Video :)

Hej

En av mina läsare sände mig en video. Justin Bieber video. Den är jätte bra. Synd bara att jag inte bor i Sverige nu :P :(.Han är ju skitsnygg på alla bilder ;)

Ha ett bra nyår. Och lyssna på nån av Justins låtar mellan klockan 23:59 och 24:03 eller nåt sånt så får du ett bra slut på året. Och en bra början. Eller så kysser du din pojkvän där mellan. Så blir det ju bra ;) :P

Kram Madde


Forever and always, part 54

Jag såg inte vad det var, men när filmen väl började märkte jag att det var 'Never say never'.
-Jo... Asså den är inte klar, men detdär är vad vi har hittills. Men vi skulle behöva ha med dig också, tjejen jag älskar, sa Justin och kramade mig. Jag kysste honom på kinden och så kollade vi på filmen. Den var jättebra hittills.
Och jag ska få vara med i den!


När vi hade sett klart filmen gick vi upp till mitt rum. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra.Vi satte oss på sängen och pratade. Plötsligt drog Justin ner mig i sängen och kysste mig, passionerat och länge. Jag kände hans tunga nudda min. Justin började smeka min rygg och jag kunde inte låta bli att rysa. Justin började ta av mig tröjan och just som han fick av den knackade nån på dörren. Jag suckade och satte mig upp, tog på mig tröjan och sa:
-Kom in.
Mamma kom in och sa:
-Ville bara kolla att ni inte gör nåt dumt.
Jag kollade på henne och sa:
-Vi är smarta nog att inte ha sex här när du är i huset. Nu ut.
Mamma suckade och skakade på huvudet, men hon gick i alla fall ut. När hon stängde dörren suckade jag och kollade på Justin. Justin kollade från mina ögon till mina läppar och bet sig i läppen. Det såg så jävla hot ut så jag la mig ner och jag honom en lång kyss. Sedan avslutade jag kyssen och vi låg brevid varandra och pratade.
-Uh... Älskling, sa Justin plötsligt och lät väldigt seriös.
-Mm, vad? frågade jag och blev plötsligt rädd.
-Jo... Jag måste ju åka på turné nu om två dagar igen... sa Justin och såg jätte lessen ut. Jag kollade på honom med ett litet snett leende. Jag visste ju att dethär skulle komma. Tiden då Justin måste åka tillbaka på turné. Han hade haft 3 veckor ledigt, men det änrades till 5 veckor istället. Men sanningen är att jag inte ville. Jag ville ha honom nära mig hela tiden. Jag ville veta att om jag är lessen så kan jag få en kyss av honom. Och nu skulle han åka ut på turné igen.
-Hur... Hur länge då? frågade jag och tvingade mig att le.
-Uh... Jag kommer ha några pauser... Men tills julen... sa Justin och såg så jätte lessen ut. WTF? Tills julen? JAG KOMMER DÖ! tänkte jag men tvingade mig igen att le. Justin skakade på huvudet.
-Lyckost dina fans... Som får se dig, sa jag och suckade.
-Lovisa, snälla var inte arg, sa Justin och kramade mig.
-Men Justin, jag är inte arg, jag älskar dig. Jag är bara lessen över att jag måste vara borta från dig så länge, sa jag och kysste Justin på kinden. Justin kysste mig och kramade mig. Då kände jag hur tårarna började bränna innanför ögonlocken. Jag kämpade för att inte började gråta. Men en tår smet envist ner och Justin såg den och torkade bort den. Då kom det fler tårar.
-Vi rings ju varje dag, och jag kommer aldrig glömma dig, snälla gråt inte, sa Justin och torkade bort mina tårar, men de bara fortsatte komma. Och jag förstod inte ens själv varför jag grät. Justin kramade om mig hårt och kysste mig på pannan.
-Jag älskar dig, viskade Justin i mitt öra.
-Älskar dig med, sa jag och Justin kysste mig mjukt på läpparna. Sedan smekte han mitt hår och sa:
-Seriöst, Lovisa, så kan jag inte vänta tills jag får gifta mig med dig, du är mitt allt.
När jag hörde det blev jag alldeles varm i hela kroppen och ville bara skrika av glädje. Jag slutade gråta och flashade Justin ett stort leende.
-Se, nu ler du, sådär borde du gå hela tiden, du är för söt för att vara lessen, beautiful, sa Justin och kysste mig på pannan. Jag kramade honom hårt och länge och plötsligt kände jag mig så liten. Justin kollade på mig och sa:
-Du ser fundersam ut, vad är det?
-Vet inte... Men jag började bara tänka på allt som hade hänt i mitt liv, svarade jag.
-Aha, vadå allt? frågade Justin och kysste mig igen.
-Uh... När mamma var 16 år blev hon gravid och födde mig som 17 åring. Pappa och mamma gifte sig aldrig, utan var bara förlovade. När jag var kanske 6 år fick jag börja i skolan men hade inga kompisar. Då kände jag mig liten. Sedan när jag var 7 år stack pappa, och jag tror fortfarande att han stack på grund av mig. Sen dess har jag fått ta hand om mig själv, tvätta kläder, diska, stryka kläder, koka mat, och så vidare. Mamma hade aldrig tid med mig för att hon jobbade så mycket, och sen när jag var 14 år blev jag på nåt konstigt sätt kär i Filip och ja, vi började dejta, sedan började han våldta mig och sen kommer du och blir kär i mig... Herregud vad jag har varit med om mycket... sa jag och skakade på huvudet. Allt är bara så konstigt...
-WHAT?! 16 år gravid?! Pappa lämnade er på grund av dig?! Asså, hur kommer det sig att jag aldrig har fått höra det där? sa Justin och kollade på mig.
-Uh... Asså... Inte ens Sammie har hört det där allt... Det är mina innersta hemligheter... Som jag alltid har försökt tränga undan... svarade jag, och plötsligt var jag rädd att Justin skulle vara arg.
-Men, älskling, du kan berätta allt för mig, det vet du ju... sa Justin och han såg faktist lite sårad ut.
-Jag vet älskling... Men... Jag... Har liksom försökt att inte tänka på det... Och inte ens Sammie vet allt det där... sa jag och kollade på Justin för att se hans reaktion. Hans ansikte var helt nollställt och han kollade ut i tomma intet.
-Justin... Snälla var inte arg... Och du har ju inte frågat... sa jag tveksamt. Han fortsatte stirra ut i tomma intet.
-Justin... Snälla svara, jag blir ju rädd... Snälla... Var inte arg! sa jag och kramade honom.
-Lovisa... sa Justin.
-Va Justin? sa jag och la mitt huvud på hans bröstkorg och hörde hur hans hjärta slog.
-Jag älskar dig, min prinsessa, sa Justin och kysste mig...


Slut på idéer... What should I write about now? :) KOMENTERA!<3

Kram Madde

Ps. Bli inte förvånad om det är mkt stavfel. Sitter uppe 2-3 tiden på natten och skriver... SMART ASS :P


anna, svar på din komentar :P

Hej

Anna, orkar inte kopiera din komentar nu, men joo, ungefär :P Haha, japp, pappan är präst. Men det stör mig att inte kunna skriva svärord. Men jag tror på gud, så jag vill inte missbruka hans namn. Men om man blir arg, hur ska man då kunna uttrycka känslorna i en novell? :P
 (Linnéa, bli inte arg för att jag skrev detdär nu, om att din pappa e präst.)

Kram Madde


Forever and always, part 53

Vi satte oss ner i sanden och bara höll varandra i händerna. Sedan vände sig Justin om mot mig och kysste mig och vi kysstes väldigt länge. Justin tgo handen innanför min topp och smekte min rygg och så kysste han min hals. Jag la mig ner på sanden och Justin la sig ovanpå mig och vi fortsatte kyssas. Åh, vad jag älskar Justin...


Vi fortsatte kyssas och Justin började ta av mig toppen. Men då avslutade jag kyssen.
-Justin... Inte här, inte nu, sa jag där jag låg på sanden.
-Mm... Men jag älskar dig! sa han och satte sig på sanden. Jag satte mig upp och han kysste mig igen.
-Älskar dig med, men vi måste faktist tänka lite också, jag menar, jag kan ju faktist INTE bli gravid... Våra mammor kommer döda oss i så fall, sa jag. Justin nickade och så la han armen om mig.
-Jag har saknat dig, sa han och kysste mig på kinden.
-Jag har saknat dig med, svarade jag och la huvudet på hans axel. Vi bara satt där och höll om varandra.
-Justin... sa jag plötsligt.
-Va, älskling? sa Justin.
-Jo... Vi måste komma på en plan så att våra mammor låter oss träffas igen... sa jag och gäspade.
-Mm... Jag vet... sa Justin och suckade. VI satt en lång stund och tänkte på det, sedan sa Justin:
-Men om vi visar dem hur mycket vi saknar dem, och när vi nu äntligen får tillbaka våra datorer så kan vi ju säga till mina fans att attackera mamma med tweets om att vi måste få träffas, haha.
-Bra idé, asså om att visa dem hur mycket vi saknar varandra, jag kan nog klämma fram några tårar frmaför mamma, och vara desperat, men sedan träffas vi varje natt här, klockan 2, visst? sa jag och gäspade igen.
-Mm. Bra, nu tycker jag att vi ska dra hem igen, så vi hinner få lite sömn, du verkar vara väldigt trött, haha, sa Justin och kysste mig, sedan hjälpte han mig upp och vi gick en liten bit tillsammans. Justin la ner sin cykel på marken och så la han händerna runt min midja och kysste mig. Vi kysstes länge, sedan avslutade jag kyssen och sa:
-Jag älskar dig, syns imorgon natt, haha.
-Älskar dig med, syns, sa Justin och kramade mig godnatt. Jag började gå mot mitt hus och såg att Justin cyklade iväg. Jag började klättra upp till balkongen och med lite omständigheter kom jag upp på min balkong. Jag gick tyst in i mitt rum igen och bytte om till pyjamas igen, sedan la jag mig ner i sängen och somnade.

Nästa morgon

Jag vaknade ganska sent. Klockan var 12 när jag vaknade. Då steg jag upp och klädde på mig och gick ner till köket. Jag hörde hur någon pratade i vardagsrummet.
-Asså... Jag vet att vi kanske är för hårda mot dem... Dom älskar ju ändå varnadra... Jag har blivit attackerad av Justins fans idag och dom tycker alla att Justin och Lovisa måste få träffas... Asså jag gav tillbaka datorn till Justin idag, men jag har fortfarande hans telefon... Men kanske är vi för hårda mot dem... Asså om dom håller ihop i två hela år, vilket jag inte tror dom kommer göra, så kan vi ju låta dem gifta sig, jag menar, det skadar ju inte, hörde jag Pattie säga. Jag ville bara hoppa omkring och skrika av glädje men istället gick jag in till köket och tog fram flingor och mjölk och hällde upp det i en skål. Jag satte mig ner och åt och snart märkte Pattie och mamma att jag var vaken så dom kom ut i köket.
-Okej, Justin kommer hit snart, sa Pattie och satte sig ner brevid mig.
-Men först ska vi ha lite tjejsnack, fortsatte mamma och satte sig mittemot mig.
-Öh... Okej... svarade jag medans jag åt.
-Okej... Du och Justin kommer få träffas, och om ni håller ihop i 2 år får ni sedan gifta er när ni båda är myndiga, okej? Men du måste lova att du aldrig har sex med honom utan skydd för vi vill inte att du ska bli gravid, okej? Först när ni är gifta, och du är över 20 år får du skaffa barn, lova det, sa mamma och kollade allvarligt på mig.
-Mm... Lovar! Jag är inte dum heller! sa jag. Då knackade nån på dörren. Jag gick och öppna och där stod Justin. Jag kramade honom hårt och länge, sedan kysste jag honom. Mamma och Pattie kom ut i hallen och sa:
-Ni får träffas, men Lovisa, du vet vad som gäller, ok?
-Mm. Bra, sa jag och drog upp Justin på mitt rum. Vi satte oss ner på sängen och jag tog min dator och loggade in på twitter. Vi satte oss och tweetade lite fans och hade ganska kul. Sedan gick vi ner till vardagsrummet och Justin tog fram en dvd. Jag såg inte vad det var, men när filmen väl började märkte jag att det var 'Never say never'.
-Jo... Asså den är inte klar, men detdär är vad vi har hittills. Men vi skulle behöva ha med dig också, tjejen jag älskar, sa Justin och kramade mig. Jag kysste honom på kinden och så kollade vi på filmen. Den var jättebra hittills. Och jag ska få vara med i den!


Blev lite kort. Sorry att ni inte fick nåt inlägg igår. Kommer sluta skriva svärord pga min bästis föräldrar -.- orkar inte mer... Men iaf KOMENTERA<3


Alla som har twitter :)

Hej
Okej, alla ni som har twitter, tweeta mig på @JBiebztoFinland :) <3 Ni kan t. ex. tweeta "Follow me :) I read your blog" eller så skriver ni på svenska, så vet jag att jag kan följa er :P och om ni har lust att hjälpa mig, snälla klicka på 'sign': http://twitition.com/4osj3 love you guys<3

Kram Madde

ps. Ska vara med underbara bästisen + crazy girl idag, så ni får ett part på kvällen sen :)

Forever and Always, part 52

-SÅDÄR PRATAR DU INTE MED DIN MAMMA!! DU HAR UTEGÅNGFÖRBUD!! skek mamma efter mig.
-I DON'T GIVE A FUCK!! skrek jag och sjönk ner å golvet. FAN, FAN, FAN, FAN!! Jag grät, verkligen grät! Jag satt där och grät i åratal kändes det som, men jag brydde mig inte. Tänk om jag inte får träffa Justin mer?! FAN! Men jag kan ju... Jo det borde funka!


Jag steg upp och så gick jag ut ur badrummet och in i mitt rum. Jag såg att mamma hade tagit min telefon och min dator. Herregud! Jag la mig ner på sängen och suckade. Dom där jävla mammorna ska inte få mig att inte träffa Justin. Hellre dör jag! Mamma kom in i mitt rum och såg väldigt arg ut.
-Lovisa, du måste förstå att vi gör det för ert eget bästa, sa mamma där hon stod i dörröppningen.
-FÖR VÅRT EGET BÄSTA?! FÖR VÅRT EGET BÄSTA?! WHAT THE HELL?! DET ÄR INGET SOM ÄR BRA MED ATT INTE FÅ TRÄFFA PRESONEN MAN ÄLSKAR!!!! skrek jag åt mamma och hon gick ut ur rummet. Jag låg en lång stund på sängen men sedan bestämde jag mig för att gå ut ur mitt rum en stund. Så jag gick ner till mamma och så sa jag:
-Snälla? Kan jag inte bara få ringa Justin och prata en liten, liten stund? Snälla?! Annars kommer jag inte sova inatt!
Mamma hämtade nåt utan att säga nåt och så gav hon min telefon till mig.
-Ring då, men han kanske inte svarar, för Pattie har tagit hans telefon, sa mamma.
-TACK! sa jag och sprang upp till mitt rum och stängde dörren, sedan ringde jag honom.

Justins perspektiv:

Jag var i mitt rum hela kvällen. Plötsligt kom mamma in och räckte mig min telefon.
-Lovisa ringer, svara nu då, men sedan ska jag få din telefon, förståt? sa mamma. Jag svarade och mamma gick ut.
-Hej älskling! sa jag.
-Hej! Asså faan, att vi inte får träffa varandra! sa Lovisa och suckade.
-Mm, det suger! Vi har bara varit bort från varandra i en halv dag och jag håller redan på att dö, sa jag och suckade.
-Mm, jag med, men jag har en plan! sa Lovisa.
-Vadå? frågade jag.
-Du har ju palkong i ditt rum, och det har ju jag med, så vi kan ju klättra nerför dem och träffas på nåt ställe, som t. ex. stranden nära mitt hus, du kan ju ta din cykel och cykla till stranden, och jag går, berättade Lovisa. Det lät som en bra idé.
-Okej, vilken tid? frågade jag.
-typ, 2 tiden? sa Lovisa. På natten då asså.
-Okej, 2 tiden på stranden på natten? sa jag för att kolla att jag förstått allt.
-Jepp, älskar dig, syns, sa Lovisa.
-Älskar dig med, bye, sa jag och la på, sedan gick jag till mamma och gav henne telefonen. Jag gick upp till mitt rum och kollade på klockan. 10:37 pm visade den. Jag bestämde mig för att gå och sova. Jag böt om och så borstade jag tänderna. Jag gick ner till mamma och så godnatt och så gick jag upp till mitt rum igen. Jag ställde min väckarklocka på 01:25 am och så la jag mig ner. Jag somnade verkligen fort.

Lovisas perspektiv:

Jag borstade tänderna och så ställde jag min väckarklocka på 01:30 am så jag skulle hinna gå till stranden och ändå inte behöva springa dit, för stranden var ändå 1 km ifrån vårt hus så. Jag la mig ner i sängen utan att säga godnatt till mamma och somnade fort.
*Piiip Piip*
Jag vaknade när väckarklockan pipade och jag stängde fort av den och steg upp. Sedan klädde jag på mig och gick ut på min balkong och stängde sakta dörren. Sedan försökte jag klättra ner så tyst som möjligt. Det var åtminstone ett halv år sen jag klättrade ner här sist, tänkte jag medans jag klättrade. Men det var inte så svårt, och efter 2 minuter hoppade jag ner på marken och började gå mot stranden. Allt var så tyst och lugnt nu, så det var härligt att gå, och det var faktist ganska varmt ännu, fast det var höst. Jag gick en stund och så kom jag fram till stranden. Jag satte mig ner på en sten och väntade på Justin. Efter kanske 10 minuter såg jag nån komma gående mot mig. När personen kom närmare såg jag att det var Justin. Jag sprang till honom och kramade honom, sedan kysste jag honom, passionerat och länge. Sedan avslutade jag kyssen och sa:
-Jag har saknat dig så jävla mycket!
-Jag med, svarade Justin och kysste mig igen.
-Dethär får vi ju fortsätta göra, om inte våra föräldrar låter oss träffas, asså jag menar att smyga ut, sa jag. Justin nickade och tog min hand. Vi började gå längs stranden, då fick jag en flashback.
Flashback:
Jag och Justin kysstes, så plötsligt hörde vi nån som harklade sig, vi slutade kyssas och där stod Filip med en pistol och han sköt Justin.

Jag skakade på huvudet och fösökte få bort det ut huvudet. Filip är i fängelse! tänkte jag och så vände jag mig om mot Justin.
-Det var här Filip sköt dig, sa jag och svalde.
-Ja... Men han är ju i fängelse, så var inte rädd, sa Justin och kysste mig. Vi satte oss ner i sanden och bara höll varandra i händerna. Sedan vände sig Justin om mot mig och kysste mig och vi kysstes väldigt länge. Justin tgo handen innanför min topp och smekte min rygg och så kysste han min hals. Jag la mig ner på sanden och Justin la sig ovanpå mig och vi fortsatte kyssas. Åh, vad jag älskar Justin...


Nu har ni fått 2 part idag :) Glöm inte att klicka 'sign': http://twitition.com/4osj3 tack!<3 Komentera!<3

Kram Madde

Kära rara läsare... Kan ni hjälpa mig? :) <3

Hej!

Okej, ni vet ju att jag ska till Justins konsert i Danmark nästa år, och jag behöver er hjälp att träffa honom! Om du har twitter kan du snälla klicka 'sign' på denhär sidan: http://twitition.com/4osj3 Det skulle betyda så mkt för mig om ni klickade på 'sign'. Om ni klickar på 'sign' så hjälper ni mig att träffa Justin. Så om ni klickar så är ni awsome<3 Beliebers help Beliebers, right? :) Och nu behöver jag er hjälp. Läs storyn som finns med på sidan, så kanske ni tkr att ni ska klicka, eller så är ni säkra på att ni vill hjälpa mig, så då klickar ni direkt :)
Jag älskar er för att ni läser min novell, men jag vet att novellen bara kommer förbli en dröm, men jag skulle älska att träffa honom! Så snälla hjälp mig genom att klicka 'sign': http://twitition.com/4osj3 Tack på förhand! Och ni kan bara klicka på 'sign' om ni har twitter. Men om ni har, snälla hjälp mig!<3 Älskar er!<3

Kram Madde


Forever and always, part 51

-Va fin ring, av vem har du fått den? sa hon.
-Av... Justin, sa jag och kollade på Justin.
-nämen, vad fin den är, betyder den nåt speciellt eller? Fick hon den bara som födelsedagspresent? frågade Pattie av Justin.
-Mm... Asså, det är en förlåvnings ring, svarade Justin. Pattie kollade helt chockat på Justin och sen sa hon:
-...


-... Justin kan du komma ut i vardagsrummet en stund? frågade Pattie. Justin steg upp och gick med Pattie in i vardagsrummet. Jaha, då var jag ensam i köket då.

Justins perspektiv:

När vi kom ut i vardagsrummet satte vi oss ner på soffan och mamma kollade på mig i en lång stund, sedan skakade hon på huvudet.
-Justin... började hon och drog efter andan.
-Justin, jag tycker att du nu har gjort nåt dumt, sa hon till mig. Jag vet att du älskar henne, men ni har bara känt varandra i 3 månader, dom flesta som gifter sig är ihop i åtminstone 6 månader före dom börjar tänka på att gifta sig. Och ni är ju bar 16 år, ni är inte ens myndiga, så då måste ni hålla ihop i 2 år före ni kan gifta er, och det kan vara väldigt svårt när man är så ung.
-Ja men, jag ÄLSKAR henne, och det kommer ju ändå räcka 2 år innan vi gifter oss, och vi kommer säkert flytta ihop före vi gifter oss, svarade jag. Jag var faktist lite arg på mamma, hon visste ju att jag älskar Lovisa.
-Jag vet att du älskar henne, men ni är så unga ännu, sa mamma.
-Men fan, inte kan jag ju gå till henne och säga att jag vill ha tillbaka ringen heller! sa jag, och jag lät väldigt arg.
-Justin! Sådär pratar du inte med din mamma! sa mamma och hon lät också arg.
-Jag bryr mig ju bara om dig! Och vill ditt bästa! Jag menar, ni är allt för unga för att gifta sig! Eller flytta ihop för den delen, eller ha sex! sa mamma till mig i skarp ton.
-AHA! Men vi har redan haft sex, utan din tillåtelse! sa jag åt henne. Hon kollade på mig och så sa hon:
-Men JUSTIN! Herregud!
-Vadå?! JAG ÄLSKAR HENNE!! skrek jag åt mamma. Nån knackade på dörren till vardagsrummet. Det var Lovisa.
-Uh, jag går hem, mamma ville att jag skulle komma hem, så får ni... prata i fred, hejdå, sa Lovisa och kysste mig, sedan gick hon ut med alla sina saker. Jag suckade och kollade på mamma.
-Justin, du skriker INTE åt mig! Förstår du det?! sa mamma.
-MEN FAN!! DU FATTAR JU INGENTING! JAG ÄLSKAR LOVISA!! ÄLSKAR!! JAG VILL GIFTA MIG MED HENNE!! JAG VILL SPENDERA RESTEN AV MITT LIV MED HENNE! FÖRSTÅR DU INTE DET?! skrek jag åt mamma.
-JAG VET DET!! MEN FAN!! INTE NÄR DU ÄR SÅ UNG!! DU HAR KÄNT HENNE I 3 MÅNADER!! DET ÄR FAN LITE FÖR LITE!! GÅ UPP PÅ DITT RUM!! DU HAR UTEGÅNGSFÖRBUD!! skrek mamma åt mig. Jag suckade och sprang upp till mitt rum och smällde igen dörren. Jag vet att jag var barnslig men, kom igen! Mamma kom in i mitt rum och tog min dator och telefon. Sedan gick hon ut igen.
-OH, FUCK MY LIFE! Nu kan jag ju fan inte prata med Lovisa! skrek jag efter mamma men hon gjorde inget. OH, fan!!!

Lovisas perspektiv:

När jag kom hem gick jag in och upp på mitt rum. Jag hörde hur mamma pratade i telefon men jag kunde inte höra vad hon sa.

Patties perspektiv:

När jag hade tagit Justins dator och telefon la jag dem in i mitt skåp i mitt rum och så gick jag ner till köket och ringde Katarina. Dethär måste vi ju prata om. Katarina svarade väldigt fort.
-Ja hej, det är Pattie, sa jag.
-Nämen hej Pattie! Lovisa är väl påväg hem du? Hon har väl inte varit till problem? frågade Katarina.
-Nä inte alls, men jag ringde för att prata om henne och Justins förhållande, sa jag.
-Aha, vad är det då? frågade Katarina.
-Jo, Justin har friat till Lovisa, och dom har ju bara känt varandra i 3 månader, så jag tycker det är lite för tidigt, berättade jag för Katarina.
-Är du seriös?! Han friade till hene efter bara 3 månader? Och hon sa såklart 'ja', herregud, vi måste få stop på deras förhållande, eller åtminstone få så att de tar det lite lugnade, sa Katarina.
-Dom tar det inte lugnt, dom har redan haft sex! sa jag.
-VA?! Men herregud! Tänk om Lovisa blir gravid! Det kan vi ju inte riskera, dom kan helt enkelt inte träffas mer, sa Katarina.
-Ja, det tycker jag med, mm, om vi inte stoppar det kommer ju Lovisa bli gravid snart, så kommer dom flytta ihop, och sen håller det ändå inte, sa jag.
-Det är alltså bestämt, dom får inte träffas mer? sa Katarina, mest för att kolla så hon hade allt på klart.
-Japp, exakt, svarade jag.
-Okej, men du, Lovisa kom hem nu, så jag slutar, vi syns nån gång, hej, sa Katarina och la på.

Lovisas perspektiv:

Jag satt i mitt rum och tweetade lite när mamma kom in i rummet.
-Hej, sa hon och satte sig ner på sängkanten.
-Hello, med vem pratade med? frågade jag.
-Med Pattie, svarade mamma. Ajdå, nu kan det bli dåligt... :/.
-Aha, vad pratade ni då om? frågade jag och försökte låta oberörd.
-Dig och Justin, sa mamma och tog min hand och kollade på min ring. Älskling, du kan inte gifta dig med Justin, även fast det är 2 år tills ni kan gifta er, ni är allt för unga, och att ni redan har haft sex, är ju dumt! Älskling, du kan inte träffa Justin mer! Och vi bestämde med Pattie att ni inte ska få träffa varandra mer!
-VA FAN?! HERREGUD!! NI FÖRSTÖR JU MITT FUCKING LIV!! JAG ÄLSKAR JUSTIN!! FATTA?! FUCK YOU!! FAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!! I DON'T GIVE A FUCK ABOUT WHAT YOU SAY!! JAG ÄLSKAR JUSTIN!! OCH OM JAG INTE FÅR TRÄFFA JUSTIN RYMMER JAG!! SERIÖST!! FAAAN!! JAG HATAR DIG!! skrek jag och sprang till badrummet.
-SÅDÄR PRATAR DU INTE MED DIN MAMMA!! DU HAR UTEGÅNGFÖRBUD!! skek mamma efter mig.
-I DON'T GIVE A FUCK!! skrek jag och sjönk ner å golvet. FAN, FAN, FAN, FAN!! Jag grät, verkligen grät! Jag satt där och grät i åratal kändes det som, men jag brydde mig inte. Tänk om jag inte får träffa Justin mer?! FAN! Men jag kan ju... Jo det borde funka!NEJ! Dom får inte träffas mer! Vad tror ni kmr hända? vad har Lovisa fått för idé? :)

Kram Madde


Forever and always, part 50

Justin räckte fram sin hand och sa:
-Får jag lov?
Jag skrattade och tog hans hand. Vi började dansa. Vi kysstes och jag märkte att nån lyste med strålkastare på oss, som ett rampljus, ya know. Jag brydde mig inte och kysste honom mera. Alla började applådera och jag puttade sakta bort Justin. Jag skrattade och så kramade jag honom. Vi fortsatte festa och snart fanns det några som var fulla. Kenny var där och körde ut dom som blev fulla, haha. Justin tog min hand och drog mig lite längre bort. Han kysste mig och så tog han ut nåt ur sin ficka.
-Jo, Lovisa...


Just som han skulle fortsätta tog nån tag i mig och lyfte upp mig. Jag skrek och så kollade jag neroch såg att det var Chaz och Ryan som hade lyft upp mig.
-Okej, snälla, släpp ner mig! sa jag till dem och dom skrattade och la ner mig. sedan gick dom iväg. Jag gick tillbaka till Justin och han tgo min hand och kollade mig djupt i ögonen.
-Jo, du Lovisa, sa han. Det märktes att han inte visste hur han skulle säga det.
-Mm, va? sa jag och log mot honom. Han log och så gick han her på knä. Han öppnade den lilla asken som han hade i handen och så sa han:
-Vill du gifta dig med mig?
-När vi blir myndiga om två år, sa han lite tystare. Jag skrattade och nickade och så kramade jag honom, hårt och länge.
-Du måste lova att vi håller ihop, i 2 år, även fast vi kanske bråkar, så måste vi reda ut det, för jag älskar dig, viskade Justin i mitt öra.
-Jag lovar, viskade jag tillbaka. När vi slutade kramas la Justin ringen på mitt finger och jag kollade på den. Den var helt otrolig. Den hade en diamant på sig så den hade säkert kostat en miljon dollar eller nåt sånt. Justin lyfte upp mitt huvud och så kysste han mig, mycket passionerat och länge. Sedan avslutade han kyssen och så tog han min hand och gick till bordet där det fanns mat. Vi började ta åt oss och så satte vi oss ner vid elden och åt. Jag var helt mållös. När folk pratade med mig svarade jag knappt.
-Så vad tycker du om dethär partyt då? frågade Julia.
-Mm, svarade jag.
-Har du fått många paket? försökte Emma.
-Mm... svarade jag på det också.
-Du lyssnar ju inte, sa Julia och Emma.
-Mm... Asså, va? sa jag och det verkade som om jag vaknade upp.
-Lessen, jag tänker, sa jag.
-På vad? frågade Julia.
-Inget speciellt, svarade jag och ryckte på axlarna. Men det var ju inte sant. jag kunde inte tro det, att Justinv erkligen friade till mig. Det var helt otroligt. Like a dream comes true. Jag älskade tanken att om 2 år få gifta sig med Justin, killen jag älskar. Men varför måste det vara 2 år tills vi blir myndiga? Det är så länge. Ungefär som 730 dagar! Men vänta nu... Det är ju det, haha. Dumma mig! Jag fortsatte tänka och snart började folk undra om jag var sjuk.
-Nä, jag mår bra, bara lite trött, svarade jag och ryckte på axlarna. Dom skrattade och så sa Julia:
-Det borde du vara, klockan är ju faktist 12. Vi borde kanske avsluta dethär nu.
Alla nickade. Nu var det bara jag, Justin, Julia, Emma, Pattie, Scooter, mamma, Sammie, Caitlin, Christian, Chaz och Ryan kvar. Vi började städa undan och släckte elden. Sedan åkte var och en hem till sig, men jag åkte till Justin. Vi bestämde att jag skulle sova där inatt. Först tyckte mamma och Pattie inte att det var nån bra idé, men så påminde vi dem om att vi har sovit tillsammans förr. Som t. ex. när vi var i Bahamas, eller Rom. Så då gick dom med på det. Vi åkte hem till Justin och jag fick låna en t-shirt och boxers att ha som pyjamas. Jag böt om och märkte att Justin kollade på mig och bet sig i läppen. Jag skrattade och så tog jag på mig t-shirten och boxarna (?). Jag gick och la mig i sängen och Justin bytte om. Sedan kom han och la sig ner brevid mig och kysste mig.
-Om två år får vi ÄNTLIGEN gifta oss, då är du faktist min, sa han till mig och kysste mig på nacken. Jag vände mig om så vi låg ansikte mot ansikte och så kysste jag honom.
-Längtar, sa jag till Justin som svar på vad han just hade sagt. Fan vad jag är trött.
-Mm, jag är också trött, sov nu, sa Justin och så kysste han mig. Han la armarna runt min midja när jag vände mig om och låg med ryggen mot honom. Jag kände hans andetag på min nacke. Ah, älskar allt han gör, han kysste mig på nacken och så viskade han:
-Jag älskar dig.
Han släckte lampan och jag somnade väldigt fort.

Nästa morgon

Jag vaknade av att nån kysste mig. jag öppnade ögonen och så såg jag Justins ansikte. Han log mot mig och jag satte mig upp i sängen.
-Vad är klockan? frågade jag och gäspade. Justin skrattade och så kramade han mig.
-12, faktist, svarade han. Jag kollade på honom som om han ljög och frågade:
-Säker? För det känns som om jag har sovit 3 timmar.
-Mm, säker, men det är väl bara nu, du kommer nog bli piggare, svarade han. Jag tog min klänning som jag hade på mig igår på festen och kollade på Justin.
-Fan, jag har ju inga kläder här förutom klänningen... sa jag och suckade.
-Äh, ta på den, du är ju så sexig i den ;), svarade han och blinkade. Jag skrattade och tog på mig klänningen.
-Men vi får åka till mig så jag får byta om, för såhär kan jag ju inte gå omkring om vi ska göra nåt, sa jag till Justin medans vi gick ner till köket. Pattie var där och kollade på mig.
-Aa, just det, du har ju inga kläder här, vänta, sa hon och gick uppför trapporna. Hon kom snart ner igen och gav mig en t-shirt och ett par jeans.
-Du kan säkert ha på domdär idag, sa hon. Jag gick upp till Justins rum och bytte om och så gick jag ner till köket igen. Pattie hade dukat fram frukost och Justin satt redan och åt.
-Perfekt, sa Pattie när hon såg mig. Jag satte mig enr och åt frukost. Pattie diskade och kollade på oss ibland. Jag hade på ringen som Justin hade gett mig föregående kväll. När jag drack o'boy kom Pattie fram till mig och tog tag i min hand.
-Va fin ring, av vem har du fått den? sa hon.
-Av... Justin, sa jag och kollade på Justin.
-nämen, vad fin den är, betyder den nåt speciellt eller? Fick hon den bara som födelsedagspresent? frågade Pattie av Justin.
-Mm... Asså, det är en förlåvnings ring, svarade Justin. Pattie kollade helt chockat på Justin och sen sa hon:
-...


Vad tror ni att Pattie säger? :) Komentera!<3

Kram Madde


Forever and always, part 49

Vi satt och pratade en lång stund på soffan. Imorgon är det mi födelsedag, tänkte jag före jag somnade i soffan tillsammans med Justin...


Justins perspektiv:

När Lovisa somnade steg jag upp och bar upp henne till hennes rum, sedan la jag mig ner brevid henne och och kysste henne på pannan.
-Jag älskar dig, viskade jag, sedan somnade jag.

Lovisas perspektiv:

När jag vaknade på morgonen låg jag i min egen säng. Justin bar väl upp mig när jag hade somnat. Nu låg inte Justin brevid mig. Jag satte mig upp och tog på mig en topp och mina favorit jeans. Idag är det min födelsedag, tänkte jag medans jag gick nerför trapporna till köket. Jag tog fram lite frukost och åt. Sedan gick jag upp till mitt rum och tog datorn och loggade in på twitter. Såg att jag hade fått riktigt många grattis hälsningar. Jag retweetade några av dem och så checkade jag Justins twitter. Han hade skrivit för 30 minuter sen "This is going to be a funny day :)... Happy bday to my wonderful girlfriend @Lovisalovee". Jag skrattade och retweetade det. Sedan gick jag ner igen för jag hörde att mamma ropade på mig. Hon kramade mig och sa:
-Grattis! 16 år nu! Hur känns det?
-AMAZING! svarade jag och skrattade. Jag satte mig i soffan i vardagsrummet och la på tv:n. 'My super sweet 16' var just nu på tv. I mitten av programmet kom mamma in och gav mig en present. Jag kramade henne och öppnade den. Det var bara ett kuvert i det. Jag kollade på mamma och så öppnade jag kuvertet. Där var det en lapp. det stod "Var klar till 4 tiden, jag har en överrasking xoxo Justin". Jag skrattade och så kollade på jag mamma.
-Ja och så är dethär för dig, sa mamma och gav mig en till present. Jag skrattade igen och öppnade den. Där inne var det ett kort, det stod "Gå till garaget, där finns nåt kram mamma". Jag steg upp och sprang till garaget. jag öppnade dörren och gick in, och kollade runt. Där fanns bara kartonger osv. Så jag gick och öppnade alla kartonger. Efter att jag kanske hade öppnat 15 kartonger öppnade jag en till kartong och där inne fanns det en bur. Men det var ingenting i den. Jag kollade på mamma som nu hade kommit in i garaget. Hon skrattade och sa:
-Du kanske borde kolla på hyllorna.
Jag kollade på hyllorna och där hittade jag ett till paket. Jag öppnade det och där var det ett guld halsband. Jag kramade mamma och sa:
-Tack, tack, tack, tack!
Vi gick in igen och jag tror att jag råkade somna på soffan. Mamma kom och väckte mig och sa:
-Gör dig färdig nu, det är en timme tills du ska vara klar!
Jag steg upp och sprang till mitt rum. Där klädde jag av mig och tog en snabb dusch. Sedan torkade jag mig och lockade håret lite. Sedan klädde jag på mig en svart tajt, kort klänning. Jag sminkade mina ögon svarta och så la jag på läppglans. Sedan letade jag upp en svart handväska och kollade på klockan. 03:47 pm visade den. Jag sökte upp min telefon och la den i väskan. Sedan gick jag ner till mamma. Jag kramade henne och visade att jag hade på mig halsbandet som hon hade gett mig. Hon skrattade och så sa hon:
-Ha kul nu då!
-Mm, det ska jag! sa jag och gick ut. Där stod en limousin och väntade. Jag gick fram till limon och då steg Justin ut ur limon. Han kollade på mig från topp till tå och visslade han. Jag skrattade och kysste honom. Sedan satte jag mig in limon och schauffören körde iväg. Jag och Justin pratade lite i limon och när vi var framme tog Justin min hand och ledde mig ut. Jag kollade runt och såg att vi var på en strand och där var massa folk. Vi gick ner till dem och alla kom fram till oss och kramade mig och sa "Grattis!". De gav presenter till mig och jag tackade alla. Alla personer var från min skola, plus några av Justin vänner, som t. ex. Ludacris, Usher, Miley, Taylor, Selena, RihannaKaty, Akon, Sean Kingston, Sulja boy och massa andra kändisar. Och alla kom fram till mig och kramade mig och sa "Grattis!". Det kändes helt otroligt. Sedan kom mamma, Pattie, Scooter och Sammie fram till mig.
-Jaha, är ni också här? Va kul, sa jag och kramade dem.
Dom sa "Grattis" och gav mig presenter, sedan frågade jag:
-Vems idé var det att fixa beachparty?
Alla kollade på Justin och han skrattade lite. Jag gick fram till honom och kysste honom.
-GET SOME JUSTIN! skrek alla kändisar och skrattade. Justin ryckte på axlarna och så sa han:
-Du ska nog få din present, lite senare.
Jag skrattade och så gick jag och hälsade på alla. Taylor kom fram till mig och sa:
-Jag såg en video på dig när du sjöng "Mine" i ett köpcenter. Du var AMAZING! Jag skulle älska att skriva en låt med dig.
-Seröst?! frågade jag. Taylor nickade.
-Hm... Måste tänka, skulle gärna vilja göra det, ja jag vill göra det! sa jag och hon kramade mig. Jag mitt nummer till henne och hon sa att hon skulle ringa. Jag gick till Justin och berättade.
-Ta chansen älsking! sa han och kysste mig. Då kom en tryckare på. Justin räckte fram sin hand och sa:
-Får jag lov?
Jag skrattade och tog hans hand. Vi började dansa. Vi kysstes och jag märkte att nån lyste med strålkastare på oss, som ett rampljus, ya know. Jag brydde mig inte och kysste honom mera. Alla började applådera och jag puttade sakta bort Justin. Jag skrattade och så kramade jag honom. Vi fortsatte festa och snart fanns det några som var fulla. Kenny var där och körde ut dom som blev fulla, haha. Justin tog min hand och drog mig lite längre bort. Han kysste mig och så tog han ut nåt ur sin ficka.
-Jo, Lovisa...


Vad kommer Justin säga? :) KOMENTERA! Om jag får 30 komentarer får ni ett till part ikväll :). Sorry att ni inte fick nåt part igår.

Kram madde


MERRY CHRISTMAS♥

Hej Kära läsare<3

God Jul till er alla♥ Hoppas ni har en riktigt trevlig jul. Njut av tiden tillsammans med dem ni älskar♥


KRAM!♥
Madde


Look what I made yesterday :)


Forever and always, part 48

När jag kom hem såg jag Sammie och Justin framför min dörr. Jag gick till dem och sa:
-Lämna nu, orkar inte, Justin det är över, Sammie, ta Justin.
Jag knuffade dem ur vägen och gick in i huset. Jag låste dörren och satte mig ner på soffan. Då kom tårarna...


Jag satt och tänkte på soffan.
-Imorgon är det min födelsedag, sa jag högt för mig själv. Jag suckade och steg upp. Jag gick upp till badrummet och tvättade ansiktet, sedan tog jag datorn och loggade in på twitter. "My bday tomorrow :)... no, I won't have a party :P". Jag suckade och la på 'When I'm gone', Eminems låt. Jag satt där och visste inte vad jag skulle göra. Jag suckade och så la jag mig ner i sängen. Jag hörde hur nån ringde på dörren men jag ignorerade. Då ringde min telefon. Det var Emma.
-Jag och Julia är här utanför, öppna dörren, för fan! sa Emma och skrattade. Jag gick ner till dörren och öppnade. Där stod Emma, Julia, Sammie och Justin. Jag suckade och så sa jag:
-Kom in...
De kom in och så sa Sammie:
-Nu ska vi förklara dethär! Och du har inget annat val än att lyssna!
Jag nickade och satte mig ner.
-Kom med era förklaringar, sa jag och suckade.
-JAG kysste Justin, det var JAG som kysste honom, inte han som kysste mig, jag vet inte vad som flög i mig, jag bara gjorde det, sa Sammie och ryckte på axlarna.
-Och Justin kysste tillbaka, aa, men det är ju helt normalt, sa jag och kollade Sammie i ögonen. Hon ryckte på axlarna och vände sig om mot Justin.
-Asså, jag kan förklara... sa Justin. Han suckade och så stod han tyst i en lång stund.
-Förklara då, sa jag och kollade honom i ögonen. Jag såg smärtan som jag gav honom, för att jag inte brydde mig om honom, och för att han inte kom på nån förklaring.
-J... Jag... Kan... Inte... sa Justin. Han kollade på mig och så brast han i gråt. Jag sniffade lite själv.
-Men Lovisa, kräver du att han ska förklara varför han kysste tillbaka mig i 3 sekunder och sedan knuffade bort mig och sa "Jag är lessen, men jag älskar Lovisa, och hon är din bästis"? sa Sammie och satte sig ner i soffan. Jag suckade och kollade på Julia och Emma som stod brevid Justin och kramade honom lite lätt för att han skulle sluta gråta.
-Jag är den jävla idiot som skulle behöva få ta all skit, inte Justin, sa Sammie och suckade. Han gjorde inget, förutom att berätta för mig att han älskar dig och han ville ju skydda din och min vänskap, Lovisa. Han tänkte aldrig kyssa mig, men det bara blev så, och så var nån jävla fotograf där, dom har faktist vänt om hela den jävla historien, och gjort så att det låter som om han är idioten, men det är jag som är idioten. Kan du komma upp till ditt rum så att jag får prata ensam med dig?
Jag steg upp och vi gick upp till mitt rum.
-Lovisa, ser du inte hur Justin lider? Har du inte märkt hur han kollar på dig, ännu när ni var tillsammans? Man ser tydligt att han älskar dig, han vill säkert också gifta sig med dig, han älskar dig, förstår du inte det, Lovisa? sa Sammie och kramade mig. Jag suckade.
-Gå nu ner dit och visa Justin att du älskar honom! Och visa att du behöver honom, för han behöver verkligen dig! sa sammie. Jag log lite och så gick vi ner. Jag gick fram till Justin och kramade honom.
Jag älskar dig, viskade jag i hans öra. Jag kände hur tårarna började rinna nerför mina kinder. Justin kysste mig och sedan torkade han bort mina tårar.
-Jag älskar dig också, sa Justin och kysste mig igen.
-Vi tar och lämnar er ensamma, sa Emma och drog ut Julia och Sammie. Jag skrattade och satte mig ner på soffan.
-Justin, jag är såå lessen, sa jag och kramade Justin.
-Var inte det, allt är mitt fel, jag borde aldrig ha kysst Sammie, inte ens i 3 sekunder, sa Justin och kysste mig igen. Vi satt och pratade en lång stund på soffan. Imorgon är det mi födelsedag, tänkte jag före jag somnade i soffan tillsammans med Justin...


Ni fick ett litet kortare inlägg nu, men hoppas det räcker :). Komentera :)

Kram Madde


Forever and always, part 47

Jag tog mina saker och så gick jag till nästa klass. Jag var lite sen, konstigt nog. Jag mumlade en ursäkt och så gick jag och satte mig. Jag kände hur alla stirrade på mig. Alla hade hört om mig och Justins lilla kyss. Hur fan ska jag lösa dethär?...


Jag suckade och tänkte hela timmen.
-Sammie, lyssnar du alls? frågade vår lärare.
-Nä, inte ett dugg, svarade jag och suckade.
-Men då är det kanske bäst att du går ut en stund, och så tar vi dethär senare? sa hon då.
-Nää... svarade jag. Alla stirrade på mig och några fnissade.
-Fröken! Hon kysste ju nån annans pojkvän, så jag förstår ju att hon har problem, hon tänker väl för mycket på Justin, sa nån. Alla skrattade och några viskade 'Bitch'. Vår lärare kollade på mig i chock och så skakade hon på huvudet.
-Okej, Justin Bieber? Lovisas pojkvän, va? sa hon.
-Mm... svarade jag och tittade ner i bordet.
-Ouch, inte bra... Vad ska du göra åt det då? frågade läraren. Jag suckade och så tog jag mina saker och gick ut ur klassen. Jag gick hela vägen hem, och jag brydde mig inte ett dugg om att jag skolkade men jag orkade bara inte. Utan för min dörr stod Justin. Han hade rödgråtna ögon.
-Vi måste göra nåt fort, sa han och kom in i huset efter mig.
-Mm... Jag vet, svarade jag och vi satte oss ner i soffan.

Lovisas perspektiv:

När histora timmen var över gick jag till mitt skåp och tog ut några böcker, sedan väntade jag på Emma. Emma kom fram till mig, och hon hade med sig tjejen som hette Julia.
-Hej, sa jag till dem.
-Jag tänkte att vi alla tre har ju ändå biologi och geografi nu, så vi kan ju gå till klassen tillsammans, visst? sa Emma.
-Mm, jag nickade och log.
-Asså, det hände en jätte konstig grej på förra timmen för mig, eller rättare sagt för Sammie, sa Julia. Jag suckade och kollade lite på henne.
-Men det här är faktist nåt att höra på, sa Julia och log lite.
-Okej... Tell me, sa jag medans vi gick till klassrummet.
-Jo, asså Sammie var helt borta på timmen, och sen så frågade Linda, du vet, tröga läraren, om Sammie lyssnar alls, och då sa Sammie att hon inte lyssnar, så sa Linda att hon kan gå ut isåfall, då sa nån "Fröken! Hon kysste ju nån annans pojkvän, så jag förstår ju att hon har problem, hon tänker väl för mycket på Justin", och då kollade Linda på Sammie i chock och sa nåt "Ouch, inte bra..." och då tog Sammie sina saker och gick ut ur klassrummet, hon liksom, skolkade, vad vet jag, berättade Julia.
-What? Herregud... sa jag. Vi gick in i klassrummet och satte oss ner brevid varandra. Vi viskade jätte mycket. Så plötsligt ringde min telefon. Jag tog upp den ur fickan och såg att det var Sammie. Jag gav telefonen till Emma och sa att hon skulle svara.
-Hej, svarade hon i telefonen. Sorry, men Lovisa vill inte prata just nu, ring senare.
Hon la på och gav telefonen till mig, och just när jag skulle lägga telefonen ringde nån annan. Denna gång var det Justin. Jag gav telefonen till Julia denna gång.

Julias perspektiv:

Jag svarade telefonen.
-Hej, sa jag.
-Du är inte Lovisa, sa Justin.
-Nää, hon orkar inte prata med nån just nu, jag är hennes kompis, Julia, svarade jag.
-Men snälla hälsa henne att komma till Sammie efter skolan, sa Justin och så la han på.
-Vad sa han? frågade Lovisa.
-Att du ska komma till Sammie efter skolan, svarade jag och gav telefonen till henne.
-Pfft, sällan, svarade hon. Just då kom vår lärare, Karl, in.
-Sätte er ner, sa han. Alla satte sig och så började timmen.

Lovisas perspektiv:

Jag hängde inte alls med, men som tur märkte Karl ingenting. När timmen var slut gick vi till skåpen och sa hejdå till varandra, sedan åkte jag hem. När jag kom hem såg jag Sammie och Justin framför min dörr. Jag gick till dem och sa:
-Lämna nu, orkar inte, Justin det är över, Sammie, ta Justin.
Jag knuffade dem ur vägen och gick in i huset. Jag låste dörren och satte mig ner på soffan. Då kom tårarna...


Det kan bli lite dåligare uppdatering nu över julen. Men jag försöker skriva åtminstone ett inlägg pär dag :). Komentera! :)

Kram Madde


Forever and always, part 46

-Men Forever and always tog slut, allt slutar här, Justin, allt är över, slutar här, nu får vi gå vidare i livet, utan varandra, även fast vi kanske älskar varandra, jag orkar inte, sa Lovisa. Hon gav mig ringen som hon hade fått av mig och kysste mig på kinden. Sedan sa hon 'Hejdå Justin' och gick upp till badrummet. Jag kollade efter henne och sedan kollade jag på ringen. Jag vände mig om och började gråta medans jag gick ut till bilen. Jag visste att dethär skulle kunna vara slutet, föralltid. Jag har förstört allt...


Jag satte mig i bilen och startade den. Sedan åkte jag iväg. När jag kom hem sprang jag direkt upp till mitt rum och föll ner på sängen och grät. Jag tog tag i lampan som var på mitt nattduksbord och slängde den på marken. Jag var så jävla arg, ville bara förstöra allt runt omkring mig. Jag slog knytnäven mot väggen så hårt jag kunde men det ångrade jag väldigt fort, det gjorde så jävligt ont. Jag gick in i badrummet och såg att jag såg hemsk ut, och min hand blödde. Jag tvättade handen och mitt ansikte sedan gick jag ut ur rummet och la mig på sängen. Jag tänkte en lång stund och kom på att jag måste göra nåt fort.

Lovisas perspektiv:

Jag satt i badrummet i evigheter. Säkert i flera timmar och bara grät. Sedan steg jag upp och tänkte 'Nä, såhär kan jag ju inte ha det, jag måste ju gå vidare...'. Jag tvättade mitt ansikte och så gick jag ut ur badrummet. Jag gick till mitt rum och la på lite musik. Eminem 'Beautiful' kom på. Ah, älskar den låten. jag låg där och lyssnade på musik när jag hörde att nån öppnade dörren.
-HEJ! ropade mamma där nerifrån.
-Hej! ropade jag tillbaka. Mamma kom upp till mitt rum och gav mig en tidning. Rubriken var "Justin Bieber's kissing another girl!". Jag suckade och så kollade jag på bilden på Justin och Sammie när de kysstes.
-Visste du om dethär? frågade hon.
-Mm... Såg det på internet idag, jag har gjort slut med Justin, och jag orkar verkligen inte prata om honom mer, svarade jag och suckade. Hade inga tårar kvar, ingenting. Mamma suckade och kramade mig, sedan gick hon ut. Imorgon är det dags för skolan... Suck... tänkte jag. Jag böt om till pyjamas och la mig ner i sängen, och jag somnade verkligen fort.

Nästa morgon

Mamma väckte mig på morgonen och sa:
-Är du klar för skolan?
-Mm, jag nickade och satte mig upp. Det började bli höst och kallare nu, och snart var det min födelsedag. Jag suckade och började klä på mig. Idag fick det bli en hoodie och jeans. Jag sminkade mig lite och så åt jag lite. Sedan gick jag till bussen. Jag satte mig ner i bussen och tänkte. När bussen kom fram till skolan suckade jag och gick ut. Där stod Sammie. Jag ignorerade henne och gick och tog mina böcker, sedan gick jag till gympasalen. Jag fick ju inte vara med så jag satte mig ner och kollade på. Plötsligt kom Elise fram till mig.
-Hej, dork, hur mår Justin då? frågade hon och satte sig ner. Jag suckade och svarade inte.
-Ah, just det, han lämnade dig visst, och kysste, vad heter hon nu, din bästis... Uhm... Sammie, jag så var det ja, sa Elise. Aa, men jag förstår ju honom, hon är ju MYCKET snyggare.
-Mm, det är ju klart, men egentligen så skulle han väl behöva dejta dig, nä men, upps, han hatar ju dig, my bad, sa jag till henne och steg upp och gick en bit ifrån henne. Hon kollade på mig som om jag just hade sagt att hon var ful, och så gick hon iväg. Jag skrattade lite för mig själv. Gympa timmen gick fort och alla timmar före lunch gick också lika snabbt. Men när jag skulle till lunchen blev jag omringad av personer som ville veta allt om mig och Justin.
-Hur är det med dig och Justin? frågade en tjej som hette Julia.
-Varför kysste han Sammie? frågade en annan tjej.
-Har ni haft sex? frågade en tredje. Killarna runt omkring mig började asgarva.
-Hur mår du? frågade nån.
-Vad hände i Bahamas? frågade en tjej som var kompis med Elise, Evelyn hette hon. Hon var väl egentligen gansak snäll, men hon blev nertryckt av Elise. Ingen nyhet precis. Jag kollade runt mig och suckade sedan skrek jag:
-MEN OM NI VILL VETA ALLT, GÅ OCH FRÅGA AV SAMMIE ELLER JUSTIN!! JAG TÄNKER INTE BERÄTTA NÅT! FATTE DET!! JAG ORKAR INTE!! FUCK MY LIFE!!
Jag kollade runt mig igen och så bröt jag ihop. Jag började storböla. Alla kollade på mig och Elise sa:
-Men vilken jävla tönt hon är. Haha.
Evelyn skrattade men det syntes att hon inte ville det.
-Äh, lägg av, Elise, hon är ju jävla lessen, förstår du inte det?! Stick iväg om du nu tycker att hon är en tönt! sa en tjej som hette Emma. Emma kom fram till mig och lyfte upp mig. Hon ledde mig till tjej toan och så sa hon:
-Bry dig inte om Elise, hon är ju alltid såhär, och jag förstår dig.
Jag satte mig ner på golvet och fortsatte gråta.
-Du älskar Justin, va?
Jag nickade och fortsatte gråta. Jag kände mig som en idiot. Jag steg upp och tvättade mitt ansikte. Emma kramade om mig och sa:
-Jag skulle så gärna vilja hjälpa dig, för jag tycker verkligen att du verkar trevlig. Jag har väl inte direkt varit med dig, men du verkar så snäll.
Jag skrattade lite och så sa jag:
-Kommer du med mig och äter lunch nu då?
Japp, sa hon och så gick vi till matsalen. Alla tittade på oss när vi kom in. De kollade på mig som "What? Lovisa har en kompis?!". Vi tog vår lunch och så gick vi och satte oss vid ett bord. jag kollade runt lite i matsalen och såg att Sammie satt ensam. Men så kom Elise och Evelyn fram till Sammies bord och satte sig ner där. Jag såg att Sammie suckade men sa inget. Undrar om dom kommer bli kompisar nu?

Sammies perspektiv:

När Elise och Evelyn satte sig ner vid mitt bord ville jag dö. Först tappar jag Lovisa och så vill dom bli kompisar med mig. Herregud. Okej, jag vet att jag gjorde fel, och hela denhär dagen har jag försökt prata med Lovisa, men hon ignorerar mig. Och det förstår jag ju. Jag åt fort upp allt och gick ut ur matsalen. Då ringde min telefon. Det var Justin.
-Hej, svarade jag och suckade.
-Hur är det med Lovisa? Har du pratat med henne? frågade han.
-Nää, jag har försökt, men hon ignorerar mig... Suck, sa jag. Jag hörde att Justin suckade, och det lät som om han snyftade också.
-Vad ska vi göra? Jag älskar henne, Sammie! Jag vet inte vad jag ska göra utan henne! sa Justin desperat.
-Jag vet att du älskar henne! Jag gjorde fel som kysste dig! Men jag bara gjorde det! Jag kan inte rå för det! svarade jag, och jag lät lika desperat. Justin suckade och så sa han:
-Hejdå, hälsa Lovisa om du får chansen...
-Mm, bye, sa jag och la på. Jag tog mina saker och så gick jag till nästa klass. Jag var lite sen, konstigt nog. Jag mumlade en ursäkt och så gick jag och satte mig. Jag kände hur alla stirrade på mig. Alla hade hört om mig och Justins lilla kyss. Hur fan ska jag lösa dethär?...


Ja, undrar hur Sammie ska lösa det?... Komentera!<3

Kram Madde

Ps. Det kom nu två nya karaktärer av mina läsare som ville. Evelyn och Emma :). Kommer en beskrivning på dem senare i berättelsen :)

Forever and always, part 45

Han skrattade och så sa han:
-Justin, du har verkligen hittat en söt tjej, om hon nångång blir singel, meddela mig ;).
Jag kollade på honom och sa:
-PFFT! Haha, bra skämt, seriöst, hur gammal är du? 50?
Alla skrattade och sedan gick läkaren ut.
-Jag får åka hem idag! sa jag och ville bara hoppa av glädje.
-Jag går och fyller i alla papper, sa mamma och gick ut. Jag packade mina saker och så lämnade vi sjukhuset. Vi åkte till hotellet och packade alla våra saker och så åkte vi till flygplatsen. Där fick vi som tur ett plan hem.
-Äntligen så kommer vi hem! sa jag och log när vi hade satt oss i flygplanet...


I Atlanta (hoppar över flyget från Bahamas till Atlanta)

Lovisas perspektiv:

När vi kom fram till Atlanta åkte jag och mamma till vårt hus och Justin och Pattie åkte hem, och Sammie åkte hem, hon också. Och Kenny, vad han gjorde har jag ingen aning om. Vi gick in i huset och jag satte mig ner i soffan, eftersom att jag hade jävla ont i benen. Jag satt där en stund medans mamma lagade mat. Klockan var 6 på kvällen så jag var ganska trött. När mamma hade gjort klart maten gick jag och äta, sedan gick jag upp till mitt rum. Jag loggade in på twitter och skrev: "Finally home again... Two weeks without being able to talk or see anyone... That's really hard, do never try it! lol". Jag kollade om Justin hade tweetat nåt dom senaste dagarna och jag såg att han hade tweetat "Sweet home... I'm really tired... Think I gonna sleep now... Gnight girls ;)". Jag skrattade och så la jag på 'Forever young'. Älskar den låten. Jag sjöng med och kollade på klockan. 09:59 pm visade den. Jag suckade och la mig ner i sängen. Efter ett tag somnade jag...

Nästa dag

Jag vaknade runt 11 tiden och steg upp. Sedan böt jag om till en vit topp och ett par jeans. Jag tog också på mig ringen som Justin hade gett till mig. Jag gick ner till köket och där satt mamma och åt.
-Godmorgon, sa jag och kramade henne.
-Godmorgon, hur mår du idag? frågade hon.
-Ganska bra, bara att jag har så jävligt ont i benen, och det är lite svårt att andas, svarade jag och satte mig ner och åt frukost. Sedan gick jag upp till mitt rum och mamma åkte till jobbet, eftersom att vi nu hade så lite pengar. Jag tog min dator och loggade in på twitter. Jag såg att alla höll på att prata om Justin och att han hade kysst nån annan. Några skickade länkar och jag klickade på en länk. Där var en bild på när Justin och Sammie sitter utanför mitt rum och skrattar, sedan en bild på dem när de kysser varandra, och så en bild då de kramar varandra. Såhär stod det som rubrik: "Is justin Bieber a player? Find out!"
Och såhär löd texten:
"Justin Bieber has been seen kissing another girl, and this girl isn't some random girl, it's Lovisa's BFF Sammie. A person saw them kissing in a hospital in the Bahamas, and we haven't seen Lovisa in a while, so was it Lovisa who was in the hospital. Lovisa also tweeted yesterday "Finally home again... Two weeks without being able to talk or see anyone... That's really hard, do never try it! lol". What do you think? Is Lovisa and Justin's relegionship over?".

Jag läste det och kunde inte tro mina ögon. Han hade gjord det igen. Han lovade att aldrig såra mig. Oh fan! Och Sammie! JÄVLA IDIOT! Nu har jag INGA kompisar mer! Fuck... Jag hade inga tårar, jag hade ingenting. Jag satt där och bara tänkte. Då hörde jag hur det ringde på dörren. Jag gick ner och öppnade dörren, även om jag visste att det kunde vara Justin, och det var det. Jag suckade och kollade i marken.
-Oh, du har sett det... Det var därför jag kom, jag är så jävla lessen, jag kan förklara, sa han och steg in.
-Justin... Jag orkar inte med dina förklaringar mer, jag orkar inte med dig Justin, inte mer! sa jag och gick lite ifrån honom. Han kollade på mig och sa:
-Men låt mig förklara!
-Justin, jag tycker vi ska sluta träffa varandra, jag blir bara sårad, sa jag. Han suckade och så sa han:
-Säg att du inte älskar mig.
-Va? Jag förstod ingenting.
-Säg att du inte älskar mig, då går jag ut och kommer aldrig tillbaka, sa han och kollade på mig. Jag suckade och försökte säga det, 'Jag älskar inte dig', varför måste det vara så svårt? Jag stod där i kanske 3 minuter utan att säga nåt.
-Se, du kan inte säga det, du älskar mig fortfarande, och jag älskar dig också, sa Jsutin och kom fram till mig. Jag suckade och kollade på honom. Han tog min hand men jag drog bort den.
-Men Forever and always tog slut, allt slutar här, Justin, allt är över, slutar här, nu får vi gå vidare i livet, utan varandra, även fast vi kanske älskar varandra, jag orkar inte, sa jag och suckade. Jag tog av mig ringen och tog Justins hand. Jag la ringen i hans hand och så kysste jag honom på kinden och sa:
-Hejdå Justin.
Jag gick uppför trapporna och in i badrummet. När jag väl var där brast jag i gråt.

Justins perspektiv:

-Men Forever and always tog slut, allt slutar här, Justin, allt är över, slutar här, nu får vi gå vidare i livet, utan varandra, även fast vi kanske älskar varandra, jag orkar inte, sa Lovisa. Hon gav mig ringen som hon hade fått av mig och kysste mig på kinden. Sedan sa hon 'Hejdå Justin' och gick upp till badrummet. Jag kollade efter henne och sedan kollade jag på ringen. Jag vände mig om och började gråta medans jag gick ut till bilen. Jag visste att dethär skulle kunna vara slutet, föralltid. Jag har förstört allt...
cryingbaby


Vad händer nu då? Komentera!<3

Kram Madde


Forever and always, part 44

-Hur mår hon? frågade Sammie direkt.
-Hon mår bra, bara att hon är så jäkla hes ännu, svarade jag och satte mig ner vid deras bord. Vi pratade mycket och så gick vi tillbaka till Lovisas rum. Katarina gick till sitt eget rum för hon behövde vila. Jag gick in i Lovisas rum och jag såg att hon sov. Jag satte mig ner brevid sängen och kysste hennes panna. Sedan tog jag hennes hand och tänkte "Tänk, Lovisa lever!<3 Så jäkla glad"...


Lovisas perspektiv:

Jag vaknade av att Justin kysste mig på pannan. Jag log mot honom och viskade hest:
-Vad är klockan?
-Snart 8, svarade han. Han kysste mig på läpparna och så sa han:
-Hur mår du?
-Ganska bra, men jag ahr ont i lungorna när jag pratar, eftersom att han sköt mig i lungorna... svarade jag.
-Aww, älskling, jag har saknat dig så jäkla mycket, svarade han och kramade mig lite lätt. Jag älskar dig.
-Älskar dig också, sa jag och blundade lite, för jag var så trött. Jag tror jag ska fortsätta sova, eftersom jag är så trött.
-Ok, svarade Justin. Sedan började han sjunga lite sakta 'Favorite girl' och det var vad jag hörde när jag somnade.

Sammies perspektiv:

Justin var inne hos Lovisa ensam och jag satt där utanför, ensam. Dom andra var nån annanstans, vet inte var. Jag satt där och tänkte och så plötligt kom Justin ut. Han satte sig ner brevid mig och så sa han:
-Hon somnade, hon är så jävla trött, men vilket mirakel att hon är vaken.
Jag nickade och suckade lite. När ska jag få tid att prata med henne själv?...
-Men när hon vaknar får du nog tid att prata med henne själv, sa Justin, som om han läste mina tankar. Jag skrattade lite och frågade:
-Läser du mina tankar?
-Nah, inte direkt, men jag är bara så pass bra, svarade han och skrattade. Vi satt där och pratade och så plötligt kollade vi varandra i ögonen för första gången, före hade vi bara kollat snabbt på varandra. Och jag måste medge att han har underbara ögon...
Jag tänkte inte alls, utan bara gjorde det... Jag kysste honom...

Justins perspektiv:

Sammie kysste mig... Asså... Jag kysste tillbaka men sedan puttade jag bort henne.
-Jag är lessen, men jag älskar Lovisa, och hon är din bästis, sa jag. Hon nickade och sa:
-Jag vet inte vad som flög i mig, jag är så lessen, kommer inte göra det igen, men vi är fortfarande vänner, va?
-Mm, svarade jag och kramade henne. Sedan steg vi upp och gick in i Lovisas rum. Hon sov fortfarande. Vi satte oss ner brevid sängen och jag suckade.
-Undrar när hon får komma ut från sjukhuset igen?... tänkte jag högt för mig själv.
-Hm... Vad vet jag... sa Sammie. Hon suckade och kollade på Lovisa, nästan som om hon var orolig. Då kom en läkare in i rummet.
-Jaha, sitter ni här uppe? frågade hon och satte sig ner brevid oss.
-Mm... När får hon komma hem? frågade jag.
-Så fort vi är säkra på att hon är på bättringsvägen, och så att hon nog kan gå, svarade läkaren.
-När blir det då? frågade Sammie oroligt.
-Om hon har tur så redan imorgon, svarade läkaren och skrattade lite. Jag och Sammie nickade.
-Har ni några andra frågor? frågade läkaren.
-Uhm... Hur allvarligt skadad är hon egentligen? frågade Sammie.
-Jadu, vi fick ju operera hennes lunga, så hon kan ha lite svårt att andas i en lång stund framöver, och hon har ju inte gått på 2 hela veckor så hennes ben kan vara väldigt styva, men imorgon ska hon upp och gå, svarade läkaren. Men ni borde nog sova nu, klockan är 10.
Vi nickade och jag la mig ner i sängen brevid Lovisa. Sammie sa 'Hejdå' och åkte till hotellet där hon bodde. Jag låg och kollade på Lovisa, tjejen jag älskar. Tjejen jag vill kyssa, visst?...
Varför kysste Sammie mig? Och varför kysste jag tillbaka? Men... Hon är ju faktist väldigt söt... Och trevlig... Nä sluta nu Justin! Du ÄLSKAR Lovisa!! Du har lovat henne att aldrig släppa taget om henne... Alla dom tankarna var i mitt huvud när jag somnade...

Nästa morgon

Lovisas perspektiv:

När jag vaknade på morgonen kände jag mig bättre än vad jag hade känt mig igår. Jag satte mig försiktigt upp och viskade lite högt till Justin:
-Justin, vakna.
Han vände sig om mot mig och log.
-Jaha, så du har tänkt gå upp och gå lite nu? frågade han.
-Japp, kommer du med? frågade jag. Han nickade och satte sig upp i sängen, sedan gick han och bytte om. Jag steg upp och gick lite. Mina ben var så jävligt sjuka. Jag bet mig i läppen för att inte skrika, så ont gorjde det när jag gick. Jag gick fram till dörren och tillbaka till sängen, och där satte jag mig ner igen. Justin kom tillbaka efter en stund och sa:
-Ska vi gå nu då?
Jag nickade och steg upp.
-Ouch, faan... sa jag lite tyst. Justin var direkt vid min sida och frågade:
-Gör det ont?
-Mm... Men jag måste ju lära mig gå nångång... svarade jag. Vi gick ut ur rummet och omkring i sjukhuset lite. Många sjuksköterskor och läkare var glada över att se mig på fötter och de log mot oss när vi gick om dem. Vi gick ner till caféterian och köpte lite frukost. Sedan åt vi och så såg vi att Pattie, Sammie och Kenny kom gåendes mot vårt bord. Dom sken upp när dom såg att det var jag som satt där brevid Justin. Sammie sprang över till mig och kramade mig.
-Du är ÄNTLIGEN uppe på fötter igen! sa hon medans hon kramade mig. Sedan kom Pattie fram till mig och kramade mig också. Och Kenny och jag gjorde 'High five'. När vi hade ätit gick vi upp till mammas rum. När jag såg henne ville jag bara rusa fram till henne och överfalla henne, men det gick ju inte. Så jag gick sakta till henne och kramade henne.
-Du lever, älskling! viskade mamma i mitt öra. Vi kramades en lång stund och sedan sa mamma:
-Så, du är äntligen på fötter igen.
Hon kysste min panna och vi gick ner till mitt rum igen, för jag skulle undersökas. Läkaren undersökte mig och sa:
-Du har tur, du får åka hem idag, ta första bästa flyg hem till Atlanta!
-OMG! Tack! sa jag och kramade honom. Han skrattade och så sa han:
-Justin, du har verkligen hittat en söt tjej, om hon nångång blir singel, meddela mig ;).
Jag kollade på honom och sa:
-PFFT! Haha, bra skämt, seriöst, hur gammal är du? 50?
Alla skrattade och sedan gick läkaren ut.
-Jag får åka hem idag! sa jag och ville bara hoppa av glädje.
-Jag går och fyller i alla papper, sa mamma och gick ut. Jag packade mina saker och så lämnade vi sjukhuset. Vi åkte till hotellet och packade alla våra saker och så åkte vi till flygplatsen. Där fick vi som tur ett plan hem.
-Äntligen så kommer vi hem! sa jag och log när vi hade satt oss i flygplanet...


vad tyckte ni? KOMENTERA!<3

Kram Madde


Forever and always, part 43

-Vi beklagar... Men det verkar som om Lovisa kommer aldrig vakna upp något mera... Hennes puls slår bara mindre och mindre och hennes hjärta har nästan slutat slå... sa en läkare. Jag kollade på dem och sprang fram till Lovisa.
-Snälla Lovisa! Jag älskar dig! Du måste vakna! Jag vet inte vad jag ska göra här utan dig! Snälla Lovisa! Vakna!! sa jag förtvivlat. Då började en av maskinerna pipa. Jag förstod exakt vad det betydde. Det betydde att nu slog hennes hjärta så lite så det knappt märktes.
Jag kollade på maskinen och så brast jag i gråt...


Jag satt där brevid sängen och visste inte vad jag skulle göra. Plötsligt öppnades dörren och in kom mamma. Jag sprang fram till henne och kramade henne. Hon kramade mig och så sa hon:
-Kanske är det dags att släppa taget, Justin.
Jag skakade på huvudet och började gråta igen. Mamma satte sig ner brevid sängen och viskade till Lovisa:
-Lovisa... Dö inte... Justin behöver dig... Jag behöver dig... Sammie behöver dig... Och din mamma behöver dig...
Lovisas mamma... Var var hon nu då?... Då kom jag på det.
-Mamma... Katarina hon blev inlagd på sjukhuset efter allt som hänt och hon hade blivit nedslagen ju så var fan är hon just nu?! sa jag.
-Det kan jag svara på, svarade Kenny. Jag fick ett telefonsamtal idag, och det var från sjukhuset, alltså detta sjukhus, att hon hade vaknat och att vi kan gå och besöka henne på våning 2 i rum 204.
Jag steg upp och så kysste jag Lovisa på pannan, sedan viskade jag till henne:
-Snälla vakna, och dö inte!
Vi gick upp till Katarinas rum och hon låg i sängen. Hon verkade nog må bra. Vi satte oss ner på några stolar brevid sängen och mamma började berätta allt, eftersom att hon förstod att jag inte skulle klara av att uppleva allt igen. Mamma berättade allt och man såg på Katarina att hon var nära gråten.
-Så hon... Hon... Ä... R... Nästan *Svälj*... Död? stammade hon. Mamma nickade och sa:
-Men vi get inte upp, hon kan fortfarande överleva.
-Jag vill gå upp till henne och se henne, sa Katarina och satte sig upp i sängen. En läkare kom in i rummet och sa:
-Katarina... Om du vill gå och se hur Lovisa har det, så visst, det går bra.
Vi gick upp till Lovisas rum och satte oss runt hennes säng.
-Nu tycker jag att vi ber, sa mamma och tog min och Katarinas hand eftersom vi satt brevid henne. Jag tog Sammies hand och Sammie tog Kennys hand. Där satt vi och höll varandra i händerna och mamma började be:
-Käre Gud, vi ber att Lovisa ska vakna upp nu, och få ha en framtid tillsammans med dem hon älskar, och vi ber att hon ska vakna nu. Käre Gud, gör så att Lovisa vaknar, och att hon blir frisk fort. Vi ber också för Katarina, att hon ska slippa ut från sjukhuset fort, och att hon också ska bli frisk. Amen.
'En framtid med dem hon älskar', jag hoppas det blir jag. Vi satt där och höll varandra i händerna och jag viskade om och om igen tyst för mig själv:
-I close my eyes and I can see a better day, I close my eyes and pray.
Plötligt började Lovisa hosta som fan. Läkare kom in i rummet och vi blev utkörda. Jag sjönk ner på golvet och la huvudet i mina händer. *suck*. Där satt vi, i kanske 2-3 timmar och bara väntade. Sedan kom en läkare ut till oss och ville prata med oss.
-Jo, nu är det så att hon... började han. Andas normalt igen, och hon har vaknat upp, men hon är väldigt svag, och hon orkar verkligen inte prata.
När jag hörde det rusade jag in i rummet och kramade henne. Hon skrattade lite hest, och jag slutade krama henne. Jag viskade:
-Jag älskar dig.
Det såg ut som om hon ville svara men hon kunde inte.
-Vila du, sa jag och satte mig ner på en stol brevid henne. Jag tog hennes hand och log mot henne, då kom alla andra in också. De attackerade Lovisa med kramar och det syntes verkligen att alla var glada. Hon hostade lite och så viskade hon hest:
-Jag kan inte förstå att jag lever...
-Inte vi heller, sa alla i munnen på varandra. Vi berättade allt för henne och sedan gick alla ut så att vi var ensamma. Lovisa öppnade munnen och skulle säga nåt men jag sa:
-Vila du, vi kan ta det senare.
Hon log och så la hon sig ner i sängen igen. Jag började sjunga 'Never let you go' för henne och snart såg jag att hon hade somnat. Jag log lite för mig själv och så kysste jag hennes panna. Sedan gick jag ut ur rummet och ner till caféterian där alla andra var. Och med alla andra var menar jag då mamma, Sammie, Kenny och Katarina.
-Hur mår hon? frågade Sammie direkt.
-Hon mår bra, bara att hon är så jäkla hes ännu, svarade jag och satte mig ner vid deras bord. Vi pratade mycket och så gick vi tillbaka till Lovisas rum. Katarina gick till sitt eget rum för hon behövde vila. Jag gick in i Lovisas rum och jag såg att hon sov. Jag satte mig ner brevid sängen och kysste hennes panna. Sedan tog jag hennes hand och tänkte "Tänk, Lovisa lever!<3 Så jäkla glad"...Hann inte med en så jätte lång, ska vara med Tim nu<3 Tack för alla era komentarer :). KOMENTERA!<3

Kram Madde


We found him<3 :) :D

HEJ!<3

Okej... Så efter att jag hade skrivit detdär "Jag vet inte just nu... :'(" inlägget så åkte jag med pappa och söka Tim. OCH VI HITTADE HONOM!<3<3 Tim är helt frisk, bara lite svag efter att ha varit i 2 dygn utan mat, och sen ennu sova i skogen... Men han är inne just nu och sover :). Och han är så jätte sööt<3 :) :D.

Okej. Ville bara berätta :). Tack för att ni bryr er om vad som händer och att ni förstod att jag kanske inte skulle skriva några delar nu. Men nu när Tim är tillbaka så skriver jag gärna :).

BTW så har jag jullov nu :) <3

Kram Madde


vet inte just nu... :'(

Hej

Jag är så jävla lessen idag... Nu är det snart jul och vad händer? Jo, vår hund försvinner :'(... Han har nu snart varit borta i ett dygn och jag har ingen jävla aning om vad jag ska tro... Mamma och pappa börjar bli riktigt oroliga... Vilket betyder att dom tror att han kanske har dött... :'(.
Pappa for igår till skogen för att försöka hitta en julgran och han hade då med Tim (som hunden heter). Sedan så släppte han lös honom. Och Tim är en jakthund så han försöker ju hitta spår... Yah know... Ja sen ungefär klockan 5 hörde han hur Tim skällde och ja... Det är meningen att jakthundar ska skälla då de hittar nåt spår... Mm... Så var då pappa och sökte honom ända till 8. Men hittade honom inte... Så for pappa och min bror och sökte honom men de hittade inte honom då heller, och de kom hem 12 tiden... Och nu for pappa på morgonen vid halv 9 tiden och sökte och har varit ända tills nu, klockan 1 och söka honom... Utan att hitta honom... Så jävla orolig...
Så jag hoppas att ni förstår om det inte kommer nåt inlägg idag. Jag är så jävla lessen och vet inte om jag har nån inspiration/fantasi just nu... Men jag hoppas verkligen att ni förstår. Lessen om det inte kommer nåt inlägg idag...
Snälla be att Tim kommer tillbaka. För min bror har också gråtit... och om han gråter så då kan det vara BAD! :'(

Kram Madde


Tim<3


Forever and always, part 42

Sedan ledde han in mig i huset och sa:
-Lessen, girl, men jag måste vara hårdhänt, och lessen för det som kommer hända nu.
Jag kollade på honom som ett frågetecken och sedan vände jag mig om. Där stod en av männen med en pistol. Han skrattade lite och så sköt han. Jag kände hur jag blev allt svagare och föll ner till golvet...


Justins perspektiv:

När jag såg bilen åka iväg brast jag i gråt. Mamma kramade om mig och hon grät också. Kenny ringde poliserna och de kom till parken. De "intervjuade" mig och jag berättade allt. Sedan följde vi manicken som skulle visa var sändaren var. Vi åkte och när vi kom fram var vi vid ett hus. Där fanns ingen bil eller nåt. Vi gick till dörren men den var låst. Poliserna slog in dörren och vi gick in. Jag kollade ner på golvet och där låg Lovisa. Hon låg i en blodpöl såg det ut som, och hon var alldeles vit i ansiktet. Jag började springa till henne men Kenny tog tag i mig och ledde mig ut. Jag grät som en galning. Lovisa... Min Lovisa... Kommer kanske dö... På grund av mig...
Jag såg hur ambulansen kom och de lyfte in Lovisa i deras bil. Mamma kom till mig och sa:
-Åk med dem du, om du vill. Älskling... Hon kommer bli bra.
Jag satte mig i ambulansen och tog Lovisas hand.
-Jag älskar dig, viskade jag. När vi kom till sjukhuset tog de in Lovisa på operation direkt. Jag satte mig ner i väntrummet och efter en stund kom mamma och Kenny. Mamma kramade mig och sa att det skulle bli bra. Jag suckade och började gråta igen. Jag var verkligen så jävla sur på mig själv. Hur kunde jag utsätta Lovisa för det här?...
Efter 500 år (kändes de som) kom en läkare till oss och sa:
-Hon har blivit opererad nu, men det är inte säkert att hon överlever, för hon misste jätte mycket blod, tyvärr.
Det här var exakt som när Filip sköt mig. Men nu är det Lovisa som har blivit skjuten...
-Men ni kan gå in i hennes rum. Våning 5 rum 573.
Jag sprang det fortaste jag kunde till hissen coh åkte upp till våning 5. Sedan sprang jag till hennes rum och tog ett djupt andetag och så gick jag in.
Där låg hon. Hon andades via en andningsmask, hon hade dropp, och hon hade massa maskiner runt sig. Jag suckade och tog en stol och satte mig brevid sängen.
-Lovisa... viskade jag och suckade. Jag kände hur tårarna började rinna ner för mina kinder.
-Lovisa... Nu är det din tur att vara stark och överleva, nu är det min tur att berätta för dig vad jag känner... Jag trodde aldrig att det här skulle hända... Jag trodde inte att dom skulle skjuta dig... Jag är så jätte lessen och jag kommer aldrig förlåta mig själv om du dör, så snälla Lovisa, vakna... Jag älskar dig... sa jag i hopp om att hon skulle höra mig. Hon låg där helt stilla och såg så fridfull ut. Hon var så vacker, även när hon hade alla saker runt omkring sig. Jag grät. Det kändes som om allt var mitt fel. Kanske var det det också...
Jag satt där brevid henne i evigheter och nån kom in i rummet. Det var en läkare.
-Justin... Du kan sova här om du vill. Det börjar bli sent. Och Pattie och Kenny är ännu här utanför. Men vi ger inte upp. Hon kan överleva. Men chansen är tyvärr väldigt liten, sa läkaren. Jag suckade och så nickade jag.
-Mm... Jag sover här... Hur stor är chansen att hon dör? frågade jag.
-98%... Jag är lessen, svarade han. Jag kollade på honom som om han just hade sagt att jorden skulle gå under. Sedan brast jag i gråt.
-Snälla Lovisa, överlev, snälla, dö inte... För då har jag ingen anledning att leva mer... Jag älskar dig, viskade jag medans jag suckade. Läkaren gick ut ur rummet och han hade troligen berättat allt för mamma för hon kom in och kramade om mig.
-Justin... Hon vet att du älskar henne. Men ibland är det kanske inte meningen att hon alltid ska finnas där med dig... Men vi ber, älskling... sa hon och kysste min panna. Då började jag gråta ännu mer. Mamma suckade och jag kände hur en tår föll ner på min panna. Hon grät alltså också.
-Mamma... Tänk om hon dör? Jag älskar henne, och jag kommer inte klara av att leva utan henne... sa jag.
-Justin... Jag vet att du älskar henne... Men du får inte döda dig om hon dör... Hon skulle aldrig vilja att du skulle döda dig och ge upp din kariär för henne. Och om hon dör så kommer hon alltid finnas i ditt hjärta, vad som än händer... Men ibland måste du släppa taget om nån som du verkligen älskar... sa mamma. Jag förstod ju att hon hade rätt. Ibland måste man ge upp dom som man älskar. Men jag hoppades som fan att hon skulle överleva.
Vi drog in en säng som jag kunde sova i in i rummet och beddade. Sedan åkte mamma till hotellet och jag la mig ner i sängen. Men jag kunde inte somna. Jag låg och tänkte på Lovisa och jag satt och kollade på henne. Hon får inte dö, tänkte jag.
Hon såg så vacker ut när månskenet lyste på henne. Jag satt och tänkte på allt som har hänt mellan oss. Då märkte jag att hon hade på ringen som jag hade gett till henne. Jag steg upp och kysste henne på pannan sedan viskade jag:
-Jag kommer aldrig släppa taget...
Jag la mig ner i min säng igen. Och somnade efter lite omständigheter.

Nästa morgon
(Justins perspektiv)

Jag vaknade av att telefonen ringde. Det var Sammie.
-Hej, Sammie, svarade jag.
-Varför svarar Lovisa inte? frågade hon direkt.
-Jo det är så att hon har blivit skjuten... svarade jag och brast i gråt igen.
-WHAT?! skrek hon i telefonen. Jag berättade allt och hon bestämde sig för att komma till Bahamas. Sedan la vi på och jag gick ner till caféterian och åt lite frukost. Sedan gick jag upp igen till Lovisas rum. När jag kom in där så var det läkare och undersökte henne.
-Hur är det med henne? frågade jag.
-Hon andas fortfarande, till vår lättnad, svarade en läkare. Jag suckade och frågade:
-Men hon har inte ännu vaknat?
-Nä, tyvärr inte.
Jag satte mig ner på en stol brevid hennes säng och alla läkare gick ut ur rummet. Jag satt bara där och tänkte. Efter en stund kom mamma in i rummet. Hon kramade om mig och frågade:
-Hur är det med henne?
-Hon andas fortfarande men hon har inte vaknat upp, svarade jag.

Två veckor senare

Tiden gick men Lovisa vaknade inte. Nu hade Sammie kommit till Bahamas och hon var med mig hela tiden, nästan i alla fall. Just nu var jag och Sammie nere och fikade i caféterian. Va hade blivit nära vänner och hon led lika mycket som jag. Mamma hade åkt till Atlanta för att hämta lite saker nu, så Kenny var med oss. Jag hade inte tweetat på twitter eller uppdaterat min facebook sida på två veckor eftersom jag inte orkade just nu. Men det kändes som om jag svek mina fans.
När vi hade fikat gick vi upp till Lovisas rum. Där inne var några läkare.
-Vi beklagar... Men det verkar som om Lovisa kommer aldrig vakna upp något mera... Hennes puls slår bara mindre och mindre och hennes hjärta har nästan slutat slå... sa en läkare. Jag kollade på dem och sprang fram till Lovisa.
-Snälla Lovisa! Jag älskar dig! Du måste vakna! Jag vet inte vad jag ska göra här utan dig! Snälla Lovisa! Vakna!! sa jag förtvivlat. Då började en av maskinerna pipa. Jag förstod exakt vad det betydde. Det betydde att nu slog hennes hjärta så lite så det knappt märktes.
Jag kollade på maskinen och så brast jag i gråt...


OMG!! SHIT!! Kommer Lovisa dö nu?! KOMENTERA!!

Kram Madde

Ps. Jag vill be om ursäkt till alla ni som komenterade att ni inte skulle kunna sova om ni inte fick en till del xD. Lessen om ni inte kunde sova xD.
Tack för att ni komenterar<3 Jag blir så glad då jag läser komentarerna :) <3 :D


Forever and always, part 41

Jag satt uppe länge och tänkte, sedan bestämde jag mig för att ringa Kenny och berätta allt, han kan ju kanske hjälpa mig. Så jag ringde Kenny och vi bestämde att han skulle ta första bästa flyg till Bahamas. Sedan gick jag och sova...


Lovisas perspektiv:

När jag vaknade på morgonen så var Justin redan uppe. Jag steg upp och gick till vardagsrummet. Där satt Justin och Kenny och pratade.
-Kenny, va fan gör du här? frågade jag.
-Kom hit, sa Justin så jag gick och satte mig brevid Justin. Jag såg att Justin verkligen var lessen.
-Okej, vad fan har hänt?! frågade jag.
-Jo, nu är det så att Justin fick ett skumt telefonsamtal igår på kvällen, det var nån som sa att de har Pattie och om de inte får dig så kommer dom aldrig att släppa Pattie, så Justin ringde till mig och jag flög hit, och nu på morgonen fick han igen ett skumt telefonsamtal, och då let de Pattie prata lite, berättade Kenny. Jag kollade på Kenny med stora ögon och öppen mun.
-OH MY FUCKING GOD!!!!!! sa jag.
-Men om de får dig kommer dom aldrig låta dig gå... sa Justin och suckade. När jag hörde det brast jag i gråt. Jag grät och grät och grät. Jag måste göra dethär, Pattie betyder så mycket för Justin, jag menar hon är ju hans mamma, tänkte jag och grät mer.
-Men här har du, sa Kenny och gav mig ett hårspänne. Jag kollade på det och så sa jag:
-Vad bryr jag mig om ett jävla hårspänne?!
-Men ta't lugnt, det är en sändare, du lägger den i håret så kan vi följa dig var du är, och så kan vi få tillbaka dig, sa Kenny. Jag kollade på dem och så nickade jag.
-Okej... Bara för att få tillbaka Pattie, när kommer vi få tillbaka Pattie då, och så tar dem mig? sa jag och suckade.
-Klockan 2 idag, sa Kenny. Lägg nu spännet i håret där det inte syns så bra.
Jag la sännet i håret och så suckade jag än en gång. Tänk om allt går åt skogen?
-Tack så jäkla mycket, sa Justin och kramade mig. Och jag lovar att du inte behöver vara hos dem nåt länge. Vi kommer meddela poliserna så fort vi kan.
-Okej... Jag steg upp och gick och böt om till ett par jeans och en hoodie. sedan tog jag bort hårspännet och borstade håret och så la jag tillbaka spännet och checkade att det satt fast där. Sedan gick jag till vardagsrummet. Jag kollade på klockan och såg att den var halv 2. *suck*. Justin kom fram till mig och kramade mig. Sedan kysste han mig.
-Vi kommer meddela poliserna direkt, ok? sa han. Jag nickade. Jag var van att bli våldtagen och allt sånt, så dethär var väl inte värre... Men nu måste jag lämna Justin... FUCK!
-Mm... svarade jag och suckade igen. Vad kommer hända?
-Vi vet inte... Älskling, jag är lessen, svarade Justin.
-Uhm... Vi måste åka nu... Lessen Lovisa att du måste göra dethär, jag är jättelessen, sa Kenny. Jag suckade och tänkte på mamma... När kommer jag få se henne igen... Jag borde kanske säga hejdå åt henne... Då gick det upp ett ljus för mig.
-MAMMA!! skrek jag och sprang till hennes hotellrum. Jag knyckte i handtaget men dörren var låst. Jag knackade på men ingen öppnade. Jag sprang till Justin och Kenny.
-MAMMA!! Hon öppnar inte dörren! Var är hon?! skrek jag förtvivlat. Kenny och Justin sprang till dörren och ryckte i dörrhandtaget. Sedan åkte Kenny ner till lobbyn och skulle skaffa fram nyckeln. Jag kollade ner i marken och kände att tårarna började rinna längs mina kinder. Mamma... Min mamma... Vad har hänt? tänkte jag förtvivlat. Justin kom och kramade om mig, men han hade inget att säga. Han kände nog någon skuld för att jag grät. Han tyckte väl att han utsatte mig för fara nu bara för att få tillbaka Pattie. Kenny kom till oss och öppna dörren. Jag sprang in där och såg mamma ligga på golvet. Hon var helt vit i ansiktet. När jag såg henne föll jag ner på knäna och brast i gråt. Herregud... Kenny ringde ambulans som kom och hämtade henne och åkte till sjukhuset.
Hur kunde livet bli såhär mittiallt? Jag hade ju det så bra, Justin och jag hade det så jävla bra, och så händer dethär! FUCK! tänkte jag. Kenny lyfte upp mig och bar mig ner till en bil. Han satte sig i framsätet och Justin satte sig brevid mig och kramade mig. Jag grät och grät. När kommer jag få se Justin igen? Jag kysste honom och så sa jag:
-När får jag se dig igen?
-Så fort vi har meddelat poliserna, var inte rädd, sa Justin och kysste mig mjukt på läpparna.
-Jag är rädd, och det kan jag inte hjälpa, sa jag och suckade, igen. Justin kramade mig och kysste min panna. Vi satt helt tysta i bilen och så kom vi fram. Justin steg ut och tog min hand. Jag, Justin och Kenny gick till parken där vi skulle träffas. Där stod en stor skåpbil. När vi kom dit kom det ut tre gubbar ur bilen. En av dem såg ut att vara ungefär 18 år men dom andra var nog över 40 år. Dom två männen höll Pattie och man såg verkligen att Pattie var rädd. Killen som såg ut att vara 18 år kom fram till oss och tog tag i mig, sedan släppte dom två männen Pattie. Pattie gick fram till Justin och kramade honom hårt. Jag kollade på Justin och började gråta. Killen ledde mig till skåpbilen. Han drog in mig i baksätet och dom två andra männen satte sig i framsätet och började köra iväg.
-Justin... viskade jag sakta och började gråta. Killen som satt brevid mig viskade:
-Lessen för dethär, jag är jättelessen att du måste lämna Justin. Jag heter Cristian.
-Ajja... svarade jag. Som om du är lessen, varför gör du dethär?
-Jag har inget val, dom där framme dödar mig annars... svarade han.
-Så du har aldrig nåt val? Oj, det kan vara svårt, lessen boy, svarade jag. *Suck*. Jag kollade ut genom fönstret. Efter en stund stannade bilen utanför nåt hus. Killen tog tag i mig och drog ut mig. Sedan ledde han in mig i huset och sa:
-Lessen, girl, men jag måste vara hårdhänt, och lessen för det som kommer hända nu.
Jag kollade på honom som ett frågetecken och sedan vände jag mig om. Där stod en av männen med en pistol. Han skrattade lite och så sköt han. Jag kände hur jag blev allt svagare och föll ner till golvet...


OMG!! SHIT! What's going to happen?! KOMENTERA!!!

Kram Madde


Forever and always, part 40

Jag nickade och vi började gå mot limon. Sedan åkte vi iväg. När vi kom till hotellet igen, märkte jag hur blöta vi verkligen var. Alla kollade på oss som om vi var galna och jag kunde inte hålla mig för skratt. Vi åkte upp med hissen till vårt hotellrum. Vi gick in i vårt rum och jag skulle just ta av mig klänningen när jag såg nån stå på balkongen...


Jag skrek och sprang ut till Justin.
-Vad fan hände?! frågade Justin.
-Det är nån på vår balkong! sa jag. Justin tog min hand och så gick vi in i rummet och ut på balkongen. Där stod en tjej med en Bieber T-shirt på sig, och hon var faktist vacker. Hon tittade från Justin till mig och började hyperventilera. Jag gick fram till henne och satte mina händer på hennes axlar.
-Andas lugnt, och skrik inte, snälla, sa jag. Hon andades sakta in och ut och så sa hon:
-Förlåt att jag bara kommer upp hit på balkongen såhär och skrämmer er, jag heter Jovana Pavlov.
Hon stäckte fram handen och jag och hon skakade hand. Justin kom sedan fram till oss och kramade om tjejen, som tydligen hette Jovana.
-Jovana, hur i hela världen kom du upp hit? frågade jag sedan.
-Uh... Asså, jag har mina vägar, svarade hon och log nervöst.
-Men eftersom att du är i vårt hotellrum så måste vi få veta, sa Justin.
-Men, asså... Jag... Klättrade?... svarade hon, men hon märkte själv att det inte gick att tro henne.
-Okej... Så nu vill vi höra sanningen! sa jag.
-Okej... Men jag gick omkring här lite och så hittade jag denhär, sa hon och höll upp en av våra nycklar till rummet. Och så märkte jag att hörde till detta rum, så gick jag in och jag ville kolla utsikten så jag gick ut här på balkongen, lessen att jag skrämde livet ur dig, Lovisa.
Jag tog nyckeln och skrattade lite.
-Ja, du var allt fiffig, så berätta lite mer om dig själv, sa jag.
-Jag är 13 år, och så gillar jag hockey, fotboll, musik, skriva och att chilla med kompisar, sa hon och ryckte lite på axlarna.
-Haha, okej, men vad sägs om att di får ta ett kort med Justin, och så får du hans autograf, coh så lovar du att du inte berättar i vilket rum vi bor i här, okej? sa jag. Hon nickade ivrigt och sa:
-Jag lovar, och jag lovar att jag drar sen när jag har fått allt.
Hon gav hennes kamera till mig och jag tog en bild på henne och Justin. Sedan gav hon ett litet block till Justin där han skrev sin autograf. Sedan kramade hon oss och så sa hon:
-Tack så jättemycket! Jag älskar din musik, Justin!
Sedan gick hon ut ur rummet, och hon log som en galning. Vi skrattade lite och sedan gick Justin ut ur rummet, och jag bytte om till pyjamas. Sedan borstade jag tänderna och så gick jag ut i vardagsrummet. Justin satt där och kollade på tv. Jag satte mig brevid honom kysste honom på kinden.
-Godnatt sexy ;), sa jag och så kramade jag honom. Han kysste mig och så sa han:
-Jag kommer snart, godnatt, beautiful.
Jag la mig ner i sängen och tänkte lite. Efter en stund somnade jag.

Justins perspektiv:

Jag gick och borstade tänderna och så böt jag om. När jag skulle gå och lägga mig ringde min telefon. Jag kollade på displayen, okänt nummer, stod det. Jag svarade iallafall.
-Hej?... sa jag.
-Jerk, vi vill ha Lovisa, på direkten, annars kommer det hända nåt med Pattie, vi har henne, och våga inte meddela poliserna och säg inget till Lovisa, vi måste bara få henne, och du kommer aldrig få se henne mer, och om du inte kommer med Lovisa kommer du aldrig på se Pattie nåt mera! Kom till parken nära hotellet 'Solfjädern' (random) klockan två imorgon med Lovisa, allars får du aldrig se Pattei mer! sa nån i telefonen och så stängde han av.
-WHAT THE HELL?! skrek jag i telefonen. Va faan?! Lovisa... Mamma! Om jag vill se mamma igen måste jag lämna Lovisa till dem, men om jag lämna Lovisa till dem kommer jag aldrig se Lovisa mer...! FUCK! tänkte jag. VAD SKA JAG GÖRA?! HERREGUD!! FAAAAN!! tänkte jag.
Jag satt uppe länge och tänkte, sedan bestämde jag mig för att ringa Kenny och berätta allt, han kan ju kanske hjälpa mig. Så jag ringde Kenny och vi bestämde att han skulle ta första bästa flyg till Bahamas. Sedan gick jag och sova...


OMFG!!! SHIT!! VAD TROR NI HÄNDER? KOMENTERA!<3

Kram Madde

Ps. Tjejen som var inne i rummet har en blogg:
www.justindrewbeebs.blogg.se Hon fick en roll nu :). Men ni andra som också har komenterat, nån av er kommer få en roll senare :). Ds.


Forever and always, part 39

Han kysste mig och sen sa han:
-Får jag bjuda ut dig på en dejt ikväll?
-Japp, gärna, svarade jag och skrattade.
-Okej, bra, då säger vi så, vi gör oss färdiga till 5 tiden, sen åker vi på dejt, okej? sa han och kysste mig. Jag nickade och så kollade jag på klockan. 14:23 visade den. Asså var det ingen brotska. Justin gick ut ur rummet igen och jag la mig ner på sängen. Tänk, Justin lovade att han kommer aldrig svika mig, inte ens när jag säger att han ska lämna mig. Oh, vilken underbar pojkvän han är...


Jag låg på sängen en lång stund och bara tänkte. Sedan kollade jag på klockan och såg att den var 16:03. Jag steg upp och sökte upp en snygg klänning. Den var svart och ganska kort. Jag hittade också en bolero (?). Jag gick in i badrummet och duschade. När jag var klar borstade jag tänderna och så gick jag ut ur badrummet. Jag böt om och så plattade jag håret lite. Sedan lag jag på lite mascara och läppglans och så tog jag på mig ringen som jag fick av Justin och gick ut ur rummet. Jag gick omkring i hotellrummet men hittade inte Justin någonstans. Jad hittade en lapp där det stod "Lovisa, kom ner till lobbyn, jag väntar på dig xoxo Din Justin". Jag log och tog in väska, sedan gick jag ner till lobbyn. När jag kom ner till lobbyn kollade jag mig omkring och såg Justin stå där. Han var så jäkla snygg.

Jag gick mot honom och kramade honom. Han kysste mig på kinden och så sa han:
-Du är jätte snygg ;).
-Tack, du med, svarade jag. Vi gick ut och där stod en limo. Vi satte oss i limon och körde iväg.
-Vart ska vi? frågade jag nyfiket.
-Du får se, svarade Justin.
-Du och dina överraskningar, svarade jag och skrattade. Vi sa inte så mycket medans vi åkte. När vi kom fram till platsen vi skulle va på tog Justin min hand och vi gick ut ur bilen. Jag kollade mig omkring.

-...Wow... sa jag. Denhär stranden var mycket finare än stranden vi hade varit på när vi var på dejt i Atlanta.
-Kom, sa Justin och vi gick ner på bryggan. Där fanns ett bord med ljus och rosor. Justin drog ut stolen för mig och så satte han sig ner själv. Så kom någon med maten. Denna gång fick vi pasta, men på samma tallrik. Haha, I don't mind ;). Jag åt lite och det smakade jätte gott. Justin kollade på mig och sa:
-Vad tycker du?
-Uh... Om allt här, så är det fantastiskt, maten är jätte god, och det är så vackert här, och att du är med, gör det ju bara bättre, svarade jag. Vi pratade om allt möjligt och när vi var klara steg Justin upp och tog min hand. Jag tog av mig mina skor eftersom att jag hade högklackat. Vi började gå längs stranden och sa inte så mycket, vi njöt bara av varandras närhet. Solen höll på att gå ner, så det var jätte vackert. När vi hade gått en lång stund på stranden stannade Justin och vände sig om mot mig. Han kysste mig försiktigt på läpparna. Vi stod en lång stund och tittade varandra i ögonen. Sen sa Justin:
-Får jag lov min sköna?
Jag tog hans hand och skrattade. Justin började sjunga 'First dance' och vi dansade nära varandra. Plötsligt började det regna. Men vi brydde oss inte. Vi dansade en lång stund och sedan kysste Justin mig. Alla tjejers dröm, att bli kysst av Justin i regnet, händer just mig, jag är helt himla lyckligt lottad, tänkte jag medans vi kysstes. Vi avslutade kyssen och kollade varandra i ögonen. Sedan sa Justin:
-Nu åker vi tillbaka till hotellet.
Jag nickade och vi började gå mot limon. Sedan åkte vi iväg. När vi kom till hotellet igen, märkte jag hur blöta vi verkligen var. Alla kollade på oss som om vi var galna och jag kunde inte hålla mig för skratt. Vi åkte upp med hissen till vårt hotellrum. Vi gick in i vårt rum och jag skulle just ta av mig klänningen när jag såg nån stå på balkongen...


Vem är på balkongen? KOMENTERA!<3

Kram Madde


BFF :) <3

hej

Linnu, såg att du frågade om jag har köpt en julklapp ännu. Japp, det har jag. Det blev ungefär 10 € :).

Kram madde

Ps. Ska gå och äta nu, sedan får ni ett inlägg :)


Forever and always, part 38

Vi duschade och sedan la vi oss i sängen och myste. Vi ringde upp service till vårt rum och bad om att få choklad och en film. De kom upp med det och vi la oss tätt intill varandra i soffan och la i filmen. Det var 'The ugly truth' som vi tittade på. En rolig film som är bra helt enkelt (har inte själv sett den :P). Vi såg på filmen medans vi åt choklad. Åh, vad jag älskar domhär stunderna med Justin...


Justins perspektiv:

När filmen var över hade Lovisa somnat. Jag bar henne till sängen och la mig ner brevid henne. Sedan kysste jag henne på pannan och viskade:
-Jag älskar dig.
Sedan somnade jag.

På morgonen vaknade jag före Lovisa och steg försiktigt upp. Jag klädde på mig och satte mig i soffan. Jag satte på tv:n och det var 'Pimp my ride' på MTV. Jag zappade lite mellan kanalerna men hittade inget annat så jag kollade på det. Då kom Lovisa ut från sovrummet. Hon satte sig ner brevid mig och la sitt huvud på min axel. Sedan sa hon:
-Godmorgon, jag är så jävla trött.
-Godmorgon sunshine, ah, det är jag också, men idag ska vi ändå bara ta det lugnt, sa jag och kramade henne. Hon suckade trött och sa:
-Så, vad ska vi göra idag då?
-Ta det lugnt, gå till stranden, nåt sånt, chilla, svarade jag. Hon log och så tog hon fjärrkontrollen (?). Hon zappade runt lite på kanalerna men hittade inget så hon steg upp och gick in i badrummet och böt om.

Lovisas perspektiv:

Jag la på mig in vit topp och ett par shorts. Sedan tvättade jag ansiktet och borstade håret och tänderna. När ajg var klar gick jag ut. Då var mamma och Pattie där också.
-Godmorgon, sa dom och log. Så vad ska ni göra idag då?
-Ta det lugnt, jag är så himla trött, sa jag och satte mig ner på soffan.
-Vi kan ju åka till stranden, du och jag, sa Justin.
-Gör det ni, men... sa Pattie.
-Jo, jag vet, privat strand, mm, sa Justin.
-Bra, och jag och Katarina åker till stan och shoppar lite, ok? sa Pattie.
-Mm, svarade vi och nickade. Dom gick ut igen och jag sa:
-Privat strand? Och var hittar vi den?
-Asså, vi har kontakt med en som äger en stand här, så vi åker dit, sa Justin. Men vad sägs om att vi packat en picknick korg, och så åker vi till stranden och äter frukost där, och sånt?
-Perfekt, svarade jag och kysste honom. Vi packade en korg med choklad, en filt, mat, och annat som vi skulle behöva. Sedan gick vi ner till lobbyn och ut på gården. Där stod en limo och väntade på oss. Vi satte oss i limon och pratade medans vi åkte till stranden. När vi kom fram gick Justin ut och så öppnade han dörren för mig. Jag skrattade och kysste honom. Sedan gick vi ner till stranden och satte ner filten på ett ställe som vi valde ut. Vi satte oss ner på filten och åt. Sedan vände sig Justin om mot mig och kollade mig djupt in i ögonen.
-Jag vet att jag inte har känt dig så länge, men den månaden har varit den bästa i hela mitt liv, och jag älskar verkligen dig, sa Justin. Han tog min hand och så gav han mig en ask.
-Här, öppna den, sa han. Jag öppnade den och kunde inte riktigt tro mina ögon. I asken låg en diamantring. Jag kollade på Justin och kramade honom. Jag kände hur glädjetårar började rinna nerför mina kinder, men jag brydde mig inte.
-Den där ringen betyder att vad som än händer, så kommer jag aldrig svika dig, inte ens när du ber mig om att lämna dig, då kommer jag ändå stanna kvar, sa Justin. Jag granskade ringen noggrannare och märkte att det stod 'Forever and always' inne i ringen (hoppas ni förstår xD). Jag kramade Justin hårt och viskade:
-Jag älskar dig.
Han kramade mig och så kysste han mig passionerat och länge. Sedan knuffade han sakta bort mig och kollade mig i ögonen.
-Jag älskar dig också, sa han. Vi fortsatte äta och jag kunde inte fatta att jag hade en sån tur. Sedan bytte vi om till baddräkter och rusade i vattnet. Det var faktist varmt och skönt. Vi simmade omkring en lång stund och busade lite. Sedan gick jag upp och torkade mig. Sedan la jag mig på filten. Justin kom upp och la sig brevid mig. Då passade jag på att ta på mig ringen. Jag la på ringen och visade den för Justin.
-Tycker du om den? frågade han.
-Tycker om?! Jag ÄLSKAR den, svarade jag och kysste honom. Vi pratade en lång stund och så åkte vi tillbaka till hotellet. Vi gick upp till vårt rum. Jag tog min dator och loggade in på twitter och checkade lite. Sedan la jag på 'Mine' och sjöng med. Justin kom in i rummet och satte sig ner på sängen brevid mig. Han kysste mig och sen sa han:
-Får jag bjuda ut dig på en dejt ikväll?
-Japp, gärna, svarade jag och skrattade.
-Okej, bra, då säger vi så, vi gör oss färdiga till 5 tiden, sen åker vi på dejt, okej? sa han och kysste mig. Jag nickade och så kollade jag på klockan. 14:23 visade den. Asså var det ingen brotska. Justin gick ut ur rummet igen och jag la mig ner på sängen. Tänk, Justin lovade att han kommer aldrig svika mig, inte ens när jag säger att han ska lämna mig. Oh, vilken underbar pojkvän han är...


Sorry att ni inte fick nåt inlägg igår, så lessen. Men nu sitter jag uppe 12 igen :P. KOMENTERA!<3
Kram Madde

Forever and always, part 37

Vi fortsatte prata lite och efter kanske 2 timmar åkte Pattie och Justin hem igen. Jag ringde Sammie och vi bestämde att hon skulle komma till mig. Hon kom efter kanske 10 minuter och vi hade lite kul, men sen så blev jag seriös. Vi pratade en lång stund och sen åkte hon hem igen. Jag packade det sista. Sedan gick jag ner till mamma och tittade på film med henne. Vi såg på 'The last song'. När filmen var över gick jag och sova. Imorgon till Bahamas...


Mamma väckte mig på morgonen klockan 8 och sa:
-Bahamas, here we come!
Hon skrattade och så gick hon ut. Jag satte mig upå i sängen och tog på mig en lila topp och ett par tighta jeans. Sedan gick jag ner till köket och åt lite. När jag var klar gick jag upp till badrummet och borstade tänderna. Sen tog jag mina väskor och gick ner igen. Där stod mamma och väntade.
-Har du allt nu då? frågade hon.
-Japp, allt! sa jag och log stort. Vi gick ut och där stod en limo. Vi satte in våra saker och satte oss i limon. Där var också Justin och Pattie.
-BAHAMAS! HERE WE COME! skrek jag och skrattade. Pattie tittade på mig och sa:
-Someone's excited! Haha.
-VEM?! haha, sa jag och skrattade. Jag kände på mig att dethär skulle bli kul. Vi åkte till flygplatsen och gick igenom kontrollerna och allt detdär. Sedan gick vi in i planet och satte oss ner. Jag satt brevid Justin. Vi pratade mycket, men sen började jag lyssna på musik. Efter vad som kändes som evigheter kom vi fram. Vi gick ut ur planet och tog våra väskor. Vi tog en taxi och åkte till hotellet. När vi kom upp till vårt rum blev jag jätte chockad. Det var helt gigantiskt, och såå coolt, och snyggt.

Sovrummet


Pool i badrummet


Vardagsrum

(hittade inga snyggare bilder just nu)

Jag släppte ner mina väskor och sprang omkring och checkade allt. Justin skrattade och satte sig på soffan. Han vinkade till mig och visade att jag skulle komma till honom. Jag satte mig i hans famn och kysste honom. Han tog handen innanför min topp och smekte min rygg, sedan kysste han min hals och sen mina läppar igen. Jag kysste honom en lång stund, men sedan knackade nån på dörren. Jag suckade och steg upp. Där stod Pattie och mamma. Jag släppte in dem och de satte sig i soffan brevid Justin.
-Okej, ni har det ju trevligt här, sa Pattie.
-Mm.
-Så, de har stängt av poolen så ni kan gå dit nu om ni vill, sa Pattie. Jag skakade på huvudet och sa:
-Nä... Vi har ju pool i badrummet, gå och checka.
De gick dit och Pattie sa:
-Jaha, Justin, du betalade ju rummet, så du måste verkligen ha köpt ett dyrt rum.
-VA?! JUSTIN?! Betalade DU vårt hotellrum?! Herregud! skrek jag och attackerade honom med kramar.
-Mm... Asså... Mamma! Jag hade tänkt berätta det senare! Haha, sa han.
-Sorry, älskling, sa Pattie och kramade honom. Vi satt en stund och pratade sedan gick Pattie och mamma ut igen.
-Ska vi hoppa i poolen då? frågade jag.
-Japp! svarade Justin. Jag bytte om till bikini och "hoppade" i poolen. Justin kom strax efter. Vi myste en lång stund och bara njöt. Sedan flyttade Justin närmare mig och kysste mig passionerat på läpparna. Han smekte sakta min rygg och jag rös. Han tryckte min kropp närmare hans och fortsatte smeka min rygg. Plötsligt slutade Justin kyssa mig och sa:
-Vi tar resten senare ;).
Jag slog honom lite lätt och skvätte vatten på honom. Han skvätte tillbaka så vi började ha en vattenfight. Sedan tog Justin i mig och kysste mig. Han smekte min rygg och så knäppte han upp min bikinidel. Han smekte mina bröst och kysste mig. Men herregud, vi kan ju inte ha sex här! tänkte jag och slutade kyssa honom.
-Kom vi går upp, sa jag och la på mig min bikinidel igen. Vi gick upp ut poolen och in i sovrummet jag tog en handduk och virade den om mig. Justin torkade sig lite och sen satte han sig brevid mig.
-Fryser du? frågade han.
-Mm, sa jag och skakade. Justin la sina händer på mina armar och smekte dem. Då rös jag till eftersom det var så skönt. Han vände mitt ansikte mot honom och kysste mig. Sedan började han smeka min rygg och tog av mig min bikini (övrandelen :P). Jag la mig ner på sängen och han la sig över mig. Han kysste mig passionerat och jag märkte att han var upphetsad. Jag forsatte kyssa honom och han hade verkligen stånd nu. Justin kysste min hals och sög lite. Det kändes så skönt så jag stönade. Jag stoppade ner handen i hans simshorts och började runka av honom. Sedan rullade jag över så jag låg på honom och drog av hans shorts. Han kysste mig passionerat och tog fram en kondom. Han la på den och så drog han her mina trosor. Jag stönade när jag hade honom i mig. Jag red honom försiktigt först men sedan red jag honom fortare och fortare. Efter en stund kom orgasmen.
-AAAHH!
Jag fortsatte rida honom och efter en stund kom han också. Han tog ut den och la sig ner på sängen. Vi låg en lång stund men sedan bestämde vi oss för att duscha. Vi gick in i duschen och duschade tillsammans. När vi höll på att duscha tog Justin tag i mig och kysste mig. Han tryckte mig lätt mot väggen och kysste mig passionerat. Jag kände hur han fick stånd igen men brydde mig inte. Jag kysste honom och våra tungor möttes. Sedan avbröt jag det hela och sa:
-Vi måste ju bli klar nån gång, haha.
Vi duschade och sedan la vi oss i sängen och myste. Vi ringde upp service till vårt rum och bad om att få choklad och en film. De kom upp med det och vi la oss tätt intill varandra i soffan och la i filmen. Det var 'The ugly truth' som vi tittade på. En rolig film som är bra helt enkelt (har inte själv sett den :P). Vi såg på filmen medans vi åt choklad. Åh, vad jag älskar domhär stunderna med Justin...


VAD TKR NI? KOMENTERA!!

Nu sitter jag uppe 12 och skriver, då förtjänar jag väl ändå komentarer? :) ;)

Kram Madde


Nån som vill ha en karaktär? :)

Hej!
Jag vill nu ge er, mina läsare, en chans att få vara med i storyn :). Så om du vill, så komenterar du bara dethär inlägget. Du måste skriva ditt namn, ålder, intressen, annat. Sen väljer jag en person :). Skriv också er blogglänk :). Okej, så komentera här då :). Tack<3

Kram Madde

Forever and always, part 36

Jag gick och la mig i sängen men kunde inte somna. Efter vad som kändes som evigheter så höll jag på att somna. Då ringde min telefon. Herregud, tänkte jag och svarade.
-Hej, vem fan e du som ringer denhär tiden? sa jag sömnigt.
-Lessen älskling, men jag saknar dig, och det är lördag nu...<3


-Hej Justin, snälla ring inte på natten, jag är skittrött, haha, sa jag sömnigt.

-Sorry, älskling, men jag ringer på morgonen istället då, godnatt, babe, sa han och så la han på. Jag la telefonen på bordet och så somnade jag.

På morgonen vaknade jag kanske 12. Jag steg upp och klädde på mig en hoodie och ett par byxor. Jag gick ner till köket och där satt mamma,Pattie och Justin.
-Justin, vad gör du här? frågade jag och satte mig ner vid bordet.
-Vi planerar resan, svarade han och kramade mig. Mamma hade tydligen kokat bacon och ägg så jag åt mycket.
-Så, när kom ni hit då? frågade jag medans jag åt.
-För en timme sen kanske, du är bara såå söt när du sover! sa Justin och skrattade. Jag kollade på honom och sa:
-Och du väckte inte mig?!
-Sorry, men jag väckte dig på natten så jag tänkte att du kommer döda mig om jag väcker dig, svarade han och skrattade igen. Jag skakade på huvudet och fortsatte äta.
-Okej, så Lovisa, Sammie ringde medans du sov, sa mamma.
-Great, jag ska ringa upp henne sa jag och tog min telefon och ringde Sammie. Hon svarade direkt.
-Hej, sa jag.
-Hej, Lovi, svarade Sammie. Det var bara Sammie som kallade mig Lovi, det satt i från när vi var 4 år och träffade varandra, då hade Sammie svårt att säga 'S' så när hon skulle säga sitt namn blev det 'Jammie' så jag kallade henne alltid 'Jammie' förr, och hon sa då 'Lovija' och det tyckte jag inte om så det blev Lovi. Lite krångligt, jag vet.
-Så, vad har du på hjärtat då?
-Ja, vad ska du göra idag då?
-Asså, Justin och Pattie är här, vi ska planera resan till Bahamas, asså Fatta, BAHAMAS!! God!
-Haha, Älska, men jag får klara mig utan dig igen då, fuck!
-Sorry, men hallå?! Be happy! Haha.
-Okej, men så, du kan inte träffa mig idag då?
-På kvällen, för vi åker imorgon, så jag måste hinna träffa dig före det, så vi rings ikväll.
-Japp, det gör vi. Men asså Jonas... Han gjorde slut...
-VA?! Herreguud!! OMG! Jag är såå lessen. Varför?!
-Han sa att "Jag är elak mot andra och att jag tycker om Justin mer än honom", GOD!
-Herregud! Sa han det?! PROBLEM!!
-Mm... Och jag som tycker om honom riktigt mycket...
-Men herregud! sa jag. Då viskade mamma:
-Du måste slut nu, vi måste hinna planera lite.
-Sammie, jag måste sluta nu, vi rings, älskar dig, sa jag och la på.

-Vad var allt detdär "Herregud" sakerna? frågade Justin.
-Jag berättar senare, sa jag och vi alla gick till vardagsrummet. Vi satte oss ner och pratade lite. Vi pratade lite om vad vi ska göra och så sa Pattie:
-Okej, vi vet att vi kan lite på er, att ni inte gör nåt dumt om ni får sova i samma rum, lova det?
-Yeah, okej, lovar, sa jag och skrattade.
-Lovisa, seriöst, sa mamma strängt.
-Vadå? Jag är seriös! sa jag. Justin kollade på mig och brast i skratt. Jag slog honom men började skratta själv.
-Okej, vi lovar, sorry för allt skratt, men haha, sa Justin. Pattie och mamma kollade på oss och sen skakade de på huvudet.
-Tänk då vi var i den där åldern, haha, sa mamma.
-NEJ! Justin vi går upp till mitt rum före dom börjar minnas, sa jag. Alla skrattade och så sa Pattie:
-Japp, det är nog bäst det, vi är ändå klara.
Jag och Justin gick upp till mitt rum och satte oss ner. Då ringde min telefon. Det var okänt nummer.
-Hej? svarade jag.
-Hej, vill du gå på dejt? frågade nån.
-Nä, sa jag och stängde av.
-Vem var det? frågade Justin.
-Nån frågade om jag vill gå på dejt, haha, sa jag och la mig ner på sängen. Justin kom och la sig på mig. Sen kysste han mig. Han slutade kyssa mig och sa:
-Jag hade saknat det.
Vi fortsatte prata lite och efter kanske 2 timmar åkte Pattie och Justin hem igen. Jag ringde Sammie och vi bestämde att hon skulle komma till mig. Hon kom efter kanske 10 minuter och vi hade lite kul, men sen så blev jag seriös. Vi pratade en lång stund och sen åkte hon hem igen. Jag packade det sista. Sedan gick jag ner till mamma och tittade på film med henne. Vi såg på 'The last song'. När filmen var över gick jag och sova. Imorgon till Bahamas...


Ska baka pepparkakor nu. peace!

Forever and always, part 35

(ps. Tack för alla snälla komentarer<3 Jag blir så glad, så jag ler som nån idiot när jag läser dem :P)

-Okej... Hawaii... Nä, Bahamas! Nä... Jag vet inte! sa jag desperat och skrattade. Han skrattade och sen kysste han mig på kinden.
-Du har ju vart till Bahamas och Hawaii, vilket ställe är bättre? frågade jag.
-Bahamas, tycker jag, svarade han.
Okej, då får det bli Bahamas, svarade jag och log. Han kysste mig passionerat.
Tänk, 3 hela veckor med Justin i Bahamas...


Jag avbröt kyssen och så sa jag:

-Vem alla kommer med? Och när åker vi?
-Vi åker om två dagar, Mamma, och Katarina, ingen annan, så det är ungefär din familj, och min familj, svarade Justin. Men vi får ett eget rum, förstås ;).
-Haha, bra, vet mamma om det?
-Japp, hon visste före du visste, haha, svarade han. Han kysste mig igen och sen sa han:
-Men mamma sa att jag måste komma hem nu, men vi syns imorgon, okej?
-Okej, svarade jag. Vi gick ner till dörren och Justin la på sig sin jacka och sina skor, sedan kysste han mig och sa:
-Syns imorgon.
Han gick ut och där var en limousin. Han satte sig i limousinen och vinkade åt mig. Jag vinkade tillbaka och sen stängde jag dörren och gick in till mammas rum.
-Mamma, när fick du veta att vi skulle åka till Hawaii eller Bahamas? frågade jag.
-Igår, men viket blev det då? sa hon.
-Bahamas, svarade jag och log. Asså 3 hela veckor där, älska.
-Japp, det är ju varmt och skönt där, även fast det är snart höst.
-Jo, och imorgon är det lördag, så jag har ingen skola, men då betyder det ju att vi åker på söndag, sa jag. SHIT! Jag måste ju packa.
Jag kramade mamma och sa:
-Nu kan du gå ut, Justin åkte, så du behöver inte mögla här inne mer.
Sedan sprang jag upp till mit rum och packade ner lite kläder. Resten kan jag packa imorgon. Tänk BAHAMAS! MED JUSTIN! Yeah man. Jag tog datan och loggade in på twitter. Jag såg att Justin hade tweetat för bara 20 sekunder sen. Han hade skrivit "2 days, then I'm going to Bahamas with the one I love, Lovisa, yeah man ;)". Haha. Jag tweetade "I think you guys know what I was about to tweet, but Justin already told you guys, I'm so excited!<3 Love ya Justin<3". Jag såg hur alla började attackera Justin med tweets som "Do you gonna have a concert in Bahamas?!". Jag kollade Justins sida igen och såg att han hade tweetat "I won't have a concert in Bahamas, we have vacation there, so yeah, but I might see you guys, don't worry. And Lovisa, I love you too<3". Han är bara såå gullig, tänkte jag. Jag läste lite mina mentions och såg att nån hade skickat "I support you and Justin 100%, no matter what! You are really pretty, and you seem like a nice person. Love to you and Justin". Jag retweetade det och såg att tjejen freakade ut. Haha, ganska roligt. Så gick jag och kollade Justins sida igen och såg att han hade också retweetat ett fan som hade skrivit såhär: "I really wish you and Lovisa luck in your life together, I hope you guys would marrry each other, 'cause you really love each other". Jag såg att Justin hade skrivit som svar till henne "Thanks, and good idea ;) :P". Haha. Han skojade nog säkert bara, jag menar gifta sig? Kanske lite för fort... Vi är inte ens myndiga ännu så... tänkte jag. Då ringde min telefon. Jag svarade och hörde Justin säga:
-Jag saknar dig, kan du inte komma till mig?
-Justin, klockan är 9, jag kan inte, svarade jag och skrattade. Han sucakde och sa:
-Okej... Men då syns vi imorgon, men vi måste ända prata, för jag har trögt.
-Okej, japp, och alla dina fans flippa ur när vi tweetade att vi älskar varandra, haha, stackars fans, de tror att du inte orkar med dem mer, sa jag.
-Mm... Men de vet ju att jag älskar dem också, men jag älskar dig mest, sa han och skrattade. Han är så söt, ajg älskar hans skratt.
-Aaaw, jag älskar dig också, sa jag sedan frågade jag:
-Vad ska vi göra i Bahams då?
-Ta det lugnt, sola, bada, ha kul ;), sa han i flirtig ton.
-Mm... Sure ;), bra, älskar att bada, och sola, jag ska bli brun, det har jag bestämt.
-Det kommer du bli, anyways, vad gör du?
-Bara chillar, tweetar osv. Ya know, har tråkigt... Haha.
-Japp, asså, jag håller på att dö, mamma fortsätter säga att jag måste packa, sa Justin och skrattade.
-Haha, du skulle kanske behöva göra det? Haha, jag har packat lite, men inte så mycket, jag packar mer imorgon, sa jag.
-Girls... Haha.
-Mm, vi är bara såå underbara, haha.
-Yeah you are ;), sa Justin. Jag skrattade och vi fortsatte prata i en lång stund. Då kom mamma in och sa:
-Älskling, du ahr pratat i en timme nu, du borde nog sluta.
-Okej, okej, jag slutar, ut.
Hon suckade och gick ut.
-Justin, jag måste sluta, sa jag åt honom.
-Mm, jag med, jag ringer i morgon, sa han och la på. Jag bestämde mig för att gå och sova. Så jag stängde av datan och bytte om till pyjamas. Sedan gick jag och borstade mina tänder och tvättade bort sminket. Jag gick och la mig i sängen men kunde inte somna. Efter vad som kändes som evigheter så höll jag på att somna. Då ringde min telefon. Herregud, tänkte jag och svarade.
-Hej, vem fan e du som ringer denhär tiden? sa jag sömnigt.
-Lessen älskling, men jag saknar dig, och det är lördag nu...<3


KOMENTERA!<3 Vad tror ni händer i Bahamas? :)

Kram Madde


Forever and always, part 34

-Äh... Har aldrig tänkt på att bli känd, jag har dig, och då är jag ränn tillräckligt känd eftersom att du är känd, ya know? Haha, svarade jag. Han skrattade och så kysste han mig. Han tog handen innanför min topp och smäkte min rygg. Åh, vad jag hade saknat det...


Det ena led till det andra så nu var det andra gången vi gjorde det.

Efter att vi hade haft sex(orkar inte skriva hur allt gick till :P) så låg vi brevid varandra och pratade.

-Tänk att det bara har gått 1 månad sedan jag träffade dig för första gången. Tiden går så fort, sa Justin. Jag kollade på honom och log. Han kysste mig på kinden och sa:
-Nä innan din mamma kommer hem måste vi nog gå och duscha och klä på oss.
-Bra idé, jag först! sa jag och sprang in i duschen. Jag duschade snabbt sen gick jag ut igen och klädde på mig. När Justin var klar kom han ut ur duschen och klädde på sig han också. Jag gick ner och tog fram glass, eftersom jag var verkligen väldigtsugen på glass.

När Justin kom ner för trapporna och in i köket kollade han på glassen och slickade sig om munnen. Uh, hot, tänkte jag. Jag gav glassen till honom och vi gick in i vardagsrummet. Vi satte oss i soffan och åt glassen och pratade lite.
-Okej, så dom dagarna jag har varit ifrån dig, har varit en hel stor katastrof, sa Justin. Lämna mig aldrig, ok? Inte ens när jag säger att du ska göra det, för då är jag ju sjuk i huvudet.
Jag skrattade lite men sen blev jag seriös.
-Vad får dig att tro att jag ska lämna dig? frågade jag honom.
-På grund av alla mina fans, då alla hatar dig, och när papparazzis hela tiden stör, jag vet att det är jobbigt...
-Inte ens då lämnar jag dig, jag älskar dig, förstår du det? sa jag och kysste honom. Han kramade mig och viskade:
-Jag älskar dig också, forever and always.
Vi kramades en riktigt lång stund men sedan blev jag snål på glass så jag knuffade bort Justin och åt en stor bit glass. Justin skrattade och sa:
-Du har glass på näsan, vänta.
Han slickade bort det och sedan kysste han mig. Han tog sin hand innanför min tröj och smäkte min rygg, sedan slutade han kyssa mig och log. Han kollade mig i ögonen och sa:
-Jag älskar dig.
Jag skulle just svara när jag hörde att nån sa "Aaw". Jag vände mig om och där stod mamma.
-Mamma, skulle du kunna ropa nästa gång du kommer hem? Du förstörde ju stunden! sa jag. Hon kollade lite på oss och sa:
-Ni är sams igen ser jag, va bra, och Lovisa, jag ska inte störa mer, ha kul.
Hon gick in i köket och tog lite glass, sedan gick hon till sitt rum. Jag kollade på Justin och skrattade.
-Vet hon? frågade Justin.
-Vet vadå? frågade jag.
-Asså, du vet... Det vi gjorde idag, sa han och skrattade.
-Oh, nä, jag är inte dum i huvet heller, svarade jag och skrattade. Vi åt upp glassen och sen gick vi upp till mitt rum. Vi la oss ner på sängen och Justin la sina armar runt min midja. Vi låg och bara kollade varandra i ögonen en låååång stund. Då ringde Justins telefon. Han suckade och svarade.
-Ja mamma, jo, jag är här nu, mm... Säkert... Inte nu... Snälla? Men God... Okej, jag ska inte... Nänä... Okej... Jaja... Mm... Orkar inte... Men jag gör det senare... Turnén? Men jag har ju lov nu i 3 veckor... Jo, med Lovisa... Bahamas.... Eller Hawaii... Mm... Hejdå.
Justin la på och skrattade.
-Sådär låter det också när jag pratar med mamma i telefon, haha, sa jag och skrattade. Men vad var detdär Bahamas eller Hawaii?
-Jo, jag har ju nu 3 veckor ledigt, och dom 3 veckorna vill jag vara med dig, så vill du följa med mig till Bahamas eller Hawaii? Du väljer, sa han.
-What?! Bahamas?! Hawaii?! Hur tror du att jag ska kunna välja??!! sa jag och kramade honom. Han skrattade sitt jättegulliga skratt och kramade mig.
-Men du måste välja, sa han.
-Okej... Hawaii... Nä, Bahamas! Nä... Jag vet inte! sa jag desperat och skrattade. Han skrattade och sen kysste han mig på kinden.
-Du har ju vart till Bahamas och Hawaii, vilket ställe är bättre? frågade jag.
-Bahamas, tycker jag, svarade han.
Okej, då får det bli Bahamas, svarade jag och log. Han kysste mig passionerat.
Tänk, 3 hela veckor med Justin i Bahamas...


Ni får mera senare idag, tror jag. KOMENTERA!!

Kram Madde


Forever and always, part 33

-Men hallå, det var ju inte Lovisa som kysste Tyler, Tyler kysste ju henne, och hon hade ingen chans att slippa bort från hans grepp, sa hon då. Men gör som du vill. Lycka till man.
Hon kramade mig och sen gick hon. Ja... Kanske skulle jag åka tillbaka till Lovisa...


Men nu hade jag konserten att tänka på. Konserten gick bra och nu hade jag en plan.

Lovisas perspektiv:

Efter att jag avslutade samtalet med Jessica gick jag och la mig. Det var ju ändå skola imorgon.

På morgonen vaknade jag av att alarmet pipade. Jag suckade och satte mig upp. Sedan klädde jag på mig en blå tight tröja och tighta jeans. Jag sminkade mig lite och borstade håret. Sedan gick jag ner och åt frukost. När jag var klar rusade jag till bussen. Jag missade nästan bussen men hann i sista stunden. Jag hoppade på bussen och gick och satte mig ensam. När jag kom till skolan gick jag ut ur bussen och mötte Sammie.
-Hej, hur går det? undrade Sammie. Hon visste allt om vad som hade hänt mellan mig och Justin. Också att vi hade sex.
-Sådär... Lär mig att leva utan Justin är ju lite svårt, men annars går det, svarade jag medans vi tog ut våra böcker ur skåpen. Vi gick till musik salen. När vi kom in där sa vår musiklärare:
-Lovisa, du sjunger 'Overboard' nu, jag vill höra dig sjunga den.
-Ööh... Okej... svarade jag och tog en mikrofon. Musiken började spela och jag började sjunga:
-It feels like we've been out at sea so back and forth that's how it seems.
När jag hade sjungt refrengen och det var dags för Justins vers hörde jag någon sjunga.
-Never understand you when you say wanting me to meet you half way.
När ajg vände mig om stod Justin där. Jag kollade på honom och praktist taget attackerade honom. Jag kramade hon länge och väl och förstod att han hade förlåtit mig.
-Jag älskar dig, viskade han i mitt öra. Då kände jag en tår rinna nerför min kind. Han hade kommit tillbaka. Min Justin, tänkte jag. Justin kollade mig i ögonen och kysste mig. Jag brydde mig inte om att alla andra såg. Och Elise såg också, men jag brydde mig inte ett dugg. Jag hörde hur hon fnös och stampade i marken. Justin slutade kyssa mig och sa:
-Vi ses efter skolan, jag kommer till dig, okej?
-Okej, bye, sa jag och kramade honom. Sen gick han. Jag satte mig ner på min plats och log som en galning. Jag kände några tårar rinna ner för mina kinder och torkade bort dem.
-Glädjetårar? viskade Sammie till mig. Jag nickade och log.
Dagen gick fort och när jag kom hem ringde jag till Justin.
-Jag är hemma nu, sa jag till honom.
-Great, jag kommer, love ya, sa han och så la han på. Jag tog ett äpple och satte mig i soffan. Efter kanske 10 minuter kom Justin och knackade på. Hanv ar så jäkla snygg.
-Hej sweetie, sa han och kramade mig. Sorry att jag inte trodde dig, jag är jätte lessen.
Jag kramade honom och kysste honom på kinden sen sa jag:
-Äh, vi glömmer det.
-Bra, så vad ska vi göra? frågade Justin.
-Hm... Jag har ingen aning...
Jag började gå upp till mitt rum och han följde efter. När vi kom in i mitt rum satte vi oss ner på sängen och jag frågade:
-När bestämde du dig att komma tillbaka?
-Uhm... Igår, men jag hade en konsert då, så jag kunde inte komma då, svarade han. Han la armen om mig och kramade mig. Jag steg upp och tog datorn. Sedan loggade jag in på twitter.
"I love you, no matter what, you'll always have my heart" skrev jag och tweetade det. Justin läste det och sa:
-Vem är detdär om då? ;)
-Jaa du, säg det ;), haha.
Jag kysste honom och sen la jag på 'Mine'. Han skrattade lite och sa:
-Denhär sången sjöng du ju när vi träffade första gången, det var den bästa dagen i mitt liv, I found my love of my life.
-Aaww, sa jag och rodnade. Han skrattade och sa:
-Sjung den.
-Do you remember, we were sitting there, by the water? You put your arm around me for the first time. You made a rebel of a careless man's careful daughter, you are the best thing that's ever been mine, sjöng jag för honom. Han log och sa:
-Som jag sa då så kan du bli riktigt känd för du är så himla bra på att sjunga.
-Äh... Har aldrig tänkt på att bli känd, jag har dig, och då är jag ränn tillräckligt känd eftersom att du är känd, ya know? Haha, svarade jag. Han skrattade och så kysste han mig. Han tog handen innanför min topp och smäkte min rygg. Åh, vad jag hade saknat det...


Jag vet att ajg lovade att ni skulle få en till om jag fick 15 komentarer, men mamma tog datan, så jag kunde inte, sorry! Men KOMENTERA!<3 Tack för att ni läser min novell<3

Kram Madde


Forever and always, part 32

Jag gick upp till mitt och tjejernas rum och började packa. Sen kramade jag om alla och tjejerna tyckte det var väldigt sårligt att jag skulle åka. Jag sa hejdå till Justin och gick sedan ut med mina väskor. Jag la in dem i bilen och satte mig i bilen. Bilen körde mig till flygplatsen och jag åkte med första bästa flyg till Atlanta. När jag satt på flyget och vi var i luften började jag storgårta. Kanske var dethär slutet?...


När jag kom till flygplatsen i Atlanta tog jag mina saker och gick ut ur planet. Jag gick och hämtade mina väskor och så ringde jag mamma. Hon kom och hämtade mig direkt. Som tur frågade hon inte nåt om varför jag kom hem. Justin... Min Justin... Som vill ta en paus... Och kanske så är den pausen förevigt, tänkte jag och började gråta igen. När vi kom hem gick jag direkt till mitt rum. Det var morgon i Atlanta men jag orkade verkligen inte gå till skolan eftersom jag skulle få 500 frågor om hur det hade varit där, varför jag är hemma osv. Så mamma let mig stanna hemma idag. Jag la mig ner på sängen och tänkte en stund, men jag försökte att undvika att tänka på Justin. Jag tog datorn och loggade in på twitter. Där såg jag att det var väldigt mycket drama om mig och Justin. Hur visste de? tänkte jag. Det var några fans som pratade om mig och Justin och där skickade de en länk till nån youtube video. Jag klickade på den och läste rubriken "It's over, for a while". Jag kollade intervjuen.
-Okej, så hur går det för dig och Lovisa då? frågade reporten.
-Uh... Asså hon åkte faktist hem idag, vi tog en liten... Uhm... Paus, svarade Justin. Okej, där fick jag veta varför alla visste. Jag klickade bort intervjuen och skrev på twitter "Everytime I hear something about you, I just wanna cry, I miss you". Sedan loggade jag ut. Jag la på 'Back to December' och la mig ner på sängen. Efter en stund gick jag ner till mamma och åt lite, men sedan gick jag upp till mitt rum igen. Jag gick via badrummet och såg att jag hade mascara över hela ansiktet så jag tvättade ansiktet. Sen bestämde jag mig för att ta en dusch. Så jag tog av mig kläderna och hoppade in i duschen. Jag lät det varma vattnet rinna över min hud så att min hud blev alldeles röd, men jag brydde mig inte. Jag stod och duschade en lång stund. Justin... Jag älskar dig... Och jag saknar dig så jävla mycket, tänkte jag. Jag satte mig ner på golvet och lät vattnet vara på och jag grät som en liten tre-åring. Jälva Tyler... Om han inte skulle ha kysst mig skulle jag nu vara tillsammans med Justin, tänkte jag och fortsatte gråta. Hur jag än försökte så fick jag inte Justin ur mina tankar. Det går liksom bara inte, han är för perfekt, och jag älskar honom, tänkte jag. Efter kanske 1 timme kom mamma och knackade på badrumsdörren.
-Älskling, du kan inte låta vattnet rinna sådär länge, vi är inte miljonärer, och det vet du, sweetie.
Jag steg upp och stängde av vattnet. Sen gick jag ur duschen och började torka mig. När jag var torr tog jag på mig ett par mjukisbyxor och en lite för stor t-shirt och en mysig hoodie, jag orkade verkligen inte ha på nåt tight nu. Jag gick ner till vardagsrummet och letade fram 'Remember me'. Hade inte sett den på länge så jag tänkte att jag kunde se den. Jag la i den och satte mig i soffan. Egentligen orkade jag inte se nån film, men bara för att inte ligga på mitt rum och gråta. MItt i filmen ringde nån till mig. Jessica stod det på displayen. Jag svarade och hon sa:
-Hej, hur mår du?
-Uh... Bra... Eller kanske inte, men... svarade jag.
-Aa, jag förstår dig, du skulle se Justin just nu, han går omkring och hänger med huvudet, och han har haft några små gråtpart, om du förstår vad jag menar, sa Jessica. Justin har gråtit, på grund av mig... tänkte jag.
-Hälsa honom att jag älskar honom, och att jag är lessen för allt, och att jag saknar honom, sa jag till Jessica. Hon snyftade lite och sa:
-Jag förstår att det känns svårt nu, men han kommer komma tillbaka till dig, för du är amazing.
-Tack, men du, jag måste nog gå nu, hejdå, sa jag och la på.

Justins perspektiv:

Dagarna gick söligt framåt. Nu hade det gått 4 dagar sen jag så Lovisa senast. Jag var nu i Spanien, Madrid. Skulle ha en konsert här ikväll. Men jag har verkligen ingen lust. Nu var det 4 timmar kvar tills konserten skulle börja. Jag vill bara ha Lovisa här hos mig, tänkte jag. Då kom Jessica fram till mig.
-Jag pratade just med Lovisa igen, vi har pratat varje dag, hon hälsade att hon älskar dig och att hon saknar dig, du borde nog besöka henne och ta tillbaka henne, för jag vet ju själv att du älskar henne, sa hon och kollade på mig med sin poppyface. Jag nickade lite och sa sen:
-Men jag vet inte...
-Men hallå, det var ju inte Lovisa som kysste Tyler, Tyler kysste ju henne, och hon hade ingen chans att slippa bort från hans grepp, sa hon då. Men gör som du vill. Lycka till man.
Hon kramade mig och sen gick hon. Ja... Kanske skulle jag åka tillbaka till Lovisa...


Ni fick ett kort inlägg nu, men ni kommer få mera, om jag får 15 komentarer :), så komentera<3 :)
Tror ni att Justin åker tillbaka till Atlanta och får tillbaka Lovisa? KOMENTERA!<3
Kram Madde


Forever and always, part 31

(Bara för att ni bad så snällt så får ni ett till part ikväll ;) )

Alla skrattade och jag tittade på Justin och ryckte på axlarna. Han skrattade och viskade:
-Att det ska vara så roligt... Men vi borde göra det igen.
Han blinkade och jag skrattade.
-Mm... Sure ;), svarade jag. Vi fortsatte köra leken en lång stund. Sen kom Scooter och gav oss McDonalds mat. Vi åt och hade riktigt kul. Om jag bara visste vad Tyler hade i tankarna...


Efter det så sa Tyler att han skulle ut ett tag så han gick. Det räckte kanske 10 minuter men han kom inte tillbaka. Caitlin sa att hon går och söker efter honom så hon gick ut ur rummet. Efter kanske 3 minuter kom hon tillbaka och sa:
-Hittade inte honom, Lovisa, gå ut och sök nu, du som alltid hittar allt och alla.
-Okej, sa jag och steg upp och gick ut. Där tog någon tag i mig. Det var Tyler. Han börjde sig frma över mig och kysste mig. Jag hade ingen chans att slippa från han grepp. Efter kanske 3 minuter kom alla andra ut och såg oss hångla. Jag försökte för allt i världen knuffa bort Tyler, men han var för stark. Justin gick fram till oss och drog bort Tyler från mig sen sa han till mig:
-Tack så mycket.
Han vände sig om och gick iväg men jag hann se en tår rinna ner för hans kind. Caitlin stod där och kollade från mig till Tyler sen sa hon:
-Jävla idioter, kom ALDRIG nära mig igen! Jag vill inte se er mer!
Hon gick in i rummet. Jag kollade en stund ner i marken sen märkte jag att jag började storgråta. Jag föll ner på mina knän och hade huvudet i händerna. Jag grät som en galning och Tyler försökte "trösta" mig.
-Men Lovisa, vi har ju hållit vårt förhållande hemligt så jätte länge, så det var kanske bäst att de fick reda på det, sa Tyler. VAD FAN TALAR HAN OM?! tänkte jag och började gråta ännu mer.
-Vad för nåt hemligt förhållande? frågade Jasmine. Jag steg upp och knuffade Tyler så han föll. Men han steg snabbt upp.
-VI HAR INGET JÄVLIGT FÖRHÅLLANDE!! JAG HAR ALDRIG DEJTAT DIG TYLER!! JAG HADE SEX MED JUSTIN OCH JAG ÄLSKAR HONOM!! INTE DIG!! DU ÄR EN JÄVLA IDIOT!! skrek jag. Han ryggade tillbaka. Sedan gick Ryan och Chaz fram till honom och drog honom med sig.
-Nu åker du hem, förstår du det? hörde jag Ryan säga. Jasmine och Jessica kom fram till mig och kramade mig.
-Det kommer bli bra, Justin kommer få reda på sanningen och allt kommer bli bra igen, viskade Jessica till mig. Jag såg hur Christian gick in i rummet igen.

Caitlins perspektiv:

Jag satt på soffan och grät. Hur kunde Tyler göra såhär? Och hur kunde Lovisa? Då kom Christian in i rummet. Han satte sig ner brevid mig och kramade mig, så sa han:
-Tyler är nog ingen bra typ, det var han som kysste Lovisa, och hon kunde inte få bort honom från henne, hon älskar Justin, och tycker att Tyler är en jävla idiot.
Han lät faktist som om han trodde på det. Kanske var det Tyler, och inte Lovisa. Efter en stunds tänkande bestämde jag mig för att förlåta Lovisa. Det var ju ändå Tyler som hade gjort allt så jävla fel.

Justins perspektiv:

Jag satt vid poolkanten och grät. Hur kunde Lovisa kyssa Tyler? Jag var så jävla lessen. Vi ahde haft sex, vi hade haft en dejt under Eiffeltornet, och vi hade gjort så mycket annat, och så går hon och kysser Tyler. Och jag som litade på henne. Jag hörde hur någon kom in och jag vände mig om. Där stod Lovisa med rödgråtna ögon. Hon kom gåndes lite närmare poolen men så stannade hon. Jag vände mig om igen.
-Justin... började hon men avbröt sig. Hon kom lite närmare men jag flyttade mig ifrån henne. Hon satte sig ändå ner vid poolkanten och stoppade fötterna i vattnet. Sen kollade hon på mig och sa:
-Justin, jag älskar dig.
Jag fnös och steg upp. Här tänkte jag inte vara. Jag började gå iväg och jag hörde hur hon steg upp också.
-Justin! Snälla, lyssna!
Jag fortsatte gå och hon kom efter mig. Då började jag springa. Hon sprang efter mig också. Men jag var snabbare än henne så jag hann springa ifrån henne.
-SNÄLLA JUSTIN!! Låt mig förklara! skrek hon. Jag ignorerade henne och sprang upp till aktivitetsrummet och satte mig där i en av fåtöljerna och grät. Efter kanske 10 minuter kom Lovisa in och sa:
-Nu sitter du stilla där och låter mig förklara!
Hon satte sig ner på soffan brevid mig och sa:
-Okej, du kommer säkert inte tro mig eller nåt, men Justin, jag älskar dig, jag hade sex med dig, jag hade dejt med dig under Eiffeltornet, hur skulle jag då gå och kyssa Tyler? Jag älskar dig.
Jo, visst, tänkte jag. Hon fortsatte:
-Du var den första jag berättade för att Filip våldtog mig, jag hade inte ens berättat det för Sammie, och hon är min bästis. Jag är ingen tjej som går från kille till kille, och det vet du! Jag älskar dig! Och det vet du också. Men jag förstår dig. Det tog tid för dig också att få mig att förstå att du inte hade nåt emellan dig och Jasmine, men jag litar på dig, och det borde du också göra. Jag behöver dig.
Jag vände mig om mot henne och kollade henne i ögonen för att se om hon talade sanning. OCh hon såg döds seriös ut. Jag suckade och så vände jag mig om igen.
-Lovisa, jag älskar dig jätte mycket också, men jag vet inte om jag orkar. Det är så många av mina fans som säger åt mig att jag dejtar fel person, och att du bara utnyttjar mig. Kanske skulle vi kunna ta en paus, och bara vara vänner? sa jag för det kändes verkligen tungt.

Lovisas perspektiv:

-Lovisa, jag älskar dig jätte mycket också, men jag vet inte om jag orkar. Det är så många av mina fans som säger åt mig att jag dejtar fel person, och att du bara utnyttjar mig. Kanske skulle vi kunna ta en paus, och bara vara vänner?

När han sa detdär ville jag bryta ihop. Jag kollade på honom och så sa jag:
-Paus eller förgått?
-Paus... Tror jag, svarade han. Tror han, men han vet inte. Jag steg upp och kramade honom. Så sa jag:
-Jag tror det är bäst för mig att åka hem då, det är ju ingen idé att jag är här om jag inte får kyssa dig.
-Mm... Kanske är det bäst att vi tar en paus från varandra helt.
Jag gick upp till mitt och tjejernas rum och började packa. Sen kramade jag om alla och tjejerna tyckte det var väldigt sårligt att jag skulle åka. Jag sa hejdå till Justin och gick sedan ut med mina väskor. Jag la in dem i bilen och satte mig i bilen. Bilen körde mig till flygplatsen och jag åkte med första bästa flyg till Atlanta. När jag satt på flyget och vi var i luften började jag storgårta. Kanske var dethär slutet?...


NEEEJ!!! JÄVLA TYLER!! Men nu måste jag verkligen skriva lite drama. Men KOMENTERA!<3 VAD KOMMER HÄNDA?! ÄR DETHÄR SLUTET FÖR Justin och Lovisa?! KOMENTERA!
Kram Madde

Ps. Det kan vara lite stavfel, sitter uppe halv ett och skriver. Men Kram!<3


Forever and always, part 30

Där satt Ryan och Jasmine och hånglade på soffan.
-Eww... sa jag och gick till badrummet. Jag tvättade bort mitt smink och borstade tänderna. När jag gick ut igen satt Jasmine där ensam på soffan.
-Ööh... Sorry att vi liksom... öh.. sa hon.
-Haha, det är ju mitt fel att jag kommer in när ni hånglar, sa jag. Var är Jessica?
-Hon är nånstans, i aktivitetsrummet, tror jag, svarade hon.
-Okej, jag tror jag ska börja sova nu, klockan är ju ändå 12:00 så...
Jag la mig ner i min säng och jag somnade direkt med Justin i mina tankar...


Jag vaknade på morgonen av att min telefon ringde. Jag kollade på displayen. Caitlin, stod det. Konstit, vad vill hon? tänkte jag. Jag svarade och hon sa:

-Sorry, om jag väckte dig, men jag ville berätta att jag, Christian och Tyler kommer till Paris idag, och sa vara en stund med på turnén, bra va?
-Jaha... Det visste jag inte, när kommer ni? frågade jag sömnigt. Fuck, Tyler kommer, och han som är såå störande... tänkte jag.
-Asså, vi kommer idag, så klä på dig! Vi är på flygplatsen nu, så vi kommer om kanske 14 timmar, vad vet jag, men see yah, sa hon och la på.
-Jaha... sa jag högt för mig själv. Jag steg upp ur sängen och gick till badrummet. Jag tog på mig en topp och ett par jeans shorts. Jag sminkade mig lite och lät håret hänga fritt. Orkade liksom inte göra nåt åt det. Jag gick in i Jessicas rum och hon satt och såg på tv.
-God morgon, sa hon och gäspade.
-Caitlin, Christian och Tyler kommer hit idag, sa jag och satte mig ner på sängen.
-NEJ! Inte Tyler... Han är så... Störande... sa hon.
-Mm... Det tycker jag också, asså åh... sa jag. Då kom Jasmine in också.
-Visste ni att Caitlin, Chaz, Christian och Tyler kommer hit idag? frågade hon.
-Chaz också? frågade jag. Jo, vi visste att dom skulle komma, men jag visste inte att Chaz skulle också komma.
-Aha, men de kommer iallafall, asså Tyler är bara såå störande... sa hon.
-Då är vi tre som tycker det, svarade jag. Jessica böt om och jag och Jasmine satt och såg på tv så länge. Då knackade nån på dörren. Jag gick och öppnade och där stod Justin. Han kramade mig och sa:
-Aah... Idag kommer ju alla mina kompisar hit... Och Tyler, försök stå ut.
Han skrattade lite och så kysste han mig.
-God... What do I do? Han är så störande... sa jag. Vi gick in i hotellrummet och satte oss ner på soffan.
-Asså, igår när vi hade varit på vår dejt och jag kom in här satt Ryan och Jasmine på soffan och hånglade, haha, berättade jag för honom. Han skrattade och sa:
-Jag visste det, Ryan berättade, och jag gjorde allt ännu mer pinsamt med att skratta ut honom totalt, jag vet, jag är elak.
-Haha, du? Elak? Skulle inte tro det, svarade jag och skrattade.
-Yo, lovebirds, dämpa ljudet, jag försöker se på tv, och jo, vi hånglade, big deal, ropade Jasmine från Jessicas rum. Vi skrattade och Justin kysste mig. Han tog handen innanför min tröja och smäkte min rygg. Oh, vad jag älskar den känslan, tänkte jag. Jag fortsatte kyssa honom en stund till när jag hörde någon säga:
-Och nu ser jag er hånlga, jag förstår dig nu, Lovisa.
Det var Jasmine. Jag bara kollade på henne och skrattade.
-Aa, så äntligen! Haha.
-Okej, men när kommer alla då? frågade Jasmine.
-Asså, Chaz startade på morgonen nån gång, så han kommer om ungefär 4 timmar, och dom andra kommer...
Längre hann han inte fören Christian, Chaz, Caitlin och Tyler kom in i rummet och efter dem kom Ryan. Han kollade på Jasmine och gick fram till henne och kramade henne.
-Okej, så vi är HÄR! skrek Caitlin och kramade mig.
-Så jävla länge sen jag såg er, sa Jessica som hade kommit ut ur badrummet.
-Sshh... Svär inte, sa Caitlin och skrattade. Äh... Skojade bara, haha.
-Jättekul, Caitlin, sa Christian och så kom han fram till mig. What's up?
-Christian, hon är ett år äldre än dig, och hon har pojkvän, sa Caitlin och slog honom.
-Tack Caitlin, nu behöver jag inte förklara det själv, okej, men ska du Caitlin sova i samma rum som oss? sa jag.
-Japp, och killarna får sova i samma rum som oss också... svarade hon och skrattade.
-Jag har inget emot det, svarade Justin och flinade.
-Jo, visst, of course, nä men killarna får sova nån annanstans, svarade jag och skrattade. Justin gjorde poppyface och skrattade.
-You know you love me, I know you care, sjöng han. Alla skrattade och så satte vi oss ner i soffan och på golvet satt vissa.
-Vi kör sanning eller konka! sa Ryan.
-Du har alltid så jävla bra ideer, sa jag och skrattade. Okej, jag börjar.
-Okej, men först, alla gör vad de måste göra, och säger sanningen, sa Ryan.
-Kay, sanning, haha, boring, men sanning, sa jag.
-Okej... Om du fick välja mellan Ryan eller Chaz, vem skulle du hälst dejta? frågade Caitlin och skrattade.
-Ööh... Uh... Maybe... Ryan, sorry Jasmine, svarade jag och skrattade. Jasmine såg på mig som "I'll kill you" och sen skrattade hon.
-Okej, Caitlins tur, sa Ryan.
-Ööh... Kånka... sa Caitlin.
-Hångla med... Lovisa! sa Ryan och triumferade.
-What the fuck?! jag är inte lesbisk... sa jag och Caitlin på samma gång. Vi kollade på varandra och skakade på huvudet.
-Ni lovade! sa Ryan.
-Men jag trodde ju nog att vi skulle få andra saker att göra, och inte hångla med några tjejer heller, när man själv är tjej! sa Caitlin.
-KOM IGEN! skrek alla på en gång så det fanns inte så mycket att göra. Jag flyttade mig närmare henne och vi kysstes. VI höll på så i kanske 3 minuter och när vi slutade märkte vi att alla killar hade stånd. Haha, asså, tänkte jag.
-Okej, Ryans tur, sa jag.
-Okej, kånka, sa han.
-Hångla med Jessica!! skrek jag och Caitlin på samma gång.
-Va?! MEN JAG DEJTAR JU JASMINE! skrek han.
-Vadå? Jag dejtar ju Tyler, och Lovisa dejtar Justin och vi hånglade ändå, så kom igen nu! sa Caitlin.
-Aa, asså det är ju okej för mig, sa Jasmine.
Ryan suckade och flyttade sig närmare Jessica. Så kysstes de. Justin passade på att kyssa mig på samma gång också. Efter kanske 2 minuter slutade de.
-Okej... Justins tur, sa Chaz.
-Kånka, sa Justin. Ryan och Chaz flinade elakt, sen viskade de nåt till Justin och han kollade på dem och sa:
-Vadå? Det skulle jag kunna göra utan att ni ber mig.
-Okej, så Justin måste ha sex med Lovisa, sa Ryan och flinade. Jag kollade på dem och gapskrattade.
-Vad är det som är så kul? frågade Ryan.
-Hahaha!! Som om det skulle vara så svårt! Hahaha, skrattade jag.
-Aa men, gör det då, sa Ryan.
-Okej, men inte framför er heller, svarade jag. Justin skrattade och sa:
-De menade inte det heller, haha.
-Men, seriöst, do it nån gång iallafall, sa Ryan.
-Ja, men då kan jag ju avslöja att vi redan har gjort det, svarade jag och gapskrattade. Jessica och Jasmine kollade på mig som "Varför berättar du åt dem? Men du berättade ju nog åt oss... Men asså...". Alla bara kollade på mig och Justin och sen började killarna applådera och Ryan sa:
-Wow... Ni går ju snabbt fram... Haha.
Alla skrattade och jag tittade på Justin och ryckte på axlarna. Han skrattade och viskade:
-Att det ska vara så roligt... Men vi borde göra det igen.
Han blinkade och jag skrattade.
-Mm... Sure ;), svarade jag. Vi fortsatte köra leken en lång stund. Sen kom Scooter och gav oss McDonalds mat. Vi åt och hade riktigt kul. Om jag bara visste vad Tyler hade i tankarna...Vad har Tyler i tankarna? Vad kommer hända? Minst 15 komentarer, då får ni en till del ikväll! Jag lovar! Så KOMENTERA! Tycker ni om den? :)
Kram Madde


Forever and always, part 29

Vi gick ut ur omklädningsrummet och åkte ner med hissen till vårt rum. Vi tog våra saker vi behövde och sen gick vi ner till lobbyn. Där väntade alla på oss. Jag, Ryan, Jasmine, Justin och Jessica åkte tillsammans i en limousin. När vi kom fram till arenan blev vi förvånadsvärt inte attackerade av några fans. Efter kanske 2 timmar började konserten och justin sprang ut på scenen och började med 'Love me'. Han är så jävla bra, tänkte jag och log...


När konserten var över och vi var på hotellet igen sa Justin till mig:
-Klä på dig en klänning och vänta på mig, jag har en överraskning.
-Ahaa... Okej, see ya, sa jag och kysste honom, sedan gick jag in i mitt och tjejernas rum. Jag letade upp en söt klänning och tog på mig kläderna. Sedan sminkade jag mig och plattade håret lite. Just när jag blev klar knackade nån på dörren. Jag gick och öppnade och där stod Justin. Ah, han är så himla snygg, tänkte jag.

-Vänta, ska bara ta min väska, kommer strax, sa jag och hämtade min väska. Sedan tog jag Justins hand och gick ut ur rummet. Jag kollade på Justin och han stirrade på mig.
-Wow, du är så himla snygg, sa han och kysste mig.
-Aaw, tack, och du är faktist väldigt snygg också, svarade jag. Vi åkte ner med hissen och gick ut på gården. Där stod en limousin och väntade på oss. Vi satte oss i limousinen och limousinen körde iväg.
-Justin, vart ska vi? frågade jag nyfiket.
-Vänta och se, sa han. Men du kommer gilla det, hoppas jag.
-Aaah, tell me, snälla? sa jag och gjorde min poppyface. Han bara skrattade och kysste mig på pannan.
-Du får se, sa han igen och log. Vi åkte en stund och när vi var framme sa Justin att jag skulle blunda. Han hjälpte mig ur bilen och sa att jag fick öppna ögonen. När jag öppnade ögonen såg jag Eiffeltornet. Det var så vackert nu när det var kväll.


Där fanns ett bord med ljus och Justin lädde mig dit. Han drog ut stolen för mig och jag satte mig ner. Jag var helt chockade och visste inte vad jag skulle göra. En kypare (?) kom fram och gav oss mat. Pasta, yum, tänkte jag.
-Justin? sa jag och började äta.
-Ja, va? frågade han.
-När planerade du dethär? frågade jag och skrattade lite.
-Så fort jag fick veta att du skulle med mig på turné, svarade han och log. Jag ville bara hoppa på honom och kyssa honom. Han var bara så gullig. Jag trodde aldrig att nån kille skulle göra dethär för mig, tänkte jag.
Vi åt och pratade om normala saker. När vi var klara kom en limousin och hämtade oss och körde oss till en strand. Stranden var så himla vacker. Jag tog av mig mina skor och vi gick hand i hand på stranden. Vi sa inte så mycket, men det behövdes inte. Han stannade och tittade mig i ögonen.
-Jag älskar dig, forever and always, viskade han och kysste mig. Han la händerna runt min midja och drog mig närmare honom. Vi kysstes ett tag. Forever and always, tänkte jag och log medans jag kysste honom. Han smäkte min rygg och sedan avbröt han kyssen. Vi fortsatte gå på stranden ett tag till.
Efter kanske en timme gick vi tillbaka till limousinen. Vi åkte tillbaka till hotellet och när vi skulle gå in så blev vi omringade av paparazzis. De tog bilder, skrek frågor och det var kaos. Vi fick hoppa in i limousinen igen och Justin ringde Kenny. Kenny kom efter en stund och hjälpte oss att gå igenom klumpen med paparazzis in till hotellet. När vi kom upp till våningen där vi hade våra rum sa Justin:
-Lessen för detdär.
Han såg väldigt lessen ut.
-Hej. Det är inte ditt fel, kom igen nu, le, sa jag och kramade honom. Det är ju inte så att jag skulle bli sur på grund av några paparazzis som attackerar oss, du kan nog inte göra så mycket åt det.
Han kramade mig och sen kysste han mig.
-God natt älskling, sa han.
-God natt, jag hade jätte kul.
Jag kramade honom och sedan gick jag in till mitt och tjejernas rum. Där satt Ryan och Jasmine och hånglade på soffan.
-Eww... sa jag och gick till badrummet. Jag tvättade bort mitt smink och borstade tänderna. När jag gick ut igen satt Jasmine där ensam på soffan.
-Ööh... Sorry att vi liksom... öh.. sa hon.
-Haha, det är ju mitt fel att jag kommer in när ni hånglar, sa jag. Var är Jessica?
-Hon är nånstans, i aktivitetsrummet, tror jag, svarade hon.
-Okej, jag tror jag ska börja sova nu, klockan är ju ändå 12:00 så...
Jag la mig ner i min säng och jag somnade direkt med Justin i mina tankar...Sorry att jag inte skrev ett inlägg igår, men jag hade så mkt att göra. sorry! MEN KOMENTERA!<3 Vad tkr ni om min novell? :)
Kram Madde

modellkurs

Hej

Jag har modellkurs ikväll, eller snart, så jag hinner inte skriva ett inlägg nu, men kanske senare, så checka in ibland :)

Kram Madde


Forever and always, part 28

Vi tjejer bestämde oss för att gå till vårt rum. Jag kysste Justin och sa:
-God natt, älskar dig.
-Älskar dig också, sweetie, sa han och kysste mig. Vi tjejer gick till vårt rum och böt om. Sedan borstade jag tänderna och kröp ner i sängen. Jag somnade nästan direkt...


Jessica väckte mig på morgonen och sa:

-Kom igen nu, upp och hoppa, vi måste ju planera hur vi ska göra dethär...
-Aa, just de, planen... svarade jag och satte mig upp. Jag började klä på mig. Jag tog en blå topp och ett par jeans.
-Okej, så hur fan gör vi dethär då? frågade Jasmine.
-Vi frågar om de kommer och simmar, då fungerar det ju, haha, sa jag och vi skrattade. Okej, nu drar vi till killarna.
Vi gick till killarnas rum och knackade på. Justin öppnade.
-Good morning, älskling, sa han och kysste mig. Vi gick in i rummet och Jessica frågade:
-Kommer ni till poolen och simmar?
-Okej, men då måste vi nog förbjuda andra att komma in där, annars blir det ju kaos, sa Justin. Scooter fixar det.
-Great, vi ska bara hämta våra saker, sen kommer vi, sa Jasmine och vi gick till vårt rum och tog våra saker och hinkar. Vi bestämde att Jessica skulle springa upp med hinkarna till tjejernas omklädningsrum före vi kom. Så hon började gå mot hissen och åkte upp till bastuavdelningen. Jag och Jasmine gick till killarnas rum och knackade på.
-Scooter har fixat nu så vi har poolen för oss själva, kom, sa Justin och tog min hand. Vi började gå mot hissen. Sedan åkte vi upp till bastuavdelningen.
-Var är Jessica? frågade Ryan.
-Asså, hon hittade inte sina saker så hon kommer sen när hon hittar dem, svarade Jasmine. När vi kom upp till rätta våningen gick vi till omklädningsrummen. När vi kom in till tjejernas omklädningsrum attackerade Jessica oss och frågade:
-Märkte de att jag var borta? Haha.
-Joo, vi sa att du inte hittade dina saker, haha, svarade jag.Vi bytte om och fyllde hinkarna med iskallt vatten. Sen gick jag och Jasmine ut till killarna som var klara och höll på att trycka ner varandra under vattnet. När vi kom ut stirrade Justin nästan på mig. Ryan verkade stirra på Jasmine. Vi tjejer satte ner handukarna och våra saker och satte oss ner på solstolarna. Killarna kom upp och sa:
-Kom igen, ni måste ju simma.
-Later, jag ska bli brun, sa jag och la mig ner på solstolen.
-Hej, var är Jessica nu då? frågade Ryan.
-Asså, hon har verkar inte hitta sina saker... sa Jasmine.
-Men kom och sätt er ner, vi kommer ändå inte nu och simmar så, sa jag. Justin satte sig ner i en stol bredvid mig och Ryan satte sig bredvid Jasmine.
-Jag går och kollar om hon har ens börjat byta om, sa Jasmine och steg upp. Ryan kollade efter henne.
-Aha, så du är lite kär i Jasmine nu då eller? frågade jag och skrattade.
-Get some! sa Justin och skrattade.
-Men seriöst, Ryan, hon gillar ju dig, sa jag och skrattade lite. Jag såg ur ögonvrån hur Jasmine och Jessica kom med hinkarna med iskallt vatten. De gick tyst fram till Justin och Ryan och så hällde de vattnet på dem. Vi skrattade ihjäl oss. Killarna började frysa och Justin attackerade tjejerna.
-HJÄLP!! DET VAR LOVISAS IDÈ!! skrek tjejerna och sprang. Då attackerade Justin och Ryan mig. De lyfte upp mig och skulle precis slänga mig i vattnet.
-HJÄLP!! SLÄPP NER MIG!! skrek jag och skrattade. De slängde i mig i vattnet. Men som tur var så var vattnet varmt. Jasmine kom bakifrån Ryan och knuffade i honom i vattnet och Jessica knuffade i Justin. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Sen hoppade tjejerna också i och Ryan attackerade Jasmine. När han var ungefär 10 cm ifrån henne stannade han plötsligt. Jasmine lutade sig närmar honom och de kysstes.
-Bra ställe att kyssas på, viskade jag till Justin. Han skrattade och kramade mig. Jessica kollade på dem och sen skrattade hon också.
-Lovisa, vad var det jag sa? Jag kommer aldrig få nån pojkvän... sa hon.
-Jodå, du kommer hitta nån, sa jag och kramade henne. Yo, Jasmine och Ryan, sluta hångla eller get a room!
Justin skrattade och Ryan och Jasmine slutade faktist kyssas. Jasmine tittade på mig och visade tungan. Sen skrattade hon. Vi fortsatte härja lite till men sen blev jag väldigt trött så jag gick upp ur poolen.
-Idag är det väl konserten också här? frågade jag och satte mig ner på poolkanten.
-Jaa, men vi kommer vara här i tre dagar ännu, svarade Justin och kom fram till mig. Kom igen nu, är du trött?
-Japp, jag kommer somna, svarade jag. Han klättrade upp på poolkanten och kysste mig. Vi kysstes en lång stund.
-aherm... sa Ryan. Vi vill fortfarande inte så nån "show" här.
-Aaw, nä, vi ville inte heller se nån "show" när du och Jasmine hånglade, så du klarar dig nog, svarade jag.
-Lovisa, du måste lära mig hur du alltid kommer på så bra saker att svara, haha, sa Jessica och skrattade.
-Faan, hur ska det gå till? Du måste bara tänka snabbt, lol, svarade jag. Justin la armarna om mig och hoppade ner i poolen och drog ner mig.
-JUSTIN!! Aaaaah!! skrek jag och slog honom. Han bara skrattade och kysste mig. Sen började han kittla mig. Jag höll nästan på att drukna av skratt.
-JUSTIN!! JAG KOMMER DRUKNA!! HAHAHA!! skrek jag. Han slutade och sa:
-Sorry, men du är bara så söt.
-Haha, jo tjena.
Jag gick upp ur poolen och satte mig i ena solstolen och sa:
-Nä, nu är jag så jävla trött.
Då kom Scooter ut till poolen.
-Asså, ni måste skynda er, vi måste hinna till arenan före konserten börjar, så ni måste gå nu och byta om, sa han och sedan gick han. Alla som ännu var i poolen gick upp ur poolen. Justin kysste mig och sen gick vi tjejer till tjejernas omklädningsrum. Vi böt om och Jessica passade på att fråga:
-Asså, hur kunde det bli så att du och Ryan kysstes?
-Uh... Asså, jag har ingen aning men han var bara så nära mig så jag bara måste kyssa honom, ya know, svarade Jasmine och skrattade lite. Vi gick ut ur omklädningsrummet och åkte ner med hissen till vårt rum. Vi tog våra saker vi behövde och sen gick vi ner till lobbyn. Där väntade alla på oss. Jag, Ryan, Jasmine, Justin och Jessica åkte tillsammans i en limousin. När vi kom fram till arenan blev vi förvånadsvärt inte attackerade av några fans. Efter kanske 2 timmar började konserten och justin sprang ut på scenen och började med 'Love me'. Han är så jävla bra, tänkte jag och log...


Sorry att den inte har kommit nåt tidigare. Lessen. Och jag vet inte om jag hinner skriva nån imrn. Lessen. Men KOMENTERA! Kan jag få minst 15 komentarer? För jag har ju nog över 50 läsare, men ni komenterar inte... MEN KOMENTERA!<3
Kram Madde

Läs min andra blogg också :) <3

Hej

Tänkte bara tipsa om att ni kan läsa min andra blogg också där jag är lite galen och skriver nedräkningen tills Justins konsert i Danmark och sånt :). http://madeleneskogs.blogg.se heter den :). Där kan ni läsa om vad som hände på fritiden i mitt liv (om det inte är privat då :P) och nedräkningen då asså :). När jag har nedräkningen skriver jag alltid hur många dagar det är kvar, så skriver jag lite annat, frågar om ni har några tips på hur jag får tiden att flyga och så lägger jag alltid in en sång och ibland bilder och så om jag vet nåt mer info och så skriver jag en engelsk mening som inte alls har att göra med nedräkningen men jag tyckte det skulle vara kul :). Så kolla in där :).<3 Tack<3

TACK FÖR ATT NI LÄSER MIN NOVELL!<3 KOMENTERA GÄRNA!! NI KAN OCKSÅ FRÅGA FRÅGOR OM NI VILL!<3

Kram Madde

Aaaww<3


Forever and always, part 27

Vi åkte med Limousin till flygplatsen och när vi kom till flygplatsen blev vi attackerade av fans. Justin skrev autografer och tog kort med dem. Några ville också ta kort med mig och de ville ha min autograf också. Sedan gick vi till flygplanet som startade nästan direkt. Jag satt bredvid tjejerna och Justin satt med Ryan. Vi tjejer pratade mycket men jag somnade till sist...


Efter vad som kändes som 5 minuter väckte Jasmine mig och sa:
-Vi är framme nu.
Hon log elakt och skrattade.
-Nu börjar planen på riktigt, viskade Jessica. Vi steg upp och tog vårt handbagage och så gick vi ut ur planet. På flygplatsen var det nästan inga fan. Justin tog bilder med dem och så skrev han autografer. Men det gick väldigt fort. När vi kom ut ur flygplatsen åkte vi med limousin till hotellet. Denna gång fick vi tre tjejer dela rum och Justin och Ryan delade rum. Vi gick in till våra rum och packade upp. Efter att vi hade packat upp satte vi oss på soffan och pratade.
-Asså, när ska jag få nån pojkvän? frågade Jessica desperat.
-Ta det lugnt, du kommer hitta någon, sa Jasmine. Oh, och Ryan är min!
-Va? Tycker du om honom nu då? frågade jag och skrattade.
-Va? Han är ju skitsnygg! sa hon. VI skrattade och så sa Jessica:
-Men, han skrämde ju livet ur oss, haha.
-Ja, på tal om det, vi måste över till deras rum och nu är det er tur att förlåta dem, haha, sa jag. Vi steg upp och gick till killarnas rum. Vi knackade på och Ryan öppnade. Vi gick in rummet utan att säga ett ord och satte os ner i soffan. Jag lyckades inte få plats så jag satte mig i Justins famn.
-Okej, så vad har ni för ärende då? frågade Ryan och satte sig ner på golvet.
-Nä, vi ville bara hälsa på, sa Jasmine och skrattade.
-Men seriöst, har ni förlåtit oss nu då, eller? frågade Ryan.
-Men det är väl klart?! Varför skulle vi annars komma in här? frågade Jessica och slog honom lite.
-Ja, Jasmine, vad var det annars du sa i rummet? frågade jag och log elakt.
-Vad? Oh, det, snääälla, säg inte det här! sa hon och såg bedjande på mig. Jessica skrattade och sa:
-Jo, säg, haha, han måste ju få veta.
-Vadå? frågade killarna i kör.
-Nä, asså, inget, sa Jasmine.
-Joo, Jasmine sa...
Jasmine slog mig på huvudet så jag bet mig i tungan.
-Shut up!
-Aaaaaaj!! Det där gjorde ont! Nu bet jag mig i tungan!! AAAJ! sa jag och knuffade Jasmine.
-soory, men säg inget, lova Lovisa, sa Jasmine.
-Okej, jag säger inget, sa jag och log. Jessica säg!
-Aa, asså hon sa att Ryan...
Längre hann hon inte före Jasmine hade täckt för Jessicas mun med händerna.
-Va sa du Jasmine om Ryan? frågade Justin.
-Uuhm... Asså...
-Det är nog bäst att säga själv annars blir det ju bara pinsamt när vi berättar det, sa jag.
-Nä... Asså, glöm det, nu gör vi nåt annat, sa Jasmine.
-Vi har... Sanning eller konka! sa Ryan.
-Okej, sa jag. Vi satte oss i en ring på golvet och så sa Ryan:
-Okej, före vi börjar måste alla lova att göra det de måste göra och de måste också tala sanning, okej?
-Jag lovar, sa alla i kör. Jag fick börja. Jag tog sanning.
-Om du fick välja mellan att hångla med Justin i 10 minuter och aldrig se honom igen eller krama honom en gång och träffa honom varje dag men då får du bara krama honom, vad skulle du välja? frågade Jasmine och skrattade.
-Men faan... Det där går ju inte att svara på... Bara krama honom... Tror jag... svarade jag. Justin kramade mig och sa:
-Vilken tur att du får göra mer än att bara krama mig.
Då var det Jasmines tur. Hon tog också sanning.
-Okej, vad var det du hade sagt i rummet om Ryan? frågade Justin. Jasmine såg plågade ut.
-Ööh, asså... Jag sa att Ryan är min, haha, och att han är skitsnygg, sa hon och tittade ner i golvet. Justin klappade Ryan på axeln och sa:
-Där har du din tjej, haha.
Ryan verkade rodna. Wow, han verkar inte som killen som rodnar... tänkte jag. Då var det Justins tur. Han tog konka.
-Hångla med Lovisa i 7 minuter, sa Ryan. Jag och Justin tittade varandra i ögonen och så kysstes vi. Jag öppnade sakta munnen och våra tungor nuddade varandra. Han tog handen innanför min topp och smäkte min rygg. Så höll vi på i 7 minuter. Efter att dom 7 minuterna hade gått sa Ryan:
-Okej, ni kan sluta nu... Eftersom vi inte vill se någon porrshow här.
Tjejerna skrattade och vi slutade kyssas.
-Aa, mend et är väl klart att vi kommer ha sex framför ögonen på dig, vad trodde du? sa jag och skrattade. Vi fortsatte köra leken en stund till men jag började bli riktigt trött eftersom att jag inte var van med denna tidszon (?). Vi tjejer bestämde oss för att gå till vårt rum. Jag kysste Justin och sa:
-God natt, älskar dig.
-Älskar dig också, sweetie, sa han och kysste mig. Vi tjejer gick till vårt rum och böt om. Sedan borstade jag tänderna och kröp ner i sängen. Jag somnade nästan direkt...


Ganska boring... Jag vet... Men KOMENTERA!<3 Vad kommer hända i Paris då? :)

Kram Madde

Ps. Sista delen för idag tror jag.


Forever and always, part 26

-Wow, jag tänkte aldrig att jag skulle prata med dig såhär, du verkar inte som tjejen som pratar öppet om sex, sa Jasmine och skrattade.
-Nä det stämmer, sa Jessica och skrattade också.
-Men vadå? Människor är fulla av överraskningar, sa jag och skrattade.
-Som Justin då, va? sa Jasmine. Plötsligt blev Jessica helt tyst, och jag tittade förvirrat på henne.
-Jessica, varför är du så seriös?? frågade jag.
-Nä utan, kolla bara inte bakåt, viskade hon.
-What the fuck? sa jag och vände mig om...


Där stod en man med svarta kläder och en pistol. Jag fick panik och menade skrika. Personen sa med mörk röst:
-Rör er inte, och sitt stilla.
Vi satt så stilla vi kunde och rörde oss inte ur fläcken. Han gick fram till oss och sa:
-Följ med.
Vi gjorde som han sa och han tog oss till nåt rum. Vi blev livrädda och jag var helt säker på att jag skulle dö nu. Jag såg hur Jasmine började gråta och Jessica skakade. Jag var nog den enda som stod stilla utan att flippa ur. Då tog personen av sig sin svarta mössa och då såg jag vem det var. Det var Ryan, Justins bästis.
-Nä! FAAN!! Du skrämde livet ur oss!! skrek jag. Justin kom in i rummet och höll på att skratta ihjäl sig.
-JUSTIN!! skrek jag och attackerade honom. Jasmine satt på golvet och hade panik fortfarande.
-RYAN!! DU SKRÄMDE LIVET UR OSS!!! JAG VAR SÄKER PÅ ATT JAG SKULLE DÖ!!!!!! skrek Jessica och slog Ryan.
-Ta det lugnt, vi villa bara ha lite kul, sa Ryan.
-KUL?! MEN VAD JÄVLA KUL DET ÄR ATT SKRÄMMA LIVET UR TRE TJEJER!!! JAG TRODDE OCKSÅ ATT JAG SKULLE DÖ!! skrek jag.
-Ta det lugnt, det var ju bara ett skämt ju, sa Justin. Och ni skulle ha sett era ansikten! Haha!
-JUSTIN!! RYAN!! UT HÄRIFRÅN!! NU!! skrek jag. Justin och ryan tittade på varandra och sprang ut. Jag kramade Jasmine och sa:
-Ta det lugnt, det var bara ett skämt, och jag vill döda dem, men ta det lugnt.
Jessica satte sig ner på soffan och sa:
-Vi borde ge tillbaka, på något sätt...
-Ja, det borde vi, sa Jasmine efter att hon hade återhämtat sig. Jag satte mig också ner på soffan och sa:
-Vems rum är dethär ens?
-Säkert Ryans... Kom vi går till vårt rum, sa Jessica. Vi gick till tjejernas rum och satte oss ner där.
-Vad fan ska vi göra?? frågade Jessica. Vi satte och tänkte en stund. Då kom jag på en idé.
-Jag vet! sa jag triumferande.
-VA?! sa tjejerna i kör.
-Vi kan busa lite med dem... sa jag och skrattade. Jag berättade hela planen och de tyckte det var bra.
-Nu ska vi ge tillbaka, sa vi i kör och jag gick till mitt och Justins rum igen. När jag kom in satt Justin och Ryan där och pratade.
-Förlåt Lovisa, för detdär, sa Ryan. Jag gick bara fram till sängen och knuffade ner dem och sa:
-Nu får ni gå nån annanstans, här ska jag vara.
Justin tittade på mig och sa:
-Du måste nog packa nu, vi ska åka till Paris.
-Oh, the city of love, med er? Glöm det, sa jag och skrattade. Justin tittade på mig och det gjorde Ryan också.
-Nån är visst arg ännu, sa Ryan.
-Nä, asså, det är okej att skrämma livet ur mig och tjejerna, sa jag och slog honom.
-Aj, slå mig inte, snälla, förlåt, kom igen, sa han. Då kom Jessica och Jasmine in.
-Hej, sa Jasmine och satte sig ner på sängen.
-Stackars dig som måste vara i samma rum som domhär... sa Jasmine.
-asså, tjejer, vi är lessna, men vi ville bara ha lite kul, snälla, sa Ryan. Justins teg upp från golvet och kom fram till mig och sa:
-Ni kan ju inte vara arga hela livet heller, och du vill nog komma till Paris med mig, sa han och blinkade. Jag satte mig upp och sa:
-Kom hit Justin.
Han kollade på mig och sa:
-Du kommer bara slå mig.
-Är du rädd? sa jag och skrattade. Okej, där gick din chans att få en kyss.
-Vaa?! Nää, detdär är fusk, sa han och satte sig ner på sängen.
-Okej, okej, sa jag och kysste honom. Nöjd??
-Jo, sa han och steg upp. Tjejer, nu måste ni packa.
-Okej, sa jag och steg upp och började packa. Tjejerna gick ut och packade. När jag var klar gick jag till tjejernas rum.
-Okej, nu är det dags för er att förlåta dem också, haha, så kul, sa jag och sen gick vi ner till lobbyn eftersom alla väntade på att vi skulle komma så vi kunde åka till flygplatsen och sedan till Paris. Vi åkte med Limousin till flygplatsen och när vi kom till flygplatsen blev vi attackerade av fans. Justin skrev autografer och tog kort med dem. Några ville också ta kort med mig och de ville ha min autograf också. Sedan gick vi till flygplanet som startade nästan direkt. Jag satt bredvid tjejerna och Justin satt med Ryan. Vi tjejer pratade mycket men jag somnade till sist...

Lovisas autografVad tkr ni? KOMENTERA!<3


 

Kram Madde


ska städa, sen kmr det mer :)

Hej

Jag måste städa, sen så får ni mer :).

Ville påminna er om att ni får fråga frågor som jag kommer svara på nångång ;). Så fråga på :).

Kram Madde


Forever and always, part 25

Jag böt om till pyjamas och borstade tänderna sen la jag mig ner i sängen. Justin kom efter några minuter. Han kysste mig och sa:
-God natt, sweetie. Jag älskar dig.
-Älskar dig också, sa jag och kramade honom. Jag la huvudet på hans bröstkorg och lyssnade på hans hjärta. Han stök mitt hår. Jag somnade i hans famn...


När jag vaknade på morgonen steg jag försiktigt upp och gick på toa. När jag kom tillbaka såg jag att Justin satt i sängen. Han såg så sömnig ut men han såg så gullig ut. Jag gick till sängen och kröp ner bredvid Justin. Han kysste mig och sa:
-Vad är klockan?
Jag tog telefonen och såg att klockan var bara 9.
-Bara 9... sa jag och kysste honom. Jag la mitt huvud på hans bröstkorg och lyssnade på hans hjärta. Det slog väldigt snabbt.
-I can feel your heartbeat, sjöng jag. Han skrattade och kysste min panna.
-Men seriöst, sa jag. Jag kollade upp på honom. Han kysste mig och sa:
-Det är p.g.a dig som you can feel my heartbeat, sa han. Aaww, han är så söt, tänkte jag.
-Aaaww, sa jag. Helt otroligt, jag gör honom nervös... Jag fortsatte lyssna på hans hjärta och han sjöng tyst 'Never let you go'. Vi låg där i kanske en timme och pratade.
-Idag ska vi till Paris, så jävla bra, sa jag.
-The city of love, så bra att du är med då, sa Justin. Jag kände hur jag rodnade.
-Mm, bra att du är med, sa jag. Jag och tjejerna ska och shoppa i Paris.
-Kul, sa Justin. Jag vände mig om mot honom så jag låg på mage och hade huvudet i luften på händerna (svårt att förklara, but you understand... I hope). Han låg på rygg. Han kollade på mig och sa:
-Du är så himla vacker.
-Tack, sa jag och kysste honom. Jag bestämde mig för att stiga upp och byta om. Jag tog mina kläder och gick och tog en dusch. När jag var klar klädde jag på mig och borstade håret. Sen gick jag ut igen. Jag kramade Justin och sa:
-Jag går till tjejerna, see ya later.
Jag gick ut och knackade på tjejernas dörr. Jessica öppnade och drog in mig.
-Godmorgon, sa hon och Jasmine i kör.
-Hur länge har ni varit vakna? frågade jag och satte mig ner i soffan.
-Kanske i en timme eller nåt, klockan är ju nu 11, sa Jasmine och log.
-Asså, faan vad vi var trötta igår, haha, "Mens, duuh", faan, vet inte själv varför jag sa det, haha, sa Jessica och skrattade. Vi alla skrattade och så sa jag:
-Mm, jag somnade direkt igår när jag la mig ner i sängen.
-Aha, så du gjorde inget med Justin då? frågade Jasmine retsamt. Jessica skrattade och jag slog Jasmine på lek.
-Nää, inget speciellt, sa jag och skrattade.
-Vad gjorde ni då? frågade Jasmine. Jag kollade på henne.
-Vadå? Jag är nyfiken, haha, sa Jasmine och skrattade.
-Well... sa jag och skrattade. Tjejerna tittade på mig och sa:
-Du har haft....? OMG!!
-Vaa?? Det sa jag aldrig! sa jag.
-JOO!! Eller nä, men du antydde det!! SÄG SANNINGEN!! Har du haft sex?? sa Jasmine och skrattade.
-Nää, eller asså... Joo... sa jag och rodnade.
-Nä, du skojar?! Är han bra?! frågade Jasmine. Jessica slog Jasmine och skrattade.
-Herregud, Jasmine, vad är det för en fråga? frågade jag och skrattade.
-Men om ni nu måste veta... No comments, haha, sa jag och skrattade. Tjejerna skrattade också och Jasmine sa:
-Grattis, att du fick honom på fall alltså, haha, när jag riktigt tänker efter är han inte min typ... Haha.
-Tack, haha, nä, jag tänker dig mer med nån som Taylor Lautner, haha, sa jag. Jessica skrattade.
-Varför inte, han är ju skitsnygg! Och han har så sexig mage, haha, sa Jasmine.
-Wow, jag tänkte aldrig att jag skulle prata med dig såhär, du verkar inte som tjejen som pratar öppet om sex, sa Jasmine och skrattade.
-Nä det stämmer, sa Jessica och skrattade också.
-Men vadå? Människor är fulla av överraskningar, sa jag och skrattade.
-Som Justin då, va? sa Jasmine. Plötsligt blev Jessica helt tyst, och jag tittade förvirrat på henne.
-Jessica, varför är du så seriös?? frågade jag.
-Nä utan, kolla bara inte bakåt, viskade hon.
-What the fuck? sa jag och vände mig om...


Vad såg hon??!! KOMENTERA!! Vad tror ni händer? :) KOMENTERA! OM jag får åtminstone 5 komentarer får ni åtminstone ett till part idag :). KOMENTERA!<3
Kram Madde

Forever and always, part 24

Jag och Jessica sprang till scenen och jag kramade om henne och sa:
-Good luck, kill it!
Hon sprang ut på scenen och började sjunga 'Almost love'. Efter en stund var det Justins tur att gå ut på scenen och börja med 'Love me'. Han var bäst! När han skulle sjunga 'Never let you go' sa han:
-Jag vill sjunga denhär låten för Lovisa, jag älskar dig.
Alla fans skrek och jag kände mig jätte rörd. Sedan började han sjunga och jag menade dö. Han var så bra, och han sjöng låten för mig. Jag är bara så lycklig, tänkte jag och log...


När Justin var färdig kom han backstage igen och jag sprang fram till honom och kramade honom. Han var jätte svettig men jag brydde mig inte.
-Jag älskar dig, viskade jag och kramade honom hårdare. Han skrattade lite och viskade tillbaka:
-Jag älskar dig också, men nu måste jag byta om.
Jag skrattade och släppte honom. Jessica kom fram till mig och sa:
-Ni är så gulliga, haha.
-Haha, tack, sa jag och log. Hej, vem tycker du om?
-Ööh, asså... En av killarna i 'Up and running' musikvideon, du vet... sa hon och såg plötsligt väldigt blyg ut.
-Hej, jag är ingen okänd som du pratar med, haha, sa jag. Hon kollade upp på mig och skrattade. Då kom Jasmine fram till oss.
-Asså, jag skulle vilja gå och shoppa imorgon när vi kommer till Paris, kommer ni med mig? frågade hon. Paris?! The city of love?! OMG! Visste inte ens att vi skulle dit, tänkte jag.
-Jamen det är väl klart, om vi inte har nån catfight, haha, sa jag och log.
-PARIS!! HERE WE COME!! skrek vi alla på samma gång och skrattade. Vi sprang till "sammlingsrummet". Påvägen dit sa Jasmine:
-Asså, haha, det måste ha sätt väldigt roligt ut när jag fakegrät och när Scooter sa "Säg förlåt", haha, menade börja gapskratta.
Vi gapskrattade och när vi kom in i "sammlingsrummet" skrattade vi ännu, så alla tittade på oss och sa:
-Vad hände med catfighten?? Haha.
Vi bara skrattade och satte oss ner. Då sa Jessica:
-Faan vad jag har ont i magen, haha.
-PMS!! skrek Jasmine och det märktes att hon var hyper. Alla tittade på oss med en jätte shockad min och vi började gapskratta.
-Hahahahaha, herreguud!! Ni skulle se era facen!! HAHAHAHA!! skrattade jag. Vi tre låg på golvet och skrattade och när vi satte oss upp igen sa Jessica:
-Jo faktist.
Då började vi skratta ännu mer. Sen steg jag upp och skulle ta lite godis men Scooter tog påsen ifrån mig och sa:
-Om nån av er äter mer godis och ni går ut kan ju folk tro att ni är galna.
-VADÅ?! Vi är ju det, haha, sa jag och började skratta. Alla tittade på mig och Jasmine och Jessica började gapskratta.
-Herregud, jag kommer ihåg när jag var sådär med mina kompisar, sa Pattie och skrattade. Goda tider.
Vi tjejer steg upp och attackerade Scooter för vi ville ha godiset. Vi fick godiset till sist och åt upp det. När vi var klara sa Justin:
-Herregud, jag förstår mig inte på tjejer ibland...
-HAHAHAHAHA!! skrattade vi tjejer. Vi kollade på varandra och började gapskratta igen.
-Men seriöst, Jessica, vad har du i magen? frågade jag. Vi tjejer låg ännu på golvet och Jessica sa:
-Mens, duuh.
Alla kollade på oss.
-What the fuck?! sa Usher och skakade på huvudet. Vi skrattade ihjäl oss på golvet och då kom Justin fram till mig och drog upp mig.
-Lovisa, är du trött? frågade han och kollade forskande på mig.
-NEJ! Vad får dig att tro det? frågade jag.
-Nä, du bara skrattar åt allt, och ni pratar om tjejsaker här så det skulle nog vara bra om ni gick och sova, sa han och skrattade lite.
-Pratar vi? Du menar mens, och PMS?! Haha, sa jag och vi tjejer skrattade ihjäl oss. Justin släppte mig och började gå iväg. Men sen vände han sig om igen och satte sig ner på en stol.
-Dom är ju galna, sa Sean Kingston. Vi steg upp och satte oss på soffan.
-Nä... Nu somnar jag, sa jag och la huvudet på Jessicas axel. Hon la huvudet på Jasmines axel och Jasmine sa:
-Hej! Jag har ingen axel att lägga huvudet på! Det är fusk!
Alla skrattade och hon la huvudet på Jessicas huvud. Jag somnade direkt. Justin väckte mig nästan direkt och sa:
-Nu ska vi åka till hotellet. Kom.
Han tog min hand och jag steg upp. Vi väckte Jessica och Jasmine och sen gick vi ut och åkte till hotellet. När vi kom till hotellet gick vi upp till våra rum. Jag kramade Jessica och Jasmine och sedan gick jag och Justin in i vårt rum. Jag böt om till pyjamas och borstade tänderna sen la jag mig ner i sängen. Justin kom efter några minuter. Han kysste mig och sa:
-God natt, sweetie. Jag älskar dig.
-Älskar dig också, sa jag och kramade honom. Jag la huvudet på hans bröstkorg och lyssnade på hans hjärta. Han stök mitt hår. Jag somnade i hans famn...


VAR TKR NI?! :) KOMENTERA!<3

Jag vet inte om det kommer några mera inlägg idag... Vi får se...

Kram madde


Forever and always, part 23

Det räckte länge, vad gjorde ni? frågade Sean Kingston med ett hånflin. Jag kollade på honom med en mördarblick men sedan skrattade jag bara. Vi gick ner och åt...


När vi hade ätit färdigt åkte vi till arenan och härjade omkring lite tills Justin måste upp på scenen och öva. Han övade och allt gick bra. Vi bestämde oss för att stanna i arenan hela dagen eftersom konserten skulle börja redan 5 tiden. Vi gick omkring där jag, Justin, Jasmine och Jessica. Jasmine kollade helatiden på oss lite avundsjukt men jag brydde mig inte. Jag och Justin gick hand i hand. Plötsligt stannade Justin och vände sig om mot mig. Han började kittla mig så jag skrek. Jag slapp bort från honom och sprang iväg från honom. Han kom fort efter mig och fick fast mig. Han tittade mig i ögonen och kysste mig. Jessica och Jasmine kom fort efter oss så de stod väl och tittade på. Jasmine kom fram till mig och "råkade" knuffa mig så jag föll.
-Ojsan, förlåt, sa hon och skrattade lite generat. Justin hjälpte mig direkt upp och gav Jasmine en mördarblick.
-Va? Det är väl inte mitt fel att hon är så klumpig, sa Jasmine och började gå iväg. Jag visste att om jag brydde mig skulle det bli catfight och det ville jag inte. Så jag steg upp och vi fortsatte gå. Jasmine "råkade" igen knuffa mig så jag nästan föll på Justin, men han tog emot mig. Jasmine skrattade högt och sa:
-Men herregud, varför är du så klumpig?
Justin gav henne igen en mördarblick och jag gick fram till henne och knuffade henne.
-Ojsan, sorry, men det är inte mitt fel att du är så fet, sa jag och gick iväg med Justin i släptåg.
-Haha, bra gjort, sa Justin och kramade om mig. Jessica följe också efter oss och skrattade.
-Hallå?! Kan ingen hjälpa mig upp?! frågade hon. AH!
Jag skrattade och vände mig om mot henne. Jag såg att hon steg upp och försökte mörda mig med hennes blick. Hon kom fram till oss och sa:
-Detdär var ju elakt! Justin, hur kan du gilla dendär jävla horan?!
Justin vände sig om mot henne och sa:
-Hon är ingen hora! Jag älskar henne!
-Face that bitch! sa jag och fortsatte gå. Jessica skrattade och följde efter mig. Justin kom bakom mig och kramade om mig. Det var uppenbart att Jasmine hatade mig nu, men jag brydde mig inte, inget kan få mig och Justin att göra slut. Vi gick till "samlingsrummet" där alla andra var. När vi kom in där så var Jasmine riktigt efter oss så det verkade som om vi hade lämnat henne.
-Var är Jasmine? frågade Scooter och tittade på oss med en anklagande blick.
-Hon kommer, sa jag och satte mig ner i en av sofforna. Då kom Jasmine inne. Hon fakegrät.
-Jasmine, vad är det? frågade Scooter och tittade anklagande på mig.
-Lovisa sa att jag är fet, och sen knuffade hon mig, och så lämnade de mig, sa hon och fakegrät ännu mer. Jag och Jessica började gapskratta. Vi skrattade så mycket att vi låg på golvet.
-Hahahahaahahahahaha, vilket skämt, skrattade jag. Justin tittade på mig och brast i skratt.
-Vad är det som är så kul? Nu säger ni förlåt åt Jasmine, sa Scooter och kunde inte nästan hålla sig för skratt.
-Hahaha, Scooter, vi är inte tre år längre, tre-åringar gråter för såndära saker, hahahaha, och hon kallade mig klumpig och hora! Hahahahaha, sa jag och skrattade och satte mig upp igen.
-Jasmine och Lovisa, sluta er catfight nu, och hora är nog fulare än fet så Jasmine, sluta vara så elak nu, vi kan ju inte ha med dig här om du och Lovisa ska fightas, sa Scooter och vände sig om mot Jasmine. Förstår du det?
-Joo, men det är Lovisas fel!! ALLTING! HON FÖRSTÖR ALLTING!! JAG VAR IHOP MED JUSTIN OCH SEN KOM HON OCH TOG HONOM!! HON ÄR JU EN JÄVLA HORA! skrek Jasmine och sprang ut. Scooter tittade shockat på mig och Justin sen sa han:
-Justin? Var du ihop med Jasmine? I snyg?
-Ööh, asså, jag tänkte berätta men... Ööh, glömde bort henne, sa han och tittade ner i marken.
-Justin?! sa Pattie och såg jätte shockade ut. Kom ut här en stund.
Justin och Pattie gick ut i korridoren och pratade. Jag och Jessica satt och pratade lite på soffan men det var en awkward tystnad. Efter en stund hade Pattie och Justin inte ännu kommit tillbaka och Scooter sa:
-Vad hände ägentligen mellan dig och Jasmine?
-Ööh, asså... Hon tycker väl fortfarande om Justin så då är hon avundsjuk, svarade jag.
-Aha, hur länge var dom ihop? frågade han.
-Vad vet jag, svarade jag och ryckte på axlana.
-När fick du veta att han var ihop med Jasmine? frågade Scooter. Vilka frågor asså, herregud, snart frågar han väl "Har ni haft sex?", tänkte jag.
-Ööh, nån gång, vet inte när... svarade jag.
-Okej, svarade Scooter. Sedan blev det en såndär awkward tystnad igen.
-Hej! Ni är ju aldrig såhär tysta, prata snälla, jag blir ju rädd, sa Jessica och skrattade lite. Alla kollade lite på varandra och sen började Justins dansare skoja omkring. Skönt, äntligen normalt... Då kom Justin och Pattie in igen med Jasmine i sleptåg.
-Förlåt Lovisa, du är inte klumpig, och inte en hora, sa Jasmine och tittade ner i golvet. Jag kollade på Justin som "Vad gjorde ni med henne?!". Han ryckte bara på axlarna.
-Okej, så ni tjejer har ingen mer catfight för då skickar vi hem dig Lovisa, vi bestämde det eftersom vi måste ha Jasmine på turnéringen, sa Pattie och nickade mot mig. Jag nickade och sa:
-Okej, okej, ingen catfight.
-Bra, konserten börjar om en timme, sa Scooter. Alla gick till sina omklädningsrum och böt om. Jag och Jessica gick omkring lite i arenan där fansen var och tog några bilder och skrev några autografer och sen gick vi tillbaka till "samlingsrummet". Alla var där och Jessica skulle ut på scenen tillnäst. Jag och Jessica sprang till scenen och jag kramade om henne och sa:
-Good luck, kill it!
Hon sprang ut på scenen och började sjunga 'Almost love'. Efter en stund var det Justins tur att gå ut på scenen och börja med 'Love me'. Han var bäst! När han skulle sjunga 'Never let you go' sa han:
-Jag vill sjunga denhär låten för Lovisa, jag älskar dig.
Alla fans skrek och jag kände mig jätte rörd. Sedan började han sjunga och jag menade dö. Han var så bra, och han sjöng låten för mig. Jag är bara så lycklig, tänkte jag och log...


Vad tkr ni? KOMENTERA!<3 Visst är hon lycklig? :)
Kram Madde

Ps. Ni får kanske en till del ikväll. Men är inte säker... :P

Forever and always, part 22

Jag tog min dator och loggade in på twitter. Jag såg att Justin hade tweetat för 5 minuter sen, men jag orkade inte bry mig. Alla dem som jag följde höll på att tweeta Justin, men jag bestämde mig för att tweeta lite ändå. Jag tweetade "Wow, great day, until some one ruined it... I really tought u was different... but u aren't...". Jag såg att väldigt många undrade vad det var men jag svarade inte. Så läste jag lite vad folk tweetade om. Men sen stängde jag av datorn och försökte sova. Jag grät inte, men det kändes som om jag skulle dö... Efter kanske en timme föll jag in i en orolig sömn...


När jag vaknade kändes det som om någon låg bredvid mig. Jag vände mig om och där låg Justin. Vad gör han här? tänkte jag sedan tittade jag runt i rummet och märkte att jag var i mitt och Justins rum. Vänta nu lite... tänkte jag. Har jag bara drömt allt???!! Oh, herregud, vad bra! Men vad fan händer i min hjärna på natten?! Men förra natten, nä asså när vi hade sex, det hände väl nog ändå?! tänkte jag förvirrat. Jag satte mig upp och råkade väcka Justin. Han kollade på mig och drog ner mig i sängen igen.
-Vart är du påväg? frågade han sömnigt. Aaw, han är så gullig, tänkte jag och log. Vilken tur att det bara var en dröm.
-Vet inte, jag skulle bara se om jag verkligen är vaken, sa jag och skrattade lite. Jag hade en jätte konstig dröm...
-Vad drömde du då? frågade Justin nyfiket. Jag berättade allt.
-Vad händer i din hjärna på natten? frågade Justin och skrattade. Men vilken tur att det inte hände, och jag lovar det kommer inte hända.
Han kysste mig mjukt på läpparna.
-Men förra natt var riktig då? frågade jag lite generat. Han kollade på mig och log.
-Jaa, så riktig den kan bli, faktist, och jag är väldigt glad att förra natten verkligen hände, sa han och blinkade. Jag slog honom lite lekfullt på armen och kysste honom sedan. Fan vad jag är glad att drömmen inte hände på riktigt, tänkte jag. Justin kysste mig mer och mer passionerat och tog handen innanför min pyjamas-tröja och smäkte min rygg. Jag fortsatte kyssa honom och till sist tog han av mig min tröja. Där låg jag med helt bar överkropp. Men whatever. Vi kysstes lite till men då knackade nån på dörren. Jag tog snabbt på mig tröjan och Justin gick och öppnade. Där stod Scooter.
-Klä på er nu, vi ska gå ner och äta frukost, så gör er klara, sa han och kollade in i rummet. Vad gjorde ni igår då?
Jag var väldigt snabb tänkt så jag sa:
-Vi myste lite, sa jag.
-Gjorde ni nåt dumt? frågade han.
-Helt ärligt, sa jag och Justin tittade på mig so "Shut up", så gjorde vi inget dumt. Jag är helt jätte ärlig, lita på mig.
-Jag får väl tro dig då, om det skulle ha kommit från Justin skulle jag inte ha trott honom, sa Scooter och gick sen. Justin kollade på mig och andades ut.
-Vilken tur att han trodde dig, annars skulle vi vara döda, sa han och kröp ner i sängen bredvid mig igen.
-Men vadå, jag talade ju sanning, vi gjorde inget dumt, inte vad jag tycker i alla fall, sa jag och skrattade lite. Nej nu ska jag byta om.
Jag steg upp och tog mina kläder och började byta om. Då märkte jag att Justin stirrada på mig.
-Justin, vad stirrar du på? frågade jag.
-Ööh, va? Nä inget, sa han och började byta om han också. När jag var klar gick jag in i badrummet och borstade tänderna och sminkade mig lite. Sen gick jag ut igen. Justin stod där och väntade på mig. Jag tog mina saker som jag behövde med mig ner och sen gick jag och Justin ut. Där stod alla andra och väntade på oss.
-Det räckte länge, vad gjorde ni? frågade Sean Kingston med ett hånflin. Jag kollade på honom med en mördarblick men sedan skrattade jag bara. Vi gick ner och åt...


Måste sluta nu. Så den blev lite kortare. Vad tkr ni? KOMENTERA!

Kram Madde


Ny design :) <3

hej

Nu har jag äntligen en design<3. Tack till Amanda (http://storiesaboutjustinbieber.blogg.se). Den är jätte snygg!<3 Jag älskar dig<3 :)
Tack för designen<3
Kram Madde

Ps. Part 22 kommer lite senare ikväll


Forever and always, part 21

-Du och Justin är som gjorda för varandra, sa Jasmine och log. Du förtjänar verkligen honom, du som är en sån söt tjej, och trevlig, och han har ju så stort hjärta, och det har ju du också, så ni är bara såå söta! :)
Jasmine såg inte falsk ut, och vi var faktist bra kompisar så jag litade på henne. Vi fortsatte prata. Sen poppade vi popcorn och satte på 'The last song'. I mitten av filmen tog popcornen slut och Jasmine erbjöd sig att gå och köpa. Så hon gick ner och vi väntade. Det räckte jätte länge.
-Jag går och kollar var hon är, sa jag och gick mot dörren. När jag öppnade dörren kunde jag inte tro det jag såg...


När jag kom ut såg jag att Jasmine och Justin hånglade. Men de knuffade snabbt bort varandra. Justin kollade generat i golvet. Jasmine stod i shock men återhemtade sig snabbt.
-Lovisa, det var inte jag som började kyssa honom, han bara kom och kysste mig, sa hon. Jävla falska hora.
-Jag bryr mig inte vem som började, jag kommer ut och ser er hångla, båda två är lika falska, sa jag och försökte hålla tillbaka gråten. Jasmine tittade på mig och försökte se oskyldig ut. Hon kom fram till mig och försökte krama mig.
-Jag är så lessen, snälla, förlåt mig, sa hon och kramade mig.
-Jävla falska hora! sa jag argt åt henne. Hon ryggade tillbaka och såg rädd ut.
-Och du Justin, Du verkar inte klara dig med bara en tjej! Men jag bryr mig inte mer! sa jag och gick mot mitt och Justins rum. Inte en chans att jag skulle sova i samma rum som honom. Jag packade ner alla mina saker och gick till Jessicas och Jasmines rum. När Justin såg att jag hade mina resväskor med frågade han:
-Vart ska du?
-Jag tänker inte sova i samma rum som dig, sa jag och försökte gå om honom.
-Snälla, låt mig förklara, sa han och såg bedjande på mig.
-Förklara vad?! Vad finns det att förklara?! "Joo, asså jag älskar dig, ägentligen inte, och hade sex med dig, men det betyder inget, så jag kan kyssa Jasmine om jag vill, för jag är Justin Bieber"?! HERREGUD! skrek jag och försökte gå förbi Justin igen.
-Jag älskar dig, jag lovar, och det vi gjorde, betyder jätte mycket för mig! sa han.
-Jävla falska idiot, sa jag och bitchslappade honom. Om du inte stiger ur vägen nu får jag ett stort utbrott!
-Men snäll...
-JAG VILL INTE HÖRA DINA FÖRKLARINGAR!! JAG VILL INTE HÖRA ATT "DET BARA ÄR ETT MISSFÖRSTÅND" DOM ALLA ANDRA KILLAR HAR SAGT NÄR DE HAR GJORT SAMMA SAK MOT MIG!! JAG TRODDE DU VAR ANNORLUNDA! MEN DU ÄR BARA JÄVLA LIKADANN SOM ALLA ANDRA!! JAG BRYR MIG INTE OM VEM SOM BÖRJADE! DU KYSSTE HENNE OCH VAR PÅ SAMMA GÅNG IHOP MED MIG! JAG ORKAR INTE! STICK ÅT HELVETE!! skrek jag och drog Justin urvägen och gick in i Jessicas och Jasmines rum. Jessica och Jasmine satt och pratade på sängen.
-Jag behövde göra det, han vet inte vad han gör, och de har väl redan haft sex, herregud, och om jag bara kan få honom att dejta mig igen så kommer jag bli känd! sa Jasmine belåtet.
-Hör på nu! Jag vill inte ha dig i samma rum som mig om du ska vara så jävla falsk, sa Jessica.
-Men kom igen, du kan ju bli min bästis så kan du bli lika känd också, sa Jasmine.
-Jag vill inte bli känd genom en falsk idiot som dig, sa Jessica och lät jätte arg. Jasmine steg upp och såg mig.
-Oj, hej Lovisa, öh... sa hon och såg jätte rädd ut.
-JÄVLA HORA!! DU SKA JU BARA UTNYTTJA HONOM! JAG TRODDE VI VAR KOMPISAR!! skrek jag och sprang in i badrummet. Jag hörde hur Jessica sa:
-Lovisa sover här och du får sova i ett annat rum! Men inte i samma rum som Justin. Så packa dina saker så går vi till Scooter och berättar allt och så fixar vi ett annat rum åt dig!
-Men, inte kan vi ju berätta åt Scooter, han kommer ju döda mig, protesterade Jasmine.
-Du har själv ställt till det så därför berättar vi det! Förstår du?! sa Jessica strängt. Faan vad glad jag är att jag har Jessica, tänkte jag. Jag satt i badrummet och grät floder. Allting var så upp och ner vänt. Jag hörde hur Jessica och Jasmine gick ut för att få ett nytt rum åt Jasmine. Efter en stund kom Jessica tillbaka. Hon kom fram till badrumsdörren och knackade på.
-Lovisa, kom ut nu. Jasmine kommer inte bo i samma rum som oss nåt mera, och alltid på alla andra ställen så ska vi dela rum nu, men snälla, kom ut, sa Jessica. Jag steg upp och tvättade ansiktet sedan gick jag ut. När jag kom ut kramade Jessica mig direkt och jag började gråta igen. Jessica kramade mig länge sen sa hon:
-Vi måste nog sova nu, det är ganska sent.
Jag bytte om till pyjamas och borstade tänderna. Sedan kröp jag ner i sängen och sa:
-Tack Jessica, för allt, godnatt.
-Goodnight sweetheart, och imorgon blir det en bättre dag, "I close my eyes and I can see a better day", right? sa hon och släckte lamporna. Sen gick hon och kröp ner i sin egen säng. Jag försökte sova men jag kunde inte. Jag låg och tänkte på varför Justin hånglade med Jasmine...
-Faan... viskade jag tyst och satte mig upp. Jag tog min dator och loggade in på twitter. Jag såg att Justin hade tweetat för 5 minuter sen, men jag orkade inte bry mig. Alla dem som jag följde höll på att tweeta Justin, men jag bestämde mig för att tweeta lite ändå. Jag tweetade "Wow, great day, until some one ruined it... I really tought u was different... but u aren't...". Jag såg att väldigt många undrade vad det var men jag svarade inte. Så läste jag lite vad folk tweetade om. Men sen stängde jag av datorn och försökte sova. Jag grät inte, men det kändes som om jag skulle dö... Efter kanske en timme föll jag in i en orolig sömn...Sorry att det bara kom ett inlägg igår! Men jag hade annat att göra. Men nu har jag ledigt lördag, söndag och måndag :). KOMENTERA!! Vilken bitch Jasmine är! och hur kunde Justin kyssa henne?!
Vill påminna er om att ni får fråga frågor av mig till min frågestund! För jag vill verkligen ha en frågestund, så snälla gå till inlägget "NU BÖRJAR FRÅGESTUNDEN" och fråga en fråga, fråga vad som helst! :)
Kram Madde! :)

Forever and always, part 20

Vi låg bredvid varandra efter detdär. Jag var skit svettig och behövde ta en dusch.
-Justin, jag går och duschar, sa jag och tog mina saker och gick och duschade. Jag duschade snabbt och gick sen ut. När jag öppnade dörren tog någon tag i mig och kysste mig. Justin, såklart. Han tryckte mig mjukt mot väggen och vi fortsatte hångla. Jag knuffade bort honom och sa:
-Ta en dusch nu, för jag sover inte i samma säng som dig om du är svettig, haha.
Han slog till mig på skoj och gick och duschade. Jag gick och satte på mig pyjamas (?) och kröp ner i sängen. Efter en stund kom Justin också. Vi låg ett tag och pratade men sen somnade jag...


Jag vaknade av att någon kysste mig. Jag öppande ögonen och såg Justin. Jag kysste honom och sen steg jag upp. Han tog tag i mig och sa:
-Vi har fortfarande en timme på oss. Han blinkade.
-Haha, glöm det, det räcker för en sund, haha, och väck mig ALDRIG om jag har en extra timme att sova, sa jag och kollade surt på honom. Han skrattade och gick en bit ifrån mig.
-Okej, okej, döda mig inte! sa han och skrattade. Kom hit.
Jag kollade lite på honom och såg att han hade något lurt i blicken så jag sprang in på toan. Justin sprang fram till toadörren och knackade på.
-Kom ut! Snälla! ropade han och skrattade.
-Nej, du kommer kittla mig tills jag dör! skrek jag och skrattade.
-Jag hade inte ens tänkt på det... Okej, kanske lite, men kom ut, snälla? sa Justin. Jag skrattade och gick ut. Jag kollade runt och såg inte Justin nånstans. Jag gick till sängen och la mig ner. Då kom Justin fram från ett hörn.
-Nää... Jag som skulle skrämma dig, sa han och kröp ner i sängen bredvid mig. Han lade armarna om min midja och kysste min nacke. Jag vände mig om och kysste honom. Då knackade nån på dörren. Justin steg upp och öppnade dörren. Där stod Jasmine.
-Hej, sa Jasmine. Kan jag komma in?
-Ja, kom in bara, men jag vaknade just, svarade jag och hon kom in.
-Idag ska vi öva till konserten, sa Jasmine. Hon verkade helt trevlig, men vad vet jag, hon kan ju vara fake...
-Aa, och jag ska titta på, booring, skulle önska att jag var bra att sjunga också, sa jag och steg upp ur sängen.
-Uups, jag har bara pyjamas på, jag ska gå och byta om, sa jag och tog mina kläder och gick in på toan. Jag tog på mig kläderna och gick ut igen. Justin och Jasmine satt på sängen och pratade när jag kom ut. Jag gick och satte mig ner bredvid Justin och vi satt och pratade en stund. Jasmine bad också om ursäkt för att hon hade varit med Justin på samma gång som han hade varit med mig. Jag förlät henne. Någon knackade på dörren. Jag gick och öppnade. Där stod Scooter.
-Vill ni ha frukost måste ni komma nu, sa han och gick sen. Vi gick ut ur rummet och följde efter honom ner till matsalen. När vi kom ner till lobbyn blev det kaos. Tjejer som var där skrek och sprang mot Justin. Justin skrev några autografer och tog några kort med dem sen gick vi och åt. Vi hade roligt tillsammans, jag, Jessica, Jasmine och Justin. Vi skrattade mycket och sen när vi var färdiga gick vi direkt ut till en limousin som skulle köra oss till arenan där de skulle träna. Jag fick sätta mig i publiken och när det var dags för 'One less lonely girl' sa Justin:
-Lovisa, kom upp här och hjälp mig träna, du får vara ett galet fan nu! Haha-
Jag gick upp på scenen och Justin började sjunga. Jag höll hela tiden på att låtsas att jag grät och flippade ur. Justin menade började skratta flera gånger eftersom jag fjantade mig och såg så rolig ut. När Justin lekte att han gav mig rosorna och han la armen om mig klämde jag fram några tårar och började asgarva. Justin kollade bort för att inte börja skratta men han brast ut i skratt. Scooter ropade argt:
-LOVISA! VAR SERIÖS!
Men alla höll på att asgarva men jag kollade upp mot taket och drog med handen framför mitt ansikte och ändrade minen från leende till seriös. När alla såg det brast dom ut i skratt mera. Alla låg på golvet och skrattade.
-Hej, jag är väl inte så rolig heller? frågade jag och skrattade. Efter en stund slutade alla skratta och vi fortsatte.
-Lovisa, denna gång räcker det med att du ser glad ut, sa Scooter och skrattade. Sången började igen och denna gång gick det bra. När jag steg upp och skulle gå ut med mina osynliga blommor kysste han mig. Sen kollade vi varandra i ögonen och han gjorde sin hairflip och jag smälte. Sen gick jag bort från scenen. Resten av övningen gick bra och jag, Justin, Jasmine och Jessica bestämde oss för att åka runt lite i stan. Vi satte oss i limousinen som skulle köra runt i stan, men vi fick inte lov att gå ut ur bilen eftersom vi kunde bli attackerade av fans. Vi körde runt lite och hade jätte kul. Jasmine var faktist trevlig och Jessica var nog den roligaste tjej ever. Vi tjejer bestämde att vi skulle ah tjejkväll på kvällen i Jessicas och Jasmines rum eftersom de delade rum. När vi hade kört tunt i hela stan åkte vi tillbaka till hotellet. Timmarna gick fort och jag höll på att ta mina saker så jag skulle kunna använda på tjejkvällen med tjejerna. Justin skulle vara med grabbarna sålänge. Jag kysste honom och gick och knackade på tjejernas dörr.
-ÄNTLIGEN! sa Jasmine och drog in mig. Vi skrattade och satte oss ner i soffan. Vi bestämde oss för att titta på film men först pratade vi lite. Vi pratade om smink, kläder, tjejsnack och såklart KILLAR.
-Du och Justin är som gjorda för varandra, sa Jasmine och log. Du förtjänar verkligen honom, du som är en sån söt tjej, och trevlig, och han har ju så stort hjärta, och det har ju du också, så ni är bara såå söta! :)
Jasmine såg inte falsk ut, och vi var faktist bra kompisar så jag litade på henne. Vi fortsatte prata. Sen poppade vi popcorn och satte på 'The last song'. I mitten av filmen tog popcornen slut och Jasmine erbjöd sig att gå och köpa. Så hon gick ner och vi väntade. Det räckte jätte länge.
-Jag går och kollar var hon är, sa jag och gick mot dörren. När jag öppnade dörren kunde jag inte tro det jag såg...
VAD SÅG HON? KOMENTERA! Tkr ni om den? :) KOMENTERA! Om ni har några frågor ni vill ha svar på gå till inlägget "NU BÖRJAR FRÅGESTUNDEN" och fråga :). Tack för att ni läser!<3
Kram MaddeDENMARK!! HERE WE COME!<3

HEJ!<3

Jag är såå glad!<3 Vi beställde just biljetter till Justins konsert i Danmark! Jag är i mitten ungefär 5 meter ifrån scenen! HERREGUD!<3 KAN INTE TRO DET MEN JAG SKA SE JUSTIN BIEBER LIVE!<3 JAG ÄLSKAR MAMMA OCH PAPPA!<3 SERIOUSLY!<3 MEN DET VAR UNGEFÄR JÄVLIGT DYRT! MEN DET ÄR DET VÄRT!
KRAM MADDE!<3


NU BÖRJAR FRÅGESTUNDEN!

Hej

ska gå och sova, men nu får ni fråga frågor om VAD SOM HELST! Fråga frågan via en komentar på detta inlägg! Tack :)

Jag kommer svara på frågorna när jag har tillräckligt med frågor. Ni får fråga hur många frågor ni vill :). Okej :)

GOD NATT!

Kram Madde


Forever and always, part 19

(snuskig 12 åring skriver om sex=KATASTOF... men iaf, läs ;)... oh asså, herregud det är skitsvårt att skriva sex-scener... :P)
-YES! Jag kommer med, sa hon. Men när åker vi?
-Om 3 dagar, svarade jag och log. Hon skulle komma med. GREAT!<3
-Okej, bra, men jag ska sova nu, godnatt, sa hon coh la på. Jag ringde Scooter och berättade att hon kommer med. Sen borstade jag tänderna och gick och la mig. Jag somnade fort med Lovisa i tankarna...


Lovisas perspektiv:

Dagarna gick snabbt och det var äntligen dags att åka på turné med Justin. Vi skulle nu på My world tour worldwide så vi skulle till Europa. Jag tyckte det var jätte spännande. Jag hade packat klart och väntade på att limousinen skulle komma och hämta mig. Sedan skulle vi köra till flygplatsen och flyga till Italien. Jag tyckte det skulle bli så kul. Justin skulle ha en konsert i Rom. Jag hörde hur en bil tutade där nere och jag sprang ner. Jag kramade mamma och hon sa att jag skulle vara försiktig och inte göra något dumt. Jag tog alla mina saker och gick ut. Justin stod och väntade på mig och hjälpte mig att bära väskorna mina. Vi lade väskorna i bakluckan ochs en gick vi och satte oss i limousinen. Kenny satt i framsätet tillsammans med chauffören och chauffören klickade på en knapp så det kom en vägg mellan framsätet och baksätet, det gjorde han alltid nuförtiden. Justin tittade lite på mig och sen kysste han mig passionerat. Vi satte en lång stund och bara kysstes eftersom det inte gick att ha sex i bilen nu. Men annars kände jag mig redo. Efter en stund kom vi fram till flygplatsen och bar våra väskor. Vi fick gå in i flygplanet direkt eftersom hela Justins crew tog ett helt flygplan. Jag och Justin satte oss ner bredvid varandra i flygplanet och efter en stund startade vi. Detta var första gången jag flög så jag var lite nervös men det skulle nog gå bra. Vi satt och pratade jag och Justin mest. Jag hade huvudet på hans axel och han hade armen runt mig och sitt huvud på mitt huvud. Jessica tittade lite på oss och sa:
-Aaw, ni är så söta, låt mig ta ett kort, snälla?
Jag bara skrattade och hon tog ett kort. Efter kanske en halv timme somnade jag, eftersom vi flög på natten. Jag sov på Justins axel. Efter vad som kändes som en evighet väckte Justin mig och sa att vi var framme. Vi gick ut och Justin skrev några autografer åt hans fans, några ville även ha min autograf. Sen åkte vi till hotellet. Jag och Justin fick ett hotellrum eftersom de vuxna litade på att vi inte skulle göra nått dumt. Nä, vi skulle inte göra nåt dumt, det var jag helt säker på. När vi kom in i hotellrummet blev jag så förvånad. Vi hade en suite (?) och det var så lyxigt. Jag gick fram till sängen och lade mig ner. Justin kom fram till mig och tittade runt i rummet.
-Vi får sova i samma säng, sa han och blinkade. Jag skrattade och sa:
-Jaa, eftersom det inte finns två sängar, men det gör inget.
Det var natt i Italien så vi skulle ägentligen sova. Justin kom och satte sig bredvid mig och kysste mig. Vi kysstes en lång stund och jag la mig ner på sängen. Justin la sig på mig. Jag kysste hans hals och jag märkte att han njöt. Han tog handen innanför min t-shirt och smekte min rygg. Han tog av mig min t-shirt. Vi kysstes mera och jag märkte att han fick stånd. Men jag ville inte avbryta det hela, för jag kände mig redo. Tiil slut tog han av sig sin t-shirt och nu låg vi båda där utan tröja. OMG, han har verkligen snygg mage, hot ;), tänkte jag och kysste honom på halsen. Han stönade lite och jag kysste honom på läpparna igen. Han kysste mig på läpparna och fortsatte ner mot halsen. Sedan kysste han min hals och sög lite. Jag stönade lite lågt. Han gjorde mig verkligen upphetsad. Jag ville ha honom. Jag ville ha honom, här och nu. Han slutade kyssa min hals och tittade mig i ögonen. Sen gjorde han sin hairflip och kysste mig passionerat på läpparna. Han höll mig om midjan och jag hade armarna runt hans nacke. Jag bet honom lät i örsnibben och kysste honom igen. Jag satte mig upp och knäppte upp bhn. sen lade jag mig ner igen. Han smekte mina bröst och kysste mig.
-Jag vill ha dig, här och nu... viskade han i mitt öra. Jag kysste honom på halsen och sedan rullade jag över så jag låg på honom. Jag drog av hans byxor så han låg i bara kalsonger. Jag märkte att han hade jätte mycket stånd nu. Jag stoppade ner handen i hans kalsonger och började runka av honom. Jag märkte hur han njöt. Han suckade lite. Sen drog jag av mig mina trosor. Han tog fram en kondom och la den på sig. Jag var faktist lite rädd. Tänk om det gjorde ont som det har gjort när Filip har våldtagit mig... Men då har jag ju inte varit upphetsad... Justin kollade på mig.
-Lovisa, är du helt säker på dethär? frågade han och kollade oroligt på mig. Jag kollade på honom och nickade. Jag var helt säker. Jag gled ner sakta och stönade. Jag började rida honom försiktigt men efter en stund red jag honom fortare. Han stönade högt. JAg fortsatte rida honom, fortare och fortare. Då kom orgasmen.
-AAAH!
Efter en stund kom Justin också.

(snuskiga jag är skittrött, kommer inte på nått bra där... :P)

Vi låg bredvid varandra efter detdär. Jag var skit svettig och behövde ta en dusch.
-Justin, jag går och duschar, sa jag och tog mina saker och gick och duschade. Jag duschade snabbt och gick sen ut. När jag öppnade dörren tog någon tag i mig och kysste mig. Justin, såklart. Han tryckte mig mjukt mot väggen och vi fortsatte hångla. Jag knuffade bort honom och sa:
-Ta en dusch nu, för jag sover inte i samma säng som dig om du är svettig, haha.
Han slog till mig på skoj och gick och duschade. Jag gick och satte på mig pyjamas (?) och kröp ner i sängen. Efter en stund kom Justin också. Vi låg ett tag och pratade men sen somnade jag...


Vad tkr ni? ;) asså jag sitter uppe halv ett igen och skriver, så jag är lite trött. är nog därför jag skrev om sex :P. skulle inte klara av det om jag skulle vara fullt vaken :P. Okej, men KOMENTERA!<3
Kram Madde


Svar på fråga.

Hej

En tjej som heter Julia hade svarat på mina frågor i inlägget 'do you want sex? :P'

Hon hade skrivit såhär:

"Svar -

1. Gärna lite sex scener, I mean, vad vore en novell utan lite sex scener( haha )

2. Ha gärna frågestund, men vilken typ av frågor ska man fråga? om dig eller om Justin Bieber?"


Svar på din fråga:

Fråga frågor om mig :), Så lär alla läsare känna mig :). Tack för att du komenterar bloggen :). Kram Madde :) ps. Nog får läsarna också fråga frågor om Justin om de vill veta något om honom som de inte vet :).

Okej, nu ska jag skriva part 19 :)

Kram Madde


someone want sex? :P

Haha
sorry om rubriken fick er att undra :P, lol. Låter som att jag vill... :P men btw... Jag kan inte (tror jag, eller kanske...) skriva sex-scener.... 'cause, you know, I'm just 12 :P. Okej, men vi ska se. Det går ju säkert... Om ni vill? ;) Haha, det är bara såå kul att vara snuskig... :P haha, okej, kompisarna i skolan kommer titta på mig som "WTF?!" efter dethär. lol. Snälla gör inte det :P... :P
Okej, men nu ska jag skriva part 18 :). Och vill ni ha frågestund?? :) SVARA!! :)
Kram Madde

Forever and always, part 18

(sorry om den är lite konstig... Jag lyssnar på One less lonely girl french version<3, så hot asså<3)
-Nu är det bara du och jag, sa han och kysste mig på kinden. Jag kände hur jag rodnade, men jag vet inte varför. Jag kysste honom på halsen lite och sen kysste jag honom på läpparna igen. När musiken tog slut knuffade jag bort honom och började springa ifrån Justin. Han kom fort efter och fångade mig. När han fångade mig vände han mig om så vi stod ansikte mot ansikte. Han log och sen sa han:
-I think I'm stuck in the moment...


Justins perspektiv:

Vi stod och kollade varandra i ögonen. Hon har så underbara ögon, och hela hon är så vacker. Vi kysstes en lång stund. Medans vi kysstes hörde jag hur någon kom in i huset och ropade:
-Jag är hemma nu, älskling!
Det var hennes mamma. Lovisa knuffade snabbt bort mig och vi gick ner.
-Hej, mamma, sa hon.
-Hej, sa Katarina och log. Oj, hej Justin, hur länge har du varit här?
Lovisa, tittade på mig som "Hon vet inte att jag inte var i skolan idag så snälla, säg inget om det".
-För en stund sen, svarade jag istället. Vi gick upp till rummet men hade inget att göra så vi gick ner igen och satte på en film. vi tittade på 'The notebook'. Vi satt i soffan och tittade på filmen men jag koncentrerade mig inte så mycket på filmen. Jag tänkte mest på Lovisa. Hon är så vacker, så söt. Hon kollade snabbt på mig och märkte att jag inte var så inne i filmen.
-Du orkar inte titta på filmen, va? frågade hon och skrattade.
-Nää, inte precis, sa jag och skrattade. Men vi kan nog se den om du vill.
-Nej, har sett den så många gånger så jag orkar inte, haha, sa hon och stängde av. Är du hungrig?
-Kanske lite, svarade jag. Hon tog min hand och vi gick in i köket. Där stod hennes mamma och lagade mat.
-Mamma, när är maten färdig? fragade hon och kollade vad Katarina lagade.
-Om 15 minuter, svarade hennes mamma och log. Justin, äter du här?
-Om jag inte stör er så, sa jag och log mot Katarina.
-Nej, det stör inte alls, svarade hennes mamma. Lovisa tog min hand och vi gick upp till rummet igen. Hon satte sig ner på sängen och kollade en stund på mig. Jag satte mig ner bredvid henne. Hon såg ut att vara i djupa tankar så jag frågade:
-Vad tänker du på?
-Äh, inte ås mycket, allt möjligt, sa hon och log lite snett. Jag tittade på henne en stund sen kysste jag henne mjukt. Då ringde min telefon. Jag tittade på displayen och såg att Usher ringde, så det var bäst att svara.
-Hej, svarade jag.
-Justin, du måste komma nu, vi ska planera din turné, sa Usher och lät stressad.
-Okay, realax, jag kommer, skicka en bil, sa jag och la på. Då hörde jag att det tutade där nere. Jag och Lovisa gick ner. När vi stod vid dörren kysstes vi. Jag ville stå där hela dagen och kyssa henne men jag kunde inte. Bilen tutade igen så vi gick ut och kramades sen kysstes vi och jag hoppade in i bilen. När jag åkte iväg var jag väldigt glad eftersom allt hade rätt upp sig. Vi körde en stund sen kom vi till huset där vi skulle ha mötet. När ajg kom in där kändes det som om jag skulle dö. Jasmine var där. Hon tittade lite på mig men sen tittade hon bort. Jag satte mig ner och mötet började. Vi diskuterade hur länge vi skulle vara på turné och sånt. När vi var klara gick jag fort ut. Jag skulle vara på turné 2 hela månader. Faan... 2 hela månader utan Lovisa... Faan... Men kanske kan hon komma med... Jag tänkte fråga det av Scooter senare. Jag såg att Jasmine var påväg mot mig så jag försökte gå iväg men hon kom fram till mig och sa:
-Du är rätt kär i Lovisa, va?
-Jaa, sorry att jag gjorde slut men jag älskar faktist Lovisa, sa jag och tittade lite på Jasmine.
-Jo, jag förstår det, jag skulle gärna vilja träffa henne, tar du med henne på turnén? Det skulle vara kul att vara en tjej mer, och inte bara jag och Jessica, sa Jasmine.
-Jo, jag tänkte på det, men om det går för Scooter så kommer hon klart med, och om det inte blir nån catfight, haha, sa jag och skrattade lite. Jasmine skrattade också och sa:
-Nä, jag lovar, hon verkar som en bra tjej, du förtjänar verkligen nån som henne.
-Bra, att det inte blir nån fight, men jag ska gå nu, syns, sa jag och gick till bilen som skulle köra hem mig. När jag kom hem gick jag upp till mitt rum och ringde Scooter. Han svarade direkt.
-Hej, Justin, vad är det som du inte frågade på mötet? sa Scooter och skrattade.
-Haha, jag glömde fråga om Lovisa kan komma med på turnén, för jag kommer inte klara mig i 2 månader utan henne, det vet du, sa jag. Han skrattade lite.
-Ja, jag vet att du inte klarar dig utan henne så länge, så ring henne nu och fråga om hon kommer med, coh säg att hon är väldigt välkommen på turnén så att vi inte får ont i öronen av ditt tjatande att vi ska flyga tillbaka till Atlanta eller att hon ska få komma med oss, haha, sa han och skrattade.
-Hahahaha, jätte kul, jag ringer, tack, sa jag och la på. Jag letade upp Lovisas nummer och ringde. Hon svarade direkt.
-Hej, hur gick mötet? sa hon coh lät väldigt glad.
-Det gick bra, Jasmine var där, hon sa att du verkade vara en trevlig tjej, och att hon skulle vilja träffa dig, sa jag.
-Nää, då blir det nog catfight, haha, sa hon och skrattade.
-Jaa, det var exakt det jag tänkte på, haha, sa jag.
-Men nu till vad jag skulle fråga, jo, asså jag ska vara borta i 2 hela månader så... Kom med, SNÄLLA! sa jag och skrattade lite. Nä, men seriöst, kom med, det gick för Scooter.
-OMG, vänta, ska fråga mamma, svarade hon. Jag hörde hur hon sprang nerför trapporna och frågade hennes mamma. Hennes mamma sa något.
-Hur gör vi med skolan? Mamma undrar, sa Lovisa.
-Jag ska ju ha skola så länge jag är på turné också så vi akn säkert ha vår egen lilla klass med min lärare, svarade jag. Jag hörde hur hon berättade för hennes mamma vad jag sa och sen skrek hon.
-YES! Jag kommer med, sa hon. Men när åker vi?
-Om 3 dagar, svarade jag och log. Hon skulle komma med. GREAT!<3
-Okej, bra, men jag ska sova nu, godnatt, sa hon coh la på. Jag ringde Scooter och berättade att hon kommer med. Sen borstade jag tänderna och gick och la mig. Jag somnade fort med Lovisa i tankarna...

Justin och Lovisa kramas före Justin åkte till Mötet (tänk flickan med lite mörkare hår ;) )


Vad tror ni kommer hända på turnén? ;) haha, så kul ;) :P. Och ni MÅSTE höra 'One less lonely girl' French version, så hot asså ;) <3 http://www.youtube.com/watch?v=rpfRZNDC9Z4 I dare you to listen! :) Och nä, jag förstår inte ett ord, men den är bara så hot!<3 ;)
Okej, KOMENTERA!<3
Kram Madde


RSS 2.0