GOD JUL! :D

Jag önskar er alla en god jul även fast klockan är 00:04 här i finland men men :D
Hoppas ni har det trevligt och jag vet inte när nästa kapitel kommer. Men om jag har lust att skriva ska jag skriva imrn för jag har inte hört nåt av Josso, men vi får se :D
God Jul önskar jag er i alla fall!♥

Hejsan people!

Jag kommer låta Josso skriva på bloggen några inlägg. Jag har en liten "breakdown" eller inte breakdown men det hände något som fick mej att inte ha nån lust att skriva. Så då är det kanske bra att Josso skriver så att ni slipper klaga på uppdateringen, va?
Jag vet inte hur länge jag kommer vara borta från att skriva, men kanske en vecka? Vi får se hur "allvarligt" det som hände blir.
Ska till skolan nu, ville bara meddela det!
Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 7.

Justin skrattade.
-Visst, sa han och kysste mej på pannan. Vi tittade på filmen och jag kände mej så lycklig för att vi äntligen hade blivit sams igen. Och nu kunde jag se fram emot 1 härlig vecka i Kanada med de sötaste ungarna nånsin, Jazmyn och Jaxon...
När filmen var över ringde vi och beställde pizza. Medan vi väntade på pizzan så pratade vi. Om typ allt.
-Du var ihop med Lucas va? frågade Justin. Jag nickade.
-Mm...
-Hur träffades ni?
-Uhm... Vi går ju typ i samma skola.
Justin och jag skrattade.
-Men hur blev ni ihop då?
-Äh.. Det var väl typ på skoldiscot eller nåt sånt. Han frågade och jag sa typ ja.
Justin nickade.
-Okej, najs.
-Hahah, ja jättenajs.
-Vad ska vi riktigt göra i Kanada?
-Um, jag vet inte. Jag ska reda upp saker med pappa och så vidare. Sen kan vi ju ta det lugnt, för det är ju typ min "vacation" det.
-Jaa, oh shit, du är ju kändis du ju, glömde helt bort.
Vi skrattade.
-Jaadu, bra att någon inte tänker på det då.
-Är det jättejobbit med alla paparazzis? frågade jag när jag såg Justins ansiktsutryck. Han nickade.
-Mm, men jag får leva med det. Jag skulle ändå inte byta ut mitt liv mot något annat.
Jag nickade.
-Mm, det är ju bara att stå upp och gå vidare, jag menar, du får ju ändå leva din dröm, och det vill du väl inte byta ut mot något? Så man ska väl inte klaga, sa jag och log mot honom. Han nickade.
-Du har rätt, han kysste mej och det ringdepå dörren.
-Bäst att jag öppnar så att folk inte börjar sprida rykten direkt igen. Justin steg upp och gick och öppnade dörren. Efter 2 minuter kom han tillbaka med en kartong pizza. Jag tog emot pizzan och Justin hämtade glas och tallrikar och bestick. Vi delade pizzan på mitten och började äta. Medan vi åt pratade vi om lite allt och jag kände att jag verkligen hade saknat de här random konversationerna vi hade haft. När vi hade ätit färdigt gick vi upp till hans rum. Jag tittade på Justin och sa:
-I'm sorry, men jag tror jag stjäl dendär sängen!
Sen sprang jag fram till sängen och hoppade upp på den och sedan hoppade jag upp och ner som någon 3 års unge haha. Justin bara skrattade och nickade.
-Visst, gör du det.
Jag hoppade en stund till sen bestämde jag att det räckte, för den här gången. Jag la mej ner i sängen och justin la sej på mej, helt randomly. Vi skrattade och kysste varandra. Sedan la justin sej på sidan av mej och tittade på mej medan jag tittade i taket.
-Tänk vad mycket vi har gått miste om på det här året som vi inte har varit ihop! Vi borde ta igen allt! sa jag och skrattade.
-Visst, vad vill du börja med? frågade Justin och blinkade. Jag skrattade och slog honom.
-Jag vet inte... Sjunga?? föreslog jag. Han nickade.
-Okej, get your ass up så kan vi sjunga, sa han och gick och hämtade sin gitarr. Jag satte mig upp i sängen och Justin satte sig brevid mej.
-Så vad börjar vi med? frågade han. Jag ryckte på axlarna.
-Hm... My wish? föreslog jag. Han nickade och började spela. Jag började sjunga:
-I hope that the days come easy and the moments pass slow, And each road leads you where you want to go, And if you're faced with a choice, and you have to choose, I hope you choose the one that means the most to you. And if one door opens to another door closed, I hope you keep on walkin' till you find the window, If it's cold outside, show the world the warmth of your smile, But more than anything, more than anything.
Justin stämde in i refrängen. När vi hade sjungt hela sången kysste vi varandra och sjöng sedan "down to earth". eller ja, Justin sjöng och jag lyssnade på haha. När vi hade sjungit några sånger la vi oss i sängen och bara myste, men före det böt jag om till en av Justins t-shirts. Vi stängde av lamporna och hade bara på en liten lampa medan vi pratade och myste. Jag var så glad att vi var ihop igen.
-Jag älskar dej, viskade Justin i mitt öra och pussade mej på pannan. Jag vände mitt huvud upp till honom och vi kysstes.
-Jag älskar dej också.
Den kvällen somnade jag i armarna på den jag älskade, och jag somnade med ett leende på läpparna...

OM NI HAR TUR FÅR NI ÄNNU ETT KAPITEL IDAG, VI FÅR SE. MEN KOMMENTERA SÅ FÅR NI IMORGON NÅTT KAPITEL OCKSÅ ;)

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 6.

-Vadå, ska ni åka?! frågade jag desperat. Mamma och Pattie nickade.
-Hejdå, sa de och stängde dörren. Jag suckade och ångrade att jag fölt med. Nu var jag typ ensam i huset med Justin. Om han då ens var hemma. Jag vände mig om och tittade rakt in i Justins bruna fina ögon...

-Uhm... Hej, sa han och såg ner i marken. Jag bet mej i läppen och visste inte vad jag skulle säga.
-Uhm... sa jag och visste inte riktigt vart jag skulle titta. Justin lyfte upp mitt huvud och tittade in i mina ögon.
-Jag vet att du kommer troligen inte förlåta mej, men jag är ledsen. Jag ville aldrig såra dej. Du vet inte hur mycket det sårade mej att vara borta från dej. Det har gått nästan ett år sen vi gjorde slut, och det här året har varit det svåraste nånsin. Jag vet inte om du vet om det, men jag har grälat väldigt mycket med pappa, och så ännu att fansen börjar hata mej och så förlorade jag dej, det sårade mej jättemycket men med tanke på allt skit som jag har gjort har jag väl förtjänat det. Men jag vill bara säga att då när vi gjorde slut, jag var helt borta. Jag visste inte hur jag någonsin skulle kunna förlåta mej själv för att jag hade sårat dej. Ända jag kunde tänka på var att du aldrig skulle förlåta mej. Jag kände mej som en idiot. Och när jag då var ihop med Selena, jag tänkte bara på dej. Jag älskade aldrig henne som jag kanske påstod. Jag älskade dej, jag har älskat dej ända sedan den dagen då jag hörde dej sjunga i det köpcentret. Även fast du inte skulle tro det, jag älskar dej, har alltid gjort, kommer alltid att göra det. Även fast vi kanske går åt olika håll så finns du alltid här, sa Justin och pekade på sitt hjärta. Jag blev tårögd. Det ända jag ville göra var att slänga mej i hans armar och att han skulle hålla om mej och aldrig släppa taget. Det var väl det jag gjorde också. Jag slängde mej i hans armar och kramade honom så hårt så han förstod att han aldrig skulle släppa taget igen. När vi stod där och kramade varandra kände jag hur jag började gråta. Justin höll om mej hårdare och sjöng viskade i mitt öra:
-I will stand by you, I will help you through, when you've done all you can do And you can't cope, I will dry your eyes, I will fight your fight, I will hold you tight, And I won't let go.
Jag fick rysningar i hela kroppen av hans röst. Jag bara kramade honom hårdare och tittade upp på hans ansikte.
-Justin...
-Ja?
-Jag älskar dej, sa jag och kysste honom. Efter kyssen stod vi där och kramade varandra.
-Jag älskar dej också, viskade Justin i mitt öra. Och här kommer känslorna igen, tänkte jag när jag kände hur jag började gråta igen. Justin lyfte upp mitt ansikte.
-Hej, varför gråter du? frågade han och log lite.
-Glädjetårar, sa jag mellan snyftningarna. Justin skrattade. Sedan började jag också skratta.
-Vad ska vi göra? frågade jag efter att jag hade torkat tårana. Justin ryckte på axlarna.
-Kom, sa han och tog min hand. Han ledde mej in i vardagsrummet och vi satte oss ner i soffan.
-Vill du se på en film? frågade han. Jag nickade.
-Vilken film då?
-The notebook? föreslog jag. Justin skrattade.
-Visst, filmen vi alltid ser på efter att ha haft ett gräl va? sa han och skrattade. Jag nickade och skrattade. Han la i filmen och kom och satte sig brevid mej. Han la armen om mej och jag lutade mitt huvud mot hans axel. Mitt i filmen tittade jag upp på Justin och iaktog honom medan han såg på filmen. Han verkade vara så inne i filmen eller i sina egna tankar att han inte märkte att jag satt och såg på honom. När jag satt där och såg på honom tänkte jag på hur allt hade varit förr. För ett år sen. När vi var så kära att det kändes som om inget kunde förstöra för oss. Nu kändes det som om vi hade mycket att jobba på för att komma så långt igen. Men jag visste att vi skulle klara det. För det kändes som om allt dåligt som nånsin hade hänt mellan oss var som bortblåst. När jag satt där och tänkte tittade Justin på mej.
-Varför tittar du inte på filmen? frågade han och log. Jag skrattade.
-För att jag sitter och tänker.
-Haha, men varför det då?
-Jag tänker på allt, du vet, man måste ju tänka nån gång också?
- Mm, sa han och såg fundersam ut.
-Vad tänker du nu på då? frågade jag. Han ryckte på axlarna.
-Dej.
-Awwwwwww, men vad? c'mon, tell me!
-Skulle du vilja komma med mej till Kanada om 2 veckor? Jag ska dit för att reda ut saker med pappa och Erin, du vet, pappas fru, ska bort så det skulle vara bra om du kunde vara barnvakt till Jazzy och Jaxon, föreslog Justin. Jag nickade.
-Såklart, hur länge är vi där då?
-Uhm... Vet inte riktigt, kanske en vecka, så du hinner nog hem tills jul.
-Okej, men jag kommer med då, nu kan vi väl se på filmen?
Justin skrattade.
-Visst, sa han och kysste mej på pannan. Vi tittade på filmen och jag kände mej så lycklig för att vi äntligen hade blivit sams igen. Och nu kunde jag se fram emot 1 härlig vecka i Kanada med de sötaste ungarna nånsin, Jazmyn och Jaxon...
5 KOMMENTARER OCH NI FÅR ETT KAPITEL IMORGON OCH KANSKE TILL OCH MED 2 PÅ TISDAG :D

Åsikter om "novellen" så långt, ni som ännu läser den, jag skulle uppskatta att ni slängde in en kommentar om vad ni tycker :D

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 5.

Jag kände hur en tår rann nerför min kind när jag gick nerför trappan. Jag tittade snabbt in i vardagsrummet där mamma och Katarina satt. Emma och Julia hade åkt hem.
-Mamma, jag åker hem, sa jag och gick ut ur huset. Jag satte mig i min bil och körde hem. Detta var nog sista gången jag körde hem från Lovisa...

Lovisas perspektiv:

När Justin åkte satt jag på min säng och grät. Det var nog sista gången jag träffade Justin... tänkte jag och en tår rann nerför min kind. Jag visste inte vad jag skulle göra. Lucas var borta. Justin var borta. Sammie var borta... Jag låg på sängen och grät floder. Mamma kom upp och knackade på.
-Men lilla vännen, vad har hänt? frågade hon och satte sig ner. Jag bara grät. Pattie kom in i rummet och när hon såg att jag låg i sängen och grät suckade hon och såg ledsen ut.
-Det är nåt med Justin va? sa hon och satte sig ner på sängkanten. Jag nickade.
-Vill du berätta? frågade mamma. Jag satte mig upp, tog ett djupt andetag och berättade allt. När jag var färdig sade Pattie:
-Jag förstår att dej sårar, hjärtat. Och du har rätt att vara sur på Justin, och det vet han också. Men jag vill bara säga att de senaste 6 månaderna har varit väldigt svåra för honom, han har gråtit nästan varje dag. Och det är på grund av dej. Han har säkert ändrats väldigt mycket men det har varit problem med fansen och Selena och sen ännu med hans pappa, så det är därför han har ändrats. Men var sur på honom så du sen kan förlåta honom, okej?
jag nickade och sedan steg mamma och Pattie upp.
-Jag tror jag ska åka hem nu, hejdå Lovisa, sköt om dej, vi träffas nog snart igen, sa hon och gick ut ur rummet efter att hon hade kramat mej. Mamma strök mej över huvudet och gick ut, hon stannade i dörröppningen och sa:
-Ropa om du behöver något, men gå och sov nu, så mår du säkert lite bättre imorgon.
Jag nickade och lade mej ner igen.

Justins perspektiv:

Jag satt i bilen på väg hem och tårarna rann som floder nerför mina kinder. Jag blev tvungen att köra in på en parkeringsplats och bara gråta. Jag var så arg på mej själv. Arg för att jag hade gett upp så lätt och gått iväg. Arg för att jag hade haft sex med Selena dendär dagen för 6 månader sen. Arg för att jag inte sagt nej till förslaget att dejta Selena för mer popularitet. Arg på allt jag hade gjort. Jag slog hårt i ratten och råkade slå till tutan. Jag hoppade till när det lät "TUUUUUUUUUUUUUT". Men sedan grät jag igen. Jag tittade ut genom fönstret på bilen och såg hur några paparazzis stod där och tog bilder. Fuck, tänkte jag och körde ut från parkeringen. Jag körde hem och när jag kom in i huset sprang jag upp till mitt rum och la mej på sängen. Jag grät och grät och visste inte vad jag skulle göra. jag hade sårat Lovisa rejält. Hade jag tur så skulle hon förlåta mej innom de närmaste 10 åren. Jag suckade och steg upp. Jag bytte om till pyjamas och borstade tänderna. Sedan la jag mej ner i sängen och försökte somna. Efter 2 timmars försök satte jag mej upp i sängen och suckade. Jag ville bara åka till Lovisa och att allt skulle vara bra. Jag step up ur sängen och hämtade min gitarr. Här skulle det skrivas en låt. Jag började spela lite på måfå och sjöng nåt som lät hyfsat. Jag hämtade mitt sånghäfte och skrev ner det. Efter 4 timmar hade jag skrivit en låt, spelat in den, gjort musik till den och sånt. Jag var verkligen nöjd. Och som kanske alla skulle fatta handlade det om Lovisa.

Lovisas perspektiv:

Veckor och månader gick förbi. Sommar blev ti höst, höst blev till vinter och nu var det 4 veckor tills jul. Justin hade just gett ut ett album, ett jul album. "Under the mistletoe" hette albumet och jag hade (tyvärr) hört några låtar. En låt stack ut till mej, "All I want is you" Ryckten gick om att han hade skrivit den till mej. Men jag visste inte vad jag skulle tro. Nu var jag i alla fall och julshoppade early som jag, Emma och Julia kallade det. Jag var också med dem coh julshoppade då. Vi gick in i Forever 21 för att prova några klänningar för julfesten i skolan. När jag gick in där krockade jag med någon. Jag tittade upp och det var Selena. Hon tittade snabbt på mej, sa "förlåt" och gick iväg. Det hade ju tagit slut mellan Selena och Justin för 5 månader sedan på Sammies minnesstund. Jag suckade och vi gick in i butiken. Vi sökte efter klänningar men jag kunde inte riktigt hitta någon. Så vi alla gav upp och åkte hem till mej istället. När jag kom in genom dörren kom mamma fram till mej och sa:
-Vi ska på middag till Pattie ikväll, om 1 timme.
Jag suckade och sa:
-Okej, jag gör mej i ordning då...
Emma och Julia åkte hem och jag gick upp till mitt rum. Jag tog en dusch on sedan tog jag på mej en röd klänning, eftersom jag tänkte att det skulle vara en tidig julmiddag. Sedan lockade jag mitt hår och sminkade mej. När jag var klar var klockan 5:45pm vilket bettyde att vi borde åka. Så jag gick ner och så åkte vi iväg till Justins. När vi kom fram steg vi ut ur bilen och jag ringde på. Pattie öppnade dörren.
-Kom in, sa hon och log. Jag steg in och tittade runt. Mamma stannade utanför.
-Kommer du Pattie? frågade hon och Pattie nickade.
-Jo, hejdå Lovisa, vi kommer tillbaka kanske 12 tiden, nåt sånt, sa hon. Jag tittade förvirrat på mamma och Pattie.
-Vadå, ska ni åka?! frågade jag desperat. Mamma och Pattie nickade.
-Hejdå, sa de och stängde dörren. Jag suckade och ångrade att jag fölt med. Nu var jag typ ensam i huset med Justin. Om han då ens var hemma. Jag vände mig om och tittade rakt in i Justins bruna fina ögon...

Haha omg, så plötsligt skriver jag ett kapitel. Blev sugen på att skriva antar jag. Kommentera om ni vill (:

Kram Madde

RSS 2.0