Forever and always, part 18

(sorry om den är lite konstig... Jag lyssnar på One less lonely girl french version<3, så hot asså<3)
-Nu är det bara du och jag, sa han och kysste mig på kinden. Jag kände hur jag rodnade, men jag vet inte varför. Jag kysste honom på halsen lite och sen kysste jag honom på läpparna igen. När musiken tog slut knuffade jag bort honom och började springa ifrån Justin. Han kom fort efter och fångade mig. När han fångade mig vände han mig om så vi stod ansikte mot ansikte. Han log och sen sa han:
-I think I'm stuck in the moment...


Justins perspektiv:

Vi stod och kollade varandra i ögonen. Hon har så underbara ögon, och hela hon är så vacker. Vi kysstes en lång stund. Medans vi kysstes hörde jag hur någon kom in i huset och ropade:
-Jag är hemma nu, älskling!
Det var hennes mamma. Lovisa knuffade snabbt bort mig och vi gick ner.
-Hej, mamma, sa hon.
-Hej, sa Katarina och log. Oj, hej Justin, hur länge har du varit här?
Lovisa, tittade på mig som "Hon vet inte att jag inte var i skolan idag så snälla, säg inget om det".
-För en stund sen, svarade jag istället. Vi gick upp till rummet men hade inget att göra så vi gick ner igen och satte på en film. vi tittade på 'The notebook'. Vi satt i soffan och tittade på filmen men jag koncentrerade mig inte så mycket på filmen. Jag tänkte mest på Lovisa. Hon är så vacker, så söt. Hon kollade snabbt på mig och märkte att jag inte var så inne i filmen.
-Du orkar inte titta på filmen, va? frågade hon och skrattade.
-Nää, inte precis, sa jag och skrattade. Men vi kan nog se den om du vill.
-Nej, har sett den så många gånger så jag orkar inte, haha, sa hon och stängde av. Är du hungrig?
-Kanske lite, svarade jag. Hon tog min hand och vi gick in i köket. Där stod hennes mamma och lagade mat.
-Mamma, när är maten färdig? fragade hon och kollade vad Katarina lagade.
-Om 15 minuter, svarade hennes mamma och log. Justin, äter du här?
-Om jag inte stör er så, sa jag och log mot Katarina.
-Nej, det stör inte alls, svarade hennes mamma. Lovisa tog min hand och vi gick upp till rummet igen. Hon satte sig ner på sängen och kollade en stund på mig. Jag satte mig ner bredvid henne. Hon såg ut att vara i djupa tankar så jag frågade:
-Vad tänker du på?
-Äh, inte ås mycket, allt möjligt, sa hon och log lite snett. Jag tittade på henne en stund sen kysste jag henne mjukt. Då ringde min telefon. Jag tittade på displayen och såg att Usher ringde, så det var bäst att svara.
-Hej, svarade jag.
-Justin, du måste komma nu, vi ska planera din turné, sa Usher och lät stressad.
-Okay, realax, jag kommer, skicka en bil, sa jag och la på. Då hörde jag att det tutade där nere. Jag och Lovisa gick ner. När vi stod vid dörren kysstes vi. Jag ville stå där hela dagen och kyssa henne men jag kunde inte. Bilen tutade igen så vi gick ut och kramades sen kysstes vi och jag hoppade in i bilen. När jag åkte iväg var jag väldigt glad eftersom allt hade rätt upp sig. Vi körde en stund sen kom vi till huset där vi skulle ha mötet. När ajg kom in där kändes det som om jag skulle dö. Jasmine var där. Hon tittade lite på mig men sen tittade hon bort. Jag satte mig ner och mötet började. Vi diskuterade hur länge vi skulle vara på turné och sånt. När vi var klara gick jag fort ut. Jag skulle vara på turné 2 hela månader. Faan... 2 hela månader utan Lovisa... Faan... Men kanske kan hon komma med... Jag tänkte fråga det av Scooter senare. Jag såg att Jasmine var påväg mot mig så jag försökte gå iväg men hon kom fram till mig och sa:
-Du är rätt kär i Lovisa, va?
-Jaa, sorry att jag gjorde slut men jag älskar faktist Lovisa, sa jag och tittade lite på Jasmine.
-Jo, jag förstår det, jag skulle gärna vilja träffa henne, tar du med henne på turnén? Det skulle vara kul att vara en tjej mer, och inte bara jag och Jessica, sa Jasmine.
-Jo, jag tänkte på det, men om det går för Scooter så kommer hon klart med, och om det inte blir nån catfight, haha, sa jag och skrattade lite. Jasmine skrattade också och sa:
-Nä, jag lovar, hon verkar som en bra tjej, du förtjänar verkligen nån som henne.
-Bra, att det inte blir nån fight, men jag ska gå nu, syns, sa jag och gick till bilen som skulle köra hem mig. När jag kom hem gick jag upp till mitt rum och ringde Scooter. Han svarade direkt.
-Hej, Justin, vad är det som du inte frågade på mötet? sa Scooter och skrattade.
-Haha, jag glömde fråga om Lovisa kan komma med på turnén, för jag kommer inte klara mig i 2 månader utan henne, det vet du, sa jag. Han skrattade lite.
-Ja, jag vet att du inte klarar dig utan henne så länge, så ring henne nu och fråga om hon kommer med, coh säg att hon är väldigt välkommen på turnén så att vi inte får ont i öronen av ditt tjatande att vi ska flyga tillbaka till Atlanta eller att hon ska få komma med oss, haha, sa han och skrattade.
-Hahahaha, jätte kul, jag ringer, tack, sa jag och la på. Jag letade upp Lovisas nummer och ringde. Hon svarade direkt.
-Hej, hur gick mötet? sa hon coh lät väldigt glad.
-Det gick bra, Jasmine var där, hon sa att du verkade vara en trevlig tjej, och att hon skulle vilja träffa dig, sa jag.
-Nää, då blir det nog catfight, haha, sa hon och skrattade.
-Jaa, det var exakt det jag tänkte på, haha, sa jag.
-Men nu till vad jag skulle fråga, jo, asså jag ska vara borta i 2 hela månader så... Kom med, SNÄLLA! sa jag och skrattade lite. Nä, men seriöst, kom med, det gick för Scooter.
-OMG, vänta, ska fråga mamma, svarade hon. Jag hörde hur hon sprang nerför trapporna och frågade hennes mamma. Hennes mamma sa något.
-Hur gör vi med skolan? Mamma undrar, sa Lovisa.
-Jag ska ju ha skola så länge jag är på turné också så vi akn säkert ha vår egen lilla klass med min lärare, svarade jag. Jag hörde hur hon berättade för hennes mamma vad jag sa och sen skrek hon.
-YES! Jag kommer med, sa hon. Men när åker vi?
-Om 3 dagar, svarade jag och log. Hon skulle komma med. GREAT!<3
-Okej, bra, men jag ska sova nu, godnatt, sa hon coh la på. Jag ringde Scooter och berättade att hon kommer med. Sen borstade jag tänderna och gick och la mig. Jag somnade fort med Lovisa i tankarna...

Justin och Lovisa kramas före Justin åkte till Mötet (tänk flickan med lite mörkare hår ;) )


Vad tror ni kommer hända på turnén? ;) haha, så kul ;) :P. Och ni MÅSTE höra 'One less lonely girl' French version, så hot asså ;) <3 http://www.youtube.com/watch?v=rpfRZNDC9Z4 I dare you to listen! :) Och nä, jag förstår inte ett ord, men den är bara så hot!<3 ;)
Okej, KOMENTERA!<3
Kram Madde


Kommentarer
Postat av: Julia

aaaw, vad bra att hon får följa med, och hoppas verkligen att Jasmine är snäll mot Lovisa, och inte falsk mot Justin -.-

Meer snälla<333

2010-12-01 @ 21:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0