No Matter What, Kapitel 16

-Nu ger du den till mig eller så... sa jag.
-Haha... Skulle inte tro det... Rubrikerna kommer bli "Justin Bieber med en ny tjej, och tjejen hotar till och med", sa paparazzin och skrattade elakt, och du får be snällt... Snälla flickor ska be snällt.
Han skrattade elakt igen.
-Jag ber fan inte snällt när du vill förstöra mitt liv! Ge hit kameran för fan! sa jag argt. Justin hade nu slutat prata i telefon och kom fram till oss.
-Ge oss kameran! sa han irriterat. Paparazzin skrattade igen.
-Du hörde honom, ge kameran nu! sa nån bakom paparazzin. Paparazzin vände sig om och där stod...


Kenny. Paparazzin skrattade bara och sprang iväg.
-FAN! nästan skrek jag. Justin suckade och skakade på huvudet.
-Det värsta är väl att du kommer framstå som en idiot i tidningarna... sa han. Jag vände mig om och tittade på honom.
-VA?!
-Men asså... Du "hotade" ju honom, svarade han och suckade.
-Fan... Fan... Fan... Jäkla paparazzi! sa jag argt. Jag gick fram till väggen och slog huvudet sakta i väggen, det gjorde ju såklart ont.
-Mandy... Vad fan gör du? frågade Justin och kom fram till mig och drog iväg mig från väggen. Han tog mitt ansikte mellan sina händer och kysste mig. Kenny harklade sig.
-Lessen att avbryta, men vi måste nog dra nu före det kommer fler paparazzis, sa Kenny. Vi följde med honom till en taxi som han hade tagit och så åkte vi till hotellet där dom bodde. Vi gick upp till ett rum där alla var samlade.
-Hello, sa jag och log lite. Alla satte sig ner och så sa Scooter:
-Ja... Okej... Vad hände idag i stan?
-Uh... Mycket... sa jag och suckade. Scooter tittade från mig till Justin och väntade på att nån skulle börja berätta.
-Okej... Sådär kort så var det 5 tjejer som såg mig och Justin, men dom visste inte att det var vi... så började vi asgarva och då tog Justin av sig sina solglasögon och huvan, så såg liksom flok att det var han... Så skrek nån "OMG! Det är JUSTIN BIEBER!" så vi började springa iväg, så drog Justin in mig bakom ett hörn och vi satte oss bakom en soptunna, sedan när vi inte hörde skrik mer steg vi upp, så kysstes vi, och så hörde jag ett svagt klick så jag vände mig om, och där stod ju en idiotisk paparazzi, han tog bild av mig så jag gick fram till honom för att be honom att ge oss kameran, för jag vill ju inte att alla ska få veta att Justin har en flickvän, aa, så sen gav han inte... Men så sa jag då lite argt att han skulle ge kameran... så kom Kenny, förklarade jag.
-Så nu kommer rubrikerna vara "Justin Bieber med en ny tjej, tjejen hotar till och med"... sa Justin coh suckade.
-Ja... Ni har nog fan ställt till det nu... sa Scooter och suckade.
-Mm... Jag vet... sa jag.
-Justin... Amanda kommer få massa hotmail och sånt... sa Scooter.
-Äh... Jag har redan fått det... sa jag. Alla tittade på mig och sa "VA?!". Jag tog fram min telefon och visade några av dem.
-Det är kanske inte så bra att ni dejtar ändå... sa Scooter. Jag tittade ner i marken och sa inget.
-Justin... Det kan också förstöra din kariärr... fortsatte Scooter.
-Mm... Jag vet... sa Justin. Jag tittade på Justin och steg snabbt upp.
-Amen om jag förstör din jävla kariärr så drar jag nu, det var trevligt att träffa er, syns i nästa liv, sa jag argt och gick ut ur hotellrummet. Justin satt bara på stolen och gjorde absolut ingenting. Jag gick fort ner till lobbyn och ut ur hotellet. Sedan började jag gå hemmåt. När jag hade kommit en liten bit började det regna. Great... Jag gick och gick och det kändes som om jag aldrig skulle komma hem. Jag blev skitblöt och märkte inte ens att jag grät före jag måste sätta mig ner på marken och bara gråta. Jag satt där och grät tills jag var genomblöt. Då steg jag upp och sprang hela vägen hem. när jag kom hem slog jag igen dörren och tog av mig mina skor. Sedan sprang jag upp till badrummet. Jag låste dörren och tog av mig alla våta kläder. Jag hoppade in i duschen och satte mig ner på golvet i duschen. Jag bara lät det varma vattnet rinna ner på mig och göra min hud lite röd av att vattnet var så varmt. Efter en stund hörde jag hur det ringde på dörren men jag ignorerade det. Jag satt bara inne i duschen och grät. Efter stund steg jag upp och gick in till mitt rum. Jag klädde på mig en lite för stor hoodie och ett par mysbyxor. Sedan satte jag mig ner på sängen och bara tänkte. Efter en stund hörde jag hur dörren öppnades där nere. Jag tänkte "Nu kommer mamma hem" och så la jag mig ner på sängen. Jag hörde hur någon gick uppför trapporna, men jag ignorerade det. Jag stängde ögonen och bara låg och tänkte. Plötsligt öppnades dörren till mitt rum och jag satte mig upp. Där stod Justin. Han såg lessen ut och kom fram till sängen.
-Justin... Jag vill inte se dig mer... Bara gå... Jag vill inte bli kär i dig... Du kommer ändå bara hitta någon bättre... Jag kommer bryta ihop om jag blir kär i dig... Justin... Snälla... Lämna mig ifred... sa jag och började gråta.
-Jag vet att du hatar mig nu... Men jag kan inte släppa dig... Du är en av dom få som verkligen är dig själv med mig... Du är inte ens mitt fan... Jag kommer inte hitta någon bättre än dig... Det är jag säker på... sa Justin, min turné fortsätter snart, men jag har bara en konsert kvar, sedan får jag åka till Atlanta och bara ta det lugnt... Jag kommer inte klara av det utan dig... fortsatte Justin.
Jag suckade och tittade ut genom fönstret. Det regnade fortfarande.
-Justin... Dra... sa jag och tittade honom i ögonen. Han ignorerade bara det och kom och satte sig på sängkanten, ungefär en meter ifrån mig. Han la handen på min hand men jag drog bort den.
-Snälla Amanda... Jag menade inte att du skulle förstöra min kariärr... Och du förtjänar någon mycket bättre än mig... Jag bara säger fel saker hela tiden och sårar dig... sa Justin och det syntes att han var påväg att börja gråta. Jag vände mig snabbt om mot honom och tittade in i hans ögon. Sedan steg jag upp och började gå mot badrummet. Justin steg snabbt upp och tog tag i min arm. Jag vände mig om mot honom och tittade snabbt på honom, sedan ryckte jag låss min hand och gick iväg...
Det var kapitel 16 :) Kommentera! :)
Ni får nog ett till kapitel idag :)

Kram Madde


Kommentarer
Postat av: Lintso

jättebra!!!!!!!!! Mer gärna idaa

2011-02-06 @ 12:13:09
Postat av: annaa

as bra! men sorgligt :O

2011-02-06 @ 12:28:38
URL: http://annawestiin.blogg.se/
Postat av: Svarten97

Bra kapitel!! :DD

2011-02-06 @ 13:18:17
URL: http://Svarten97.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0