Forever And Always, Episode 2. Part 16.

Där stod Justin, med ljus överallt, rosor på golvet, ett bord i mitten av rummet och mat på bordet. Jag gick fram till Justin och kysste honom en lång lång stund.
-Jag älskar dig... viskade han...

-Jag älskar dig också, svarade jag. Justin ledde mig till bordet och drog ut stolen för mig. Jag satte mig ner och han satte sig mittemot mig. Vi började äta av maten och pratade på som vanligt om allt mellan himmel och jord. Efter att vi hade ätit drog Justin upp mig, la på musik och vi dansade, tryckare och så dansade vi galet och skrattade och hade roligt. Efter en stund stoppade jag och drog efter andan.
-Vems hus är det här egenligen? undrade jag. Justin skrattade.
-Jag äger huset haha. Om jag nån gång blir trött på familjen kan jag bo här, sa han och skrattade.
-Va?! Varför har du inte berättat nåt åt mig?! undrade jag och skrattade. Han ryckte på axlarna.
-Ville hålla det hemligt tills nu, sa han och skrattade. Vi fortsatte dansa och skoja omkring en stund till. Sedan satte vi oss ner på sängen som fanns där. Vi pratade lite och sedan plötsligt kysste Justin mig och drog mig ner i sängen. Jag skrattade och vi fortsatte kyssas en stund till medan Justin låg på mig. Sedan knuffade jag undan och låg där och tittade upp i taket tillsammans med Justin. Vi bara låg där brevid varandra i tystnad och tittade upp i taket. Sedan satte Justin sig upp, kysste mig och drog upp mig ur sängen.
-Jag vill titta på stjärnor, sa han och drog ut mig på balkongen. Där fanns det en filt och en korg. Det var visserligen vinter men vi la oss ner på filten, tog en annan filt och bredde över oss. Sedan låg vi där och höll varandra i händerna och tittade på stjärnorna. Justin pekade upp mot en stjärna som lyste väldigt starkt.
-Ser du den? undrade han. Jag nickade.
-Mm, vad med den då? frågade jag.
-Nä, inget särskilt, jag råkar bara veta att stjärnan heter "My angel", sa han. Jag vände mig om och tittade på honom.
-Okej...? sa jag för att få honom att forstätta meningen.
-Jag fick den döpt efter dig, sa han.
-VA?! sa jag och stirrade på honom. Men nej, inte kan du ju...
-Jo jag kan, sa han och kysste mig.
-Du är bara för perfekt, STOP IT! sa jag och han skrattade. Vi kysstes igen.
-Jag älskar dig, sa jag.
-Jag älskar dig med, my angel, sa han och vi kysstes en gång till. Jsklgjkjdghgjhsftwtuefshkj, tänkte jag och fjärilarna i magen var tillbaka för andra gången idag. Vi låg en stund till och tittade upp mot stjärnorna, sedan satte Justin sig upp och tog korgen.
-Chokladdoppade jordgubbar! sa han och jag satte mig direkt upp och tog en jordgubbe.
-Nomnom, sa jag och han skrattade. Han tog en jordgubbe och förde den till min mun och jag tog en bit. Sedan kysstes vi. Vi satt och pratade och åt och när vi var färdiga sa jag:
-Jag fryser!
Justin drog upp mig och vi gick in. Jag tittade på klockan och den visade 10:34pm. Ojsan, tänkte jag och gäspade.
-Har du kläder här så jag skulle få byta om? frågade jag. Justin gick fram till en garderob och rotade fram en stor vit t-shirt och slängde den till mig. Jag sa åt Justin att vända sig om och han gjorde det. Sedan drog jag av mig strumpbyxorna och klänningen och så la jag på mig den vita t-shirten.
-Klar! sa jag och Justin vände sig om igen. Jag la mig i sängen så länge Justin böt om och sedan kom han och kröp ner brevid mig. Han tittade på mig och vi kysstes.
-Jag borde typ blåsa ut ljusen... sa han. Jag skrattade och han steg upp, blåste ut ljusen och gick runt i hela huset och stängde av lamporna och så kom han tillbaka. Denna gång la han sig på mig och vi kysstes. Han kysste ner längs min hals och så upp igen. Vi fortsatte kyssas tills jag knuffade undan honom och skrattade. Han fortsatte ligga på mig och vi stirrade in i varandras ögon. Sedan la han sig brevid mig och vi låg och pratade till långt in på natten...


KOMMENTERA GÄRNA!
Jag vill också meddela att min dator fucked up så jag kommer inte kunna skriva förrän min dator fungerar igen!
Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Esmeralda

SNÄLLA! skriiiiiiiiv!! Jag dör här!

2012-03-30 @ 10:14:56
Postat av: Anonym

Åh! snälla skriv. Vill läsa mer :(

2012-03-31 @ 15:26:55
Postat av: Olivia

Snälla börja skriv igen! :)

2012-04-14 @ 14:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0