Forever and always, part 50

Justin räckte fram sin hand och sa:
-Får jag lov?
Jag skrattade och tog hans hand. Vi började dansa. Vi kysstes och jag märkte att nån lyste med strålkastare på oss, som ett rampljus, ya know. Jag brydde mig inte och kysste honom mera. Alla började applådera och jag puttade sakta bort Justin. Jag skrattade och så kramade jag honom. Vi fortsatte festa och snart fanns det några som var fulla. Kenny var där och körde ut dom som blev fulla, haha. Justin tog min hand och drog mig lite längre bort. Han kysste mig och så tog han ut nåt ur sin ficka.
-Jo, Lovisa...


Just som han skulle fortsätta tog nån tag i mig och lyfte upp mig. Jag skrek och så kollade jag neroch såg att det var Chaz och Ryan som hade lyft upp mig.
-Okej, snälla, släpp ner mig! sa jag till dem och dom skrattade och la ner mig. sedan gick dom iväg. Jag gick tillbaka till Justin och han tgo min hand och kollade mig djupt i ögonen.
-Jo, du Lovisa, sa han. Det märktes att han inte visste hur han skulle säga det.
-Mm, va? sa jag och log mot honom. Han log och så gick han her på knä. Han öppnade den lilla asken som han hade i handen och så sa han:
-Vill du gifta dig med mig?
-När vi blir myndiga om två år, sa han lite tystare. Jag skrattade och nickade och så kramade jag honom, hårt och länge.
-Du måste lova att vi håller ihop, i 2 år, även fast vi kanske bråkar, så måste vi reda ut det, för jag älskar dig, viskade Justin i mitt öra.
-Jag lovar, viskade jag tillbaka. När vi slutade kramas la Justin ringen på mitt finger och jag kollade på den. Den var helt otrolig. Den hade en diamant på sig så den hade säkert kostat en miljon dollar eller nåt sånt. Justin lyfte upp mitt huvud och så kysste han mig, mycket passionerat och länge. Sedan avslutade han kyssen och så tog han min hand och gick till bordet där det fanns mat. Vi började ta åt oss och så satte vi oss ner vid elden och åt. Jag var helt mållös. När folk pratade med mig svarade jag knappt.
-Så vad tycker du om dethär partyt då? frågade Julia.
-Mm, svarade jag.
-Har du fått många paket? försökte Emma.
-Mm... svarade jag på det också.
-Du lyssnar ju inte, sa Julia och Emma.
-Mm... Asså, va? sa jag och det verkade som om jag vaknade upp.
-Lessen, jag tänker, sa jag.
-På vad? frågade Julia.
-Inget speciellt, svarade jag och ryckte på axlarna. Men det var ju inte sant. jag kunde inte tro det, att Justinv erkligen friade till mig. Det var helt otroligt. Like a dream comes true. Jag älskade tanken att om 2 år få gifta sig med Justin, killen jag älskar. Men varför måste det vara 2 år tills vi blir myndiga? Det är så länge. Ungefär som 730 dagar! Men vänta nu... Det är ju det, haha. Dumma mig! Jag fortsatte tänka och snart började folk undra om jag var sjuk.
-Nä, jag mår bra, bara lite trött, svarade jag och ryckte på axlarna. Dom skrattade och så sa Julia:
-Det borde du vara, klockan är ju faktist 12. Vi borde kanske avsluta dethär nu.
Alla nickade. Nu var det bara jag, Justin, Julia, Emma, Pattie, Scooter, mamma, Sammie, Caitlin, Christian, Chaz och Ryan kvar. Vi började städa undan och släckte elden. Sedan åkte var och en hem till sig, men jag åkte till Justin. Vi bestämde att jag skulle sova där inatt. Först tyckte mamma och Pattie inte att det var nån bra idé, men så påminde vi dem om att vi har sovit tillsammans förr. Som t. ex. när vi var i Bahamas, eller Rom. Så då gick dom med på det. Vi åkte hem till Justin och jag fick låna en t-shirt och boxers att ha som pyjamas. Jag böt om och märkte att Justin kollade på mig och bet sig i läppen. Jag skrattade och så tog jag på mig t-shirten och boxarna (?). Jag gick och la mig i sängen och Justin bytte om. Sedan kom han och la sig ner brevid mig och kysste mig.
-Om två år får vi ÄNTLIGEN gifta oss, då är du faktist min, sa han till mig och kysste mig på nacken. Jag vände mig om så vi låg ansikte mot ansikte och så kysste jag honom.
-Längtar, sa jag till Justin som svar på vad han just hade sagt. Fan vad jag är trött.
-Mm, jag är också trött, sov nu, sa Justin och så kysste han mig. Han la armarna runt min midja när jag vände mig om och låg med ryggen mot honom. Jag kände hans andetag på min nacke. Ah, älskar allt han gör, han kysste mig på nacken och så viskade han:
-Jag älskar dig.
Han släckte lampan och jag somnade väldigt fort.

Nästa morgon

Jag vaknade av att nån kysste mig. jag öppnade ögonen och så såg jag Justins ansikte. Han log mot mig och jag satte mig upp i sängen.
-Vad är klockan? frågade jag och gäspade. Justin skrattade och så kramade han mig.
-12, faktist, svarade han. Jag kollade på honom som om han ljög och frågade:
-Säker? För det känns som om jag har sovit 3 timmar.
-Mm, säker, men det är väl bara nu, du kommer nog bli piggare, svarade han. Jag tog min klänning som jag hade på mig igår på festen och kollade på Justin.
-Fan, jag har ju inga kläder här förutom klänningen... sa jag och suckade.
-Äh, ta på den, du är ju så sexig i den ;), svarade han och blinkade. Jag skrattade och tog på mig klänningen.
-Men vi får åka till mig så jag får byta om, för såhär kan jag ju inte gå omkring om vi ska göra nåt, sa jag till Justin medans vi gick ner till köket. Pattie var där och kollade på mig.
-Aa, just det, du har ju inga kläder här, vänta, sa hon och gick uppför trapporna. Hon kom snart ner igen och gav mig en t-shirt och ett par jeans.
-Du kan säkert ha på domdär idag, sa hon. Jag gick upp till Justins rum och bytte om och så gick jag ner till köket igen. Pattie hade dukat fram frukost och Justin satt redan och åt.
-Perfekt, sa Pattie när hon såg mig. Jag satte mig enr och åt frukost. Pattie diskade och kollade på oss ibland. Jag hade på ringen som Justin hade gett mig föregående kväll. När jag drack o'boy kom Pattie fram till mig och tog tag i min hand.
-Va fin ring, av vem har du fått den? sa hon.
-Av... Justin, sa jag och kollade på Justin.
-nämen, vad fin den är, betyder den nåt speciellt eller? Fick hon den bara som födelsedagspresent? frågade Pattie av Justin.
-Mm... Asså, det är en förlåvnings ring, svarade Justin. Pattie kollade helt chockat på Justin och sen sa hon:
-...


Vad tror ni att Pattie säger? :) Komentera!<3

Kram Madde


Kommentarer
Postat av: Svarten97

Aaaaa vad ska hon säga?! Du måste bara fortsätta! :D

2010-12-26 @ 17:42:43
URL: http://svarten97.devote.se
Postat av: sofiastrand

mer :)<3

2010-12-26 @ 18:01:53
Postat av: Julia

:O hoppas hon tar det bra :D

2010-12-26 @ 18:39:27
Postat av: Lintso

NEEEJJ!!!!!! Nu e ja död. :P Nee men hon får int förbjuda JUstin o Lovisa att gifta sig!! Dom hör ju ihop!!!!!!



PLEASE SKRIV MER!!!!! Puppyface :,( ( smiley som gör puppyface)

2010-12-26 @ 18:52:09
Postat av: Melanie

Typ JUSTIN DREW BIEBER! vad har du gjort! lr Awww va gullit!

2010-12-26 @ 19:47:37
Postat av: ida&elma

Läs gärna vår Justin Bieber novell blogg, www.biebsordie.blogg.se! Puss och kram ida :)

2010-12-26 @ 22:26:21
URL: http://biebsordie.blogg.se/
Postat av: Johanna/Moonlight

Men snälla måste du sluta just då!!! MEN IAF JÄTTEBRA :D!!!

2010-12-26 @ 22:58:26
Postat av: Karro :)

Bra novell :)

Kolla gärna min & tyck till!

2010-12-27 @ 12:04:24
URL: http://bbejber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0