukar bli bättre om man berättar för nån, sa Justin. Jag nickade och suckade igen.
-Det är pappa... sa jag. Justin kollade på mig och nickade.
-Han... och mamma... Grälade... Och så skrek dom till varandra... Och så sa mamma att pappa är alltid borta och säkert ute med nån annan tjej bakom mammas rygg... Så sa pappa att han kanske är det... Och så sa mamma att han i så fall ska dra... Så packade han en väska och sa att han kommer och hämtar resten sedan... och så stack han... sa jag och grät. Justin kramade mig och lät mig bara gråta, han sa inget.
-Amanda... Han kommer komma tillbaka... Jag är ganska säker på att han bara åkte ut för att tänka lite... Han kommer nog säkert tillbaka... sa Justin och kramade mig hårdare. Jag började bara gråta mer.
-Justin... sa jag.
-Ja?
-Varför bryr du dig så mycket om någon som kallar dig Beaver och inte gillar dig? frågade jag. Han skrattade och ryckte på axlarna.
-jag kan helt enkelt inte låta en så vacker tjej som dig sitta här och gråta utan att någon bryr sig om dig, sa han. Jag kände hur jag blev röd om kinderna och jag tittade ner. Justin skrattade. Hur kan HAN få mig att rodna? Helt otroligt... Jag brukar aldrig rodna när killar säger att jag är vacker... Och NU gör jag det...
-Uh... Tack... sa jag och skrattade, Justin... Vad gör du här? Är nån annan här?
-Jag ville ut ett tag ensam så jag gick hit till stranden... Vilket inte var det smartaste att göra eftersom att det var så många här... Men jag lyckades komma undan dem... sa Justin och skrattade lite.
-Åh... Är det inte hårt hur alla känner igen dig och tjatar om bilder och autografer och alla paparazzis, jag skulle dö, sa jag.
-Det är faktist lite hårt... Men så skulle jag ju aldrig ha blivit känd utan mina fans så det är det minsta jag kan göra för dem... Och paparazzis är nåt som liksom bara hör till, även fast jag vill skjuta dem ibland, sa Justin. jag nickade och skrattade.
-Jag hjälper dig att skjuta dem, sa jag och Justin skrattade.
-Gör det, sa han och log. Jag torkade mina ögon och så frågade jag:
-Är mina ögon röda?
-Njäe... Inte direkt... sa Justin. Jag tittade på honom och skrattade, sedan slog jag honom lite på armen.
-Tack då...
-Men vadå? Du frågade ju, sa Justin och skrattade. Jag torkade ögonen igen och kollade på Justin.
-Nu då?
-Bättre, sa han och log.
-Varför ville du vara ensam? frågade jag.
-Allt blir så stressigt då nån alltid är runt mig... sa Justin och suckade lite. Jag nickade och sa:
-Jag förstår... Jag menar om mamma och pappa är nära mig i mer än 10 minuter så får jag nåt utbrott, så jag förstår, sa jag och Justin skrattade.
-Hörru du ska vara glad att du har tillåtelse att få ett utbrott om folk är runt dig hela tiden, sa Justin och skrattade. Jag skakade på huvudet och så skrattade jag med.
-Jag tror jag måste gå hem nu... Vill du hänga med? frågade jag.
-Okej, sure, sa han och log. Vi steg upp och började gå mot mitt hus. Vi pratade lite allmänt medans vi gick hem. När vi kom hem såg jag att pappas bil var hemma igen. Tänk om han har kommit hem?!
-Justin! Pappas bil är här! sa jag och log.
-Vad var det jag sa? Han skulle komma tillbaka, sa Justin och log. Vi gick in i huset och tog av oss jackorna och skorna.
-Pappa! Mamma! ropade jag och dom kom genast.
-Hej! Är inte du Justin Bieber? frågade mamma och kollade från mig till Justin.
-Japp, äntligen nån i denna familj som kan säga mitt efternamn rätt, sa Justin och skrattade.
-Oh sorry, sa jag och skrattade, joo mamma... Jag fick aldrig nån chans att berätta vad som hände igår...
-Va? Dejtar du och Justin? frågade mamma chockat.
-Nej nej nej! Vad får dig att tro det? Mamma, vi träffade varandra IGÅR, sa jag och suckade, pappa, du kom hem igen! sa jag och log. Pappa log och så kom han fram till Justin och presenterade sig. Sedan gjorde mamma samma sak.
-Okej... Känns lite konstigt att ha en känd popstjärna i mitt hus men vad kan man... sa pappa och skrattade.
-Nu får du verkligen berätta vad som hände igår, sa mamma.
-Okej, kortfattat så träffade jag och Olivia Justin på M&G, sedan krockade jag med Chaz, Justins kompis, sedan hamnade jag och Olivia ut på scenen och Justin sjöng 'One less lonely girl' för oss, sedan hängde vi backstage en stund och när vi skulle åka hem så ringde Chaz och frågade om vi skulle kunna komma backstage, så då gick vi backstage igen, rablade jag snabbt upp och så drog jag upp Justin till mitt rum före vi skulle få några fler frågor. jag suckade och stängde dörren.
-helt otroligt... sa jag och satte mig ner på sängen. Justin satte sig brevid mig.
-Pappa kom hem igen... Hur gick det till? sa jag högt för mig själv. Justin klappade mig på axeln.
-Han kan nog helt enkelt inte vara ifrån dig, sa han och log. Jag log tillbaka och så satte jag på musik på datorn. Jag la på Taylor Swift - Enchanted och sedan satte jag mig ner med datorn i knät.
-Vad ska vi göra? frågade jag och kollade snabbt på Justin. Han satt och funderade en stund sedan sa han:
-Vi kör en frågelek. Man får fråga vad som helst och den andra MÅSTE svara!
Jag skrattade och nickade.
-Okej, du börjar, sa jag och tittade på honom.
-Hm... Hur många pojkvänner har du haft? frågade han och flinade.
-Uh... 3 eller 4 tror jag, sa jag och ryckte på axlarna.
-Okej, din tur, sa Justin.
-Hm... Du har haft 2 flickvänner, det vet jag eftersom att Olivia tvunget skulle berätta det, haha... Vem älskar du mest av allt i världen? frågade jag och skrattade.
-Min mamma, sa Justin.
-Aaws, sa jag och log, din tur.
-Är du oskuld? frågade Justin och skrattade.
-Jag ÄR oskuld... Även fast jag har haft pojkvänner, men jag väntar tills den rätta, svarade jag och skrattade. Justin nickade och så frågade han:
-Brukar dina föräldrar gräla ofta?
-Mm... Nästan varje dag... svarade jag och suckade. Sedan kollade jag ner i golvet när jag kände en tår rinna nerför min kind. Justin lyfte upp min haka och lutade sig mot mig. Innan jag visste ordet av så kysstes vi...Awws :) :D KOMMENTERA VAD NI TYCKER ON STORYN HITTILLS! :) :D

Shoutout till Johanna och Julia! Julia hoppades på att det skulle vara Justin och Johanna var första som gissade på Justin :) :D Dom skrev inte sina bloggadresser men annars skulle jag ha länkat dem i detta inlägg!

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 5

-Vi syns kanske senare, sa Chaz och log mot oss. Jag log tillbaka och så gick vi. När vi kom till bilen suckade jag och vi satte oss. Olivia började köra.
-Varför måste hon alltid vara så jäkla orolig? sa jag irriterat.
-Hon är din mamma, och efter det som hände Sarah så är hon väl mer orolig, sa Olivia lite försiktigt. Jag suckade. Sarah... Tänkte jag.


När vi kom hem till mig steg vi ut ur bilen och Olivia tog sina saker som hon hade tagit med och så gick vi in. Vi gick direkt upp till övervåningen och letade upp en madrass (?) som Olivia kunde sova på. Vi beddade och så borstade vi tänderna och böt om till pyjamas. Vi gick ner och letade upp godis och sånt. Vi gick till vardagsrummet och satte oss i soffan.
-Du väljer vilken film vi ser på, sa jag åt Olivia. Olivia valde Ps. I love you och satte på den. Då kom nån in i vardagsrummet. Det var pappa.
-Skulle Olivia verkligen komma hit? Vi sa aldrig att det gick, sa han.
-Men vad faan... sa jag och suckade.
-Hade ni kul på konserten? frågade pappa.
-Mm... Vi träffade Chaz, Ryan och så Justin, berättade jag.
-Aha... Olivia, du hade väl kul då? sa pappa och blinkade. Olivia skrattade och nickade.
-Japp, sa hon och log stort.
-Okej... Men jag går och sova nu, mamma sover redan, så syns vi imorgon, var nu inte uppe för länge, sa pappa.
-Jaja, vi är inte 3 längre, sa jag och suckade. Pappa klappade mig på axeln och så gick han iväg. Jag och Olivia kollade på filmen men vi orkade inte kollade hela filmen, så vi stängde av och gick upp till mitt rum. Jag tog datorn och loggade in på twitter.
-Vad är Chaz twitter? frågade jag.
-Chazsom3rs, sa Olivia. Jag letade upp honom på twitter och såg att han hade tweetat "Met 2 nice girls today, it was pretty funny how that 1 girl told Justin she don't like him, haha, you should have seen Justin's face lol" för 15 minuter sedan. Jag läste upp det högt för Olivia och hon skrattade. Jag följde honom och så frågade:
-Vad är Ryans twitter då?
-Itsryanbutler, sa Olivia och skrattade, jag kan nog det här, haha.
Jag letade upp honom och följde honom. Sedan tweetade jag "I met @justinbieber, @chazsom3rs and @itsryanbutler today on Justin's concert in Nashville, haha, and I was the girl who told Jsutin I don't like him, haha :P". Jag läste upp för Olivia vad jag skrev och hon skrattade.
-Checka Justins twitter! sa hon och jag gjorde det.
-Hör här, sa jag, Justin har skrivit "Nice concert here in Nashville, met 2 nice girls, hm... Wonder what their twitter names are... well well, gotta go sleep now... Gnite world!".
-
OMG! Han har skrivit om oss, troligen då, sa Olivia och log stort. Jag skrattade.
-Mm, sa jag. Jag tweetade "@justinbieber follow @Olivialovesjb,she met u today,oh,and I'm that girl who told u I don't like u,lol :P". Jag läste upp det för Olivia och hon skrattade. Sedan tweetade jag "Chazsom3rs follow me? :) :D I met u today, I'm that girl who told Justin I don't like him lol :P". jag loggade ut och så stängde jag av datorn och la mig i min säng. Olivia låg på madrassen och kollade upp i taket.
-Hörru... Jag slår vad om att snart är du ihop med Justin, sa hon och skrattade. Jag satte mig upp i sängen och kollade på henne som om hon just sagt att det brinner. Jag fnyste åt henne.
-Inte en chans... sa jag och suckade.
-Äh, kom igen, alla gillar ju dig! sa hon.
-Vad faan? Inte gör väl alla det! Du är ju skitsnygg! Och trevlig och allt det! sa jag.
-Men kom igen, du vet att alla i hela skolan gillar dig, och Chaz, Ryan och Justin kollade ju på DIG mest, inte mig, sa hon.
-Men snälla Olivia, jag gillar inte Justin, om det är nån jag blir ihop med så är det Chaz, okej? sa jag.
-Men var inte rädd, för jag dödar inte dig om du blir ihop med Justin, om du trodde det...
-Nänä... Men jag blir inte ihop med honom...
-Godnatt, sa Olivia efter att hon hade kollat på klockan.
-Godnatt, sa jag och somnade direkt.

Nästa morgon

När jag vaknade på morgonen hörde jag hur mamma och pappa ropade där nere. Suck... Jag satte mig upp och kollade på klockan, 13:07 visade den. Ojsan, har jag sovit såhär länge?
Jag kollade ner på golvet men där låg ingen Olivia. Vart har hon tagit vägen? Jag checkade min telefon och ahde ett sms. "Sorry, jag måste åka hem, mamma och pappa var lite sur, men vi syns senare! kram :)" hade jag fått av Olivia. jag skickade snabbt iväg ett 'ok' och så steg jag upp. Jag tog på mig ett par mjukis byxor och så tog jag en lite för stor t-shirt och så min favorit hoodie. Jag gick ner till köket där mamma och pappa stod och skrek åt varandra.
-DU SKA ALLTID ÅKA TILL JOBBET! VARJE DAG!! JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET! skrek mamma.
-JAG JOBBAR JU FÖR ATT VI SKA FÅ PENGAR!! skrek pappa tillbaka.
-OCH SÅ ÅKER DU ALLTID UT! VEM VET VAD DU GÖR! KANSKE HAR DU NÅGON ANNAN TJEJ BAKOM MIN RYGG!!! skrek mamma.
-JAG KANSKE HAR DET JA!! skrek pappa.
-VA FAN GÖR DU HÄR DÅ?! DRA! UT! STICK IVÄG!! JAG VILL INTE SE DIG MER!!!!! skrek mamma. Pappa gick iväg och efter en stund kom han tillbaka till köket med en resväska i handen.
-Jag kommer och hämtar resten av sakerna senare! Hejdå! sa pappa. Han kom fram till mig och kramade mig.
-Jag älskar dig Amanda, sa han och så gick han ut ur huset.
Allting gick så fort så jag hann inte med, först när dörren smälldes igen förstod jag att han stack...
Jag slängde allt jag hade i händerna och sprang till hallen. Jag tog på mig mina skor och sprang snabbt ut.
-PAPPA! Snälla! ropade jag efter honom när han åkte iväg med sin bil. Fan fan fan! Jag sprang efter bilen men han körde för fort... Oh damn...
Jag gick ner till stranden och satte mig där. Jag förstod verkligen inte vad som hade hänt... Pappa bara lämnade oss... Tänk om han har en annan tjej? Vad gör jag då? Tänk om han inte älskar mig?
Jag kollade ut över havet och brast i gråt. Jag bara satt och grät.
Det var väldigt många på stranden, för det var ännu varmt i vattnet även fast det var september, men värmen höll liksom i. Jag såg hur många tjejer samlades runt på en plats men tänkte inte så mycket på det. Så hörde jag en välbekant röst som sa:
-Hej Amanda, vad gör du här?
Jag tittade upp och där stod...

 Vad händer riktigt? Kanske lite boring kapitel, men hoppas ni gillar det! Jag vet att det händer mkt nu men jag ville skriva detta :) Vem tror ni står där? Den som gissar rätt får ett shoutout :) KOMMENTERA!

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 4

-Jag gissar att du är Ryan, sa jag och räckte fram handen.
-Jepp, sa han och log. Olivia kramade honom och vi presenterade oss. Vi hade lite kul en stund, sedan måste vi gå, men dom lovade att höra av sig. Olivia hoppade upp och ner och var så glad.
-VI SKA FÅ TRÄFFA JUSTIN IGEN! skrek hon och började gråta.
-Ta det lugnt! folk kan ju tro att du är galen, och jag bryr mig inte om Beaver, jag ska träffa Chaz igen, sa jag. Undrar om han gillar mig? tänkte jag. Vi får väl se...


Vi gick tillbaka till våra platser och konserten var nästan över. När konserten var slut gick vi ut ur arenan. Vi gick till Olivias bil och satte oss. Då ringde min telefon. Okänt nummer.
-Hej! svarade jag.
-hej, det är Chaz, undrar och du och Olivia vill komma backstage? Justin frågade, sa någon. Chaz, tänkte jag och log. Jag hörde hur någon ropade i bakgrunden "MEN JAG MÅSTE DUSCHA FÖRST!" och jag skrattade.
-Aa, visst, men var ska vi ses? För jag är ganska säker på att vakterna inte släpper in oss backstage utan backstage biljetter, sa jag. Olivia kollade på mig och flippade ur lite. Haha, crazy fan.
-Oh, yeah, men kom så långt dom låter er gå, så möts vi där, syns, sa Chaz och la på. Jag kollade på Olivia och sa:
-Hörru, vi får åka hem lite senare, nu ska vi backstage.
Olivia skrek och vi steg ut ur bilen. jag skakade på huvudet och skrattade. Vi gick in i arenan och gick längs en korridor som vi visste att ledde backstage. Vi kom till en dörr men där stod en vakt.
-Hej! vi ska träffa Chaz, Ryan och Justin backstage, sa jag och log mitt sötaste leende mot vakten. Han höjde bara på ögonbrynet mot mig.
-Det säger alla, gå iväg! sa han. Jag och Olivia suckade och då öppnades dörren. Där stod Justin, Chaz och Ryan.
-Hej! sa dom och log. Vi kramade varandra och så gick vi in men före jag gick in kollade jag på vakten med en triumferande blick. Vi följde efter killarna och Olivia var faktist inte så i chock mera, haha, crazy fan.
-Hej, varför skulle vi komma backstage? frågade jag.
-Vadå? Vill du inte eller? frågade Ryan och skrattade.
-Du, jag har bättre saker att göra än lyssna på Justin Beaver, sa jag. Killarna kollade på varandra och Ryan och Chaz 'OOH':ade. Justin skakade på huvudet åt dem och vände sig om mot oss.
-Beaver? frågade han och skrattade. Kom igen, du kan nog bättre än så.
-Okej, loser then, sa jag och kollade på honom. Olivia hostade och jag kollade på henne. Hon mötte min blick och såg surt på mig. Jag ryckte på axlarna. Justin kollade på mig och log. Han verkade inte bry sig om att jag inte gillade honom.
-Hatar du mig? frågade han.
-Äh, hatar och hatar, jag har bättre att göra än lyssna på din såkallad musik, Beaver, sa jag. Han skrattade.
-Bra då att någon vågar vara sig själv med mig, sa han och ryckte på axlarna.
-Just so you know, jag försöker inte trycka ner dig, verkligen inte, men jag förstår inte hur alla tjejer blir som galna när dom hör dig, jag menar, vad fan har du gjort med dem för att dom blir galna? Och herregud, jag har tappat hälften av min hörseln ikväll, fan vad dom skriker, och jag som glömde öronpropparna, sa jag. Justin skrattade.
-Du, jag kan faktist inte svara på den frågan, det är väl för att jag är så snygg, sa Justin coh blinkade. Jag himlade med ögonen.
-Men det är ditt fel att jag inte hör lika bra mer, sa jag anklagande.
-Mitt fel? Hur kan det vara mitt fel?! frågade han. Jag skrattade åt hans chockade ansikte.
-Dom skriker för att DU sjunger, att dom ska vara så galna, sa jag och suckade. Killarna skrattade.
-Olivia, varför är du så tyst? frågade Ryan. Jag kollade på Olivia.
-Vet inte... Fattar bara inte att allt detta händer, sa Olivia och ryckte på axlarna.
-Där är i alla fall en som tycker om dig, sa Ryan åt Justin. Jag kollade på Chaz och log mot honom. Han log tillbaka. Men visst kollade han in mig lite extra?
Vi kom fram till ett rum coh där gick vi in. Där var en massa människor. Jag kollade runt på dem och log mot dem.
-Det här är Amanda och Olivia, sa Justin. Dom kom och hälsade på oss.
-Uhm... Jag är inte ett stort fan av Justin så jag har INGEN aning om vem ni är, sa jag och skrattade. En kille kom fram till mig, jag hade sett honom dansa på scenen.
-Seriöst? Du såg ju så glad ut när du var en av dom lyckliga tjejerna som fick vara OLLG, sa han, och du, sa han och pekade på Olivia, var väl den andra flickan?
Olivia nickade och log.
-Men skulle det se bra ut om ena sitter där och nästan gråter medans den andra är såå uttråkad? frågade jag. Alla 'OOH':ade och sedan skrattade dom.
-Justin, gift dig med henne, då har du hittat nån som inte uttnyttjar dig för dina pengar och allt det, sa Scooter och alla skrattade. Jag skakade på huvudet och sa "Never".
-Jag kan gärna gifta mig med henne, sa en annan dansare och skrattade. Jag skakade på huvudet åt honom och skrattade igen.
-Det är nog bäst att ni inte skrämmer upp dom här tjejerna, dom kan tro att ni är några pedofiler, sa Chaz och jag brast i skratt.
-Hahaha, Chaz, jag tycker faktist att dom ser lite ut som pedofiler, sa jag och skrattade. Olivia tittade på mig och brast i skratt.
-Tjejhumor, sa Justin och skakade på huvudet. Jag och Olivia slutade skratta och tittade på alla som stod och tittade på oss.
-Jag vet att vi är snygga, men ge oss liite andnigsrum, sa Olivia. Dom skrattade och återgick till sdom saker som dom gjorde före vi kom. då ringde min telefon. Det var mamma.
-Hej! svarade jag.
-hej! sa mamma, var är du? Är inte konserten slut ännu?
-Jo, den är slut, men jag är backstage, sa jag.
-BACKSTAGE?! Hur gick det till? Du gillar ju inte ens Justin, sa mamma.
-Äh, berättar senare, sa jag.
-Aha... Okej... När kommer ni hem då? frågade hon.
-Ingen aning, men vi är faktist 16 år, inte liten längre, och Olivia sover ju över hos oss sedan, sa jag.
-Hörru, vet du att klockan är nästan 11? Du är 16 år, ja, men inte en chans att du får vara ute med några du inte känner! sa mamma.
-Mamma... Vi är inne, sa jag.
-Du vet vad jag menar, sa mamma irriterat.
-Jaha, vad har jag gjort nu då? frågade jag irriterat. Hon ska alltid bli sur på mig, och så tror hon att hon kan bestämma över precis allt jag gör.
-Du kommer hem nu, förstår du?! sa mamma.
-Men vad faaan, sa jag och gick ut ur rummet för jag ville inte att alla skulle höra mig när jag pratade.
-Hörru, du är 16 år, men jag låter dig INTE vara ute länge, bara för det! Vem vet vad som komemr hända? sa mamma.
-att du ALLTID ska vara så jäkla orolig! sa jag.
-Du, jag bryr mig om dig! Om du inte kommer hem nu så tar jag din dator! Förstår du?! sa mamma strängt.
-Men faan! sa jag och stängde av. Jag gick in i rummet igen.
-Olivia, vi måste dra, mamma dödar mig! sa jag och tittade ner i golvet. Suck, alltid ska mamma vara så sträng. Olivia suckade.
-Vi syns kanske senare, sa Chaz och log mot oss. Jag log tillbaka och så gick vi. När vi kom till bilen suckade jag och vi satte oss. Olivia började köra.
-Varför måste hon alltid vara så jäkla orolig? sa jag irriterat.
-Hon är din mamma, och efter det som hände Sarah så är hon väl mer orolig, sa Olivia lite försiktigt. Jag suckade. Sarah... Tänkte jag.

Nu fick ni ett lite längre kapitel, sorry till er som inte gillar långa kapitel :P Hoppas ni gillar det. Och nu får ni verkligen bli lite bättre på att komentera! Jag vill ju veta vad ni tycker om storyn hittills!

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 3

-Men nu hade jag ju chansen att prata med honom och så förstör du allt, fatta vad pinsamt det var då du ba "Bra, Olivia, kom då!", som nån jävla boss! sa Olivia argt.
-Men sorry då! Var glad att jag ens följde med! sa jag och kollade på henne. Vi kom fram till stället där sound checken skulle vara. Just som vi skulle gå in krockade jag med någon...


Jag föll och kollade upp på personen som jag hade krockat med. Det var en skitsnygg kille. Han skrattade lite och hjälpte mig upp.
-Sorry, jag såg mig inte för, fick jag fram. Han skrattade och räckte fram handen.
-Jag är Chaz, Justins kompis, men du kanske visste det redan, sa han. Jag log mot honom.
-Trevligt att träffas, jag heter Amanda, och faktist så är jag inte så galen i Justin... Så jag visste inte vem du var... sa jag och kollade in i hans vackra, bruna ögon. Jag blev helt knäsvag. Jag log mot honom och han sa:
-Men om ni ska på sound checken så måste ni nog gå nu, men vi kan ju kanske hänga nån dag, alla fem.
-Fem? frågade jag.
-Jag, du, din kompis, Justin och Ryan, förklarade Chaz.
-Oh, glömde nästan, dethär är Olivia, sa jag och pekade på Olivia. Chaz och Olivia skakade hand och sedan sa jag:
-Men visst, vi kan säkert träffas.
Jag gav mitt nummer åt honom och log.
-Coolt, vi hörs, sa han och så gick vi iväg. Olivia kollade på mig.
-Du sa just åt CHAZ att du inte riktigt gillar Justin! sa hon.
-Än sen då? Du ska vara glad, vi kanske får hänga med dem! sa jag.
-Okej okej, jag älskar dig! sa hon och kramade mig. Jag skrattade åt henne.
-Han där Chaz var snygg, och trevlig, sa jag. Olivia kollade på mig och skrattade.
-Okej, du får honom så tar jag Justin! sa hon och skrattade. Vi gick in där sound checken skulle vara och ställde oss i kö för att komma in i arenan. Efter en stund var vi längst framme. Vi visade våra biljetter och blev insläppta. Vi hade bästa platserna, första raden. Vi väntade en stund, sedan började sound checken. Justin kom ut och höll på att fjanta sig, sedan fick fansen fråga frågor. Olivia räckte såklart upp handen. Han tog direkt henne.
-Hej, jag träffade dig på M&G btw, men i alla fall, vilken låt tycker du mest om att sjunga av dina egna låtar? frågade hon.
-Oh, jag kommer ihåg dig, beautiful, Jag gillar att sjunga 'Down to earth' mest, svarade Justin och log mot henne. Jag himlade med ögonen. Jag räckte upp handen.
-Du, sa Justin coh pekade på mig.
-Jaa... Jag träffade ju också dig... Men undrar bara, är Chaz singel? frågade jag och skrattade. Justin tittade på mig och nickade.
-Joo... varför undrar du det? frågade han och skrattade.
-Äh, jag råkade liksom krocka i honom, haha, sa jag och skrattade. Justin skakade på huvudet och log. Sedan frågade andra fans frågor. Olivia kollade på mig.
-Att du ens frågade detdär! Herregud! Sjukt asså! Men jag måste erkänna att det var ganska kul! sa Olivia när vi kom ut från sound checken. Jag skrattade bara. Det var 4 timmar tills konserten skulle börja så vi ställde oss i kön när vi kom ut ur arenan, för konstigt nog fick man inte vänta i arenan efter sound checken, suck. Det var inte så många före oss. Dom började släppa in oss och vi hade platser på första raden.
-Olivia? sa jag.
-Mm?
-Är dina föräldrar rika eller nåt? frågade jag och skrattade. Olivia skrattade och skakade bara på huvudet. Efter vad som kändes som tusen år började konserten. Jag orkade verkligen inte höra på Justin. Efter några låtar kom en kvinna och frågade mig och Olivia om vi kunde komma med henne. Vi följde efter henen och hon tog oss backstage.
-Okej, nu är det så att en av er ska vara OLLG ikväll, ni får inte bli osams på grund av detta, men du, sa hon och pekade på mig, ska vara hans OLLG ikväll, och du, fortsatte hon och pekade på Olivia, får vara här backstage och vänta på henne.
Jag kollade på Olivia som stod där helt chockad.
-Oh hell no! Jag tänker inte vara OLLG ikväll, eller aldrig, förresten, jag gillar inte ens Justins musik, varför kan inte Olivia vara? frågade jag. Kvinnan nickade.
-Okej då, det går väl, men du väntar här, sa hon och log mot oss. Olivia tittade på mig och kramade mig. Hon började gråta, så glad var hon.
-Olivia, snälla, du kan ju inte gråta på scenen heller! sa jag och skrattade. Då kom någon till oss.
-Hej! Jag är Scooter Braun, vi fixade så att ni båda ska ut på scenen, och får liksom båda vara OLLGs ikväll, sa han och log mot oss.
-Oh great... mumlade jag, men sedan fejklog jag. Vi hörde hur 'One less lonely girl' började spelas. Olivia hoppade upp och ner där hon stod och jag skrattade. Hans dansare kom och ledde ut oss på scenen och vi fick sätta oss på två stolar som var bredvid varandra. Jag fejklog hela tiden, men ingen verkade märka det. Justin gav oss en bukett rosor var och sedan kramade han oss. Hon log mot oss och så gick vi av scenen. Olivia kramade mig och skrek och grät, så bra var det alltså för henne. När vi kom av scenen stod Chaz och nån annan kille där.
-Jag gissar att du är Ryan, sa jag och räckte fram handen.
-Jepp, sa han och log. Olivia kramade honom och vi presenterade oss. Vi hade lite kul en stund, sedan måste vi gå, men dom lovade att höra av sig. Olivia hoppade upp och ner och var så glad.
-VI SKA FÅ TRÄFFA JUSTIN IGEN! skrek hon och började gråta.
-Ta det lugnt! folk kan ju tro att du är galen, och jag bryr mig inte om Beaver, jag ska träffa Chaz igen, sa jag. Undrar om han gillar mig? tänkte jag. Vi får väl se...


Tyckte ni om det? :) Nu får ni KOMENTERA! Vad tycker ni om den hittills? :)

Kram Madde

Ps. Söker fortfarande DESIGN! MEDDELA OM DU GÖR DESIGNER GRATIS! :)


No Matter what, Kapitel 2

-Hej tjejen, du är ju snygg, sa jag och skrattade.
-Du med, Justin kommer älska DIG! sa hon.
Jag fnös.
-Mm... visst... Säkert! sa jag.
-Men lova nu att inte säga nåt elakt åt honom, sa Olivia.
-Man ska aldrig lova nåt man kanske inte kan hålla, sa jag. Olivia tittade på mig med en blick.
-Lova!
-Okej okej... Lovar, sa jag och höll upp händerna. Olivia skrattade och började köra. det räckte inte så länge förän vi var framme...


Vi steg ur bilen och jag såg hur dom flesta tittade på mig.
Okej, man kan väl säga att jag är "drottningen" i min skola, St. Andrews, och den skolan är den största här i Nashville. Det är över 5000 elever som går där, VÄLDIGT stor skola, I know. jag är liksom den som alla vill vara vän med och jag är väldigt populär, jag är inte bitchen eller nåt, det sköter ju Melissa så bra. På tal om henne så kom hon fram till oss.
-Men Hej hora, vad gö du här? sa Melissa. Hon hade med sig sina två kompisar Sanna och Niki.
-Ah, hej biatch! Äh, du vet, jag ska visa upp mig, vad trodde du?! sa jag och skrattade.
-Mm... Visst, sa Melissa.
-Aa, men det var ju trevligt att se dig här UTAN Meet&Greet biljetter! sa jag och log triumferande.
-Nå... Justin kommer ju ändå hata dig, att du ens kan ha domdär kläderna, sa Melissa.
-Hörru, passa dig innan du säger nåt dumt nu lilla flicka! Jag har i alla fall kläder på mig! Om han får se dig kommer han tro att du vill ha honom i säng! sa jag och kollade på Melissa från topp till tå. Hon hade en kort topp som slutade just ovanför naveln och så hade hon ett par korta, tjata jeansshorts. Jag suckade och fejklog mot henne, sedan gick jag ifrån henne. Jag hörde hur Olivia skrattade åt dem och så kom hon efter mig. Vi gick in i arenan och så gick vi igenom en lång korridor före vi kom till stället där M&G skulle vara. Vi ställde oss sist i kön. Vi väntade och väntade och tillsist var det bara vi kvar. Justin log mot oss då vi gick fram till honom.
Okej, jag måste erkänna, han är snygg, men han verkar liksom så upptagen av sig själv, det verkar liksom som om han tror att alla tycker om honom.
-Hej pretty ladies, sa Justin flörtigt till oss. Jag himlade med ögonen åt honom men han verkade inte märka det. Han kramade först Olivia och sen mig, jag kramade löst tillbaka.
-Vad heter ni då? frågade Justin. Jag kollade på Olivia för att se om hon var på väg att svara men hon stod där och bara tittade. Hon var väl i chock. Jag bestämde mig för att svara eftersom att Olivia var stum.
-Jag heter Amanda och hon är Olivia, sa jag, hon är liksom det galna fanset.
-Aha... sa justin, söta namn för söta tjejer.
Jag fnös åt honom. Han verkade ignorera det och cände sig mot kameran. Olivia gick och ställde sig bredvid Justin på ena sidan så jag ställde mig på andra sidan. Justin la armarna om oss så jag var liksom tvungen att lägga armen om honom. Sedan var det bara att fejklée mot kameran. Kameramannen tog bilden och så släppte Justin tag om oss. Han tittade på mig och sedan på Olivia och log.
-Hur länge ska ni vara här? undrade Olivia då hon äntligen fick tillbaka talförmågan.
-I en vecka ungefär, jag har liksom en paus här, berättade Justin.
-Oh great... Jag vet vad jag kommer få göra denna vecka då... mumlade jag.
-Va? sa Justin. Kanske hade han hört vad jag sa, men jag var inte säker.
-Kan vi gå nu? frågade jag och lät irriterad.
-Visst, det är ju inte jag som bestämmer det, sa Justin och skrattade lite. Jag fejklog mot honom och så sa jag:
-Bra, Oliva, kom då!
Jag började gå iväg och Olivia kramade Justin 'hejdå' före hon kom efter mig. Hon kollade surt på mig.
-var du tvungen att vara så otrevlig? frågade hon.
-Mm, jag följde med, men du kan inte tro att jag seriöst ska vara trevlig mot Justin Beaver, det är ju bara för mycket, sa jag och kollade på Olivia. Hon såg lite sur ut.
-Men nu hade jag ju chansen att prata med honom och så förstör du allt, fatta vad pinsamt det var då du ba "Bra, Olivia, kom då!", som nån jävla boss! sa Olivia argt.
-Men sorry då! Var glad att jag ens följde med! sa jag och kollade på henne. Vi kom fram till stället där sound checken skulle vara. Just som vi skulle gå in krockade jag med någon...


Där har ni kapitel 2 :) Uppdatering verkar ju bli bättre :) KOMENTERA VAD NI TYCKER HITTILLS! Tycker ni det är bra då Amanda hatar Justin 'Beaver'? ;) Vem krockade hon med??

Söker fortfarande design! Gör du designer gratis, då vill jag gärna att du meddelar mig! :) :D Skulle vara väldigt tacksam<3

Kram Madde

ps. Klockan är snart 12 här i finland... Men jag hade lagt detta inlägg på tidsinställt men så kom det inte nåt inlägg -.- så då bestämde jag att skriva det nu :)


No Matter What, Kapitel 1

Hej Guys!
Nu börjar jag en ny story, "No matter what" heter den :)
Hoppas ni gillar den :)


-Snälla Amanda! Snälla! bad min BFF Olivia för femtioelfte gången.
-Nej! sa jag. Jag öppnade mitt skåp och tog min väska.
-Men snälla! Mandy! Kom igen! Jag har 2 biljetter till Justin Biebers konsert, och jag har Meet&Greet och så har jag Soundcheck biljetter, kom igen! Jag vill verkligen inte ta med min irriterande lilla syster! sa Olivia. Jag suckade.
-Men jag vill inte till någon Justin Beaver konsert! sa jag bestämt.
-KOM IGEN! Alla tjejer är som tokiga i honom! Nu när han har en konsert här i Nashville så kan du väl komma med! Jag fick för fan 2 biljetter! KOM MED! sa Olivia, och jag vill verkligen inte träffa Justin tillsammans med min lilla irriterande lillasyster!
-Okej då, för fan! Jag följer med! Men jag tänker inte ens titta på Justin! Förstår du? sa jag.
-YES! Jag älskar dig! sa Olivia och kramade mig. Jag skrattade lite och så skakade jag på huvudet. Jag väntade på att Olivia skulle vara klar och så gick vi ut ur skolan.
-Okej, gör dig klar till 4, då kommer jag och hämtar dig! sa Olivia.
-Ok, syns, sa jag och så skildes vi åt. Jag satte mig i min bil och körde hem. När jag kom hem ropade jag "Hej!" för att se om någon var hemma.
-Hej! svarade min mamma. Jag gick fram till henne och kramade henne.
-Var är pappa? frågade jag.
-På jobbet, svarade mamma.
-Okej... BTW jag ska med Olivia på Justin Beavers konsert ikväll... Suck... sa jag.
-Va? Hur gick det till? Du gillar ju inte ens honom! sa mamma.
-äh... Hon hade två biljetter och så ville hon ha med mig... så jag gav mig tillsist, men hon fick verkligen tjata... Och jag hatar honom... förklarade jag.
-Ahaa... Och nu ska du på hans konsert? va är det alla tjejer gillar med honom egentligen? undrade mamma.
-Jag undrar det samma, sa jag och suckade. Jag gick upp till mitt rum och slängde mig på sängen. Jag suckade och så tittade jag på klockan. 13.53 visade den. Asså har jag en timme på mig ännu, skönt, tänkte jag. Orkade inte heller va så snygg inför nån som jag hatade så jag tänkte inte fixa mig så mycket. Jag låg på sängen och tänkte och råkade somna.
Jag vaknade av att min telefon ringde. Det var Olivia.
-Hej! svarade jag.
-Asså är du klar? frågade hon.
-Va är klockan? frågade jag, panik! Även fast det bara var Justin jag skulle träffa.
-Jag kommer liksom om 25 minuter, och det är verkligen inte så bara att träffa JUSTIN BIEBER! sa Olivia.
-Oh crap, damn! Måste dra, ska fixa mig, syns! sa jag och la på. Jag tog snabbt av mig kläderna och sprang in i duschen. Jag duschade snabbt och så fönade jag mitt svarta hår, sedan borstade jag tänderna. Jag tog på mig ett par jeans och en tröja. Sedan plattade jag håret. Jag tog på mig lite mascara och så la jag på lite läppglans. Mer än så behövdes inte.

När jag var klar tog jag min svarta väska och så tog jag min plånbok. Jag tog också med min kamera, om den nu skulle behövas. Jag gick ner till köket och tog ett glas vatten, då hörde jag hur det tutade utanför. Jag drack snabbt upp och så kramade jag mamma.
-Hejdå, syns! sa jag och gick ut. Jag satte mig i Olivias bil och tittade på Olivia. Hon hade en lila tajt tröja på sig och mörka jeans. Sedan hade hon plattat sitt annars lockiga blonda hår och så hade hon mascara, ögonskugga och läppglans.
-Hej tjejen, du är ju snygg, sa jag och skrattade.
-Du med, Justin kommer älska DIG! sa hon.
Jag fnös.
-Mm... visst... Säkert! sa jag.
-Men lova nu att inte säga nåt elakt åt honom, sa Olivia.
-Man ska aldrig lova nåt man kanske inte kan hålla, sa jag. Olivia tittade på mig med en blick.
-Lova!
-Okej okej... Lovar, sa jag och höll upp händerna. Olivia skrattade och började köra. det räckte inte så länge förän vi var framme...


Det var Kapitel 1 :) Vad tyckte ni om den? :) KOMENTERA!<3
(domhär delarna blir antingen lite för korta eller så långa, eftersom det kommer hända mkt och jag vill stoppa då det är som mest spännande :p)
Söker fortfarande design!!

Kram Madde

svar på tal

hej!

Skriver från telefonen så det blir lite konstigt.
Lintso frågade adressen till nya novellen. Men dum, jag ska ju skriva på denna blogg :P (hon är min bästis så jag kan kalla henne dum ;))
Julia, jag är ledsen att jag krossade ditt hjärta för att jag inte skrev när dom gifter sig, men jag har ingen fantasi mer till denna berättelse. Sorry
Nu söker jag ny design, så meddela om ni gör designer gratis :D Skulle verkligen uppskatta det :D
Snart ska jag börja skriva den nya storyn men jag väntar tills jag har design, så desto fortare jag får en design desto fortare får ni kapitel 1 av den nya storyn :D

Kram Madde

Forever and always, part 63

Jag svarade snabbt.
-Hej, Lovisa här... sa jag.
-Hej... Vi ringer från Atlanta hospital, du har din kompis Sammie här va? sa nån i andra änden.
-Joo... Hur är det med henne? frågade jag och blev genast nervös.
-Vi gjorde allt vi kunde... Men hon är död...
När jag hörde det tappade jag telefonen i marken och föll ner på marken, jag med. Sammie är... Död...


Jag satt på golvet och grät som en tre åring. Justin kom fram till mig och lyfte upp telefonen.
-Öh... Tack för att ni ringde... hejdå... sa han och så stängde han av. Han satte sig ner brevid mig och kramade mig medans jag grät. Han störk mitt hår men han sa inget. För han visste ju att "Det kommer bli bra" inte skulle fungera för att lugna ner mig. Jag grät så mycket så jag kunde nästan inte andas. Jag snyftade och försökte andas om vart annat. Justin märkte att jag hade problem att andas och hjälpte mig att stiga upp så at jag skulle kunna andas bättre. Jag kramade Justin hårt och grät så mycket så Justin var nog säkert helt blöt. Nu är det över... Life is over... Sammie är död... tänkte jag. Då började jag gråta ännu mer. Justin bara stod där och höll om mig medans jag grät. När jag hade lugnat ner mig lite sa jag så tyst:
-Life is over...
Justin kramade mig och sa:
-Livet är inte över, detta är bara en del av livet som alla är med om, allt kommer bli bra, även fast Sammie är död och hon är din bästis, hon kommer alltid finnas hos dig, i ditt hjärta. Men ibland måste man låta dom som man älskar mest gå...
Jag kramade Justin hårt och visste inte om jag nånsin skulle kunna sluta gråta. Varför händer allt dethär nu? Varför? Vad har jag gjort så att dethär måste hända mig? Men som tur har jag ju i alla fall Justin.
Justin kysste mig på kinden och så sa han:
-gråt nu inte... Jag vet att Sammie inte skulle vilja att du skulle sitta här och gråta på grund av att hon gjorde självmord... Hon finns alltid hos dig, vad som än händer, det vet du ju...
Jag nickade och överraskande så slutade jag gråta. Jag stod länge där i justins armar och vi bara kramade varandra.
-Jag älskar dig, det vet du väl? viskade Justin.
-Mm... Jag älskar dig med, sa jag och kysste honom. Kyssen blev mer och mer passionerad. Justin smekte min rygg och förde sedan sina händer till just ovanför min rumpa. Jag fortsatte kyssa honom. Justin lyfte upp mig och bar mig upp till mitt rum samtidigt som han kysste mig. Han la mig försiktigt ner på sängen och la sig på mig. Han kysste mig mjukt och så kysste han mig på halsen. Han tog av mig tröjan så jag låg där i bh. När vi hade fått av alla våra kläder förutom underkläder märkte jag hur mycket stånd han hade. Men jag hade verkligen ingen lust. Vet verkligen inte varför. Jag menar det är Justin, killen jag älskar... Men varför har jag ingen lust? tänkte jag. Jag avslutade kyssen.
-Justin... började jag.
-Mm... Vad, älskling?
-Lessen... Men... Jag har ingen lust ikväll... sa jag lite försiktigt.
-Haha... Jag märkte faktist det... Va tar det nån annan kväll istället, sa Justin och blinkade. Jag steg upp och gick fram till min garderob. Jag tog fram en stor t-shirt och tog på den, inget annat, för jag orkade inte ta på mig nåt annat, så där stod jag med en stor t-shirt på mig och trosor, haha. Justin steg upp och tog på sig sin t-shirt och sina byxor, sedan kom han fram till mig och lag händerna runt min midja. Han drog mig intill honom och kysste mig.
-Hej! hörde vi nerifrån. Vi slutade kyssas och gick ner, där stod mamma.
-Men hej! Hört nåt från sjukhuset? frågade mamma.
-Mm... sa jag och kände hur tårarna började bränna under ögonlocken. Justin kramade mig och sa:
-Sammie gjorde ju självmord, hon försökte, och hon fick som hon ville...
Mamma stod där med öppen mun och stirrade på oss.
-Hon... Hon... Hoon... Dog?! stammade mamma. Justin nickade och kysste mig på pannan. Jag kände hur tårarna började rinna nerför mina kinder och försökte inte ens stoppa dem. Mamma stod där och bara stirrade ut i tomma intet. Justin tittade ner på mig och torkade bort mina tårar, som bara fortsatte komma. Jag grät tyst, utan snyftningar eller ljud, det rann bara tårar, ohejdbara tårar. Justin kramade mig hårt.
-När... Ringde dom från sjukhuset? frågade mamma när värsta chocken hade lagt sig.
-för kanske 2 timmar sen... sa Justin.
-Okej... Jag ska gå och sova nu... är så trött... Var nu inte upp för länge, sa mamma och så gick hon iväg till sitt rum. Jag kollade upp på Justin och suckade.
-Ska vi också gå och sova? frågade Justin. Jag nickade.
-Men jag är för trött för att gå upp, sa jag och skrattade lite. Justin kysste mig och så lyfte han upp mig i hans famn. Han bar upp mig till mitt rum och la mig ner på sängen. Sedan tog han av sig sina byxor och la sig ner bredvid mig. Jag vände mig mot honom och kysste honom.
-Godnatt, älskar dig, sa jag.
-Älskar dig med, svarade Justin och kysste mig på pannan. Jag la huvudet på hans bröstkorg och lyssnade till hans andetag. Då kom jag på att även fast Sammie är död, även fast allt verkar gå åt skogen har jag det ändå jättebra. Jag har den bästa pojkvännen man nånsin kan drömma om och om två år gifter vi oss. Jag älskar honom och han älskar mig, vad kan man mer fråga efter?
Jag vände mig om och stödde mitt huvud i mina händer.
-Justin... sa jag.
-Mm... Vad? sa han och kollade på mig.
-Jag älskar dig, sa jag och kysste honom.
-Jag älskar dig med, forever and always, sa Justin och kysste mig.
-Forever and always, viskade jag och flätade ihop mina fingrar med hans...


Tänkte jag skulle avsluta storyn här... Har inte mer idéer osv... Det blev nu kanske inte så många part som jag tänkte att det skulle bli... Men det får väl gå :)

Men oroa er inte, kommer börja skriva en ny berättelse nu :) har lite idéer så :)
Hoppas ni har tyckt om att läsa storyn :) vet har varit kul att skriva den :)
Sutter nu uppe och skriver kvart över 12 på natten, sjukt asså :P
Men KOMENTERA VAD NI HAR TYCKT OM STORYN :) <3

Kram Madde


Läs!

Hej!

Jag vet att jag inte har skrivit nått part nu på några dagar, fucking lessen för det! :(

Men ville berätta för er om en blogg som jag skapade just :P http://backdowntoearth.webblogg.se så gå gärna in där och läs :) skulle uppskatta det :) där kommer jag troligen uppdatera mkt :)

Ska försöka skriva nu ett part :)

Kram Madde

Ps. OM NÅN GÖR GRATIS DESIGNER, MEDDELA! JAG BEHÖVER EN DESIGN TILL DENDÄR NYA BLOGGEN! :)


Lite allt

Hej!

Först av allt så måste jag säga att ni måste verkligen hata mig nu. asså fyfan för mig! Jag uppdaterar ALDRIG! Jag är dum... :( nån som skulle tänka sig gästblogga??

Sedan second... Jag behöver lite tips nu :P
Ni vet ju att jag ska på Biebers konsert i Danmark och idag då jag var hem från skolan (Jag har varit sjuk, imrn ska jag till skolan) så började jag prova lite kläder, och nu har jag två alternativ så nu får ni säga vilken ni gillar bättre.

okej. först kolla på klädseln

1.


2.

Vilken?? säg vilken du tycker är snyggare!! :) (desperat även fast det är många dagar kvar ännu men men :P)

Håret nu då.

1.
Plattat hår, fläta bla bla bla ni ser sjlv hoppas jag (bilden är inte tagen idag :P)

2.
Rakt bla bla bla :P

HELP ME NOW! :) <3 Tack tack<3

Ska försöka skriva ett part så kommer det ut imrn :)

Kram Madde


Hej!

Hej!

Ville visa två roliga blider. Läs vad som står där och så komentera vad ni fick ;) :)

Okej :) det står kanske lite litet men men...

Okej jag fick:

Bild 1. I humped Scooter Braun because I'm horny ;) :P (jag veet, domdär bilderna är snuskiga ;) )
Bild 2. I am going to kill Caitlin Beadles because I hate my life (haha :P)

Komentera vad ni fick :)

Kram Madde

Ps. Inget part idag (troligt vis inte :( )


Forever and always, part 62

Jag suckade och så sa jag:
-Fan att allt sånthär ska hända... Det är ju sjukt... Jag ska stämma dom som kom på alkohol! Hah...
Emma och Julia skrattade lite och Sammie log faktist lite.
-När du gör det, passa på att döda dom med, sa hon.
-Okej... hah, sa jag. Jag kollade ut genom fönstret och suckade. Ska det nånsin bli bra?


Det tog inte nån lång stund innan vi var framme vid Emma. Vi sa hejdå till Julia och Emma och så åkte vi hem. När vi kom hem gick jag och Sammie och satte oss i soffan. Mamma kom efter och satte sig brevid Sammie.
-Hur är det, älskling? frågade mamma.
-Vet inte... Fattar fortfarande inte att dethär hände... sa Sammie. Jag kramade Sammie och så sa jag:
-Allt kommer ordna sig...
-Jag hoppas det... sa Sammie, sedan steg hon upp. Jag måste på toa...
Jag suckade när hon gick iväg.

Sammies perspektiv:

Jag gick upp till badrummet och låste dörren. Sedan satte jag mig på toalettlocket och grät. Jag grät en lång stund sedan steg jag upp och kollade i medicinskåpet om där fanns några tapletter. Ojsan... Här finns ju kokain... tänkte jag. Tänk om hennes mamma tar droger? Herregud... Jag sökte en stund till och hittade ett par tabletter. Jag öppnade burken och tog en tablett. Vet inte varför jag tog en tablett. Jag satte mig ner och tänkte en stund. Så fattade jag ett beslut. Jag har ingen orsak att leva mer om mamma är död och ingen verkar fatta. Plus att pappa är sjuk i huvudet! Jag steg upp och sökte efter en kniv eller nåt. Jag hittade en rakkniv (?). Den hade säkert varit Lovisas pappas... Jag satte den vid min handled och tryckte medan jag drog den upp på armen. Jag bet mig i läppen för att inte skrika. Så ont gjorde det. Jag drog ett tag till och så kände jag hur allt började snurra. Jag satte mig ner på toalettlocket och började gråta. Jag kände hur jag blev svagare och svagare och jag föll ner till golvet. Då blev allt svart.

Lovisas perspektiv:

Asså vad fan gör Sammie på toan såhär länge?? Jag gick upp och knackade på dörren.
-Sammie! Kom ut nu... Vad gör du? sa jag. Inget svar.
-Sammie! sa jag igen. Tyst...
-Mamma!! skrek jag och mamma kom rusandes.
-Sammie svarar inte! sa jag. Mamma gick till dörren coh knackade på dörren.
-Sammie! Svara! Vad gör du?! sa hon oroligt. Inget svar nu heller. Jag knackade på dörren och ropade "SAMMIE! ÖPPNA!" men hon öppnade inte. Mamma sprang ner och ringde polisen, brandkåren och ambulansen. Desperat much. Jag bankade hårt på dörren men ingen öppnade. Fan, fan, fan! Efter kanske 5 minuter kom brandkåren, poliserna och ambulansen. Poliserna slog ut dörren och där låg Sammie på golvet, i en pöl av sitt eget blod. Jag skrek och tänkte springa fram till henne men en polis stoppade mig. Dom bar ut Sammie till ambulansen och körde iväg. Mamam kramade mig och sa att allt skulle bli bra. Klockan var nu 00:08 och det var nog dags att gå och sova. Jag böt om till pyjamas och så satte jag mig på sängen. Jag tog fram telefonen och ringde till Justin. Han svarade direkt.
-Älskling, hur är det? sa han när han hörde att jag snyftade.
-Justin... Snälla kom hem! Jag klarar inte dethär... Sammie har försökt ta självmord... Och hon kommer kanske dö! Justin! Snälla kom hem! sa jag desperat.
-Oh my... Jag ska prata med Scooter. Allt kommer bli bra... Sammie kommer inte dö... Jag lovar... Älskling jag är såå lessen att allt dethär ska hända nu... sa Justin.
-Jag älskar dig...
-Jag älskar dig med... Jag ska prata med Scooter och så ringer jag upp... ok? sa Justin.
-Okej... sa jag.
-Ta hand om dig, baby, sa Justin och la på. Jag satt en stund och tänkte. Då kom jag på att jag skulle ju spela in låten med Taylor Swift imorgon, eller egentligen idag. Jag skickade iväg ett sms till henne. "Jag kan tyvärr inte spela in låten imrn, Min BFF håller på att dö... Pray..." skrev jag och skickade iväg det. Jag la mig ner i sängen och tänkte. Hon kommer troligen inte se sms:et före imorgon men men... Jag höll på att somna då jag fick ett sms. Jag läste sms:et. "Jag beklagar verkligen detdär med din BFF. Jag ber... Allt kommer bli bra... Vi spelar in låten nån annan gång då istället. Kram /Taylor" stod det. Hon var alltså vaken. Okej... Jag låg och tänkte en stund sedan somnade jag.

Nästa morgon

Jag vaknade av att nån ringde till mig. Jag svarade.
-Hej...
-Hej älskling... Väkte jag dig? sa Justin.
-Japp... Men whatever...
-Hur är det med Sammie?
-Vet inte... Hon låg ju liksom i en pöl av blod... så jag tror inte att det är så stor chans att hon överlever...
-Kommer du ihåg när jag blev skjuten... Och när du blev skjuten? Båda överlevde...
-Mm... sa jag.
-Men gå ner till köket... sa Justin.
-Varför? frågade jag.
-Gå och ät lite... sa Justin.
-Aha okej... Jag steg upp och gick nerför trapporna. Jag gick in i köket och där stod Justin! Jag tappade telefonen i golvet och sprang in i Justins famn. Jag kramade honom hårt och länge och började gråta. Han lyfte upp mitt ansikte och kysste mig, länge. Han höll mig om midjan och jag la händerna runt hans nacke. Åh vad jag har saknat honom! Jag kysste honom håt och länge och ville aldrig släppa taget. Tillsista avslutade Justin kyssen och sa:
-Jag älskar dig...
-Jag älskar dig med... sa jag och kysste honom igen. Jag kunde verkligen inte att han var här.
-Var är mamma? frågade jag, som om han skulle veta det.
-I jobbet. Jag träffade henne före hon åkte, svarade Justin.
-Aha... Har dom ringt från sjukhuset? frågade jag.
-Inte än... svarade Justin. Jag gick till kylskåpet och öppnade dörren och tog ut lite mat. Jag satte mig ner vid bordet och åt.
-Hur kunde du komma? Jag menar, du ahr ju konserter och allt... sa jag.
-Du är viktigare, svarade justin och satte sig ner vid bordet, han med. Aaw... Han sket i sina konserter på grund av mig.
-Men dina fans då? sa jag.
-Men kom igen... Jag ska gifta mig med dig, tror du inte att du är viktigare då? frågade Justin och skrattade lite.
-Njae... Du har ju alltid brytt dig så mycket om dina fans...
-Det gör jag fortfarande, men du är ändå viktigare, sa Justin. Jag skakade på huvudet och så åt jag upp. Sedan gick vi upp till mitt rum. Jag öppnade garderoben och sökte upp en hoodie och ett par jeans. Jag böt om och så satte jag mig i Justins famn och kysste honom. Justin höll om mig hårt och kysste mig passionerat. Plötsligt ringde telefonen. Jag steg upp och sprang ner till telefonen. Justin följde efter. Jag svarade snabbt.
-Hej, Lovisa här... sa jag.
-Hej... Vi ringer från Atlanta hospital, du ahr din kompis Sammie här va? sa nån i andra änden.
-Joo... Hur är det med henne? frågade jag och blev genast nervös.
-Vi gjorde allt vi kunde... Men hon är död...
När jag hörde det tappade jag telefonen i marken och föll ner på marken, jag med. Sammie är... Död...


Ni fick ett lite längre part nu! Hoppas ni gillar det! KOMENTERA GÄRNA!<3

Kram Madde


Sorry...

Hej!

Nu är det så att uppdatering kommer bli sämre. Skolan går före bloggen och just nu är det skitmkt i skolan. Prov och så läxor... Det är 6 veckor till sportlovet och dom 6 veckorna blir riktigt hårda i skolan, med massa prov och läxor. Och så blir det snart att börja tänka på högstadiet och vem man ska rösta på klassen osv. Och så måste jag verkligen satsa på finska som är skitsvårt enligt mig. Så hoppas ni förstår mig och nöjer er med 4-5 part per vecka! Och jag hoppas att ni fortsätter läsa min blogg även fast uppdateringen blir sämre!

Kram Madde


Forever and always, part 61

Hon som alltid brukar vara så vacker, nu hade hon flera rivmärken i ansiktet och båda hennes ögon var blåa, blus att hennes hår var så rufsigt och hennes ögon var rödgråtna. Jag sprang fram till Sammie och kramade henne.
-Det kommer bli bra... Det komemr bli bra, viskade jag om och om igen medans vi kramade varandra och grät. Men jag var inte lika säker som jag lät...


Vi slutade krama varandra och gick ut ur huset.
-Vi har ringt ambulans... Dom ska fösöka göra nåt om det går... Vi väntar här tills dom kommer sedan åker vi hem till oss. Sammie, du kan bo hos oss... Poliserna kommer inte ännu bli inblandade... sa mamma. Sammie suckade och efter några minuter så kom ambulansen. Dom sprang in i huset och bar ut Katy, sedan åkte de iväg. De lovade att informera oss om allt. Vi skulle just sätta oss i bilen och köra hem när Sammie sa:
-Jag behöver ju lite saker... Jag springer snabbt in och hämtar.
Hon gick ut och så sprang hon in i huset medans vi satt och väntade.

Sammies perspektiv:

Jag sprang upp till mitt rum och packade ner lite kläder och saker i en väska och så gick jag ut ur rummet. När jag började gå ner igen så hörde jag hur någon hostade. Jag hoppade till och vände mig om. Där stod pappa. Han kom fram tilll mig och sa:
-Vart ska du?
-Bort från dig, förstår du väl! sa jag och började gå nerför trapporna, men pappa tog i mig. Jag skrek att han skulle släppa mig men han sa:
-Sammie... Jag var full... Jag visste inte vad jag gjorde!
-DU är orsaken till att mamma är död! DU DÖDADE HENNE! I DON'T GIVE A F*CK OM DU VAR FULL! JAG ÄLDKAR MAMMA OCH NU ÄR HON DÖD!!! FATTAR DU INTE VAD DU HAR GJORT?! DU ÄR JU SJUK!!! skrek jag åt pappa.
-Sammie! Jag var inte vid medvetande när jag gjorde det! Det förstår du väl?! sa pappa och han lät lite arg.
-JAG BRYR MIG I-N-T-E!! FATTAR DU INTE DET?! DU VÅLDTOG OCKSÅ MIG!!! SÅ HÅLL KÄFTEN!!! SCREW YOU!! skrek jag och så sprang jag ner till bilen. Pappa lämnade där uppe, helt chockad. Jag kände hur jag började gråta men jag brydde mig inte. Jag satte mig i bilen och Katarina körde iväg. Suck...

Lovisas perspektiv:

-Emma och Julia, ska jag köra hem er? frågade mamma när hon började köra.
-Om det inte blir till besvär... svarade Emma. Då kan du väl köra oss hem till mig...
-OK... sa mamma och började köra till Emma. Jag kollade bak på Sammie som satt och tittade ut genom fönstret. Hon grät. Jag suckade och så sa jag:
-Fan att allt sånthär ska hända... Det är ju sjukt... Jag ska stämma dom som kom på alkohol! Hah...
Emma och Julia skrattade lite och Sammie log faktist lite.
-När du gör det, passa på att döda dom med, sa hon.
-Okej... hah, sa jag. Jag kollade ut genom fönstret och suckade. Ska det nånsin bli bra?


Skrev det sista från telefonen. Kort inlägg, sorry! KOMENTERA!<3


Forever and always, part 60

-Okej... Jag har en låt kvar... Ni vet nog vilken det är... började jag, då såg jag hur Jasmine vinkade till mig att jag skulle komma bort från scenen, men jag skakade på huvudet så hon kom ut på scenen istället.
-Justin... Lovisa vill prata med dig... sa Jasmine och gav mig hennes telefon.
-Hej, Lovisa, sa jag.
-Justin... sammies mamma är död... grät Lovisa. Jag kollade på Jasmine och så tappade jag telefonen i golvet.
Min flickväns bästa väns mamma var död...


Jag tog upp telefonen men visste inte vad jag skulle säga.
-Lovisa... Jag önskar att jag skulle vara där... Men jag kan inte... Lovisa... Jag ber för er alla... Ok? Och hälsa Sammie att allt kommer bli bra... Lovisa jag älskar dig! sa jag och kände hur en tår rann nerför min kind.
-Jag... Älskar dig med Justin... Good luck på konserten, hejdå... Saknar dig... sa Lovisa och så la hon på. Jag tog ett djupt andetag och så gav jag telefonen till Jasmine. Hon kollade på mig och frågade:
-Är allt ok?
-Sammies mamma är död... sa jag och suckade.
-Aaaww... Inte bra... Du vet ju att du inte behöver fortsätta med konserten... sa Jasmine.
-Mm... Men jag har bara en låt kvar... sa jag.
-Okej... Good luck, sa hon och så kramade hon mig och gick backstage igen. Jag kollade ut över publiken.
-Älskade fans... Skulle vi kunna ha en tyst minut för Lovisas bästa väns mamma, som dog för några minuter sen? frågade jag. Alla skrek "JAAA!!" och så blev det helt tyst i arenan. Jag bad tyst för mig själv att allt skulle bli bra och så kollade jag ut över havet av huvud. Jag såg hur några kollade ner i marken och det såg ut som om dom bad. När jad tänkt en stund så sa jag:
-Okej... Jag har som sagt en låt kvar... Pray... Och denhär låten sjunger jag nu för Sammie...
Musiken började spela och så började jag sjunga:
-I just can't sleep tonight... Knowing that things ain't right... It's in the papers, It's on the TV, It's everywhere that I go... Children are crying... Soldiers are dying, some people don't have a home...
När jag var klar så kollade jag ut på alla mina fans och dom skrek saker som "WE LOVE YOU", "I'M PRAYING FOR LOVISAS BFF" och "I LOVE YOU!! NO MATTER WHAT!!". Det gick inte att gå iväg utan att le, eftersom att jag har dom bästa fansen i världen. Och Sammie var ju min Flickväns BFF så det betydde mycket för mig ändå. Jag log och så sa jag:
-Jag älskar er! Tack för en underbar kväll! Stay strong! NEVER SAY NEVER!!
Sedan sprang jag backstage och mamma kramade mig.
-Är Sammies mamma död? Aww :(, sa mamma.

Lovisas perspektiv:

Jag kollade på Sammie som satt på golvet brevid sin Katy där hon låg, Sammie grät floder. Sedan kollade jag på Emma och Julia som stod i dörren och dom hade inte rört sig sen jag sa "Hon är... Död...". Jag kunde liksom inte fatta att dethär verkligen hände. Jag stod en lång stund och tänkte sedan plötsligt brast jag i gråt. Jag föll ner på marken och grät. Då rörde sig Julia och kom fram till mig och kramade mig. Och Emma gick och kramade Sammie. Emma och Julia hade aldrig träffat Katy, men dom skulle ha älskat henne om dom skulle ha träffat henne. Hon jobbade inte så mycket och var ganska hyper, men inte pinsam. Jag satt där på golvet och grät när min telefon ringde. Jag svarade.
-Hej... sa jag och snyftade.
-Älskling! Var i hela världen är du?! frågade mamma oroligt.
-Kom till Sammies... Vi behöver dig... sa jag och snyftade igen.
-Vad har hänt?! frågade mamma.
-Kom bara... sa jag och stängde av. Efter kanske 10 minuter kom mamma inrusandes i huset. När hon såg mig och Sammie som grät kollade hon också på Emma och Julia och så skrek hon när hon såg Katy. Det såg ut som om hon skulle svimma och Emma och Julia sprang till henne för att ta imot henne ifall hon skulle svimma.
-VAD... HAR... HÄNT?! frågade mamma. Emma och Julia berättade allt. Mamma kollade på oss och så sa hon:
-Kom ut härifrån... Vi ringer ambulansen. Sammie... Kom nu, älskling.
-Men jag vill inte lämna mamma! Jag älskar henne! Hon får inte vara död! Hon kan bara inte vara död! sa Sammie desperat.
-Sammie... Älskling... Ibland måste vi släppa taget om dom som vi älskar mest... Även fast vi inte vill, sa mamma och började nästan gråta, men mamma var alltid så stark. När pappa lämnade oss blev hon deprimerad men då behövde hon mig och då fanns jag där för henne och visade att jag älskade henne. Hon blev stark efter det för hon gråter nästan aldrig, för hon vill aldrig oroa mig eller nåt. Då insåg jag hur mycket jag älskar henne och jag steg upp och kramade mamma, hårt och länge och medans jag kramade henne h.örde jag hur hon snyftade och jag började själv bara gråta mer. Mamma viskade i mitt öra:
-Allt kommer bli bra, men vi måste få ut Sammie härifrån... Hon kan bo hos oss...
Jag slutade krama mamma och tittade på Sammie.
-Samme... Kom nu... Du får träffa din mamma snart, och hon kommer alltid finnas hos dig, i ditt hjärta... sa jag till Sammie. Emma och Julia gich ut ur huset och mamma följde efter dem. Sammie steg upp och jag kollade på henne en lång stund. Hon som alltid brukar vara så vacker, nu hade hon flera rivmärken i ansiktet och båda hennes ögon var blåa, blus att hennes hår var så rufsigt och hennes ögon var rödgråtna. Jag sprang fram till Sammie och kramade henne.
-Det kommer bli bra... Det komemr bli bra, viskade jag om och om igen medans vi kramade varandra och grät. Men jag var inte lika säker som jag lät...


Lite tårögd blir man ju kanske :'( Vad ska hända nu? KOMENTERA!<3

Kram Madde


Forever and always, part 59

-Aha... Vad hyrde du då? frågade Julia.
-Hela 'Bring it on' serien, vet inte varför, men jag ville se dem, svarade jag och skrattade. Dom skrattade och så gick vi till köket. Vi hällde upp chips i en skål och så poppade vi popcorn. Jag tog fram 3 glas och hällde upp coca cola. Sedan gick vi till vardagsrummet och jag satte i första filmen. Vi satte oss ner i soffan och filmen började. När vi hade sett kanske halva av den ringde det på dörren. Jag pausade och så gick jag och öppnade. Jag kunde inte tro mina ögon...


Jag la händerna för munnen för att inte skrika. Där stod Sammie, helt blå i ansiktet och rivmärken överallt... Hon som alltid brukar vara så vacker, såg nu ut som en söndrig barbiedocka. Vad fan har hänt?! När hon såg mig föll hon ihop och jag fick ta imot henne. Hon började andas tugnt.
-TJEJER! Kom och hjälp mig! skrek jag ut mot vardagsrummet. Emma och Julia kom fort och Julia skrek när hon såg Sammie. Dom hjälpte mig att bära henne till soffan. Sammie hade svimmat... Jag sprang upp till badrummet och tog en handduk och vätte den lite med kallt vatten. Sedan sprang jag ner igen. Jag la handduken på Sammies panna och hon började småning om öppna ögonen. Jag tvättade försktigt hennes ansikte och hon började andas normalt igen.
-Sammie... Älskling... Vad har hänt? frågade jag oroligt. Hon viskade:
-Pappa... Hhhhan... Lä-lämnade ooossss... Men fö-fö-före det ssssåååå... Vvvåååld... tttooog hhhhhhan... Miiig...
-WHAT?! skrek Emma och Julia. Jag sa 'sshh' till dem och dom viskade 'förlåt'. Sammie började gråta och orden bara forsade ut, huller om buller.
-Pappa våldtog mig... Han lämnade oss... packade sina saker... Slog mamma... Så stack han... grät Sammie. Jag kramade Sammie.
-Åh... Älskling... Sammie... Vad hände med din mamma? frågade jag medans jag kramade henne.
-Hon... Hon... Sammie avslutade inte meningen utan började gråta.
-Sammie... Lovisa... Vi borde åka till sammie och se hur det är med hennes mamma... sa Emma. Åh... Vad jag älskar att ha dem... Emma och Julia... Att dom fortfarande är här och inte lämnade oss är helt amazing.
-Sammie... Var din mamma full när din pappa slog henne? frågade Julia försiktigt.
-Asså... Hon... Hon... Hade kanske druckit lite vin... Inte nåt annat... sa Sammie. Vi steg upp och jag hjälpte Sammie. Vi tog på oss skorna och så gick vi till närmsta busshållplats. Vi åkte till närmsta busshållplats nära Sammie och så gick vi till henne. Just som vi kom fram till Sammie ringde min telefon. Det var Justin. Han frågade vad jag gjorde.
-Justin... sammies pappa har lämnat dem... Men före så våldtog han Sammie och slog Katy, Sammies mamma... Åh... Justin... Jag önskar att du skulle vara här... förklarade jag.
-Åh... Lovisa... Älskling... Jag är såå lessen... Men jag måste gå nu... Hoppas allt ordnar sig... Lovisa... Jag älskar dig... Glöm inte det... sa Justin.
-Älskar dig med... sa jag, sedan la jag på...

Justins perspektiv:

Jasmine kom fram till mig.
-Justin... Vad har hänt? frågade hon.
-Sammies pappa har våldtagit sammie... Och så lämnade han dem... sammie är Lovias bästa vän... förklarade jag.
-Åh Justin... Och nu vill du inget hällre än vara hos Lovisa, va? frågade Jasmine. Jag nickade.
-JUSTIN!! DU SKA UPP PÅ SCEN OM 10 SEKUNDER!! skrek Scooter. Jag sprang till plattformen som jag skulle åka uppför och så började musiken spelas. Jag uppträdde och när jag hade sjungt alla låtar förutom 'Pray' så gick jag ut på scenen...

Lovisas perspektiv:

Vi gick in i Sammies hus och där såg vi Katy ligga på golvet. Sammie skrek och jag sprang fram till Katy. Hon var helt vit/blå i ansiktet. Jag kände på hennes puls... Hon hade ingen... Jag la handen på hennes hjärta... Men det slog inte...

Justins perspektiv:

-Okej... Jag har en låt kvar... Ni vet nog vilken det är... började jag, då såg jag hur Jasmine vinkade till mig att jag skulle komma bort från scenen, men jag skakade på huvudet så hon kom ut på scenen istället.
-Justin... Lovisa vill prata med dig... sa Jasmine och gav mig hennes telefon.
-Hej, Lovisa, sa jag.
-Justin... sammies mamma är död... grät Lovisa. Jag kollade på Jasmine och så tappade jag telefonen i golvet. Min flickväns bästa väns mamma var död...


NEEEEEEEEEJJ!!!!!!! :'( Sammies mamma är död :'(... Komentera!! Om jag får 25 komentarer så får ni part 60 ikväll ännu :)

Kram Madde


Forever and always, part 58

-Vad ska du göra nu då? frågade Justin.
-Ta det lugnt, tror jag, imorgon kommer det bli en rolig dag, sa jag.
-För att du har skola eller? Haha, sa Justin.
-Japp, nä skojar bara, men du får se, måste gå nu, love ya, sa jag.
-Love ya, sa Justin så la han på...


Jag kollade på klockan och den visade 01:04 pm. Jag suckade och gick ner till vardagsrummet. Mamma var där nere och höll på att ta på sig jackan.
-Jag måste till jobbet, sköt om dig, sa hon, sedan kramade mig och så gick hon. Suck... Jag tog på mig min jacka och mina skor och så gick jag ut. Jag bestämde mig för att gå till parken och ringa och fråga om Emma, Julia och Sammie ville ha filmkväll ikväll. När jag kom till parken satte jag mig ner i en av gungorna och så ringde jag Emma. Hon svarade direkt.
-Hi tjejen, sa hon och jag hörde att nån skrattade i bakgrunden.
-Hej, är Julia där? frågade jag.
-Jepp, vad har du för ärende då, älskling? sa hon och skrattade.
-Undrar om du och Julia vill ha filmkväll, jag ska också fråga om Sammie vill, sa jag.
-Men det är väl klart, hos dig då, eller? sa Emma och lät glad.
-Japp, men kom 5 tiden, ta med popcorn eller nåt sånt, och så frågar jag Sammie om hon kan hyra nån film, ok? sa jag.
-Okej, vi kommer, syns tjejen, sa Emma och så la hon på. Jag log lite och så ringde jag Sammie. Konstigt nog så svarade hon inte. Hm... Hon som alltid brukar svara... Nåja, hon ringer väl upp. Jag satt en stund och tänkte och gungade i parken, sedan kollade jag på klockan. 02:23 pm var den. Jag steg upp och så började jag gå hem. När jag var hemma ringde jag Sammie igen, men hon svarade inte denna gång heller. Vad fan har hänt? Ajja, jag kommer väl få veta det snart... Jag suckade och så gick jag upp till mitt rum. Jag satte mig vid datan och loggade in på twitter. Jag kollade om Sammie hade tweetat nåt, men nä, hon hade inte. Senaste hon hade tweetat var "I love my best friend @Lovisalovee forever...". Det hade hon tweetat för 9 timmar sedan. Men varför svarar hon då inte? Jag suckade och ringde henne igen. Denna gång var telefonen avstängd. WTF?! Jag suckade och så bestämde jag mig för att åka och hyra en film istället. Jag gick till närmsta busshållplats och åkte med buss in till stan. När jag gick omkring där attackerades jag av Beliebers men som tur så försökte ingen mörda mig. Jag gick in i en butik där man kunde hyra filmer och jag hyrde hela 'Bring it on' serien. Vet inte varför, men jag ville se dem. Just som jag skulle betala sa hon som var i kassan:
-Hej, är inte du Lovisa, Justins tjej?
Hon log. Jag nickade och skrattade lite.
-Japp, jag är den lyckligt lottade tjejen, sa jag.
-Haha, jaa... Det kan man verkligen säga, men han är väl på turné nu? Så det måste vara svårt att vara ifrån honom, va? sa hon och skrattade lite.
-Japp, det har gått undefär en halv dag och jag håller redan på att dö, sa jag.
-Aha, men du ska ha alla domhär filmerna? frågade hon.
-Japp, sa jag och gav henne pengarna men hon skakade på huvudet.
-Du får hyra dem gratis, det är du värd, sa hon och la filmerna i en påse. Jag kollade chockat på henne och så tog jag imot påsen som hon gav mig.
-Tack då, sa jag och så gick jag ut ur butiken. Jag gick till närmsta busshållplats och åkte hem. När jag kom hem var klockan 04:07 pm. Jag gick upp till mitt rum och försökte ringa Sammie igen. Igen svarade... Vad fan har hänt? Nu börjar jag bli riktigt orolig! Jag la mig på sängen och så råkade jag somna.
*Pling plong*
Jag vaknade av att nån ringde på dörren. Jag sprang ner och öppnade. Där stod Emma och Julia. Jag kramade dem och så frågade Emma:
-Kommer Sammie?
-Asså, jag har ringt henne 500 gånger men hon svarar inte, så jag åkte och hyrde filmer istället, sa jag och ryckte på axlarna.
-Aha... Vad hyrde du då? frågade Julia.
-Hela 'Bring it on' serien, vet inte varför, men jag ville se dem, svarade jag och skrattade. Dom skrattade och så gick vi till köket. Vi hällde upp chips i en skål och så poppade vi popcorn. Jag tog fram 3 glas och hällde upp coca cola. Sedan gick vi till vardagsrummet och jag satte i första filmen. Vi satte oss ner i soffan och filmen började. När vi hade sett kanske halva av den ringde det på dörren. Jag pausade och så gick jag och öppnade. Jag kunde inte tro mina ögon...


Vem? Vad? Hur? Haha, vem tror ni är där? Komentera nu så jag får nån lust att skriva. För när jag får många komentarer vill jag verkligen fortsätta skriva, när jag inte får några komentarer så skriver jag bara för att jag känner mig tvungen... Så komentera! :) <3

Kram Madde

från telefonen

hej! Bloggar nu från telefonen så dethär blir lite konstit :P Är så lessen att ni inte får några inlägg nu på helgen! Men hoppas ni fortsätter läsa min blogg även fast uppdateringen inte är den bästa. Ville bara kolla in och säga det. Hoppas ni har det bra! Kram Madde

Forever and always, part 57

Jag suckade och Kollade på Justin. Hur länge räcker det innan jag får se honom igen, tänkte jag. Jag kramade Justin och kysste honom.
-Jag älskar dig, sa jag och så steg jag ur bilen.
-Jag älskar dig med baby, vi hörs, okej? Forever and always, sa han och gav mig en slängkyss. Jag pussade i luften och så skrattade jag. Jag stängde dörren och såg på när bilen åkte iväg.
Då rann en liten tår nerför min kind...


Jag började gråta och torkade bort tårarna. Sedan gick jag upp till huset och in. Jag ropade 'hej' för att se om mamma var hemma men fick inget svar. Alltså är hon på jobbet. Jag suckade och gick upp till mitt rum. Jag böt om till pyjamas och la mig ner i sängen. Och jag somnade verkligen fort.

Nästa morgon

 Jag vaknade av att någon ringde till mig. Jag kollade på displayen. Okänt nummer. Jag svarade.
-Hej, sa jag och lät verkligen trött.
-Hej Lovisa, det är Taylor Swift, väckte jag dig? sa någon i telefonen, tydligen Taylor.
-Den riktiga Taylor Swift? frågade jag chockat.
-Japp, jag träffade ju dig på överraskingsfesten som Justin anordnade, och jag funderar om du fortfarande vill göra en låt med mig, sa Taylor.
-Det hade jag helt glömt bort, klart jag vill! sa jag och lät helt hyper.
-Bra, om vi skulle börja spela in den nästa vecka? Det är ju söndag idag, så imorgon? frågade Taylor.
-Japp, gärna, svarade jag.
-Bra, men jag kommer och hämtar dig klockan 2 så åker vi till studion, okej? sa Taylor.
-Abbsolut! Så kul, tack för att du hörde av dig, sa jag.
-Det ska bli kul att göra en låt med dig, syns, sa Taylor och så la hon på. Jag steg upp ur sängen och började hoppa omkring.
-JAG SKA GÖRA EN LÅT MED TAYLOR SWIFT! skrek jag. Jag kollade på klockan och den visare 11:00 pm. Jag började klä på mig och då kom mamma in.
-Göra en låt med Taylor Swift, what? sa mamma. Jag förklarade allt och hon kollade på mig med en "WTF?!"-blick.
-Kan du gå ut nu, jag vill byta om, sa jag. Mamma gick ut utan att säga nåt. Undrar vad Justin gör just nu på turnén. Suck, kommer inte få se honom på jätte länge. fan... När jag hade bytt om gick jag ner till köket och åt frukost. När jag var klar gick jag och kollade på tv. Det var nåt tråkigt på tv men jag kollade i alla fall. När programmet var slut gick jag upp till mitt rum och tog datorn. Jag loggade in på twitter och kollade Justins twitter. Han hade tweetat för 5 timmar sen. "Time to get to the airport, and time for the tour. Nice :)" hade han skrivit. Men om han skrev för 5 timmar sen så kunde han ju kanske vara framme nu... Nåja, han skulle ju ringa då han kom fram. Jag suckade och så tweetade jag "Wow... It's stupid how the time is just 12:00 pm and it feels like I've been awake in 5 hours... *sigh*". Jag satte mig ner och tweetade mycket. Sedan så råkade jag troligen somna för jag vaknade av att någon ringde. Jag svarade fort.

-Hej! sa jag.
-Hej älsking, sa Justin. Vi har kommit fram nu.
-Vad bra, hur går det, när har du din första konsert? frågade jag.
-Ikväll, jag håller på att träna just nu, så kom jag på att jag inte hade ringt dig, lessen, sa Justin. Jag tänkte just berätta om sången med Taylor men jag tänkte att det får bli en överrasking.
-Vad ska du göra nu då? frågade Justin.
-Ta det lugnt, tror jag, imorgon kommer det bli en rolig dag, sa jag.
-För att du har skola eller? Haha, sa Justin.
-Japp, nä skojar bara, men du får se, måste gå nu, love ya, sa jag.
-Love ya, sa Justin så la han på...


Ni fick en lite kortare. Måste till skolan nu. Inga inlägg över helgen. Sorry.

Kram Madde


Forever and always, part 56

Sedan skrev jag en lapp till Lovisa: "Älskling, jag åkte hem ett tag, men jag kommer och hämtar dig klockan 3, så var färdig då, love ya xx Justin". Jag gick ner till hallen och tog på mig jackan och skorna. Sedan gick jag ut och åkte hem. Hoppas Lovisa gillar överraskingen...


Lovisas perspektiv:

När jag vaknade låg inte Justin brevid mig. Jag steg upp och såg en lapp på mitt nattduksbord. Jag läste lappen och log. jag klädde på mig och så gick jag ner till köket och åt lite. Jag kollade på klockan och såg att den var 12. Jag gick in i mammas rum men hon var inte där. Då gick jag till köket igen och letade tills jag hittade en lapp. Där stod det "Älskling, jag är på jobbet, ta det lugnt idag, hörde att du ska ut med Justin senare, ha så kul, gör inget dumt, okej? kram Mamma". Jag skrattade och gick upp till mitt rum. En timme gick och klockan var 1. jag bestämde mig för att först ta en dusch. Så jag gick in i duschen och duschade. När jag var klar fixade jag håret och så letade jag efter den perfekta klänningen. Till sist vallde jag en svart, kort klänning. Jag sminkade mig lite och så kollade jag på klockan. 02:08 pm. Så jag hade tid att måla naglarna. Jag sökte upp ett rött nagellack och målade naglarna. Sedan lät jag dem torka och så letade jag efter några skor. Jag vallde att par svarta högklackade skor och så sökte jag upp en svart väska. Det fick helt enkelt bli svart idag. Jag kollade på klockan och den var nu 02:54 pm. Jag suckade och så gick jag ner till vardagsrummet och satte mig ner där. Just som jag satte mig ringde det på dörren. Jag steg upp och öppnade dörren, och där stod han, Justin, snygg som alltid. När han såg mig stannade han upp mitt i en rörelse och kollade på mig upp ifrån ner. Jag skrattade lite och så kysste jag honom. Vi gick till limon och satte oss i limon. Då först sa Justin nåt.
-Sluta vara så jätte söt... Eller gör inte det, för då kommer jag nog inte klara mig, men du är såå vacker, sa Justin och kysste mig. jag skrattade och skakade på huvudet.
-Okej, jag kan nog vara ful också, svarade jag och skrattade.
-Som om, sa Justin och la armen om mig.
-Vart är vi påväg? frågade jag nyfiket.
-Det är en överrasking, svarade Justin och kramade mig. Jag skakade på huvudet och kollade på honom där han satt. Vi kollade varandra i ögonen och så sa Justin:
-jag vet inte om jag nångång kommer få nog av dina vackra ögon, eller för den delen av hela dig.
Jag kände hur jag rodnade och tittade ner. Justin lyfte upp mitt ansikte och kysste mig. Just då kände jag att jag verkligen är lycklig. Och jag skulle göra vad som helst för att få vara med Justin resten av mitt liv. Jag log när Justin avslutade kyssen och log mot mig. Vi sa inte så mycket mer medans vi åkte. Det tog en liten stund innan vi kom fram. Då gick Justin först ut och öppnade dörren till mig. Jag log mot honom och kollade mig omkring. Var var vi? undrade jag när jag kollade omkring. Justin tog min hand och ledde mig en bit bort. Där fanns absolut ingenting. WTF? Justin såg mitt förvånade ansikte och skrattade lite. Han ledde mig till nåt som liknade kanten av ett berg och då såg jag. Vi var faktist uppe på ett berg! Helt otroligt! Men asså inte ett såntdär berg som man måste klättra uppför, utan ett berg som man kunde köra upp till. Justin ledde mig till klippavsatsen och kramade mig. Asså, jag var helt förvirrad. Jag kollade omkring och det allt var så vackert. Jag kollade på Justin och sa:
-Vad är dethär för ett ställe?
-Jag brukade gå hit förr, när jag blev känd, åkte jag hit och satt här och tänkte, osv, svarade Justin. Jag kramade honom och så kysste jag honom.
-Det är så snyggt, sa jag och kollade ut över allt man såg. Justin tog min hand och sa:
-Jag ville bara visa dig det här stället. Nu åker vi till ett annat ställe.
Han tog min hand och ledde mig tillbaka till bilen. Vi satte oss och så fortsatte vi mot stället vi skulle till. Jag var faktist riktigt taggad. Vi åkte en stund och så kom vi fram till nästa ställe. Justin steg igen ut och öppnade dörren för mig. Han kan verkligen vara en gentleman. Han tog min hand och jag kollade runt. Vi var vid nån stor "hall". Justin ledde mig till dörren och öppnade dörren för mig. Jag skrattade och skakade på huvudet. Jag gick in och kollade omkring. WTF? Där var massa dörrar. Jag kollade på Justin och frågade:
-Vilken dörr?
Justin svarade inte utan gick bara vidare. När vi hade krånglat oss igenom alla dörrar kom vi in i en stor "arena". Jag kollade runt och såg att där fanns ett bord med ljus och rosor. Jag kollade på Justin och kramade honom, sedan kysste jag honom på kinden och viskade:
-Jag älskar dig.
Han kysste mig och ledde mig till borden. Han drog ut stolen för mig och jag satte mig. jag var helt chockad. Hade han hyrt en hel arena bara för oss? Herregud... Så är det att vara ihop med världens kändaste tonåring. En servitris kom och gav oss maten och vi började äta. När vi var klara satt vi bara och pratade och Justin tog ut en ask ur fickan. Han gav den till mig och sa:
-Till dig för att jag älskar dig.
Jag öppnade asken och där var ett guld halsband med ett hjärta som man kunde öppna. Jag öppnade hjärtat och där fanns det en bild på mig och Justin när vi kysstes. Jag vände på hjärtat och på backsidan stod det "Forever and always, I will never forget you". Jag kolalde på Justin med tårögda ögon och sa:
-Tack älsking. Kan du sätta på den?
Jag gav halsbandet åt honom och han steg upp och gick runt bordet. Jag lyfte upp håret och Justin la på halsbandet. När han var klar kysste han mig på halsen och viskade i mitt öra:
-Jag älskar dig baby.
Jag kramade honom och vände mitt ansikte mot honom. Jag kysste honom och så log jag. Justin gick upp på scenen som fanns i arenan och tog fram en gitarr. Han började spela och jag märkte att jag inte hade hört den förr. Han började sjunga och jag blev alldeles tårögd. Sången var så fin och det kändes som om han hade skrivit den till mig. Jag log lyckligt och när Justin var klar kom han ner igen och kramade mig.
-Jag skrev den för dig, sa han och kysste mig. Jag var helt mållös. Han hade skrivit en låt till mig. Jag log så stort jag kunde och kysste honom mer och mer passionerat. Sedan avslutade han kyssen och så sa han:
-Klockan är snart 10. Vi måste nog gå.
Han tog min hand och vi gick ut. Där stod en limousin och väntade på oss. Justin öppnade dörren och så satte vi oss. Vi åkte hem och sa inte så mycket. Men jag visste ju vad som kommer hända efter det här. Justin ska åka på turné i flera månader och ska bara ha några pauser, och på några ska han åka till Canada, och inte till Atlanta. Suck. Justin tog min hand och kysste mig. Vi kom fram till mitt hus och det var dags för mig att ta farväl av Justin för några månaders tid. Suck. Jag kramade Justin hårt och länge och ville inte släppa taget. Jag ville aldrig släppa taget. Justin kysste mig och så sa han:
-Vi rings varje dag, okej? Och jag åker i morgon på morgonen. Det blev ändrade planer.
Jag suckade och Kollade på Justin. Hur länge räcker det innan jag får se honom igen, tänkte jag. Jag kramade Justin och kysste honom.
-Jag älskar dig, sa jag och så steg jag ur bilen.
-Jag älskar dig med baby, vi hörs, okej? Forever and always, sa han och gav mig en slängkyss. Jag pussade i luften och så skrattade jag. Jag stängde dörren och såg på när bilen åkte iväg. Då rann en liten tår nerför min kind...

Lovisa


Nu fick ni en bild på hur Lovisa ser ut :) Vad tyckte ni om kapitlet? KOMENTERA! Lessen att ni inte har fått några inlägg nu på några dagar! Är så himla lessen!
Kram Madde

LESSEN!

Hej!
Jag är såå lessen att ni inte har fått nåt inlägg nu på några dagar! Förlåt! Jag har inte hunnit skriva klart part 56 än. Sorry! Hoppas ni fortsätter läsa min blogg även fast uppdateringen blir sämre. Och nu är det så att jag måste satsa på skolan så jag ahr bra betyg när jag börjar högstadiet och jag måste verkligen lära mig finska, vilket jag tycker är jättesvårt och tråkigt. Så förlåt om det inte kommer så många inlägg. Och nu till helgen ska vi till Närpes där det inte finns internet i huset var mormor och morfar bor= DÖD! Men jag måste följa med så jag kommer inte skriva nått på helgen. SÅ LESSEN! Men hoppas ni fortsätter läsa novellen. Och jo, jag vet att Justin och Selena troligen dejtar, men jag kommer ändå fortsätta skriva och stödja Justin. Och Justin är glad nu, så beliebers, don't freak out och börja sända Selena nåt massa hot, ni tjänar inget på det. Men ha så kul och glöm inte att dreams do come true! Nu ska jag ta en dusch och så måste jag läsa finska. BYE!

Kram Madde

AMAZING VIDEO<3

Hej

Måste bara posta denhär videon, Justin postade den på twitter och på facebook, och jag tycker den är AMAZING<3

Justin Bieber - That should be me (fan made music video)Much love<3 Madde

Forever and always, part 55

Hans ansikte var helt nollställt och han kollade ut i tomma intet.
-Justin... Snälla var inte arg... Och du har ju inte frågat... sa jag tveksamt. Han fortsatte stirra ut i tomma intet.
-Justin... Snälla svara, jag blir ju rädd... Snälla... Var inte arg! sa jag och kramade honom.
-Lovisa... sa Justin.
-Va Justin? sa jag och la mitt huvud på hans bröstkorg och hörde hur hans hjärta slog.
-Jag älskar dig, min prinsessa, sa Justin och kysste mig...


Jag blev så glad att han inte var arg. Jag kollade på klockan och såg att den var 10:05 pm. Hur kunde tiden gå så snabbt? Jag gäspade och sa:
-Nu är jag trött.
Jag hade fortfarande mitt huvud på hans bröstkorg så jag hörde hur hans hjärta slog, och för varje andetag han tog följde mitt huvud liksom med. Jag skrattade lite när han andades in och mitt huvud for upp. Justin smekte mitt hår och sa:
-Om två dagar åker jag...
-Mm... Säker att jag inte kan komma med? frågade jag.
-Mm... Jag frågade men din mamma tyckte att du skulle vara i skolan, och mamma och Katarina tänker ju att det kan hända nåt om du är med, suck, sa Justin. Jag suckade och så frågade jag:
-Vem kommer med på turnén?
-Jessica, Jasmine, Sean, Burnham, om det var det du tänkte på, svarade Justin.
-Mm... Jag ville veta vilka kändisar som kommer, så jag vet om jag ska vara rädd att nån tar dig, Jasmine är ju där... Men vi är ju kompisar nu så, ja... Haha, svarade jag och skrattade lite. Justin skakade på huvudet och skrattade, han med.
-Men vadå? Med dig som pojkvän får man ju se till att ingen tar dig, du som är så snygg och allt, svarade jag och blinkade.
-Mm, så det är varför du gillar mig, för att jag är snygg, va? sa Justin och skrattade.
-Aaa, men det är väl klart, vad hade du trott? svarade jag och kysste Justin på kinden.
-Jadu... Normalt folk tycker ju om nån för vem den är, men du är ju inte normal, svarade Justin och ryckte på axlarna. Jag vände mig fort så jag låg på mage och hade huvudet i händerna och kollade på Justin med en arg min.
-Du är så sexig, svarade Justin och drog mig ner och kysste mig. Jag slutade kyssa honom och steg upp.
-Vad gjorde jag för fel? frågade Justin och flinade.
-ALLT! sa jag och spelade arg.
-Men älskling, snälla, sa Justin och spelade med. Kom igen, du kan ju inte vara sur.
Jag gick tillbaka till sängen och satte mig ner på sängkanten.
-Finns det nån chans att jag får en till puss? svarade Justin. Jag steg upp och började byta om till pyjamas. När jag bara hade på mig bh och jeans märkte jag att min pyjamas inte var i rummet så fick jag börja leta efter nåt annat. Justin kollad epå mig och bet sig i läppen.
-Damn, sa Justin och kollade på mig. Jag skrattade och hittade en stor T-shirt. Jag tog av mig bh:n och tog på mig T-shirten. Sedan hittade jag ett bar stora shorts och tog på dem. Sedan gick jag och borstade tänderna och så gick jag och la mig.
-Har du nåt åt mig? frågade Justin.
-Äh, sov i boxers, haha, svarade jag och blinkade. Han "bytte" om och kom och la sig brevid mig. Han la armarna runt min midja och drog mig intill honom. Han kysste mig passionerat och så sa han:
-jag älskar dig.
-Älskar dig med, svarade jag och log.
-Jo, imorgon är det ju sista dagen före turneringen som jag har med dig, så jag undrar om du vill göra nåt? frågade Justin.
-Of course, svarade jag. Men vänta, skulle du inte åka om två dagar?
-Jo, men imorgon är sista dagen jag får vara med dig, för vi åker på kvällen i övermorgon, och jag måste packa och sånt i övermorgon, så imorgon är sista dagen med dig, svarade Justin.
-Aha, vad ska vi göra då? frågade jag och trängde undan tankarna på att Justin skulle åka snart.
-Det är en överrasking, men först tar vi det nog lugnt, men på kvällen så har jag en överrasking, svarade Justin.
-Du och dina överraskningar, svarade jag och slog honom lite lekfullt på armen. Justin skrattade och svarade:
-Men den här kommer du gilla, jag lovar. Älskling, sov nu.
Jag gjorde som han sa och somnade.

Nästa morgon

Justins perspektiv:

Jag vaknade ganska tidigt och bestämde mig för att åka hem en sväng. Så jag steg upp och klädde på mig. Sedan skrev jag en lapp till Lovisa: "Älskling, jag åkte hem ett tag, men jag kommer och hämtar dig klockan 3, så var färdig då, love ya xx Justin". Jag gick ner till hallen och tog på mig jackan och skorna. Sedan gick jag ut och åkte hem. Hoppas Lovisa gillar överraskingen...


Undrar vad det är för överrasking :). Igår skrev jag lite på den nya novellen. Ni kommer gilla den, tror jag :). KOMENTERA!<3

Much love<3, Madde


Fråga: Varifrån är du?

Hej

När jag hade postat dendär videon så skrev jag ju: "Synd bara att jag inte bor i Sverige nu :P :(.". Då var det 2 som frågade varifrån jag är. Jag är från Finland. och jag bor i Finland. Jepp. Vi kan prata svenska i Finland också :) :P.

HAPPY NEW YEAR! GOD BLESS YOU!<3

Kram Madde


RSS 2.0