Forever And Always, Episode 2. Part 11.

*VARNING! OBS! WHATEVER NI VILL ATT JAG SKA SÄGA, MEN IAF, SNUSKIG BÖRJAN. LÄS INTE OM NI INTE TÅL SÅNT. BTW, JAG HAR INTE ENOUGH POKERFACE TILL ATT SKRIVA VISSA SAKER SÅ JAAA, MEN NU HAR JAG DÅ VARNAT ER!*
Snart kom Justin tillbaka och så la han sej ner med armarna runt midjan min. Han kysste mej på halsen och i nacken en lång stund och det fick mej att vända mej om. Vi kysste varandra en lång stund och snart la Justin sej på mej. Vi fortsatte att kyssas och jag drog av honom hans t-shirt...

Vi rullade över så att jag var överst och han drog ner mina minishorts. Vi fortsatte kyssas och blev mer och mer upphetsade. Jag la handen ovanpå Justins boxers och kände att han hade otroligt mycket stånd. Jag kysste ner längs hans hals ner till hans boxers. Då stack jag ner handen och kände på den. Jag började runka av honom. Han stönade högt men jag la ena handen på hans mun så han skulle vara tyst bara ifall att hans morförädrar var vakna. Efter en stund slutade jag och Justin tittade på mej. Jag flinade bara retsamt mot honom och sedan fortsatte vi kyssas. Vi rullade över och Justin drog av mej t-shirten. Han bet mej på örsnibben och sedan kysste han mej ner längs halsen till brösten. Han tittade på dem och flinade sedan lite smått. Han böjde sej ner och kysste mina bröstvårtor och jag stönade. Justin fortsatte längre ner och drog ner mina trosor. Sedan kom han upp igen och vi kysstes. Han tog fram en kondom nånstans ifrån och la den på sej. Sedan tittade han tvekande på mej och jag nickade. Han la in den och började gå i en rytmisk takt upp och ner. Först stönade jag av smärta men det blev till njutning. Vi båda stönade för fullt och jag kände att jag snart skulle komma. Justin la sin hand på min mun för han märkte nog det också. Han fortsatte men fortare och hårdare och efter en stund kom jag. Jag skrek men det hördes bara ett svagt stönande utanför Justins hand. Han fortsatte och efter en stund kom han också. Vi kysstes och la oss så vi låg mittemot varandra med honom fortfarande inne i mej.
*SNUSKIGA ÖVER NU*
Vi kysstes igen och han la handen på mitt bröst och smekte mitt ansikte med andra handen. Jag skrattade lite tyst och frågade:
-Ska vi börja sova nu?
Han nickade.
-Visst, men vi borde nog klä på oss före bara ifall att, yah know? sa han. Jag nickade och vi båda steg upp och klädde på oss. Sedan la vi oss ner i sängen igen mittemot varandra. Han kysste mej och sa:
-Vi skulle ju ta igen allt som vi missat på ett år.
Och så blinkade han. Jag fnittrade lite och kysste honom på halsen.
-Det skulle vi, men vi han ta igen sovningen också, sa jag. Jag vände mej om så jag låg med ryggen mot honom och han kom närmare och la armarna runt min midja. Han kysste mej i nacken och viskade i mitt öra:
-Jag älskar dej, min ängel♥
-Jag älskar dej med, svarade jag och somnade.

När jag vaknade nästa morgon låg Justin inte brevid mej. Jag vände mej om och såg att han stod där och bytte om. Han tittade på mej och log.
-Tack för igår, sa han och blinkade. Jag skrattade.
-Tack själv. Jag steg upp och klädde på mej en hoodie och ett pat jeans, sedan gick jag med Justin till köket och vi satte oss ner där tillsammans med Justins mormor och morfar, Diane och Bruce.
-Har ni sovit gott? frågade Diane. Vi nickade.
-Det var ju bra, är du utvilad nu, Lovisa? undrade hon sedan. Jag nickade.
-Jo, nu orkar jag nog vara med Jazzy och Jaxon idag, svarade jag och log.
-De kommer hit till 10 tiden, sa Bruce. Vi nickade.
-Okej, sa jag och återgick till att äta. Medan vi åt pratade vi om lite allt. När vi var klara gick jag och Justin till vårt rum och jag passade på att gå in på facebook och twitter. På twitter skrev jag "In Canada with the lovely people<3 And soon I'll babysit the most wonderful kids in the world<3" eftersom jag visste att jag inte kunde säga att jag var med Justin där för då skulle hatmejlen strömma in igen. Justin tweetade från sin dator "In Canada right now. Feels so good to be home. Gonna meet up with my dad soon and Jazzy and Jaxon will meet the wonderful girl in my life :D They love her hahah :D" och vi tittade på varandra och skrattade. Jag såg hur min timeline fylldes med tweets till Justin, och några frågade "IS IT @LOVISALOVEXOXO?!!" Jag och Justin satt och skrattade medans vi läste vad alla tweetade och folk började tweeta mej också och frågade "Are you in Canada with Justin???" och sånt. Jag svarade till nån "Of course ;))) xD" och så fick de ta det som de ville. Till nån annan svarade jag "You know that we broke up, right? :P" sedan loggade vi båda ut när det ringde på dörren. Vi gick och öppnade och Jazzy och Jaxon hoppade på Justin. De kramade varandra och sedan tittade de på mej. Jag satte mej på huk och tittade på Jazzy.
-Hej, sa jag, minns du mej, lovia? sa jag och log mot henne. Hon skrattade.
-LOVIA! sa hon och kramade mej.
-Lovia, ska du vaja bajnvakt idag? frågade hon. Jag nickade.
-Ja det ska jag, Jazzy, svarade jag. Jazzy log och gick till Justin. Jaxon tittade på mej och log. Jag tog honom i min famn och sa:
-Hejsan lilla Jaxon, hur mår du idag då? Kommer du ihåg Lovia?
Han nickade lite blygt.
-Hej, sa han och log. Jag gned min näsa mot hans och sa:
-Jag ska vara barnvakt till er idag, så vad vill du göra?
Han log och steg upp. Sedan kramade han mej och sa:
-Lovia.
Jag skrattade och steg upp. Sedan hälsade jag på Jeremy och vi pratade några ord. Sedan åkte Bruce och Diane iväg till stan för att stor julhandla och Justin och Jeremy gjorde sej färdiga att åka iväg. De skulle åka till Jeremy där de skulle sätta sej ner och prata. Jag visste inte riktigt vad som hade hänt men det var mer än spänt mellan dem. De gjorde sej klara för att åka och de sa hejdå till Jazzy och Jaxon, sedan gick Jeremy ut. Justin suckade och tittade på mej. Jag gick fram till honom och kramade honom. Sedan tittade jag upp på honom.
-Det kommer gå bra, jag lovar, sa jag och kysste honom. Han nickade.
-Jag hoppas, hejdå, sa han och gick ut. När dom var ute tittade jag på Jazzy och Jaxon.
-Så vad vill de 2 härligaste ungarna i världen göra? undrade jag.
-Titta tv, titta tv! sa Jaxon. Jag nickade och tog dem båda i handen och så gick vi till vardagsrummet. Jag la på tvn och sökte upp en kanal som visade barnprogram och Jazzy och Jaxon kröp upp i soffan...

Uhm. Jaa. Hoppas ni gillar det :D Kommentera och jag förtjänar väl kommentarer när jag sitter och skriver istället för att göra läxorna? ;)

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: Johanna

mer :)

2012-01-09 @ 15:34:29
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Becca♥

JÄTTE BRA!!!!!! Naaah... bryr mig inte så mycket om såna scener ;) vill man läsa noveller får man läsa hela och det är lite svårt att undvika det :P

2012-01-09 @ 17:37:55
URL: http://beccaochlollo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0