Sick

Hello!

har 38 graders feber och ska till läkaren nu. Om jag hinner och får när jag kommer hem så får ni kapitel 30 idag. Hoppas ni förstår om ni int får nåt kapitel idagt. Men checka in lite ibland iaf.

Kram Madde

No Matter What, Kapitel 29

När jag kom fram till flygplatsen "checkade jag in" och gick till min gate. Flyget skulle lyfta om några minuter. Jag gick in i flygplanet och satte mig vid min plats vid fönstret. Efter några minuter meddelade kaptenen att vi skulle lyfta och sätta på bälten.
När vi var i luften tog jag min ipod och började lyssna på musik.
Flygresan gick snabbt och när jag steg ut på flygplatsen i Atlanta tänkte jag "Äntligen får jag träffa Justin igen!" och tog mitt bagage och gick ut till en taxi...
Jag hade fått Justins adress utan att få honom att misstänka nåt. Jag gav adressen åt chauffören och han började köra. När vi kom fram så sa jag åt honom att vänta där så jag skulle kunna ta mitt bagage efter att jag hade ringt på dörren och gett Justin en lång kyss. Efter en liten stund av tjatande lyckades jag övertala chauffören att stanna en stund. Jag tittade mig omkring och såg Justins bil men också nån annans bil. Nåja, det är väl Patties bil, tänkte jag och gick till dörren och ringde på. Konstigt nog så öppnade igen, så jag ringde på igen. Jag stod och väntade en lång stund och så tryckte jag ner handtaget, och dörren gick upp. När jag tittade in i huset såg jag nåt jag aldrig trodde jag skulle se. Där stod Justin och Selena Gomez och hånglade i bara underkläder. Jag tittade med öppen mun och stora ögon på dem och så sa jag argt:
-Ser ut som om du aldrig har saknat mig. Fan ta dig, Justin!
Sedan sprang jag ut till taxin och sa:
-Fort, kör till flygplatsen.
-Men va... började chauffören.
-Men fan, bara kör!
Chauffören började köra iväg och jag kände hur jag började gråta. Jag som litade på Justin.

Justins perspektiv:

Fan, fan, fan! Om inte Selena hade kommit och varit så jäkla sexig skulle detta aldrig ha hänt.
jag såg när Amanda sprang ut och hoppade in i en taxi och taxin körde iväg. Selena tittade på mig och närmade sig igen. Jag knuffade undan henne och sprang fort upp till mitt rum. jag slängde på mig en hoodie och ett par byxor och så sprang jag ner igen. Jag tog mina bilnycklar och så tog jag på mig skor.
-Men älskling, vart ska du? frågade Selena som nu hade klätt på sig.
-Fan Selena, jag älskar Amanda, jag måste fixa dethär!
-Det verkade inte som om du älskade henne när vi kysstes, påpekade hon. Jag suckade och sprang ut till min bil. Jag visste by fact att hon åkte till flygplatsen eftersom hon måste flyga till Nashville. Jag körde till flygplatsen och sprang fort ut. Jag sprang in i flygplatsen och tittade på närmaste flyg till Nashville. Det skulle gå om en halv timme. Om Amanda hade tur skulle hon lyckas få flygbiljetter, det visste jag. Jag sprang till hennes gate och såg henne gå mot flyget. Jag skulle springa till henne men vakter stoppade mig.
-Kom igen, snälla låt mig gå, jag kommer tillbaka! Jag ska inte flyga! bad jag. Vakterna tittade på mig.
-Hej, du är Justin Bieber, gå in då, men kom tillbaka! sa de. jag log mot dem och så sprang jag till Amanda. Jag tog tag i hennes arm och hon vände sig om och försökte rycka sig lös.
-Justin! Jag vill inte se dig, höra dig eller nåt sånt! Du kan inte säga "Det är inte som det verkar" för jag såg det med egna ögon. Du tycker om att såra andra, don't you? sa hon argt.
-Jag var bara en av dom i mängen, va? Jag var inte bra nog men Selena är det, va? Hon har ju allt. Utseendet, personligheten, jag allt. Fan Justin, jag trodde verkligen jag kunde lita på dig, men tydligen kunde jag inte det, fortsatte hon och det rann tårar nerför hennes kinder som hon envist torkade bort.
-Justin, ha ett trevligt liv, vi syns i himmelen, om dom nu släpper in dig där, ha det bra med Selena, sa hon och tittade argt på mig. Hon drog sig lös och sprang in i flygplanet. Jag sprang efter henne men vakterna stoppade mig. De ledde mig ut och där såg jag planet lyfta. Så var hon borta då.

Amandas perspektiv:

Jag satt i flygplanet och grät. Jag var så jävla arg. Att Justin kunde göra nåt sånt. Helt otroligt. Och jag som älskade honom och allt. Han som alltid förstod mig och fanns alltid där för mig. Varför han?!
Jag grät och grät tills en flygvärdinna kom fram till mig.
-Miss, vad är det? frågade hon.
-Inget... svarade jag.
-Vill du ha nåt?
-Justin... mumlade jag.
-Vad?
-Uh... Har ni choklad?
-Ja, ett ögonblick bara.
Hon gick och hämtade en chokladplatta och gav det till mig.
-Tack, sa jag och stoppade en chokladbit i munnen.
-Ingen orsak, svarade hon och så gick hon. Jag åt chokladen och försökte sluta gråta. Vilket inte gick så bra. jag bara grät och grät och grät. Utan att sluta.
Flygresan gick fort och jag hade gråtit hela flygresan. Jag hämtade mitt bagage och körde hem. När jag kom hem la jag mig i sängen och grät hysteriskt. Jag tryckte ansiktet i kudden och kvävde ett skrik. Jag grät till långt in på natten sedan somnade jag av utmattning...
Aaww :'( Dumma Justin! Eller Selena, eller whoever :P Stackars Amanda :( 5 Kommentarer så får ni ett kapitel imrn också :)

Kram Madde

No Matter What, Kapitel 28

Sjukt asså... Har aldrig i hela mitt liv varit med om att mamma har varit full. Förutom den där dagen då. Hoppas verkligen att hon slutar dricka eller så har jag ingen mamma mer. Fan att hon skulle börja dricka nu bara för att allt gick åt helvete...
Ska väl börja sova snart... Eller inte. Men iaf. Jag åt en pizza. Skitgod :P. Haha. Men iaf. Jag är sjukt trött. Klockan är ju liksom halv ett nu. Pappa har väl gått och sova nu vid det här laget. Ska också gå och sova. Så godnatt nu!

Ps. Jag tror inte att jag hatar Hayley och pappa mer. Och jag ska ju få ett syskon!<3

Dagen därpå vaknade jag rätt sent. Jag tittade på klockan och den visade 13:06. Jag steg upp och tog en lång dusch. Sedan tog jag på mig en hoodie och ett par mjukisbyxor. Jag gick ner till köket och hittade ett kuvert på bordet. "Till min älskade dotter, kram pappa" stod det på kuvertet. Jag log lite och så bestämde jag mig för att gå till stranden efter att jag hade ätit frukost. Jag satte mig ner vid bordet och åt lite, sedan gick jag till hallen och tog på mig skor och jacka. Jag tog kuvertet och gick ner till stranden. Jag satte mig under ett träd och tittade ut över havet. Här var det som Justin frågade om jag ville bli ihop, tänkte jag och log. Jag öppnade kuvertet och började läsa.

Kära Amanda.
Jag och Maria har pratat lite nu på morgonen. Maria sa att hon har druckit en lång stund nu och kan inte sluta. Därför har hon bestämt att hon ska in på rehabilitering. Hon ska bo där och få hjälp att sluta dricka. Om 2 veckor ska hon in där. Då kan inte du bo ensam hemma så vi har bestämt du ska komma och bo hos oss. Maria gick med på det eftersom att hon inte klarar av det längre. Vem vet hur länge hon stannar på rehabilitering men en lång stund blir det nog. Så om en och en halv vecka ska du ha packat allt och vara färdigt att åka till San Francisco. Vi ska flytta dit. Jag är så ledsen att du måste gå igenom allt detta. Men Maria klarar inte av det mer. Vi älskar dig med hela våra hjärtan och vill bara ditt bästa. Jag har fått ett jobb i San Francisco och Hayley är född där. Så om en och en halv vecka (onsdagen 6.10.10) så kommer vi och hämtar dig. Packa dina saker så flyger vi till San Francisco. Jag vet att du ska till Atlanta och träffa Justin om en vecka men du skulle ju bara vara där över helgen va?
Vi älskar dig och förstår att allt detta är svårt för dig. Vi förstår också om du hatar oss nu, men allt kommer ordna sig på ett eller annat sätt.
Älskar dig föralltid. Och även fast jag ska få ett till barn så älskar jag dig lika mycket.
Kram pappa

Jag tittade ut över vattnet och kände hur några tårar började rinna nerför mina kinder. Jag blev så sur och ledsen. Nu måste jag flytta iväg från Olivia och allt här, tänkte jag.
-Faaaaaan!! skrek jag och alla tittade åt mitt håll. Jag log ett snett leende och steg upp. Jag sprang hem och la mig ner i sängen. Där somnade jag efter en timme av utmattning.

EN VECKA SENARE. Fredagen den 1.10.10

Jag var påväg till flygplatsen. Jag hade packat mina saker som jag skulle behöva i Atlanta. Där skulle jag stanna över helgen.
Hela vecka hade mamma på något sätt dragit sig undan. Hon trodde väl att jag hatade henne. Men jag hatade inte mamma eller pappa. inte heller Hayley. De ville bara mitt bästa.
På en vecka hade jag tilltalat mig själv det och nu funkade det faktist. Jag hade inte berättat för Justin att jag skulle flytta men Olivia hade blivit sjukt ledsen när jag berättade att jag skulle flytta. Vi satt och grät i mer än en halv timme och efter det skolkade vi från skolan. Haha. Vi gick runt på stan och bara pratade.

När jag kom fram till flygplatsen "checkade jag in" och gick till min gate. Flyget skulle lyfta om några minuter. Jag gick in i flygplanet och satte mig vid min plats vid fönstret. Efter några minuter meddelade kaptenen att vi skulle lyfta och sätta på bälten.
När vi var i luften tog jag min ipod och började lyssna på musik.
Flygresan gick snabbt och när jag steg ut på flygplatsen i Atlanta tänkte jag "Äntligen får jag träffa Justin igen!" och tog mitt bagage och gick ut till en taxi...
Så, det var kapitel 28! 5 Kommentarer så får ni ett kapitel imrn också! :) Lite kort kapitel men hinner inte mera, för då skulle det hända så mkt nu, vilken jag vill ha med i nästa del.

Kram Madde

ang. Uppdateringen

Hej! Skriver från telefonen. Jag är ledsen för den asdåliga uppdateringen! Nu har jag sportlov så jag LOVAR att ni ska få minst ett kapitel per dag OM jag får minst 5 kommentarer på varje kapitel. Det är inte så kul att skriva och spendera 1-2 timmar på datan bara pga novellen om ingen kommenterar. Jag blir glad om ni kommenterar och jag har jättemycket planerat för novellen. Så släng in en kommentar till varje kapitel så får ni minst ett kapitel per dag, om inte mamma får en av sina "lysande" idéer och jag måste ha en datorfri dag och hon tar datan. Men hoppas ni förstår! :D Och tack till er som stannar kvar och läser även fast uppdateringen suger! Kram Madde

No Matter What, Kapitel 27

Jag kysste honom. Vi satt på sängen och pratade en stund, sedan ringde Justins telefon. Han pratade en stund och så la han på. Han tittade på mig med ledsna ögon.
-Jag måste åka till Atlanta nu, och vi kommer inte ses på en månad sedan, sa Justin och kysste mig. Vi gick ner till hallen och ahn tog på sig sina skor och sin jacka. Sedan kysstes vi en lång stund. Vi hörde hur det tutade utanför så vi släppte varandra och Justin gick. Jag stod och tittade medans bilen körde iväg. Så var han borta...


Fredag 24 September 2010

Kära dagbok. Jag har inte skrivit på länge. Men det är så mycket som har hänt på bara en och en halv vecka. Jag har blivit kär. I Justin Bieber. Helt otroligt men sant. Han är så otroligt underbar. och nu är han i Atlanta. Om en vecka ska jag flyga till Atlanta och överraska honom. Ska bli hur kul som helt. Men i alla fall. Justin kom hit i förr går och överraskade mig. Vi hade sjukt kul. Hade också sex för första gången. Sjukt kanske... Men otroligt bra :P Haha. Ja... Folk frågar inte så mycket mer av mig eftersom att jag har gjort helt klart för dem att jag inte svarar på frågorna. Men några är så jäkla störande så dom klänger och fläskar och sånt skit. Olivia har flera gånger fått pms utbrott och skrikit åt dem. Go girl ;).
Pappa har flyttat till Columbia med en hora och horan är gravid. Mamma har börjat dricka och hon är ute just nu. Sitter säkert på nån pub och super sig full och har sex med nån som hon inte känner och blir gravid. -.- Kan såå tänka mig att det skulle hända henne nu. Seriöst.
Vänta. det ringer på dörren. ska springa ner och öppna.

Så... Det var pappa och Hayley. Vi har snackat. Pappa ska vara här hela natten och hjälpa mig när mamma kommer hem eftersom hon säkert är full då. Hayley åkte till ett hotell och ska bo där eftersom mamma och Hayley inte är kompisar om man säger så. Vi pratade mycket och så vidare. Hayley är faktist väldigt trevlig. Hon är ungefär som mamman jag aldrig fick. Vi pratade väldigt mycket med varandra och jag ska faktist ge henne en chans. För snart har jag väl ändå ingen mamma alls... Pappa är i vardagsrummet just nu och tittar på tv. När Hayley åkte till hotellet satte vi oss ner och pratade lite allmänt. Som pappa frågade hur det var med Justin och Olivia osv. Vi pratade inte om några andra saker. men nu ska jag gå och sova. Eller kanske så ska jag väl ner och äta nåt. Har inte ätit nåt på hela dan. Fuck that asså. Men skriver när jag kommer upp igen.

Såå. Nu har jag varit och ätit. Klockan är halv ett nu. Mamma kom hem och var sjukt full. Jag och pappa ledde henne upp till hennes rum och hon somnade direkt. Mamma sa saker som "Jag hatar dig", "Fuck that", "Men herregud, jag e inte full, va får dej att tro de?" och "Låt mej vaaaaaaa". Sjukt asså... Har aldrig i hela mitt liv varit med om att mamma har varit full. Förutom den där dagen då. Hoppas verkligen att hon slutar dricka eller så har jag ingen mamma mer. Fan att hon skulle börja dricka nu bara för att allt gick åt helvete...
Ska väl börja sova snart... Eller inte. Men iaf. Jag åt en pizza. Skitgod :P. Haha. Men iaf. Jag är sjukt trött. Klockan är ju liksom halv ett nu. Pappa har väl gått och sova nu vid det här laget. Ska också gå och sova. Så godnatt nu!

Ps. Jag tror inte att jag hatar Hayley och pappa mer. Och jag ska ju få ett syskon!<3


Så. Lite kortare men hon skrev i dagboken. Gillar ni att läsa det som om hon skriver i dagbok? KOMMENTERA NU<3 :)

Vill också säga att jag har en engelsk blogg. http://finnishbelieber.tumblr.com skitnice ställe att ha blogg på :) Ni kan följa bloggen om ni har fwitter. Där skriver jag om life på engeska då och så om Justin Bieber :) Hoppas ni checkar den :)

ja och jag kmr inte posta kapitel 28 före jag har fått 8 kommentarer, är inge kul att skriva om igen kommenterar, just so you know.

Kram Madde


svar på tal

Hej!
Skriver från telefonen så det blir konstigt nu. Men iaf.
Nån frågade: hur många gånger kan man "gilla" på en video på youtube?
Asså man kan bara gilla en gång per gång man tar upp videon. Videon gillas bara en gång även fast man klickar på "gilla" 500 gånger, men om man klickar fram videon igen så kan man gilla den igen.
Hoppas ni fattade eftersom jag inte är bäst på att förklara saker :P
kmr kanske inget kapitel idag eftersom jag måste läsa på prov, men håll utkik!

Kram Madde

No Matter What, Kapitel 26

Jag tog datan och satte mig på sängen. Medan den uppladdade sig och sånt tittade jag ut genom fönstret och tänkte. Hoppas tiden går snabbt nu så jag träffar Justin snart, tänkte jag. När datan hade laddat färdigt loggade jag in på twitter och checkade Justins twitter. Han hade tweetat "love L.A... Today I'm gonna surprise someone :) love you guys" för en timme sedan. Jag tweetade "Sick today, this headache is killing me!". Jag lyssnade på lite musik och så ringde det plötsligt på dörren. Jag sprang ner och öppnade dörren. Där stod...
... Justin med en bukett rosor. Jag hoppade upp i hans famn och kysste honom. Han jag mig rosorna och kysste mig igen.
-Justin... Vad gör du här? frågade jag förvånat och log. Justin skrattade.
-Saknade dig såå mycket, så jag ville överraska dig, sa han och vi gick in. Jag kramade honom igen.
-Du är såå sööt, sa jag och kysste honom. han la armarna runt min midja och drog mig närmare honom. Kyssen blev intensivare och Justin bar upp mig i hans famn. Han gick till vardagsrummet och la mig ner på soffan, sedan la han sig på mig och vi fortsatte kyssas. Justin tog händerna innanför min tröja och smekte rygg. Sedan drog han av mig tröjan. Vi kysstes mer och mer passionerat och jag drog av honom tröjan. Vi fortsatte kyssas och tillsist låg vi på soffan med bara underkläder. Vi fortsatte kyssas och jag satte mig upp och knäppte upp bh:n och slängde den på golvet. justin tittade på mina bröst med stora ögon men samlade sig. Han smekte dem och så kysste han mig. Jag kände att han hade jätte mycket stånd. Jag drog av hans boxers och han tog upp en kondom ur sin ficka på sina jeans. Jag tittade på honom med en konstig blick och han ryckte på axlarna. Han tog på den och så drog han av mig mina trosor. Han tittade på mig och jag nickade. Han la in den och jag stönade. så höll vi på i en halv timme och när han kom tog han ut den. Vi bara låg där och tittade på varandra. Justin kysste mig och så stönade han. jag skrattade och skakade på huvudet. Justin kysste mig igen och så steg han upp.
-Kom igen, vi går och duschar, sa han och blinkade. Jag skrattade och steg upp. Vi gick upp till mitt badrum, men när jagkom upp sprang jag in i badrummet och låste dörren, så Justin hann inte in. Han knackade på dörren.
-Kom igen!! ropade han och skrattade. Jag skrattade och duschade snabbt. Sedan virade jag en handduk runt mig och gick ut. Justin satt där och väntade och när jag kom ut gick han och duschade. Jag klädde på mig och så la jag mig på sängen och tänkte. Gosh... Hade jag just sex med Justin? tänkte jag och skrattade lite för mig själv. Efter en stund kom Justin ut och klädde på sig, sedan la han sig ner brevid mig.
-That was amazing, sa han och blinkade. Jag skrattade.
-DU är amazing, sa jag och kysste honom. Vi låg på sängen och bara pratade med varandra. Efter en stund ringde det på dörren. Vi gick ner och jag öppnade dörren. Där stod Hannes och hans gäng. Jag tittade med stora ögon på dem och sedan på Justin.
-Faan... mumlade jag.
-Hej, är inte du Justin Beaver? sa Hannes och skrattade. Justin tittade på mig med en frågande blick.
-Vad vill du Hannes? frågade jag argt.
-Inget speciellt, trodde inte att jag skulle hitta han här, svarade Hannes och pekade på Justin.
-Nice... Men nu är det så att jag inte orkar med dig, ut, ses nångång... Eller aldrig, hejdå, sa jag och försökte stänga dörren men Hannes la foten mellan. Jag tittade på Justin och han tittade frågande på mig.
-Uh... Hannes... Dra åt helvete, sa jag och drog igen dörren så jag klämde Hannes tår, men whatever. Han knackade argt på dörren men jag låste den.
-Okej... Vem var det? frågade Justin och tittade på mig. Jag ryckte på axlarna.
-Några idioter... sa jag och suckade. Justin skakade på huvudet.
-Men asså på riktigt?
-Ja... Några idioter... hannes och hans gäng om du nu måste veta, sa jag och suckade.
-Aha... sa Justin och skrattade. Sedan kysste han mig. Vi gick upp till mitt rum och satte oss på sängen.
-Jag ska åka till Atlanta idag, det blev ändrade planer, så vi ses inte på en stund då sen, sa Justin och såg ledsen ut. Jag kramade honom.
-Okej... Men nog träffas vi nån gång, sa jag, det måste vi.
-Mm... och om tre veckor åker jag till Canada...
-Det visste jag inte, sa jag.
-Nä inte jag heller, fick veta det igår, sa Justin och suckade. Jag kysste honom. Vi satt på sängen och pratade en stund, sedan ringde Justins telefon. Han pratade en stund och så la han på. Han tittade på mig med ledsna ögon.
-Jag måste åka till Atlanta nu, och vi kommer inte ses på en månad sedan, sa Justin och kysste mig. Vi gick ner till hallen och ahn tog på sig sina skor och sin jacka. Sedan kysstes vi en lång stund. Vi hörde hur det tutade utanför så vi släppte varandra och Justin gick. Jag stod och tittade medans bilen körde iväg. Så var han borta...
Hoppas ni gillar det! Lite dålig kanske :P Men KOMMENTERA!
Oh btw, det är ett år sen baby musik videon kom ut, så GILLA musik videon hela dan :)

Kram Madde

No Matter What, Kapitel 25

-Vad var det för fel på mig då? frågade Hannes.
-Allt, svarade jag och tittade surt på honom, gå nu, vi vill inte ha idioter här.
-Uuhh... Sa killarna och kom närmare oss, vi vill bara ha lite kul.
-Ja men fan, ha lite kul med nån annan istället, sa jag och steg lite diskret ett steg bakåt. Det gjorde Olivia också.
-Men kom igen, är ni rädda för oss? frågade Hannes andra kompis, Lukas. Jag skakade surt på huvudet.
-Vi hatar er, vi vill inte vara nära er, och vi vill inte prata med er, gå nu, sa jag argt och vände om och började gå iväg. Då tog någon av killarna tag i min arm.


Jag vände mig om och det var Hannes som hade tagit tag i min arm. Joe höll fast Olivia. Alla andra tjejer hade redan åkt hem så det var bara vi kvar. Jag försökte slita mig låss men Hannes var för stark.
-Vart är ni påväg? Vi ska ju bara ha lite kul, sa Hannes och skrattade.
-Jäkla idiot, jag hatar dig, fattar du inte det?! sa jag argt och försökte dra mig låss. Olivia stod bara tyst och tittade i marken. Plötsligt tog Hannes ett steg mot mig så han var bara några centimeter ifrån mig. Jag tittade fort ner i marken för att jag visste vad han skulle göra. Han lyfte upp mitt anskite och skulle just kyssa mig när jag bitchslappade honom. Han tog tag i min andra han doch jag kunde inte dra mig låss.
-Vad vill du ha? frågade jag.
-Dig... Jag vill ha dig, sa Hannes. Jag fnös.
-Du får mig ALDRIG! Jag hatar dig! Fatta! Och din storebror är en av orsakerna till varför Sarah dog! Men du höll ju det hemligt! Jag fick aldrig veta att han var din storebror före han kom hem en dag, då hade du en bra ursäkt då också! Fatta att han och du har förstört mitt liv! Dra åt helvete! JAG ORKAR INTE! sa jag argt och kände hur tårar började rinna nerför mina kinder. Jag tittade ner i marken och plötsligt släppte Hannes taget och gick, då föll jag ner till marken och satt där och grät. Olivia kom fram till mig och satte sig brevid mig och kramade mig. Jag bara satt där och grät. Sedan steg jag upp och vi åkte hem. Olivia åkte hem till sig och jag till mig. Jag ville bara att tiden skulle gå fort så jag fick träffa Justin igen.

Nästa morgon vaknade jag av att jag hade jätte mycket huvudvärk. Jag ringde Olivia och sa att jag inte kommer till skolan och så la jag mig ner i sängen igen och försökte somna, men jag kunde inte. Jag satte mig upp och såg att jag hade fått ett sms från Justin. "Hej älskling, sorry att jag inte ringde igår, var upptagen, lessen, men idag har jag en fri dag, imrn åker jag hem till ATL, ses snart hoppas jag, älskar dig<3 xx Din Justin" hade han skrivit. Jag log för mig själv och svarade "Är sjuk idag, är hemma, hoppas allt går bra för dig! Har mkt att berätta sedan när vi träffas, snart hoppas jag! Älskar dig!<3 xoxo Mandy". Jag steg upp och gick in i badrummet och tog en dusch, sedan torkade jag håret och klädde på mig ett par mjukisbyxor och en stor t-shirt. Jag gick ner till köket och åt frukost, sedan la jag mig på soffan och tittade på tv. Efter en stund ringde min telefon så jag sprang upp till mitt rum och det var Justin som ringde.
-Hej! svarade jag.
-Hej beautiful, sa Justin, hur mår du?
-Bra, bara att jag har huvudvärk, sa jag, du då?
-Jag är sjukt trött, har en intervju om en timme, sa han.
-Aaww, sa jag, men du får i alla fall ta det lugnt imorgon och resten av dagarna, snart träffas vi, hoppas jag.
-Jepp, men det är så trist utan dig.
-Aaw, jag har det inte så kul utan dig heller.
-Men du, jag måste göra mig klar för intervjun nu, älskar dig, glöm inte det, sa Justin.
-Älskar dig mer, sa jag och så la jag på. Jag tog datan och satte mig på sängen. Medan den uppladdade sig och sånt tittade jag ut genom fönstret och tänkte. Hoppas tiden går snabbt nu så jag träffar Justin snart, tänkte jag. När datan hade laddat färdigt loggade jag in på twitter och checkade Justins twitter. Han hade tweetat "love L.A... Today I'm gonna surprise someone :) love you guys" för en timme sedan. Jag tweetade "Sick today, this headache is killing me!". Jag lyssnade på lite musik och så ringde det plötsligt på dörren. Jag sprang ner och öppnade dörren. Där stod...


lite kortare kapitel, om jag hinner får ni ett till kapitel ikväll :) Vem står där?? KOMMENTERA DUKTIGT NU! :)

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 24

-Hej sweetheart, svarade han.
-Hej... Justin... Mamma är full... Hon har börjat dricka och nu är hon full och hon sa att hon hatar mig... viskade jag och började gråta mer.
-Men älskling... Hon älskar ju dig... Jag är såå lessen... önskar jag kunde vara där nu, sa Justin och lät lessen.
-Vad ska jag göra? Hon sa att hon hatar mig och det är bara fulla och barn som pratar sanning, sa jag.
-Jag vet inte vad du ska göra, men jag är säker att hon älskar dig, du är ju hennes ända dotter, sa Justin.
-Ända dotter... Inte riktigt... suckade jag.
-Vad menar du? frågade Justin och jag kom på att jag hade sagt det högt.
-Justin...


-... Jag hade en syster... viskade jag tyst och började gråta ännu mer.
-Hade? sa Justin.
-Mm... Hade... fick jag fram medans jag grät. Jag grät så mycket så jag visste inte vad jag skulle göra.
-Älskling... Vill du berätta? Vad hände?
-Hon hette Sarah... viskade jag och började berätta allt.
-Jag och Sarah var ute en natt tillsammans, vi var till en park sent på kvällen för att bara ta det lugnt... Sedan kom ett gäng killar som var väldigt fulla... Dom började slå mig så Sarah ställde sig framför dem för att dom inte skulle skada mig och så slog dom ner henne så hon liksom tappade massa blod och så fick jag ett hårt slag i huvudet så allt blev svart... Sedan 2 veckor senare vaknade jag upp på sjukhuset och mina föräldrar satt brevid min säng och grät... Och så berättade dom att Sarah hade dött... berättade jag och brast i gråt. Jag ahde såå svårt att berätta allt det och jag upplevde det inne i mitt huvud igen. Jag kunde inte heller räkna gångerna som jag har spelat upp allt i huvudet och gråtit.
-Sarah var och är min hjälte, hon räddade mitt liv men dog själv... viskade jag.
-Aww... Älskling... Jag är så ledsen, snälla gråt inte... Önskar jag kunde vara där... Men åk till Olivia, hon kan ju hålla om dig nu när jag inte kan, och allt komemr bli bra med din mamma, lovar... Men du, jag måste upp på scenen nu, så sitt inte hemma nu utan åk till någon, okay? sa Justin.
-Tack... Älskar dig... och lycka till på konserten, viskade jag.
-Älskar dig med, hejdå, sa Justin och så la han på.

Det är sjukt hur man kan bli kär i någon på en vecka.
Jag låg i sängen en lång stund och bara grät. Sedan somnade jag av utmattning.

Nästa morgon vaknade jag av att telefonen ringde. Det var Olivia.
-Hej, svarade jag.
-Sover du än?! Skolan börjar om 10 minuter! sa Olivia.
-Oh shit! sa jag och la på. Jag steg fort upp ur sängen och klädde på mig. Sedan sprang jag ner till köket och tog ett äpple och så sprang jag ut till bilen. Jag körde med racerfart till skolan och sprang in i skolan. När jag kom in var korridorerna helt tomma. Jag gick till mitt skåp och tog ut böckerna sedan sprang jag till klassen. Jag knackade på dörren och gick in. När jag kom in tittade alla på mig och några började viska. Jag mumlade en ursäkt åt läraren och så gick jag och satte mig. Olivia viskade:
-Vad hände igår?
-Inget, mumlade jag tillbaka och tittade ut genom fönstret. Olivia fortsatte titta på mig.
-Kan du berätta senare? frågade hon.
-Fröknarna där bak, om ni inte sitter och diskuterar miljön just nu så kan ni vara tysta, så Mr. Knight, vår lärare. Jag suckade och blev tyst.
Timmarna före maten gick fort och folk frågade faktist inte så mycket idag.
När jag och Olivia satt vid bordet och åt började jag berätta allt. Jag berättade om att jag hade berättat för Justin om Sarah och jag berättade om mamma. Olivia lyssnade hela tiden utan att avbryta och när jag var klar sa hon:
-Du måste få Maria att sluta dricka.
Jag nickade.
-Men hur?
-Vet inte... Men berätta för henne vad du tycker om att hon dricker, och säg att hon måste sluta före hon blir beroende, sa Olivia. Jag kramade henne och så tackade jag henne för att hon är världens bästa kompis. Vi steg upp och förde bort våra brickor och så gick vi till våra skåp och tog våra böcker och så gick vi till nästa timme.
Skoldagen gick fort och vi hade fotbollsträning efters skolan så vi åkte direkt till stället där vi tränade. När vi kom dit bytte vi om och så började träningen. Under hela träningen stod några killar och tittade på men vi brydde oss inte så mycket. Tjejerna var också väldigt nyfikna och frågade väldigt många frågor om mig och Justin. Jag svarade bara diskret på frågorna så jag inte avslöjade nåt dumt. När träningen var över kom killarna som stått och sett på fram till oss, då märkte jag att det var Hannes och hans gäng. Jag gick fram till Olivia och viskade:
-Fan... Varför ska dom vara här?
-Ja... Faan... Inte bra, dom kommer hitåt, viskade Olivia tillbaka. Hannes och hans gäng kom fram till oss och Hannes kompis Joe frågade:
-Dejtar du Justin Beaver?
-Jag dejtar Justin BIEBER, svarade jag och korsade armarna över bröstet. Killarna skrattade.
-Vad var det för fel på mig då? frågade Hannes.
-Allt, svarade jag och tittade surt på honom, gå nu, vi vill inte ha idioter här.
-Uuhh... Sa killarna och kom närmare oss, vi vill bara ha lite kul.
-Ja men fan, ha lite kul med nån annan istället, sa jag och steg lite diskret ett steg bakåt. Det gjorde Olivia också.
-Men kom igen, är ni rädda för oss? frågade Hannes andra kompis, Lukas. Jag skakade surt på huvudet.
-Vi hatar er, vi vill inte vara nära er, och vi vill inte prata med er, gå nu, sa jag argt och vände om och började gå iväg. Då tog någon av killarna tag i min arm.
Lessen att ni inte fick nåt kapitel igår, men jag har mina anledningar. Hoppas ni gillar det! :) KOMMENTERA!<3

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 23

-Han ser lessen ut, sa Olivia.
-Vad han inte vet är att jag kommer om 2 veckor, sa jag och vi vinkade åt Justin och hans crew och sedan gick vi iväg. Vi åkte hem till mig och snackade lite. Sedan åkte Olivia hem och så var jag ensam hemma igen. Mamma hade nu börjat jobba varje dag på kvällen så det var ofta hon kom hem på morgonen. Jag la mig ner i sängen och somnade...
Nästa morgon vaknade jag av att ringklockan ringde. Jag suckade och steg upp. Jag klädde på mig en svart tröja och mina favorit jeans. Sedan borstade jag håret och la på lite mascara. Efter det gick jag ner till köket och åt frukost. Sedan gick jag upp till mitt badrum och borstade tänderna. Sedan tog jag min väska och gick ner till min bil. Jag och Olivia hade bestämt att jag skulle komma via henne och så skulle hon åka med mig till skolan. Så jag åkte först till henne. Hon stod där ute och väntade på mig och när hon hoppade in i bilen kramade hon mig och sa:
-Hej biatch. Klar för att få 500 frågor om dig och Justin?
-Hej bitch, sa jag och skrattade, njäe... Men jag blir väl van med det, fortsatte jag och började köra mot skolan. När vi kom till skolan kom väldigt många fram till oss och frågade frågor om mig och Justin och det började bli riktigt irriterande. Folk låtsades att vi var bästisar och sånt och tillsist stod jag inte ut längre.
-Varför bryr ni er så mycket?! Ni har ALDRIG brytt er om mig före! Varför låtsas ni att ni är mina bästisar när ni ALDRIG har varit nära mig förr?! frågade jag tillsist och lät riktigt arg. Dom som höll på att fjäska slutade och gick iväg så jag och Olivia kunde gå till våra skåp. Vi tog våra böcker och gick till klassen. När vi kom in i klassen kom Melissa och hennes kompisar fram till oss. Jag suckade och tittade på Melissa med en sur blick.
-Hej Amanda och Olivia! sa Melissa och kramade oss.
-Bitch, jag vill INTE vara din kompis, fatta! sa jag och knuffade undan henne och sedan gick jag och Olivia och satte oss. Timmarna före maten gick snabbt och när jag och Olivia var påväg till lunchen ringde min telefon. Det var Justin.
-Hej älskling! svarade jag.
-Hej baby, hur mår du? frågade Justin.
-Jag har det bra, du då? svarade jag.
-Är lite trött bara, saknar dig, när träffas vi igen?
-Aww, vet inte, men snart hoppas jag, men du, vi har lunch nu i skolan så jag måste gå och äta före maten tar slut, ringer dig när jag kommer hem, sa jag. Då kom Melissa och hennes kompisar om oss, Melissa tittade surt på mig.
-Okej, hejdå älskling, ses snart hoppas jag, sa Justin.
-Hejdå Justin, sa jag lite högre för att Melissa skulle höra och det gjorde hon och hon tittade surt på mig. Jag la på och så gick jag och Olivia in i matsalen och tog åt oss mat och satte oss och började äta. Folk kom hela tiden till vårt lunchbord och frågade massa saker och vissa personer stod också och tittade på när vi åt. Till sist fick jag nog och steg upp på bordet och ropade:
-YO! KAN JAG FÅ ER UPPMÄRKSAMHET?!
Alla tittade på mig och vissa trodde väl att det är nu som jag skulle berätta allt om mig och Justin.
-JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT NI HÄNGER RUNT MIG OCH FRÅGAR MILJONER FRÅGOR HELA TIDEN! OM NI VILL VETA NÅT SÅ FRÅGA AV JUSTIN! OCH JAG TÄNKER INTE BLI KOMPISAR MED ER NU! JAG HAR ÄKTA VÄNNER SOM INTE BRYR SIG OM ATT JAG DEJTAR JUSTIN! OCH DOM NÖJER JAG MIG MED! NI KOMMER INTE FÅ TRÄFFA JUSTIN BARA FÖR ATT NI ÄR SNÄLLA MOT MIG SÅ GE UPP! TACK! ropade jag och så satte jag mig ner igen. Olivia klappade i händerna och jag skrattade. Vi åt upp vår mat och så förde vi bort våra brickor och så gick vi ut ur matsalen. Jag kände allas blickar i min rygg när vi gick ut och skakade på huvudet.
-Asså fan... Jag kommer dö av dethär... suckade jag. Olivia klappade mig på axeln.
-Men du var ju bra på att få dem att sluta fråga saker, sa Olivia.
-Mm... Men det är bara för tillfället, sa jag. Olivia kramade mig.
-Du är bäst, så du klarar av det, sa hon och skrattade.

Skoldagen gick fort och när skolan var slut körde jag hem Olivia och sedan åkte jag hem till mig. När jag kom hem var klockan 16.47. Jag ropade "hej!" för att se om mamma var hem. Jag fick ett sluddrigt "hej" tillbaka och fick en liten chock. Jag gick till vardagsrummet och där satt mamma med massa alkohol runt sig. Oh fan... tänkte jag. Jag ställde mig framför mamma och frågade:
-Mamma? Har du druckit?
-Nej, vad får dig att tro det? sa mamma sluddrigt och slog med handen i luften. Jag tittade på henne och sa:
-Du har visst druckit!
-NÄHÄ! Det har jag inte, fan vad jag hatar dig! sa mamma sluddrigt. Jag tittade chockat på henne och sprang upp till mitt rum. Sär låste jag in mig och satte mig på sängen. Jag tog min telefon och ringde til pappa. Han svarade glatt:
-Hej!
-Tack så jäkla mycket! Mamma har blivit deprimerad och börjat dricka! sa jag surt.
-Va? sa pappa chockat.
-Jepp... Hon är full just nu och sa att hon hatar mig... Fattar du att det är ditt fel? frågade jag helt lugnt men ändå surt.
-Men älskling, förlåt, jag kan inte rå för att det blev såhär, om jag skulle kunna göra nåt så skulle jag, men jag kan inte, sa pappa.
-Whatever, sa jag och la på. Sedan la jag mig på sängen och låg där en lång stund och bara tänkte. Plötsligt märkte jag att jag grät för jag fick nästan ingen luft. Jag satte mig upp och ringde Justin, han svarade direkt.
-Hej sweetheart, svarade han.
-Hej... Justin... Mamma är full... Hon har börjat dricka och nu är hon full och hon sa att hon hatar mig... viskade jag och började gråta mer.
-Men älskling... Hon älskar ju dig... Jag är såå lessen... önskar jag kunde vara där nu, sa Justin och lät lessen.
-Vad ska jag göra? Hon sa att hon hatar mig och det är bara fulla och barn som pratar sanning, sa jag.
-Jag vet inte vad du ska göra, men jag är säker att hon älskar dig, du är ju hennes ända dotter, sa Justin.
-Ända dotter... Inte riktigt... suckade jag.
-Vad menar du? frågade Justin och jag kom på att jag hade sagt det högt.
-Justin...
Som jag lovade så skulle ni få ett till kapitel idag :) Hoppas ni gillar det! KOMMENTERA! :)

Kram Madde

OMG!

Hej!

Asså fick största chocken just. Hade 106 besökare igår! Tack tack tack<3 mitt rekord<3 Tack såå mycket<3 Bara för det så ska ni få 1-2 kapitel ikväll men måste göra läxorna först.
Nu ska jag verkligen förbättra uppdateringen :)
Ha en bra vändag<3

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 22

När jag drack la någon handen på min axlen och jag hoppade till. Jag vände mig om och där stod Justin.
-Du skrämde mig! viskade jag.
-Lessen, viskade han tillbaka och kysste mig, vad gör du här uppe?
-Kunde inte somna... svarade jag. Justin kramade mig och tog min hand. Vi gick till vardagsrummet och la oss ner på madrasserna igen. Jag la mig tätt intill Justin coh la huvudet på hans bröstkorg och han strök mitt hår. Så somnade jag tätt intill Justin...


Nästa morgon vaknade jag av ett svagt klick. Jag öppnade ögonen och tittade upp. Där stod Olivia med en kamera.
-Olivia... sa jag tröttsamt.
-Lessen! Men ni är bara såå söta! sa hon. Jag skrattade och satte mig upp. Justin gäspade och satte sig också upp.
-Gjorde ni nåt dumt igår efter att vi andra somnade? frågade Olivia, för ni verkar väldigt trötta.
Alla skrattade och jag skakade på huvudet.
-Nej, men jag kunde inte somna och nu är jag skittrött, sa jag och gäspade. Olivia skakade på huvudet.
-Är det dumt att jag inte tror dig? frågade hon.
-Jepp, sa jag och nickade. Jag steg upp och tittade omkring i vardagsrummet.
-Varför skule vi göra nåt dumt när ni är i huset? Vi skulle inte få en lugn stund efter det då, sa jag och skrattade.
-Håller med henne, sa Justin och steg upp. Vi alla gick till köket och åt frukost. Sedan gick vi till vardagsrummet och la bort madrasserna. Efter det klädde vi på oss. Sedan satte vi oss ner i vardagsrummet och pratade en stund. Vid 1 tiden åkte alla hem och jag var ensam hemma igen.

Dagarna gick och nu var det söndag. Dagen då justin skulle åka hem. Jag var på mitt rum och klädde på mig. Dom skulle flyga till L.A och ha en konsert där och så skulle Justin hem till Atlanta.
När jag hade klätt på mig gick jag ner, där väntade Olivia. Vi hade bestämt att vi skulle åka tillsammans till flygplatsen eftersom att vi alla hade blivit väldigt bra kompisar.
-Är du lessen? frågade hon. Jag ryckte på axlarna.
-Jag träffar ju honom snart igen. Om två veckor ska jag åka och överraska honom i Atlanta, sa jag. Olivia nickade. Sedan gick vi ut och åkte med min bil till flygplatsen. Sedan letade vi upp Justin och hans crew vilket inte var så svårt eftersom att där var så många fans runt dem och poliser och allt sånt. Vi försökte gå om poliserna men dom stoppade oss.
-Men kom igen! Jag är Justins flickvän! sa jag. Poliserna skrattade och skakade på huvudet.
-Faan... mumlade jag. Då hörde jag Justin säga:
-Var är Amanda och Olivia?
Då började jag hoppa upp och ner så han skulle se mig och tillsist gjorde han det och kom till oss och kramade oss. Jag tittade på poliserna som inte trodde mig med en triumferande blick. Sedan kysste jag Justin och sa:
-Vi ses väl snart, lycka till på konserten, och vi rings varje dag, ok?
Justin nickade och log. Sedan kysstes vi en lång stund. Olivia kramade alla och det gjorde jag också. Sedan var det dags för dem att gå till gaten så jag kramade Justin och kysste honom en sista gång, sedan gick dom.
-Han ser lessen ut, sa Olivia.
-Vad han inte vet är att jag kommer om 2 veckor, sa jag och vi vinkade åt Justin och hans crew och sedan gick vi iväg. Vi åkte hem till mig och snackade lite. Sedan åkte Olivia hem och så var jag ensam hemma igen. Mamma hade nu börjat jobba varje dag på kvällen så det var ofta hon kom hem på morgonen. Jag la mig ner i sängen och somnade...


Hinner inte mer. Ha en bra dag!

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 21

-Eller... Vänta. Jag sprang upp till mitt rum och grävde i min skrivbordslåda. Där hittade jag en film som jag hade hyrt men glömt att lämna tillbaka. Det var "The ugly truth". Visserligen hade jag sett den redan men dom andra kanske inte ahr sett den. Jag gick ner till vardagsrummet och la på filmen. Sedan skulle jag sätta mig i soffan men dom hade tagit all plats så jag satte mig i Justins famn. Så tittade vi på filmen.


När filmen var slut så steg jag upp och satte mig på golvet. Justin tittade konstigt på mig men skrattade sedan.
-Okej... Vad gör vi nu? frågade jag.
-Ingen aning, sa Justin.
-Mandy... sa Olivia.
-Ja?
-Jag såg dig på tv idag! Sjukt att jag har glömt bort det men det var ascoolt att se sin bästis på tv! Men att du inte ens kom ihåg tacka mig för att jag drog iväg dig till konserten! sa Olivia och skrattade. Jag skrattade åt henne och skakade på huvudet.
-Det finns inte så mycket att tacka för, sa jag. Justin tittade på mig med en chockade blick och spelade sur.
-Inget att tacka för? sa han och tittade på mig. Sedan la han armarna i kors. Jag skrattade och så steg jag upp och gick fram till Olivia och kramade henne.
-Tack Olivia för att du tvingade med mig på Justin Biebers konsert så att jag fick chansen att träffa en sån underbar kille, sa jag och kysste henne på kinden som tack. Olivia skrattade och sedan gick jag och kysste Justin.
-Glad nu? frågade jag och kramade honom. Justin log.
-Jepp, sa han och kysste mig igen.
-Du är så lycklig! Varför kan inte jag få en pojkvän också? sa Olivia.
-Där hör ni killar, Chaz och Ryan, ta chansen nu när en så snygg tjej som Olivia är SINGEL! sa jag och betonade "singel". Justin skrattade och Olivia skrattade också.
-Men seriöst... Vad ska vi göra? frågade Olivia. Jag ryckte på axlarna.
-Jag vet! Vi simmar! Sisten i är en gris! skrek jag och sprang ut till bakgården och hoppade i. Olivia hann inte riktigt med så hon kom sist.
-Faan, sa hon och skrattade.
-Haha, jag tror jag ska gå och byta om till bikini, är ju inte så smart att simma med kläder på, sa jag och skrattade. Vi gick upp och jag och Olivia gick in i mitt badrum medan killarna gick och bytte om i mammas badrum. Vi bytte om och när vi kom ner till poolen så var killarna redan där. Jag tittade direkt på Justins mage.
-Oh damn... sa jag och bet mig i läppen. Sedan hoppade jag i poolen och simmade fram till Justin. Jag la armarna runt hans nacke och han la armarna runt min midja och drog mig närmare honom och vi kysstes. Olivia skrattade och började bråka med Chaz och Ryan. Jag och Justin kysstes en stund men jag avslutade det hela så det inte skulle leda till nåt annat. Sedan började jag skvätta vatten på Justin och simmade iväg från honom. Han simmade efter mig och fick tag i mig och började kittla mig.
-Hahaha! NEEJ! Snälla sluta!! Justin! HAHAH! skrattade jag och försökte komma låss.
-HAHA! OLIVIA!! HJÄLP! HAHA! skrattade jag. Olivia kom fort simmande till oss och försökte få bort Justin från mig men Chaz kom och lyfte bort henne. Hon skrek och skrattade.
-NEEEJ!! MANDY HÅLL UT! JAG SKA RÄDDA DIG! skrek hon. Killarna brast i skratt och jag och Olivia tittade på varandra och brast i skratt. Så kan man bara göra med bästisar. Jag vände mig mot Justin och la armarna om honom och han la armarna runt min midja och skulle just kyssa mig när jag knuffade undan honom och simmade till stegen och klättrade upp ur poolen. Jag gick en bit ifrån poolkanten och så visade jag tungan åt dom i poolen. Alla skrattade och Olivia kom ockå upp. Sedan följde killarna efter. Vi gick och bytte om till pyjamas och så gick vi ner till killarna som var i vardagsrummet. Vi hämtade madrasser och så la vi dem i vardagsrummet eftersom vi hade ganska stort vardagsrum. Vi la dem i ungefär en cirkel och så la vi oss ner på madrasserna. Justin var på min högra sida och Olivia på min vänstra sida. Vi låg där och pratade långt in på natten och när klockan var 03:37 så hade Chaz, Ryan, Justin och Olivia somnat, men jag kunde inte somna så jag steg upp och gick till köket. Jag tog ett glas och tog vatten åt mig. När jag drack la någon handen på min axlen och jag hoppade till. Jag vände mig om och där stod Justin.
-Du skrämde mig! viskade jag.
-Lessen, viskade han tillbaka och kysste mig, vad gör du här uppe?
-Kunde inte somna... svarade jag. Justin kramade mig och tog min hand. Vi gick till vardagsrummet och la oss ner på madrasserna igen. Jag la mig tätt intill Justin coh la huvudet på hans bröstkorg och han strök mitt hår. Så somnade jag tätt intill Justin...
Lite kortare kapitel, men inga kommentarer, inga inlägg :(
KOMMENTERAR NI NU DUKTIGT SÅ KANSKE NI FÅR ETT TILL INLÄGG IKVÄLL! :)

Kram Madde


Sant eller falskt?

Hej!

Jag undrar om nån annan har fått dendär skylten när man klickar på blogg.se och ska logga in så stod det där uppe nåt i stil med "Du är vår 999:de besökare och har vunnit ett fritt val av en apple Iphone 4, Apple iMac eller Apple ipad" bla bla bla... Har nån annan fått det också? skulle verkligen bli tacksam om ni säger åt mig ifall ni har fått det för jag vill veta om det är falskt eller sant... Skulle verkligen vara glad om ni säger om ni har fått det eller inte så kan jag ju då gissa om det är sant eller falskt.
Ville bara säga det.
Nu ska jag skriva kapitel 21 så får ni väl ut det idag.

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 20

-Men skärpning nu! sa pappa argt.
-SKA JAG SKÄRPA MIG?? JAG??!! DET ÄR DU SOM SKA BÖRJA INSE ATT DU INTE KOMMER HA RUM FÖR MIG OM DU NU FÅR EN JÄVLA TILL BARN!! HAYLEY OCH BARNET KOMMER TA ALL FUCKING PLATS! JAG ÄR TRÖTT PÅ DIG!! DU KAN LIKA GÄRNA DRA NU!! skrek jag och knuffade undan pappa och sprang upp till mitt badrum. Jag gled ner längs väggen och började gråta...


Justins perspektiv:

Amandas pappa kom in i köket och sa:
-Öh... Det var trevligt att träffas... Tror vi åker nu.
Vi alla sa hejdå och så hörde vi hur dörren smälldes igen.
-Öh... Vad hände just? För jag hann inte riktigt med... sa Amandas mamma och suckade.
-Uh... Jag tror jag går och tittar hur det är med Amanda, sa jag och steg upp. Jag gick upp till badrummet och knackade på dörren.
-Gå iväg! sa Amanda.
-Kom igen nu, sa jag, öppna, snälla.
-Jag vill inte! sa Amanda. Jag ryckte i dörrhandtaget och till min förvåning var det inte låst. Jag öppnade dörren till badrummet och där satt Amanda på golvet och grät. Jag satte mig brevid henne och kramade henne. Hon började gråta mer och mer. Jag lyfte upp hennes ansikte och kysste henne. Hon besvarade kyssen men avslutade den fort. Sedan kramade hon mig.
-Allt bara rasar... sa hon.
-Nej, inte allt, sa jag och kysste henne på kinden. Hon log lite och så steg hon upp.
-Åkte dom? frågade hon. Jag nickade.
-Hur är det med mamma? frågade hon sedan.
-Hon fick väl en liten chock så att säga, sa jag. Amanda tvättade ansiktet och så gick vi ner till vardagsrummet, där alla nu var. Amandas mamma satt på soffan och såg ut att vara på väg att gråta. Amanda gick till hennes mamma och kramade henne.
-Mamma... sa Amanda. Hon satte sig ner brevid hennes mamma och kramade henne. Då började hon gråta igen.

Amandas perspektiv:

Jag kämpade för att inte börja gråta, men jag började gråta ändå. Mamma kramade mig och jag hörde hur hon snyftade.
-Jag tror att vi ska lämna er ifred, vi åker till hotellet nu, sa Pattie. Jag gick och kramade Justin och så kysstes vi, sedan åkte dom. Jag satte mig brevid mamma och då brast hon i gråt. Jag kramade mamma och där satt vi båda och grät. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Jag kramade mamma och sedan gick jag upp till mitt rum. Jag la mig ner på sängen och började gråta mer. Jag tryckte ansiktet i kudden för att kväva mina snyftningar. Jag grät och grät och grät utan att veta vad jag skulle göra. Jag tog min telefon och ringde till Olivia. Vi bestämde att hon skulle komma över. Hon kom över och vi hade allmänt kul men pratade också mycket. Sedan ringde vi och frågade om Justin, Ryan och Chaz ville komma över och såklart ville dom. Medans vi väntade på att dom skulle komma gick vi till mamma. Hon skulle till jobbet så hon var lite stressad.
-Okej, ni gör inget dumt nu? sa hon.
-Nänä, sa jag och Olivia.
-Och jag kommer hem imorgon, sa hon.
-Joo, sa vi.
-Och dom sover över? frågade mamma.
-Jepp, sa jag och log.
-Okej, syns senare, inget dumt nu då, sa mamma och så kramade hon oss och sedan gick hon. Vi väntade en stund på att killarna skulle komma och när dom väl kom så attackerade jag och Olivia dem med kramar, haha.
-Ta det lugnt, sa Justin och skrattade. Jag kysste honom och sedan gick vi till köket.
-Hej, hur kommer det sig att du mitt i allt dejtar Justin när du hatar hans musik? frågade Ryan. Jag ryckte på axlarna.
-Vet inte... Det bara blev så, sa jag och skrattade. Vi bestämde oss för att se på en film. Så vi la upp chips i några skålar och så hällde vi upp coca cola. Sedan gick vi och satte oss i vardagsrummet.
-Okej, vilken film? frågade jag, Olivia, välj nån.
-Okje okej, mamma, sa Olivia och började titta igenom vilka filmer vi hade.
-Fan, du har ju bara filmer som vi har sett 5 miljoner gånger! Kom igen, har du inga andra filmer? frågade Olivia. Jag skakade på huvudet.
-Eller... Vänta. Jag sprang upp till mitt rum och grävde i min skrivbordslåda. Där hittade jag en film som jag hade hyrt men glömt att lämna tillbaka. Det var "The ugly truth". Visserligen hade jag sett den redan men dom andra kanske inte ahr sett den. Jag gick ner till vardagsrummet och la på filmen. Sedan skulle jag sätta mig i soffan men dom hade tagit all plats så jag satte mig i Justins famn. Så tittade vi på filmen.


Har ingen inspiration just nu... Lite trög del kanske... Men hoppas ni gillar det iaf!

KOMMENTERA!

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 19

Det var Ellen Degeneres Show. helt otroligt. Vi gick "backstage" och väntade på att intervjun skulle börja. Efter en stund hörde jag Ellen säga:
-Varmt välkomna hit till min egen show!
Hon fortsatte:
-Idag har vi här den snyggaste killen i världen, enligt mig då, men... Han är tyvärr upptagen. Här är han, Justin Bieber, med sin nya än så länge okända flickvän.
Justin tog min hand och vi gick ut...


När vi kom ut på scenen kramade Ellen oss och så satte vi oss ner. Pupliken var som galen.
-Såå... Vad heter du då? frågade Ellen nyfiket.
-Jag heter Amanda, sa jag och log. Publiken skrek.
-Aha... Så Justin, när du tweetade om att någon tjej, @AmandaJohnson tror jag twitternamnet var, så pratade du alltså om Amanda här, sa Ellen. Justin nickade.
-Så Amanda, du lurade Justin då eller? Vad gjorde du? frågade hon.
-Asså när han tweetade att jag "Punk'd" honom? sa jag. Ellen nickade.
-Amen, asså, vi var på stranden så sprang jag upp till en bastu och tog en hink och fyllde den med iskallt vatten och så gick jag försiktigt ner och hällde vattnet över honom, sa jag och ryckte på axlarna. Ellen skrattade och det gjorde alla andra i publiken också.
-Prankster in the building, watch out! sa Ellen. Alla skrattade och jag ryckte på axlarna.
-Jag kan inte rå för att Justin är döv heller, sa jag. Justin slog mig lekfullt på armen och skakade på huvudet.
-Det är inte jag som är döv, det är du som är VÄLDIGT tyst, sa han och skrattade. Ellen skakade på huvudet.
-Ni får bråka om det här senare, sa hon, men kom igen nu, hur träffades ni?
-Uh... Min bästis tvingade mig med på Beavers konsert, skrattade jag.
-Tvingade? frågade Ellen.
-Jepp... Hon gillar inte min musik, sa Justin och ryckte på axlarna. Jag skrattade och fortsatte:
-Så hade min bästis två M&G biljetter så jag måste ju följa med dit då också, så där träffade jag honom först, sedan så krockade jag i Chaz och vi pratade en stund och bestämde att vi skulle göra nåt, sedan gick jag och min bästis, Olivia, komma backstage osv, så jag valde liksom aldrig att träffa honom, Olivia tvingade mig, sa jag och ryckte på axlarna. Ellen nickade.
-Men vad är du för en tjej som inte gillar Justin? frågade hon.
-Jag gillar nog HONOM, men inte musiken, sa jag och skrattade.
-Aha, så det är såå det ligget till. Men Justin, då kan du ju inte sjunga för henne! sa Ellen. Justin ryckte på axlarna och log lite lessen.
-Jag vet, sa han och så lessen ut.
-Du är ju bara föör gullig, sa jag och kysste honom på kinden. Publiken bara "Aaww" och sedan började dom ropa "Kiss! Kiss! Kiss!". Jag skrattade och kysste Justin. Ellen skrattade och sa:
-Ni får ta resten senare.
-Mm, jag nickade och skrattade. Ellen frågade lite frågor av Justin osv. Sedan frågade Ellen lite frågor av mig också.
-Men vad var hela den där twitvideon om sm du postade igår? frågade Ellen plötsligt.
-Asså... Amanda hade fått hotsms en dag här, och så var vi i stan igår, vi gick omkring osv, sedan så märkte fans att det var jag så vi sprang ifrån dem, sedan så kysstes vi och då fick ett paparazzi bilder på oss, så Amanda bad honom att ge henne kameran, så blev hon ju såklart lite sur på honom när han inte gav kameran utan bara sprang iväg, aa... Så sen grälade vi typ och hon sa att hon inte kommer klara av alla hatare... Så jag berättade det då för mina fans... berättade Justin. Ellen tittade medlidsamt på mig.
-Aaw... Beliebers, ni kan ju inte bara hota nån sådär, nu är jag liiiite besvliken på er, aj aj, sa Ellen. Fansen ropade "WE'RE SORRY! WE LOVE YOU JUSTN!". Justin skrattade och tittade på mig.
-Men hur ska ni göra nu när du åker på turné och Amanda måste ju lämna här i Nashville, frågade Ellen. Vi ryckte på axlarna.
-Vi får väl ringa, antar jag, sa jag. Ellen nickade.
-Men det var kul att ha er här! Amanda nu blir du ju känd! sa Ellen. Vi steg upp och kramade Ellen och sedan vinkade vi åt publiken och så gick vi backstage.
-Det gick ju bra, till min förvåning, sa jag och kramade Justin. Han nickade och kysste mig.
-Det gick fantastiskt, sa han. Vi gick dit var Pattie, Scooter och Kenny var och dom sa hur bra det gick. Sedan åkte vi hem till mig. När jag kom in ropade jag:
-Är nån hemma?
-I köket, fick jag som svar. Jag tog av mig skorna och det gjorde Justin, Pattie, Scooter och kenny också. Vi gick in i köket.
-Hej mamma, sa jag och kramade mamma. Hon tittade förvånat på dom andra. Pattie kom fram till mamma och presenterade sig.
-Amanda var just på tv, sa hon och log.
-What?! sa mamma. Jag förklarade allt.
-trevligt att träffa er då, sa mamma och log mot alla. Mamma, Pattie, Scooter och Kenny satte sig ner och pratade och jag och Justin gick upp till mitt rum. Jag la mig ner på sängen och Justin la sig brevid mig.
-Ah, fan vad jag är trött, sa jag. Justin böjde sig över mig och kysste mig. Jag log mot honom och så sa jag:
-Och intervjun gick ju bra... Hoppas jag.
-Det gick ju skitbra, sa Justin. Jag log mot Justin och kysste honom. Sedan ropade mamma nerifrån:
-Maten är klar!
Vi gick ner och mamma hade tydligen lagat mat åt alla nu. Vi satte oss ner och åt.
-Okej... Så vi har snackat lite nu då, sa Pattie. Jag nickade.
-Ni får dejta, men Amanda, du kommer inte kunna komma med på turné osv, eftersom att du har skola, så det blir väldigt långa stunder när ni inte kommer träffas, at all, sa Scooter. Jag nickade.
-Jag vet... sa jag, vi klarar det... Tror jag.
-Bra då, sa mamma och kramade mig. Då ringde min telefon. Det var pappa. Jag gick till vardagsrummet och svarade.
-Hej.
-Hej älskling! Hur mår du? frågade pappa.
-Bra... Om man bortser från att mamma jobbar hela tiden eftersom vi måste ha mat och betala räkningar, sa jag surt.
-Älskling, jag är lessen, sa pappa, men vi är här i Atlanta nu, så vi tänkte komma förbi en stund. Så vi syns snart.
-Hejdå, sa jag och la på. Sedan gick jag tillbaka till köket.
-Göm er... Pappa och Hayley kommer snart, sa jag och suckade. Mamma suckade också.
-Hayley? frågade Pattie.
-Pappas nya fru... sa jag och suckade igen. Pattie klappade mig på axeln.
-Han älskar nog dig fortfarande, sa hon. Då ringde det på dörren.
-Faaan... Jag öppnar... sa jag och gick och öppnade. Där stod pappa och Hayley.
-Hej älskling, sa pappa. Han kramade mig och jag kramade löst tillbaka. Hayley log lite mot mig men jag tittade inte på henne ens. Vi gick in i köket.
-Ojsan, här var det mycket människor, sa pappa och skrattade lite. Han hälsade på Pattie, Scooter, Kenny och Justin och så sa han hej till mamma. Hayley hälsade också på alla men hon gav inte mamma ens en blick.
-Såå... Kan ni dra nu? frågade jag och satte mig enr vid bordet och började äta igen. Pappa suckade.
-Jag ska ta lite saker härifrån som är mina, sa pappa.
-Alltså kommer du ta mig, sa jag och suckade. Pappa skakade på huvudet. Sedan gick han upp till sovrummet och efter en stund kom han ner igen utan nåt.
-Jag hittade inget som var mitt, sa han och ryckte på axlarna.
-Bra, då kan ni dra nu, sa jag.
-Amanda, skärpning nu, sa mamma men det syntes att hon själv också ville att dom skulle åka.
-Amanda, jag har nåt att berätta, kom, sa pappa. Vi gick ut i vardagsrummet.
-Du ska få ett syskon! sa pappa. Jag tittade chockat på honom, sedan sa jag:
-Oh hell no!
-Är du inte glad? frågade pappa.
-Jo, jättaglad, jag ska få ett syskon, kul... Jätte! sa jag ironiskt.
-Men skärpning, har du inte alltid velat ha ett syskon? frågade pappa.
-Men fan! Du fattar ju inget! sa jag argt.
-Nä, jag kanske inte gör det nu, sa pappa, kan du förklara för mig?
-Okej... Jag vill ha ett syskon som du skulle få med MAMMA! Inte med Horan! sa jag argt.
-Hon är ingen hora! sa pappa.
-MEN FAN! ÄLSKAR DU MIG ENS MER?! SKULLE INTE TRO DET! JAG ÄR TRÖTT PÅ DIG! JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT JAG ALLTID ÄR TVÅA! skrek jag.
-VADÅ TVÅA?! skrek pappa tillbaka.
-MEN FAN!! DU GIFTER DIG MED NÅN ANNAN OCH SÅ PLÖTSLIGT ÄR HON GRAVID! HUR TROR DU DET KÄNNS?! VA?! ATT ALLTID KÄNNA SIG MINDRE ÄLSKAD!! DET ÄR FAN förjävligt! skrek jag för full hals.
-Men skärpning nu! sa pappa argt.
-SKA JAG SKÄRPA MIG?? JAG??!! DET ÄR DU SOM SKA BÖRJA INSE ATT DU INTE KOMMER HA RUM FÖR MIG OM DU NU FÅR EN JÄVLA TILL BARN!! HAYLEY OCH BARNET KOMMER TA ALL FUCKING PLATS! JAG ÄR TRÖTT PÅ DIG!! DU KAN LIKA GÄRNA DRA NU!! skrek jag och knuffade undan pappa och sprang upp till mitt badrum. Jag gled ner längs väggen och började gråta...


Bam bam bam :P Vad händer nu? att pappan alltid ska komma och förstöra -.-
Sorry att ni inte fick nåt kapitel igår, men är sjuk så ja...
KOMMENTERA! :) Om jag får minst 10 kommentarer så får ni kapitel 20 idag :D

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 18

Jag satt på sängen och bara grät och grät, utan att kunna hejda mig själv. Sedan tog jag datan och loggade in på twitter. Jag såg hur där var jätte mycket drama och sånt på grund av bilderna som den där idiotiska paparazzin hade tagit. Beliebers skickade länkar mellan varandra och det var en video. Jag klickade på videon och tittade på den. Det var en video på Justin som han hade postat på twitvid. I videon sa han att tjejen som han kysste på bilden som hade kommit ut var en tjej som han hade träffat nyligen och som han trodde att skulle kunna vara den rätta, men tjejen valde att inte dejta honom eftersom hon inte klarade av alla hatare. Och tjejen han pratar om är jag...


Jag började gråta hejdlöst igen och fattade att det var första gången nånsin som Justin berättade allt det där till sina fans, han skulle aldrig göra det. Det visste jag.
-Justin... viskade jag tyst för mig själv. Jag tryckte bort videon och tweetade "I've probably made my biggest mistake ever now... But it's done... I don't think i can change it...". Sedan checkade jag Justins twitter. Han hade tweetat "wow. That girl is the most amazing ever. And she left me because she says she can't handle all the hate. I'm sorry fans but "thanks" so much.". Jag kände hur jag började gråta ännu mer. Han gjorde allt detta för mig. För MIG! Och jag är bara otacksam och säger att jag inte kommer klara av alla hatare. Jag loggade ut från twitter och stängde datorn. Jag tittade på klockan. 23:50. Det är försent... tänkte jag. Jag böt om till pyjamas och borstade tänderna. Sedan la jag mig i sängen och försökte somna. Men det gick inte. Så till sist bestämde jag mig för att försöka göra allt bra igen. Jag steg upp och klädde på mig en hoodie och ett par mjukisbyxor. Sedan gick jag ner till köket och skrev en lapp till mamma. "Fixar en väldigt viktig sak. Berättar när jag kommer hem. Kram" skrev jag och så lämnade jag lappen på bordet. Jag tog på mig jackan och skorna och så tog jag bilnycklarna och gick ut till min bil. Jag startade den och körde till hotellet där Justin och hans crew bodde. Klockan var 00.26 men det struntade jag i, jag skulle fixa allt nu. Jag gick upp till Justins hotellrum och ringde på. Efter vad som kändes som en evighet öppnades dörren och där stod Justin, sömnig och utan tröja. Jag tänkte inte alls utan bara kramade honom, hårt och länge. Sedan kysste jag honom. Justin tog mitt ansikte mellan sina händer och kysste mig. Jag hoppade upp i hans famn och han bar in mig i rummet. Han la mig försiktigt ner på sängen och la sig på mig. Sedan fortsatte vi kyssas.
-Jag är såå lessen, viskade jag efter en stund. Jag och Justin låg brevid varandra och tittade på varandra. Justin la armen om mig och kysste mig på kinden.
-Det är inte ditt fel... viskade han och kysste mig igen.
-Men jag är så dum... Och jag fattar inte att du berättade för dina fans om allt, helt otroligt! viskade jag och kysste honom.
-Äh, vi glömmer det nu, it's in the past, nu är jag skittrött, sa Justin. Jag log mot honom och kysste honom. Sedan somnade jag.

Nästa morgon

Jag vaknade av att någon knackade på dörren. Justin vaknade också och gick och öppnade dörren. Där stod Pattie. Hon kom direkt in i rummet och när hon såg mig blev hon chockat.
-Justin! Amanda! Ni kan ju inte bara... började hon men tystnade. Jag satte mig snabbt upp i sängen och log lite osäkert mot henne.
-Vi har inte gjort nåt! Jag lovar! Jag kom bara hit igår för att jag ville reda upp allt och då somnade vi, vi gjorde inget dumt, sa jag. Pattie verkade tro mig och sa:
-Jag vill bara ert eget bästa. Men i alla fall. Justin, du har en intervju om en timme. Get ready.
Justin kramade Pattie och sedan gick Pattie ut. Justin gick och duschade och jag tog Justins dator och loggade in på twitter. Jag checkade lite saker osv. Efter en stund var Justin klar och han kom ut och klädde på sig. När han var klar kom han fram till mig och kysste mig. Jag log medans vi kysstes och sedan knackade någon på dörren. Jag stängde av datorn och Justin gick och öppnade. Där stod Pattie, Scooter och Kenny.
-Amanda, du kan komma med, vi åker hem via dig så får du byta kläder och så får du komma med på intervjun, Justin måste ju någon gång visa upp dig, och efter vad han tweetade igår så verkar ingen vilja döda dig mer, sa Scooter. Jag nickade och så gick vi ner. Jag körde med min bil hem och böt snabbt om. Sedan gick jag ut igen och där stod en limousin. Jag hoppade in i limousinen och chauffören började köra iväg. Efter ungefär 15 minuter var vi framme och vi steg ut. Där var massa fans, paparazzis och intervjuare som ställde frågor, skrek, tog bilder och försökte röra i Justin. Vi gick in i arenan där intervjun skulle vara och när vi kom in visste jag direkt vilken show det skulle vara. Det var Ellen Degeneres Show. helt otroligt. Vi gick "backstage" och väntade på att intervjun skulle börja. Efter en stund hörde jag Ellen säga:
-Varmt välkomna hit till min egen show!
Hon fortsatte:
-Idag har vi här den snyggaste killen i världen, enligt mig då, men... Han är tyvärr upptagen. Här är han, Justin Bieber, med sin nya än så länge okända flickvän.
Justin tog min hand och vi gick ut...Sitter uppe halv 1 i finland o skriver, men kände mig tvungen. KOMMENTERA! Jag blir så glad när ni kommenterar och det får mig att vilja fortsätta skriva, så kommentera gärna<3 :)

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 17

Jag suckade och tittade ut genom fönstret. Det regnade fortfarande.
-Justin... Dra... sa jag och tittade honom i ögonen. Han ignorerade bara det och kom och satte sig på sängkanten, ungefär en meter ifrån mig. Han la handen på min hand men jag drog bort den.
-Snälla Amanda... Jag menade inte att du skulle förstöra min kariärr... Och du förtjänar någon mycket bättre än mig... Jag bara säger fel saker hela tiden och sårar dig... sa Justin och det syntes att han var påväg att börja gråta. Jag vände mig snabbt om mot honom och tittade in i hans ögon. Sedan steg jag upp och började gå mot badrummet. Justin steg snabbt upp och tog tag i min arm. Jag vände mig om mot honom och tittade snabbt på honom, sedan ryckte jag låss min hand och gick iväg...


Justin kom efter mig och tog tag i mig igen, denna gång lite hårdare så jag inte slapp ur hans gräpp. Jag vände mig om mot honom och då tog han mitt ansikte mellan sina händer och kysste mig. Allt blev som i en film. Det kändes som om allt stannade och att det bara var jag och han. Jag la mina armar runt hans nacke och Justin la armarna runt min midja och drog mig närmare honom. Vi fortsatte kyssas. Men sedan stoppade jag honom.
-Det kommer inte funka... sa jag och satte mig ner på sängen. Justin satte sig ner brevid mig.
-Men vi gör så att det funkar, sa han. Jag suckade och skakade på huvudet.
-Även fast du bara har en konsert kvar men du kommer ändå glömma mig... Hitta någon annan... Och jag kommer inte klara av det... sa jag och tittade ut genom fönstret.
-Om det är någon som hittar en ny så är det du, sa Justin. Vi satt ett tag tysta och bara tänkte. Jag tänkte på vad jag skulle göra. Så bestämde jag mig för att göra nåt som jag verkligen skulle ångra men som var bäst just nu.
-Justin... började jag. Justin vände sig om och tittade på mig.
-Ja? sa han.
-Jag... Kommer inte klara av det... Jag sa att jag är van att andra hatar mig... Men jag blev redan tillräckligt rädd när jag såg alla hotsms... Jag klarar inte av det... Justin... Jag vill att du lämnar mig... Och inte kommer tillbaka... Även fast jag gillar dig så är det här bäst för oss... Vi bor ändå i olika städer och vi kan liksom inte bara köra till varandra på 15 minuter... Och sedan kommer du åka på turné och lämna mig ensam och så kommer du hitta någon annan... Du kan hitta någon som är så mycket bättre än mig, det är jag säker på... Och jag kan hitta någon som inte är känd... Hur ont det än gör så är det här bäst för oss båda... Innerst inne vet vi att det inte kommer fungera... Justin, jag vill att du lämnar mig nu och försöker hitta nån kändis som är van att få hotmail... sa jag och kämpade för att inte börja gråta. Jag kramade Justin löst och så gick jag in i badrummet och låste dörren. Jag lämnade justin sittandes på min säng med en lessen min. Det är över... tänkte jag och sjönk mer på golvet och grät.

Justins perspektiv:

Amanda gick in i badrummet och låste om sig. Jag la huvudet i händerna och började gråta. Men sedan sa jag till mig själv att skärpa mig och att innerst inne vet jag att Amanda har rätt. Jag suckade och gick ner till hallen. Jag tog på mig skorna och jackan och så gick jag ut till taxin. Jag satte mig i taxin och chauffören började köra iväg. Jag tittade ut genom fönstret och bestämde mig för att inte tänka på Amanda, och det ledde såklart till att jag... Tänkte på Amanda. Jag kände hur en tår rann nerför min kind men orkade inte bry mig. Flera tårar följde efter och snart visste jag inte vad jag skulle göra.
Det är inte så att jag älskar Amanda, men hon är så speciell, hon hatar min musik, hon är inte ett fan coh hon hade modet att faktist stå face to face med mig och säga att hon inte gillar mig, alla killar står bara där utan att säga nåt medan hon som är tjej är tuff nog att säga nåt... Och hon står upp för sig själv, det märker man ju... Och hon är såå vacker... tänkte jag. Men kanske älskar jag henne... Även fast jag inte känt henne så länge... fortsatte mina tankar. Plötsligt sa taxichauffören:
-Vi är framme nu.
-Aa, just det... sa jag. Jag betalade för taxin och så gick jag ut. Jag gick upp till mitt hotellrum och la mig ner i sängen. Då kände jag hur jag började gråta igen.

Amandas perspektiv:

Jag satt i badrummet och grät okontrollerat. Efter en stund steg jag upp och tvättade ansiktet. Jag gick in i mitt rum och la mig ner på sängen. Då ringde min telefon. Det var mamma.
-Hej! svarade jag och försökte låta normal.
-Hej gumman! Jag måste jobba övertid ikväll... Lessen... sa mamma.
-Fan! Tänker du jobba hela ditt liv nu när pappa lämnade oss? frågade jag irriterat.
-Älskling... Jag gör det så vi ska kunna betala räkningar och köpa mat och sånt... sa mamma, har du varit och handlat idag?
-Nä, jag åkte inte och handlade... Gör det imorgon, lovar, sa jag.
-Okej gumman, jag kommer hem på kvällen, hejdå, sa mamma och så stängde hon av. Jag kände hur jag började gråta igen och tryckte in huvudet i kudden för att kväva ett skrik.
-JÄKLA PAPPA! JÄKLA FANS! JÄKLA PAPARAZZIS!!! skrek jag och tryckte huvudet i kudden. Nu var jag plötsligt arg. Jag satte mig upp och började slå huvudet i väggen, vilket gjorde ont, såklart. Sedan steg jag upp och gick ut på min balkong. Jag stod och tittade ut. Jag började gråta mer och mer och snart gick jag in i mitt rum där jag fortsatte gråta hejdlöst. Jag hade aldrig gråtit över en kille före, och att jag grät över en känd kille som alltid kunde få vem han ville var helt sjukt. Jag satt på sängen och bara grät och grät, utan att kunna hejda mig själv. Sedan tog jag datan och loggade in på twitter. Jag såg hur där var jätte mycket drama och sånt på grund av bilderna som den där idiotiska paparazzin hade tagit. Beliebers skickade länkar mellan varandra och det var en video. Jag klickade på videon och tittade på den. Det var en video på Justin som han hade postat på twitvid. I videon sa han att tjejen som han kysste på bilden som hade kommit ut var en tjej som han hade träffat nyligen och som han trodde att skulle kunna vara den rätta, men tjejen valde att inte dejta honom eftersom hon inte klarade av alla hatare. Och tjejen han pratar om är jag...


KOMMENTERA!

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 16

-Nu ger du den till mig eller så... sa jag.
-Haha... Skulle inte tro det... Rubrikerna kommer bli "Justin Bieber med en ny tjej, och tjejen hotar till och med", sa paparazzin och skrattade elakt, och du får be snällt... Snälla flickor ska be snällt.
Han skrattade elakt igen.
-Jag ber fan inte snällt när du vill förstöra mitt liv! Ge hit kameran för fan! sa jag argt. Justin hade nu slutat prata i telefon och kom fram till oss.
-Ge oss kameran! sa han irriterat. Paparazzin skrattade igen.
-Du hörde honom, ge kameran nu! sa nån bakom paparazzin. Paparazzin vände sig om och där stod...


Kenny. Paparazzin skrattade bara och sprang iväg.
-FAN! nästan skrek jag. Justin suckade och skakade på huvudet.
-Det värsta är väl att du kommer framstå som en idiot i tidningarna... sa han. Jag vände mig om och tittade på honom.
-VA?!
-Men asså... Du "hotade" ju honom, svarade han och suckade.
-Fan... Fan... Fan... Jäkla paparazzi! sa jag argt. Jag gick fram till väggen och slog huvudet sakta i väggen, det gjorde ju såklart ont.
-Mandy... Vad fan gör du? frågade Justin och kom fram till mig och drog iväg mig från väggen. Han tog mitt ansikte mellan sina händer och kysste mig. Kenny harklade sig.
-Lessen att avbryta, men vi måste nog dra nu före det kommer fler paparazzis, sa Kenny. Vi följde med honom till en taxi som han hade tagit och så åkte vi till hotellet där dom bodde. Vi gick upp till ett rum där alla var samlade.
-Hello, sa jag och log lite. Alla satte sig ner och så sa Scooter:
-Ja... Okej... Vad hände idag i stan?
-Uh... Mycket... sa jag och suckade. Scooter tittade från mig till Justin och väntade på att nån skulle börja berätta.
-Okej... Sådär kort så var det 5 tjejer som såg mig och Justin, men dom visste inte att det var vi... så började vi asgarva och då tog Justin av sig sina solglasögon och huvan, så såg liksom flok att det var han... Så skrek nån "OMG! Det är JUSTIN BIEBER!" så vi började springa iväg, så drog Justin in mig bakom ett hörn och vi satte oss bakom en soptunna, sedan när vi inte hörde skrik mer steg vi upp, så kysstes vi, och så hörde jag ett svagt klick så jag vände mig om, och där stod ju en idiotisk paparazzi, han tog bild av mig så jag gick fram till honom för att be honom att ge oss kameran, för jag vill ju inte att alla ska få veta att Justin har en flickvän, aa, så sen gav han inte... Men så sa jag då lite argt att han skulle ge kameran... så kom Kenny, förklarade jag.
-Så nu kommer rubrikerna vara "Justin Bieber med en ny tjej, tjejen hotar till och med"... sa Justin coh suckade.
-Ja... Ni har nog fan ställt till det nu... sa Scooter och suckade.
-Mm... Jag vet... sa jag.
-Justin... Amanda kommer få massa hotmail och sånt... sa Scooter.
-Äh... Jag har redan fått det... sa jag. Alla tittade på mig och sa "VA?!". Jag tog fram min telefon och visade några av dem.
-Det är kanske inte så bra att ni dejtar ändå... sa Scooter. Jag tittade ner i marken och sa inget.
-Justin... Det kan också förstöra din kariärr... fortsatte Scooter.
-Mm... Jag vet... sa Justin. Jag tittade på Justin och steg snabbt upp.
-Amen om jag förstör din jävla kariärr så drar jag nu, det var trevligt att träffa er, syns i nästa liv, sa jag argt och gick ut ur hotellrummet. Justin satt bara på stolen och gjorde absolut ingenting. Jag gick fort ner till lobbyn och ut ur hotellet. Sedan började jag gå hemmåt. När jag hade kommit en liten bit började det regna. Great... Jag gick och gick och det kändes som om jag aldrig skulle komma hem. Jag blev skitblöt och märkte inte ens att jag grät före jag måste sätta mig ner på marken och bara gråta. Jag satt där och grät tills jag var genomblöt. Då steg jag upp och sprang hela vägen hem. när jag kom hem slog jag igen dörren och tog av mig mina skor. Sedan sprang jag upp till badrummet. Jag låste dörren och tog av mig alla våta kläder. Jag hoppade in i duschen och satte mig ner på golvet i duschen. Jag bara lät det varma vattnet rinna ner på mig och göra min hud lite röd av att vattnet var så varmt. Efter en stund hörde jag hur det ringde på dörren men jag ignorerade det. Jag satt bara inne i duschen och grät. Efter stund steg jag upp och gick in till mitt rum. Jag klädde på mig en lite för stor hoodie och ett par mysbyxor. Sedan satte jag mig ner på sängen och bara tänkte. Efter en stund hörde jag hur dörren öppnades där nere. Jag tänkte "Nu kommer mamma hem" och så la jag mig ner på sängen. Jag hörde hur någon gick uppför trapporna, men jag ignorerade det. Jag stängde ögonen och bara låg och tänkte. Plötsligt öppnades dörren till mitt rum och jag satte mig upp. Där stod Justin. Han såg lessen ut och kom fram till sängen.
-Justin... Jag vill inte se dig mer... Bara gå... Jag vill inte bli kär i dig... Du kommer ändå bara hitta någon bättre... Jag kommer bryta ihop om jag blir kär i dig... Justin... Snälla... Lämna mig ifred... sa jag och började gråta.
-Jag vet att du hatar mig nu... Men jag kan inte släppa dig... Du är en av dom få som verkligen är dig själv med mig... Du är inte ens mitt fan... Jag kommer inte hitta någon bättre än dig... Det är jag säker på... sa Justin, min turné fortsätter snart, men jag har bara en konsert kvar, sedan får jag åka till Atlanta och bara ta det lugnt... Jag kommer inte klara av det utan dig... fortsatte Justin.
Jag suckade och tittade ut genom fönstret. Det regnade fortfarande.
-Justin... Dra... sa jag och tittade honom i ögonen. Han ignorerade bara det och kom och satte sig på sängkanten, ungefär en meter ifrån mig. Han la handen på min hand men jag drog bort den.
-Snälla Amanda... Jag menade inte att du skulle förstöra min kariärr... Och du förtjänar någon mycket bättre än mig... Jag bara säger fel saker hela tiden och sårar dig... sa Justin och det syntes att han var påväg att börja gråta. Jag vände mig snabbt om mot honom och tittade in i hans ögon. Sedan steg jag upp och började gå mot badrummet. Justin steg snabbt upp och tog tag i min arm. Jag vände mig om mot honom och tittade snabbt på honom, sedan ryckte jag låss min hand och gick iväg...
Det var kapitel 16 :) Kommentera! :)
Ni får nog ett till kapitel idag :)

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 15

Jag sjöng hela låten och sedan tittade jag på Justin. Han satt bara och log utan att säga nåt.
-Wow... sa han sen, det där var... Amazing... Seriöst! Du är sjukt bra!
Jag log mot Justin och sa:
-Har aldrig spelat för någon förr...
Justin tog mitt ansikte mellan sina händer och kysste mig mjukt...


-Hej, hatar du ännu min musik? frågade Justin efter att han hade avslutat kyssen. Jag skrattade och sa:
-Äh... Jag har aldrig hatat din musik... Bara det att jag har bättre saker för mig än att lyssna på dig, Beaver, sa jag och så började jag spela 'Down to earth'.
-Aha... Så hur kommer det sig att du kan spela min låt på gitarren då? frågade han och skrattade. Jag flinade lite och sa:
-Haha... Ända låten som jag verkligen gillar... Och den är soo my life just nu...
Justin kramade mig och så kysste han mig. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi bestämde oss för att ta bussen in till stan och äta glass. Vi tog på oss skorna och jackorna och så gick vi till närmaste busshållplats. Justin tog på sig ett par solglasögon och en hatt, sedan la han upp huvan på sin jacka så att folk inte skulle känna igen honom så lätt. Vi väntade på bussen och det räckte inte så länge innan den kom. Vi satte oss ganska långt bak i bussen och småpratade lite. När vi kom fram till stan steg vi av och gick hand i hand till en glasskiosk. Vi köpte glass och så satte vi oss ner. Vi åt och plötsligt började Justin skrattade lite.
-Vad nu? frågade jag och skrattade.
-Du har glass på näsan, vänta, sa Justin och så böjde han sig över bordet och kysste bort det. Jag log lite generat och så tittade jag på Justin.
-Det är inte sant! Jag får dig att rodna! sa han och skrattade. Jag hörde hur någon sa "Aaw" och vände mig om för att titta. Där stod 5 tjejer och tittade lite på oss. Dom böjde sig fram och viskade, men jag hörde vad dom sa.
-Tänk! Hon är såå lycklig som har en så söt pojkvän som han! Jag önskar också att jag hittar en sån pojkvän nån dag... sa den ena tjejen. Dom andra tjejerna nickade och tittade lite på oss igen. Jag böjde mig över bordet och kysste Justin mjukt på läpparna, sedan log jag. Tjejerna fortsatte titta på oss och prata om oss.
-Uh... Dom tittar hitåt... Haha... Dom har väl redan hört allt som vi har sagt... Piiinsamt... sa en annan tjej och skrattade. Sedan såg det ut som om hon kom på något och kom fram till bordet där vi satt.
-Hej, sorry att vi stod och stirrade på er, men nu kan jag inte undgå att tycka att du ser väldigt mycket ut som tjejen som kysste Justin... sa tjejen. Jag skrattade lite och bestämde mig för att spela.
-Aha... Men jag är inte den tjejen... Jag har ju liksom en pojkvän, sa jag och log mot Justin. Han skrattade lite och log mot tjejerna som nu hade kommit upp till vårt bord.
-Men jag kan bara inte släppa det! Du liknar henne så jävligt mycket! Och varför har du solglasögon på dig här? frågade tjejen och tittade på Justin. Han skrattade och sa:
-Jag älskar att ha på mig solglasögon.
Tjejerna skrattade och skakade på huvudet.
-Men seriöst, varför har du solglasögon på dig här INNE? frågade en tjej.
-Är ni några agenter eller? lessen men det här börjar bli riktigt störande, sa jag lite irriterad. Tjejerna tittade från mig till Justin och så sa en av tjejerna:
-Lessen att vi störde, du tjejen, du är lycklig som har en så gullig pojkvän som han dära. Gift dig med honom.
Hon blinkade mot mig och så gick dom iväg. Jag och Justin tittade på varandra och brast i skratt.
-Haha... Dom visste inte att dom pratade med den riktiga Justin bieber, skrattade jag. Jag tittade sig omkring och alla stod och tittade på oss, så mycket som vi skrattade. Jag sket i alla runt omkring oss och fortsatte att skratta. Efter en stund fick jag snart inte nån luft så jag satte mig på golvet och trodde att det skulle vara lättare då. Justin tog ner huvan och tog av sig sina solglasögon, och fortsatte skratta. Efter en stund hörde vi hur någon skrek:
-OMG! Det är JUSTIN BIEBER!
Jag och Justin tittade på varandra och började fort springa iväg. Jag tittade snabbt bakåt och det var såå många som sprang efter oss. Vi fortsatte springa och när vi kom lite längre ifrån alla fans drog Justin in mig bakom ett hörn. Vi satte oss ner bakom en soptunna och försökte vara så tysta som möjligt. Vi hörde hur fans sprang förbi och skrek men dom märkte inte oss. Vi satt där en stund och jag höll andan, sedan steg jag upp när jag inte hörde några skrik mer. Jag andades tungt och så sa jag:
-Fuck...
Justin steg upp och stod och andades tungt också. Sedan mumlade han nåt som jag inte hörde.
-Va sa du? frågade jag.
-Äh... Jag blir bara så irriterad ibland... sa han. Jag gick fram till honom och la armar runt hans nacke, sedan kysste jag honom mjukt. Han la armarna runt min midja och drog mig närmare honom. Vi fortsatte kyssas och plötsligt hörde jag ett svagt *klick*. Jag avslutade kyssen och vände mig om. Där stod ett paparazzi med en kamera och tog en bild av mig just när jag tittade in i kameran. Jag gick fram till honom och sa:
-Om du postar bilderna dör jag...
Han tittade på mig och flinade elakt.
-Tidningarna kommer betala såå mycket för bilderna, hähä, sa han elakt och började gå iväg. Jag gick efter honom och Justin följde mig.
-Ge mig dendär jävla kameran, sa jag surt. Paparazzin bara skrattade och fortsatte gå. Justin var nu en bit ifrån mig och ringde till någon.
-Nu ger du den till mig eller så... sa jag.
-Haha... Skulle inte tro det... Rubrikerna kommer bli "Justin Bieber med en ny tjej, och tjejen hotar till och med", sa paparazzin och skrattade elakt, och du får be snällt... Snälla flickor ska be snällt.
Han skrattade elakt igen.
-Jag ber fan inte snällt när du vill förstöra mitt liv! Ge hit kameran för fan! sa jag argt. Justin hade nu slutat prata i telefon och kom fram till oss.
-Ge oss kameran! sa han irriterat. Paparazzin skrattade igen.
-Du hörde honom, ge kameran nu! sa nån bakom paparazzin. Paparazzin vände sig om och där stod...Sorry att ni inte har fått nåt kapitel nu före. Men hoppas ni gillar kapitlet! KOMMENTERA GÄRNA!<3 :)

Kram Madde

Frågestund

Hej!

Tänkte meddela att nu har jag en frågestund på http://backdowntoearth.webblogg.se så fråga gärna frågor! :) :D

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 14

Jag checkade Justins twitter. Han hade tweetat "Had a nice day with some amazing people. @AmandaJohnson is really fast :P and she punk'd me lol. You gonna get back... You gonna get back lol :P *Evil smile*". Jag skrattade åt det. Sedan loggade jag ut. Jag la mig ner i sängen och den kvällen somnade jag med Justin i tankarna...


När jag vaknade nästa morgon hade jag massor av olästa sms och några missade samtal. Jag började läsa sms:en. Detta är sms:en:

1. Från: Okänt nummer

You shouldn't be dating MY man! If I ever see you I gonna kill you!

2. Från: Okänt nummer

Fuck you whore! Go die! I HATE YOU!

3. Från: Olivia

Du kommer väl inte heller idag till skolan? Fan vad trögt det är i skolan utan dig! Ah, och såg en bild på dig och Justin när ni kysstes, är ni ihop? ;)

4. Från: Melissa

hej Bitch! Hur går det med Justin? HAN ÄR MIN! Fatta! Du ska ALLTID stjäla MINA pojkvänner, men vänta bara!

5. Från: Okänt nummer

I hope you have fun with Justin! I'm supporting you and Justin, no matter what! Don't care about the haterz!

6. Från: Justin<3

Du sover säkert just nu, men vill du ses senare idag? miss you xoxo Justin

Okej... Helt sjukt... Hur har alla fått mitt nummer? Okej, 3 var ju snälla/söta men alla hotsms... Jag suckade och så bestämde jag mig för att svara på några sms.
Jag svarade åt Olivia "Haha... Är hemma hela veckan... Pappa flyttade till Columbia med sin nya flickvän/fru igår... Suck... mamma är i jobbet hela tiden... Kysste Justin och vi är ihop ;)". Sedan svarade jag åt Justin "Sov nog säkert :P Men vill gärna träffa dig idag... Är fucking trött och jag har nåt att berätta för dig... Miss you too xoxo Mandy" och så svarade jag åt Melissa "Fuck you Biatch. Håll dig för fan borta från Justin! Han tkr nu om mig, face that! Oh och vet du varför jag får alla killar? För att du är elak och bara gör bort dem, helt sjuk är du ju!". Jag steg up ur sängen och tittade på klockan. 13:12. Wow... Jag sov länge. Jag tog på mig en tight tröja och ett par jeans. Sedan borstade jag håret och tog på lite mascara. Jag gick ner till köket och där hittade jag ännu en lapp. "Kommer hem 16:00. Kan du åka och handla? Vi behöver mat... Allt är slut. Kram mamma" stod det på lappen. Jag suckade och sökte efter något som jag kunde äta till frukost. Efter en stund gav jag upp och då ringde min telefon. Det var Justin.
-Hej! svarade jag.
-Hej! Vad gör du? frågade Justin.
-Försöker hitta nåt att äta, men hittade inget så jag måste åka och handla, mamma har visst gett upp allt här i huset nu... sa jag och suckade.
-Aaw... Okej, så du ska åka och handla nu? Vänta, jag kommer till dig och tar med nåt, så behöver du inte åka och handla, sa Justin.
-Aa... Okej, köp pizza! Vill ha det nu! sa jag och skrattade. Justin skrattade.
-Okej, jag kommer snart, syns, och då måste du berätta det du skulle berätta, bye, sa Justin och så la han på. Jag log lite för mig själv och så satte jag mig framför tv:n. Jag zappade mellan kanalerna men hittade inget att se på. Jag hade bara på mtv då istället. Det var MADE just nu på tv. Helt ok program faktist.
Efter ungefär en halv timme ringde det på dörren. Jag sprang och öppnade. Där stod Justin med en pizza förpakning i handen och log. Jag tog emot pizzan och kramade Justin.
-Jag trodde just att du skulle bara gå iväg med pizzan utan att ge mig nåt, sa Justin och kysste mig på kinden. Jag skrattade. Justin tog av sig sina skor och sin jacka, sedan gick vi till köket. Justin hade tagit en pizza med tonfisk och räkor.
-Hur kunde du veta att jag älskar det? frågade jag förvånat.
-Jag bara chansade, sa Justin och ryckte på axlarna. Jag tog fram bestick, tallrikar och glas. Sedan skärde jag pizzan på mitten och la bitarna på tallrikarna. Jag hämtade sprite och hällde upp det. Sedan satte vi oss ner och åt. Vi småpratade lite men jag var så hungrig så jag åt mycket. När vi var färdiga frågade Justin:
-Så vad var det du skulle berätta?
jag hämtade min telefon och sa:
-Uh... När jag vaknade hade jag massa olästa sms och några missade samtal. Så jag läste igenom alla sms och många av dom var hotsms... Titta.
Jag visade ett sms åt Justin och han bara gapade.
-Hur fan har dom fått ditt nummer? frågade han chockat.
-Har ingen jävla aning... sa jag och suckade, men det kan ju vara så att bitchen i skolan har gett ut mitt nummer på twitter eller nåt sånt...
-Hm... Ja... Det kan ju stämma... sa Justin. Sedan steg han upp och kysste mig mjukt.
-Men dom kommer nog aldrig komma nära dig, dom försöker bara skrämma upp dig, så skit i dem, sa Justin. Vi gick och satte oss i soffan och jag la på tv:n. Det var inget bra just nu på tv:n så vi satt bara och pratade.
-Okej... Så du spelar alltså fotboll? Nåt mer jag inte vet om dig? frågade Justin och skrattade. Jag skrattade och så tog jag hans hand. Vi gick upp till mitt rum och jag tog fram min gitarr. Vi satte oss på min säng.
-Ok, jag har inte spelat på 500 år så... sa jag och sedan började jag spela Enchanted med Taylor Swift.
-There I was again tonight, Forcing laughter, faking smiles, Same old tired lonely place, Walls of insincerity, Shifting eyes and vacancy, Vanished when I saw your face, All I can say is it was enchanting to meet you. Your eyes whispered have we met 'Cross the room, your silhouette Starts to make its way to me, The playful conversation starts, Counter all your quick remarks like, Passing notes in secrecy, And it was enchanting to meet you, All I can say is I was enchanted to meet you, sjöng jag. Justin satt och log mot mig när jag sjöng.
-This night is sparkling, don't you let it go. I'm wonderstruck, blushing all the way home. I'll spend forever, wondering if you knew, I was enchanted to meet you, jag sjöng refrängen och fortsatte spela.
-The lingering question kept me up, 2 a.m. who do you love, I wondered 'til I'm wide awake, And now I'm pacing back and forth, Wishing you were at my door, I'd open up and you would say: Hey it was enchanting to meet you All I know is I was enchanted to meet you... This night is sparkling, don't you let it go, I'm wonderstruck, blushing all the way home. I'll spend forever, wondering if you knew who. This night is flawless, don't you let it go, I'm wonderstruck, dancing 'round all alone. I'll spend forever wondering if you knew, I was enchanted to meet you... And this is me praying that. This was the very first page, Not where the storyline ends. My thoughts will echo your name, Until I see you again. These are the words I held back, As I was leaving too soon.I was enchanted to meet you... Please don't be in love with someone else, please don't have somebody waiting on you... Please don't be in love with someone else, please don't have somebody waiting on you... This night is sparkling, don't you let it go. I'm wonderstruck, blushing all the way home. I'll spend forever, wondering if you knew who. This night is flawless, don't you let it go. I'm wonderstruck, dancing 'round all alone. I'll spend forever wondering if you knew, I was enchanted to meet you... Please don't be in love with someone else, please don't have somebody waiting on you... Jag sjöng hela låten och sedan tittade jag på Justin. Han satt bara och log utan att säga nåt.
-Wow... sa han sen, det där var... Amazing... Seriöst! Du är sjukt bra!
Jag log mot Justin och sa:
-Har aldrig spelat för någon förr...
Justin tog mitt ansikte mellan sina händer och kysste mig mjukt...


NU FÅR NI KOMMENTERA! Det är inte så många som kommenterar just nu. Men KOMMENTERA GÄRNA!<3

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 13

Vi gick ner till vardagsrummet och satte oss i soffan. Jag la på tv:n. Det kom någon skvallerkanal.
-Justin Bieber har blivit sedd med en tjej i Nasville. Dom sågs kyssas på The Nashville Beach, under ett träd. Är detta Justins nya flirt eller är det något som kommer hålla länge? Berätta för oss vad Du tror, sa reporten och dom visade bilder på mig och Justin när vi kyssten.
-Fan...


-Fan... Fan... Faaaaaaaaan... mumlade jag lågt, FAN! sa jag sen lite högre.
-Jag kommer för fan inte kunna gå någon stans utan att folk vet vem jag är, jag är "tjejen som hånglade med Jusitn och stjäl min man", faaan... sa jag, att dina jävla fans ska hata alla som du hänger med!
-Va fan? Så är det mina fans fel nu då eller? Senast jag tänkte så var det faktist du som kysste mig då! sa Justin argt.
-Aha?! Men faan Justin! sa jag. Justin steg argt upp.
-Vet du?! Mina fans är dom bästa i världen, och du sa faktist att du är van att bli hatad på! sa Justin. Jag steg också upp och tittade honom argt i ögonen.
-Aha! Men faan Justin! Fatta läget! Pappa lämnade just Nashville med en hora! Snart kommer hon väl va gravid! Så måste jag ännu klara av all the hate! FAN JUSTIN! Jag sa att jag är van att bli hatad på, men nu blir det för fan för mycket! sa jag argt. Jag kände hur jag var påväg att börja gråta men pressade tillbaka tårarna. inte börja gråta... Inte börja gråta...
-Men va faan?! Om du inte klarar av det så drar jag nu, see you in another life, sa Justin och så gick han och tog på sig jackan och sina skor, och så gick han. Jag tittade ut genom fönstret och såg honom gå iväg. Han sparkade till en sten och det såg ut som om han ville slå nån. Fan... Fan... Faaan!
Jag sprang fort ut i bara strumpor och tog tag i Justins arm. Han vände sig om och innan han hann säga nåt så kysste jag honom. Först trodde jag att han skulle knuffa undan men han kysste mig tillbaka. Vi stod länge där och kysstes och när jag sedan avslutade kyssen sa jag:
-Jag kom itne på något att säga.
Justin skrattade och kysste mig igen. Då ringde hans telefon. Han sucakde och svarade.
-Hej, svarade han, mm... Med Amanda... Aa... Säkert... Mm... Jepp... Ahaa... Men inte nu... Stranden?... Aha... Okej... Mm... Vi kommer... Hejdå.
Jag tittade på Justin och skrattade.
-Låt mig gissa, det var Pattie, right? sa jag. Justin skrattade och nickade.
-Hur kunde du veta det? frågade han.
-Det låter sådär när jag pratar med mamma, sa jag och ryckte på axlarna. Justin skrattade och sa:
-Jag är ganska dum...
-Vadå? frågade jag.
-För att jag blir arg på dig sådär...
-Äh... Jag är väl inte heller så smart då... sa jag och skrattade.
-Dom andra är på stranden, dom ville att vi skulle komma dit, sa Justin coh tog min hand. Vi gick till mitt hus och jag gick in i badrummet och klädde på mig min bikini under mina kläder. Sedan gick jag ut och tog min telefon och en handduk, sedan gick vi. Jag låste dörren och vi gick till en privatstrand, som dom hade hyrt. Vi sprang ner till stranden och jag kramade Chaz och Ryan, sedan kramade jag Pattie, Scooter och alla andra. Jag tog av mig mina kläder som jag hade på mig och så gick jag sakta ner till vattnet. Jag kände lite försiktigt på vattnet och det var faktist inte så varmt. Jag gick lite längre ut i vattnet och ropade åt dom andra:
-Har ni simmat ännu?
Dom ropade "Nej!" tillbaka.
-Men kom då, lazy butts! ropade jag åt dem och gick lite längre ut. Justin, Chaz och Ryan kom också.
-Fan vad kallt! sa Ryan. Jag skrattade åt hans roliga min. Jag skvätte lite vatten på honom och han tittade argt på mig. Han kom mot mig och skvätte vatten på mig. Jag skrek.
-Faaan va kallt!!! Jag dööör!! skrek jag och sprang upp på stranden. Justin kom efter mig och lyfte upp mig.
-Justin... Släpp ner mig! sa jag och skrattade. Han fortsatte gå ut i vattnet och snart hade han vatten till midjan. Jag höll honom runt nacken och upprepade:
-Du släpper INTE ner mig! Förstår du?!
Han flinade elakt och så släppte han mig. Det var skitkallt. Jag kom fort upp till ytan och tittade surt på Justin.
-JUSTIN! skrek jag och han började springa iväg. Jag sprang fort efter honom och fick fast honom, till hans förvåning. Jag tog tag i hans arm och började dra honom till vattnet. Ryan och Chaz höll på att skratta ihjäl sig och alla andra i Justins crew höll också på att skratta.
-Du är en snabb tjej du! ropade Chaz åt mig. Jag skrattade och ropade tillbaka:
-Såklart! Jag spelar liksom fotboll!
Killarna tittade på varandra och började skratta.
-Va nu? frågade jag.
-Du... Spelar... Fotboll?! skrattade Ryan.
-Jepp, sa jag och log. Killarna fortsatte skratta.
-Hör ni, skratta ni, men ni skrattar no inte mer när jag har slått er i fotboll, sa jag. Killarna fortsatte skrattade men sedan tystnade Justin.
-Du är seriös? sa han. Jag nickade.
-Jag är flicklagets lagkapten, kinda, sa jag och ryckte på axlarna. Killarna visslade och Ryan sa:
-Justin, du har fått en fotbollsbrud.
Alla skrattade och jag skakade på huvudet åt dem.
-Men nu Justin, så ska du simma! För du är såå otroligt elak! sa jag och drog ut honom i vattnet. Jag skvätte vatten på honom och han skvätte tillbaka. Jag skrek för det var så kallt. Sedan sa jag:
-Kommer snart!
Och så sprang jag upp till en bastu som fanns på stranden. Jag tog en hink och fyllde den med iskallt vatten sedan gick jag tillbaka. Justin stod med ryggen mot mig så han såg inte då jag kom. jag ställde mig på tå bakom honom och hällde hinken med vatten över honom. Han blev otroligt blöt och vände sig om och tittade på mig. Jag skrek och slängde iväg hinken, sedan började jag springa iväg. Justin hann ikapp mig och lyfte upp mig. Han sprang ut med mig i vattnet och slängde mig i vattnet. Alla höll på att skratta åt oss och jag steg fort upp ur vattnet. Jag gick fram till Justin och skulle just skvätta vatten på honom då han kysste mig. Alla bara "aaww" när vi kysstes. Jag avslutade kyssen och log mot Justin, sedan knuffade jag honom så han föll i vattnet. Han steg upp och skrattade.
-Ditt lilla monster! sa han och kramade mig.
Resten av dagen tog vi det lugnt på stranden och vi hade jättekul tillsammans. Pattie var verkligen som en mamma som jag alltid skulle ha velat ha. När det blev kväll följde Justin hem mig. Vi kysstes utanför min ytterdörr och jag stod kvar och såg efter honom då han gick iväg. Sedan gick jag in i huset och hittade en lapp i köket. "Jag måste vara längre i jobbet, kommer hem på morgonen. Kram mamma" stod det. Jag suckade men sedan log ajg åt tanken på hela dagen. Jag gick upp till badrummet och borstade tänderna. Sedan gick jag till mitt rum och bytte om till pyjamas. Jag tog min dator och loggade in på twitter. Sedan tweetade jag "Best day ever with my boyfriend<3 and all those other people, haha :P Now I'm home alone because my mom is working and dad is in Columbia with his new girlfriend/wife... Sigh... But goodnight<3". Jag checkade Justins twitter. Han hade tweetat "Had a nice day with some amazing people. @AmandaJohnson is really fast :P and she punk'd me lol. You gonna get back... You gonna get back lol :P *Evil smile*". Jag skrattade åt det. Sedan loggade jag ut. Jag la mig ner i sängen och den kvällen somnade jag med Justin i tankarna...


Det var kapitel 13. KOMMENTERA!

Kram Madde


No Matter What, Kapitel 12

-Varför ville du träffa mig? frågade jag.
-För att... Jag gillar dig... Mycket... sa Justin och började luta sig mot mig. Jag lutade mig mot honom och våra läppar möttes. Bästa känslan ever. Han la sin hand på min kind och kysste mig mer. Sedan avslutade han kyssen.
-Det är något med dig som gör mig andlös... sa Justin coh tittade mig i ögonen. Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag kysste honom igen...


-Amanda... Vill du bli min shawty? frågade Justin. Jag kysste honom till svar. Då hörde jag ett klick. Jag knuffade fort undan och tittade upp, där stod massor av paparazzis. Justin steg snabbt upp och drog upp mig så sprang vi iväg från alla paparazzis. Först sprang dom efter oss men vi sprang in bakom ett hus så alla paparazzis sprang om.
-Fan asså... sa Justin och suckade, nu kommer alla fans börja hata dig... Jävla bieberfever....
-Äh... Jag är van att folk hatar mig... sa jag och kysste Justin.
-Det gör inget, sa jag efter kyssen.
-Så vad svarar du? frågade Justin. Jag hade nästan helt glömt bort frågan, ooops. Jag kysste honom igen.
-Jag tror jag vet vad du svarar, sa Justin och skrattade. Sedan kysste han mig igen.
-Såå... Vad ska vi göra nu? frågade han när vi hade avslutat kyssen. Jag ryckte på axlarna och sa:
-Vi kan väl dra hem till mig. Mamma är i jobbet och pappa fixade så att jag inte behöver gå till skola denna vecka utan... uhm... "Ta det lugnt", sa jag. Justin skrattade och tog min hand, sedan började vi gå hemmåt. Vi gick hemmåt i tystnad, men det var en behaglig tystnad. När vi kom hem till mig tog vi av oss skorna och jackorna och så gick vi till köket. Där hittade jag en lapp. "Pappa kommer idag och hämtar sina saker... Jag är på jobbet. Pappa kanske tar ut dig på middag, vad vet jag. Men jag kommer hem 20.00, kram mamma" stod det.
-FAAAN! skrek jag. Justin kom fram till mig.
-vad? frågade han och kramade mig.
-Pappa kommer och hämtar sina saker... Han har säkert med sig horan också... sa jag och suckade. Justin kramade mig bakifrån och kysste mig sedan på kinden.
-Äh... Det går nog bra... Hon är säkert inte ens med... Vad var det nu hon hette?
-Hora... sa jag. Justin skrattade.
-Mm... Men seriöst... sa han.
-Hayley... sa jag och suckade. Jag slängde lappen i skräpkorgen och så gick vi upp till mitt rum. Jag satte mig på sängen och Justin satte sig brevid mig. Vi satt en stund och pratade, sedan hörde vi hör dörren öppnades. Vi gick ner och där stod pappa med horan.
-Hej, sa jag och log så mycket jag kunde. Justin gick fram till pappa coh presenterade sig. Dom skakade hand.
-Jasså, du är här? sa pappa och log mto Justin.
-Jag har inget annat för mig, ledsen om jag lånar din dotter, haha, sa Justin. Pappa skrattade.
-Amanda, detta är Hayley, min nya fru, sa pappa och log mot Hayley. Hayley steg fram mot mig och log. Jag skakade på huvudet.
-Lessen... Jag klarar inte av dethär... sa jag och gick upp till mitt rum med Justin efter mig. Jag kände hur en tår rann nerför min kind. Det kändes som om jag inte hade någon pappa mera. Jag hörde hur någon kom uppför trappan och nån knackade på dörren. Jag sa inget utan torkade bara bort tåren, då kom pappa och Hayley in i rummet.
-Älskling... sa pappa.
-Pappa... Fattar du inte nåt? Du flyttar ju säkert till Columbia för att slippa OSS! sa jag. Pappa kom längre in i rummet.
-Du vet själv att det inte är sant, sa pappa, men nu har jag nåt att berätta...
-Oh, jag vet, Hayley är gravid? Säg inte att jag har fel, sa jag och tittade ut genom fönstret.
-Amanda, nu får du faktist skärpa dig! sa pappa.
-Ska JAG skärpa mig?! Det är inte JAG som lämnar min familj! Fan! Du fattar ALDRIG NÅT! HUR FAN SKA JAG NÅNSIN KUNNA TRO ATT DU ÄSLKAR MIG DÅ DU LÄMNAR OSS?! FAN!! skrek jag och sprang ut ur rummet. Jag sprang till mitt badrum och låste in mig där. Jag gled ner längs väggen och satte huvudet i knäna. Jag grät och grät och ignorerade alla knackningar på dörren. Till sist gav dom väl upp och pappa började packa sina sista saker. Efter en jätte lång stund kom nån och knackade på dörren.
-AMANDA! Vi åker nu till Columbia, vi hörs! Älskar dig! ropade pappa utanför dörren. Sedan hörde jag hur han och Justin pratade och så hörde jag hur dörren smäldes igen. Justin kom coh knackade på dörren.
-Dom drog nu! Snälla Amanda, du kan inte sitta inne där föralltid, snälla kom ut! sa han. Jag suckade och öppnade dörren. Justin kom in och satte sig brevid mig. Han la armen om mig och strök min arm medans jag grät.
-Faaaaaan... mumlade jag sakta. Justin kysste mig på pannan och sa:
-Allt kommer bli bra... Jag lovar...
Jag vände ansiktet mot Justin och kysste honom passionerat och länge. Jag avslutade kyssen och steg upp. Justin gjorde detsamma. Jag tvättade mitt ansikte och suckade, sedan gick jag ut ur badrummet.
-Såå... Nu har jag och mamma hela jävla huset för oss själva... Vill du flytta in här? frågade jag och suckade. Justin skrattade bara lite och kramade mig.
-Amanda... Det kommer bli bra...
-Aa, såklart... Jag kommer fucking vara ensam ALL DAY LONG hela fucking tiden! Mamma måste börja jobba som faan för att vi ska ha nån jävla mat! Fatta läget Justin! sa jag argt.
-Du, jag vet... Men lessen att jag försöket hjälpa dig... Tror du verkligen att jag skulle kunna fixa det här? Jag är bara en normal kille... Jag är inte Gud... Bara så du vet... sa Justin.
-Jag vet... Jag har bara ingena tt få ut min ilska på... Om jag inte ringer till pappa coh skriker då förstås... sa jag och suckade. Vi gick ner till vardagsrummet och satte oss i soffan. Jag la på tv:n. Det kom någon skvallerkanal.
-Justin Bieber har blivit sedd med en tjej i Nasville. Dom sågs kyssas på The Nashville Beach, under ett träd. Är detta Justins nya flirt eller är det något som kommer hålla länge? Berätta för oss vad Du tror, sa reporten och dom visade bilder på mig och Justin när vi kyssten.
-Fan...NU får ni verkligen KOMMENTERA! Sitter och skriver kapitlet och mamma är skitarg på mig :P

Vad tkr ni?

Kram Madde


Ny design<3 :) :D

Hej

Som ni märkte har jag äntligen fått en design :) :D
Designen är gjord av Ronya som skriver på http://bieberdream.blogg.se (är helt besatt av novellen ;)) och så har hon bloggen http://aborejb.blogg.se :) Tack såå jäätte mycket för designen<3 jag ÄLSKAR den<3

Kram Madde

Ps. Jag ska till stan idag så ni får ett Kapitel lite senare på kvällen :) :D


RSS 2.0