Forever and always, part 45

Han skrattade och så sa han:
-Justin, du har verkligen hittat en söt tjej, om hon nångång blir singel, meddela mig ;).
Jag kollade på honom och sa:
-PFFT! Haha, bra skämt, seriöst, hur gammal är du? 50?
Alla skrattade och sedan gick läkaren ut.
-Jag får åka hem idag! sa jag och ville bara hoppa av glädje.
-Jag går och fyller i alla papper, sa mamma och gick ut. Jag packade mina saker och så lämnade vi sjukhuset. Vi åkte till hotellet och packade alla våra saker och så åkte vi till flygplatsen. Där fick vi som tur ett plan hem.
-Äntligen så kommer vi hem! sa jag och log när vi hade satt oss i flygplanet...


I Atlanta (hoppar över flyget från Bahamas till Atlanta)

Lovisas perspektiv:

När vi kom fram till Atlanta åkte jag och mamma till vårt hus och Justin och Pattie åkte hem, och Sammie åkte hem, hon också. Och Kenny, vad han gjorde har jag ingen aning om. Vi gick in i huset och jag satte mig ner i soffan, eftersom att jag hade jävla ont i benen. Jag satt där en stund medans mamma lagade mat. Klockan var 6 på kvällen så jag var ganska trött. När mamma hade gjort klart maten gick jag och äta, sedan gick jag upp till mitt rum. Jag loggade in på twitter och skrev: "Finally home again... Two weeks without being able to talk or see anyone... That's really hard, do never try it! lol". Jag kollade om Justin hade tweetat nåt dom senaste dagarna och jag såg att han hade tweetat "Sweet home... I'm really tired... Think I gonna sleep now... Gnight girls ;)". Jag skrattade och så la jag på 'Forever young'. Älskar den låten. Jag sjöng med och kollade på klockan. 09:59 pm visade den. Jag suckade och la mig ner i sängen. Efter ett tag somnade jag...

Nästa dag

Jag vaknade runt 11 tiden och steg upp. Sedan böt jag om till en vit topp och ett par jeans. Jag tog också på mig ringen som Justin hade gett till mig. Jag gick ner till köket och där satt mamma och åt.
-Godmorgon, sa jag och kramade henne.
-Godmorgon, hur mår du idag? frågade hon.
-Ganska bra, bara att jag har så jävligt ont i benen, och det är lite svårt att andas, svarade jag och satte mig ner och åt frukost. Sedan gick jag upp till mitt rum och mamma åkte till jobbet, eftersom att vi nu hade så lite pengar. Jag tog min dator och loggade in på twitter. Jag såg att alla höll på att prata om Justin och att han hade kysst nån annan. Några skickade länkar och jag klickade på en länk. Där var en bild på när Justin och Sammie sitter utanför mitt rum och skrattar, sedan en bild på dem när de kysser varandra, och så en bild då de kramar varandra. Såhär stod det som rubrik: "Is justin Bieber a player? Find out!"
Och såhär löd texten:
"Justin Bieber has been seen kissing another girl, and this girl isn't some random girl, it's Lovisa's BFF Sammie. A person saw them kissing in a hospital in the Bahamas, and we haven't seen Lovisa in a while, so was it Lovisa who was in the hospital. Lovisa also tweeted yesterday "Finally home again... Two weeks without being able to talk or see anyone... That's really hard, do never try it! lol". What do you think? Is Lovisa and Justin's relegionship over?".

Jag läste det och kunde inte tro mina ögon. Han hade gjord det igen. Han lovade att aldrig såra mig. Oh fan! Och Sammie! JÄVLA IDIOT! Nu har jag INGA kompisar mer! Fuck... Jag hade inga tårar, jag hade ingenting. Jag satt där och bara tänkte. Då hörde jag hur det ringde på dörren. Jag gick ner och öppnade dörren, även om jag visste att det kunde vara Justin, och det var det. Jag suckade och kollade i marken.
-Oh, du har sett det... Det var därför jag kom, jag är så jävla lessen, jag kan förklara, sa han och steg in.
-Justin... Jag orkar inte med dina förklaringar mer, jag orkar inte med dig Justin, inte mer! sa jag och gick lite ifrån honom. Han kollade på mig och sa:
-Men låt mig förklara!
-Justin, jag tycker vi ska sluta träffa varandra, jag blir bara sårad, sa jag. Han suckade och så sa han:
-Säg att du inte älskar mig.
-Va? Jag förstod ingenting.
-Säg att du inte älskar mig, då går jag ut och kommer aldrig tillbaka, sa han och kollade på mig. Jag suckade och försökte säga det, 'Jag älskar inte dig', varför måste det vara så svårt? Jag stod där i kanske 3 minuter utan att säga nåt.
-Se, du kan inte säga det, du älskar mig fortfarande, och jag älskar dig också, sa Jsutin och kom fram till mig. Jag suckade och kollade på honom. Han tog min hand men jag drog bort den.
-Men Forever and always tog slut, allt slutar här, Justin, allt är över, slutar här, nu får vi gå vidare i livet, utan varandra, även fast vi kanske älskar varandra, jag orkar inte, sa jag och suckade. Jag tog av mig ringen och tog Justins hand. Jag la ringen i hans hand och så kysste jag honom på kinden och sa:
-Hejdå Justin.
Jag gick uppför trapporna och in i badrummet. När jag väl var där brast jag i gråt.

Justins perspektiv:

-Men Forever and always tog slut, allt slutar här, Justin, allt är över, slutar här, nu får vi gå vidare i livet, utan varandra, även fast vi kanske älskar varandra, jag orkar inte, sa Lovisa. Hon gav mig ringen som hon hade fått av mig och kysste mig på kinden. Sedan sa hon 'Hejdå Justin' och gick upp till badrummet. Jag kollade efter henne och sedan kollade jag på ringen. Jag vände mig om och började gråta medans jag gick ut till bilen. Jag visste att dethär skulle kunna vara slutet, föralltid. Jag har förstört allt...
cryingbaby


Vad händer nu då? Komentera!<3

Kram Madde


Kommentarer
Postat av: ....

NÄÄÄÄÄÄ, SNÄLLA GÖR SÅ ATT LOVISA FATTAR ATT DET INTE VAR JUSTINS FEL!!!!!!

2010-12-22 @ 13:00:13
Postat av: Johanna/Moonlight

Naw,så jävla bra men det kan ju nt bara göra slut sådär!!!:O Måste veta fortsättningen och det är snart :D

2010-12-22 @ 13:05:46
Postat av: Julia

MEN GAAAAAAAAAAAAAH!! DET VAR JU SAMMIE SOM KYSSTE JUSTIN,HOOOOOOOOOOON HAR FÖRSTÖRT ALLTING!!! FUUCK HEER!! :( är helt pisst off -.-

2010-12-22 @ 13:18:45
Postat av: Lintso

Oh shit!!!! Think Justin!!!! It can´t be that hard!!!!!

2010-12-22 @ 14:16:12
Postat av: Svarten97

Neeej inte igen! :`( (smiley som gråter)

Skriv mer. Så mycket drama,

för mycket drama för en person.

2010-12-22 @ 14:40:16
URL: http://svarten97.devote.se
Postat av: Julia

meeeer

2010-12-22 @ 14:55:30
Postat av: Lintso

PLEASE!!!!!! Om du skriver mer kanske ja ber om en autograf! LOL nee men nu måsty tu ba liksom skriv mer innan ja dör!!!

2010-12-22 @ 15:40:41
Postat av: Linnea

Snälla en till idag jag kommer dö. Asså fan jag blir så Jävla berörd,Asså du är ju fan skit duktig på att skriva seriöst. Oh snälla låt inte Justin ge upp jag vill att allt ska bli bra igen,snällllla.:*

2010-12-22 @ 16:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0