Forever And Always, Episode 2. Part 26.

Han vände mig om och drog av sig sin t-shirt. Sedan trädde han den på mig. Jag skrattade.
-Vadå? Du gillar ju att sova i mina t-shirts! sa han och kysste mig. Justin tog på sig en ny t-shirt och beställde upp mat. Smörgåsar och apelsinjuice blev det. Rumsservicen kom och Justin betalade, sedan satte vi oss i sängen och åt medanvi njöt av varandras sällskap...

När vi hade ätit klart borstade vi tänderna och bestämde oss för att sova. Imorgon var det en stor dag. Justin skulle vara på Ellen Degeneres' show. Och hade jag otur/tur skulle jag också bli dragen upp på scenen. Vi la oss ner i sängen och låg och tittade på varandra. Efter en stund fnissade jag lite.
-Otroligt... viskade jag.
-Vadå? undrade Justin. Jag ryckte på axlarna.
-Detta, allt, du, livet, det är helt... Otroligt att jag kan vara så lycklig, viskade jag. Han log och kysste mig.
-Jag är den lyckliga, lita på mig. Du är... Perfekt, viskade han. Jag log.
-Jag älskar dig, sa jag.
-Jag älskar dig med, sa han. Sedan kysstes vi och jag la huvudet på Justins bröst och somnade.
JUSTINS PERSPEKTIV:
Nästa morgon
När jag vaknade låg Lovisa brevid mig och såg så otroligt perfekt ut. Jag steg försiktigt upp för att inte väcka Lovisa och tittade på klockan. 10:20am. Det är dags att väcka Lovisa nu ändå... tänkte jag och böjde mig över henne. Jag kysste henne på munnen och hon öppnade försiktigt ögonen. Jag log.
-Godmorgon my angel, sa jag och log. Hon log.
-Godmorgon babe, vad är klockan? undrade hon och satte sig upp.
-10:20am, svarade jag.
-När ska du till Ellen?
-Om 4 timmar, så du har ännu tid på dig, sa jag och skrattade. Hon steg upp och gick till badrummet. Hon låste dörren och efter några minuter kom hon ut igen. Vi kysstes och så gick jag in i badrummet. Jag gjorde vad jag skulle göra och så gick jag ut. Lovisa hade bytit om och hade på sig ett par jeans och en topp. Jag böt om och så gick vi ner till frukosten. Vi tog åt oss av allt som fanns och satte oss ganska långt inne i ett hörn, så ingen skulle märka oss och det skulle bli kaos. Vi åt under tystnad och när vi var klara gick vi upp till rummet igen, hand i hand.
LOVISAS PERSPEKTIV:
-Jag tänker börja göra mig färdig nu, sa jag. Justin nickade. Jag klädde av mig och tog en dusch. Sedan fönade jag håret. När det var klart lockade jag det lite smått och satte upp några hårslingor. Jag gick ut ur badrummet och klädde på mig klänningen som jag hade haft på mig igår. Sedan sminkade jag mig och så var jag klar. Det hade tagit en timme och Justin var också klar. Vi gick ut ur hotellet och hoppade i Justins bil. Han startade och började köra mot TV-huset där The Ellen Show spelades in. När vi kom fram började jag må illa. Så nervös var jag. Justin tog min hand.
-Det kommer gå bra, viskade han och kysste mig försiktigt på kinden. Jag log och vi gick in i huset. Justin verkade helt hemma här. Vi gick typ backstage och så kom Ellen fram till oss.
-Hej Justin! sa hon och kramade honom. Hon tittade på mig och kramade mig.
-Lovisa, sa jag och log.
-Justins flickvän va? Jag måste nog ta upp detta i showen senare, sa hon och jag skrattade.
-Mm, sa jag. Justin berättade för henne om de senaste nyheterna som han skulle avslöja här på showen idag. Jag tittade på honom och hur van han verkade. Inte det minsta nervös. Vi gick vidare och Scooter kom fram till oss och vi alla kramades.
-Lovisa, du blir säkert uppdragen på scenen när vi ska fira jul tillsammans, sa han. Jag log nervöst.
-Det kommer gå bra! sa Justin och slingrade sin arm runt min midja. Ellen nickade.
-Det gör det nog, de kommer sminka dig lite extra men annars så är det bara som vanligt, sa hon och log. Jag nickade och Ellen gick iväg för att göra sig färdig. Justin kysste mig och sa:
-Det kommer gå jätte bra! Var bara dig själv och folk kommer älska dig!
Jag log.
-Jag kan väl försöka...
Han ledde mig till dörröppningen till scenen och vi kysstes tills vi hörde Ellens röst.
-Han är bara 17 år men så otroligt talangfull! Och idag är han här med familjen och ska jag säga "kompisar" för att fira jul. Damer och herrar, JUSTIN BIEBER!
Justin log och gick ut på scen medan "Baby" spelades. Jag skrattade lite och gick till var Scooter, Pattie och Kenny stod. Mamma var också här, uppklädd och allt. Jag kramade henne och så såg vi på medan Ellen intervjuade Justin. Efter en stund sa hon orden jag var rädda för:
-Nu är det ju så att du har en flickvän, eller hur?
Justin log och nickade.
-Jaa.
-Lovisa var det va?
Justin nickade igen.
-Och henne träffade jag ju. En väldigt trevlig tjej! Ni har varit ihop förut, visst? Ett år sen eller så, påstod Ellen. Justin nickade igen.
-Ja det har vi, sa han och tittade ut över publiken. Tjejerna där höll på att bli galna. Han flinade lite.
-Men jag tycker hon borde komma ut hit. Lovisa kom ut hit! sa Ellen. Hjärtat hoppade upp i halsgropen när mamma log mot mig och gav mig en liten puff ut på scen. Jag gick ner så normalt och nonchalant jag kunde och log mot publiken innan jag vände ansiktet mot Justin. En man kom och fäste en mick på mig och så kramades jag och Ellen. Sedan satte sig Justin ner och de hade burit ut en till stol så jag satte mig ner där.
-Så hur länge har ni varit ihop, Lovisa? frågade Ellen. Jag skrattade lite nervöst.
-Uh... Alltså jag vet inte riktigt, några månader, sa jag och ryckte på axlarna. Ellen nickade och skrattade.
-Men ni har varit ihop förut?
Jag nickade.
-För ett och ett halft år sen, tror jag, sa jag och log. Ellen nickade.
-Är det inte ganska tungt, för du får ju mycket hat och så vidare, hur behandlar du det? undrade hon.
-Jag brukar inte riktigt läsa vad folk säger. Jag menar man lyckas ju aldrig hålla sig borta från allt men alla rykten och sånt bryr jag mig inte om och så saker som de flesta säger är ganska... Onödigt så egentligen är det bara att acceptera det och gå vidare. Folk kommer ju alltid hata dig, vad du än gör, så det hör liksom till livet, sa jag. Ellen nickade.
-Ja, och du har ju Justin så vad har man att klaga på?
Jag skrattade.
-Precis!
-Men Justin, varför valde ni att göra det såhär officiellt? Förut har du ju nästan inte ens berättat att du har en flickvän.
Han nickade.
-Jo, du vet, mina fans, Beliebers, började bli irriterad på mig när jag höll allt hemligt, så vi tänkte försöka denna gång med en lite öppnare relation och se hur det funkar. Och det är ändå så svårt att hålla nåt hemlig så ja, vi tänkte göra det den enklare vägen denna gång.
Ellen nickade.
-Vad gav ni varandra till julklapp då? frågade hon. Justin log och tittade på mig.
-Alltså jag vet inte varifrån hon får allt, men hon gav mig en CD och så hade hon spelat in en låt med Taylor Swift. Taylor kommer säkert släppa låten snart skulle jag tro, berättade Justin. Jag rodnade och bet mig i läppen.
-Jasså? Vad fick du då Lovisa?
Jag ryckte på axlarna.
-Ja inget toppar ju min CD så... Men tre par skor, för han kunde inte välja, ett par örhängen och så... tror jag det var allt. Har en liten blackout, förlåt, sa jag och log blygt. Ellen skrattade.
-Vad gulligt då Justin! sa hon. Men du vet, Lovisa, Jag har nåt till dig också, så att när Justin åker på turné så behöver du inte ens sakna honom!
Jag skrattade. Ellen tog fram en stor påse och drog fram en t-shirt med Justins ansikte på. Jag skrattade.
-På baksidan står det "I'm Bieber's girl, so leave!" sa Ellen och visade. Jag skrattade och tog emot den.
-Tack! sa jag.
-Oj nej, vi har ju mer snälla Lovisa! sa hon och drog fram en stor Justin Bieber kudde. Jag skrattade så jag fick ont i magen.
-Den har till och med mitt logo där! sa hon och gav den till mig. Jag skrattade och skakade på huvudet.
-Och så det bästa! sa hon och en man bar ut en Justin Bieber Stand up. Jag skrattade och vi alla steg upp och gick fram till den.
-Men se Justin, den är ju PRECIS som dig, Justin! Nu behöver jag inte ens sakna honom! Tack Ellen! sa jag och vände mig till Ellen. Jag kysste stand up:en.
-Ojsan, den är verkligen som Justin, men det var ju dej jag skulle kyssa! sa jag och vände mig om till Justin och kysste honom på munnen. Fansen skrek och Ellen skrattade.
-NÄR VI KOMMER TILLBAKA SÅ BLIR DET JULBORD MED JUSTIN, LOVISA OCH DERAS FAMILJER! ropade Ellen. Mikrofonerna stängdes av och Ellen pratade lite med oss...

Kanske lite tråkigt kapitel... Men säg vad ni tycker!
KOMMENTERA!

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 25.

Vi hoppade i bilen och Justin började köra till vart vi än nu skulle. Efter en stund kom vi fram till världens finaste hotell.
-Ska vi bo där?! frågade jag. Justin nickade och hoppade ut ur bilen. Han gick runt bilen och öppnade dörren för mig. Vi gick in i hotellet och Justin sa sitt namn och så fick vi rumsnyckeln. Vi gick in hissen och åkte upp till vår våning. Sedan gick vi till vårt rum och Justin öppnade dörren. Det var det finaste hotellrum jag sett sen... Sen jag föddes...

Jag gick in i badrummet. Där fanns en jävla bubbelpool! Jag gick runt i rummet och gick ut ur rummet. Jag läste på dörren "The love suit". Jag stirrade på Justin och skakade på huvudet åt honom.
-DETTA HAR TYP KOSTAT EN FÖRMÖGENHET! sa jag. Justin skrattade.
-Pengar är ju inte precis mitt största problem... sa han.
**WARNING" OBS! HIDE YOUR KIDS! SNUSKIGT PART STARTAR HÄR, LÄS INTE OM NI INT TÅL DET! HELA KAPITLET ÄR FAKTIST GANSKA SNUSKIGT MEN RISKERA ERT LIV NI OCH LÄS DET**
Jag skakade på huvudet åt honom och gick in i rummet igen. Jag stängde dörren efter mig och gick fram till Justin och la mina armar runt hans nacke med ena handen i hans hår. Jag tittade honom i ögonen och så kysstes vi. Jag drog händerna genom hans hår och han la händerna övanför min rumpa. Han gled in tungan i min mun och vi tungkysstes. Han lyfte upp mig med mina ben runt hans midja. Han bar mig till sängen och la mig ner. Han la sig på mig och kysste ner längs min hals. Jag stönade och vi rullade över. Han Drog av mig min klänning och slängde den på golvet. Vi fortsatte kyssas och vi rullade över igen. Jag drog av honom hans t-shirt och han började kyssa ner längs min nacke ända ner till byxkanten(leggingskanten i detta fallet). Då drog han av mig leggingsen och kysste upp till min mun igen. Jag stönade medan vi kysstes och kände hur Justin log. Jag knäppte upp hans byxor och vi rullade över, sedan drog jag av honom hans byxor. Jag sög på hans hals/nacke och naffsade honom försiktigt på örsnibben. Vi rullade över och han kysste ner till min bh. Han öppnade den och drog den av mig, sedan log han lite och fortsatte neråt. Han kysste ovanför mina trosor och log lite igen, sedan drog han ner dem och kom upp igen. Han kysste min nacke och sög på den, jag stönade och trodde jag skulle dö av att han retade mig. Han naffsade mig på örsnibben och slutade. Jag tittade på honom.
-Justiiin, stönade jag. Han log.
-Vad?
-Kom igen, sluta inte!
-I already told you, payback's a bitch! sa han och blinkade. Sedan naffsade han mig på örsnibben igen och kysste ner längs min hals och så sög han igen och naffsade lite. Jag fortsatte stöna och ville ha honom nu. Han la handen på mitt bröst och med den andra handen höll han sig uppe. Sedan rullade vi över. Jag la handen på hans boxers och kände att han hade mycket stånd. Jag flinade lite och sög på hans nacke och naffsade. Jag kysste honom ända ner till hans boxers och tittade upp på honom. Han stönade.
-Lovisaa.
Jag flinade.
-Vad ska jag göra nu då? frågade jag för att reta honom. Han stönade igen.
-Gör inte såhär mot mig! sa han. Jag skrattade och bet mig i läppen, sedan stack jag handen innanför hans boxers och runkade av honom. Han stönade högre destu längre jag höll på. Jag slutade och drog ner hans boxers, sedan rullade vi över igen. Vi kysstes medan Justin fick fram en kondom från något ställe. Han la den på sig och tittade på mig. Jag nickade, log och han la in den. Han började sakta men fortsatte sedan snabbare och snabbare. Jag stönade mer och mer och kände hur jag skulle komma. Jag skrek och kom, efter en stund kom Justin också. Han tog ut den, steg upp och gick och slängde kondomen, sedan la han sig ner brevid mig igen och vi kysstes.
-Jag älskar dig, sa jag anfått. Han log och vi kysstes igen.
-Jag älskar dig med, sa han. Vi låg brevid varandra och bara andades en stund, sedan vände jag mig till honom igen.
-Jag ska gå och duscha, kommer du med?
-Du skojar!
-Nä, jag är seriös, men visst, kom då inte ifall du inte vill.
Jag steg upp och gick in i badrummet, och visste att han skulle komma efter. Han kom fram till mig och drog mig till sig och vi kysstes. Vi steg in i duschen och jag tvålade in mitt hår. Sedan tvättade Justin ur det och så tvålade han in sitt hår och så skjölde jag det. Såhär höll vi på tills vi hade tvättat hela kroppen. Då steg vi ur duschen och virade in oss i två handdukar. Jag virade en handduk runt håret också och så hoppade jag upp på diskhon medan Justin fönade håret. När han var klar kysstes vi och jag hoppade ner från diskhon. Jag tittade mig själv i spegeln.
-Justin, titta vad du gav mig! sa jag och pekade på ett rött sugmärke på halsen. Justin skrattade och kysste mig.
-Varsågod, viskade han. Jag skakade på huvudet till honom och tog bort handduken ur håret. Jag tog hårfönen och började föna håret medan Justin stod brevid mig och kysste mig på kinden.
-Justin sluta, jag kan inte konsentrera mig när du gör sådär! sa jag.
-Gör vad? sa han och flinade elak. Han smög in handen i min handduk och la handen på mitt bröst. Han kramade det försiktigt. Jag försökte ignorera det och fortsätta föna mitt hår men det var ganska svårt när Justin nu hade ställt sig bakom mig med båda händerna på mina bröst och kysste mig i nacken. Jag stönade.
-Justiiinnn.
Han flinade och fortsatte kyssa längs min nacke.
-Vaför gör du såhär? stönade jag och bet mig i läppen. Han flinade ännu mer och jag vände på huvudet för att kyssa honom. (Ni vet Titanic style?). Han tog bort händerna från brösten och jag vände mig om. Vi kysstes en stund tills jag puffade bort honom.
-Justin, låt mig torka mitt hår! Sedan har vi HEEELA natten på oss! sa jag och flinade. Justin skrattade.
-Visst.
Han gick ut ur rummet och jag fönade mitt hår tills det var någotlunda(?) torrt. Sedan gick jag ut ur badrummet. Justin satt på soffan med en t-shirt och boxers på sig. Han log när jag kom.
-Färdig nu? undrade han. Jag skrattade.
-Vill du beställa mat om en stund? Jag är skithungrig men måste byta om först, sa jag. Han nickade.
-Okej, jag gör väl det då, om en stund, sa han. Jag nickade och drog på mig ett par trosor. Sedan tog jag bort handduken och tog på mig en bh. Jag tittade på mig själv i spegeln och suckade. Justin måste ha märkt hur jag tittade på mig själv för han kom fram till mig och slingrade armarna runt mig.
-Tänk inte på vad du just tänkte! Du är vacker, du är perfekt, och andra skulle DÖ för att ha en kropp som dig! Och jag säger inte detta för att jag är din pojkvän, utan jag säger detta för att det är sant! sa han och kysste mig på kinden. Han vände mig om och drog av sig sin t-shirt. Sedan trädde han den på mig. Jag skrattade.
-Vadå? Du gillar ju att sova i mina t-shirts! sa han och kysste mig. Justin tog på sig en ny t-shirt och beställde upp mat. Smörgåsar och apelsinjuice blev det. Rumsservicen kom och Justin betalade, sedan satte vi oss i sängen och åt medan vi njöt av varandras sällskap...

ÄLSKAR NI MIG ELLER ÄLSKAR NI MIG?! ;)
KOMMENTERA GÄRNA! VAD SKA HÄNDA NU?! DRAMA, ACTION ELLER FORTSATT ROMANTIK? RÖSTA VETJA!

Klockan är btw halv 12 här på natten och vi har prov imorgon. UNDERKÄNT, HERE I COME.

Kram Madde

Hej!

Hejsan!
Jag ville meddela att jag INTE kommer posta nåt nu tills på söndag. Jag åker tyvärr till mina morföräldrar idag och ska vara där tills lördag så jag kommer inte kunna skriva några inlägg :/
Jag är ledsen för detta men ska försöka skriva mer när jag kommer hem igen :)
Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 24.

Medan vi satt och åt skämtade vi och hade roligt. Maten var så otroligt god så jag skulle ha kunnat äta upp mamma och pattie för att de hade gjort sån god mat. När vi var klara dukade vi undan och diskade och så satte vi oss i vardagsrummet och det blev dags för julklappsutdelning...

Jag gick och hämtade julklapparna som jag skulle ge och satte mig ner igen.
-Hur gör vi det här nu då? undrade Pattie.
-Vi kan väl bara säga nåt om personen vi get paketet till och så ja, föreslog Justin. Jag nickade.
-JAG BÖRJAR! sa jag. Alla skrattade.
-Mamma, du ska få första paketet. Det är otroligt svårt att hitta nåt åt dig som du tycker om men jag TROR att du kommer tycka om denna, sa jag och gav henne ett litet paket. Hon skrattade och öppnade det. Där låg en mobil, en iPhone. Hon skakade på huvudet och kysste mig på kinden.
-Och ifall du inte tycker om den kan du ju alltid ge den till mig, sa jag och alla skrattade. Nästa i tur var Pattie.
-Det här är för dig Lovisa, sa hon och gav mig ett ganska stort paket. Jag log och öppnade det. Där inne låg världens gulligaste högklackade skor och ett paket kondomer. Jag tittade på henne.
-Uh... Du är GALEN! sa jag. Hon skrattade. Jag slängde dem på henne och så var det mammas tur. Hon gav ett paket till Justin utan att säga nåt. Han öppnade det och där inne låg ett par supra's och ett till paket kondomer. Jag tittade på Pattie och mamma och skakade på huvudet.
-Vadå? Vi vill ju inte ha några oväntade graviditeter. Och vi vet alla att ni har sex, VI KAN INTE FÖRHINDRA DET! sa Pattie.
-OKEJ OKEJ DET RÄCKER, NÄSTA! ropade jag och la händerna för öronen. De andra skrattade. Alla hade gett paket till varandra förutom jag och Justin.
-Du före, sa jag. Han skakade på huvudet.
-Nä du! sa han. Jag suckade och gav honom mitt paket, och kysste honom. Jag satt i hans famn medan han öppnade det. Han granskade det noga och log.
-En CD? sa han. Jag nickade och log hemlighetsfullt.
-Lyssna på den vetja! sa jag. Han lyfte mig bort från hans famn och la den in i CDspelaren. Låten började spela och Taylor började sjunga.
-I'm ready to go, I'm ready to climb, I've quietly been reading your mind. I don't need a thing, I'm writing our book, the story's really got me hooked, sjöng Taylor på CD. Sedan stämde jag in.
-It's amazing the changes I've been feeling, I'm dreaming about seeing the world, with someone like you, I've been tumbling, shaking and my whole world is breaking, wanna pull it together.
Alla lyssnade på låten och när den var klar så lyssnade de på den igen.
-DET ÄR JU DU SOM SJUNGER! utrbrast mamma. Jag skrattade.
-Aa, och Taylor. För ett år sen typ så föreslog hon att vi skulle göra en låt och jag hade ingen aning om vad jag skulle ge Justin och just då ringde Taylor och frågade om jag ännu ville göra en låt så ja. HÄR ÄR DEN! förklarade jag. Justin steg upp och kysste mig en lång lång stund.
-PERFEKT! sa han. Jag log. Vi satte oss ner och han gav mig ett paket. Ett stort paket. Jag öppnade det och såg 3 par skokartonger. Jag öppnade dem och såg att det var skorna som jag pekat ut till Justin. Jag tittade på honom.
-Jag kunde inte bestämma mig, sa han och ryckte på axlarna. Jag skrattade. Längs nere i en av boxarna låg en liten box. Jag tog upp den och såg att det var örhängen formade som J. Jag skrattade och kysste Justin.
-Jag har en annan liten överrraskning också, kom! sa han och tog min hand. Vi gick upp till mitt rum.
-Packa lite saker som du vill ha när du sover och så åker vi! sa han. Jag packade utan att fråga och så gick vi ut. Vi hoppade i bilen och Justin började köra till vart vi än nu skulle. Efter en stund kom vi fram till världens finaste hotell.
-Ska vi bo där?! frågade jag. Justin nickade och hoppade ut ur bilen. Han gick runt bilen och öppnade dörren för mig. Vi gick in i hotellet och Justin sa sitt namn och så fick vi rumsnyckeln. Vi gick in hissen och åkte upp till vår våning. Sedan gick vi till vårt rum och Justin öppnade dörren. Det var det finaste hotellrum jag sett sen... Sen jag föddes...FÖRLÅT FÖR ATT NI INTE FÅTT ETT KAPITEL PÅ NÅGRA DAGAR!
HOPPAS NI GILLAR DETTA KAPITEL I ALLA FALL!

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 23.

Hon gav mig en CD och lät mig välja en bild på mig och Justin när vi myste. Jag editade bilden lite på Photoshop och skrev dit "I love you with all my heart, lets Runaway♥" och så skrev jag ut den. Jag la den som cover för skivan och så kramade jag Taylor och gömde skivan i min väska. Jag åkte hem igen och gick in i huset igen...

-NU ÄR JAG TILLBAKA! ropade jag inåt huset. Jag tog av mig skorna och jackan och gick upp till mitt rum. Justin satt där på sängen med min laptop i knät. Jag gick fram till honom och kysste honom och så gick jag in i badrummet och låste om mig. Jag tog fram inslagningspapper som jag hade där och paketerade in CD:n. Sedan gömde jag den mellan ett par handdukar och så gick jag ut till Justin igen. Jag satte mig bredvid honom.
-Vad gjorde du då? frågade han och kysste mig. Jag kysste tillbaka och skrattade.
-En hemlis, sa jag och log. Justin kittlade mig.
-Kan du inte berätta? frågade han och fortsatte kittla mig.
-HAHAHAHAH JUSTIN SLUUUUTAAAAAA JAG DÖÖÖÖDDDAARRRR DEHEHEHEHAAHHAHAHAJJJJ, skrattade jag. Han slutade och la undan laptopen. Sedan la han sig på mig och kysste mig ner längs nacken. Jag stönade.
-Justin... sa jag och bet mig i läppen. Han fortsatte kyssa mig längs nacken och sög på min nacke. Jag började bli otroligt upphetsad så plötsligt slutade han.
-payback's a bitch, sa han och blinkade. Jag la min hand på hans lår, otroligt nära hans JERRYY. Jag bet mig i läppen.
-Två kan spela detta spel, sa jag och rullade över så jag var överst. Jag kysste hans nacke och bet honom vid örsnibben.
-JUSTIN! LOVISA! KOM NER, VI SKA ÄTA! ropade Pattie upp till oss. Jag slutade och rullade ner på sängen. Justin suckade och steg upp, sedan drog han upp mig också. Vi gick ner hand i hand till köket. Vi satte oss och tog av pizzan som stod framme. Vi skulle inte äta så mycket nu eftersom vi skulle ha Jul middag på kvällen senare. Medan vi åt diskuterade vi lite allt vad som skulle hända i Justins karriär efter julen och så vidare. Jag skulle kanske bli hemskolad efter julen eftersom alla hade blivit helt galna när bilder på mig och Justin kom ut igen. Och speciellt när alla visste att vi hade varit ihop före en gång också. Nu låtsades alla älska mig och killarna ropade ganska sårande saker efter mig i skolan. Och jag hade ju ändå bara 2 kompisar där, Emma och Julia. Och de träffade jag ju annars också så mycket så. Men det var ändå inte säkert eftersom att jag kunde bli väldigt efter i skolan ifall jag fick bli hemskolad. När vi hade ätit klart spenderade jag och Justin tiden med att springa omkring och städa lite smått och duka på bordet och så vidare. Vi gick också en liten promenad. Jag älskade att bo i Atlanta för det var inte alls lika kallt här på vintern. Vi gick till en park i närheten av mitt hus och satte oss i gungorna och gungade lite. Jag tittade upp mot himlen och log när jag kom ihåg hur jag och Sammie brukade gå hit och sitta i gungorna och prata. Ibland pratade vi inte ens, vi bara satt och andades. Njöt av att ha varandra som kompisar. Justin tittade på mig.
-Du tänker på Sammie, va? sa han. Jag nickade och log. Det är otroligt hur Justin alltid vet vad jag tänker på... tänkte jag. Justin tog min hand och vi gungade i takt.
-Ska vi gå tillbaka? frågade jag efter en stund. Han steg upp och drog mig upp ur gungan och kysste mig. Vi gick tillbaka till mitt hus och jag tittade på klockan. 04:53pm visade den. Vi gick in till köket och frågade om vi kunde hjälpa till med nåt. Mamma sa åt oss att sätta maten på bordet så vi gjorde det och så gick vi till mitt rum. Jag loggade in på twitter och tweetade "soon Christmas dinner, nomnom. Hungryyyyyyyyyyyyyy!" och "oh btw, so excited to get the christmas gifts hahah :D Yes, I'm such a kid still!". Sedan la jag på "All night long" och dansade till den som en galning medan Justin satt och skrattade.
-OH C'MON, JAG DANSAR JU BARA! sa jag och fortsatte dansa medan han fortsatte skratta. När den låten var över la jag på "she doesn't mind" och drog upp Justin ur sängen. Jag grindade (ALLTSÅ JAG HAR INGEN ANING OM VAD "GRINDING" ÄR PÅ SVENSKA OMG.) på honom och sedan vände jag mig om och kysste honom tills jag måste knuffa undan honom för att andas. Han drog mig närmare honom igen och vi kysstes ännu mer.
-TJEJER, KILLAR, MAAAAAT! ropade mamma upp till oss. Jag bet mig i läppen och drog ner Justin till köket. Vi satte oss ner och tog åt oss av maten som stod framme. Julskinka, potatis, sallad, köttbullar och allt annat man kunde tänka sig. Pattie och mamma hade verkligen satsat på att göra god mat. Medan vi satt och åt skämtade vi och hade roligt. Maten var så otroligt god så jag skulle ha kunnat äta upp mamma och pattie för att de hade gjort sån god mat. När vi var klara dukade vi undan och diskade och så satte vi oss i vardagsrummet och det blev dags för julklappsutdelning...

Älska mig för att ni får så ROLIGA kapitel. Okej men KOMMENTERA!<3

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 22.

När jag skulle starta fick jag ett sms. Av Justin. Jag log och öppnade det. "jag saknar dig bby<3 Hade du det roligt när du shoppade?<3 Vad gör du just nu?<3 Älskar dig Lovi<3" stod det. Jag log. Justin var den ända som kallade mig "Lovi". Alla andra sa alltid Lovisa, Lo eller nu för tiden, "Bieber's girl". Jag skrattade och svarade. "Jag hade det VÄLDIGT ROLIGT! :) Nu är jag på väg hem hahah :) blev en sen kväll<3 vad gör du själv?<3 älskar dig med Justy ;)<3" svarade jag. Jag startade bilen och började köra hemmåt...

När jag kom hem checkade jag min mobil och hade fått ett sms. "Aw okej, så vi kan inte träffas mera ikväll? :( jag sitter bara här och tänker på dig om jag ska vara ärlig<3" stod det av Justin. Jag log och svarade "Jag är hemma nu... Men vi syns ju ändå imorgon! För ni kommer ju hit på morgonen så! :) aww vad du är gullig<3 *blowing kisses to you*". Sedan gick jag in i huset, ropade "HEJ!" och gick upp till mitt rum. Jag böt om och så gick jag ner till vardagsrummet och chillade en stund med mamma. Men sedan gick jag upp till mitt rum och böt om. Före jag började sova checkade jag min mobil. "aw okej :( vi syns imorgon, godnatt älskling<3" Hade jag fått som svar på mitt sms. Jag log och började sova.
Jag vaknade morgonen därpå av att nägon pussade mig på näsan. Jag öppnade försiktigt ögonen och såg Justin framför mig. Jag log och kysste honom, sedan satte jag mig upp.
-Godmorgon, sa jag och log mot honom. Jag gäspade. Han skrattade.
-Kanske du borde säga God förmiddag i stället? sa han och pekade på klockan. 11:57am visade den.
-Har jag verkligen sovit såhär länge? frågade jag och gäspade igen. Jag steg upp och bytte snabbt om medan jag pratade med Justin. Jag orkade inte bry mig om att han såg. När jag var klar gick vi ner till köket där Pattie och mamma stod och gjorde maten färdig.
-Godmorgon! sa jag och satte mig ner vid bordet och började äta av filen. Jag pratade med Justin, Pattie och mamma om vad vi skulle göra idag och annat mellan himmel och jord. När jag var färdig drog jag upp Justin till mitt rum och vi satte oss på sängen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och han frågade mig hur det varit i stan igår och så vidare. Jag fick ju ljuga en hel del men han skulle ju få veta sedan om låten med Taylor så. Jag kysste Justin som för att göra mina lögner lite bättre och knuffade försiktigt ner honom på sängen. Jag fnissade lite och fortsatte kyssa honom. Vi rullade försiktigt över så Justin var överst och han kysste mig längs nacken. Jag stönade och letade rätt på hans läppar igen. Vi fortsatte kyssas och han la händerna innanför min tröja. Vi rullade över igen och han drog av tröjan. Vi fortsatte kyssas och han var påväg att dra ner mina byxor när jag stoppade honom och skrattade.
-Hej! sa han. Varför gjorde du så?
-Mamma och Pattie är här, remember? Du får resten senare, lovar, sa jag, bet mig i läppen och tog på mig tröjan. Justin  suckade.
-Varför gör du såhär till mig?!
Jag skrattade.
-För jag älskar dig, sa jag och bet mig i läppen igen.
-OH C'MON! sa Justin och tog en kudde och la den för hans ansikte.
-Va sa du? sa jag och skrattade. Jag la handen på hans lår bara för att bråka med honom.
-Nu tänkte jag ta en dusch, kommer du med? frågade jag och fnissade. Justin satte mig upp.
-Du skojar, du skämtar! DET ÄR ETT SKÄMT! Du skulle ALDRIG låta mig duscha med dig! sa han. Jag skrattade.
-Tjejer kan ändra sig de också, sa jag och steg upp och gick mot badrummet. Men aa, du har rätt, det skulle jag ALDRIG.
Jag stängde dörren till badrummet och skrattade. Justin stönade utanför. Jag skrattade ännu mer och klädde av mig, sedan hoppade jag in i duschen. Jag duschade en lång stund och när jag var klar torkade jag mig ordentligt och gick ut i mitt rum. Justin låg på sängen men tittade upp när jag kom tillbaka. Jag hade bara en handduk runt mig så jag kände mig lite väl naken och rodnade. Justin steg upp och kom fram till mig. Han drog mig närmare honom.
-Du är så... vacker, viskade han. Jag rodnade ännu mer.
-Och du är ännu vackrare när du rodnar, sa han och vi kysstes. Efter en stund avbröt jag kyssen.
-Nu ska jag klä på mig, sa jag. Jag gick fram till min garderob och tog fram en röd klänning och svarta tunna strumpbyxor. Jag bytte om och så lockade jag mitt hår och sminkade mig lite. När jag var klar gick jag och Justin ner till vardagsrummet där Pattie och mamma satt och pratade.
-Men titta på dig! Vad vacker du är då! sa Pattie. Jag skrattade.
-Och inte ser du så dum ut heller! sa hon sedan och tittade på Justin. Alla skrattade.
-Men tack mamma! sa han och skakade på huvudet. Vi satte oss ner mittemot mammorna och pratade om allt mellan himmel och jord.
-Nu får ni då välja, ska vi ge julklapparna ikväll eller imorgon på morgonen? frågade mamma.
-Uh... Ikväll? föreslog Justin. Jag nickade.
-Mm, men jag måste fixa en sak före... sa jag. Justin tittade på mig.
-Vadå? undrade han. Jag skrattade.
-En hemlis, sa jag och kysste honom. Jag tog sedan upp min mobil och sms:ade Taylor. "TAYLOR! JAG TÄNKTE GE LÅTEN SOM EN JULKLAPP TILL JUSTIN MEN SÅ NU BEHÖVER JAG FÅ DEN DÅ PÅ EN CD MEN VI MÅSTE HA EN BILD DÄR OCKSÅ! HELP ME!" skrev jag och tryckte på "sänd". Jag väntade en stund och fick ett svar. "Vad gulligt Lo!!!! HAN KOMMER ÄLSKA DET! Kom via mig nu så får du en CD, och du kan ju bara ta en bild på dig och honom tillsammans och lägga in den där :) han kommer älska dig ändå!<3" stod det.
-Jag åker och fixar en sak, jag är snart tillbaka, sa jag, kysste Justin och gick ut till bilen efter att jag tagit på mig ett par skor och en jacka. Jag startade bilen och körde till Taylors hus. Jag ringde på och Taylor kom och öppnade. Vi kramade varandra och gick in till studion som hon hade där hemma. Hon gav mig en CD och lät mig välja en bild på mig och Justin när vi myste. Jag editade bilden lite på Photoshop och skrev dit "I love you with all my heart, lets Runaway♥" och så skrev jag ut den. Jag la den som cover för skivan och så kramade jag Taylor och gömde skivan i min väska. Jag åkte hem igen och gick in i huset igen...


Ledsen att ni inte fått nåt kapitel före nu! :/ Men KOMMENTERA!<3
Ska skriva ett kapitel så ni får ett imorgon också :)

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 21.

Han log och jag började spela.
-Ah ah ah ah, ah ah ah ah. You were in college working part time waiting tables, Left a small town, never looked back, I was a flight risk with a fear of falling, Wondering why we bother with love if it never lasts. I say, can you believe it? As we're lying on the couch, the moment I can see it, yes yes, I can see it now.
Jag sjöng hela låten och när jag var klar kysstes vi. En lång passionerad kyss, som första gången vi kysstes, långsamt, försiktigt och en sån kyss som drog andan ur dig.
-Jag älskar dig, viskade jag...

-Jag älskar dig med, svarade han och vi kysstes mera. Jag knuffade försiktigt undan honom och log.
-Man får ju väldigt många flashbacks nu... sa han och log åt ett minne.
-Vad tänker du på?
-När vi kysstes och din mamma kom in. Den där första gången.
Jag började skratta.
-Var inte det awkward eller nåt?! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAAHH!
Justin skrattade också och sedan kysstes vi igen. Resten av kvällen myste vi mer och jag somnade i Justins armar♥

Dagarna gick och det blev 23:e December. Pattie och Justin skulle fira jul med mig och mamma i år.
Just nu var jag i stan och försökte hitta nåt åt Justin. Några underbara tjejer hade kommit upp till mig och frågat efter autograf, men annars var det lugnt och skönt. Jag gick in i en klädbutik för killar och såg några kepsar som jag kanske kunde köpa till honom. Men nä, såna hade han redan... Men skorna där då? tänkte jag och gick och tittade på dem. Nä föresten... Han har för många skor redan! Jag fortsatte söka och gick omkring och tittade på hoodies, byxor och annat. Men jag hittade inte nåt. Parfym då? Rakvatten? Nää... Jag tog upp min mobil och öppnade twitter. "Anyone have any ideas what to buy for a guy who already has EVERYTHING?! I'm panicking here lolololol" tweetade jag. Direkt började folk ge förslag på vad jag skulle köpa. Jag skrattade lite när någon hade sagt "BUY HIM GIRLS' UNDERWEARS, HE'D APPRECIATE IT I THINK ;)!". Justins fans är verkligen GALNA. Jag fortsatte titta runt lite i butiken men gav upp och gick ut. Jag satte mig på en bänk i närheten och fortsatte läsa vad folk gav som förslag. Då fick jag ett sms. "Hej Lovisa! Har inte sett dig på JÄTTELÄNGE, 1 år sen? Om inte mer va? Undrar om du skulle vilja åka till studion snart och skriva en låt med mig? Vi skulle ju göra det men så hände det där med din kompis :/ Jag vet att det är med kort varsel, men idag? :) Kram Taylor<3" stod det. Jag log och svarade. "Såklart går det idag! Men jag skulle vilja ha det som en hemlighet, du vet? Så om du get mig adressen till studion så kommer jag dit nu :) Kram Lovisa<3" skrev jag och tryckte på "skicka". Jag steg upp och gick till bilen. Jag hoppade in och väntade på att jag skulle få ett sms. Efter några minuter fick jag ett svar. "Vad bra! [adress här] är adressen :) Jag är i studion just nu, så kom bara in så möter min mamma dig i aulan :) Kram<3" stod det. Jag log och knappade in adressen på gps:en och så började jag köra. När jag kom fram svallde jag och gick in. Där stod Taylors mamma, Andrea. Hon kramade mig och jag presenterade mig. Sedan följde jag efter henne in till studion där Taylor och de andra just nu lyssnade på en låg som hon just hade spelat in. De alla vände sig om när de såg mig och Taylor kom fram och kramade mig.
-Det är så OTROLIGT länge sen jag såg dig! sa hon. Jag skrattade och kramade henne igen.
-Och grattis till att vara med Justin igen! Allt folk pratar är ju om er just nu! sa hon. Jag skrattade och skakade på huvudet åt henne.
-Haha tack! Varför pratar de så mycket om oss då? undrade jag.
-Justin är första "kändisen" som har en "normal" flickvän, så alla sitter och tänker på hur länge det kommer, plus att ni har varit ihop förut. Och så är han ju Justin Bieber, förklarade hon och alla skrattade.
-Men är du redo att börja spela in? undrade hon. Jag nickade.
-Men det skulle vara bra om jag fick läsa lyricsen så jag kan säga om jag vill ändra nåt, sa jag och log ett stort flin. Taylor skrattade och gav mig ett papper med låttexten på. Jag började läsa och älskade genast låten! Den hetter "Runaway" och verkade passa perfekt in i mitt liv. När jag hade läst klart tittade jag på Taylor och gjorde tummen upp.
-PERFEKT! sa jag. Taylor log.
-Bra! Ska vi börja nu då?
Jag nickade. Vi började spela in och när klockan var 10pm var vi klara. Jag kramade hejdå till alla och så gick jag ut till bilen. när jag skulle starta fick jag ett sms. Av Justin. Jag log och öppnade det. "jag saknar dig bby<3 Hade du det roligt när du shoppade?<3 Vad gör du just nu?<3 Älskar dig Lovi<3" stod det. Jag log. Justin var den ända som kallade mig "Lovi". Alla andra sa alltid Lovisa, Lo eller nu för tiden, "Bieber's girl". Jag skrattade och svarade. "Jag hade det VÄLDIGT ROLIGT! :) Nu är jag på väg hem hahah :) blev en sen kväll<3 vad gör du själv?<3 älskar dig med Justy ;)<3" svarade jag. Jag startade bilen och började köra hemmåt...

Lite tråkigt kapitel... Sorry :/
KOMMENTERA GÄRNA! GE IDÉER OCH SÅNT!<3

KRAM MADDE

Förlåt :/

Hej!
Tänkte be om ursäkt för att jag inte skrivit något kapitel nu på några dagar :/ Jag vet inte riktigt vad som ska hända nu... Men oroa er inte, i morgon får ni ett kapitel :)
Idag har jag behövt läsa en bok på 200 sidor och skriva om den, annars skulle ni ha fått ett kapitel idag :/
KRAM MADDE

Any ideas? :)

Hej!
Nu vill jag veta vad NI vill att ska hända i storyn! Jag skulle uppskatta det om ni kom med idéer och sånt :) förslag på vad ska hända helt enkelt :) För jag vet inte riktigt vad speciellt som kan hända nu som får storyn att bli lite mer... Intressan? Så ja, kom med idéer, inga idéer är dumma! :D
OCH VI SLOG REKORDET IGÅR BELIEBERS!!!!!!!!!!
kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 20.

Jag satte mig på sängkanten och log mot Justin.
-Hej, sa jag. Han skrattade.
-Hej älskling! Nu får du berätta hur du kom hit. Jag skrattade och började berätta. Och även fast Justin låg i en sjukhussäng så tänkte jag att det är just så som jag vill ha det...

När jag hade berättat färdigt kysstes vi och jag granskade honom.
-Är det säkert att du mår bra? undrade jag. Justin nickade.
-Bara lite ont i revbenen och i näsan, men annars mår jag bra, sa han. Jag nickade.
-Okej... Vill du meddela om saken på twitter?
-Ja... Men jag kan inte tweeta...
Jag tog fram min mobil och loggade in på hans twitter.
-Nu får du diktera, vad ska jag skriva?
-Skriv "Got into a car accident today. Im okay though. Just a broken nosebone and some broken ribs.I love you guys! NEVER (I said it) FORGET THAT!"
-Okej, sa jag och skrev in det. Sedan klickade jag på "tweet" och fick se hur det är att vara Justin Bieber. Tweeten strömmade in. "GET BETTER SOON!<3" och allt sånt skrev dom. Jag läste några tweets för Justin och han sa att jag skulle retweeta dem, så jag gjorde det. Sedan skrev jag "Gonna get some rest... Thanks for all the get better wishes! I appreciate it<3" när Justin dikterade. Jag loggade ut och sedan log jag mot Justin. Jag tittade sedan på klockan. 9:42pm.
-Jag borde nog åka hem nu... sa jag. Justin nickade.
-Jag kommer sakna dig...
-Men du kan drömma om mig.
-Okej, det ska jag.
Jag skrattade, kysste honom, smekte honom försiktigt över kinden och steg upp. Jag kramade honom, sa "hejdå, jag älskar dig" och log en sista gång mot honom före jag gick ut ur rummet. Jag gick ut ur sjukhuset och kom på att min bil stod parkerad på motorvägen. Jag ringde till mamma och sa att hon skulle komma och hämta mig. Efter 15 minuter var hon där och jag hoppade in i bilen.
-Hej älskling, roligt att se dig igen! sa hon och log. Jag log tillbaka och hon började köra. När vi kom till min bil steg jag ut ur bilen. Jag tittade på olycksplatsen och såg att Justins bil hade blivit förd iväg. There his phone goes... tänkte jag. Jag steg in i bilen och började köra hemmåt. Hela tiden tänkte jag på Justin. Hoppas han blir bra, tänkte jag. När jag kom hem gick jag in i huset och satte mig ner i vardagsrummet med mamma.
-Hur var Kanada då? undrade hon och log. Jag log när jag tänkte på veckan som gått.
-Bra, vi hade väldigt roligt, svarade jag. Mamma log.
-Vad bra, gjorde ni nåt skärkilt? frågade hon. Jag nickade.
-Vi försökte ta igen allt vad vi har missat så vi gjorde väldigt mycket speciellt, svarade jag och log när jag tänkte på den ena kvällen när vi älskade. Mamma skrattade.
-Jag tror jag inte vill veta mer, sa hon och skrattade. Jag fnissade lite.
-Ja... Jag ska gå coh sova nu, är väldigt trött. Är du hemma imorgon när jag vaknar? undrade jag. Hon nickade.
-Jag har faktist en ledig dag imorgon, sa hon och log. Och gör det du, sov så gott min lilla dotter!
Jag skrattade.
-Okej, bra, godnatt mamma, älskar dig! sa jag, steg upp och gick upp till mitt rum. Jag böt om till ett par minishort och en av Justins t-shirt som jag en gång hade stjält från honom. Då för ett år sedan. Jag log åt minnet när jag hade tagit t-shirten. Jag gick in i mitt badrum och borstade mitt hår, sedan borstade jag tänderna och så satte jag mig ner på toalettstolen och kissade. När jag var klar med allt steg jag upp, gick till mitt rum och la mig ner i sängen. Jag checkade min mobil och såg att jag hade fått ett nytt meddelande. Jag öppnade det. "Se vem som har fått en ny mobil? ;) försöker skriva ganska kort, eftersom att det gör ont i hela mig just nu. Jag älskar dig med hela mitt hjärta och jag vill att du ska veta att jag aldrig kommer lämna dig<3 Inte ens när jag dör kommer jag lämna dig, kom ihåg det! om jag kunde skulle jag gifta mig med dig NU. Men jag kan inte. Men jag vill att du ska veta att du är min "favorite girl" och jag kommer aldrig nånsin lämna dig, ALDRIG (japp, jag sa det). Godnatt min ängel<3" stod det där. Från Justin. Jag fick tårar i ögonen och började gråta. Jag blev så rörd. HAN ÄR BARA FÖR PERFEKT! tänkte jag. "Nä nu gråter jag Justin! :') <3 skgkshgjsfhgsghfsjgkhskghskjhgjsfhgjfh STOP IT! Jag älskar dig så otroligt mycket och jag vill inte att du nånsin ska lämna mig<3 Jag lämnar aldrig dig heller<3 Älskar dig av hela mitt hjärta och kommer alltid göra det!<3 Sov så gott och dröm om mig är du snäll ;)<3 Älskar dig, än en gång<3" skrev jag och tryckte på "skicka". Jag la mobilen på mitt bord brevid sängen och stängde ögonen. Sedan somnade jag med ett leende på läpparna.

När jag vaknade på morgonen var klockan 10:17am. Jag steg upp och checkade om jag fått några sms. Men nej. Jag gick till mitt badrum och borstade håret, sedan kissade jag. När jag var klar tog jag på mig ett par jeans och en top där det stod "Bieber's girl" haha. Sedan drog jag på mig en hoodie ovanpå den. Jag gick ner till köket och tog fram en filburk och började äta. När jag ätit färdigt gick jag upp till mitt rum igen. Jag la på concealer och puder, sedan la jag på lite mascara och så min favoritläppglans. Den doftade jordgubbar, nom. När jag var färdig borstade jag håret igen och lät det vara som det var, lite vågigt. Jag gick in till mamma som ännu låg och sov, väckte henne och meddelade att jag tänkte åka till Justin. Så hon nickade och jag gick ner till hallen med mina nycklar och min mobil i handen. Jag tog på mig mina skor och så en jacka och så gick jag ut till min bil. Före jag startade meddelade jag till Justin att jag var på väg och så körde jag ut från uppfarten. Jag körde till sjukhuset och gick in. Sedan meddelade jag i sjukdisken att jag var på besök och de sa åt mig att gå upp. Jag gick upp till Justins rum och knackade på, sedan gick jag in. Jag log mot Justin där han satt i sängen påklädd och allt.

-Jag får åka hem! sa han och log. Jag gick fram och kramade honom försiktigt.
-Hur mår du då? frågade jag och satte mig ner brevid honom.
-Jag mår bra! sa han och log ett stort leende. Jag skrattade.
-Näsan eller revbenen då, mår de också bra?
-Ja det gör de. Lite sjuka men de läker ju efter en tid. Men inget dansande eller köra bil på en stund har läkaren sagt.
Jag nickade.
-Okej, men ska vi åka då? undrade jag och steg upp. Han steg också upp och tog min hand. Vi började gå försiktigt för Justin var ännu lite svag. Vi tog hissen ner till första våningen och så gick vi till sjukdisken och meddelade att vi tänkt åka nu. De gav tummen upp och så gick vi ut till min bil. Justin hoppade in i passagerarsätet och jag satte mig i förarsätet och startade.
-Vart åker vi nu då? frågade jag. Justin tänkte en stund.
-Till mig, sa han sedan. Jag nickade och började köra mot Justins hus. Vi pratade om allt mellan himmel och jord medan jag körde. När vi kom fram till honom parkerade jag och så hjälpte jag Justin ut ur bilen. Vi gick hand i hand till dörren och gick in.
-HEJ! ropade vi samtidigt och fick ett "HEJ!" till svar. Vi tog av oss jackorna och skorna och så gick vi in till vardagsrummet där Pattie satt.
-Hej på er! sa hon och log. Hur är det med dig Justin?
-Jag mår bra! Lite sjuka revben och så, men det blir ju bättre. Får bara inte köra bil på några veckor, inget dansande heller, svarade han. Pattie nickade.
-Okej till vilken tid vill ni ha mat?
-Typ 1-tiden? föreslog vi. Hon nickade.
-Okej då gör jag mat tills det, är Katarina hemma idag?
-Ja, mamma har ledigt, svarade jag.
-Vad bra, då bjuder jag hit henne på lunch!
Jag och Justin nickade och så gick vi upp till hans rum. Vi la oss på sängen och myste försiktigt, eftersom Justins revben gjorde ont. Men vi såg på en film och myste. När filmen var slut tog jag Justins gitarr och drog upp tröjan så han såg toppen där det stod "Bieber's girl". Han skrattade och jag sa:
-Du kommer ihåg första gången vi träffades va? När jag sjöng "Mine"? Tänkte ta dig tillbaka dit.
Han log och jag började spela.
-Ah ah ah ah, ah ah ah ah. You were in college working part time waiting tables, Left a small town, never looked back, I was a flight risk with a fear of falling, Wondering why we bother with love if it never lasts. I say, can you believe it? As we're lying on the couch, the moment I can see it, yes yes, I can see it now.
Jag sjöng hela låten och när jag var klar kysstes vi. En lång passionerad kyss, som första gången vi kysstes, långsamt, försiktigt och en sån kyss som drog andan ur dig.
-Jag älskar dig, viskade jag...


KOMMENTERA!

Kram Madde

Hej!

Ville meddela att jag INTE kommer skriva ett kapitel ikväll. Varför är för att jag måste träna på finska för vi har finska prov imorgon och jag kan INTE få underkänt i detta prov :/ så jag skriver ett kapitel imorgon då i stället :)

Jag vill också säga att imorgon ska vi göra ett nytt rekord, vi beliebers! Om vi får över 6 miljoner visningar på #BOYFRIEND musik videon som kommer ut imorgon inom 24 timmar (vilket betyder tills lördag) så slår vi rekordet för mest visade video på 24 timmar! Så vad jag vill att NI ska göra är:

1. Se på musik videon 9248295459245747586969699669 gånger
2. DELA videon var som helst, facebook, twitter, tumblr, blogg.se, skicka länken till kompisar. ÖVERALLT vill jag att den ska vara!
3. Se på videon några 2854975984275848 gånger igen ;)

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 19.

Just som jag gjorde det hoppade bilen och jag tappade mobilen. Jag tittade upp och märkte till min fasa att jag var påväg att köra in i räcket. Jag försökte svänga bort men istället körde en lastbil in i min bil på högra sidan. Jag kände hur jag kastades runt tills allt blev stilla och svart...

LOVISAS PERSPEKTIV:

Varför kommer han inte?
Jag gick omkring i huset och väntade på att Justin skulle komma. Han sa ju att han var på väg för en halv timme sen! tänkte jag. Jag tog upp mobilen och ringde honom. "Numret du har valt kan ej nås." meddelade en irriterande robotröst. VA?! Dendär pojken stänger ju ALDRIG av mobilen! Hoppas det inte hänt nåt... tänkte jag oroligt. Jag bestämde mig för att åka till honom. Så jag tog på mig min jacka, mina skor och så tog jag mobilen och bilnycklarna. Sedan gick jag ut. Jag hoppade in i bilen och startade. Jag backade ut på vägen och började köra. Jag kom till en korsning och tänkte svänga in på den mindre vägen som också leder till Justins hus när jag förstod att han säkert kör på motorvägen till mig. Så jag svängde ut på motorvägen och började köra. Jag spanade hela tiden efter hans bil. När jag kört en stund såg jag starka polisljus och ambulans ljus. Jag saktade in och kisade för att se bättre. Är det...? Nä det kan väl inte vara...? OH SHIT DET ÄR JUSTINS BIL! Jag såg hur ambulansmännen bar in en såliknande död kropp i ambulansen. Jag fick panik. Fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck. Det kan inte vara sant! Jag svängde in på en annan väg som skulle leda mig till andra sidan. Där körde jag ner och parkerade bilen lite avsides. Sedan sprang jag till olycksplatsen. Där blev jag stoppad av en polis.
-Inga oberöriga i närheten, sa han.
-MEN JAG ÄR HANS FLICKVÄN! ropade jag. Polisen tittade på mig.
-Jag är ledsen, sa han och skakade på huvudet.
-Herregud! Snälla låt mig följa med i ambulansen! Hur mår han? överlever han? VAD HAR HÄNT?!
-Vi kan inte säga något än, men tyvärr får du inte följa med.
-SNÄLLA, HAN VAR PÅVÄG TILL MIG MEN HAN KOM ALDRIG FRAM DIT, JAG MÅSTE FÅ FÖLJA MED! HAN ÄR MIN POJKVÄN, JAG ÄR HANS FLICKVÄN. VAD MER BEHÖVS DET FÖR ATT DU SKA LÅTA MIG FÖLJA MED?!
-Lugna ner dig, unga dam, sa polisen, sedan tittade han på mig en lång stund. Okej, hoppa in i ambulansen då, men håll dig lugn!
Jag kramade honom och sprang fram till ambulansen.
-Här ska jag med! sa jag och blundade, sedan andades jag in djupt och hoppade in. Där låg Justin. Han andades i en syrgas mask. Jag tog hans hand försiktigt och satte mig på en stol brevid honom.
-Är du hans flickvän? frågade ambulansmannen som höll på att fixa saker och ting. Jag nickade.
-Mm... överlever han?
Ambulansmannen log.
-Det gör han nog, det var en stor olycka, men han verkar faktist inte ha några värre skador än ett brutet näsben och så, plus en regäl hjärnskakning.
-Okej... Jag tror hans mobil är i bilen, tror du den ännu funkar?
-Skulle inte tro det... Varför undrar du?
-Okej... Nä bara undrade...
Vi kom fram till sjukhuset och jag hoppade ut ur ambulansen. Jag följde efter ambulansmännen in i sjukhuset men fick inte komma in i rummet de förde honom till. Jag suckade och satte mig ner på en stol utanför rummet. Jag tog upp mobilen och ringde till Pattie.
-Hej Lovisa! hon lät glad när hon svarade.
-Hej Pattie... Justin har hamnat ut för en olycka så han är vid sjukhuset och jag är också här, men han överlever nog, han har brutet näsben men inget värre...
-Okej, jag kommer direkt! sa hon och stängde av. Sedan var det bara att vänta. Pattie kom och vi väntade tillsammans. Efter en timme kom en läkare ut. Han log mot oss.
-Ja men han klarade sig ju lindrigt ur olyckan! Några brutna revben och näsbenet är också brutet, och så fick han en regäl hjärnskakning. Men allt kommer läka med tiden. Han kan nog åka hem imorgon igen. Vi vill ha honom här över natten för övervakning.
Jag och Pattie nickade.
-Okej, har han vaknat nu? undrade jag. Läkaren nickade.
-Men han spyr lite just nu, och det kan alltid hända när sånt här har hänt, men gå in till honom ni om ni vill, sa han och log, sedan gick han iväg. Jag och Pattie steg upp och gick in till honom. När vi kom in satt Justin i sängen och gjorde en äcklad grimas. Han log när han såg oss. Jag gick fram till honom och kramade honom försiktigt.
-Men vad roligt att detta hände nu, sa jag och skrattade lite. Han log.
-Mm, det blev ingen promenad.
-Nää, men jag kan ju sitta här också, lika roligt det, bara jag är med dig, sa jag. Pattie skrattade.
-Vad gulliga ni är, nu Justin, hur mår du? sa hon.
-Helt okej... Har ont i näsan och huvudet och bröstet men annars mår jag bra... Mår lite dåligt också, svarade han. Pattie nickade.
-Okej men jag åker hem... Ni vill väl ändå vara ensamma? Klarar du dig Justin? sa hon. Justin nickade.
-Gör det du, jo jag klarar mig, svarade han och log. Pattie kramade om honom och mig och så gick hon. Jag satte mig på sängkanten och log mot Justin.
-Hej, sa jag. Han skrattade.
-Hej älskling! Nu får du berätta hur du kom hit. Jag skrattade och började berätta. Och även fast Justin låg i en sjukhussäng så tänkte jag att det är just så som jag vill ha det...

KOMMENTERA DUKTIGT NU ;)

Kram Madde

Forever And Always, Episode 2. Part 18.

När vi kom in i självaste flygplatsen vimlade där av folk, paparazzis och fans. Vi sökte upp Kenny och han hjälpte oss att komma ut ur byggnaden oskadd. Sedan hoppade vi i bilen och körde hem Lovisa. Jag hjälpte henne med bagaget och sedan kysste vi varandra hejdå...

När jag kom in i mitt hus ropade jag "HEJ!" men fick inget svar.
-Jaha... Hon är väl inte hem då... Igen, sa jag högt för mig själv. Jag gick upp med mitt bagage till mitt rum och satte mig ner på sängen. Jag tog upp min mobil och sms:ade Justin. "Hej, jag saknar dig redan :( <3" skrev jag och tryckte på "skicka" sedan gick jag ner till köket. Jag tog fram ett glas och hällde upp  lite vatten. Sedan satte jag mig ner med min laptop framför mig och loggade in på twitter. "Home sweet home... Canada was really nice though! Can't say anything else than that :) Now gotta start shopping for Christmas :)" tweetade jag. Sedan checkade jag mina mentions. Det var väldigt många som frågade mig om Justin men jag ignorerade alla. Sedan var det några som hatade och sa saker som "YOU DON'T DESERVE JUSTIN! HE'S TOO GOOD FOR YOU!" och sånt men dem ignorerade jag också. För jag hade Justin, och det var allt som betydde något.

JUSTINS PERSPEKTIV:

När jag kom in genom dörren till mitt hus pipade min mobil. Jag ställde ner min väska och tog upp den ur fickan. "Hej, jag saknar dig redan :( <3" stod det. Från Lovisa. Jag log och svarade "Jag saknar dig med<3 Ska vi ta en promenad ikväll?<3". Sedan stoppade jag ner mobilen i fickan och ropade "HEJ!"
-HEJ! svaret kom från köket. Så jag gick in i köket och kramade om min underbara mamma.
-Har ni haft det bra? undrade hon.
-Jadå, svarade jag och satte mig ner.
-Jag hörde hur det gick med Jeremy...
Jag suckade.
-Mm...
-Du vet att du borde fixa det...
-Men jag vill inte mamma! Allt han vill är att få uppmärksamhet och en karriär! Jag tänker inte hjälpa honom på traven!
-Jaha... Men han är ju i alla fall din pappa!
-Han beter sig inte riktigt som det! Kan vi prata om nåt annat nu?!
-Justin... Jag vet att han har sårat både dig och mig, men han vill ju säga förlåt. Du MÅSTE låta honom få göra det också!
-Jag går och packar upp, sa jag, steg upp och drog med mig väskan upp till mitt rum. Jag slängde mobilen på sängen och såklart väljde den att hoppa till väggen, garderoben och tillsist landa på golvet. Ugh. Jag började packa upp mina kläder och la dem på sängen. Då pep mobilen. Jag tog upp den och läste meddelandet. "Okej, kommer du till mig eller?<3" stod det. Från Lovisa. Jag log och skrev in "Okej, vi syns lite senare<3 Vad gör du?<3" sedan tryckte jag på "sänd". Jag la ner mobilen på sängen och så började jag rada in mina kläder i garderoben. När jag var klar checkade jag min mobil. 1 nytt meddelande från lovisa. Jag öppnade och läste "Jag tänkte packa upp men det blev inte till så mycket så haha, nu sitter jag bara och tweetar...<3". Jag skrattade men sedan blev jag seriös. Det har säkert hänt något på twitter när hon skrev ... för hon brukar inte annars... tänkte jag. "Aww... Har det hänt nåt? Liksom på twitter? För du brukar ju inte skriva ... bara sådär :/ <3" skrev jag och tryckte på "sänd". Sedan tog jag fram ett par svarta byxor och en tröja och böt om. Jag tittade mig i spegeln, tog mina bilnycklar och mobil och gick ner.
-Jag sticker till Lovisa! ropade jag inåt huset.
-Okej, ha det så roligt! Hälsa Lovisa! fick jag som svar. Jag tog på mig mina skor och så gick jag ut ur huset, hoppade in i bilen, startade och backade ut från uppfarten. Sedan började jag köra mot Lovisas hus. När jag svängde ut på motorvägen fick jag ett sms. Jag tog min mobil och öppnade meddelandet. Jag vet att jag gör reklam för att inte sms:a och köra, men det kan väl inte vara så farligt... tänkte jag. "Uh... Det är... inget... Bara det att väldigt många hatar mig... Men så länge som jag har dig gör det inget<3 Så oroa dig inte<3 Är du påväg hit? Älskar dig<3" hade hon svarat. Jag log och skrev in "Okej... Vi kan prata mera sen. Ja, jag är påväg, älskar dig mer<3" och sedan klickade jag på "sänd". Just som jag gjorde det hoppade bilen och jag tappade mobilen. Jag tittade upp och märkte till min fasa att jag var påväg att köra in i räcket. Jag försökte svänga bort men istället körde en lastbil in i min bil på högra sidan. Jag kände hur jag kastades runt tills allt blev stilla och svart...

WHAT'S HAPPENING?! D:
KOMMENTERA DUKTIGT NU SÅ FÅR NI ETT TILL KAPITEL IKVÄLL! DET ÄR REDAN FÄRDIGT SKRIVET SÅ! ;)

Kram Madde

RSS 2.0