Forever And Always, Episode 2. Part 16.

Där stod Justin, med ljus överallt, rosor på golvet, ett bord i mitten av rummet och mat på bordet. Jag gick fram till Justin och kysste honom en lång lång stund.
-Jag älskar dig... viskade han...

-Jag älskar dig också, svarade jag. Justin ledde mig till bordet och drog ut stolen för mig. Jag satte mig ner och han satte sig mittemot mig. Vi började äta av maten och pratade på som vanligt om allt mellan himmel och jord. Efter att vi hade ätit drog Justin upp mig, la på musik och vi dansade, tryckare och så dansade vi galet och skrattade och hade roligt. Efter en stund stoppade jag och drog efter andan.
-Vems hus är det här egenligen? undrade jag. Justin skrattade.
-Jag äger huset haha. Om jag nån gång blir trött på familjen kan jag bo här, sa han och skrattade.
-Va?! Varför har du inte berättat nåt åt mig?! undrade jag och skrattade. Han ryckte på axlarna.
-Ville hålla det hemligt tills nu, sa han och skrattade. Vi fortsatte dansa och skoja omkring en stund till. Sedan satte vi oss ner på sängen som fanns där. Vi pratade lite och sedan plötsligt kysste Justin mig och drog mig ner i sängen. Jag skrattade och vi fortsatte kyssas en stund till medan Justin låg på mig. Sedan knuffade jag undan och låg där och tittade upp i taket tillsammans med Justin. Vi bara låg där brevid varandra i tystnad och tittade upp i taket. Sedan satte Justin sig upp, kysste mig och drog upp mig ur sängen.
-Jag vill titta på stjärnor, sa han och drog ut mig på balkongen. Där fanns det en filt och en korg. Det var visserligen vinter men vi la oss ner på filten, tog en annan filt och bredde över oss. Sedan låg vi där och höll varandra i händerna och tittade på stjärnorna. Justin pekade upp mot en stjärna som lyste väldigt starkt.
-Ser du den? undrade han. Jag nickade.
-Mm, vad med den då? frågade jag.
-Nä, inget särskilt, jag råkar bara veta att stjärnan heter "My angel", sa han. Jag vände mig om och tittade på honom.
-Okej...? sa jag för att få honom att forstätta meningen.
-Jag fick den döpt efter dig, sa han.
-VA?! sa jag och stirrade på honom. Men nej, inte kan du ju...
-Jo jag kan, sa han och kysste mig.
-Du är bara för perfekt, STOP IT! sa jag och han skrattade. Vi kysstes igen.
-Jag älskar dig, sa jag.
-Jag älskar dig med, my angel, sa han och vi kysstes en gång till. Jsklgjkjdghgjhsftwtuefshkj, tänkte jag och fjärilarna i magen var tillbaka för andra gången idag. Vi låg en stund till och tittade upp mot stjärnorna, sedan satte Justin sig upp och tog korgen.
-Chokladdoppade jordgubbar! sa han och jag satte mig direkt upp och tog en jordgubbe.
-Nomnom, sa jag och han skrattade. Han tog en jordgubbe och förde den till min mun och jag tog en bit. Sedan kysstes vi. Vi satt och pratade och åt och när vi var färdiga sa jag:
-Jag fryser!
Justin drog upp mig och vi gick in. Jag tittade på klockan och den visade 10:34pm. Ojsan, tänkte jag och gäspade.
-Har du kläder här så jag skulle få byta om? frågade jag. Justin gick fram till en garderob och rotade fram en stor vit t-shirt och slängde den till mig. Jag sa åt Justin att vända sig om och han gjorde det. Sedan drog jag av mig strumpbyxorna och klänningen och så la jag på mig den vita t-shirten.
-Klar! sa jag och Justin vände sig om igen. Jag la mig i sängen så länge Justin böt om och sedan kom han och kröp ner brevid mig. Han tittade på mig och vi kysstes.
-Jag borde typ blåsa ut ljusen... sa han. Jag skrattade och han steg upp, blåste ut ljusen och gick runt i hela huset och stängde av lamporna och så kom han tillbaka. Denna gång la han sig på mig och vi kysstes. Han kysste ner längs min hals och så upp igen. Vi fortsatte kyssas tills jag knuffade undan honom och skrattade. Han fortsatte ligga på mig och vi stirrade in i varandras ögon. Sedan la han sig brevid mig och vi låg och pratade till långt in på natten...


KOMMENTERA GÄRNA!
Jag vill också meddela att min dator fucked up så jag kommer inte kunna skriva förrän min dator fungerar igen!
Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 15.

Justin lyfte upp mitt huvud och kysste mig.
-Jag lovar, det händer inte nåt sånt igen, my angel, lovade han. Jag log.
-Tack, sa jag och vi kysstes igen...

När vi slutade kyssas steg Justin upp och sträckte ut sin hand.
-Kom! sa han. Jag tog hans hand och han drog upp mig ur soffan.
-Vad ska vi göra? frågade jag.
-Dansa, svarade han. Jag skrattade och Justin drog mig intill honom. Jag la händerna runt hans nacke och vi började dansa medan Justin nynnade. Jag skrattade.
-Justin, det här är inte "the notebook"! sa jag.
-Jo, det är, sa han och kysste mig. Då kom fjärilarna i magen tillbaka. Jag kände det som om jag levde i en film, vilket jag, enligt Justin, gjorde. Vi dansade en lång stund. Vi stirrade in i varandras ögon och jag såg hur Justins ögon lyste av kärlek och trodde jag skulle dö.
-Du kanske inte förstår hur mycket du betyder för mig, Lovisa, men jag skulle dö för dig. Jag älskar dig, sa Justin. Jag fick tårar i ögonen och kysste honom. Jag kände hur Justins tunga gled in i min mun och vi kysstes en stund till med tungor. Sedan knuffade jag undan och vi fortsatte dansa. Efter en stund slutade vi och stod bara och stirrade på varandra medan vi stod så tätt intill varandra som det bara gick. Justin lutade sig närmare mot mig och vi kysstes igen. Sedan bestämde vi oss för att gå ut på bakgården. Så vi klädde på oss och gick ut på bakgården och lekte en stund i snön. Vilket innebar snöbollsfighter och knuffa varandra och så vidare. En gång knuffade Justin mig ner på marken och la sig på mig, kysste mig och så drog han mig upp igen och kysste mig igen. Efter en stund av lekande satte vi oss ner på en bänk och pratade och kysstes. Justins telefon ringde och avbröt våran kyss. Han suckade och svarade.
-Hej! svarade han. Mm... Okej... Jo vi klarar oss... Mm... Visst... okej... Älskar er, hejdå.
Han la på.
-Mormor och morfar kommer inte hem förrän kvällen, så vi har hela huset för oss själva jättelänge, sa han och log. Jag log tillbaka.
-Och nu fick jag en idé, sa han och lgo hemlighetsfullt.
-Tell me! sa jag. Han skrattade och kysste mig.
-Du får se, men du måste klä på dig det finaste du har och göra dig fin och stanna i vårt rum i över 1 timme utan att komma ut, sedan när det har gått en timme får du komma ut! sa han. Jag skrattade.
-Okej, deal! sa jag och vi kysstes igen. Sedan steg vi upp och gick in. Vi klädde av oss och Justin kysste mig, sedan sa han åt mig att gå in på vårt rum och göra mig färdig. Jag skrattade och gick in i vårt rum. Jag började rota efter något fint att ha på mig och såg att jag hade tagit med en lila kort klänning och ett par svarta högklackade skor. Så jag tog på mig klänningen och började locka håret. Sedan sminkade jag mig och gjorde smokey ögon och sedan var jag klar. Det hade tagit ungefär en halv timme så nu visste jag inte vad jag skulle göra. Jag satte mig ner och tog min laptop och loggade in på twitter. "Waiting here to get a surprise... I still have to wait half an hour... ANYONE WANNA TALK AS LONG AS I'M WAITING?!" tweetade jag och checkade mina mentions. Såg att väldigt många pratade om mig och Justin... Jaha, tänkte jag och skrattade lite för mig själv. Sedan creepade jag lite på twitter och tiden går ju fort när man har roligt så snart var klockan lite över 5, vilket betydde att det hade gått en timme. Så jag steg upp, tog på mig mina högklackade skor och så tweetade jag "Time for my surprise, I'm excited!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". Sedan gick jag långsamt ut ur rummet och råkade stiga på något. Jag tittade ner och såg att det var en ros och brevid rosen en lapp. Jag tog upp rosen och läste lappen. "Jag älskar dig min ängel, följ rosorna så hittar du mig<3" stod det på lappen. Jag log och tittade åt höger, ingen ros där. Men åt vänster då? Jo, där var en ros. Jag gick till rosen och tog upp den, sedan till nästa ros och nästa, och nästa och så vidare. Rosorna ledde mig ut på gården och vidare till ett annat hus. Utanför dörren till det huset var en ros. Jag gick fram till dörren, tog upp rosen och såg en lapp på dörren. "Välkommen, om du har 12 rosor med dig får du komma in, annars inte ;) Älskar dig<3" stod det på dörren. Jag skrattade, räknade rosorna och såg att jag hade 12 rosor. Jag öppnade dörren och tittade in. Ingen där. Jag steg in och tittade runt. Då såg jag en pil som visade att jag skulle gå upp för trappan till andra våningen. Så jag gjorde det. När jag kom upp pekade en pil in i ett rum och jag gick in. Där stod Justin, med ljus överallt, rosor på golvet, ett bord i mitten av rummet och mat på bordet. Jag gick fram till Justin och kysste honom en lång lång stund.
-Jag älskar dig... viskade han...


awwww gulligt eller hur? :) Skulle uppskatta kommentarer! :D Berätta för mig vad ni tycker om novellen hittills, kan ta kritik också ifall ni har något dåligt att säga :)
Checka också min nya blogg http://fashionandgirl.blogg.se/ :)

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 14.

Vi kysstes och jag viskade:
-Jag älskar dig Justin, snälla lämna mig aldrig♥
-Jag älskar dig också, och jag kommer inte lämna dig♥, sa han och vi kysstes igen. Sedan tittade vi en lång stund in i varandras ögon.
-Godnatt, sa jag och skrattade. Han steg upp och la sig i sin säng.
-Godnatt min ängel, jag älskar dig... viskade han. Jag log.
-Godnatt, jag älskar dig också, stay perfect♥... viskade jag och somnade...
Jag satt i en bil med Justin. Plötsligt kom Lucas körande mot oss i en stor lastbil. Han skrattade elakt och körde in i bilen på Justins sida. Bilen flög runt i luften och vi landade med ett duns. Jag skrek. När allt blev tyst och lugnt igen sa jag:
-Justin!
Han svarade inte.
-JUSTIN! sa jag då högre. Jag svängde på huvudet och såg Justin i en pöl av sitt eget blod...

 

Jag vaknade med ett ryck och satte mig upp i sängen. Det var bara en dröm, tänkte jag och försökte lugna ner andningen. Jag höll på att hyperventilera. Jag tittade till höger och såg att Justin sov där fridfullt och omedveten om att han just hade dött i min dröm. Jag la mig ner igen och försökte sova men drömmen var fast i mitt minne. Scenen när jag tittade på Justin i sitt eget blod upprepade sig om och om igen. Bilden såg mer och mer bekant ut. Då kom jag på att Justin blev skuten av Filip för något år sen och när jag kom fram till honom låg han i en pöl av sitt eget blod. Så bilden är därför bekant... tänkte jag och suckade. Jag försökte sova men nu kom det flera minnen fram. Som när vi hittade Sams mamma död på golvet... och när Sam hade dött... Jag satte mig upp igen och insåg att det var omöjligt att somna om. Så jag steg upp och gick fram till Justins säng.
-Justin, viskade jag och skakade honom lite försiktigt. Han öppnade försiktigt ögonen.
-Vad är det? frågade han och satte sig upp.
-Jag... Jag drömde något hemskt... sa jag och satte ner mig på sängen. Han tittade på mig och vi kysstes.
-Kom och sov här då, sa han. Han flyttade sig inåt så jag skulle få rum. Jag la mig ner i sängen och vi låg och tittade på varandra.
-Det blir nog bra, sov nu, sa Justin, kysste mig och stängde ögonen. Jag log och somnade om.

Justins perspektiv:

Jag vaknade av att jag hörde skrik utifrån. Det lät som tjejer. Jag suckade och satte mig upp. Att de aldrig kan lämna mig ifred... tänkte jag. Jag tittade ut genom fönstret och såg att det stod tjejer där med skyltar och allt. Jag suckade och steg upp, försiktigt så jag inte skulle väcka Lovisa. Jag bytte om till ett par jeans och en hoodie och så gick jag ut i köket. Mormor och morfar tittade på mig och suckade.

-Jag vet jag vet, sa jag och suckade. Jag gick ut i hallen, tog på mig skor och öppnade dörren. Fansen började skrika ännu högre.

-JAG UPPSKATTAR VAD NI GÖR FÖR MIG OCH JAG ÄLSKAR ER, MEN KAN NI SNÄLLA GÅ? VI FÖRSÖKER SOVA OCH NI VÄCKER OSS. SNÄLLA. DET HÄR ÄR PRIVAT MARK OCH JAG BER ER ATT LÄMNA! ropade jag åt dem. De nickade och började gå iväg. Jag suckade och gick in igen.
-Så, nu är de borta... sa jag.
-Vi måste få dem att sluta komma hit... sa mormor. Jag suckade.
-Jag vet...
-Det ordnar sig nog, sa morfar. Jag log mot honom, sedan satte jag mig ner vid matbordet. Jag åt frukost och så gick jag in till mitt och Lovisas rum för att se om hon fortfarande sov. Det gjorde hon. Jag stod och tittade på henne en lång stund och log. Hon är så vacker... tänkte jag. jag gick ut igen och mormor meddelade att de skulle åka och handla, och så skulle de och träffa några bekanta, så vi skulle ha huset för oss själva tills middag. När de hade åkt bestämde jag mig för att göra frukost åt Lovisa. Så jag stekte pannkakor och la upp dem på en tallrik. Sedan hällde jag upp apelsin juice och sökte upp en bricka. Jag la allt på brickan och sökte upp jordgubbssylt för pannkakorna. Sedan bar jag in allt i rummet. Jag tittade på lovisa, böjde mig ner och kysste henne så hon skulle vakna. Hon öppnade ögonen och log mot mig.
-Godmorgon, sa jag och kysste henne igen. Hon satte sig upp och sträkte på sig. Jag visade åt henne att jag hade gjort frukost och hon log mot mig, sa "tack" och började äta. Jag satt bara brevid henne medan hon åt. Vi pratade lite smått men Lovisa är ingen morgon person som pratar på så fort hon vaknar. När hon var klar kysste hon mig och log.
-Tack, sa hon och gav mig ett av sina bländande leenden. Jag log tillbaka och kysste henne igen. Sedan tog jag brickan och gick ut i köket, la allt i diskmaskinen och så gick jag in till Lovisa igen.
-Jag ska ha en lazy dag idag, sa hon medan hon böt om till ett par stora mjukisbyxor och så tog hon en av mina hoodies och la den på sig. Hon såg ut som en liten rappare haha. Hon tittade på mig och snurrade runt.
-Syggt va? sa hon och skrattade.
-Du är snygg hur du än ser ut, sa jag och drog henne intill mig. Vi kysstes och sedan kramades vi en lång stund.
Lovisas perspektiv:

Jag tittade upp på Justin, in i hans vackra bruna ögon och kysste honom igen. Han fördjupade kyssen och drog mig längre intill honom, om nu det var möjligt. Vi kysstes en lång stund till, sedan knuffade jag undan. Jag tittade på honom, bet mig i läppen och gick ut ur rummet.
-C'MON! sa Justin efter mig. Jag skrattade och gick till vardagsrummet, satte mig ner och la på tvn. Justin kom och satte sig brevid mig. Han tittade på mig och skrattade, sedan pussade han mig på kinden och så satt vi och såg på tv. Efter några timmar började jag bli hungrig.
-Justin, jag är hungrig! sa jag. Han skrattade.
-Okej, men vad vill du ha då?
-Uhm... Jag vet inte...
Vi gick till köket och tittade i kylskåpet och såg att det fanns lite kvar av spagetti och köttfärssås så vi åt det, sedan gick vi och satte oss i vardagsrummet igen.
-Vad handlade din hemska dröm om? frågade Justin plötsligt. Jag suckade och berättade för honom, och så berättade jag om alla minnen jag fick upp i mitt huvud. Justin satt och lyssnade och jag tror jag såg vettskrämd ut under hela tiden för Justin tittade oroligt på mig och sa:
-Det är bra. Det blir nog bra.
Medans han kramade mig. När jag hade slut på ord tittade vi på varandra en lång stund.
-Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... sa Justin sen. Jag suckade.
-Jag vet...
-Men du vet, jag tror inte att nåt sånt kan hända igen ya know?
Jag nickade.
-Mm...
Justin lyfte upp mitt huvud och kysste mig.
-Jag lovar, det händer inte nåt sånt igen, my angel, lovade han. Jag log.
-Tack, sa jag och vi kysstes igen...

ETT KAPITEL TILL OMG :O KOMMENTERA GÄRNA<3 Vet att kapitlet är lite tråkigt kanske... men men :)

Besök min nya blogg fashionandgirl.blogg.se där skriver jag om mitt liv osv :D

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 13.

När vi var framme steg vi ut ur bilen och gick in i huset. Vi bestämde oss att äta nåt så vi kokade spagetti och köttfärssås och så satt vi ner och åt det. När vi var klara diskade vi och så satte vi oss vid tvn och tittade på tv...

Resten av dagen satt vi och såg på filmer i vardagsrummet och myste. När Justins morföräldrar kom hem beställde vi pizza och satt vid matbordet och pratade. De undrade hur mitt liv har varit så jag fick sitta och prata en väldigt lång stund om allt mellan himmel och jord. Plötsligt ringde min telefon. Jag ursäktade mig och gick ut i vardagsrummet. Jag svarade med ett "hej!" i tron om att det var någon av mina kompisar.
-Hej Lovisa! sa en röst jag kände igen, Lucas. Jag suckade.
-Vad vill du? undrade jag.
-Nä du vet, jag såg dig på facebook, med Justin så jag tänkte säga grattis.
-Mm... Haha...
-Jamen grattis, du verkar ju inte ha några problem med att komma över personer...
-Förlåt Lucas... Men alltså... Jag älskar faktist Justin...
-Jaha, men du älskade aldrig mig?
-Jag...
-Nä du gjorde inte det! Kom inte med några ursäkter. Du är en lömsk idiot som inte förtjänar någon i ditt liv! Men om du en gång vaknar upp utan kompisar, bli inte förvånad!
-Lucas!...
Det sa "klick" och så hade han stängd av. Jag suckade och satte mig ner på soffan. Till min förvåning började jag gråta. Jag vet inte varför, men jag kände mig som en idiot. Jag kände mig som om jag var värdelös, ful, idiotisk och inte förtjänade att leva. Jag vet inte hur länge jag satt där och grät men plötsligt kom Justin ut i vardagsrummet.
-Men Lovisa! sa han och kom fram till mig. Han tog mig i famnen och sa inget medan jag grät. När jag hade lugnat ner mig berättade jag åt honom vad som hade hänt. Han satt och lyssnade och pussade bort mina tårar som rann nerför kinderna. När jag var klar tittade justin en lång stund på mig.
-Lovisa, my angel, du är inte nåt av vad du tror att du är! För mig är du den bästa, vackraste, underbaraste, snällaste, otroligaste, sötaste flickvän i hela världen! Du ÄR otroligt vacker och jag lovar att andra också tycker det! Och du är inte värdelös! Du betyder så mycket för mig Lovisa och du får ALDRIG tro att du inte förtjänar att leva. För du förtjänar att leva! Vad folk än säger baby! sa han. Nu började jag gråta igen, men denna gång på grund av att jag blev rörd. Justin pussade bort mina tårar igen och log mot mig. Jag skrattade lite och kysste honom.
-Jag älskar dig, tack för att du finns, viskade jag mellan kyssarna. När vi slutade kyssas steg vi båda upp och gick in i vårt rum. Bruce och Diane hade dragit in en madrass som jag skulle sova på och Diane hade bäddat till mig. Vi böt om till pyjamas och satte oss i sängen. Justin tog datorn och loggade in på twitter. Han skrev "Happened much today. Like always in Canada haha. Now Imma sleep. I love my fans to death, please don't ever forget that!" och så fick jag logga in på twitter. "Tired as fuck here... Think Imma sleep now. Canada is really nice tho and yeah... You guys probably know. Goodnight and stay beautiful<3" tweetade jag och så stängde vi av datorn. Jag berättade en väldigt ledsen nyhet till Justin:
-Jag tänker sova på madrassen i natt.
-VA MEN NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! sa Justin och tittade på mig. Jag skrattade.
-Jag är bara en meter ifrån anyway, sa jag. Justin suckade. Sedan log han.
-Whatever makes you happy, sa han och skrattade. Jag gick och borstade tänderna, sedan gick jag ut till Bruce och Diane och sa Godnatt och tackade för maten. Jag kramade dem och så gick jag in i rummet och la mig. När Justin var klar kom han tillbaka och la sig på mig. Vi kysstes och jag viskade:
-Jag älskar dig Justin, snälla lämna mig aldrig♥
-Jag älskar dig också, och jag kommer inte lämna dig♥, sa han och vi kysstes igen. Sedan tittade vi en lång stund in i varandras ögon.
-Godnatt, sa jag och skrattade. Han steg upp och la sig i sin säng.
-Godnatt min ängel, jag älskar dig... viskade han. Jag log.
-Godnatt, jag älskar dig också, stay perfect♥... viskade jag och somnade...

DADADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ETT KAPITEL :O Kommentera gärna och säg vad ni tycker om "novellen"! :)

Checka också gärna min nya blogg, jag skulle uppskatta det :)

Kram Madde

hejsan alla som nu säkert hatar mej :(

okej så HAIIII
uhm jo... jag har en ny blogg (INGA BIEBERSTORYS DÄR INTE) http://fashionandgirl.blogg.se och jag kmr älska er om ni checkar den bloggen :) har väl inte mycket annat att säga. Men ifall ni gör designer (asså vad störande att ha blogg när man måste ha design :D) maila mej på girlysstuff@hotmail.com eller gör en kommentar på fashionandgirl.blogg.se (:
Uhm jag kmr uppdatera denna blogg när jag känner för det men just nu inte. Jag kommer säga till på fashionandgirl när jag har skrivit ett nytt kapitel så ni kan njuta av min skrivning där medan ni väntar ;)
Jag älskar er alla<3
STAY BEAUTIFUL!

RSS 2.0