Forever and always, part 17

-Hur fan kunde Justin? sa jag högt och började gråta. Då ringde min telefon. Justin stod det på displayen. Jag klickade bort honom och la telefonen på ljudlös. Sen gick jag in på twitter och skrev "It's funny how you trust someone and the next thing you know is that they turn you their back". Jag la på Cascada - what hurts the most. Jag la mig ner och grät. Damn life. Efter två timmar somnade jag...


När ringklockan ringde klockan 8 orkade jag inte stiga upp. Jag hade ingen lust att gå till skolan och eftersom mamma var i jobbet kunde jag lika gärna stanna hemma. Så jag smsade Sammie och berättade att jag skulle vara hemma. Efter det steg jag upp och stängde av datorn eftersom jag hade lämnat på den igår före jag somnade. Jag gick in i duschen och tog en varm, lång dusch. Sen tog jag på mig ett par mjukisbyxor och en lite för stor hoodie och orkade inte sminka mig så jag borstade bara snabbt håret och la upp den i en slarvig knut. Sen gick jag ner och åt. Medans jag åt ringde telefonen. Justin, igen. Jag klickade bort honom och fortsatte äta. När jag var klar gick jag ut och tog lite frisk luft. Sen gick jag in igen. Jag gick upp till mitt rum och la på musik.

Justins perspektiv:

Jag ringde och ringde och ringde men hon klickade helatiden bort mig. Jag fick ingen chans att prata med henne. Men hon hade faktist rätt. Hur skulle hon kunna tro mig efter att hon hör mig prata med Jasmine om att jag gör slut? Men faktist ljög jag inte när jag sa att jag hade glömt bort Jasmine. När hon ringde till mig igår kom jag plötsligt på att hon är min flickvän och tänkte att jag måste göra slut, men så blev allt såhär... Dumma mig.
Jag var påväg till hennes skola. När jag kom fram till skolan gick jag in och till rektorn direkt. Jag knackade på och gick in.
-Hej, jag söker Lovisa, sa jag och log mot rektorn. Han tittade på mig en stund och sa:
-Du söker din underbara flickvän, vänta.
Han tog fram nån slags häfte eller nått och sen sa han:
-Hon har Biologi och geagrafi just nu, våning 2, klass 5. Hejdå, hoppas du hittar henne.
-Tack, hej, sa jag och gick ut. Jag gick uppför trapporna och till klass 5. Jag knackade på och hörde hur läraren ropade "Kom in!" så jag gick in. Jag kollade runt lite i klassen och såg att alla tjejer höll på att freaka. Jag kollade på läraren efter att jag konstaterade att Lovisa inte var i klassen och sa:
-Asså, rektorn sa att Lovisa skulle vara här, vet du var hon är?
-Jag vet tyvärr inte, men Sammie, du vet väl säkert, sa läraren coh vände sig mot Sammie.
-Jaa, asså, hon kände sig sjuk så hon stannade hemma, svarade Sammie och kollade på mig med en blick som sa "Jävla idiot, hur kunde du göra så mot Lovisa?!".
-Tack Sammie, hejdå, förlåt att jag störde, sa jag och gick. Ja men det är väl klart att hon stannar hemma efter allt drama med först Elise och sen mig. Herregud, jag är ju dum, tänkte jag och gick ut ur skolan. Jag gick till limousinen och sa:
-Kör mig till Lovisa.
Chauffören började köra och snart var vi framme vid Lovisas hus. Jag steg ut och gick och ringde på. Ingen öppnade. Jag stod där en stund och sen ringde jag på igen men ingen öppnade. Jag tryckte ner dörrhandtaget och dörren gick upp så jag gick in.

Lovisas perspektiv:

Jävla Justin, nu är han här för att be om ursäkt! tänkte jag och gick upp. Då hörde jag hur dörren öppnades. Shit! Jag låste inte dörren efter att jag hade varit ute. Faan, tänkte jag. Jag hörde hur han gick uppför trapporna och sen knackade han på min dörr.
-Snälla Lovisa, jag måste få prata med dig, sa han och kom in. Jag tittade en stund på honom och såg att han såg faktist lessen ut på riktigt.
-Kan vi inte sätta oss ner och prata, för vi måste reda ut dethär, du måste ge mig chansen att förklara, sa han och tittade bedjande på mig. Jag suckade och satte mig på sängkanten med ryggen mot honom och sa:
-Okej, förklara, jag lyssnar, men jag behöver inte tro dig, okej?
-Okej, så först av allt så älskar jag verkligen dig. Tror du att jag skulle kyssa dig som jag gör och nästan ha sex med dig om jag inte älskar dig? Och jag lovar, jag hade glömt bort Jasmine, sen när hon ringde kom jag på att jag är ihop med henne så jag bestämde mig att göra slut, hon vet inte ens att jag hade varit på sjukhuset och allt detdär, kallar du det bra relation? Hon hade inte ringt till mig på 3 hela veckor, och nu igår kom hon väl på att hon skulle kunna ringa mig och prata lite, så jag gjorde slut och hon lät inte ens lessen, snälla, tro mig, sa han och kom gående till mig. Han satte sig försiktigt ner en halv meter ifrån mig och suckade lite.
-Förlåt, snälla Lovisa, sa han. Jag klarade det inte mera. Jag började storgråta. Jag grät och grät och grät och kunde inte sluta. Justin kom närmare mig och kramade om mig och sa:
-Förlåt, snälla gråt inte, du borde le, inte gråta.
Jag tittade upp på honom.
-Lovar du att allt du säger är sant? Lovar du? frågade jag och kollade honom i ögonen för att se om han ljög eller inte.
-Jag lovar, svarade han. Jag märkte att han var seriös.
-Okej, då är det överstökat, sa jag och skulle just stiga upp då Justin tog tag i mig och kysste mig väldigt passionerat. Vi kysstes en lång stund och jag la mig ner på sängen. Justin la sig på mig och han kysste min hals. Sen började han ta av min t-shirt (vi säger att hon hade tagit bort hoodien ränn... :P) och där låg jag i bara bh. Jag kysste hans hals och jag märkte att han började få stånd. Så jag avbröt det hela och knuffade bort honom. Han tittade på mig lite och log. Jag step upp och tog på mig min t-shirt. Sen satte jag mig ner bredvid honom och han la armen om mig. Vi satt där en stund och pratade. Då ringde min telefon. Det var Sammie. Jag svarade.
-Hej.
-Hej, Justin om idag till skolan och han letade efter dig, sa hon och lät lite arg.
-Det visste jag inte, men han är här nu, vi har rätt upp allt, svarade jag.
-Aha, vad bra, ha så kul, haha, sa hon och la på. Jag skrattade och satte mig ner bredvid Justin igen.
-Var du verkligen så desperat så du åkte till skolan och sa att du letade efter mig? sa jag och skrattade. Han kollade på mig och skrattade, han också. Sen kysste han mig.
-Jaa, för att jag älskar dig, sa han och kysste mig mera.
-jag älskar dig också, sa jag och kysste honom. Vi lade oss ner i sängen och pratade om allt möjligt. Plötsligt kröp Justin närmare mig och kysste mig. Han la ena handen runt min midja och andra handen lade han på min kind. Jag hade händerna runt hans hals. Vi kysstes länge men efter en stund slutade jag och steg upp. Han tittade på mig lite fake-arg och sen skrattade han. Han steg upp och gick fram till datorn. Han la på musik och räckte fram handen.
-Får man lov, min sköna? frågade han. Jag tog hans hand och neg. Sen la jag händerna runt hans hals och han lade händerna runt min midja. Vi dansade så att våra pannor rörde varandra och näsorna rörde varandra också. Vi dansade en lång stund. Sen kysste Justin mig. Det kändes som om han inte kunde få nog av att kyssa mig och jag fick inte heller nog av att kyssa honom. Justin tog händerna innanför min tröja och smäkte min rygg. Vi fortsatte kyssas en lång stund. Sen ringde Justins telefon och avbröt det hela. Han kollade på telefonen och stängde av den.
-Nu är det bara du och jag, sa han och kysste mig på kinden. Jag kände hur jag rodnade, men jag vet inte varför. Jag kysste honom på halsen lite och sen kysste jag honom på läpparna igen. När musiken tog slut knuffade jag bort honom och började springa ifrån Justin. Han kom fort efter och fångade mig. När han fångade mig vände han mig om så vi stod ansikte mot ansikte. Han log och sen sa han:
-I think I'm stuck in the moment...



Tkr ni om den? Nu rädde de upp allt :). Vad händer sen? :) Nu sitter jag uppe halv 1 på natten och skriver och jag har skola imrn. Jag är galen, va? :P så nu förtjänar jag mern än 5 komenterar, visst? ;) Retar jag er då de hela tiden kysser varandra men inget mer? ;) :P
Kram Madde
God natt!

Kommentarer
Postat av: Karin

As bra!!

Godnatt!

2010-12-01 @ 00:21:48
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: Anonym

skit bra fortsätt skriva mer. försök komma med olika ideer ;) men den e skit bra men de borde hända nånting mer mellan dom. de borde gå längre än att dom bara kysser varandra. :D men skit bra

2010-12-01 @ 15:39:20
Postat av: Emma

As bra!!

2010-12-01 @ 15:39:51
Postat av: caroline

Skiiit bra jätte gulligt kapitell :D

2010-12-01 @ 17:08:22
URL: http://linnochcarolines.blogg.se/
Postat av: vicki

hej!!

det är lätt värt tio kommentarer!!

Och en av dem får du av mig!!

Kram och grymt skrivet!

//vicki9<33

2010-12-01 @ 17:48:23
URL: http://vickisoderlund.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

meer ! :D

2010-12-01 @ 18:11:02
URL: http://fotoemmas.blogg.se/
Postat av: Julia

aaaw, vad gullig :)

2010-12-01 @ 18:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0