Forever and always, part 4

Jag gick och till sist kom jag hem. Jag gick in i huset och tände lamporna. Klockan var redan 23.00 så jag gick och borstade tänderna och sen gick jag och la mej, jag somnade direkt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag vaknade av att min telefon ringde. Det var mamma.
-Hej, sa jag med lite morgontrött röst.
-Hej älskling, när kom du hem igår? frågade mamma.
-Öööh, har ingen aning... Men jag har såå mycket att berätta! När kommer du hem? sa jag.
-Okej, jag kommer tyvärr inte hem före efter 6, jag är lessen, men jag hamnar att jobba längre... sa mamma. Great, ännu en dag då jag får vara ensam hemma, och vara rädd att Filip ska komma... Usch, bara tanken på honom fick mej att må dåligt.
-Okej, syns, sa jag och la på. Jag step upp och började klä på mej, jag vallde en blå topp och svarta tajta jeans, ärligt talat såg jag helt okej ut, men inte så att jag skulle likna värsta bitchen eller nått. Jag lade på lite mascara och läppglans och gick ner och började äta. Då ringde min telefon. Okänt nummer... Kanske Justin? tänkte jag och log.
-Hej, svarade jag.
-Hej, det är Justin, sa någon, jo, det var Justin.
-Så, hur mår du då? frågade jag medans jag hällde upp mjölk i en skål. Jag gick fram till ett skåp och tog ut flingorna och hällde i det i mjölken.
-Jo, jag mår väl bra, ska öva lite på konserten senare idag, du då? sa han.
-Så kul, jag ska väl ta det lugnt, tror jag, om jag inte hittar på nått annat, sa jag och bara väntade på att han skulle fråga om vi skulle göra något... Men kom igen Lovisa, varför skulle han vilja göra nått?!... Men varför skulle han ringa om han inte har något att fråga?...
-Jo, Lovisa, jag tänkte om du skulle vilja hitta på nått? sa Justin. Alltså om du vill, du...
-Det är väl klart att jag vill, sa jag och avbröt honom, ajdå, nu kanske han tror jag är kär i honom eller nått... Men so what? Jag är ju det, men du vet mer 'kändis kär'.
-Men vad bra, vad vill du göra? frågade han.
-Kan inte du komma till mej så kan vi se på en film eller nått? frågade jag. Jag tänkte inte alls på vad som hade hänt igår, jag hade ljugit för Justin, för jag ville inte att han skulle se hur fattigt jag har det, men nu var frågan ställd och jag ville faktist träffa honom...
-Jo, det kan jag väl, ska vi mötas där i korsningen där jag släppte av dej igår? frågade han och han lät faktist glad.
-Jo, om 15 minuter, funkar det? frågade jag och log som en galning.
-Okej, syns, sa han och la på. Wow, Justin Bieber, den RIKTIGA JUSTIN BIEBER ska komma hit! HIT! tänkte jag och dansade runt. Då kom jag på att jag måste äta och skynda mej till korsningen, jag måste ju vara där om 15 minuter. Jag åt och tog på mej jacka och skor, så kom jag på att jag glömde telefonen, så jag sprang till köket och tog telefonen och sen sprang jag ut ur huset. Jag gick hela vägen till korsningen och såg honom stå där. Wow, han såg så snygg ut. Jag kom fram till honom och han kramade om mej.
-Hej, sa han och log.
-Hello, hur mår du? frågade jag och tog hans hand och började gå.
-Jag mår bra, vad är det för blåmärke du har där på kinden? frågade han. SHIT! Jag hade inte ens märk det blåmärket, jag måste ha fått det när Filip slog mej, för han slog mej ju lite här och där, tror jag, så...
-Öööhh, det är... bara... jag ramlade ur sängen, ljög jag.
-Lovisa... Varför ljuger du? frågade Justin. Han stannade och tittade mej i ögonen. SHIT, SHIT, SHIT! Jag kan inte bara ljuga för honom när han tittar mej i ögonen.
-Ääh, jag berättar senare, jag lovar, sa jag och fortsatte gå. Han följde efter och tycktes vara nöjd med att jag skulle berätta sen.
-Är vi inte framme snart? frågade Justin. Jag trodde du bodde nära.
-Oh, jo, eller nä, det är längst bort på hela gatan, men jag ville bara inte att du skulle måste köra ända dit, det är så smutsigt där och allt, så jag tror inte att jag ville att du skulle se hur dåligt jag och mamma har det, sa jag och såg lessen ut.
-ahaa... sa Justin. Vi fortsatte gå en stund så såg jag Filip komma gående längs vägen, jag släppte genast Justins hand, för jag visste att Filip skulle ha något att säga om det om han såg det. Han gick med huvudet nere men så plötsligt kollade han upp, han såg mej och Justin och stirrade häpet på oss...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tror ni händer? Tror ni att Lovisa berättar för Justin vad Filip gjorde? KOMENTERA! Om jag får minst 1 komentar ikväll till detta inlägg så lovar jag att jag postar ett part till, men inte annars :).

KOMENTERA! :)

Kram Madde


Kommentarer
Postat av: Anonym

Meeeeeeer :D

2010-11-25 @ 22:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0