Forever and always, part 17

-Hur fan kunde Justin? sa jag högt och började gråta. Då ringde min telefon. Justin stod det på displayen. Jag klickade bort honom och la telefonen på ljudlös. Sen gick jag in på twitter och skrev "It's funny how you trust someone and the next thing you know is that they turn you their back". Jag la på Cascada - what hurts the most. Jag la mig ner och grät. Damn life. Efter två timmar somnade jag...


När ringklockan ringde klockan 8 orkade jag inte stiga upp. Jag hade ingen lust att gå till skolan och eftersom mamma var i jobbet kunde jag lika gärna stanna hemma. Så jag smsade Sammie och berättade att jag skulle vara hemma. Efter det steg jag upp och stängde av datorn eftersom jag hade lämnat på den igår före jag somnade. Jag gick in i duschen och tog en varm, lång dusch. Sen tog jag på mig ett par mjukisbyxor och en lite för stor hoodie och orkade inte sminka mig så jag borstade bara snabbt håret och la upp den i en slarvig knut. Sen gick jag ner och åt. Medans jag åt ringde telefonen. Justin, igen. Jag klickade bort honom och fortsatte äta. När jag var klar gick jag ut och tog lite frisk luft. Sen gick jag in igen. Jag gick upp till mitt rum och la på musik.

Justins perspektiv:

Jag ringde och ringde och ringde men hon klickade helatiden bort mig. Jag fick ingen chans att prata med henne. Men hon hade faktist rätt. Hur skulle hon kunna tro mig efter att hon hör mig prata med Jasmine om att jag gör slut? Men faktist ljög jag inte när jag sa att jag hade glömt bort Jasmine. När hon ringde till mig igår kom jag plötsligt på att hon är min flickvän och tänkte att jag måste göra slut, men så blev allt såhär... Dumma mig.
Jag var påväg till hennes skola. När jag kom fram till skolan gick jag in och till rektorn direkt. Jag knackade på och gick in.
-Hej, jag söker Lovisa, sa jag och log mot rektorn. Han tittade på mig en stund och sa:
-Du söker din underbara flickvän, vänta.
Han tog fram nån slags häfte eller nått och sen sa han:
-Hon har Biologi och geagrafi just nu, våning 2, klass 5. Hejdå, hoppas du hittar henne.
-Tack, hej, sa jag och gick ut. Jag gick uppför trapporna och till klass 5. Jag knackade på och hörde hur läraren ropade "Kom in!" så jag gick in. Jag kollade runt lite i klassen och såg att alla tjejer höll på att freaka. Jag kollade på läraren efter att jag konstaterade att Lovisa inte var i klassen och sa:
-Asså, rektorn sa att Lovisa skulle vara här, vet du var hon är?
-Jag vet tyvärr inte, men Sammie, du vet väl säkert, sa läraren coh vände sig mot Sammie.
-Jaa, asså, hon kände sig sjuk så hon stannade hemma, svarade Sammie och kollade på mig med en blick som sa "Jävla idiot, hur kunde du göra så mot Lovisa?!".
-Tack Sammie, hejdå, förlåt att jag störde, sa jag och gick. Ja men det är väl klart att hon stannar hemma efter allt drama med först Elise och sen mig. Herregud, jag är ju dum, tänkte jag och gick ut ur skolan. Jag gick till limousinen och sa:
-Kör mig till Lovisa.
Chauffören började köra och snart var vi framme vid Lovisas hus. Jag steg ut och gick och ringde på. Ingen öppnade. Jag stod där en stund och sen ringde jag på igen men ingen öppnade. Jag tryckte ner dörrhandtaget och dörren gick upp så jag gick in.

Lovisas perspektiv:

Jävla Justin, nu är han här för att be om ursäkt! tänkte jag och gick upp. Då hörde jag hur dörren öppnades. Shit! Jag låste inte dörren efter att jag hade varit ute. Faan, tänkte jag. Jag hörde hur han gick uppför trapporna och sen knackade han på min dörr.
-Snälla Lovisa, jag måste få prata med dig, sa han och kom in. Jag tittade en stund på honom och såg att han såg faktist lessen ut på riktigt.
-Kan vi inte sätta oss ner och prata, för vi måste reda ut dethär, du måste ge mig chansen att förklara, sa han och tittade bedjande på mig. Jag suckade och satte mig på sängkanten med ryggen mot honom och sa:
-Okej, förklara, jag lyssnar, men jag behöver inte tro dig, okej?
-Okej, så först av allt så älskar jag verkligen dig. Tror du att jag skulle kyssa dig som jag gör och nästan ha sex med dig om jag inte älskar dig? Och jag lovar, jag hade glömt bort Jasmine, sen när hon ringde kom jag på att jag är ihop med henne så jag bestämde mig att göra slut, hon vet inte ens att jag hade varit på sjukhuset och allt detdär, kallar du det bra relation? Hon hade inte ringt till mig på 3 hela veckor, och nu igår kom hon väl på att hon skulle kunna ringa mig och prata lite, så jag gjorde slut och hon lät inte ens lessen, snälla, tro mig, sa han och kom gående till mig. Han satte sig försiktigt ner en halv meter ifrån mig och suckade lite.
-Förlåt, snälla Lovisa, sa han. Jag klarade det inte mera. Jag började storgråta. Jag grät och grät och grät och kunde inte sluta. Justin kom närmare mig och kramade om mig och sa:
-Förlåt, snälla gråt inte, du borde le, inte gråta.
Jag tittade upp på honom.
-Lovar du att allt du säger är sant? Lovar du? frågade jag och kollade honom i ögonen för att se om han ljög eller inte.
-Jag lovar, svarade han. Jag märkte att han var seriös.
-Okej, då är det överstökat, sa jag och skulle just stiga upp då Justin tog tag i mig och kysste mig väldigt passionerat. Vi kysstes en lång stund och jag la mig ner på sängen. Justin la sig på mig och han kysste min hals. Sen började han ta av min t-shirt (vi säger att hon hade tagit bort hoodien ränn... :P) och där låg jag i bara bh. Jag kysste hans hals och jag märkte att han började få stånd. Så jag avbröt det hela och knuffade bort honom. Han tittade på mig lite och log. Jag step upp och tog på mig min t-shirt. Sen satte jag mig ner bredvid honom och han la armen om mig. Vi satt där en stund och pratade. Då ringde min telefon. Det var Sammie. Jag svarade.
-Hej.
-Hej, Justin om idag till skolan och han letade efter dig, sa hon och lät lite arg.
-Det visste jag inte, men han är här nu, vi har rätt upp allt, svarade jag.
-Aha, vad bra, ha så kul, haha, sa hon och la på. Jag skrattade och satte mig ner bredvid Justin igen.
-Var du verkligen så desperat så du åkte till skolan och sa att du letade efter mig? sa jag och skrattade. Han kollade på mig och skrattade, han också. Sen kysste han mig.
-Jaa, för att jag älskar dig, sa han och kysste mig mera.
-jag älskar dig också, sa jag och kysste honom. Vi lade oss ner i sängen och pratade om allt möjligt. Plötsligt kröp Justin närmare mig och kysste mig. Han la ena handen runt min midja och andra handen lade han på min kind. Jag hade händerna runt hans hals. Vi kysstes länge men efter en stund slutade jag och steg upp. Han tittade på mig lite fake-arg och sen skrattade han. Han steg upp och gick fram till datorn. Han la på musik och räckte fram handen.
-Får man lov, min sköna? frågade han. Jag tog hans hand och neg. Sen la jag händerna runt hans hals och han lade händerna runt min midja. Vi dansade så att våra pannor rörde varandra och näsorna rörde varandra också. Vi dansade en lång stund. Sen kysste Justin mig. Det kändes som om han inte kunde få nog av att kyssa mig och jag fick inte heller nog av att kyssa honom. Justin tog händerna innanför min tröja och smäkte min rygg. Vi fortsatte kyssas en lång stund. Sen ringde Justins telefon och avbröt det hela. Han kollade på telefonen och stängde av den.
-Nu är det bara du och jag, sa han och kysste mig på kinden. Jag kände hur jag rodnade, men jag vet inte varför. Jag kysste honom på halsen lite och sen kysste jag honom på läpparna igen. När musiken tog slut knuffade jag bort honom och började springa ifrån Justin. Han kom fort efter och fångade mig. När han fångade mig vände han mig om så vi stod ansikte mot ansikte. Han log och sen sa han:
-I think I'm stuck in the moment...Tkr ni om den? Nu rädde de upp allt :). Vad händer sen? :) Nu sitter jag uppe halv 1 på natten och skriver och jag har skola imrn. Jag är galen, va? :P så nu förtjänar jag mern än 5 komenterar, visst? ;) Retar jag er då de hela tiden kysser varandra men inget mer? ;) :P
Kram Madde
God natt!

Frågestund? :)

hej
Det är ingen som svarar på om ni vill ha frågestund eller inte, så nu frågar jag det igen. VILL NI HA FRÅGESTUND? :)
Isf tell me :). Men nu ska jag gå och äta. Peace. Och part 16 är ute nu :) <3
Kram Madde

Forever and always, part 16

Jag sprang upp och bytte om och när jag var klar gick jag ut. Där stod limousinen. Jag gick in i limousinen och den körde iväg. Efter en stund kom vi fram till Justin...


Jag steg ut och gick fram till dörren. Jag ringde på och Pattie kom och öppnade. Hon kramade mig och sa:
-Hej Lovisa, du ser så vacker ut.
-Tack, var är Justin? sa jag och log.
-Han är uppe på sitt rum, jag tror han har somnat, haha, han är ju ganska trött ändå, svarade Pattie och log. Jag tog av mig skorna och jackan och gick upp till Justins rum. Jag knackade på men ingen svarade så jag gick. När jag kom in såg jag att Justin låg i sängen och sov. Jag gick fram till sängen och kysste honom mjukt på läpparna. Då öppnade han ögonen och satte sig upp.
-Hej, hur mår du? frågade jag och satte mig ner bredvid honom.
-Jag mår väl bra, har bara lite ont i benen och axeln, sa han och kysste mig.
-Oh, det var där Filip sköt dig va, i axeln? frågade jag.
-Aa, han sköt mig där, så jag kan inte lyfta nått eller lyfta min arm så mycket, man annars är det bra, svarade han. Vi satt en stund och pratade sen kysste Justin mig. Han kysste mig väldigt passionerat och hade händerna runt min midja. Vi kysstes länge och jag ville inte avbryta det hela. Men att ha sex här och nu var nog inte den bästa idén. Efter en stund knuffade jag sakta bort honom och log.
-Hej, varför avbröt du det hela? frågade han och kysste mig igen. Jag kysste tillbaka och vi satt länge och kysstes. Till sist lade jag mig ner på sängen och Justin lade sig på mig.  Justin började ta av mig min t-shirt och där låg jag nu med bh. Då Pattie kom in.
-Oj, herregud, förlåt, men... öh... jag tänkte fråga om ni vill ha något att äta, frågade hon och skrattade lite. Men jag tror inte det... Gör nu inget dumt, okej??
Hon gick ut och jag satte mig fort upp och tog på min t-shirt eftersom jag inte ens hann reagera före hon var ute. Justin tittade på mig som "Hej! Hon kommer inte komma in mera, vi fortsätter där vi slutade". Jag skrattade lite generat och steg upp ur sängen. Han satte sig upp.
-Hej... Vart är du påväg? frågade han och lät orolig.
-Jag ska bara gå på toa, kommer snart, sa jag och gick på toa. Jag gick in där men ägentligen behövde jag inte. Jag ville bara tänka lite. Jag hade inte hunnit göra det så mycket idag. Herregud, jag hade nästan sex med honom där, sen kommer Pattie in när jag ligger där i bara bh, herregud, hon tror ju att jag är med honom bara för sex... tänkte jag och satte mig på toalettlocket. Jag satt en stund och tänkte och sen märkte jag att Justin säkert börjar undra, så jag steg upp och gick tillbaka. Han satt på sängen och pratade med någon när jag kom in. Han märkte mig inte för han satt med ryggen mor dörren och kollade ut genom fönstret.
-Ja, Jasmine, jag gör slut, jag är lessen, ja, hon är min flickvän, nej, Jasmine det är över, jag känner mig tillräckligt dum redan för att jag har varit med Lovisa OCH dig på samma gång, sa han till personen han pratade med och suckade. Jo, vi hörs väl, syns.
Han la på och vände sig om. Då såg han mig. Jag tittade en stund på honom och började gråta. Jag vände mig om och gick ut. Herregud!! Här har jag trott att jag är den ända för honom! Jävla idiot... Jag är så JÄVLA lättlurad, tänkte jag och sprang nerför trapporna. Jag tog fort på mig skorna, tog jackan och fortsatte ut. Justin kom efter mig och ropade "Jag är lessen, Lovisa, snälla, jag älskar dig, jag gjorde ju slut med henne för jag vill bara vara med dig!". Han hann ikapp mig och tog tag i min arm. Jag försökte dra mig låss men han var för stark.
-Snälla Lovisa, jag älskar dig, sa han och tittade på mig.
-Om du nu älskar mig, varför har du överhuvudtaget varit med Jasmine på samma gång? Och vad har du gjort med henne? Haft sex? Åh, det har du säkert, sa jag och försökte komma låss.
-Lovisa, jag lovar, jag har inte gjort nått med henne, vi har bara pussat varandra, inget mer, och jag älskar dig, jag glömde helt bort henne, snälla Lovisa, sa Justin och såg bedjande på mig.
-Jag är inte så jävla lättlurad!! skrek jag och drog mig låss. Han följde efter mig och sa:
-Snälla Lovisa, du måste tro mig!!
-JÄVLA IDIOT, HUR SKA JAG KUNNA TRO DIG?! HUR FAN SKA JAG KUNNA GÖRA DET?? STICK TILL HELVETET!! skrek jag och sprang iväg. Jag sprang så långt jag orkade och när jag inte orkade mera satte jag mig ner i gräset och grät. Jävla Jasmine, Jävla Justin och jävla mig, tänkte jag. Han hade nästan haft sex med mig, betydde det inte något? Men han hade väl gjort samma sak med Jasmine. Jag satt och tänkte en lång stund och grät floder. Men sen kom jag på att jag måste börja gå så jag hinner hem före det blir mörkt. Jag började gå hemåt och efter en timme var jag hemma. Jag gick in och låste dörren. Sedan gick jag upp till mitt rum och bytte om och borstade tänderna. Jag gick och lade mig och hade hundra tankar i mitt huvud.
-Hur fan kunde Justin? sa jag högt och började gråta. Då ringde min telefon. Justin stod det på displayen. Jag klickade bort honom och la telefonen på ljudlös. Sen gick jag in på twitter och skrev "It's funny how you trust someone and the next thing you know is that they turn you their back". Jag la på Cascada - what hurts the most. Jag la mig ner och grät. Damn life. Efter två timmar somnade jag...


Måste äta nu! KOMENTERA! Shit, nu är Lovisa och Justin inte ihop mera... :'(. Kommer kanske ett till inlägg ikväll men jag ska på modellkurs så... men ha de bra.<3

Kram Madde :)


Forever and always, part 15

-Du måste upp så du kan sova i natt sen, sa hon och log. Kom ner nu så äter vi.
Jag gick ner och vi åt. Vi pratade och för första gången på länge kändes det som om jag hade en mamma. Det hade jag inte känt på länge eftersom hon jobbade osv. Efter en stund gick jag upp till mitt rum och gick och la mig. Jag somnade direkt...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mamma väckte mig på morgonen och jag steg upp. Jag gick och duschade och så klädde jag på mig. Jag tog på mig ett par tajta jeans, en lila topp och en lila hoodie. Jag gick ner och åt. Efter att jag hade ätit spranf jag upp till mitt rum, borstade håret, borstade tänderna och tog på lite mascara och läppglans. Sen tog jag väskan och telefonen och sprang ner. Jag kysste mamma på kinden och sa:
-Hejdå, syns senare.
Jag gick till bussen och väntade på att den skulle komma. Efter en stund kom den. Jag gick in och satte mig. Efter en stund var bussen vid skolan. Jag gick ut och där stod Sammie. Jag kramade om henne hårt och länge.
-Jag saknade dig så jäävla mycket, hur var det i L.A? frågade jag efter att vi slutade kramas. Vi gick mot skolan så länge hon förklarade och berättade om allt i L.A. Vi gick till skåpen och tog ut böckerna. När vi började gå mot klassrummet vi skulle vara i hörde vi ett skrik.
-OMG!! DET ÄR LOVISA!! skrek någon.
-Faaaan, sa jag men vi fortsatte gå lugnt. Efter en stund slapp vi inte framåt för vi var omringade av galna Bieber-fans. Vi fick hundra frågor, eller snarade jag, som t. ex. "Var är Justin?", "Kommer han komma till vår skola?", "Får jag träffa honom?", "Hur träffades ni?" och så var det några som sa "Jag fan hatar dig, han är min, jag ska döda dig". Jag och Sammie ignorerade allt och vi försökte komma ur den stora gruppen men det gick inte. Då kom några lärare.
-OKEJ, ALLA TAR FEM STEG BORT FRÅN LOVISA OCH SAMMIE OCH LÅTER DEM GÅ TILL KLASSEN! BEHANDLA LOVISA SOM EN NORMAL ELEV, TACK! GÅ NU TILL ERA KLASSER!! DIREKT!! skrek rektorn och log mot oss. Okej, så i vanliga fall hatar jag honom men nu var jag faktist glad. Alla lydde och vi gick till våra klasser. Första timmen hade vi historia, fan va trögt. Timmen sniglade sig fram. Nästa timme hade vi gymnastik, men jag fick ju inte vara med så jag satt och tittade. Efter gympan hade vi lunch. Jag var såå hungrig. När jag och Sammie var påväg till matsalen såg vi att det var stort kaos utanför matsalsdörrarna. Vi gick närmare och vi hörde hur tjejer ropade "OMG! JUSTIN BIEBER!! SNÄLLA KAN JAG FÅ EN KRAM??". Jag och Sammie kollade på varandra och gick dit. Då hörde jag hur Justin ropade:
-OKEJ, KAN ALLA SNÄLLA TA FEM STEG IFRÅN MIG SÅ JAG SLIPPER IGENOM HÄR?? JAG KÄNNER MIG LITE INSTÄNGD!!
Alla lydde och tog fem steg ifrån Justin.
-TACK! ropade Justin och då såg han mig. Jag gick fram till honom och kramade honom och sa:
-Vad fan gör du här Justin?! Borde du inte ta det lugnt?!
-Jaa, men asså jag behövde ju komma ut lite, och så ville jag träffa dig, sa han och kysste mig. Jag kysste honom tilllbaka och först då märkte jag hur alla tittade på oss. Sammie kom fram till mig och sa:
-Wow, nu kommer det bli kaos...
-Haha, jo klart, sa jag och skrattade. Hon sträckte fram handen och sa:
-Hej Justin, jag heter Sammie, jag är Lovisas bästis.
-Hej, trevligt att träffas, och tack för att du tar det lugnt och inte skriker, sa han och kramade henne. Hon skrattade lite och sa:
-Hur skulle det se ut om jag skulle stå här och freaka out då jag är Lovisas bästis? Haha.
Jag skrattade och sa:
-Nä, nu är jag jävligt hungrig, kommer du Justin och äta med oss?
-Ja, jag fick lov av rektorn så, det gör jag, svarade han och tog min hand. Vi försökte gå igenom hela folksamlingen men det gick inte så till sist ropade jag:
-OKEJ! SÅ JUSTIN ÄR HÄR, BIG DEAL, NI KAN SLUTA GLO OCH FLYTTA UNDAN LITE JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ!!
Ingen gjorde nått.
-Nähä okej... sa jag.
-JUSTIN HÅLLER PÅ ATT DÖ FÖR HAN ÄR SÅ HUNGRIG SÅ SLÄPP FRAM OSS!! skrek jag då. Då steg alla undan. Jag skrattade och sa:
-Jaha, då funkar det, när jag säger ditt namn, haha.
Vi gick in i matsalen och tog åt oss mat. Sen satte vi oss ner vid ett 4 personers bord och började äta. Efter en stund kom Sammies pojkvän och satte sig ner.
-Hej, jag heter Jonas, jag är Sammies pojkvän, sa han och skakade hand med Justin. Justin och Jonas satt en stund och snackade ishockey, fotboll osv. Killsaker, du vet. De kom riktigt bra överräns och blev kompisar. Jag och Sammie skulle gå och hämta våra böcker till nästa timme så Justin gick omkring lite med Jonas. När vi skulle gå fram till dem igen stod Elise och pratade med dem, eller rättare sagt med Justin. När hon såg mig tog hon ett hårt grepp om Justin och kysste honom. Jag kollade på och tänkte "Justin kommer knuffa bort, han kan ju inte hångla med nån annan". Nä faaaan. Jag gick fram till dem och såg att Elise hade sina händer hårt om Justins armar, och med hennes vassa naglar så kan det inte vara lätt att slippa ur greppet. Jag drog snabbt bort Elise men jag orkade inte bry mig, så jag bitchslappade henne och gick iväg. Då hörde jag Sammie som ropade:
-VILKEN JÄVLA HORA DU ÄR, ELISE!! HUR FAN KAN DU?! OCH DU HÅNGLAR MED SJÄLVASTE JUSTIN BIEBER, OCH DETHÄR KOMMER KOMMA UT SOM "Justin Bieber's making out with some one else after 2 weeks together with Lovisa, is Lovisa sad? Find out!" NÅGOT SÅNT, JUSTIN KOMMER FÅ SKULDEN, DU FAN INTE KLOK!! OCH DU SKA KALLAS TRUE FAN!! NÄ HERREGUD, HÄR ORKAR MAN JU BARA INTE VARA, DU ÄR JU JÄVLA HJÄRNSTÖRD!!!!
När jag hörde vad Sammie ropade gick jag fram till dem igen. Jag tittade på Justin och sa:
-Varför gör du så här, Elise? Jag tror alla vill veta.
-Varför?! Jag gör det för jag tänker på Justin, han förtjänar någon bättre än dig, som till exempel mig, svarade hon.
-Ja men, om han förtjänar någon bättre så kan han ju hitta nån själv, sa Sammie, men nu var hon lite lugnare. Justin kom fram till mig och kysste mig och viskade:
-Förlåt, det var inte meningen, jag älskar dig. Jag visste inte att hon var så jävla bitching.
-Det är okej, jag älskar dig också, viskade jag tillbaka. Justin behövde gå tillbaka till sjukhuset och Elise var tyst för en gångs skull. Skoldagen gick otroligt snabbt och efter skolan gick jag och Sammie hem till oss. När vi kom hem tog vi det lugnt och bara pratade lite om allt möjligt, och vi försökte undvika att prata om Elise. Men jag måste ju tacka Sammie för vad hon gjorde, tänkte jag. Jag kramade om Sammie och sa:
-Tack för det du gjorde idag mot Elise, det var snällt, jag hade inte ork och lust att säga nått elakt till henne så tack för att du tog hand om det.
-Det var bara kul att se hennes min när jag började ropa åt henne, haha, sa hon och kramade mig. Efter en timme eller två gick Sammie hem och jag skulle och besöka Justin, men först ringde jag honom. Han svarade direkt.
-Hej, var är du, Justin? frågade jag.
-Jag fick åka hem idag, bara jag tar det lugnt, så jag är hemma, ska jag skicka en bil? sa han. Det är så bra, vad han än säger så får han mig att le.
-Jo, gör det, vi syns, sa jag och la på. Jag sprang upp och bytte om och när jag var klar gick jag ut. Där stod limousinen. Jag gick in i limousinen och den körde iväg. Efter en stund kom vi fram till Justin...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Måste rusa till skolan nu, peace! KOMENTERA! Kan vara att ni inte får någon mer del nu idag, för ajg har modellkurs, men titta in ibland!

Kram Madde


Tack och lite annat :) <3

Hej!<3

Jag blev jätte glad när jag såg att två tjejer hade komenterat min blogg, och dom komentarerna gjorde mig verkligen glad. Här är dom:

Postat av: Julia

Ofc du förkänar kommentarer, det gör du alltid <3
Ha med romantik nu, sen lite drama, och lite intima scener( you know what i mean xD )

Och denna komentar:

Postat av: Tinetthe

kan intwe fatta att du knapt får några komentarer men det gör inget att du stavar fel iblan jag älskar novellen du skrive haha kramizar <3 <3

Tack såå mkt!<3 That really made my day<3

Okej nu till nått annat
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRÅGOR!

Okej, så jag har några frågor...

1. Vill ni ha en frågestund? :) I så fall får ni komentera om ni vill ha och sen kommer det ett inlägg där ni ska fråga frågorna och sen svarar jag :). (fråga inte frågorna här på detta inlägget, det kommer senare ett inlägg ;) )

2. Tycker ni om min novell? KOMENTERA och berätta för mig<3

3. Har du en blogg du vill att jag ska länka till? Komentera med ditt bloggnamn och jag kommer kolla din blogg så länkar jag kanske dig :) <3

Okej, det var frågorna :)


Kram Madde :)


Forever and always, part 14

-Jag tänkte att du ville ha en kompis, sa jag och räckte fram pandan till honom. Han log och tog den.
-Tack, sweetie, sa han och kysste mig. Vi satt där och pratade en lång stund. Tillsist somnade Justin för han var så trött. Jag satt där en stund men till sist somnade jag också eftersom det var sent på kvällen...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag vaknade av att en läkare kom in och väckte mig.
-Det skulle nog vara bekvämare att sova i soffan, sa hon och log. Jag gick och lade mig i soffan och hon gav mig en filt, sen kollade hon Justin och sen gick hon ut.
Imorgon börjar skolan, tänkte jag. Då blir jag väl attackerad av Beliebers i skolan då eller? Justin berättade ju det till alla på konserten i Atlana så det är ute på internet nu också. Och då måste jag träffa bitcharna i skolan som hatar mig, men så får jag äntligen träffa Sammie, hon har varit i Los Angeles hela sommaren så jag har inte träffat henne och vi har inte kunnat ringa för det är så långt borta. Men nu skulle det bli kul att träffa henne. Men jag måste vara hemma de två första dagarna för jag har ännu lite ont i magen och benen, så det gör lite ont när jag går. Men jag är så glad att Justin lever och är vaken, fortsatte mina tankar. Efter kanske en timme somnade jag.
Jag vaknade på morgonen av att Justin skakade om mig.
-OMG! Du är uppe på fötterna igen! Så härligt, sa jag och kramade om honom.
-Jaa, faktist så tvingade sköterskorna mig att stiga upp och gå runt lite, men det gör så jävligt ont, men jag måste ju kunna gå igen, så jag behövde verkligen stiga upp, sa han och log lite. Aaw, han är så gullig, tänkte jag och kramade honom igen. Vi satte oss ner och en sköterska kom in med frukost till oss båda. Vi satt där och åt och pratade lite. Plötsligt kom Justin närmare mig och kollade mig i ögonen. Sen kysste han mig. Efter en stund knuffade jag sakta bort honom och han sa:
-Du anar inte hur mycket panik jag fick när jag hörde dig sitta bredvid mig och säga att du älskar mig när jag inte fick krafter att säga det tillbaka, men Lovisa, jag älskar verkligen dig, sa han och log stort. Jag log och kramade honom och sa:
-Jag älskar verkligen också dig, du anar inte hur det kändes när du var medvetslös och när du inte vaknade, det kändes som om jag skulle dö.
Han kramade mig och sen åt vi och pratade vanliga saker bara. Efter att vi ätit kom en sköterska in till oss och sa att vi måste gå ut och gå lite så vi Justin får frisk luft och får kraft i benen igen efter att ha legat i över 2 veckor medvetslös. Så vi gick ut, vet fanns inga fans på området eftersom det var sjukhusets område så... Vi gick omkring och pratade om allt möjligt, som vad jag hade gjort, vad har hänt med Filip och jag berättade också att jag hade en död bebis i magen men att de opererade bort den. Justin tittade på mig med "WTF"-blick och jag skrattade över hur förvånad han såg ut.
-Gravid? Du? frågade han förvånad. Och ett misstag?? WHAT?!
-Asså, Filip hade ingen kondom så, duh, jag blev gavid, och när Filip slog mig i magen sen efter så dödades bebisen, haha, jag är glad att jag inte skulle behöva föda bebisen, och ännu att ha en bebis med Filip, hellre dör jag, sa jag. Vi gick tillbaka till sjukhuset och mamma ringde mig.
-Hej, älskling, kan du inte komma hem nu och sova, det blir dyrt för oss annars, och så får du äta här hemma också, du vet, bo hemma här igen, och sen besöka Justin, och imorgon ska du till skolan, sa mamma och lät sträng.
-Okej, jag tar mina saker och kommer, och skolan, jävla skola, jag vill inte, och skulle jag inte vara hemma imorgon också? sa jag.
-Du måste gå till skolan imorgon, och läkarna tyckte också att det skulle vara bra, sa mamma.
-Jävla skola... suckade jag. Hejdå, sa jag och la på.
-Jag måste hem, och imorgon måste jag till skolan, berättade jag för Justin. Han kramade mig och jag började ta mina saker. Sen gick vi ut och Justin kysste mig och sa:
-Kom och hälsa på mig nu då, älskling.
-Jag lovar, hejdå, men du ska vara glad att du inte behöver gå till skolan, haha, sa jag. Jag kramae honom en sista gång och gick till busshållsplatsen. Jag vände mig om och såg att Justin gick in i sjukhuset igen. Stackars honom som måste mögla i sjukhuset, så tråkigt som det är där. Bussen kom och jag step på. Jag satte mig och då kom en tjej i min skola fram till mig, Elise, bitchen.
-Hej bitch, sa Elise. Jävlar vad du är ful, hur kan Justin gilla dig, faan, han är ju dum, men så fort han får se mig kommer han nog tycka om mig, ta ínte det personligt, älskling.
Jag sa inget utan tittade bara ut genom fönstret. Elise satte sig ner bredvid mig.
-Så, var har du varit hela sommaren, oh jag vet, du har varit med Filip och knullat, visst? Hur kunde jag veta, sa Elise och skrattade.
-Jävla bitch, stick iväg, sa jag.
-Jaa, det är det du, svarade Elise lugnt. Jag satt bara tyst, jag orkade inte svara eller ens titta på henne. Hon slog till mig i magen och sa:
-Näähäää, så Filip har inte gjort dig gravid, han var förresten inte i skolan idag, sa hon.
-Va fan bryr jag mig?! jag knuffade ut henne från hennes plats bredvid mig och hon steg upp, slog till mig på huvudet och gick. ÄNTLIGEN är jag ifred, tänte jag. Jävla bitch... Och henne måste jag leva med nu?! Faan...
Bussen stannade och jag skulle av. Jag gick sista biten till vårt hus och sen gick jag in.
-Hej älskling, kul att ha dig hemma igen, mamma kom mot mig i hallen och kramade mig.
-Kul att vara hemma, sa jag och gick upp till mitt rum. Jag la mig ner på sängen och somnade.
Mamma väckte mig på kvällen.
-Du måste upp så du kan sova i natt sen, sa hon och log. Kom ner nu så äter vi.
Jag gick ner och vi åt. Vi pratade och för första gången på länge kändes det som om jag hade en mamma. Det hade jag inte känt på länge eftersom hon jobbade osv. Efter en stund gick jag upp till mitt rum och gick och la mig. Jag somnade direkt...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad tkr ni? :) Vad tror ni kommer hända i skolan? Nu kommer jag följa min egen hjärna och inte era förslag, tyvärr, men hoppas ni ändå gillar det, och jag lovar, det är nu det blir drama ;). Om jag får åtminstone 5 komentarer får ni ett till inlägg, det låte väl bra? :) Så komentera!<3

ÄLSKAR ER!<3

Kram Madde


Forever and always, part 13

Dagarna gick och Justin vaknade inte. Nu hade det gått två veckor och doktorerna började tvivla på att han nånsin skulle vakna... Det gjorde alla andra också men jag ville inte se sanningen i vitögat. Jag ville inte att han skulle dö, jag ville att han skulle krama mig, och kyssa mig och säga att han älskade mig för efter 2 veckor utan honom märkte jag att jag fakrist älskade honom och det gjorde mig galen att han kanske aldrig kommer vakna upp mer. Jag gick in till honom och kysste honom och började prata med honom igen, men inget hände denna gång heller...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Justins perspektiv:

Jag hörde att någon pratade med mig, denna person sa att den älskade mig, och att jag måste hålla ut och vakna upp. Det tog en stund för mig att märka att det var Lovisa, min flickvän. Långsamt började minnerna falla på plats. Jag försökte röra mig men jag var för svag. Jag gav all kraft jag hade kändes det som och jag rörde handen och tog Lovisas hand i min. Jag öppnade ögonen försiktigt och log lite ansträngt. Lovisa kollade på mig och kysste mig.
-Justin, du... du lever, sa hon och började gråta. Jag försökte prata men jag fick bara ut något som lät som "losa" när jag menade "Lovisa". Jag suckade och kollade på Lovisa. Hon var så vacker. Sen blev allt svart.

Lovisas perspektiv:

Justin vaknade, jag var helt säker. Jag ringde på alarmklockan och det kom in flera läkare. De frågade vad det var.
-Justin vaknade, han tog min hand och sa något i stil med "Lovisa" och han öppnade sina ögon, sa jag och grät. Justin vaknade men han rörde sig inte längre. Läkarna kollade på mig med en "Är du säker, eller är du bara yr för vi trodde han var död"-blick. Jag nickade och sa:
-Jag lovar, han log lite mot mig men sen stängde han ögonen igen och somnade.
-Vi ska undersöka honom, gå ut nu och ta lite frisk luft, sa en av läkarna. Jag förstod att de trodde att jag inbillade mig. Jag gick ut. Pattie hade slutat komma till sjukhuset varje dag på morgonen, hon kom istället en liten stund på dagen för att se om Justin hade vaknat sen brukade hon krama om mig och säga: "Det är dags att gå vidare, Lovisa, Justin är i himmelen nu, i en bättre plats" men jag ville inte gå vidare. Jag praktist taget bodde på sjukhuset. Mamma kom och hälsade på ibland och försökte få hem mig men det gick inte. Och poliserna hade inte hittat Filip så livet sög verkligen. Jag andades in frisk luft. Plötsligt kom en tjej fram till mig.
-Hej, jag heter Emma, du är väl Justins flickvän, right? Han har inte skrivit pålänge på twitter, vad har hänt med honom? frågade hon oroligt. Jag kollade lite förvånat på tjejen och tänkte att det var bäst att ingen fick veta nått.
-Ursäkta, jag vet inte vad du pratar om, lessen men jag är inte Justins flickvän, sorry, sa jag och ryckte på axlarna och började gå iväg.
-Då såg jag väl fel då, ursäkta att jag störde, sa hon och gick iväg. Jag gick in i sjukhuset igen och upp till Justins rum. Jag gick in i rummet och såg att läkarna faktist undersökte honom. Det trodde jag verkligen inte.
-Jag är lessen Lovisa, men det verkar som om Justin vaknade för att ta farväl, det verkar som om han är död, eller nästan död i alla fall, jag är så lessen, sa en läkare och såg lessen ut. Jag kollade på Justin till läkaren och tillbaka igen. Sen började jag storgråta. Jag föll ner på mina knän och satt på golvet och grät. Jag hade huvudet i händerna och grät som en tre-åring. Jag kände mig faktist som en tre-åring, en liten tre-åring som var helt hjälplös. Jag grät och grät och grät. Efter en stund hade alla läkarna gått ut och jag gick fram till Justin. Jag tog hans hand och kysste den. Jag satt där en lång stund. Så plötsligt började Justin hosta. Han hostade jätte mycket. Jag ringde på alarmet och läkarna kom in igen. När de märkte att Justin hostade tog en skötersa ut mig i korridoren. Hon pratade lugnande med mig som om jag var en tre-åring, men just nu var jag kanske också det.
-Han håller på att hosta för att få luft, förklarade hon. Men det betyder att han kommer troligen klara sig.
Jag sken upp som en sol när hon sa det. Efter en halv timme fick jag gå in till Justin. Där låg han, i sängen och log, med öppna ögon. Jag sprang fram till honom och jag överföll honom eller nått. Jag kramade honom så hårt och ville aldrig släppa taget. Efter en stund släppte jag taget och satte mig ner på stolen bredvid sängen.
-Du lever, Justin, du lever! sa jag och kysste honom på kinden. Han log lite.
-Jaa, jag lever, och det är ett mirakel, sa han och log.
-Vad var det du sa till mig när jag först öppnade ögonen men somnade sen om igen? frågade han. Jag hade ju sagt att jag älskar honom.
-Jag sa att jag älskar dig, och det är sant, sa jag och log. Han log mot mig och sa:
-Jag älskar dig också Lovisa, när jag träffade dig kände jag mig plötsligt så glad, och jag är verkligen glad att jag lever, för annars skulle jag inte få chansen att säga det till dig medan du lever har på jorden.
Jag kysste honom lätt på munnen och sen bestämde jag mig för att ringa till Pattie och berätta den goda nyheten. Hon svarade direkt och jag sa:
-Pattie, kom fort till sjukhuset, Justin har vaknat.
-Han lever?! Jag kommer direkt, men jag hämtar Katarina (Lovisas mamma) först, sa Pattie och lät genast glad. Efter en liten stund kom båda mammorna rusandes in i rummet. Båda attackerade mig och Justin med kramar. Jag och Justin skrattade för se såg så galna ut när de attackerade oss. En läkare kom in och sa:
-Justin borde vila, men det var ett under att han överlevde efter att han tappade så mycket blod.
-Okej, jag ska vila, tack, sa Justin och log. Han tittade på mig med sin hundvalpsblick och jag gick till honom. Jag kramade om honom och vi kysstes en kort stund.
-Du anar inte hur mycket jag har saknat detdär, viskade jag i hans öra och han log. Sen gick jag, mamma och Pattie ut och lät Justin vila ifred. Vi gick ner till caféet där nere. Vi beställde varsin bulle och saft eller kaffe och satte oss ner. Vi satt där och pratade då jag såg en bekant person sitta vid ett bord. Det var Filip. Han hade inte sett mig så jag gick till kassan och sa:
-Hej, jo, Filip, killen som våldtog mig, sitter där vid ena bordet, kan du ringa polisen?
-Okej, jag gör det, svarade kassatanten och ringde. Efter bara 5 minuter kom poliserna. De gick fram till Filips bord och tog honom. 
-Vilken jävla hora du är Lovisa! skrek Filip innan poliserna försvann. En polis stannade för att berätta lite information för mig.
-Jo, det var så att han rymde när vi skulle ta ut honom på en liten promenad, men nu hamnar han bakom lås och bom och kommer inte ut därifrån före det har fått 3 år, sa polisen och log, sen gick han. Jag fick lust att stiga upp och dansa en glädje dans men jag behärskade mig. Efter en stund var vi klara och jag köpte en panda-gosedjur till Justin och gick upp med den till hans rum. När jag kom in sov han. Jag satte mig ner vid sängen och kysste honom lätt på munnen. Då vaknade han. Han log mot mig och satte sig upp lite.
-Jag tänkte att du ville ha en kompis, sa jag och räckte fram pandan till honom. Han log och tog den.
-Tack, sweetie, sa han och kysste mig. Vi satt där och pratade en lång stund. Tillsist somnade Justin för han var så trött. Jag satt där en stund men till sist somnade jag också eftersom det var sent på kvällen...
 
Justin med pandan
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ni fick ett sista part före jag går och sover och drömmer om Justin<3. Nu vaknade Justin!<3 Bra va? :) Och Filip fick dom också fast<3. Vad tkr ni? och vad vill ni läsa om nu efteråt? Drama, mer spänning, eller romantiska saker? KOMENTERA!<3

Tack för att ni läser min blogg!<3 Shoutout till alla mina läsare!<3 Idag har jag slagit nytt rekord!<3 Över 200 sidvisningar och igen över 50 besökare<3, tack<3 :)

Kram Madde

Ps. Det kan vara mkt stavfel nu, för jag är så jävla trött och här sitter jag och skriver, men jag tänkte att jag skulle skriva en sista del före jag går och sova. Så nu förtjänar jag väl ändå komentarer? :) <3 Good night<3


Forever and always, part 12

-Justin, snälla, vakna, jag tycker jätte mycket om dig. Jag vet att jag inte har känt dig så länge men du är verkligen speciell, och du är bara så underbar, snälla vakna upp, för min skull, och för Pattie, och för alla dina fans, men snälla vakna upp, du måste vakna och du måste hålla ut, snälla, Pattie älskar dig, och det gör jag också, tror jag, jag har inte känt dig så länge, men snälla, vakna. Vi behöver dig här på jorden, snälla Justin, jag älskar dig, jag är helt säker nu. Vet du vad jag tänkte på när Filip våldtog mig? Jag tänkte på dig, jag tänkte att när Filip är klar ska jag springa till dig och ringa ambulans, jag lät Filip våldta mig bara så att du skulle kunna överleva, snälla Justin vakna, sa jag, men ingenting hände...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag satt en liten stund till hos Justin, sen kysste jag honom och gick ut. Pattie kramade mig och gick in. Jag satte mig ner bredvid mamma och mamma kramade mig.
-Älskling, vi ber för honom, han kommer vakna upp, för han vet att du älskar honom, och att du behöver honom, så han kommer fortsätta kämpa, han kommer vakna upp, jag lovar dig, älskling, sa mamma och kysste mig på pannan. Efter en stund kom en doktor till oss.
-Ni får nog sova här, vi har ett ledigt rum och Lovisa, vi måste kolla dig så du inte har några allvarliga skador i magen eller nått sånt, sa doktorn.
-Okej, vi sover här, hur är det riktigt med Justin? frågade mamma och lät riktigt oroligt.
-Vi är inte helt säkra, han tappade mycket blod och man är ju medvetslös, det ända just nu är nog att hoppas att han vaknar, och först när han vaknar, om han vaknar, så kan vi veta hur det är med honom, jag är lessen, svarade doktorn. När han sa sådär "Om han vaknar" började jag storgråta. Mamma kramade om mig och sa:
-Han kommer vakna, för han behöver dig också, så han kommer vakna och han kommer finnas där för dig.
Doktorn tog med mig till ett rum och undersökte mig.
-Har du haft din period på länge? frågade han plötsligt.
-Ööh, jag vet faktist inte, jag tror jag skulle ha haft det för 2 veckor sen, sa jag lite oroligt.
-Det verkar som om Filip har gjort dig gravid sist han våldtog dig, för det är en död bebis här inne, sa doktorn lugnt. WTF?! DÖD BEBIS! I MIN MAGE!!?? HERREGUD!!
-What the fuck??!! Död bebis, Gravid, WHAT?! frågade jag. Jag var förvirrad. Jag hade inte alls tänkt på att jag skulle ha fått mens för 2 veckor sen. Herregud, död bebis. Tur att den inte lever i alla fall. Men hur fan sak den komma ut??
-Vi kan operera bort bebisen nu ikväll, sa doktorn och log. HUR FAN KUNDE HAN LE NU??!!
-Joo, det går bra, svarade jag.
Så de tog mig till operationssalen och opererade mig och jag sov i uppvakningssalen hela natten.
På morgonen vaknade jag och jag hade jätte ont i magen. Sjuksköterskor tvingade mig upp och gå och jag gjorde det. Det gjorde så ont i magen och benen så det kändes som om nån högg mig med knivar men efter en timme klarade jag av det och det gjorde inte ont mera. Jag gick till Justins rum men han hade inte vaknat. FAN!

Dagarna gick och Justin vaknade inte. Nu hade det gått två veckor och doktorerna började tvivla på att han nånsin skulle vakna... Det gjorde alla andra också men jag ville inte se sanningen i vitögat. Jag ville inte att han skulle dö, jag ville att han skulle krama mig, och kyssa mig och säga att han älskade mig för efter 2 veckor utan honom märkte jag att jag fakrist älskade honom och det gjorde mig galen att han kanske aldrig kommer vakna upp mer. Jag gick in till honom och kysste honom och började prata med honom igen, men inget hände denna gång heller...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAN MÅSTE VAKNA UPP!<3 Och vad för bebis? :) :P Haha, blev ni förvånade?? Lol, Ni fick ett kort part nu för jag måste sluta. KOMENTERA! :)
Kram Madde


Forever and always, part 11

Jag följde efter honom ut och när vi kom ut stod en limousin där. Justin lädde mig till limousinen och jag gick in och efter mig kom Justin. Limousinen körde iväg och vi körde en lång stund. När vi kom fram satte Justin en ögonbindel för mina ögon och lädde mig ut. När vi var framme var vi skulle tog han av ögonbindeln. Jag såg det finaste jag nånsin hade sett...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi var på en strand. Den vackraste strand jag nånsin sett. Justin tog min hand och vi gick ner till vattnet. Jag tog av mig mina skor och vi började gå längs stranden. Solen höll på att gå ner så det var jätte vackert.
BEACH
Stranden

Vi gick där helt tysta men vi behövde inte säga så mycket. Plötsligt stannade Justin och vände sig om mot mig. Han kysste mig mjukt på läpparna. Han hade ena handen på min kind och andra runt min midja. Vi stod där och kysstes en stund. Då hörde jag någon som harklade sig. Vi knuffade fort undan och där stod Filip. Han hade en pistol i handen och han sköt. Han sköt Justin! Justin föll ner till marken.
-JUSTIN!!! NEEEEEEEEEJ!! SNÄLLA JUSTIN!! HÅLL UT FÖR MIN SKULL!!! SNÄLLA!! skrek jag och satt ner på marken. Justin blödde något otroligt och jag grät floder.
-Lovisa, KOM HIT! röt Filip. Jag kysste Justin och viskade:
-Snälla, håll ut, överlev, jag... tror att jag älskar dig, så snälla, håll ut för min skull!
Jag gick fram till Filip och Filip tog tag i mig och lag pistolen mot min midja.
-Om du inte gör som jag säger skjuter jag, sa Filip och drog mig till ett buskage. Han knuffade ner mig på marken och lade sig över mig. Jag grät som en galning och jag tänkte bara på Justin. Hur hade Filip kommit ut ur fängelset? Filip började kyssa mig. Usch, jävla bög. Han slog till mig i magen och sa:
-Tänker du aldrig kyssa tillbaka, för om du tänker sträva imot kommer detta aldrig gå över.
-Jävla bög, du har ju hjärnfel för faan! sa jag. Han slog mig i magen igen. Det gjorde jätte ont, men jag bet mig i läppen så jag skrek inte. Han började kyssa mig igen och nu måste jag ju kyssa honom. FAAN! tänkte jag medan vi hånglade. Jag vill fan inte ha sex med honom!! Han är ju sjuk i huvudet!! FAN!!
Jag ville ju kyssa Justin! Inte Filip! Nu började Filip klä av mig men jag tänkte INTE klä av honom! NEVER EVER! Han märkte nog det så han klädde av sig själv. Efter en stund trängde han in. Usch faan, det gör ju ont!! tänkte jag. Jag tänkte bara på Justin som höll på att dö. Han hade nog tappat jätte mycket blog vid det här laget. Så såhär mycket smärta kan jag nog ta, och detta måste vara över fort så jag kan ringa till ambulansen. När Filip var klar band han fast mig i ett träd. Sen gick han iväg. Jag försökte komma låss och det gjorde jag. Jag tog på mig alla mina kläder och sprang till Justin. Där låg han, i en stor pöl av blod.
-FAAAAN! HJÄLP!! skrek jag och ringde ambulansen. Ambulansen kom och jag fick åka med. Jag var livrädd. Mamma ringde medans vi var i ambulansen. Jag grät ju floder nu så det var lite svårt att prata.
-hej, mamma, sa jag och snyftade.
-Var i helvete är du? frågade mamma och lät orolig.
-Mamma, kom med Pattie till sjukhuset, vi är påväg dit nu, så snälla kom, Justin blev skjuten av Filip och Filip våldtog mig igen, grät jag.
-OMG!! Herregud, vi kommer direkt, ta hand om dig, älskling, jag älskar dig, sa mamma och la på. Vi kom fram till sjukhuset och de tog in Justin på operation direkt. Det kom några poliser fram till mig och jag fick berätta allt. Mamma och Pattie kom in och Pattie grät också floder.
-Justin är på operation just nu, sa jag och kramade om Pattie. Men det känns som om det är mitt fel.
-Om du inte skulle ha varit där skulle Justin fortfarande ligga där, och du gjorde ju som Filip sa så att du skulle hinna snabbare till Justin och ringa ambulansen, sa mamma och kramade om mig. Jag grät ännu mer och vi satte oss ner i väntrummet. Nu fanns det bara en sak att göra, vänta. Pattie grät, mamma grät och jag grät. Efter kanske en timme kom en läkare fram till oss och sa:
-Justin har nu genomgått sin operation, ni kan besöka honom på våning 2, rum 69, men han är medvetslös, tyvärr.
-Kommer han vakna upp? frågade Pattie oroligt.
-Vi är inte helt säkra, det är bara att vänta, tyvärr, svarade doktorn. Jag och Pattie började gå och mamma var den ända som kom att tänka på att tacka doktorn så hon gjorde det, sen kom hon efter oss. När vi kom fram till Justins rum sa Pattie:
-Lovisa, du kan gå in till honom ensam en stund, så kommer vi sen.
Jag tog ett djupt andetag och gick in. När jag kom in började jag gråta ännu mer. Justin andades genom en andningsmask och han hade dropp och massa andra slangar och saker och maskiner runt omkring sig. Jag gick fram till Justin och kysste honom på munnen. Han rörde sig inte. Jag tog en stol och satte mig ner bredvid honom. Jag visste att han inte skulle höra mig men jag började i alla fall prata med honom.
-Justin, snälla, vakna, jag tycker jätte mycket om dig. Jag vet att jag inte har känt dig så länge men du är verkligen speciell, och du är bara så underbar, snälla vakna upp, för min skull, och för Pattie, och för alla dina fans, men snälla vakna upp, du måste vakna och du måste hålla ut, snälla, Pattie älskar dig, och det gör jag också, tror jag, jag har inte känt dig så länge, men snälla, vakna. Vi behöver dig här på jorden, snälla Justin, jag älskar dig, jag är helt säker nu. Vet du vad jag tänkte på när Filip våldtog mig? Jag tänkte på dig, jag tänkte att när Filip är klar ska jag springa till dig och ringa ambulans, jag lät Filip våldta mig bara så att du skulle kunna överleva, snälla Justin vakna, sa jag, men ingenting hände...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SHIT!! OMG!! Jag vill döda Filip nu! Vad tror ni kommer hända?? kommer Justin vakna upp? Hur slapp Filip ut ur finkan?? Herregud, vad svårt det var att skriva allt detta. Nu fick nu ett lite längre part, igen :). KOMENTERA! :)
Kram Madde


jag har den bästa idén

Hello
Nu ska ni få se vad det blir förnått. Och jag har länge haft detta i mitt huve. men ni valde det :)
Nu ska jag skriva part 11 :), Men det kan ta en stund eftersom jag övar på engelskaprov på samma gång :) :P.

Kram Madde

Fråga

hej

Nu vill jag att ni ska säga vad ni vill ha. Jag har lite ideer, så vill ni ha drama nu? eller spänning? eller romantiskt? KOMENTERA! Och det som det blir mest av tar jag. Men om ingen komenterar blir det en av domdär för jag har en av dem i huvet. Så jaa. Men KOMENTERA!<3
Kram Madde :)


Forever and always, part 10

Jag kysste Justin en lång stund och sen sa jag:
-Vilken tid imorgon?
-Klockan 5 ska ni vara klara, syns imorgon, beautiful, svarade Justin. Jag stängde dörren och gick in i huset. När jag kom in hörde jag mamma ropa:
-Hej älskling! Hade du kul?
-Jo, vi hade jättekul, svarade jag och gick upp till mitt rum och bytte om. Sen gick jag coh borstade tänderna och så gick jag och sova. Jag låg en lång stund och tänkte på att Justin var min pojkvän, att det verkligen var sant och att jag inte drömde. Men till sist somnade jag...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
När jag vaknade på morgonen var klockan bara 9, och jag som brukar sova till 11. Idag var det måndag, men vi har ju sommarlov! Jag sökte fram kläder som jag skulle ha på mig idag. Jag tog korta shorts och en vit topp. Idag skulle vi ju till Justin på middag, men jag bestämde mig för att byta om till finare kläder senare. Jag gick ner och kokade ägg och bacon så att mamma inte skulle behöva laga frukost när hon stiger upp. Idag är hon för engångs skull ledig, tänkte jag och satte mig ner och åt. Medans jag åt kom mamma in i köket.
-Nämen va bra, du har gjort frukost, då kan ju jag ta det lugnt, tack älskling, sa mamma och kramade mig.
-Jo, det var det jag tänkte, sa jag. Mamma satte sig mer och började äta.
-Så hade ni kul igår? Vad gjorde ni? frågade mamma och log. Var konserten bra?
-Vi hade jättekul,han var jättebra och jag fick vara hans 'One less lonely girl', sa jag och log. Och sen gick vi backstage, men jag missade resten av konserten för ööh... Asså, han berättade för hela arenan att jag är hans flickvän så... Du vet, de ville kanske döda mig, fansen som var i publiken...
Mamma tittade på mig och sa:
-Du har inte berättat för mig att du är hans flickvän.
-Men asså, du såg ju oss kyssas på soffan, tror du det bara var en vänskapskyss eller vadå? sa jag och skrattade.
-Ja men jag tänkte inte att min dotter skulle bli Justin Biebers flickvän, sa mamma och skrattade. Men så ni hade kul, och nu vet hela världen att du är hans flickvän, right?
-Aa, exakt, sa jag och steg upp och la tallriken och besticken i diskmaskinen. Sedan gick jag upp och borstade tänderna. Idag skulle jag bara ta det lugnt med mamma och sen skulle vi till Justin på middag. En bra dag, verkade det som. Jag gick och lade på datorn och loggade in på twitter. Jag såg att jag hade 22 000 följare på twitter. Men det måste väl vara för att jag är Justins flickvän. Jag gick och kollade justins twitter och såg att han hade tweetat om mig. Han hade skrivit "It's gonna be a great day, first just chilling and then @LovisaloveBiebs and her mom are coming on dinner :)". Jag lade på Justins låt pray, den är min favorit låt. Den är den bästa låten EVER. Jag låg bara och tänkte. Efter några timmar började jag byta om. Jag sökte upp en rosa ganska kort klänning och så hade jag svarta högklackade skor. Jag lockade mitt hår lite och lade på lite mascara och läppglans. Sen tog jag min svarta väska och gick ner. Mamma var också färdig och hon kollade på mig och sa:
-Men vad du är söt, Justin kommer älska dig!
-Haha, för att jag är snygg då bara? frågade jag och skrattade lite. Mamma skrattade också och så hörde vi att en bil tutade där ute. Vi tog våra saker och gick ut. Där stod en svart limousin och chauffören höll upp dörren för oss. Vi gick in i limousinen och mamma satt där helt shockad.
-Justin och hans familj är ju ändå rika, sa mamma och skrattade lite.
-Jaa, men det är ju för att han får så mycket pengar när han är så känd, så de har ju råd med limousiner och sånt, svarade jag. Vi körde en lång stund men till sist kom vi fram till Justins hus. När jag steg ur bilen blev jag jätte förvånad, samma sak med mamma. Vi stod där och kollade på huset. Huset var gigantiskt och hade en pool.

Justins hus

Såhär såg Justin ut

Vi gick fram till dörren och ringde på. Justin kom och öppnade. Han kramade mig och kysste mig på kinden och skakade hand med mamma.
-Wow, Justin, jag trodde inte att du skulle ha ett sånthär stort hus, sa jag, fortfarande i shock.
-Haha, förvånad? frågade han och skrattade.
-Väldigt, sa mamma och tittade sig runt. Pattie kom fram till oss och hälsade på oss. Mamma och Pattie kom bra överrens, det märkte jag. Justin visade mig runt och Pattie och mamma gick till vardagsrummet och satte sig ner och pratade där. När vi kom till Justins rum blev jag bara såå avundsjuk. Hans rum var stort med en stor mjuk säng (lol), xbox, TV, dvd och massa annat. Jag stod där och gapade tror jag för justin började asgarva.
-Vad är det som är så kul? Jag trodde ju att du skulle ha ett normalt stort rum, inte gigantiskt som ett vardagsrum. Men ert vardagsrum är ju lika stort som detta rum och mitt rum tillsammans, så jag borde ha förstått, sa jag och skrattade lite. Justin kom fram till mig och kysste mig. Han lade armara runt min midja och jag lade mina armar runt hans hals. Justin drog min kropp närmare honom och jag nuddade Justins tunga. Han är verkligen en bra kyssare, det kunde jag inte neka till. Vi stod där och  hånglade en stund men jag kände att jag skulle avbryta det hela eftersom det ena kan leda till det andra. När jag knuffade undan Justin stod vi där och kollade varandra i ögonen sen tog Justin ett steg bakåt och kollade in mig från topp till tå.
-Du ser verkligen snygg ut, sa han och blinkade. Jag skrattade lite och sa:
-Du ser inte heller så hemst ut, haha.
Han tog tag i mig och började kittla mig, för nu visste han ju att jag var jääätte kittlig. Jag började asgarva.
-Justin, slu-slu-slutaaaa, snääällaaaa!! Skrattade jag.
-Säg att jag är snygg! sa Justin och skrattade.
-Nää, sluutaa!! skrek jag och skrattade.
-Säg att jag är snygg, annars slutar jag inte, skrattade Justin.
-Okej, jag get mig, du är skit snygg! sa jag och Justin slutade kittla mig. Han kysste mig på kinden och sa:
-Det var väl inte så svårt, haha.
Vi hörde att Pattie ropade att maten var klar så vi gick ner. Vi satt och åt och när vi var klara sa Justin:
-Kom, vi går ut.
Jag följde efter honom ut och när vi kom ut stod en limousin där. Justin lädde mig till limousinen och jag gick in och efter mig kom Justin. Limousinen körde iväg och vi körde en lång stund. När vi kom fram satte Justin en ögonbindel för mina ögon och lädde mig ut. När vi var framme var vi skulle tog han av ögonbindeln. Jag såg det finaste jag nånsin hade sett...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad såg hon tror ni?? Vart tog Justin henne? Ni fick ett lite längre part nu, eftersom att jag kanske inte hinner skriva mer idag. Men titta iaf in lite nu som då. Men KOMENTERA!<3
Kram Madde


Forever and always, part 9

Justin hade plötsligt försvunnit och alla började leta efter honom. Vi delade upp oss och gick och letade. Jag fick gå ensam och leta efter honom i hans bytesrum. När jag kom in där tog någon i mig och höl mig för ögonen. Jag skrek...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag hörde ett bekant skratt. Det var Justin. Jag vände mig om och slog till honom lite lätt på armen.
-Fan Justin, du skrämde livet ur mig!
-Hahahahahahahahahahahahahahahahaha, du skulle ha sett din min! Hahaha, skrattade Justin. Han låg nästan på golvet och skrattade, så mycket som han skrattade.
-Det var inte kul, jag fick ju hjärtattack eller nått sånt, sa jag och försökte hålla mig för skratt men det gick inte. Jag brast ut i skratt. Efter en stund tystnade Justin och kom närmare mig. Hans läppar närmade mina och vi kysstes. Han är nog den bästa kyssaren i hela världen, tänkte jag och sen njöt jag av kyssen. Han höll ena handen på min kind och andra handen höll han vid min midja. Jag hade händerna runt hans hals och vi stod där och kysstes en lång stund. Till sist måste jag knuffa bort honom för jag fick ingen luft mera. Vi kollade varandra i ögonen.
-Justin, jag tror att dom andra letar efter dig fortfarande, så vi borde nog gå tillbaka, sa jag. Vi började gå tillbaka i tystnad. Men det var inte en såndär pinsam tystnad, utan mera en såndär behaglig tystnad, men vi båda kände väl att vi inte behöver säga så mycket. Just när vi skulle gå in i rummet där alla brukade vara stannade Justin och kollade mig i ögonen. Sen kysste han mig och vi stod i korridoren och kysstes. Justin knuffade mig lätt mot väggen och kysste sen min hals och sen kysste han mig på munnen igen. Vi stod där och hånglade när någon harklade sig. Det var Usher. Jag kuffade sabbt bort Justin och log lite generat. 
-Ursäkta, jag ville inte avbryta men vi har faktist letat efter dig Justin, och här står du med Lovisa, sa Usher och blinkade. Jag rodnade som ett fån. Justin skrattade lite och slog till Usher. Sen gick vi in i rummet och alla frågade saker som "Var var du?", "Vi var skitoroliga, varför gick du?", "Vad gjorde du?" och Christian frågade "Vad gjorde du med Lovisa?". Usher svarade på alla frågor genom att säga såhär:
-De var väl i Justins omklädningsrum tror jag. Nä de gjorde inget dumt. Och jag hittade dem, så jag borde få belöning, och Christian, de kysstes.
Jag rodnade ännu mer och tittade ner i marken. Alla tittade på oss och skrattade.
-Hahahaha, ja men det är väl inte första gången nån ser er kyssas heller, ni kysstes inför publik, varför rodnar du nu Lovisa? frågade Tyler och skrattade. Jag gillade inte Tyler riktigt, men han hade ju rätt, varför rodnade jag där nu när alla 20 000 personer hade sett oss kyssas mitt på scenen. Jag tittade upp och skrattade.
-Haha, jadu Tyler jag vet inte, men du kysser ju inte Caitlin inför publik så skulle inte du rodna lite om nån som Usher skulle se dig hångla med henne eller? frågade jag och skrattade. Alla skrattade och nu var det Tyler som rodnade. Tyler kollade på mig med en blick som sa "Jag vill döda dig, men jag kan inte för då kommer Justin döda mig" men jag brydde mig inte utan kysste bara Justin på munnen. Christian vislade och sa:
-Get some Justin!
Caitlin slog till Christian och sa:
-Shut up, dedär är ju pinsamt, och det finns faktist vuxna här inne.
Jag bara skrattade och det gjorde alla andra också. Jag gissar väl att mitt skratt smittar, som många brukar säga till mig. Då ringde min telefon, det var mamma.
-Hej mamma, svarade jag.
-Hej älskling, hur har du det? Och var är du? frågade mamma.
-Jag har det bra, ta det lugnt, jag är backstage med Justin och hans crew, svarade jag.
-Bra, du gör väl inget dumt heller? sa mamma.
-Ta det lugnt, jag är inte galen, eller tror du det? svarade jag.
-Jo, faktist så tror jag att du är galen, svarade mamma och skrattade.
-Mamma, tack så mycket! Jag är inte galen, skrattade jag. Pattie kom fram till mig och sa:
-Jag skulle gärna vilja träffa din familj, vad sägs om att komma på middag till oss imorgon?
-Jo gärna, jag frågar, svarade jag och log.
-Mamma, Pattie, Justins mamma om du inte redan visste det, bjuder oss på middag hos dem imorgon, kan vi gå? frågade jag av mamma.
-Ja, gärna, säg att vi kommer, svarade mamma och lät genast glad.
-Okej, Pattie, vi kommer, sa jag och log. Men vänta, vi vet ju inte var ni bor.
-Ta det lugnt, vi skickar en limosin, sa Pattie och log.
-Mamma, don't freak out, sa jag och skrattade. Men de skickar en limosin, Haha, detdär lät först konstigt...
-Haha, men vad kul! Men vad i hela världen ska jag ha på mig? sa mamma och skrattade lite.
-Men fundera på det sen, när måste jag komma hem? frågade jag.
-Slipper du hem med Justin? frågade mamma.
-Justin, slipper jag hem med dig? frågade jag av Justin.
-Jo, det är klart, svarade Justin och log sitt söta Bieber-smile.
-Aa, mamma jag kommer hem med Justin, hejdå, sa jag och lade på.
-Så... Vad gör vi nu då? frågade jag och kollade runt på alla. Justin hade något skumt i tankar, för han såg med ens lite elak ut. Så kom han fram till mig och började kittla mig. Jag var skitkittlig så jag höll på att skratta ihjäl mig.
-Justin, sluuuuuuta, hahahaha, Justin snälla! Sa jag och skrattade ännu mer.
-Snälla Justin!! Hahahahahahaha, Aaaaaaaaaa, sluta!! Justin!! Seriöst!! Hahahaha, jag kommer dö av skratt!! Skrek jag och skrattade på samma gång. Justin slutade och kramade mig. Sen kysste han mig på kinden och tog min hand.
-Jag har ju inte hunnit visa dig runt här, sa han och började gå mot dörren. Vi gick ut och Justin visade mig runt. Efter en halv timme gick vi tillbaka till samlingsrummet. Vi tog våra kläder och gick ut, där stod en limosin. VI gick in i den och limosinen körde iväg. Efter en stund var vi hemma hos mig. Jag kysste Justin en lång stund och sen sa jag:
-Vilken tid imorgon?
-Klockan 5 ska ni vara klara, syns imorgon, beautiful, svarade Justin. Jag stängde dörren och gick in i huset. När jag kom in hörde jag mamma ropa:
-Hej älskling! Hade du kul?
-Jo, vi hade jättekul, svarade jag och gick upp till mitt rum och bytte om. Sen gick jag coh borstade tänderna och så gick jag och sova. Jag låg en lång stund och tänkte på att Justin var min pojkvän, att det verkligen var sant och att jag inte drömde. Men till sist somnade jag...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tkr ni?? I wanna be Lovisa!<3 Haha, Vad tkr ni om den hittills? KOMENTERA!<3 Tack ännu en gång för de unika sidvisningagarna<3 JAg blev riktigt förvånad. Detta var nog sista partet för ikväll men imrn får ni mer. Men jag måste läsa på engelskaprov som jag har imrn så vi får se hur mkt jag hinner. Men godnatt!<3
Kram Madde :)


OMG!<3 Mest besökare nånsin på min egen blogg!<3

Hej!<3

Såg just att jag hade haft 56 besökare, jag vet att det inte är så mkt men det är första gången jag har över 20 besökare!<3 Så tack!<3 Och sen hade jag över 113 sidvisningar!<3 Men jag undrar bara hur många gånger jag har tatt upp min egen blogg ;). NÄ men seriöst så har jag nog inte tagit upp den mer än 8 gånger, så tack tack tack!<3

Kram, och bara för att jag haft mitt rekord med mest besökare hittills så ska jag lägga upp part 9, men det kommer ta en stund, jag måste spendera lite tid med familjen somsagt. Men TACK!<3

ÄLSKAR ER!<3
Kram Madde :)


Hej, sorry, dålig uppdatering

hej

Jag är så lessen men jag var till min kompis på filmkväll så jag hann inte lägga upp ett till part. Men ni får kanske ett till part ikväll. Men nu ska jag spendera lite tid med familjen eftersom det är lillajul :). Så Ha det bra. Jag kmr troligen inte skriva en ny, men titta in ikväll före du går och sova så kanske ni får läsa part 9 :).

Kram Madde


Forever and always, part 8

Jag somnade nog för jag vaknade av att mamma väckte mig och sa:
-Du måste nog skynda dig, konserten börjar om 2 timmar.
-SHIT! skrek jag och sprang upp till mitt rum...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag sprang far till min garderob och grävde fram ett par svarta tajta jeans som jag älskade, jag sökte upp min favorit topp, en lila topp. Jag tog fram en tajt lila tröja och en skarf som också var lila. Det fick helt enkelt bli lila idag. Jag tog av mig kläderna och sprang for in i duschen. Jag tog en snabb dusch och sen klädde jag på mig. Jag plattade håret lite och så tog jag på lite mascara och läppglans, jag behövde inte mer smink än så. När jag var klar var det en timme innan konserten började så jag sprang ner och kysste mamma på kinden och så tog jag bussen till arenan där konserten skulle vara. När jag kom in i byggnade kryllade det av galna tjejer som hade skrivit i ansiktet med spritpenna och hade på sig Justin tröjor och tjejer gick omkring med Justin kyltar och plakat. Wow, jag hade inte ens en kylt, men jag kände att det inte behövdes. Nu började de släppa in oss. Jag hade platser på första raden i mitten så jag såg nästan bäst av alla. När arenan var full så släcktes det och konserten började. Konserten började med "Love me", en av mina favoritlåtar. Efter några låtar kom en dam och knackade mig på axeln. Hon ropade:
-Kan du komma med mig?
Jag följde bara efter henne och hon tog mig backstage.
-Du ska vara Justins One less lonely girl ikväll, kul va? sa hon och log.
-YES! Aa, det ska bli kul, sa jag och jag kände mig bara så glad.
-Men du har ju träffat honom förr, va? sa hon och blinkade. Jag rodnade lite, vet inte varför men jag rodnande.
-Joo... sa jag och log. Nu började "One less lonely girl" spelas och Justin började sjunga. Efter en stund kom en av Justins dansare och lädde mig ut på scenen. Jag fick sätta mig ner på en stol och Justin gav mig blommor. I sluten av låten när Justin sak sjunga "Only you shawty" sjöng han istället "only you Lovisa" och kysste mig på munnen. Fansen blev galna. De ropade saker som "OMG!! I WISH I WAS YOU!!" och "I HATE YOU LOVISA" och "OMG!! ARE YOU JUSTIN'S GIRLFRIEND!?!?". Justin viskade i mitt öra:
-Vänta här en stund.
Jag stod och väntade på scenen och Justin kom tillbaka.
-Okej, så jag kysste henne. Nu är det så att Lovisa är min flickvän. Och jag tycker om henne. Så kan ni snälla aceptera det? Jag älskar fortfarande alla mina fans och jag kommer aldrig glömma er så tro inte det. Men nu har jag hittat min 'One less lonely girl', Sa han och kysste mig på munnen. Jag besvarade kyssen och gick backstage med Justin.
-Jag ska bara avsluta konserten, sen kommer jag, men det är nog bäst att du stannar här så du inte blir påhoppad av något galet fan, sa han och kramade mig och sen gick han. Caitlin var där, jag såg henne. Hon kom fram till mig.
-Hej! Vad kul att träffas Lovisa, sa hon och sträckte fram handen. Jag heter Caitlin, men jag tror du visste det redan.
-Trevligt att träffa dig med. Jaa, jag vet att du är Caitlin, men det var kul att äntligen träffa dej, sa jag och skakade hand med henne.
-Jaa, du är en lycklig tjej du, sa hon och log. Du är Justins flickvän som nästan alla tjejer drömmer om att få vara.
-Haha, jaa, jag är lycklig, men är du säker att det är okej att jag är hans flickvän, att du inte vill döda mig eller nått? sa jag och skrattade lite.
-Nä, det är okej, jag har ju Tyler nu, sa hon. Då kom en kille fram till henne och kysste henne.
-Hej Lovisa, jag är Tyler, sa han.
-Hej, vi pratade just om dej, sa jag.
-Haha, jag hörde det, så vad tycker du, är Justin duktig? frågade han.
-Joo, jag älskar hans musik, svarade jag och log.
-Jaa, och nu är du hans flickvän, hur träffades ni? frågade Caitlin. Jag började berätta allt och när jag var klar sa Caitlin och Tyler:
-Wow, bra sätt att träffas på, haha, men här kommer han ju.
Justin kom backstage för konserten var nu över. Han kom fram till oss och kysste mig.
-Så, du har träffat Tyler och Caitlin? sa han och log.
-Aa, va har pratat så länge du var och uppträdde, svarade jag.
-Okej, men jag ska gå och byta om, jag kommer snart, sa han och gick iväg och bytte om. Efter en stund kom han tillbaka. Han såg så snygg ut, som alltid då men... Jaa, hot, uuh... ;).
-Kommer du Lovisa, jag vill visa dig runt, sa Justin och tog min hand.
-Och jag vill träffa alla, sa jag och log.
-Du ska få göra det, sa han och kysste mig igen. Vi gick till ett rum, och när vi kom in där såg jag justins crew. Alla var där.
-Okej, jag gissar att det här är var alla hänger före konserten och efter, right? skrattade jag. Pattie kom fram till mig och sa:
-Trevligt att träffas, Lovisa, jag är Justins mamma, Pattie.
-Trevligt att träffa dig med, sa jag och vi skakade hand. Usher kom fram till Justin.
-Justin, du har verkligen hittat en snygg flickvän, sa Usher och blinkade till mig.
-Haha, jo, jag vet, sa Justin och kramade om mig.
-Nämen tack, sa jag och skrattade. Nu stod alla flockade runt oss och hälsade på mig och nästan alla sa till Justin "Hon är ju så trevlig och söt" eller nått i den stilen. Alla var riktigt trevliga och jag kände mig som hemma. Christian var också där och han kom fram till mig.
-Så, du är ju ändå en snygg tjej, sa han och blinkade. Jag slog till honom lite lätt på armen och sa:
-Haha, försök inte få mig på fall, I'm Justin's.
Justin hade plötsligt försvunnit och alla började leta efter honom. Vi delade upp oss och gick och letade. Jag fick gå ensam och leta efter honom i hans bytesrum. När jag kom in där tog någon i mig och höl mig för ögonen. Jag skrek...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu vet alla om att Justin har en flickvän, tkr ni det är bra eller dåligt?? Vem tror ni det är som tog fast henne? :) KOMENTERA!<3 Vad tror ni kmr hända?? :) KOMENTERA!!<3

Kram Madde

Ps. Jag söker nån som kan göra en design till mej. Skulle vara tacksam om jag skulle kunna få en design gratis.


Reklamerar bloggar :) <3

Hejsan :)
Ni ska få lite tips på bra bloggar som ni kan läsa :):

http://Justinsaga.blogg.se
Läs novellen!<3 Har inte läst så mkt mej den värkar bra <3

http://biebsordie.blogg.se
Älskar novellen!<3 Så ni som läser denna kommer säkert också älska den novellen<3 :)

Okej, nu ska jag skriva part 8 :).

Kram Madde

Forever and always, part 7

Jag bestämde mej att jag skulle tweeta lite på twitter så jag skrev "Dreams really do come true, never say never!". Sen loggade jag ut och la mej i sängen och lyssnade på Justins 'My worlds acoustic', tillslut somnade jag.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
På morgonen vaknade jag kanske 11 tiden. Jag steg upp och då kom jag på att jag skulle på Justins konsert idag. Jag var så himla glad att jag äntligen skulle få gå på hans konsert. Jag gick och åt lite frukost och sen klädde ajg på mej. Idag tog jag på mej jeansshorts eftersom det var så varm och så tog jag en rosa topp. Jag tog på lite mascara och sen bestämde jag mej för att kolla på TV. Jag tittade på 'My super sweet 16'. Det var ungefär mitt favoritprogram. När 'My super sweet 16' var slut gick jag upp till mitt rum och ringde mamma.
-Hej Lovisa, svarade mamma.
-Hej, när kommer du hem? frågade jag.
-Jag kommer hem 4 tiden, så jag hinner träffa dej före du far på konserten, sa mamma. Great, hon jobbar alltid så jättelänge, hon kommer hem sent på kvällen så jag hinner nästan inte ens träffa henne.
-Okej, syns då, älskar dej, sa jag och la på. Såå, vad gör jag nu? tänkte jag. Jag kan kanske gå till parken? Nää, Filip är sekert där... Han är ju alltid där... Då knackade det på dörren. Jag sprang ner och tittade genom ögonhålet. Där stod Filip. Shit!! Jag släpper inte in honom. Jag vände om och gick upp till mitt rum,  men Filip fortsatte att ringa på och tillsist hörde jag att någon öppnade dörren där nere. Shit! Hur kom han in...? Oh, nää, Han vet var reservnyckeln finns. Jag sprang till badrummet och låste in mej där. Jag tog fram telefonen och ringde Justin. Han svarade direkt som han alltid brukar.
-Hej Lovisa, hur mår du? svarade han glatt.
-Justin, kom fort till mej, Filip är inne i mitt hus just nu och jag har låst in mej i badrummet, men snälla ta med Kenny och kom fort! Han är faktist väldigt bra på att öppna dörrar som är låsta... sa jag och började gråta. Jag var livrädd.
-Oh shit! Lovisa jag kommer direkt, vi är ganska i närheten så ta det lugnt, sa Justin och la på. Jag hörde hur Filip knackade på badrumsdörren.
-Kom ut nu Lovisa, jag kommer inte skada dej, jag vill bara prata, sa Filip.
-Inte en chans, jag kommer inte ut, jag litar inte på dej, stick härifrån!! skrek jag. Men nä, han stack inte, han bara fortsatte knacka på dörren.
-Kom ut nu, du vet att jag är väldigt bra på att öppna låsta dörrar, sa han och skrattade elakt. Nä jävlar! Vad fan ska jag göra?! tänkte jag desperat. Då hörde jag att någon kom in i huset och sprang uppför trapporna. Jag hörde att någon sa:
-Läg genast ner vapnet och vänd dej om!
Shit, hade han en pistol med sig. Jag hörde hur han lag ner pistolen och vände sig om. Då hörde jag Justin som sa:
-Lovisa, du kan komma ut nu.
Jag gick ut ur badrummet och såg att där stod säkert 5 poliser och Kenny och Justin stod också där. Jag sprang fram till Justin och kramade honom. Han pussade mej på kinden och viskade i mitt öra:
-Allt är okej nu, han kommer inte röra dej igen.
Några poliser tog ner Filip och ena polisen presenterade sig som 'Karl' och han sa att han ville förhöra mej lite. Jag gick med på det och vi gick ner till köket.
-Lovisa, jag måste åka och repetera sista gången före konserten men du klarar väl dej? frågade han och kramade mig.
-Jo, jag klarar mej, tack för att du kom, sa jag och kramade om honom. Han kysste mig på kinden och gick iväg. Jag såg honom åka iväg med limosinen och så såg jag att poliserna hade åkt iväg med Filip i en a polisbilarna.
-Okej, Lovisa var det du heter, va? frågade Karl och satte sig ner vid köksbordet.
-Aaa, sa jag och satte mig mittemot honom.
-Okej, bra, Lovisa, han kommer aldrig röra dej igen, så du behöver inte vara rädd längre, sa Karl och log. Justin berättade det lilla han visste, han sa att denna kille heter Filip och han har våldtagit dej förr, men du har inte berättat till någon. Han berättade också vad som hände igår när ni var påväg till dej. Men kan du berätta in i detalj allt vad han har gjort?
-Okej, så han brukar alltid ta mej till olika platser varje gång och så börjar han med att slå mej lite här och där, som i ansiktet, i magen, och sen då så brykar han... ööh.. hångla med mej, och sen brukar han börja ta av mej mina kläder och ja... ööhh... tränga in... sa jag. Usch vad pinsamt. Jag är inte den som vill prata öppet om sex precis så...
-Brukar han använda kondom? frågade Karl som om det var en helt normal fråga. Men det är det ju kanske. Bara att jag tycker att det är lite pinsammare änv ad andra tycker.
-Ööh, faktist så vet jag inte, men jag tror nog, för jag tror inte att han skulle vilja ha barn med mej eller nått sånt... sa jag.
-Okej, varför tror du att han gör det då? frågade Karl och antecknade i ett häfte som han hade fram.
-Jag har faktist ingen aning, men när jag var bara 9 år så mobbade han mig ränn, så jag tror han hatar mej, sa jag.
-Okej, tack Lovisa, och du behöver inte vara rädd att han kommer göra dej illa något mer, sa Karl och ställde sig upp. Han sträckte fram handen och vi skakade hand, sen åkte han iväg. ÄNTLIGEN lite lugn och ro, tänkte jag och gick till vardagsrummet och la mig ner på soffan. Jag somnade nog för jag vaknade av att mamma väckte mig och sa:
-Du måste nog skynda dig, konserten börjar om 2 timmar.
-SHIT! skrek jag och sprang upp till mitt rum...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tkr ni? Vad tror ni händer på konserten? :) KOMENTERA! Jag tål också kritik! :)
Okej, om jag skulle ha varit Lovisa där skulle jag ha dött av räddsa... Tänk han hade en pistol! Men nu kmr Filip inte röra henne mer, bra vad? :)
Kram Madde :)

Går för fort...

Haha, läste just att jag fått en komentar att det går för fort, joo det tkr jag också, men jag var skittrött när jag skrev part 6 men han älskar inte (tror jag lol) henne ännu... men snart, så om nån har trott att han älskar Lovisa så tänk istället att han bara tkr om henne, det är inte samma sak... Okej, men jag ska skriva part 6 nu :). så den kmr ut ikväll :). Och jag önskar att jag var Lovisa lol :P. någon mer än jag? :) okej, men iaf, ska sluta skriva detta random inlägget och börja skriva part 7, men vad tkr ni om storyn hittills? :) KOMENTERA! ooh, jag tål kritik, för då är det ju bara bra, så kanske jag kan ändra på nått, och kom gärna med egna ideer för det behöver jag.

Okej.
Kram Madde :)

Forever and always, part 6

Jag tog fram 'Dear John' och vi gick ner igen.
-Är det okej att vi ser denhär? frågade jag och satte i den.
-Ja, du har ju redan satt i den, sa han och satte sig ner i soffan. Jag gick och satte mig bredvid Justin och filmen började...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
När halva filmen hade gått tittade jag på Justin ur ögonvrån och jag såg att han kollade på mej. Jag vände mej snabbt om mot honom och han kollade snabbt bort. Jag kollade bort igen och tittade på filmen. Jad märkte att Justin flyttade sig närmare mej hela tiden och tillsist tog han min hand. Jag lät honom hålla den, jag menar jag har ju gått hand i hand med honom före, när vi gick hem till oss, så det är ju ingen stor sak, eller? Filmen höll nu på att ta slut och Justin vände sig till mej.
-Vad vill du göra nu? frågade han. Han kollade mej i ögonen och jag höll på att dö. Seriöst.
-Ööh, jag vet inte, sa jag. Justins ansikte kom närmare mitt och han sa:
-Har jag nångång sagt att du har underbara ögon?
-Tack, sa jag och rodnade. Han var bara så söt. Nu rörde våra läppar nästan i varandra, vi var så nära varann. Så hände det alla tjejer drömmer om. Han kysste mej. Min första kyss, med Justin. Jag tänkte inte längre att han är Justin Bieber, tonårs-sensationen, utan han är bara en vanlig kille för mej nu.

Justins perspektiv:

Efter kyssen tittade vi varandra i ögonen och kysstes lite till. Så plötsligt kommer någon in. Lovisa knuffade fort bort mej och vände sig om. Där stod hennes mamma.
-Ööh, hej mamma, sa hon och log lite stelt. Usch, detta var pinsamt.
-Hej, är inte detdär Justin Bieber? frågade hennes mamma och log.
-Ööh, jo, det var det jag skulle berätta, men du kom ju inte hem, men i alla fall, jag träffade honom igår, när jag var i köpcentret och spelade, sa Lovisa och log.
-Men vad kul, sa hennes mamma och kom fram till mej. Hon sträckte fram handen, jag tog den och hon sa:
-Hej, trevligt att träffas, Justin, jag heter Katarina.
-Trevligt att träffa dej med, sa jag. Jag måste ju göra gott intryck nu när hon såg mej sitta och kyssa hennes dotter efter att vi bara känt varandra i två dagar.
-Justin, ska vi gå upp till mitt rum? frågade Lovisa.
-Okej, sa jag och vi började gå upp till Lovisas rum. När vi var inne i rummet brast Lovisa ut i skratt.
-Hahahahahaha, du skulle ha sett din min, hahahahaha, det såg ut som om du var rädd att hon skulle döda dej eller nått, hahahaha, skrattade hon.
-Men vadå? Skulle hon inte det eller vad? Hahahahaha, sa jag. Det gick bara inte att hålla sig för skratt när Lovisa skrattade. Hon hade ett så sött skratt.
-Hahahahahaha, jo, hon skulle nog ha gjort det om du skulle vara nån annan, men nu råkar det ju sig att du är Justin Bieber så, du vet, hon kan ju inte döda dej heller, hahahahaha, sa Lovisa och log så sött. Men sen ändrades hennes ansiktsuttryck.
-Det där lät som att jag tycker om dej för att du är Justin Bieber, förlåt, sa hon och satte sig ner på sängen.
-Nää... Det gjorde det väl inte, sa jag och satte mej bredvid henne. Hon kysste mej på munnen och log. Då ringde min telefon. Det var Scooter.
-Hej, svarade jag.
-Hej, Justin, var är du? sa Scooter.
-Jag är hos Lovisa, tjejen jag berättade om, du vet, hon som sjöng på gatan, sa jag.
-Okej, men du måste komma nu, vi ska öva till konserten, sa Scooter och lät stressad.
-Okej, jag kommer, adressen är [adress (är för trött för att komma på nån)], kom och hämta mej, sa jag och lade på. Jag tittade på Lovisa och jag såg att hon såg lite lessen ut.
-Vi syns ju imorgon, sa jag och kysste henne.
-Jo, men alltså, jag vet inte vad jag ska göra nu efter, haha, sa hon och log. Hon log ett leende som fick mej att smälta, och tänk, hon är min flickvän! MIN! Tror jag, men varför skulle hon kyssa mej om hon inte gillade mej?
-Du är min tjej nu, viskade jag i hennes öra på samma gång som jag kramade henne.
-Vad bra, viskade hon tillbaka och pussade mej på kinden. Då tutade en bil där nere. Jag steg uppp och Lovisa följde mej ut. Jag kysste henne hejdå och hoppade in i bilen, Lovisa vinkade hejdå och gick sen in igen. Aaw, hon är så söt, tänkte jag och log.

Lovisas perspektiv:

När jag kom in igen attackerade mamma mej med frågor.
-Vad gjorde han här? Hur träffade du honom? Är han trevlig? Har han gjort nått dumt? Varför var hans öga svullet? frågade mamma, jag vet inte hur många frågor hon frågade men åtminstone 500 frågor.
Jag började berätta allt, också det med Filip och vad Filip har gjort. När jag var klar kollade mamma på mej med stor shock och sa:
-Varför har du inte brättat vad Filip har gjort före detta? frågade mamma oroligt. Vi måste ju anmäla honom!
-Mamma, jag vet att vi måste anmäla honom, och vi ska göra det, men vi har ändå inga bevis, sa jag och lät väldigt lessen, för det var jag ju, och jag ville inte prata om Filip nu när jag hade haft så kul med Justin. Jag gick upp till mitt rum och loggade in på twitter, jag såg att Justin hade tweetat för 5 minuter sen. han hade skrivit "Great day, I had really fun, but my eye hurts, now I'm practicing for the consert in Atlanta". Aaaww, så gullit det var att han slog till Filip för min skull. Jag hade inte ens tänkt på det, och jag sa inte ens tack för det! SHIT! Jag måste ringa honom!! Jag tog fram telefonen och letade upp Justins nummer som ajg nu hade lagt till och ringde honom. Han svarade redan efter en signal.
-Hej, det är Lovisa, men jag tror du vet det, sa jag och skrattade lite.
-Jo, jag vet det, jag har lite brottom, sa han men han lät ändå glad.
-Jo, du slog ju Filip för min skull, så tack, sa jag. Han skrattade lite och sa:
-Haha, vad gör man inte för dej? Men jag måste gå nu, syns imorgon.
-Okej, puss, sa jag och la på. Aaaw, han är bara såå underbar. Och tänk, jag är hans flickvän! Jag bestämde mej att jag skulle tweeta lite på twitter så jag skrev "Dreams really do come true, never say never!". Sen loggade jag ut och la mej i sängen och lyssnade på Justins 'My worlds acoustic', tillslut somnade jag.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det hände kanske inte så mkt men en kyss eller flera blev det ju ;). Så vad tkr ni? Vad tror ni händer på konserten? KOMENTERA!<3 Och när jag skrev [adress (är för trött för att komma på nån)] så kan ni ju tänka er egen adress, så alltid när jag skriver något inom [ ] så kan ni tänka er själv nånting... (vet inte om jag förklarade bra men...)
Tack för att ni läser!<3
Kram Madde


Forever and always, part 5

Vi fortsatte gå en stund så såg jag Filip komma gående längs vägen, jag släppte genast Justins hand, för jag visste att Filip skulle ha något att säga om det om han såg det. Han gick med huvudet nere men så plötsligt kollade han upp, han såg mej och Justin och stirrade häpet på oss...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Han stannade och tittade på oss, jag försökte att inte låssas om honom och fortsatte gå. Justin kom gående bredvid mej och sa:
-Öh, alltså killen där stirrar på oss, känner du honom?
-Jo, alltså... Ööh... Jag berättar senare... sa jag. Vi fortsatte gå och jag såg att Filip började gå mot oss. Plötsligt stod han framför oss.
-Vad fan gör du Lovisa?! frågade han.
-Alltså du äger inte mej, jerk! sa jag och försökte gå om honom, men han stoppade mej.
-Jodå, det gör jag efter allt vi har gjort, sa han och blinkade. Justin tittade häpet på mej och Filip.
-Ursäkta, vem är du? frågade Justin.
-Hej, mitt namn är Filip och rör ALDRIG MIN TJEJ! sa Filip och drog i mej.
-JAG ÄR FAN INTE DIN TJEJ!!!! skrek jag för full hals.
-Håll käften för fan, sa Filip.
-Släpp Lovisa, du hörde henne, hon är inte din tjej, sa Justin och såg plötsligt arg ut.
-Du bestämmer inte över mej, Beaver, sa Filip och började dra med mej.
-Fan Filip, släpp mej!! JAG VILL INTE!! VAD DU GJORDE IGÅR VAR BARA FÖR MYCKET!! SLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄPP!!!!!!!!!!!!! skrek jag med full hals igen, och sparkade vilt, i ett försök att komma låss från hans grepp, men det funkade inte, han var för stark.
-Jävla idiot... mumlade jag. Då plötsligt slog Justin till Filip, en rak höger. Filip föll till marken men steg fort upp och slog till Justin.
-JÄVLA IDIOT! BARA FÖR ATT DU ÄR JUSTIN BEAVER BETYDER INTE ATT DU KAN SLÅ TILL VEM DU VILL!! skrek Filip och slog till Justin igen.
-OMG! SLUTA!!! skrek jag och sprang fram till Filip och Justin som nu låg på vägen och slåsstes. Jag försökte få bort Filip från Justin, Justin blödde nu rejält. Jag drog och drog i Filip och tillsist fick jag bort Filip. Jag bitchslappade Filip och sparkade honom mellan benen och drog for upp Justin och sprang iväg med Justin. Vi srang så gått det gick för Justin som hade rejält ont, tror jag minsann. Vi sprang ända till mitt hus och gick in. Jag låste dörren och hjälpte Justin till soffan. Han lade sig ner där och jag sprang för att hämta is. Jag gick tillbaka till Justin och lag is på hans öga som nu var riktigt svullet.
-Förlåt... började jag, men jag brast i gråt. Tänk att Filip hatade mej så mycket så han måste slå till Justin också! Jag hade lust att döda Filip.
-Det är inte ditt fel, det var ju trotsallt jag som slog till honom, sa Justin och log lite.
-Haha, jo, men, alltså... sa jag. Jag visste inte hur jag skulle förklara allt.
-Jag skulle ju berätta varför jag har ett blåmärke men det finns faktist mycket mer att berätta... sa jag.
-Det är så att Filip går i min skola, han är dendär elaka killen i skolan, alla är rädda för honom, också jag, fast jag inte visar det, och han hatar mej, så han har våldtagit mej kanske 5 gånger, det börjar med att han för mej till något rum, alltid på en olik plats, sen så slår han mej en stund och sen... Ja... Du vet... Sen brukar jag alltid tappa medvetandet så jag kommer aldrig ihåg riktigt hur allt går till... Och jag brukar vakna upp mitt i natten och helt fastbunden, både händer och fötter, och har alltid jätte ont, men jag brukar alltid slippa låss på något sätt och sen brukar jag gå hem. Mamma vet inget, och nu igår då när jag gick hem så hörde jag nån i buskarna men brydde mej inte, sen så hörde jag step och jag vände mej om, då krockade jag med någon och det var Filip, han band en trasa för min mun och ögon, och han tog mej till nått ställe, han slog mej i magen och lite överallt, men sen plötsligt gick han bara iväg, och lämnade mej där, kvar ensam, ja så jag var påväg hem därifrån när du ringde, och det att jag missade mitt favoritteveprogram, det ljög jag om, jag hittade ingen skylt som skulle kunna berätta var jag var, men jag ville inte berätta det för dej, förlåt... berättade jag och började gråta. Han satte sig upp och kramade om mej.
-Jag är såå lessen, du måste anmäla honom! sa han.
-Jag... Kan inte... viskade jag.
-Jo du kan, poliserna kan göra så att han inte får gå nära dej, och om han då skulle gå nära dej skulle han få böter... sa Justin. Kom igen, du måste, du vet själv att det är det ända bästa för dej själv, sa Justin och såg in i mina ögon.
-Lovar du att det inte kommer gå helt åt skogen? frågade jag och lät jätte orolig.
-Jag lovar, men du borde nog berätta för din mamma först, sa Justin. Var är hon förresten?
-Hon är på jobbet, sa jag och log ett litet sorgset leende.
-Skulle vi inte se på film? frågade Justin och log sitt söta Bieber-smile.
-Aa, vad vill du se? frågade jag och steg upp.
-Vad som helst, välj du, sa han och reste sig också upp.
-Okej, kom, sa jag och tog hans hand och gick upp till mitt rum.
-Ojsan, vem är den snygga killen på väggen då? sa Justin och tittade på mina Bieber-posters på väggen.
-Ja säg det, sa jag och skrattade. Jag tog fram 'Dear John' och vi gick ner igen.
-Är det okej att vi ser denhär? frågade jag och satte i den.
-Ja, du har ju redan satt i den, sa han och satte sig ner i soffan. Jag gick och satte mig bredvid Justin och filmen började...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skulle kunna slå till Filip om han var här nu xD. Så vad tkr ni? KOMENTERA! Vad tror ni händer när de ser på film? Något extra? ;) KOMENTERA!<3
Kram Madde


Forever and always, part 4

Jag gick och till sist kom jag hem. Jag gick in i huset och tände lamporna. Klockan var redan 23.00 så jag gick och borstade tänderna och sen gick jag och la mej, jag somnade direkt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag vaknade av att min telefon ringde. Det var mamma.
-Hej, sa jag med lite morgontrött röst.
-Hej älskling, när kom du hem igår? frågade mamma.
-Öööh, har ingen aning... Men jag har såå mycket att berätta! När kommer du hem? sa jag.
-Okej, jag kommer tyvärr inte hem före efter 6, jag är lessen, men jag hamnar att jobba längre... sa mamma. Great, ännu en dag då jag får vara ensam hemma, och vara rädd att Filip ska komma... Usch, bara tanken på honom fick mej att må dåligt.
-Okej, syns, sa jag och la på. Jag step upp och började klä på mej, jag vallde en blå topp och svarta tajta jeans, ärligt talat såg jag helt okej ut, men inte så att jag skulle likna värsta bitchen eller nått. Jag lade på lite mascara och läppglans och gick ner och började äta. Då ringde min telefon. Okänt nummer... Kanske Justin? tänkte jag och log.
-Hej, svarade jag.
-Hej, det är Justin, sa någon, jo, det var Justin.
-Så, hur mår du då? frågade jag medans jag hällde upp mjölk i en skål. Jag gick fram till ett skåp och tog ut flingorna och hällde i det i mjölken.
-Jo, jag mår väl bra, ska öva lite på konserten senare idag, du då? sa han.
-Så kul, jag ska väl ta det lugnt, tror jag, om jag inte hittar på nått annat, sa jag och bara väntade på att han skulle fråga om vi skulle göra något... Men kom igen Lovisa, varför skulle han vilja göra nått?!... Men varför skulle han ringa om han inte har något att fråga?...
-Jo, Lovisa, jag tänkte om du skulle vilja hitta på nått? sa Justin. Alltså om du vill, du...
-Det är väl klart att jag vill, sa jag och avbröt honom, ajdå, nu kanske han tror jag är kär i honom eller nått... Men so what? Jag är ju det, men du vet mer 'kändis kär'.
-Men vad bra, vad vill du göra? frågade han.
-Kan inte du komma till mej så kan vi se på en film eller nått? frågade jag. Jag tänkte inte alls på vad som hade hänt igår, jag hade ljugit för Justin, för jag ville inte att han skulle se hur fattigt jag har det, men nu var frågan ställd och jag ville faktist träffa honom...
-Jo, det kan jag väl, ska vi mötas där i korsningen där jag släppte av dej igår? frågade han och han lät faktist glad.
-Jo, om 15 minuter, funkar det? frågade jag och log som en galning.
-Okej, syns, sa han och la på. Wow, Justin Bieber, den RIKTIGA JUSTIN BIEBER ska komma hit! HIT! tänkte jag och dansade runt. Då kom jag på att jag måste äta och skynda mej till korsningen, jag måste ju vara där om 15 minuter. Jag åt och tog på mej jacka och skor, så kom jag på att jag glömde telefonen, så jag sprang till köket och tog telefonen och sen sprang jag ut ur huset. Jag gick hela vägen till korsningen och såg honom stå där. Wow, han såg så snygg ut. Jag kom fram till honom och han kramade om mej.
-Hej, sa han och log.
-Hello, hur mår du? frågade jag och tog hans hand och började gå.
-Jag mår bra, vad är det för blåmärke du har där på kinden? frågade han. SHIT! Jag hade inte ens märk det blåmärket, jag måste ha fått det när Filip slog mej, för han slog mej ju lite här och där, tror jag, så...
-Öööhh, det är... bara... jag ramlade ur sängen, ljög jag.
-Lovisa... Varför ljuger du? frågade Justin. Han stannade och tittade mej i ögonen. SHIT, SHIT, SHIT! Jag kan inte bara ljuga för honom när han tittar mej i ögonen.
-Ääh, jag berättar senare, jag lovar, sa jag och fortsatte gå. Han följde efter och tycktes vara nöjd med att jag skulle berätta sen.
-Är vi inte framme snart? frågade Justin. Jag trodde du bodde nära.
-Oh, jo, eller nä, det är längst bort på hela gatan, men jag ville bara inte att du skulle måste köra ända dit, det är så smutsigt där och allt, så jag tror inte att jag ville att du skulle se hur dåligt jag och mamma har det, sa jag och såg lessen ut.
-ahaa... sa Justin. Vi fortsatte gå en stund så såg jag Filip komma gående längs vägen, jag släppte genast Justins hand, för jag visste att Filip skulle ha något att säga om det om han såg det. Han gick med huvudet nere men så plötsligt kollade han upp, han såg mej och Justin och stirrade häpet på oss...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tror ni händer? Tror ni att Lovisa berättar för Justin vad Filip gjorde? KOMENTERA! Om jag får minst 1 komentar ikväll till detta inlägg så lovar jag att jag postar ett part till, men inte annars :).

KOMENTERA! :)

Kram Madde


Forever and always, part 3

Jag hörde något prassla i buskarna och vände mej om. Ingen där. Äh, jag inbillade mej väl bara, tänkte jag och fortsatte gå. Då hörde jag steg. Jag vände mej om igen och krockade med någon. Personen tog i mej och lag en trasa för munnen min och ögonen. Shit, HJÄLP!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad fan händer?! tänkte jag och sparkade vilt och försökte komma låss från denna personens gräpp. Det var en kille, det var jag helt säker på, eftersom att en tjej inte skulle kunna vara sådär stark. Killen tog bort trasan för ögonen så jag såg, han tog också bort trasan för munnen. Jag såg inte var jag var, men jag var i alla fall i något rum, frågan var bara var. Jag kollade runt och såg Filip. SHIT! Inte Filip, vem som hälst annan, men inte Filip! Jag visste exakt vad som skulle hända. Frågan var bara hur ont jag kommer ha efter denna gång.
-Hahahaha, hur mår du då, älskling? sa Filip och log elakt.
-Varför gör du det här? Är du hjärnstörd eller nått?! frågade jag.
-Hahahahaha, vill du veta varför? frågade han. Det är för att... Jag älskar dej.
-Jo tjena, sa jag. Jamen, såklart älskar du mej, det är ju helt vanligt med nutidens killar att de gör så som du gör när de älskar nån.
-Håll käften, sa Filip och kom fram till mej.
-Jävla idiot, tror du att jag ska hålla käften?! frågade jag, jag lät inte rädd, men sanningen är att jag var jätte rädd, jag visste exakt vad han skulle göra, men jag började bli trött på honom. Han gjorde det här 500 gånger i månaden och jag vet inte vad jag ska göra.
Filip slog till mej i magen.
-OOOOUUUCH!! skrev jag.
-Så, är du redo för lite roligt? frågade Filip och slog mej i magen igen. Denna gång gjorde det så ont så jag kunde inte skrika, och inte kunde jag heller hålla om magen, för Filip hade bundit fast mina händer. Jag började gråta. Filip slog mej på huvudet och kysste mej. Men konstigt nog så gick han sen iväg. Va?! Har vi inte kommit till den pointen då han börjar kyssa mej så mycket så jag tappar andan och då han slår mej i magen en sista gång före han börjar... med det värsta?? Jag såg honom gå iväg och stängde dörren. FAN?! Hur ska jag komma ut härifrån?? och undrar om Justin märkte att jag lämnade en lapp med mitt telefon-nummer på i bilen. Hoppas han hittar det och ringer till mej nån dag. Jag försökte få bort händerna från sängkanterna där Filip hade bundit fast dem. Det tog en stund med det gick. Jag step upp och tog fram min telefon. Great, 5 missade samtal. Ett var från min bästis Sofia och resten var från okänt nummer, antagligen Justin. Jag ringde upp okänt nummer. Efter att bara 2 signaler hade gått fram svarade någon.
-Hallå Lovisa, sa en känd röst, det var Justin.
-Hej Justin, förlåt att jag inte svarade, jag var... Upptagen, sa jag och började gå ut ur rummet.
-Nä, det är lugnt, vad gjorde du? frågade han.
-Jag... var... öh, påväg hem och hade telefonen på ljudlös, dumma mej, sa jag och fakeskrattade lite.
-Är du säker? frågade han.
-Joo... Helt säker, svarade jag.
-Okej, sa Justin.
-Men vad ville du, du ringde ju ändå 4 gånger så det är väl ändå något viktigt, sa jag medan jag började söka efter en skylt som skulle kunna säga var jag var. Men nä, jag hittade ingen skylt.
-Faan, viskade jag tyst.
-Vad? frågade Justin.
-Nä, inget, kom bara på att jag... öh, missade mitt favoritprogram på TV, svarade jag.
-Okeeeej... Jag undrar om du vill träffa mej imorgon? sa Justin.
-Ja, det går väl säkert, sa jag och log. Men jag måste nog sluta nu. Hejdå.
-Hejdå Lovisa, jag ringer dej imorgon, sa Justin.
-Ja, gör det, bye. Jag lag på och fortsatte söka efter en skylt, men jag hittade fortfarande ingen skylt, så jag började bara gå ner för en backe. Jag gick kanske i en halv timme före jag kom till en skylt, då såg jag att jag ännu hade 15 minuter att gå före jag skulle komma hem. Great... Jag gick och till sist kom jag hem. Jag gick in i huset och tände lamporna. Klockan var redan 23.00 så jag gick och borstade tänderna och sen gick jag och la mej, jag somnade direkt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tkr ni hittills? Det kom en sista kapitel för ikväll. KOMENTERA! Vad tror ni kmr hända? :)


Forever and always, part 2

Jag fortsatte sjunga och spela, då såg jag att killen vände sig om och började gå mot mitt håll. Han hade huvudet ner så jag såg inte vem det var. När han och gubben som såg ut som Kenny kom fram till mej såg jag att det var Kenny. Jag tittade på killen bredvid honom och såg att han lyfte upp huvudet och tog bort huvan, då såg jag vem det var...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var JUSTIN BIEBER! Vid det här laget stod ingen annan nära mej så det blev inte kaos.
-Hej, sa Justin och log.
-Hej. Öööh, vad gör du här? frågade jag och försökte låta så naturligt som möjligt, även om han var JUSTIN BIEBER, tonårs-sensationen!
-Inget speciellt, svarade Justin. Du själv? Du sjunger bra. Han log.
-Ööh, tack, ööh, spelar, försöker få in lite pengar, sa jag och log.
-Till något speciellt? frågade han.
-Faktist, jaa, sa jag. Jag försöker få pengar så jag kan gå på din konsert. Mamma har inte råd att betala.
-Aha, men här har du, sa han och gav mej konsert biljetter.
-Ojsan... sa jag. Tack så jääääätteee mycket. Wow. Thanks.
-Ingen orsak, du förtjänar det, så bra som du sjunger och spelar, sa han.
-haha, tack, sa jag och jag log nog som en galning vid det här laget, men jag brydde mej inte.
-Såå, vad gör din pappa då? frågade Justin och såg intresserad ut.
-Ööh, alltså... Han lämnade mej och mamma när jag var 7 år, sa jag.
-Ojsan, förlåt, sa Justin.
-Vadå, det är väl inte ditt fel heller? sa jag och skrattade.
-Haha, nä, det är det inte, beautiful, sa han och skrattade. BEAUTIFUL?! Han kallade mej beautiful! MEJ! Jag rodnade nog vid det här laget, så som jag är, men jag tror väl att han är van att tjejer rodnar framför honom hela tiden.
-Men, nu behöver jag ju inte vara här och spela mera, när jag har biljetter, sa jag och började samla ihop pengarna jag fått och lag gitarren i mitt gitarrfodral.
-Nä, men du kan tjäna mycket på det, sa Justin.
-Haha, kanske det, så som du gjorde också, då va? sa jag och flinade.
-Ja, exakt, sa han.
-Men hejdå, tack för biljetterna, sa jag och kramade honom.
-Ingen orsak, syns på konserten, hoppas jag, sa han och kramade tillbaka. Jag gick iväg och log som en galning. Men kom igen! Jag träffade just JUSTIN BIEBER! Wow, just, WOW. Det här var nog den bästa dagen i mitt liv, ever.

Justins perspektiv:

Wow, hon var ju snäll. Great, Justin, varför tog du inte hennes nummer?! Just great. Nu får jag bara hoppas att jag träffar henne på konserten. Och hon är ju så söt och speciell. Hon fick inte panik som många andra brukar få när jag pratar med dem.
-Justin, vi måste nog gå nu, sa Kenny.
-Ööh, okej, sa jag. Så plötsligt hörde jag ett skrik.
-OMG, DET ÄR JUSTIN BIEBER!!!!!!!!! skrek någon.
-Shit. Jag och Kenny började springa till min bil som inte var så långt ifrån. Vi hoppade in och körde iväg.
-Great... sa jag och fortsatte köra. Då började det sprutregna. Men det gjorde inget för vi satt ju i bilen. Då såg jag tjejen jag hade pratat med före, hon som spelade. Jag visste ju inte ens vad hon heter, dumma mej. Jag stannade och öppnade dörren.
-Hej, du där! skrek jag. Hon vände sig om.
-Ja, vad är det Justin? frågade hon.
-Ööh, du kommer bli genomblöt om du ska gå hem i det här vädret, sa jag. Hoppa in.
-Nä, men det är okej, jag kan gå, sa hon.
-Nä, men seriöst, du kommer bli sjuk, sa jag.
-Okej, sa hon och hoppade in.
-Jag fick aldrig veta vad du heter, sa jag.
-Oh, jag heter Lovisa, sa hon.
-Okej, jag heter Justin, men jag tror du visste det redan, sa jag.
-Nä, alltså det hade jag ingen aning om, sa hon och skrattade. Hon har ett gulligt skratt... Nä, vad tänker du, Justin?! Du kan ju inte bara börja gilla henne sådär, du känner henne knappt.
-Justin? sa Lovisa.
-Öh, va? frågade jag.
-du vet ju inte var jag bor, sa hon.
-Ja, just precis, var bor du? frågade jag.
-Vet du där var allt är lite fattigare? frågade hon med en liten orolig blick på mej.
-Ja, du bor där, sa jag.
-Ja, kör dit så kan jag gå där i från hem, sa hon och log.

Lovisas perspektiv:

-Tack, Justin, sa jag och hoppade ut ur bilen.
-Ingen orsak, sa han och log. Hejdå, syns på konserten, hoppas jag, beautiful.
Jag började gå sista biten till mitt hus.Ägentligen var det längst bort på hela denna gata, men jag ville inte att Justin skulle se hur fattigt jag och min mamma hade det. Anyways, han hade kallat mej beautiful. Jag var bara så himla glad. Men han flirtar väl med alla hans fans, eller? Det är säkert så, jag är väl inte någon speciell, heller. Men han är bara så underbar. Ja, jag vet att jag inte kan bli kär i honom bara sådär, jag känner ju inte ens honom, men jag har ju Bieber fever, så jag är ju 'kändis kär'. Och vad menade han med "Syns på konserten, hoppas jag"? Jag kommer väl få reda på det snart. Jag hörde något prassla i buskarna och vände mej om. Ingen där. Äh, jag inbillade mej väl bara, tänkte jag och fortsatte gå. Då hörde jag steg. Jag vände mej om igen och krockade med någon. Personen tog i mej och lag en trasa för munnen min och ögonen. Shit, HJÄLP!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tkr ni? KOMENTERA! Vad tror ni kommer hända? :)
PS.Kan någon göra en design till mej? Gratis? Skulle behöva en design, och vet inte hur man gör. Mejla mej om du kan göra en design till mej: Madelene.skog@anvianet.fi (det är inte msn-adress) eller komentera. Ha det bra!<3 :)
Kram Madde


Forever and always, part 1

-Mamma, mamma, mamma! Jag sprang ner för trapporna som en liten treåring och skrek. Haha, men galen som jag är så funkar det väl. Men jag är 15 år så ganska konstigt att springa runt som en treåring.
-Vad är det nu om Juustin? frågade mamma.
-Det är JUSTIN! sa jag. Men i alla fall, han kommer ha en konsert här i Atlanta igen!! Jag måste få gå!!
-Sweetie... började mamma.
-Jag fick inte gå förra gången så kom igen! avbröt jag henne.
-Okej, okej, okej, jag ger mej, spring upp och boka biljetter, sa mamma.
-Tack, tack, tack, TACK! skrek jag och kramade mamma. Jag sprang upp till rummet och bokade biljetter. Första raden! Jag är bara så lycklig! Undrar om jag får träffa honom...
-Vad bokade du för biljetter? Mamma kom in och avbröt mina tankar.
-Öööh, första raden... sa jag.
-okej, hur mycket kostade det? frågade hon.
-Ööh, sa jag. Mamma tog datorn och kollade.
-Men herregud, inte har vi råd med det där, älskling! sa mamma.
-Men snäääääääälla!!?? jag vill, sa jag som en treåring, igen.
-alltså, älskling, det kostar $200, det är dyrt, och du vet att vi inte har råd med det, sa mamma.
Jo jag vet, ända sedan pappa lämnade oss har vi varit jätte fattiga. Vi bor i ett inte så stort hus. Mamma får jobba 24/7... Eller nästan i alla fall. Och jag får jobba själv lite också, som tvätta kläder, gå och handla, diska, och sånt som hör till i familjen. Jag lärde mej att ta hand om mej själv när jag var bara 7 år, det var då som pappa lämnade oss. Nu är jag då 15 år och det har gått 8 år utan kontakt med pappa. Han kan kanske vara död vid det här laget... Nä han är INTE död, det vet jag, men jag bryr mej inte, jag hatar faktist honom. Jag har ljust brunt hår, lite vågigt och alldeles underbart bruna ögon, om jag får säga det själv. Och alla andra säger också det. Jag är väl kanske inte så populär bland killarna, men det gör inget, mitt hjärta tillhör faktist Justin... åh, men han vet ju inte ens att jag existerar.
-Mamma, snälla!!! Du vet hur mycket jag tycker om honom! Jag fick inte gå sist heller!! Bara för att min jävla pappa lämnade oss får jag inte gå, jag hatar honom!! skrek jag. Mamma ryggade tillbaka, nästan som om hon blev rädd.
-Men älskling, ta inte upp honom, jag kan inte göra något åt det att han lämnade oss, sa mamma. Jag är lessen, Lovisa, men om du ska gå får du samla ihop pengarna själv.
-Faaaan! skrek jag. Okej, jag gör det, men hur har du tänkt??
-Inte vet jag, sa mamma.
-Jag vet! sa jag. Jag kan sjunga på gatorna som Justin gjorde när han var liten!
-njaa... Jag vet inte omdet är en så bra idé, sa mamma.
-Hur ska jag annars få pengar? frågade jag.
-Okej, du får göra det, sa mamma.
-Bra, jag går direkt och hämtar gitarren och sen går jag, sa jag.
-Okej gumman, sköt om dej, sa mamma och gick iväg.
Jag tog min gitarr och funderade en stund på vilka sånger jag skulle sjunga. Jag kom fram till att jag kan sjunga 'White horse', 'Mine' och 'Forever and always'. Jag är ett stort fan av Taylor Swift också, men du vet, Bieber fever. Jag sprang ner med gitarren och tog på mej skorna och en jacka.
-Hejdå, jag går nu! ropade jag till mamma.
-Okej, Lovisa, var försiktig, sa mamma. Jag kommer inte vara hemma när du kommer hem.
-Okej, hejdå, sa jag och gick.
Jag gick till ett stort köpsänter där jag vet att det alltid är mycket folk. Jag satt ner på en bänk och började spela 'White horse'. Folk kollade på mej lite förundrande, sen började jag sjunga och nu tittade folk på mej som om jag var Taylor Swift eller nått. Folk kom närmare och slängde pengar till mej.
Snart började jag bli trött men jag tänkte att jag skulle sjunga en till sång, så jag började spela 'Mine'. Folk samlades runt mej och somliga började filma, somliga tog kort. Jag såg en kille med lila hatt komma gående, han hade huvan på sin jacka uppe så jag såg inte hans ansikte, men jag tyckte att han såg bekant ut. Han hade en gubbe, kille, vad jag nu ska kalla honom, med sej. Han gubben såg lite ut som Kenny, men näää, varför skulle det vara Kenny...? Jag fortsatte sjunga och spela, då såg jag att killen vände sig om och började gå mot mitt håll. Han hade huvudet ner så jag såg inte vem det var. När han och gubben som såg ut som Kenny kom fram till mej såg jag att det var Kenny. Jag tittade på killen bredvid honom och såg att han lyfte upp huvudet och tog bort huvan, då såg jag vem det var...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad tycker ni? Komentera! Jag behöver lite idéer på namn, så om ni vill vara med i historien eller kommer på något namn, tell me! :) Hoppas ni tkr om den :)
PS. Jag är från Finland, så vissa ord blir kanske på 'finlandssvenska'. Men KOMENTERA!<3

hej! :)

Hej

Jag tänkte börja skriva en Bieber novell här :). har läst så många såna, så jag ville prova :).

Ni kan besöka min blogg: http://madeleneskogs.blogg.se

Där skriver jag om mitt liv m.m...

Okej, I nästa inlägg kommer första delen :).

Peace :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0