Forever and always, part 7

Jag bestämde mej att jag skulle tweeta lite på twitter så jag skrev "Dreams really do come true, never say never!". Sen loggade jag ut och la mej i sängen och lyssnade på Justins 'My worlds acoustic', tillslut somnade jag.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
På morgonen vaknade jag kanske 11 tiden. Jag steg upp och då kom jag på att jag skulle på Justins konsert idag. Jag var så himla glad att jag äntligen skulle få gå på hans konsert. Jag gick och åt lite frukost och sen klädde ajg på mej. Idag tog jag på mej jeansshorts eftersom det var så varm och så tog jag en rosa topp. Jag tog på lite mascara och sen bestämde jag mej för att kolla på TV. Jag tittade på 'My super sweet 16'. Det var ungefär mitt favoritprogram. När 'My super sweet 16' var slut gick jag upp till mitt rum och ringde mamma.
-Hej Lovisa, svarade mamma.
-Hej, när kommer du hem? frågade jag.
-Jag kommer hem 4 tiden, så jag hinner träffa dej före du far på konserten, sa mamma. Great, hon jobbar alltid så jättelänge, hon kommer hem sent på kvällen så jag hinner nästan inte ens träffa henne.
-Okej, syns då, älskar dej, sa jag och la på. Såå, vad gör jag nu? tänkte jag. Jag kan kanske gå till parken? Nää, Filip är sekert där... Han är ju alltid där... Då knackade det på dörren. Jag sprang ner och tittade genom ögonhålet. Där stod Filip. Shit!! Jag släpper inte in honom. Jag vände om och gick upp till mitt rum,  men Filip fortsatte att ringa på och tillsist hörde jag att någon öppnade dörren där nere. Shit! Hur kom han in...? Oh, nää, Han vet var reservnyckeln finns. Jag sprang till badrummet och låste in mej där. Jag tog fram telefonen och ringde Justin. Han svarade direkt som han alltid brukar.
-Hej Lovisa, hur mår du? svarade han glatt.
-Justin, kom fort till mej, Filip är inne i mitt hus just nu och jag har låst in mej i badrummet, men snälla ta med Kenny och kom fort! Han är faktist väldigt bra på att öppna dörrar som är låsta... sa jag och började gråta. Jag var livrädd.
-Oh shit! Lovisa jag kommer direkt, vi är ganska i närheten så ta det lugnt, sa Justin och la på. Jag hörde hur Filip knackade på badrumsdörren.
-Kom ut nu Lovisa, jag kommer inte skada dej, jag vill bara prata, sa Filip.
-Inte en chans, jag kommer inte ut, jag litar inte på dej, stick härifrån!! skrek jag. Men nä, han stack inte, han bara fortsatte knacka på dörren.
-Kom ut nu, du vet att jag är väldigt bra på att öppna låsta dörrar, sa han och skrattade elakt. Nä jävlar! Vad fan ska jag göra?! tänkte jag desperat. Då hörde jag att någon kom in i huset och sprang uppför trapporna. Jag hörde att någon sa:
-Läg genast ner vapnet och vänd dej om!
Shit, hade han en pistol med sig. Jag hörde hur han lag ner pistolen och vände sig om. Då hörde jag Justin som sa:
-Lovisa, du kan komma ut nu.
Jag gick ut ur badrummet och såg att där stod säkert 5 poliser och Kenny och Justin stod också där. Jag sprang fram till Justin och kramade honom. Han pussade mej på kinden och viskade i mitt öra:
-Allt är okej nu, han kommer inte röra dej igen.
Några poliser tog ner Filip och ena polisen presenterade sig som 'Karl' och han sa att han ville förhöra mej lite. Jag gick med på det och vi gick ner till köket.
-Lovisa, jag måste åka och repetera sista gången före konserten men du klarar väl dej? frågade han och kramade mig.
-Jo, jag klarar mej, tack för att du kom, sa jag och kramade om honom. Han kysste mig på kinden och gick iväg. Jag såg honom åka iväg med limosinen och så såg jag att poliserna hade åkt iväg med Filip i en a polisbilarna.
-Okej, Lovisa var det du heter, va? frågade Karl och satte sig ner vid köksbordet.
-Aaa, sa jag och satte mig mittemot honom.
-Okej, bra, Lovisa, han kommer aldrig röra dej igen, så du behöver inte vara rädd längre, sa Karl och log. Justin berättade det lilla han visste, han sa att denna kille heter Filip och han har våldtagit dej förr, men du har inte berättat till någon. Han berättade också vad som hände igår när ni var påväg till dej. Men kan du berätta in i detalj allt vad han har gjort?
-Okej, så han brukar alltid ta mej till olika platser varje gång och så börjar han med att slå mej lite här och där, som i ansiktet, i magen, och sen då så brykar han... ööh.. hångla med mej, och sen brukar han börja ta av mej mina kläder och ja... ööhh... tränga in... sa jag. Usch vad pinsamt. Jag är inte den som vill prata öppet om sex precis så...
-Brukar han använda kondom? frågade Karl som om det var en helt normal fråga. Men det är det ju kanske. Bara att jag tycker att det är lite pinsammare änv ad andra tycker.
-Ööh, faktist så vet jag inte, men jag tror nog, för jag tror inte att han skulle vilja ha barn med mej eller nått sånt... sa jag.
-Okej, varför tror du att han gör det då? frågade Karl och antecknade i ett häfte som han hade fram.
-Jag har faktist ingen aning, men när jag var bara 9 år så mobbade han mig ränn, så jag tror han hatar mej, sa jag.
-Okej, tack Lovisa, och du behöver inte vara rädd att han kommer göra dej illa något mer, sa Karl och ställde sig upp. Han sträckte fram handen och vi skakade hand, sen åkte han iväg. ÄNTLIGEN lite lugn och ro, tänkte jag och gick till vardagsrummet och la mig ner på soffan. Jag somnade nog för jag vaknade av att mamma väckte mig och sa:
-Du måste nog skynda dig, konserten börjar om 2 timmar.
-SHIT! skrek jag och sprang upp till mitt rum...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tkr ni? Vad tror ni händer på konserten? :) KOMENTERA! Jag tål också kritik! :)
Okej, om jag skulle ha varit Lovisa där skulle jag ha dött av räddsa... Tänk han hade en pistol! Men nu kmr Filip inte röra henne mer, bra vad? :)
Kram Madde :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tycker att hon ska få komma backstage och träffa justin sen tar han upp henne på sen och sjunger one less lonely girl till henne men pussar henne på munnen inför alla i slutet av sången och sen blir det kaos i publiken och alla försöker komma upp på scen skrikandes och gråtandes för att de blir svartsjuka. hahahhahah

2010-11-26 @ 22:31:49
Postat av: ida

Nu är du reklamerad du med! :)

2010-11-26 @ 22:48:17
URL: http://biebsordie.blogg.se/
Postat av: vanessa

Heej jag kan reklamera din blogg om du reklamerar min :) <3

2010-11-26 @ 23:04:12
URL: http://justinsaga.blogg.se/
Postat av: Emma

meer ! :D

2010-11-27 @ 13:02:32
URL: http://fotoemmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0