Forever and always, part 3

Jag hörde något prassla i buskarna och vände mej om. Ingen där. Äh, jag inbillade mej väl bara, tänkte jag och fortsatte gå. Då hörde jag steg. Jag vände mej om igen och krockade med någon. Personen tog i mej och lag en trasa för munnen min och ögonen. Shit, HJÄLP!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad fan händer?! tänkte jag och sparkade vilt och försökte komma låss från denna personens gräpp. Det var en kille, det var jag helt säker på, eftersom att en tjej inte skulle kunna vara sådär stark. Killen tog bort trasan för ögonen så jag såg, han tog också bort trasan för munnen. Jag såg inte var jag var, men jag var i alla fall i något rum, frågan var bara var. Jag kollade runt och såg Filip. SHIT! Inte Filip, vem som hälst annan, men inte Filip! Jag visste exakt vad som skulle hända. Frågan var bara hur ont jag kommer ha efter denna gång.
-Hahahaha, hur mår du då, älskling? sa Filip och log elakt.
-Varför gör du det här? Är du hjärnstörd eller nått?! frågade jag.
-Hahahahaha, vill du veta varför? frågade han. Det är för att... Jag älskar dej.
-Jo tjena, sa jag. Jamen, såklart älskar du mej, det är ju helt vanligt med nutidens killar att de gör så som du gör när de älskar nån.
-Håll käften, sa Filip och kom fram till mej.
-Jävla idiot, tror du att jag ska hålla käften?! frågade jag, jag lät inte rädd, men sanningen är att jag var jätte rädd, jag visste exakt vad han skulle göra, men jag började bli trött på honom. Han gjorde det här 500 gånger i månaden och jag vet inte vad jag ska göra.
Filip slog till mej i magen.
-OOOOUUUCH!! skrev jag.
-Så, är du redo för lite roligt? frågade Filip och slog mej i magen igen. Denna gång gjorde det så ont så jag kunde inte skrika, och inte kunde jag heller hålla om magen, för Filip hade bundit fast mina händer. Jag började gråta. Filip slog mej på huvudet och kysste mej. Men konstigt nog så gick han sen iväg. Va?! Har vi inte kommit till den pointen då han börjar kyssa mej så mycket så jag tappar andan och då han slår mej i magen en sista gång före han börjar... med det värsta?? Jag såg honom gå iväg och stängde dörren. FAN?! Hur ska jag komma ut härifrån?? och undrar om Justin märkte att jag lämnade en lapp med mitt telefon-nummer på i bilen. Hoppas han hittar det och ringer till mej nån dag. Jag försökte få bort händerna från sängkanterna där Filip hade bundit fast dem. Det tog en stund med det gick. Jag step upp och tog fram min telefon. Great, 5 missade samtal. Ett var från min bästis Sofia och resten var från okänt nummer, antagligen Justin. Jag ringde upp okänt nummer. Efter att bara 2 signaler hade gått fram svarade någon.
-Hallå Lovisa, sa en känd röst, det var Justin.
-Hej Justin, förlåt att jag inte svarade, jag var... Upptagen, sa jag och började gå ut ur rummet.
-Nä, det är lugnt, vad gjorde du? frågade han.
-Jag... var... öh, påväg hem och hade telefonen på ljudlös, dumma mej, sa jag och fakeskrattade lite.
-Är du säker? frågade han.
-Joo... Helt säker, svarade jag.
-Okej, sa Justin.
-Men vad ville du, du ringde ju ändå 4 gånger så det är väl ändå något viktigt, sa jag medan jag började söka efter en skylt som skulle kunna säga var jag var. Men nä, jag hittade ingen skylt.
-Faan, viskade jag tyst.
-Vad? frågade Justin.
-Nä, inget, kom bara på att jag... öh, missade mitt favoritprogram på TV, svarade jag.
-Okeeeej... Jag undrar om du vill träffa mej imorgon? sa Justin.
-Ja, det går väl säkert, sa jag och log. Men jag måste nog sluta nu. Hejdå.
-Hejdå Lovisa, jag ringer dej imorgon, sa Justin.
-Ja, gör det, bye. Jag lag på och fortsatte söka efter en skylt, men jag hittade fortfarande ingen skylt, så jag började bara gå ner för en backe. Jag gick kanske i en halv timme före jag kom till en skylt, då såg jag att jag ännu hade 15 minuter att gå före jag skulle komma hem. Great... Jag gick och till sist kom jag hem. Jag gick in i huset och tände lamporna. Klockan var redan 23.00 så jag gick och borstade tänderna och sen gick jag och la mej, jag somnade direkt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tkr ni hittills? Det kom en sista kapitel för ikväll. KOMENTERA! Vad tror ni kmr hända? :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Skit bra! Meeer! ;)

2010-11-24 @ 20:15:06
URL: http://emmaslivitext.blogg.se/
Postat av: Ronya & Alice

sv: vi har lagt upp 47 nyligen :) för du kommenterade på 46 så jag antar att du inte sett 47 ? :)

2010-11-24 @ 21:46:07
URL: http://bieberdream.blogg.se/
Postat av: ida

HEJ! KOLLA GÄRNA MIN JUSTIN BIEBER - NOVELL BLOGG! - WWW.BIEBSORDIE.BLOGG.SE , TACK PÅ FÖRHAND //IDA

2010-11-25 @ 16:43:38
URL: http://biebsordie.blogg.se/
Postat av: Miranda

SUPER BRAA!! Älskar Novellen!

2011-01-16 @ 19:51:17
URL: http://minbieber.blogg.se/
Postat av: natta

vänta.. vad menar hon med ''det västa?''

2011-03-13 @ 15:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0