Forever and always, part 16

Jag sprang upp och bytte om och när jag var klar gick jag ut. Där stod limousinen. Jag gick in i limousinen och den körde iväg. Efter en stund kom vi fram till Justin...


Jag steg ut och gick fram till dörren. Jag ringde på och Pattie kom och öppnade. Hon kramade mig och sa:
-Hej Lovisa, du ser så vacker ut.
-Tack, var är Justin? sa jag och log.
-Han är uppe på sitt rum, jag tror han har somnat, haha, han är ju ganska trött ändå, svarade Pattie och log. Jag tog av mig skorna och jackan och gick upp till Justins rum. Jag knackade på men ingen svarade så jag gick. När jag kom in såg jag att Justin låg i sängen och sov. Jag gick fram till sängen och kysste honom mjukt på läpparna. Då öppnade han ögonen och satte sig upp.
-Hej, hur mår du? frågade jag och satte mig ner bredvid honom.
-Jag mår väl bra, har bara lite ont i benen och axeln, sa han och kysste mig.
-Oh, det var där Filip sköt dig va, i axeln? frågade jag.
-Aa, han sköt mig där, så jag kan inte lyfta nått eller lyfta min arm så mycket, man annars är det bra, svarade han. Vi satt en stund och pratade sen kysste Justin mig. Han kysste mig väldigt passionerat och hade händerna runt min midja. Vi kysstes länge och jag ville inte avbryta det hela. Men att ha sex här och nu var nog inte den bästa idén. Efter en stund knuffade jag sakta bort honom och log.
-Hej, varför avbröt du det hela? frågade han och kysste mig igen. Jag kysste tillbaka och vi satt länge och kysstes. Till sist lade jag mig ner på sängen och Justin lade sig på mig.  Justin började ta av mig min t-shirt och där låg jag nu med bh. Då Pattie kom in.
-Oj, herregud, förlåt, men... öh... jag tänkte fråga om ni vill ha något att äta, frågade hon och skrattade lite. Men jag tror inte det... Gör nu inget dumt, okej??
Hon gick ut och jag satte mig fort upp och tog på min t-shirt eftersom jag inte ens hann reagera före hon var ute. Justin tittade på mig som "Hej! Hon kommer inte komma in mera, vi fortsätter där vi slutade". Jag skrattade lite generat och steg upp ur sängen. Han satte sig upp.
-Hej... Vart är du påväg? frågade han och lät orolig.
-Jag ska bara gå på toa, kommer snart, sa jag och gick på toa. Jag gick in där men ägentligen behövde jag inte. Jag ville bara tänka lite. Jag hade inte hunnit göra det så mycket idag. Herregud, jag hade nästan sex med honom där, sen kommer Pattie in när jag ligger där i bara bh, herregud, hon tror ju att jag är med honom bara för sex... tänkte jag och satte mig på toalettlocket. Jag satt en stund och tänkte och sen märkte jag att Justin säkert börjar undra, så jag steg upp och gick tillbaka. Han satt på sängen och pratade med någon när jag kom in. Han märkte mig inte för han satt med ryggen mor dörren och kollade ut genom fönstret.
-Ja, Jasmine, jag gör slut, jag är lessen, ja, hon är min flickvän, nej, Jasmine det är över, jag känner mig tillräckligt dum redan för att jag har varit med Lovisa OCH dig på samma gång, sa han till personen han pratade med och suckade. Jo, vi hörs väl, syns.
Han la på och vände sig om. Då såg han mig. Jag tittade en stund på honom och började gråta. Jag vände mig om och gick ut. Herregud!! Här har jag trott att jag är den ända för honom! Jävla idiot... Jag är så JÄVLA lättlurad, tänkte jag och sprang nerför trapporna. Jag tog fort på mig skorna, tog jackan och fortsatte ut. Justin kom efter mig och ropade "Jag är lessen, Lovisa, snälla, jag älskar dig, jag gjorde ju slut med henne för jag vill bara vara med dig!". Han hann ikapp mig och tog tag i min arm. Jag försökte dra mig låss men han var för stark.
-Snälla Lovisa, jag älskar dig, sa han och tittade på mig.
-Om du nu älskar mig, varför har du överhuvudtaget varit med Jasmine på samma gång? Och vad har du gjort med henne? Haft sex? Åh, det har du säkert, sa jag och försökte komma låss.
-Lovisa, jag lovar, jag har inte gjort nått med henne, vi har bara pussat varandra, inget mer, och jag älskar dig, jag glömde helt bort henne, snälla Lovisa, sa Justin och såg bedjande på mig.
-Jag är inte så jävla lättlurad!! skrek jag och drog mig låss. Han följde efter mig och sa:
-Snälla Lovisa, du måste tro mig!!
-JÄVLA IDIOT, HUR SKA JAG KUNNA TRO DIG?! HUR FAN SKA JAG KUNNA GÖRA DET?? STICK TILL HELVETET!! skrek jag och sprang iväg. Jag sprang så långt jag orkade och när jag inte orkade mera satte jag mig ner i gräset och grät. Jävla Jasmine, Jävla Justin och jävla mig, tänkte jag. Han hade nästan haft sex med mig, betydde det inte något? Men han hade väl gjort samma sak med Jasmine. Jag satt och tänkte en lång stund och grät floder. Men sen kom jag på att jag måste börja gå så jag hinner hem före det blir mörkt. Jag började gå hemåt och efter en timme var jag hemma. Jag gick in och låste dörren. Sedan gick jag upp till mitt rum och bytte om och borstade tänderna. Jag gick och lade mig och hade hundra tankar i mitt huvud.
-Hur fan kunde Justin? sa jag högt och började gråta. Då ringde min telefon. Justin stod det på displayen. Jag klickade bort honom och la telefonen på ljudlös. Sen gick jag in på twitter och skrev "It's funny how you trust someone and the next thing you know is that they turn you their back". Jag la på Cascada - what hurts the most. Jag la mig ner och grät. Damn life. Efter två timmar somnade jag...


Måste äta nu! KOMENTERA! Shit, nu är Lovisa och Justin inte ihop mera... :'(. Kommer kanske ett till inlägg ikväll men jag ska på modellkurs så... men ha de bra.<3

Kram Madde :)


Kommentarer
Postat av: Tinetthe

Fan va bra älskar det haha kramizar <3 <3

2010-11-30 @ 17:25:54
Postat av: Tilda

OMB!! Så bra! Meeeeeeer! Snälla!! <3

2010-11-30 @ 17:35:23
Postat av: Julia

Oh my goosh! hoppas dem blir ihop igen :(

Skriv 1 till idag, plzz <33

2010-11-30 @ 19:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0