Forever and always, part 21

-Du och Justin är som gjorda för varandra, sa Jasmine och log. Du förtjänar verkligen honom, du som är en sån söt tjej, och trevlig, och han har ju så stort hjärta, och det har ju du också, så ni är bara såå söta! :)
Jasmine såg inte falsk ut, och vi var faktist bra kompisar så jag litade på henne. Vi fortsatte prata. Sen poppade vi popcorn och satte på 'The last song'. I mitten av filmen tog popcornen slut och Jasmine erbjöd sig att gå och köpa. Så hon gick ner och vi väntade. Det räckte jätte länge.
-Jag går och kollar var hon är, sa jag och gick mot dörren. När jag öppnade dörren kunde jag inte tro det jag såg...


När jag kom ut såg jag att Jasmine och Justin hånglade. Men de knuffade snabbt bort varandra. Justin kollade generat i golvet. Jasmine stod i shock men återhemtade sig snabbt.
-Lovisa, det var inte jag som började kyssa honom, han bara kom och kysste mig, sa hon. Jävla falska hora.
-Jag bryr mig inte vem som började, jag kommer ut och ser er hångla, båda två är lika falska, sa jag och försökte hålla tillbaka gråten. Jasmine tittade på mig och försökte se oskyldig ut. Hon kom fram till mig och försökte krama mig.
-Jag är så lessen, snälla, förlåt mig, sa hon och kramade mig.
-Jävla falska hora! sa jag argt åt henne. Hon ryggade tillbaka och såg rädd ut.
-Och du Justin, Du verkar inte klara dig med bara en tjej! Men jag bryr mig inte mer! sa jag och gick mot mitt och Justins rum. Inte en chans att jag skulle sova i samma rum som honom. Jag packade ner alla mina saker och gick till Jessicas och Jasmines rum. När Justin såg att jag hade mina resväskor med frågade han:
-Vart ska du?
-Jag tänker inte sova i samma rum som dig, sa jag och försökte gå om honom.
-Snälla, låt mig förklara, sa han och såg bedjande på mig.
-Förklara vad?! Vad finns det att förklara?! "Joo, asså jag älskar dig, ägentligen inte, och hade sex med dig, men det betyder inget, så jag kan kyssa Jasmine om jag vill, för jag är Justin Bieber"?! HERREGUD! skrek jag och försökte gå förbi Justin igen.
-Jag älskar dig, jag lovar, och det vi gjorde, betyder jätte mycket för mig! sa han.
-Jävla falska idiot, sa jag och bitchslappade honom. Om du inte stiger ur vägen nu får jag ett stort utbrott!
-Men snäll...
-JAG VILL INTE HÖRA DINA FÖRKLARINGAR!! JAG VILL INTE HÖRA ATT "DET BARA ÄR ETT MISSFÖRSTÅND" DOM ALLA ANDRA KILLAR HAR SAGT NÄR DE HAR GJORT SAMMA SAK MOT MIG!! JAG TRODDE DU VAR ANNORLUNDA! MEN DU ÄR BARA JÄVLA LIKADANN SOM ALLA ANDRA!! JAG BRYR MIG INTE OM VEM SOM BÖRJADE! DU KYSSTE HENNE OCH VAR PÅ SAMMA GÅNG IHOP MED MIG! JAG ORKAR INTE! STICK ÅT HELVETE!! skrek jag och drog Justin urvägen och gick in i Jessicas och Jasmines rum. Jessica och Jasmine satt och pratade på sängen.
-Jag behövde göra det, han vet inte vad han gör, och de har väl redan haft sex, herregud, och om jag bara kan få honom att dejta mig igen så kommer jag bli känd! sa Jasmine belåtet.
-Hör på nu! Jag vill inte ha dig i samma rum som mig om du ska vara så jävla falsk, sa Jessica.
-Men kom igen, du kan ju bli min bästis så kan du bli lika känd också, sa Jasmine.
-Jag vill inte bli känd genom en falsk idiot som dig, sa Jessica och lät jätte arg. Jasmine steg upp och såg mig.
-Oj, hej Lovisa, öh... sa hon och såg jätte rädd ut.
-JÄVLA HORA!! DU SKA JU BARA UTNYTTJA HONOM! JAG TRODDE VI VAR KOMPISAR!! skrek jag och sprang in i badrummet. Jag hörde hur Jessica sa:
-Lovisa sover här och du får sova i ett annat rum! Men inte i samma rum som Justin. Så packa dina saker så går vi till Scooter och berättar allt och så fixar vi ett annat rum åt dig!
-Men, inte kan vi ju berätta åt Scooter, han kommer ju döda mig, protesterade Jasmine.
-Du har själv ställt till det så därför berättar vi det! Förstår du?! sa Jessica strängt. Faan vad glad jag är att jag har Jessica, tänkte jag. Jag satt i badrummet och grät floder. Allting var så upp och ner vänt. Jag hörde hur Jessica och Jasmine gick ut för att få ett nytt rum åt Jasmine. Efter en stund kom Jessica tillbaka. Hon kom fram till badrumsdörren och knackade på.
-Lovisa, kom ut nu. Jasmine kommer inte bo i samma rum som oss nåt mera, och alltid på alla andra ställen så ska vi dela rum nu, men snälla, kom ut, sa Jessica. Jag steg upp och tvättade ansiktet sedan gick jag ut. När jag kom ut kramade Jessica mig direkt och jag började gråta igen. Jessica kramade mig länge sen sa hon:
-Vi måste nog sova nu, det är ganska sent.
Jag bytte om till pyjamas och borstade tänderna. Sedan kröp jag ner i sängen och sa:
-Tack Jessica, för allt, godnatt.
-Goodnight sweetheart, och imorgon blir det en bättre dag, "I close my eyes and I can see a better day", right? sa hon och släckte lamporna. Sen gick hon och kröp ner i sin egen säng. Jag försökte sova men jag kunde inte. Jag låg och tänkte på varför Justin hånglade med Jasmine...
-Faan... viskade jag tyst och satte mig upp. Jag tog min dator och loggade in på twitter. Jag såg att Justin hade tweetat för 5 minuter sen, men jag orkade inte bry mig. Alla dem som jag följde höll på att tweeta Justin, men jag bestämde mig för att tweeta lite ändå. Jag tweetade "Wow, great day, until some one ruined it... I really tought u was different... but u aren't...". Jag såg att väldigt många undrade vad det var men jag svarade inte. Så läste jag lite vad folk tweetade om. Men sen stängde jag av datorn och försökte sova. Jag grät inte, men det kändes som om jag skulle dö... Efter kanske en timme föll jag in i en orolig sömn...



Sorry att det bara kom ett inlägg igår! Men jag hade annat att göra. Men nu har jag ledigt lördag, söndag och måndag :). KOMENTERA!! Vilken bitch Jasmine är! och hur kunde Justin kyssa henne?!
Vill påminna er om att ni får fråga frågor av mig till min frågestund! För jag vill verkligen ha en frågestund, så snälla gå till inlägget "NU BÖRJAR FRÅGESTUNDEN" och fråga en fråga, fråga vad som helst! :)
Kram Madde! :)

Kommentarer
Postat av: ...

Snälla kan du sluta med att Justin och Jasmine HELA TIDEN hånglar. Det kan bli gräl ofta då Jasmine och Lovisa grälar, men fan man årkar inte med att Lovisa och Justin hela tiden grälar -.-

2010-12-03 @ 15:36:06
Postat av: Lintso

Ok. Nu e he bråk igen please skriv meraa!!! He e så myki drama just nu. Men please fortsätt med turneringen nu snart.



Lintso

2010-12-03 @ 18:50:41
Postat av: Tilda

Jättebra! Men de måste bli sams! :)

2010-12-03 @ 19:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0