No Matter What, Kapitel 54

Men jag kunde inte somna. Jag låg en lång stund innan Justin kom in i rummet och la sig bredvid mig. Jag vände mig om mot honom och tittade honom i ögonen.
-Jag kan inte somna, sa jag och skrattade. Justin log och lyfte sin hand och smekte mitt hår försiktigt.
-Försök igen, sa han och la armarna runt mig. Han smekte min arm försiktigt och det sista jag hörde före jag somnade var Justin som viskade i mitt öra:
-Godnatt, älskar dig, shawty.♥
På morgonen vaknade jag av att Chaz skrek:
-KÄNN PÅ DEN! JAG VANN LOSERS!
Jag satte mig upp i sängen och kände hur min arm gjorde ont. Jag tittade på den och nu hade jag ett stort blåmärke där.
-Fuck, mumlade jag och suckade. Jag steg upp och gick till Justins garderob. Jag tog en hoodie och satte den på mig. Jag tog mina jeans och tog det på mig. Sedan gick jag ut till vardagsrummet där killarna satt och spelade xbox.
-Tack Chaz för att du tog hänsyn till att jag är trött och tack för att du nog var väldigt tyst, sa jag och satte mig ner. Killarna bara stirrade på mig utan att säga nåt.
-Va?! frågade jag.
-Du har liksom... En helt blå kind... sa Justin. Jag steg upp och gick till närmaste spegel. Hela min kind var helt blå.
-Fuck, sa jag och granskade min kind. Fml, tänkte jag och gick ut i vardagsrummet igen.
-Vad i hela friden ska jag göra med min kind? frågade jag. Killarna ryckte på axlarna.
-Mandy, du kan nog inte göra så mycket åt din kind, sa Justin. Jag suckade och gick till köket för att äta frukost. När jag var klar gick jag ut i vardagsrummet igen och satte mig bredvid Justin. Jag lutade huvudet mot hans axel och suckade.
-Just nu skulle jag vara i skolan, sa jag. Jag suckade igen och tittade upp på Justin som såg otroligt konsentrerad ut. Jag skrattade lite och så kysste jag honom på kinden. Med ens blev hans konsentrerad min till ett leende. Jag kysste honom igen på kinden och han verkade ge upp med att konsentrera sig på spelet så han al ner kontrollen och vände sig om mot mig. Han la armarna runt min midja och drog mig närmare honom, sedan kysste han mig länge.
-Justin, sak du hångla eller spela? frågade Chaz efter en stund. Jag avslutade kyssen och skrattade. Justin vände sig om mot tv:n igen och fortsatte spela. Jag suckade och steg upp. Jag bestämde mig för att ta en promenad, så jag gick in i Justins rum, tog en av hans hoodies och tog på den. Jag la upp huvan och så gick jag ut i vardagsrummet.
-Guys, jag tar en promenad, sa jag.
-Okej, var försiktig bara, sa Justin och vände huvudet mot tv:n igen. Jag suckade och tog på mig mina skor, sedan gick jag ut ur lägenheten. Jag gick ner och ut ur huset. Sedan gick jag längs gatan och bara tänkte. Efter en stund kom jag fram till en park och satte mig ner i en gunga. Jag gungade lite och sedan tittade jag på klockan. 13:13 visade den. Jag steg upp ur gungan och började gå tillbaka till Justins lägenhet. När jag kom upp till lägenheten knackade jag på dörren, men ingen öppnade så jag tryckte ner handtaget och dörren gick upp. Jag gick in i lägenheten och hörde inget ljud, så jag tänkte väl att killarna hade åkt nånstans. Jag gick till köket och hittade en lapp. "Jag hade en intervju, så vi åkte dit, kommer hem kanske 2-tiden, love you<3 xoxo Justin" stod det på lappen. Jag log lite och så gick jag till vardagsrummet. Jag tog Justins dator och startade den. Sedan loggade jag in och när datorn var klar med alla inställningar tog jag upp internet och skrev in twitter.com i sökfältet. Jag loggade in på twitter och tweetade: "Sad that some people are so retarded so they hit you... Really sad... But that's life... Just that my cheek hurts...". Jag checkade Justins twitter och såg att han hade tweetat "@itsryanbutler, @chazsom3rs and @amandajohnson is here :D Great friends :D". Jag log och RT:ade det, sedan följde jag några snälla Beliebers som inte tweetade nåt elakt åt mig och så la jag på "Jai Ho" med The Pussycat Dolls. Jag sjöng med och plötsligt öppnades dörren. In kom killarna.
-Du sjunger bra, for real, sa Justin och log. Jag skrattade och log.
-Men seriöst, sjöng du inte en gång typ enchanted till mig? frågade Justin och blinkade. Jag skrattade och nickade.
-No big deal, sa jag och så tweetade jag "I was enchanted to meet you♥" och så loggade jag ut. Killarna gick ut i köket och jag följde efter. Justin skulle tydligen laga mat.
-Justin, kan du verkligen laga mat? frågade jag. Han nickade stolt. Jag skrattade och sa:
-Okej... Jag får se om jag äter det sen...
Killarna skrattade och jag gick ut ur köket. Chaz och Ryan följde efter. Vi satte oss ner i soffan och la på tv:n. Medan Justin lagade mat tittade vi på MADE och när det var slut kom Justin ut i vardagsrummet och sa:
-Maten är klar.
Jag stängde av tv:n och gick ut i köket. Justin hade lagat pasta bolognese (?) och det såg faktist riktigt gott ut. Vi satte oss ner och jag sa:
-Om den här maten är äcklig är du död, Justin.
Killarna bara skrattade och Justin flinade. Jag smakade på maten och det var faktist jätte gott.
-... Justin... När har du lärt dig att göra mat? frågade jag. Han ryckte på axlarna. Medans vi åt pratade vi bara om random stuff. Plötsligt ringde min telefon. Det var Olivia.
-Hej Olivia! sa jag.
-Hej Mandy! Vad gör du?
-Sitter i Justins lägenhet och äter.
-Haha, nice, vänta, har han en lägenhet?! Jesus, du får ju flytta in där om du vill! Haha.
-Haha, jepp, han har en lägenhet, duuh. Haha.
-Coolt! Men du, vi fick flygbiljetter till imorgon, så jag kommer imorgon!
-AAAH!! OMG! Great!
-Men då får jag väl träffa Justin, Ryan och Chaz också?
-Jepp, men du, jag tror jag måste åka hem nu, Hayley och pappa kommer ju typ freaka om jag inte kommer hem från "skolan", men har inte vart till skolan idag...
-Va? Varför inte? Har det hänt nåt?!
-Joo... Asså du vet Alex? Så han slog mig igår i skolan, så nu har jag en helt blå kind... Och typ en helt röd arm...
-Vafan?! Jävla idiot! men vi syns, ringer från skolan, och nästa lektion börjar nu! See ya tomorrow!
-Jepp, hejdå! See ya!
Vi la på och jag steg upp från bordet.
-Måste dra hem, lovade att komma hem direkt efter skolan, men ska först sminka över min kind... sa jag åt killarna. Justin skakade på huvudet.
-Nä, du ska inte sminka över din kind, utan du ska berätta vad som har hänt, sa han. Jag tittade på honom.
-Varför skulle jag det?! Då vill dom ju bara att jag ska anmäla honom! sa jag.
-Men det vill ju jag också, sa han och ryckte på axlarna. Han steg upp och kom han fram till mig.
-Jag följer med dig, och så berättar vi tillsammans, okej?
Han kysste mig och sen kramade han mig. Jag tänkte en lång stund på vad jag skulle göra... Till sist sa jag:
-Okej, men då måste vi dra nu.
-Guys, ni får stanna här eller gå ut på stan, whatever, men jag kommer snart, ses, sa Justin åt killarna och så följde han med mig ut i hallen. Vi tog på oss jacka och skor och så gick vi. Justin tog sin bil och jag tog min. När vi kom hem till mig gick vi in i huset och jag ropade:
-Hej!
-Hej Amanda, sa Hayley och kom ut i hallen. När hon såg Justin log hon mot honom och gick fram till honom.
-Senast vi träffades var det kanske inte bästa tillfället, så vi gör om det. Hayley räckte fram handen och skakade hand med Justin. - Hayley, sa hon och skrattade. Justin skrattade med och sa:
-Justin.
-Ja... Det är nog konstigt hur ni har träffats nu efter allt, Amanda, vad hände med Alex? frågade Hayley sedan.
-Jo... Alex... Är pappa hemma? frågade jag.
-Nä, men han kommer om typ 15 minuter, hurså?
-Jag har en sak att berätta.
Jag hade gömt mig kind hela tiden för att sedan visa den när jag skulle berätta.
-Okej, men gå upp på dit rum så länge då, så ropar jag då han kommer, sa Hayley och så gick hon ut i köket. Jag och Justin tog av oss jackorna och skorna och så gick vi upp till mitt rum. Vi satte oss ner på min säng och Justin tittade sig omkring i rummet. Pappa och Hayley skämde verkligen bort mig och mitt rum var sjukt stort.
-Nice rum, sa han och log mot mig. Jag skrattade och kysste honom. Vi satt och pratade om random saker tills vi hörde Hayley ropa:
-Pappa kom hem nu!
Vi steg upp och gick ner. Vi satte oss i vardagsrummet tillsammans med pappa och Hayley. Jag svalde och så lyfte jag upp huvudet. Hayley la handen för munnen när hon såg min blåa kind.
-Amanda, älsking, vad har hänt?! frågade pappa.
-Jo... det är så att... Alex... Han har slagit mig...

Så fick ni ÄNTLIGEN detta kapitel :D Om jag hinner får ni kapitel 54 senare idag! :D KOMMENTERA MYCKET NU!<3 Och ge gärna tips!<3 :D

Förlåt än en gång för dålig uppdatering!<3

Kram Madde

Oh, btw. Jag skrev en text om Jelena på tumblr: KLICKA HÄR!

Kommentarer
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-04-24 @ 12:55:16
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-04-24 @ 13:05:40
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: sofia

skit bra kapitel! :D

2011-04-24 @ 13:26:46
Postat av: Lintso

jättebra!!!!! skriv meeer!!!!! btv. ......... ja har egentligen int nå mer ti sej (ok skriv) så helt sama :P

2011-04-24 @ 14:30:13
Postat av: Johanna

Kanon bra!!!:D

2011-04-24 @ 14:32:51
URL: http://myownstoryss.blogg.se/
Postat av: Julia

OMG, undrar hur hennes pappa reagerar :O

2011-04-24 @ 22:31:01
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Madde

meeeeeeeeeeeeeeeeeera!

2011-04-25 @ 04:42:00
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: Lintso

BTV!!! HA!!! nu kom ja på min btv juttu som ja sko skriv!! kan du int skriv nåt spännande som tex. att amanda blir kidnappad elr nåt :P nåt i den stilen sko va coolt :)

2011-04-25 @ 12:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0