GRATTIS ANNIE!

Grattis Annie :D Du vann tävlingen :D

För att kunna vinna måste du ha svaren rätt, d.v.s:

1. C
2. B
3. A
4. B
5. B
6. A
7. B
8. A
9. B
10. C
11. A

Annies beskrivning om henne:

"Jag heter Annie, jag fyller 15 den 31/12, jag typ orienterar på fritiden, jag tycker att jag sjunger riktigt bra (inte för att skryta xD). Jag har brunt ganska långt hår, typ grönblå ögon. Nagellack och halsband är dom bästa accesoarer som finns, jag älskar choklad, och jag bryr mig inte så mkt om hur andra tycker att jag ser ut, skäms inte över mig själv lr mina kompisar. jag är kräsen vad gäller kläder men älskar att shoppa endå.
Så de va lite om mig.."

Hon har ingen blogg men men.

GRATTIS IGEN ANNIE :D Du kommer vara med i novellen mycket :D

Kram Madde

Ps. Nu ska jag skriva kapitel 4 ;)

TÄVLING AVSLUTAS

Okej. Så NU ska jag dra vinnaren till tävlingen som är en stund sen jag satte igång den.

Vinnaren får en VÄLDIGT STOR roll i novellen som jag skriver nu och det kommer handla ganska mycket om henne :D Såå, nu får ni hoppas på att ni vinner ;) Och om ni har en blogg blir ni länkad i bloggen i en vecka :D

Goodluck till alla, jag meddelar er ikväll, efter att jag dragit vinnaren vem som vann :D

Och ni får ett kapitel ikväll, där det kommer handla ganska mycket om tjejen som vinner tävlingen.

Btw, varför jag inte har uppdaterat på helgen är för att jag åkte bort och liksom glömde berätta det, men nu är jag tillbaka :D

Kram Madde

Like A Dream, Kapitel 3

När vi kom in i huset frågade Justin:
-Är ingen hemma?
Jag skakade på huvudet.
-Okej, var är dina föräldrar? frågade han. Jag kände hur en kniv stacks i mitt hjärta och tittade ner i golvet.
-De är... Borta, svarade jag och tog av mig skorna. Justin stod och tittade på mig en stund och sedan sa han:
-Ledsen för det, jag frågar inte mer om det.
Jag nickade och Sedan gick jag in i köket, Justin följde efter. Jag gick till medicinskåpet och tog en tablett. Sedan satte vi oss ner vid köksbordet.

-Um... Varför brydde du dig om mig när du hittade mig i parken? frågade jag och tittade mer i bordet.
-För att jag inte kan lämna en tjej som du ensam där, svarade Justin och log. Jag kände hur mina kinder hettade till men försökte ignorera det.
-Men... Jag menar... Ingen bryr sig nånsin om mig... jag är bara nån värdelös person... mumlade jag. Justin tittade på mig med en blick som sa "Really?".
-Är du seriös? Vem har sagt att du är värdelös?
-Typ... Alla... Alla i hela världen... Mamma sa det... Pappa sa det... Alla säger det...
-Varför? Du, ingen kan säga att du är värdelös annan än dig själv, för om du själv tror på det så går man ju omkring och tror på det, och det verkar du göra nu, även fast du inte är värdelös.
-Men alla säger ju det. Det går inte en jävla dag utan att inte ens en person säger det. Och jag är jävla trött på det.
Justin skakade på huvudet och kramade mig. Jag tittade upp på honom och det verkade som om han blev lite generad.
-Um... Sorry... du såg bara ut att behöva en kram... Han gick och satte sig igen. Jag skrattade lite och sa:
-Jag behöver en kram.
Justin log och jag log tillbaka.
-Okej, du känner knappt mig medan jag vet ALLT, jag upprepar ALLT, om dig, sa jag. Justin skrattade.
-Okej, men vi har ju ändå hela kvällen på oss att lära känna varandra, eftersom jag måste vara här hela kvällen, sa han och log. Jag skrattade och nickade.
-Okej, vi kör en frågelek, man får fråga vad som helst, sa jag. Han nickade.
-Okej, jag börjar. Får jag fråga varför du låg där på marken i parken och var avsvimmad?
-Um... Well... När jag kom till skolan så mobbade alla mig och så tänkte några tjejer börja klippa mitt hår men jag flyttade på mig och så knuffade en tjej mig så tjejen som hade saxen skar mig på armen och då gick alla iväg så jag virade min halsduk runt armen och sprang iväg och så när jag kom till parken snubblade jag och föll så ja... Och nu är ansikte helt fucked up och jag ser hemsk ut och jag vet fan inte vad.
Justin stirrade på mig som om jag skojade.
-Skojar du emd mig?! Är tjejerna så dumma i din skola?! Herregud. OCh du är fortfarande vacker.
Han log mot mig och jag kände hur jag rodnade så jag tittade ner i bordet.
-Yeah right... Min tur... Hm... Är du trött på kändislivet? frågade jag eftersom att jag verkligen ville veta. Justin skrattade lite och skakade på huvudet.
-Nä, det är jag väl inte, men ibland är det lite tröttsamt med alla paparazzis, men annars så är jag nog inte trött på det, svarade han. Jag tittade på honom och skakade på huvudet.
-Haha, du ljuger, sa jag lugnt och tittade honom i ögonen. Han verkade lite förvånad över att jag sa sådär rätt ut.
-Asså, du behöver inte svara, men det verkar liksom som om du typ tänker varje gång före du ska ut på en intervju, "Då ska man igen sätta på ett leende", jag vet inte om jag har fel eller... Jag ryckte på axlarna. Han verkade tänka igenom vad jag just hade sagt och sedan nickade han lite.
-Hm... Kanske är det såå... Men jag vill liksom inte erkänna det för mig själv, sa han och ryckte på axlarna.
-Det behöver du inte heller, dina fans tar hand om det, sa jag och sedan skrattade vi. Vi fortsatte prata hela kvällen och blev riktigt bra kompisar...
kort kapitel, sorry! hinner inte mer! KOMMENTERA!<3

Kram Madde

Like A Dream, Kapitel 2

Jag satte mig upp igen och checkade Justins twitter en gång till. "@AliceBelieber don't cry and stay strong<3 everything will get better, I promise<3" hade JUSTIN FUCKING BIEBER tweetat åt mig. Jag skrek ett högt skrik och kände hur jag började gråta, men denna gång var det glädjetårar. Jag tweetade snabbt tillbaka "@justinbieber thanks for the kind words and for tweeting me, it really made my day<3 but... yeah." och sedan loggade jag ut...
Jag la mig ner på sängen och la in mina ipodhörlurar i öronen. Jag klickade fram min "Justin Bieber" spellista. "Down To Earth" började spela och jag kände hur tårarna brände innanför ögonlocken men pressade dem tillbaka, men en tår lyckades smyga sig ut och rann nerför kinden. Jag satte mig upp i sängen och torkade tårarna.
-Vaför i hela världen skulle allt hända? VARFÖR?! sa jag högt för mig själv och fortsatte torka tårarna. Jag la mig ner i sängen igen och fortsatte lyssna på Justin.

Jag måste ha somnat för när jag vaknade var det mörkt ute. Det var Maj så det måste vara mitt på natten. Jag steg upp och gick in i mitt badrum, borstade tänderna, böt om till pyjamas och så gick jag och la mig igen.

Jag vaknade igen av att min ringklocka ringde. Jag suckade och steg upp. Jag klädde på mig en t-shirt, hoodie och jeans. Jag tog min telefon och gick ner till köket. Jag öppnade kylskåpet och tog ut filen. Jag hällde upp lite i en skål och åt upp det. När jag var klar tog jag min väska, tog på mig skor och jacka, sedan tog jag min telefon och gick ut till bussen. Jag hoppade på bussen när den kom och gick och satte mig ganska långt bak. Gänget som jag hade träffat på dagen före satt där längst bak och fjantade sig, som vanligt. Jag ignorerade alla deras kommentarer som var riktade mot mig och satt och lyssnade på musik.
När bussen stannade utanför skolporten gick jag ut och fortsatte ignorera alla elaka kommentarer som gänget ropade efter mig. Jag gick in i skolan och krockade nästan med Kate och hennes gäng. Kate, Alyssa och Josefin var "the bitches" i min skola. För 2 månader sen hade jag varit bästis med Alyssa men hon började hänga med de andra sedan och ja, nu hatar alla mig eftersom att de startade några rykten om mig som inte alls var sant. Not gonna go into that. Kate gav mig en bitchblick och frågade:
-Hur går det med Justin nu då?
-Jodu, det går bra, han tweetade mig igår, inget med det, svarade jag och ryckte på axlarna. Jag försökte gå om dem men Josefin stoppade mig. Jag tittade upp på henne och fejklog mot henne.
-Jo, vi tror dig, herregud, vem tror du att du är? sa Kate och log ett överlägset leende.
-Senast jag kollade så var jag Alice Simpson, svarade jag. Kate, Alyssa och Josefin skrattade. Jag suckade och försökte gå om dem men de lät mig inte så jag suckade och tittade mig omkring.
-Hur går det med din familj nu då? En pappa som dricker, en mamma som är ute och festar typ halva natten och en lilla syster som får växa upp med allt det, stackare, sa Kate. Jag stirrade på Alyssa med en mördande blick för att jag fattade att det var hon som hade berättat allt det. Det hade samlats en liten folkmasssa runt oss nu och vissa busvisslade. Alyssa bara hånlog mot mig. Vad hade hänt med tjejen?! Jag tittade på Kate och hon såg ut som om hon väntade sig ett svar, men jag hade inget bra svar att komma med.
-Det måste vara ganska tungt va? Och att ennu vara kär i någon som inte ens vet vem du är, ja herregud, stackars dig. Du måste ju vara typ sjuk, sa Kate och alla skrattade. Jag tittade ner i golvet och suckade igen. Jag kände hur tårarna än en gång brände innanför ögonlocken men pressade dem tillbaka. Kate, Alyssa och Josefin slog mig på armen och så gick dom iväg och jag trodde att allt var över. Men nä. Gänget som jag hade stött på dagen före kom fram till mig och började riva i mitt hår. det gjorde så ont att jag skrek till. En tjej tog fram en sax och tänkte börja klippa av det ända som jag tyckte om på hela mig, mitt hår. Jag ryggade tillbaka men en annan tjej knuffade mig framåt. Saxen som tjejen höll i rev ett stort och djupt sår i min arm och alla backade iväg från mig och gick sedan iväg. Jag kände hur smärtan brände i armen och tog min halsduk som jag hade runt halsen och band den runt armen. Sedan sprang jag ut ur skolbyggnaden och ända till parken som låg typ en halv kilometer ifrån skolan. Jag snavade på något och föll med ansiktet före i marken. Jag kände hur det sprack till någonstans och sedan kände jag smaken av blod i min mun. Jag försökte sätta mig upp men det var jättesvårt. Jag kunde nästan inte se nåt eftersom jag grät så mycket. Jag lyckades ställa mig upp men föll ner på marken igen och svimmade.

Jag kände hur någon ropade:
-RING EN AMBULANS!! TJEJEN ÄR JU TYP MEDVETSLÖS!
Någon satt med mig i famnen för jag kände att någon hade armarna om mig. Jag försökte öppna ögonen och lyckades. Först såg jag en suddig figur som liknade en kille men jag blinkade några gånger och lyckades se lite tydligare. Killen tittade ner på mig och märkte att jag hade vaknat. Jag kände igen honom men kunde inte komma ihåg vem han var eller vad hans namn var. Plötsligt kom någon annan fram till oss och där stod en stor man. Jag blev lite rädd och försökte flytta mig men killen höll fast mig och sa:
-Håll dig lugn, ambulansen kommer snart.
-Vehem är duhu? frågade jag. Killen tittade på mig och log.
-Jag är Justin, Justin Bieber, vad heter du? svarade killen. Justin Bieber... Hm... Men vänta nu?! VA?! SKOJAR HAN MED MIG?!
-Jag heter Alice... Alice Simpson, svarade jag och log lite. Justin log tillbaka och torkade bort mina tårar. Sedan log han igen. Jag hörde hur en bil körde in på parken och det var tydligen en ambulans. Några personer lyfte upp mig på en bår och bar in mig i ambulansen. Jag hörde hur Justin pratade med chauffören.
-Får jag följa med? Det verkar som om tjejen är lite ensam, sa Justin och chauffören nickade. Justin hoppade in i bilen och satte sig på en stol bredvid mig. En sjuksköterska började tvätta mitt sår och och sedan la hon på bandage. När hon var klar med det tvättade hon såret och så frågade hon:
-Var bor du? Vi behöver inte åka till sjukhuset, du mår bra.
Jag gav henne min adress och hon gav adressen åt chauffören. Justin tittade på mig och log ett sött leende och jag log tillbaka.
-Känner du tjejen? frågade sjuksköterskan Justin. Han skakade på huvudet.
-Okej, men kan du stanna hos henne ikväll och se ifall det händer nåt? frågade hon. Justin nickade.
-Visst, svarade han. När vi kom hem till mig hjälpte han mig ur bilen och jag sa hejdå åt sjuksköterskan. Justin hjälpte mig upp till verandan och jag låste upp dörren. När vi kom in i huset frågade Justin:
-Är ingen hemma?
Jag skakade på huvudet.
-Okej, var är dina föräldrar? frågade han. Jag kände hur en kniv stacks i mitt hjärta och tittade ner i golvet.
-De är... Borta, svarade jag och tog av mig skorna. Justin stod och tittade på mig en stund och sedan sa han:
-Ledsen för det, jag frågar inte mer om det.
Jag nickade och Sedan gick jag in i köket, Justin följde efter. Jag gick till medicinskåpet och tog en tablett. Sedan satte vi oss ner vid köksbordet.
Ledsen att ni inte fick något kapitel igår, men jag var lite trött.
KOMMENTERA<3

Kram Madde

Design?

Söker design, så vet ni någon som gör designer, kommentera! :D Eller gör ni designer? Isf, kommentera också ;) :D

Kapitel 2 kommer idag, så vänta en stund bara :D

Kram<3

Like A Dream, Kapitel 1

Nu börjar jag på en ny novell, i börja kanske ni inte fattar så mycket, men allt kommer reda upp sig lite längre i novellen ;)

Tjejen ni kommer läsa om denhär gången heter Alice, hon är 15 år och bor i Atlanta. Hennes största idol är Justin Bieber. Nu kommer ni få läsa om hur en helt vanlig tjej tar sig så långt så hon träffar sin idol och får honom att falla för henne.

Hoppas ni gillar novellen ;)
När jag kom in i huset smällde jag fast dörren och gled ner längs den. Det hade varit en förfärlig dag. Jag kände hur tårarna brände innanför ögonlocken men försökte att hålla dem tillbaka. Inte gråta... inte gråta, Alice, Inte gråta.
Jag slog huvudet mot dörren och fortsatte att hålla inne tårarna. Jag tittade upp i taket och svalde flera gånger men gråten ville ändå inte försvinna. Jag lutade huvudet i knäna och kände en tår rinna nerför min kind men torkade fort bort den, men det kom fler och fler tårar och till sist brydde jag mig inte om att torka tårarna. Jag satt med huvudet i knäna och grät i en lång stund innan jag kunde sluta. Jag steg upp och gick in till köket och tittade i kylskåpet som var tomt.
-Bäst att gå och handla, sa jag för mig själv och gick upp till mitt rum. Jag avskydde att gå omkring där uppe, men eftersom jag hade rummet där så kunde jag inte göra så mycket annat än att faktist gå omkring där. Jag tittade i min byrålåda om jag hade några pengar där men nä, så då fick jag "äran" att gå in i mamma och pappas rum.
Jag försökte att inte se på den obäddade sängen, de söndriga sakerna och kläderna som var omkring kastade på golvet.
Jag gick fram till deras byrå och drog ut en låda för att söka efter pengar. efter en stunds letande hittade jag 2000 dollar. Det skulle väl räcka ett tag va?
Jag gick ner till hallen och tog på mig skor, jacka och så en mössa. Jag drog upp huvan på jackan och gick ut ur huset, men först tog jag mina nycklar. Jag låste dörren och gick den korta biten till märkaste butik.
Utanför butiken stod det några killar och tjejer från min klass och rökte. Vissa av dem stod också upptryckta mot väggen och hånglade. Disgusting. Jag gick in i butiken och hoppades på att de inte märkt att det var jag. Jag gick till hyllorna där de hade konserver och sånt. Jag plockade några konserver och sedan tog jag mjölk, fil coh lite annat. Jag gick till kassan och betalade, sedan la jag allt i en kasse och så gick jag ut ur butiken.
När jag kom ut ur butiken ropade mina klasskompisar på mig.
-Hej du tjejen! Vem är du?! Titta hit!
Jag ignorerade dem och fortsatte gå men så kände jag hur någon drog i min arm och jag vände mig om.
-Men ser man på, det är ju lilla Alice! sa tjejen som hette Jessica och hånlog mot mig, ska inte du vara hemma med dina föräldrar och sova vid det här laget?
Hela gänget skrattade och jag vände mig fort om och gick iväg. När jag kom hem la jag allt i kylskåpet och sedan gick jag upp till mitt rum och tog min dator. Jag loggade in på twitter och det första jag checkade var Justins sida. Home, sweet home ATL. Back from Japan now! Wow, 4th time I've been there :D #Blessed and tankful" hade han tweetat. Jag retweetade det och hoppades på att träffa honom, bara på något sätt. Min före detta bästis hade träffat honom på stan en dag, men sedan hade hon flyttat och då var vi inte kompisar mer. Jag suckade och tweetade "One more horrible day... I miss you mom and dad... Where are you now?... :'(" sedan la jag på Justins låt "where are you now?" som han hade skrivit åt sin pappa. Låten passade så bra in på mitt liv. När jag låg där på sängen och tänkte på allt som hade hänt började jag gråta igen. Jag torkade tårarna och satte mig upp. Jag tweetade "Wish you was here now... But you're so far away, I don't even know where you are... Please come back to me... It's been 2 months and I haven't even got any call from you..." och sedan tweetade "Where are you now by @justinbieber got me to cry... wish I knew where you are mom... I love you... :'(" och sedan la jag mig på sängen och tittade upp i taket. Det sorliga var att jag mindes allt så väl, från första dagen då nåt var fel tills allt gick åt helvete. Allt var memorerat i min hjärna och om jag skulle ha ett prov i det skulle jag få MVG, helt säkert. Så bra kom jag ihåg allt och det var så störande att inte kunna glömma nåt eftersom att jag hade hela huset för mig själv. Men det konstiga var att jag inte hade fått några räkningar än, mamma hade väl fixat så att hon kunde betala dem, var hon nu var...
Jag satte mig upp igen och checkade Justins twitter en gång till. "@AliceBelieber don't cry and stay strong<3 everything will get better, I promise<3" hade JUSTIN FUCKING BIEBER tweetat åt mig. Jag skrek ett högt skrik och kände hur jag började gråta, men denna gång var det glädjetårar. Jag tweetade snabbt tillbaka "@justinbieber thanks for the kind words and for tweeting me, it really made my day<3 but... yeah." och sedan loggade jag ut...
FÖRSTA DELEN AV DEN NYA NOVELLEN "LIKE A DREAM". KOMMER INTE UPPDATERA NÅT I HELGEN EFTERSOM ATT JAG SKA TILL HELSINGFORS, MEN PÅ MÅNDAG KANSKE ;)
KOMMENTERA<3

Kram Madde

ps. Hann inte fixa några bilder, ledsen!

No Matter What, Kapitel 60 (SISTA KAPITLET)

-Amanda... Jag...
-Nej! Du ingenting! Dra! skrek jag. Justin tog ett steg närmare mig och försökte krama mig men jag knuffade undan honom.
-JUSTIN! DRA! skrek jag åt honom men han gjorde inget. Han stod bara där och såg ledsen ut. Jag började gråta ännu mer och grät så mycket så jag fick ta tag i väggen för att inte falla ner på marken. Justin kom fram till mig och kramade om mig hårt. Då började jag gråta ännu mer. Medans jag grät stod Justin bara där och kramade mig, och än en gång viskade han åt mig:
-I love you, no matter what.♥
När jag stod där och grät I justins famn fattade jag några saker:
1. Justin sa för länge sen att han alltid skulle finnas där för mig, och det var därför han inte drog när jag skrek åt honom att dra.
2. Allt det med Selena var nåt som faktist inte betydde nåt ifall Justin verkligen älskade mig.

Jag tittade upp på Justin och kysste honom. Han verkade bli förvånad över kyssen men kysste tillbaka, sedan stod vi och tittade in i varandras ögon och efter en stund sa Justin:
-Får jag lov, min sköna?
Jag skrattade och svarade:
-Ja, men vi har ju ingen musik.
-Äh, det gör inget.
Vi började dansa men det gick inte så bra eftersom att jag hade gips. Justin nynnade lite på "never let you go" men efter en stund stannade han och tittade mig bjupt in i ögonen. Han kysste mig mjukt och sedan viskade han:
-Jag älskar dig, No Matter What♥
Och i just den stunden visste jag att det var Justin jag ville leva med resten av livet♥
DET VAR SISTA OCH KORTASTE KAPITLET AV DENNA NOVELL. KOMMER BÖRJA PÅ EN NY NU, SÅ HÅLL UTKIK. MEN I HELG KOMMER DET INGA KAPITEL FÖR ATT JAG ÅKER TILL HELSINGFORS.
KOMMENTERA VAD DU HAR TYCKT OM DENNA NOVELL<3

Kram Madde

Vad tycker du?

Som ni vet så har jag ingen inspiration kvar till denna novell, så nu frågar jag vad ni vill.

Vill ni att jag ska skriva ett sista (kort) kapitel till "No matter what" och sedan börja på en ny? Eller vill ni att jag ska fortsätta på novellen "No matter what"?

Ni kan räkna med att om de flesta vill att jag ska fortsätta så får ni typ 3-5 kapitel per vecka eftersom inspiration är slut.
Ifall de flesta vill att jag ska börja med en ny så får ni sista kapitlet idag och så kanske första kapitlet på den nya novellen :D

Så nu vill jag att ALLA kommenterar vad just NI vill, så kommentera nu, vill ni att jag ska fortsätta eller börja på ny?

Kram Madde

THIS↓


SVAR: This is actually what I think. BAYOM. Tack tack för det :D <3 Måste lägga upp kommentaren här, för detta gjorde verkligen min dag<3 Tack<3

KRAM MADDE

Ursäkta mig.

Fick nyss en kommentar att jag nyss förlorat en läsare och att jag drar upp allt.

Ledsen för det, men jag skulle gärna prata med Izzanh på hennes blogg ifall jag skulle veta vad hennes blogg, och jag svarade ju bara.

Sen till en annan sak.
Jag vet inte hur jag ska säga dethär, men jag orkar inte skriva på bloggen just nu. Har tappat lusten så jävla mycket och har ingen inspiration, så jag tror jag tar en bloggpaus, typ en vecka eller så. Tills typ måndag nästa vecka.
Ledsen för det. Så länge ska jag försöka samla inspiration och lust att skriva. Men det händer mycket i mitt liv just nu och då kan jag helt enkelt inte fokusera på att skriva.

Hoppas ni förstår och om en vecka är jag tillbaka igen, så stanna kvar<3

KRAM MADDE


Svar på tal


SVAR: Gör du? Kritiserar du min blogg? Är du jävla seriös? Vad vinner du på det? Jesus. Ifall du kritiserar min blogg, då är ju denhär kommentaren här nedan inte din kommentar:

Och jag vet inte om du vet det, men Justin heter BIEBER i efternamn, och han är fortfarande inte en BÄVER. Sorry.
Forstätt kritisera, fast, det förstås, du tjänar ju inget på det.

Svar på tal

Kommer svara på lite kommentarer nu :D


SVAR: Ursäkta, får jag fråga en sak? Du läser min blogg, va? Du läser min novell, eller hur? Jo, det tror jag, du har ju kommenterat förut.
Beaver? It's BIEBER. Ledsen.
Asså, I know att väldigt många hatar honom, men han har ju för *** över 26 MILJONER som gillar hans sida på facebook. Och liksom, till och med min BROR börjar gilla Justin lite nu. So that's it :P


SVAR: Det har du rätt i :D Så till alla som är med i tävlingen, era kommentarer blir inte godkända, men ni är nog ändå med ;). Och till alla ni som försöker vara smarta och kopiera. Tänk om någon har fel? ;) Då failar ni också tävlingen.

Kram Madde

Tävling

Tänkte ha en tävling. Nice, huh? :D

Vinnaren blir länkad i bloggen i en vecka, också i min andra blogg. Och så får ni en roll i novellen, så berätta också hur ni ser ut och hur många år ni är, samt vad era intressen är ;). Ni kommer också få en överraskning ;).
Svara på frågorna här nedan i en kommentar och så måste ni också skriva att ni är med i eran blogg om ni har en blogg ;). Ni kan bara skriva såhär: "1. A. 2. B osv..." ni vet :D

Alla frågor handlar om Justin och hans kompisar, bara så ni vet ;) BTW. BELIEBERS vet svaren på frågorna, så nu får ni då veta om ni är Beliebers ;)

1. Vad har Justin för förkylning just nu?
a) Feber
b) Spysjuka
c) Lunginflamation

2. Vem är Carin?
a) Justins flickvän
b) Scooters flickvän
c) Kennys flickvän

3. Vem är Chris Abad?
a) En av Justins bakgrundssångare
b) En av Justins livvakter
c) Justins bästa kompis

4. Vem var med på Justins konsert i Sydney?
a) Usher
b) Chris Brown
c) Miley Cyrus

5. Vilken sång sjöng de tillsammans?
a)More
b) Look at me now
c) Overboard

6. Vem var med på Justins UK turné?
a) Willow Smith
b) Selena Gomez
c) Chris Brown

7. Var är Justin just nu?
a) New York
b) Hong Kong
c) Atlanta

8. Var föddes Justin? (Liksom, var växte han upp?)
a) Stratford
b) Winnipeg
c) Vancouver

9. Vad heter tjejen i Justins musik video "baby"?
a) Jessica
b) Jasmine
c) Caitlin

10. På hur många minuter såldes Justins konsert i Madison Square Garden ut?
a) 44 minuter
b) 33 minuter
c) 22 minuter

LAST QUESTION ;)

11. Vad håller på att ta över världen?!
a) BIEBER FEVER!

Av dem som har rätt svar på alla frågor så dras en vinnare om en vecka.

LYCKA TILL ;)


Kram Madde


No Matter What, Kapitel 59

Jag gick ner till vardagsrummet och la på tvn. Men det kom inget bra så jag bestämde mig för att gå upp igen. När jag gick upp fick jag en plötslig smärta i benet och föll ner på trappan. Jag skrek till av smärta när mitt brutna ben landade på en vass kant. Jag började gråta och försökte stiga upp men det gick inte, så till sist gav jag upp och kände att jag blev svagare. Jag försökte stiga upp igen men denna gång gjorde det så ont så jag kunde knappt skrika. Jag blev ännu svagare och fick svårt att hålla upp ögonen. Till sist stängde jag ögonen och somnade.
Justins perspektiv:

Direkt när jag kom innanför dörren ångrade jag mig. Varför åkte jag iväg sådär? Och så lämnade jag min telefon där också, fuck, tänkte jag och suckade. Jag blev så förbannad på Amanda för att hon alltid trodde att det var nåt mellan mig och Selena. Men jag borde väl inte åkt iväg sådär bara.
Jag bestämde mig för att åka tillbaka så jag gick ut ur lägenheten och sprang ner till min bil. Sedan började jag köra mot Amandas hus.
När jag kom fram gick jag in i huset och ropade:
-AMANDA! Vi måste prata!
Men jag fick inget svar.

Amandas perspektiv:

Jag vaknade av att jag hörde ett rop på mig. Mitt ben gjorde så ont så jag kunde inte få ur mig ett ljud, så jag började slå i väggen med min hand samtidigt som jag grät som fan. Jag såg hur en suddig Justin kom springande upp för trapporna och han satte sig på huk på trappan nedanför mig. Jag var ännu så sjukt förbannad på honom.
-Amanda, vad har hänt? Varför sitter du här och gråter? frågade han och torkade bort en tår.
-Ring en ambulans för fan! kved jag. Då märkte Justin att jag grät av smärta.
-Oh fan, sa han och sprang ner till köket. Han hittade sin telefon där och ringde ambulansen. När han kom tillbaka pratade han ännu i telefon. Han la ner telefonen och la på högtalaren.
-Jag är här nu, sa han.
-Bra, torka hennes tårar och krama henne och upprepa att hon inte får somna, för det är inte bra, sa en röst i andra ändan. Justin satte sig bredvid mig och pussade bort mina tårar, sedan kramade han mig.
-Amanda, det var så flickan hette va? frågade personen i andran ändan.
-Joo, svarade Justin.
-Bra. Amanda, allt kommer bli bra, du får berätta sen hur allt gick till, är du trött just nu? sa personen. Det tog en stund innan jag fattade att frågan var riktad till mig och jag nickade, men kom sedan på att personen inte kunde höra mig så jag tittade på Justin och han verkade förstå att han skulle svara.
-Hon är trött, sa han.
-Okej, ambulansen kommer snart, var inte orolig, var har du ont? frågade personen.
-I benet, klämde jag fram medan jag fortfarande grät. Vi hörde hur någon öppnade dörren och ambulanspersonal kom inrusande i rummet. De lyfte försiktigt upp mig på en bår och bar in mig i ambulansen. Justin följde med in eftersom att de lät honom komma med. Hela vägen till sjukhuset satt han och höll i min hand och just då kändes allt bra, även fast han blev förbannad. Men han kom ju tillbaka och hjälpte mig.
När vi kom till sjukhuset skörde de in mig i ett rum och Justin stannade utanför. De tog bort mitt gips och de konstaterade direkt att det inte var något värre fel på mitt ben. De la på gipset igen och jag fick åka hem. Justin följde såklart med. Direkt när vi kom innanför dörren kysste Justin mig. Jag fattade inte rikigt varför men jag kysste i alla fall tillbaka. När Justin slutade kyssa mig kramade han mig länge.
-Justin, vad gör du? frågade jag och skrattade lite. Han slutade krama mig och tittade in i mina ögon.
-Amanda, är du ännu arg på mig? frågade han. Jag ryckte på axlarna.
-Jo. Lite, svarade jag.
-Jag är ledsen, jag skulle inte åkt iväg sådär, men när jag säger att det är inget mellan oss, så måste du ju tro på det, sa han.
-Måste jag? Vad händer om det verkligen är nåt? Och att jag dödar dig?! Seriöst?
-Men se, du dödar ju mig nu, du blev så jävla förbannad när du fick veta att hon hade sms:at mig!
-Men vadfan?! Du kan ju säga åt mig att Selena vill träffa mig, och så väljer du själv om du vill träffa henne, herregud, aldrig att jag skulel bestämma det, och vet du varför jag blir förbannad?! För att du är så jävla dum, såklart jag blir förbannad om jag läser att du textar henne, "Jag gillar dig också" eller vadfan du nu sa, herregud, skärpning Justin! Och det var DU som skulle vara här och hjälpa mig! Då är det inte mening att du ska åka iväg och så föll jag ju i trappan också!
-Det är väl inte mitt fel att din papp kör dumt och krockar och allt skit?! Och om du blir förbannad ni igen så vet jag inte vad jag ska göra!Jag vill fan inte vara här om du ska vara förbannad! Herregud! nästan skrek Justin åt mig. Jag var så jävla förbannad nu så jag började gråta. Ilskna tårar rann ner för mina kinder. Efter en stund ändrades de ilskna tårarna till ledsna tårar.
-Justin, FUCK YOU! ropade jag åt honom, gå och dö!
Justin såg helt mållös ut och när han såg att jag grät tittade han sorgset på mig och suckade.
-Amanda... Jag...
-Nej! Du ingenting! Dra! skrek jag. Justin tog ett steg närmare mig och försökte krama mig men jag knuffade undan honom.
-JUSTIN! DRA! skrek jag åt honom men han gjorde inget. Han stod bara där och såg ledsen ut. Jag började gråta ännu mer och grät så mycket så jag fick ta tag i väggen för att inte falla ner på marken. Justin kom fram till mig och kramade om mig hårt. Då började jag gråta ännu mer. Medans jag grät stod Justin bara där och kramade mig, och än en gång viskade han åt mig:
-I love you, no matter what.♥

KOMMENTERa :D <3

Kram Madde

No Matter What, Kapitel 58

-Du är rolig, du, sa han och kramade mig. Vi bestämde oss för att ha en livechat så vi fixade det och så höll vi på att fjanta oss. Det var många som sa att vi är så söta och som även sa åt mig att jag är vacker. Några önskade oss lycka till och vissa sa att de bad för mig. Alla fans som var med på livechatten var bara för söta. Efter en stund avslutade vi chatten och bestämde oss för att titta på film. Vi la i titanic men när halva filmen gått blev jag tröttare och tröttare och tillsist somnade jag i Justins famn♥
När jag vaknade låg jag i min egen säng med Justins armar runt mig. Jag tittade på klockan och såg att den visade 08:39. Mitt ben gjorde ont och jag behövde vatten, men som sagt klarade jag inte av det själv. Men jag ville inte väcka Justin, fast jag blev väl tvungen att göra det när jag hade krånglat i 5 minuter utan att kunna stiga upp. Jag skakade försiktigt om Justin men han rörde sig inte ens. Asså den killen sover verkligen tungt måste jag säga...
-Justin... viskade jag och skakade om honom igen. Nothing.
-Justin, vakna! sa jag och skakade om honom. Inget hände.
-Justin! sa jag och skakade om honom. När det inte hände nåt kysste jag honom på läpparna och direkt sprends ett leende över hans läppar. Han öppnade försiktigt ögonen och log mot mig.
-Vad är det? frågade han sömningt.
-Mitt ben gör ont och jag är törstig, sa jag försiktigt. Justin skrattade lite sömnigt och så steg han upp.
-Har du värktabletterna där nere? frågade han. Jag nickade. Han gick ut ur rummet och ner. Efter en stund kom han upp igen med ett glas vatten och en burk tabletter. Han tog ut en tablett och gav mig den. Jag stoppade den i munnen och sjölde ner med vattnet.
-Thanks Justin, sa jag och kysste honom.
-No problem, sa han, men sov nu, jag är trött.
Jag skrattade och la mig ner igen. justin la armarna runt mig och efter en stund somnade jag.

Justins perspektiv:

Efter att Amanda väckte mig kunde jag inte somna mer. Jag låg och tittade på Amanda i säkert en timme före jag steg upp. Jag gick in i Amandas badrum och duschade. När jag var klar torkade jag mig och klädde på mig. Sedan gick jag ner till köket och gjorde pannkakor. Jag la upp allt på en tallrik och tog apelsin juice, två glas, två tallrikar och satte allt på en bricka. Jag gick upp till Amandas rum och öppnade dörren. Jag gick in och la ner allt på hennes nattduksbord. Jag börjde mig försiktigt över henne och kysste henne mjukt på läpparna. Hon öppnade ögonen och kysste mig. Sedan log hon. Hon satte sig försiktigt upp och hennes blick fastnade på nattduksbordet. Hon tittade på mig och gav mig ett leende. Jag log tillbaka och hon började äta av pannkakorna. Jag satte mig i sängen och började äta. Medan vi åt pratade vi om vad vi skulle göra idag. Jag skulle på en intervju på kvällen och Scooter skulle komma och hämta mig halv 7. Då hade vi också tänkt ta med Amanda på intervjun. När vi var klara gick vi ner till köket och medan jag diskade satt Amanda och bläddrade igenom min telefon. Plötsligt stannade hon upp.
-Justin, vad är det här?! frågade hon chockat. Hoppas hon inte sett sms:en som Selena skickade igår...
-Vadå? frågade jag och gick fram till henne. Jag försökte ta telefonen ifrån henne men hon slet sig undan.
-"Hej babe! När ska vi träffas igen? Jag saknar dig och gillar dig fortfarande. Och du lovade att vi skulle träffas!<3 Kram Sel", läste Amanda, och det roliga är att du har svarat "Jag saknar dig med, och jag gillar dig också. Men ajg kan inte träffas, Amanda dödar mig.".
-Amanda, jag kan förklara det där, sa jag.

Amandas perspektiv:

-Förklara vadå? Att du gillar henne ännu?! Jag ska inte hålla dig iväg från att träffa henne, dra åt skogen, sa jag och tittade på honom.
-Vet du vad jag gör för dig?! Jag skickade hem Chaz och Ryan för att jag skulle kunna vara med dig och hjälpa dig! Jag har ignorerat tusentals intervjuer för din skull! Och nu är jag här och hjälper dig när de andra är borta! Är det inte nog?! Kan jag inte sakna en kompis då?!
Justin verkade bli förbannad. Men det var ju jag också.
-Men vafan?! Du behöver ju inte vara här! Du kan ju lika gärna dra åt helvete tillsammans med alla dina fans och intervjuare och Selena! Herregud. Om det är så tungt att vara här, dra fan iväg då!
Justin gick ut i hallen och tog på sig sina skor. Han tog sina nycklar och så gick han ut. Han smällde fast dörren och jag såg genom köksfönstret hur han satte sig i bilen och körde iväg. Jag tittade ner i bordet och såg att jag fortfarande hade Justins telefon i handen. Nåja, han får komma och hämta den ifall han vill ha den, tänkte jag och steg upp. Jag gick upp i mitt rum och där doftade det Justin. Jag gick in i badrummet och där doftade det också Justin. Hela huset doftade Justin. Var i hela friden ska jag vara om jag vill ignorera Justin?!
-Fuck this shit, sa jag och satte mig ner på min säng. Vad ska jag göra nu då... Jag tog min dator och loggade in på twitter. Jag såg att Justin hade tweetat "Having and interview tonight :D btw, i feel crappy.". Jag tweetade "Oh fuck of, don't think I will get back to you if you like someone else. And it was YOU who told me you could help, it wasn't MY idea." sedan loggade jag ut. Jag gick ner till vardagsrummet och la på tvn. Men det kom inget bra så jag bestämde mig för att gå upp igen. När jag gick upp fick jag en plötslig smärta i benet och föll ner på trappan. Jag skrek till av smärta när mitt brutna ben landade på en vass kant. Jag började gråta och försökte stiga upp men det gick inte, så till sist gav jag upp och kände att jag blev svagare. Jag försökte stiga upp igen men denna gång gjorde det så ont så jag kunde knappt skrika. Jag blev ännu svagare och fick svårt att hålla upp ögonen. Till sist stängde jag ögonen och somnade.

KOMMENTERA!<3

Kram Madde

Justins konsert

Läs om Justins konsert i Danmark HÄR!
Vill ni se bilder och höra hur det gick där så läs det :D

MY BIEBER EXPERIENCE

MY BIEBER EXPERIENCE

MY BIEBER EXPERIENCE

MY BIEBER EXPERIENCE

Ni kan också klicka på bilden :DKram Madde

Do you like it? :D

SKROLLA NER SÅ FÅR NI LÄSA KAPITEL 57! POSTADE IGÅR MEN BLOGG.SE VAR CP SÅ DET FUNKADE INTE!

Nu har jag gjort så ni kan lyssna på musik samtidigt som ni läser, gillar ni det? :D

Håller på att skriva ett kapitel nu så vänta liite till bara, så får ni den :D

KRAM<3

No Matter What, Kapitel 57

Jag blev så glad när Amanda äntligen vaknade så jag kysste henne flera gånger.
-Amanda, du kan inte fatta hur mycket jag har saknat dig! sa jag och kysste henne igen.
-Ursäkta... Men känner jag dig? frågade Amanda med hes röst och tittade på mig. OMFG, har hon tappat minnet?!
-Amanda, det är jag, Justin, din pojkvän!
-Har jag en pojkvän? Är inte tjejen bredvid dig din flickvän? frågade hon. Jag och Olivia tittade chockat på varandra.
-Nej! Jag är din bästis, Olivia! Justin, killen här, är din pojkvän! sa Olivia.
-Ledsna, men jag kan inte komma ihåg er... sa Amanda och log ett snett leende. Amanda kommer inte ihåg mig...

Amandas perspektiv:

Jag tittade på personerna som stod bredvid mig.
-Snälla Amanda, säg att du bara skojar. Tänk efter riktigt noga, kommer du ihåg oss? sa killen. Jag tänkte efter riktigt noga. Men så blev jag trött och somnade.

När jag vaknade tittade jag mig omkring i rummet. Rummet hade vita väggar. Ingen var inne i rummet. Undrar var Justin och Olivia är... tänkte jag. Det kändes lite konstigt att vara vaken igen. Det sista jag kom ihåg var att jag såg ett starkt ljus och sedan blev allt svart. Nu var jag så trött så jag orkade nästan inte ens lyfta handen. Undrar hur länge jag har sovit?... Just då kom någon in i rummet. Det var en läkare.
-Ja så du har vaknat? Vad bra, vi började nästan bli lite oroliga, sa läkaren. Jag log lite och hon checkade några saker.
-Jag ska säga åt dina kompisar att du har vaknat. De har varit här dag som natt i en vecka bara för att vara här när du vaknar, berättade hon. Jag log och nickade. Hon gick ut igen och efter en stund kom Oliva och Justin i rummet med veräldens största leenden. Jag log mot dem och Justin kramade mig, sedan kramade Olivia mig.
-Du minns oss nu, va? frågade Justin och log. Jag nickade och log. De pratade med mig ett tag och jag svarade så gott jag kunde, men jag kunde inte prata så mycket så efter en stund lät de mig vila och satt bara bredvid mig.

Veckorna gick och Olivia åkte hem. Hayley och pappa hade som sagt då kommit undan med bara ett brutet ben, men så dog ju mitt första syskon också.
Justin var med mig hela tiden och jag älskade verkligen hur han brydde sig så mycket om mig.
Nu var det då ÄNTLIGEN tid att få åka hem. Jag hade ju ännu gips så då hade jag ju också kryckor. Hayley och pappa skulle åka till Nashville och vara där i en vecka så Justin skulle bo hos mig och hjälpa mig när jqg behövde det, hur söt.
-Är du klar att åka hem nu baby? frågade Justin och kysste mig. Jag log medan vi kysstes och sedan sa jag:
-Jepp!
Justin hjälpte mig att gå ut och pappa fyllde i några papper, sedan var det bara att åka. Hayley och pappa skulle till flygplatsen så Justin körde dit dem och sedan åkte vi hem till mig. Justin hjälpte mig ur bilen och in i huset. Jag satte mig i vardagsrummet och tittade på tv medan Justin lagade mat. Jag tittade på E! News. Det var nåt om Justin. "Justin Bieber har nyligen levt ett helt vanligt liv med sin flickvän. Han har varit med henne på sjukhuset och har tweetat alla sina fans varje dag att be för henne. Vilken söt pojkvän tycker jag. Han kommer själv vara här på en intervju på fredag, så kom ihåg att titta då! Kanske tar han med sig sin underbara flickvän Amanda också? Vem vet? Det var allt från E! News idag men glöm inte att följa oss på twitter och gilla oss på facebook!" sa reporten som pratade. Jag log åt hur gullig Justin verkligen var. Och han hade ju tweetat alla sina fans att be för hans flickvän så det var väl klart att alla visste om det nu då.
Justin kom till vardagsrummet med två tallrikar spagetti. Han la ner dem på bordet och så satte han sig bredvid mig.
-Vad tittar du på? frågade han och kysste mig.
-Du var på E! News, och de pratade om hur söt du är som bryr dig så mycket om din flickvän, berättade jag. Justin log och kysste mig igen. Vi började äta och medans vi åt pratade vi om allt möjligt. När vi var klara gick vi ut i köket och medan Justin diskade satt jag och nynnade på "Never say never". Lite roligt var det ju ändå att jag som hade hatat Justin Bieber nu var ihop med honom.
Justin skrattade där han stod och diskade och jag tittade konstigt på honom.
-Varför skrattar du? frågade jag.
-Tänkte bara på hur konstigt det är att du har hatat mig och nu är du ihop med mig, svarade han och ryckte på axlarna.
-Är du nån jävla tankeläsare?! Jag tänkte ju det för en minut sedan! sa jag och skrattade. Justin ryckte på axlarna och torkade sista tallriken. Han la allt i skåpen och sedan kom han och satte sig vid köksbordet.
-Det suger att ha gips, sa jag. Justin skrattade och skakade på huvudet.
-Du måste nu bara ha det, annars kan du ju aldrig gå mer, sa han. Jag suckade.
-Men det suger fortfarande.
han skrattade och log.
-Kanske det, men du kommer klara det, det är väl typ bara 3 veckor kvar tills du får bort gipset?
-Men det är ju evigheter till det!
Justin skrattade igen och kysste mig.
-Du är bara för söt, sa han och kysste mig igen. Jag skrattade och sa:
-Kan du hämta min dator?
-Sure.
Han gick iväg och kom tillbaka efter en stund med min dator. Han la ner den på bordet och log mot mig.
-Thanks.
Jag loggade in på twitter och tweetade "So now I'm home again. Thanks for all the prayers<3". Jag la på "Never say never" och sjöng med. Justin skrattade och skakade på huvudet.
-Du är rolig, du, sa han och kramade mig. Vi bestämde oss för att ha en livechat så vi fixade det och så höll vi på att fjanta oss. Det var många som sa att vi är så söta och som även sa åt mig att jag är vacker. Några önskade oss lycka till och vissa sa att de bad för mig. Alla fans som var med på livechatten var bara för söta. Efter en stund avslutade vi chatten och bestämde oss för att titta på film. Vi la i titanic men när halva filmen gått blev jag tröttare och tröttare och tillsist somnade jag i Justins famn♥
LEDSEN FÖR SKITDÅLIG UPPDATERING! Men snälla, påminn inte mig. Jag är bara en som skriver och jag kan inte göra allt på en gång. Ledsen.
KOMMENTERA!<3

Kram Madde

Förlåt.

Nu ahr ni all rätt att hata mig. Uppdaterar aldrig. Ska skriva en del nu, och lovar att försöka skriva en lång del nu så ni får nått att läsa. Har slut på inspiration and stuff men ska försöka. Älskar er alla som stannar kvar, även fast uppdateringen suger!

Så länge får ni en sång och några bilder:

Kram Madde

RSS 2.0